Telegram Web Link
☑️ اعلان جنگ #يهوديان در آمريكا سال ها قبل از شروع جنگ جهاني دوم

نوشته روي پوستر بدين شرح است: به نام #انسانيت صنعت آلمان را تحريم كنيد! كالاي آلماني نخريد!



https://www.tg-me.com/rakik_nameh/394

@rakik_nameh
🌞
☑️ "هنگامی که مردم آمریکا آگاه شوند و درک کنند که #یهودیان غیر قابل توصیف،مرتکب چه اعمالی شده اند،خشم آنان حد و اندازه ای نخواهد داشت و جوی ها از خون رنگین خواهند شد."

#والتر_وایت




@rakik_nameh
🌞
رکیک نامه
#بدون_شرح @rakik_nameh 🌞
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
☑️ ۱۲ سال برده نبودند...

بخش های از سخنرانی #آدولف_هیتلر ،بهمراه تصاویری از سخنرانی رایش سوم...
جویندگان حقیقت،این ویدیو را از دست ندهند.



@rakik_nameh
🌞
☑️ نازی زدایی در آلمان پس از پایان جنگ جهانی دوم تا به امروز


"بسیاری از آلمانی ها خود را درباره جنگ جهانی دوم،گناهکار احساس می کنند.اما گناه واقعی که همه ما در آن شریک هستیم را بیان نمی کنند.تنها گناه ما این بود که جنگ را باختیم."
هانا رایچ

پس از پایان جنگ جهانی دوم،متفقین تلاش بسیاری کردند تا افکار و آرمان های ناسیونالیستی را از جامعه آلمان بزدایند.در این جستار به فعالیت های آنان و تاثیراتش بر جامعه آلمان،خواهیم پرداخت.

پس از پایان جنگ متفقین و دولت جدید آلمان سیاستی در پیش گرفتند تا چهره های سیاسی و مردمی نازی را معدوم و منزوی سازند.یکی از مهم ترین این چهره ها،ورنر نائومان است.آدولف هیتلر در وصیت نامه سیاسی اش در آوریل ۱۹۴۵،نائومان را جانشین دکتر گوبلز معرفی کرد.نائومان طی فعالیت های سیاسی اش پس از پایان جنگ،به تمام نقاط آلمان و همچنین کشورهای فرانسه،ایتالیا و بلژیک سفر کرد تا با دیگر گروه های نازی و فاشیست ارتباط برقرار کند.او در پایان سال ۱۹۵۰ شبکه وسیعی از انقلابیون نازی را در اختیار داشت.برنامه آن ها این بود که به احزاب دموکراتیک نفوذ کرده و پس از به دست گرفتن قدرت،چهره و اهداف خود را آشکار سازند.

فعالیت های آنان توجه جاسوسان بریتانیایی را جلب کرد و همواره تحت نظر بودند.سرانجام نائومان از تمامی حقوق شهروندی اش محروم شد و نتوانست به فعالیت های سیاسی اش ادامه دهد و در سال ۱۹۵۴ از صحنه سیاست کنار کشید.

توده مردم نیز در اواخر دهه ۴۰ و ۵۰ میلادی از بحث درباره هیتلر خودداری می کردند.بسیاری از مردان بتازگی از اسارت بازگشته بودند و بسیاری از زنان مورد تجاوز قرار گرفته بودند.جمعیت زیادی از مردم آلمان بی خانمان،یتیم یا بیوه شده بودند.تجاوز و جنایات متفقین غرور ملی آلمان را از بین برده بود.تمام شکوه و آرزوهای گذشته به کام مردم آلمان تلخ شده و نگاه به گذشته چیزی جز افسوس برایشان نداشت.
آلمان ها هم متهم و هم قربانی بودند.هیچ عبارتی نمی توانست گویای آشفتگی ذهنی آن ها باشد.بسیاری دچار اختلالات روانی گشته و قادر به صحبت درباره تجربه های وحشتناک گذشته خود نبودند.آن ها ترجیح می دادند که گذشته دردناک خود را فراموش کرده و خود را مشغول زندگی در زمان حال بکنند.خیلی از مردم آلمان منکر هولوکاست بودند.Thomas Sandkuhler در کتاب خود "Adolf H" می نویسد:یک نظر سنجی در دهه ۵۰ نشان می دهد که بیش از نیمی از مردم آلمان غربی معتقد هستند،هیتلر یکی از بزرگترین چهره های تاریخ آلمان است.


با دور شدن از سال های جنگ و پیدایش نسل جدید در آلمان،قدرت های جهانی نیاز به اقدامات جدی برای منحرف ساختن افکار نسل جوان،می دیدند.والدین و پدربزرگ و مادربزرگ های بجا مانده از دوران جنگ به دلایلی که پیشتر گفته شد،حاضر به صحبت درباره جنگ نبوده اند.بعلاوه خاطرات آنان نمی توانست بر حجم عظیم تبلیغات دروغین دولت آلمان و قدرت های جهانی،غلبه کند.آن ها سیستم آموزشی،رسانه ها و سینما را در اختیار داشته اند.

در ادامه توضیحات Rebecca Kaßner متولد ۱۹۸۵ در آلمان را درباره جنگ و هولوکاست در سیستم آموزشی آلمان،می خوانیم:

"من میدانستم که پدربزرگم در جنگ بزرگی شرکت داشته است.او تنها چیزی که درباره جنگ بمن گفته این است او مجبور بود سوارکاری کند اما از اسب می ترسید.من از فیلم ها فهمیدم که آلمان در این جنگ شکست خورده و بعد اتفاقات وحشتناکی برای ملت آلمان افتاده است.
ما سه بار در طول تحصیل درباره هولوکاست خوانده ایم.نخستین بار در پایه سوم یا چهارم بود در سن ۹ یا ۱۰ سالگی.برای من وحشت آور بود که چطور ممکن است مردم به چنین عقاید مذخرفی (نازیسم) باور داشته باشند و به نام آن دست به چنین کارهایی بزنند!
بعدها ما را به اردوگاه داخائو بردند (کاری که بیشتر مدارس مونیخ انجام می دهند.)در آلمان مفهومی به نام هموطن در افکار عمومی وجود ندارد و تقویت نمی شود و احساس یکپارچگی وجود ندارد.(جز برای تیم ملی فوتبال)
هنگامی که ۱۶ ساله بودم جای خود را با یک دانش آموز لهستانی عوض کردم و برای دو هفته به لهستان رفتیم.ما را برای بازدید از اردوگاه آشویتز به آنجا بردند.و در آنجا من برای نخستین بار مفهوم هولوکاست را درک کردم.ما ۱۵ نوجوان آلمانی بودیم و از اینکه میدیدیم مردم ما در گذشته دست به چنین جنایات وحشتناکی زده اند،نزد دوستان لهستانی خود احساس شرمساری و سرافکندگی می کردیم."
پس از گذشت بیش از ۶۰ سال از پایان جنگ،یهودیت جهانی اینگونه از برملا شدن حقیقت جلوگیری می کند.غرور ملی یک ملت را از بین برده اند و بذر حقارت و از خود بیگانگی در دل های آنان کاشته اند.این اقدامات سرانجام مفهوم "ملت واحد" را در آلمان از بین برده است.مردم آلمان زیر این فشارهای روانی چاره ای ندیدند جز اینکه پیوند خود را با گذشته و ملت خود بگسلند.واژه ملت برای آن ها تنها مفهومی انتزاعی دارد.



https://www.tg-me.com/rakik_nameh/1464

@rakik_nameh
🌞
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☑️ آغاز جنگ جهانی دوم بخاطر حمله المان به لهستان، یک دروغ بزرگ.!

(فیلمی کم تر دیده شده از جنایات وحشیانه لهستانی ها +18)

#قضاوت_تاریخ


https://www.tg-me.com/rakik_nameh/991

@rakik_nameh
🌞
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☑️ هر کس که آماده باشد مرام #ملی را مرام خود سازد ، تا آن حد که آرمان عالیتری جز #سعادت ملت خویش نشناسد . هر کس که فهمیده باشد که در این جهان پهناور در دیده او هیچ چیز مافوق كشور و مردم #سرزمینش نیست ، چنین کسی #ناسيونال_سوسياليست است

آدولف هيتلر




@rakik_nameh
🌞
Forwarded from رکیک نامه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☑️ از حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) پرسیدند تلخ‌تر از زهر چیست:

" فرمودند؛ صبر در برابر انسان نادان...!! "





@rakik_nameh
🌞
Forwarded from رکیک نامه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☑️⚠️ #پرزیدنت_ترامپ دیشب در #نبراسکا :

🚨 زمان بسیار خطرناکی است!!
....

وقتی یک دمنتور(یک موجود شیطانی و تاریک) در راس و یک تبر الکلی فاسد، چروکیده، سخنران دموکرات در حال جنگ باشد، هیچ چیز خوبی از آن حاصل نخواهد شد.

#دفاع_مسلحانه
#نه_به_گلوبالیست
#بیدارشو_ایرانی
#حکومت_ضد_ایرانی
#فرقه_تبهکار
#فراماسونری_جنایتکار
#متحد_شو_ایرانی




@rakik_nameh
🌞
Forwarded from رکیک نامه
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
☑️ مستند "آریامهر"/قسمت پایانی(هفتم)

این مستند نگاهی دارد به زندگی شاهنشاه آریامهر محمدرضاشاه پهلوی پس از ترک ایران در ۲۶ دی ۱۳۵۷ تا زمان درگذشت در ۵ مرداد ۱۳۵۹ در قاهره

قسمت اول:
https://www.tg-me.com/rakik_nameh/191
قسمت دوم:
https://www.tg-me.com/rakik_nameh/192
قسمت سوم:
https://www.tg-me.com/rakik_nameh/193
قسمت چهارم:
https://www.tg-me.com/rakik_nameh/194
قسمت پنجم:
https://www.tg-me.com/rakik_nameh/195
قسمت ششم:
https://www.tg-me.com/rakik_nameh/196



@rakik_nameh
🌞
Forwarded from [هشدار نامه]
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔵پیشبینی دقیق شادروان #مانوک_خدابخشیان درباره مهمترین اتفاقات جهان به وقوع پیوست.

⚠️ #بسیار_مهم | لطفا تماشا بفرمائید و نشر دهید.

#صرفا_جهت_یادآوری




@Hoshdar_Nameh
🌞
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☑️ دکتر #فریدون_جنیدی از پژوهندگان و فرهنگ و زبان‌های باستانی ایران است و زمینه تخصصی فعالیت‌شان شاهنامه پژوهی است...

#مام_میهن
#ایران




@rakik_nameh
🌞
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☑️ اینک با گذشت بیش از چهاردهه از شورش ننگین ۵۷، بسیاری از مارکسیست‌های سابق به شکل‌های گوناگون با کلیت نظام جمهوری اسلامی همراه و همداستان شده‌اند. برخی از آنها در انتخابات ریاست جمهوری حکومت اهریمنی فعالانه مشارکت کرده‌اند و غالبا یک ائتلاف سیاسی نوشته یا نانوشته با جناح اصلاح‌طلب حکومت تشکیل داده‌اند. چریک‌های سابق چپ گرا، در سن بازنشستگی در حالی‌که تمام جوانی خود را در مبارزه با #محمدرضاشاه_پهلوی فقید گذراندند، اینک در لندن و پاریس و شهرهای مختلف دنیا به تحلیل‌گران سیاسی اصلاح‌طلب تبدیل شده‌اند. در یک نگاه کلی، نقطه اشتراک آنها همچنان گفتمان پنجاه و هفت است و به عبارت دیگر: #پهلوی‌ستیزی گفتمانی که نه پس از شورش ایرانستیزان ۵۷ و نه اکنون هیچ برنامه‌ای برای توسعه و پیشرفت کشور نداشته و هویت خود را صرفا از مخالفت بی قید و شرط، احساسی و ایدئولوژیک با خاندان ایرانساز پهلوی می‌گیرد...




@rakik_nameh
🌞
☑️ در تجربه شوم پس از شورش ۵۷ حتی اگر حجم اعدام و شکنجه و استبداد و خفقان چهار دهه حاکمیت رژیم اهریمنی را ملاک بگیریم، حکومت #شاهنشاه_آریامهر حتی در مساله آزادی‌های سیاسی نیز در مقایسه با آن سربلند بیرون می‌آید.

کافی است نگاهی به داده‌های رسمی منتشر شده بیندازد و ببیند که نظام جمهوری اسلامی بیش از هفت برابر تمام حکومت‌های پهلوی و قاجار از محل صادرات نفت کسب درآمد کرده است. این در حالی‌ست که درآمد سرانه ایران در سال ١٩٧٧، دو برابر درآمد سرانه کره جنوبی بوده و اینک دست کم پنج برابر کمتر از این کشور است. در حالی‌که اعتبار گذرنامه ایرانی در آن دوران به حدی بود که می‌شد به اغلب کشورهای اروپایی بدون ویزا سفر کرد، در حدود چهار دهه پس از ظهور حکومت اسلامی، گذرنامه ایرانی بنا به یک گزارش موسسه تحقیقاتی بین‌المللی "نوماد کاپیتالیست" در رتبه ۱۹۱ در بین ۱۹۹ کشور ایستاده است.

بر اساس آمارها و گزارش‌ها جمعیت ایران در سال ۱۳۵۸، ۳۶ ميليون نفر بوده و تعداد زندانيان در حدود هشت هزار نفر. اینک با گذشته حدود چهار دهه جمعيت ايران دو برابر شده، اما تعداد زندانیان ۲۷ برابر شده‌ است. چنین مساله‌ای ابدا نمی‌تواند محصول اتفاق و تصادف باشد. از این رو، به نظر می‌رسد این ایده که تصور درخشان از دوران پیش از انقلاب، زاییده تبلیغات تلویزیون‌های ماهواره‌ای است، دیدگاهی باشد مبتنی بر پهلوی‌ستیزی و نه بر پایه یک بررسی بی‌طرفانه تطبیقی مقایسه‌ای.

ملاحظات تاریخی به ما می‌گوید حتی اگر انقلاب پنجاه و هفت به زعم این افراد به سرقت نمی‌رفت، باز هم وضعیتی مشابه امروز رژیم اهریمنی بر ایران حاکم می‌شد. نگاهی به تاریخ نشان می‌دهد غالب طیف‌های سیاسی که به سقوط حکومت #محمدرضاشاه_پهلوی یاری رساندند، نه دغدغه آزادی داشتند نه حقوق بشر و نه ارزش‌های انسانی...

به دلایل گوناگون هنوز هستند کسانی که با وجود اینکه آفتاب دلیل آفتاب آمده است، قصد پذیرش این واقعیت را ندارند که حکومت شاهنشاه آریامهر، ایران را روی ریل توسعه و پیشرفت قرار داده بود. این گروه، حاضر به اعتراف به اشتباه بودن شورش ۵٧ نیستند. آنها غالبا فاجعه نفوذ بیگانگان در شورش ۵٧ را یک انقلاب دزدیده شده می‌دانند و معتقدند اگر ش از مسیرش منحرف نمی‌شد، اینک این حجم از فساد و اختلاس و سقوط اقتصادی که رژیم اهریمنی به بار آورده نیز در کار نبود. مروری بر دیدگاه‌های مخالفان و بدخواهان حکومت محمدرضا شاه پهلوی فقید، به نوعی خلاف این مساله را نشان می دهد.

ملاحظات تاریخی به ما می‌گوید حتی اگر شورش پنجاه و هفت به زعم این افراد به سرقت نمی‌رفت، باز هم وضعیتی مشابه امروز جمهوری اسلامی بر ایران حاکم می‌شد. نگاهی به تاریخ نشان می‌دهد غالب طیف‌های سیاسی که به سقوط حکومت محمدرضاشاه یاری رساندند، نه دغدغه آزادی داشتند نه حقوق بشر و نه ارزش‌های انسانی.

نقل قولی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود که می‌گوید ایران از معدود کشورهایی است که وقتی انسان به عکس‌ها و تصاویر گذشته آن نگاه می‌کند گویی که در حال تماشای آینده است. با اینکه زندگی در دوران پیش از بهمن پنجاه و هفت، زندگی در اتوپیای افلاطونی و جامعه‌ای کاملا ایده‌آل نبوده، اما بیش از چهار دهه حکومت حوزه علمیه بر ایران با اقتصاد و فرهنگ و آزادی چنان کرده که ایرانیان در آرزو و حسرت بازگشت به آن #دوران_طلایی هستند.
دورانی که اگر بطور کامل آرمانشهر نبود، اما در آستانه ورود به دروازه های تمدن شرایطی داشته که در آن، امور کشور به دست متخصصان اداره می‌شده است. دورانی که امیرعباس هویدا و منوچهر اقبال و جمشید آموزگار داشته که هم از صنعت می‌دانستند هم از توسعه، هم از اقتصاد و هم از دیپلماسی. روزگاری که به‌رغم همه کاستی‌ها اداره امور حساب و کتاب مشخصی داشته و کشور نه در معرض تحریم بوده نه زیر سایه شوم جنگ.




https://www.tg-me.com/rakik_nameh/1478

@rakik_nameh
🌞
☑️ در حدود نیم قرن پیش،شاه فقید #محمدرضا_شاه_پهلوی، نیروهای کمونیست و اسلام‌گرا را که بعدها در جریان انقلاب ۵۷ با یکدیگر علیه او هم پیمان شدند "ارتجاع سرخ و سیاه" خوانده بود. اسلام‌گرایان و روحانیون در مخالفت با آزادی‌های اجتماعی با شاه مبارزه می‌کردند و نه برای دستیابی به دموکراسی و آزادی بیان و مراعات حقوق بشر. اعتراض آنها به شاه این بود که چرا به زنان حق رای اعطا کرده یا چرا شرط مسلمان بودن و سوگند به قرآن در لوایح انجمن‌های ایالتی و ولایتی در مجلس شورای ملی حذف شده است.

گروه دیگری از مخالفان مسلح نیز، چه آنها که مسلمان بودند و چه آنها که مارکسیست، کارنامه بهتری از سایرین نداشتند. هرچند ترانه‌ها و شعرها و سرودها و آهنگ‌های انقلابی و سوزناک بسیاری در ستایش رشادت‌های گروه‌های مسلح سروده شده اما نگاه بی‌طرفانه و با در نظر گرفتن معیارهای شناخته شده آزادیخواهی و عدالت‌جویی نشان می‌دهد هرگز نمی‌توان آنها را آزادیخواه یا جویای دموکراسی نامید.

چریک‌های فدایی خلق زمانی که به پاسگاه سیاهکل حمله کردند به تصور اینکه با امپریالسیم جهانی درگیر شده‌اند گروهبان یکم اسماعیل رحمت‌پور را به خاک انداختند و سرباز جلو در پاسگاه، فردی به نام کدخدایی و اکبر وحدتی رئیس خانه انصاف لیش را به گلوله بستند و کشتند.

اما "ارتجاع سرخ و سیاه"، همان جریان سیاسی رسانه‌ای بزرگی که در دهه پنجاه، ایران را به سراشیب سقوط و وقوع فاجعه پنجاه و هفت نزدیک کرد، تاریخ را به گونه‌ای کاملا متفاوت روایت کرده است. امروز هیچ‌کس زن کارگری به نام صفیه حیدری ۳۵ ساله و دخترش حلیمه ۱۵ ساله را نمی‌شناسد. اما در تمام این سال‌ها از قاتلان آنها که در ۱۰ خرداد ماه ۱۳۵۱ برای قتل ژنرال آمریکایی هارولد پرایس بمب‌گذاری کرده بودند، قهرمان ساخته‌اند و در رثای آنها سرودهای انقلابی درست کرده‌اند.

در سال ۱۳۵۳، مجید شریف واقفی به همراه لیلا زمردیان در جنرال الکتریک بمب ‌گذاری کرد و سرایدار آنجا را که حتی نامش نیز مشخص نیست در خون خود غلتاند. مجید شریف واقفی که نامش بر سر در مشهورترین دانشگاه ایران یعنی دانشگاه صنعتی شریف قرار داده شده، کمی بعد قربانی اختلافات درون گروهی شد و شیوه قتل او نشان می‌دهد که این گروه ایرانستیز از مخالفان محمدرضاشاه پهلوی، چندان میانه‌ای با آزادیخواهی و دموکراسی‌خواهی نداشته‌اند.

هم‌گروهی‌های سابق او، یعنی خاموشی و سیاه کلاه جنازه شریف را سلاخی کردند و بر آن، محلول بنزین و کلرات و شکر ریختند و آتش زدند. پس از سوزاندن جسد، آن را قطعه قطعه و در چند نقطه دفن کردند. این گروه از انقلابیون، به واقع نه مبارزان راه آزادی، بلکه قاتلان خطرناکی بودند که در همین یک مثال تاریخی، قاتل سرایدار جنرال الکتریک را به بی‌رحمانه‌ترین شکل ممکن به قتل رساندند. این گروه در کنار بسیاری از گروه‌های اسلامی، مارکسیستی و اسلامی-مارکسیستی، بخش عظیمی از مخالفان حکومت شاه بودند که بعدها انقلابیون پنجاه و هفت را تشکیل دادند. آنها یا مانند اسدالله لاجوردی به زندانبان و شکنجهگر تبدیل شدند یا مانند صادق قطب‌زاده و ده‌ها و صدها تن دیگر قربانی ترور و اعدام و حذف فیزیکی شدند.

هرچند روحانیت به رهبری روح‌الله خمینی، در به قدرت رسیدن خود وامدار مجاهدین خلق و مارکسیست‌های انقلابی پنجاه و هفت بود، اما با وقوع انقلاب همه این گروه‌ها به نوبت از گردونه حذف شدند و تمام حکومت به صورت یکپارچه در انحصار روحانیت و جریانی قرار گرفت که خود را حزب‌الله می‌نامید.

با وجود این، اینک با گذشت بیش از چهاردهه از شورش ننگین ۵۷، بسیاری از مارکسیست‌های سابق به شکل‌های گوناگون با کلیت نظام جمهوری اسلامی همراه و همداستان شده‌اند. برخی از آنها در انتخابات ریاست جمهوری حکومت اسلامی فعالانه مشارکت کرده‌اند و غالبا یک ائتلاف سیاسی نوشته یا نانوشته با جناح اصلاح‌طلب حکومت تشکیل داده‌اند. چریک‌های سابق چپ گرا، در سن بازنشستگی در حالی‌که تمام جوانی خود را در مبارزه با محمدرضاشاه پهلوی گذراندند، اینک در لندن و پاریس و شهرهای مختلف دنیا به تحلیل‌گران سیاسی اصلاح‌طلب تبدیل شده‌اند. در یک نگاه کلی، نقطه اشتراک آنها همچنان گفتمان پنجاه و هفت است و به عبارت دیگر: پهلوی‌ستیزی. گفتمانی که نه پس از توطئه جهانی شورش ۵۷ و نه اکنون هیچ برنامه‌ای برای توسعه و پیشرفت کشور نداشته و هویت خود را صرفا از مخالفت بی قید و شرط، احساسی و ایدئولوژیک با خاندان ایرانساز پهلوی و اعلیحضرت محمدرضاشاه پهلوی فقید می‌گیرد.

#ننگ_بر_شورش_۵۷
#صرفا_جهت_نشر_آگاهی



https://www.tg-me.com/rakik_nameh/1478

@rakik_nameh
🌞
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☑️ شاهنشاه #آریامهر فقید پاکترین و مظلوم‌ترین پادشاه تاریخ ایران بودند...

خدای ایران تا هفت پشتمان را به خاک سیاه خواهد نشاند اگر نتوانیم فرزند برومند #آریامهر فقید، #اعلیحضرت_رضا_شاه_دوم_پهلوی را به میهن بازگردانیم؛ تنها در اینصورت است که روح پاک #محمدرضاشاه_پهلوی فقید از ما راضی خواهد بود...
تنها پادشاهانی که در طول چند صده گذشته بدون هیچ جنگ و خون‌ریزی از تمامیت ارضی ایران با تمام قدرت دفاع کرده و وجبی از خاک میهن را به اجانب واگذار نکردند، شاهنشاهانی میهن دوست، عاشق ایران و ایرانی بودند و برای این ملک و میهن از جان و دل مایه گذاشتند و خدمتی صادقانه کردند، قطعا شاهان ایرانساز پهلوی یعنی اعلیحضرتین #رضاشاه_پهلوی_بزرگ و شاهنشاه #آریامهر_کبیر بودند...

ما ملت ایران باید خیانت شوم و لکه ننگ به شاه و میهن که توسط نسل فریب خورده ۵۷ بر پیشانی ایرانیان نشسته را پاک کنیم...

#بازگشت_به_پهلوی
#اعلیحضرت_رضا_شاه_دوم_پهلوی
#جاوید_شاه
#پاینده_ایران_پادشاهی





@rakik_nameh
🌞
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☑️ هر دم از این باغ بری می‌رسد...
#افشاگری فساد گسترده زاکانی شهردار عنقلابی تهران بزرگ...



@rakik_nameh
🌞
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☑️ در کتاب گیلگمش یکی از جنگها و درگیری با همین نژاد اِنکیدوها بود که در زمان خودشان حریفی نداشتند و اِنکیدوها به جنگل و درختان آسیب می‌زدند و آنها را می‌سوزانند...



@rakik_nameh
🌞
2024/10/01 15:28:38
Back to Top
HTML Embed Code: