برگزاری تولد رادین، برادر کیان پیرفلک، در روز سیزده به در به همراه ماه‌منیر و دوستانش و در نبود کیان

رادین متولد سیزده فروردین سال ۹۶ است و پدرش در اینستاگرام عکس‌هایی از این تولد را منتشر کرد.

جای و یاد کیان پیرفلک گرامی باد.

دادبان
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آزادی مهسا یزدانی، مادر دادخواه پس از دو سال حبس تحت نظارت پابند الکترونیکی

مهسا یزدانی، مادر جاویدنام محمدجواد زاهدی، از جانباختگان جنبش انقلابی «زن، زندگی، آزادی»، روز پنج‌شنبه چهاردهم فروردین ۱۴۰۴ با انتشار ویدیویی از آزادی خود خبر داد.

این ویدیو که در صفحه اینستاگرام خواهر محمدجواد منتشر شده، نشان می‌دهد که او بدون پابند الکترونیکی بر سر مزار فرزندش حضور یافته است.

پیش‌تر در بهمن ۱۴۰۲، تصاویری از این مادر دادخواه با پابند الکترونیکی بر مزار فرزندش منتشر شده بود که موجی از واکنش‌ها را در پی داشت.

این مادر دادخواه در مرداد ۱۴۰۲ بازداشت و در مهرماه همان سال با قرار وثیقه موقتاً آزاد شده بود، اما مدتی بعد به اتهاماتی چون «توهین به مقدسات» و «اهانت به رهبر جمهوری اسلامی» به ۱۳ سال حبس محکوم شد.

وکیل او اعلام کرده بود که ۵ سال از این حکم قابل اجرا است.

میترا زاهدی، دختر خانم یزدانی، همان زمان در اینستاگرام خود نوشته بود: «برادر سه‌ساله‌ام چه خواهد شد؟ چه کسی پاسخگوی این بی‌عدالتی‌هاست؟»
پادکست نگاهی به رخدادهاى مهم هفته در ایران ، بخش بيست و نهم تهيه و اجرا : امیر جواهری لنگرودی
پادکست اپیزود ۲۹ با ما اینگونه سخن می گوید : متاسفانه فضای جامعه در تلاطمی بیمانند بین بیم و امید به سر می برد . نامه ترامپ به خامنه ای و پاسخ او به ترامپ و تهدید چند باره ترامپ و نتانیاهو برای حمله و جنگاوری به ایران و ابهام آفرینی های بیش از حد خامنه ای در برابر کاسبان تحریم و فشار شرایط جنگی . بی عمل نگهداشتن مجلس - دولت و دستگاه قضایی را برای هر گونه تصمیم  . عملا سیاست خارجی کشور را اچمز نموده است . روشن است که تلاش برای "دشمن" تراشی و تداوم شرایط انزوای بین المللی کشور، در ضدیت تام با منافع عمومی مردم ایران خاصه توده فقر و زحمتکشان شهری و روستایی قرار دارد. همه باید تلاش کنیم که این شرایط را تغییر بدهیم .
یادداشت هفته از سایت اتحاد کارگران انقلابی ایران با عنوان :« چشم انداز مذاکرات غیرمستقیم میان جمهوری اسلامی و آمریکا» به همین خاطر گزین شده است .
پایان بخش پادکست اپیزود ۲۹  ترانه عمو نوروز 
عمو نوروز 
باصدای: استاد شهرام ناظری
🔸آهنگساز: تهمورس پورناظری
🔸هم‌آوازان: سحر بروجردی و دنیا کمالی‌
🔸شاعر: پوریا سوری‌
🔸کارگردان: میلاد رحیمی آبکنار
  را با هم می شنویم
https://www.radiofarhang.nu/archive/43267.htm
https://on.soundcloud.com/eiiGGLxcTTKWcWLW9
ژنو؛ تمدید ماموریت گزارشگر ویژه و کمیته حقیقت‌یاب و محکوم کردن نقض حقوق بشر در ایران

شوری امنیت سازمان ملل در پایان ۵۸مین نشست سالانه خود در ژنو، ضمن صدور قطعنامه‌ای، نقض حقوق‌بشر در ایران را محکوم و ماموریت گزارشگر ویژه و کمیته حقیقت‌یاب مستقل برای نقض حقوق‌بشر در ایران را برای یک سال دیگر تمدید کرد.

این قطعنامه با ۲۴ رای موافق در مقابل ۸ رای مخالف تصویب شد. چین، کوبا، بلیوی، برونئی،اندونزی، ویتنام و سودان از جمله کشورهای بودند که به این قطعنامه رای منفی داده‌اند.
پایان محکومیت یک سال حبس ضیا نبوی و آغاز محکومیت او در پرونده ساقط شدن هواپیمای اوکراینی

امیر رئیسیان، وکیل دادگستری، اعلام کرد که روز یازدهم فروردین ۱۴۰۴، اجرای حکم یک سال حبس ضیا نبوی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، به اتهام اعتراض به مسمومیت دختران دانش‌آموز، که در سال ۱۴۰۲ صادر شده بود، به پایان رسید.

همزمان، اجرای حکم دیگری برای این زندانی سیاسی آغاز شده است که شامل یک سال محکومیت حبس به دلیل اعتراض به ساقط کردن هواپیمای اوکراینی است.

به گفته رئیسیان، نبوی پس از اتمام یک دوره حبس، بلافاصله وارد اجرای محکومیت بعدی خود شده است.

ضیا نبوی به دلیل اعتراض به ساقط کردن هواپیمای اوکراینی در سال ۹۸ توسط سپاه تروریستی پاسداران، با حکم یک سال حبس مواجه شد و این حکم در دادگاه تجدیدنظر نیز تأیید شده است.

او همچنین در مرداد ۱۴۰۲ به دلیل اعتراض به مسمومیت سریالی دانش‌آموزان به یک سال حبس دیگر محکوم شده بود.

ضیا نبوی در تاریخ هجدهم فروردین ۱۴۰۳ برای اجرای حکم حبس خود بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.
عفو بین‌الملل: تمدید ماموریت گزارشگر ویژه، گامی مهم در پاسخ به نقض حقوق بشر در ایران

سازمان عفو بین‌الملل از تصمیم شورای حقو‌ق ‌بشر سازمان ملل برای تمدید ماموریت گزارشگر ویژه و گسترش وظایف هیات حقیقت‌یاب در بررسی نقض حقوق‌بشر در ایران استقبال کرد.

این سازمان، این اقدام را پاسخی ضروری به مطالبات دیرینه بازماندگان و فعالان حقوق ‌بشر در ایران توصیف کرد و هشدار داد که مقامات ایرانی دیگر نمی‌توانند از پیامدهای نقض حقوق ‌بشر در امان بمانند.

سارا حشاش، معاون بخش خاورمیانه و شمال آفریقای عفو بین‌الملل، اظهار داشت: «این تصمیم نه‌تنها خواسته‌های خانواده‌های قربانیان و فعالان را برآورده می‌کند، بلکه با گسترش اختیارات هیات حقیقت‌یاب، امکان بررسی جنایت‌های بین‌المللی و موارد گسترده‌تر نقض حقوق ‌بشر در ایران را فراهم می‌سازد.»

وی افزود که این هیات اکنون می‌تواند فراتر از جنبش «زن، زندگی، آزادی» عمل کرده و الگوهای مستمر سرکوب را زیر ذره‌بین قرار دهد.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
فرزانه برزه‌کار، مادر جاویدنام عرفان رضایی، این ویدیو را منتشر کرد و نوشت:

«من هم مادر فرزندی هستم
مادر که تا آخرین نفس دادخواه خون به ناحق ریخته اش است
مادری که زندانی شد
مادری که به حبس محکوم شد
من مادر دادخواهی هستم که سالها دوام آوردم و جنگیدم
زمین خوردم اما دوباره به میدان زندگی برگشتم تا فرزندانم را در آغوش امن خود بزرگ کنم
درست لبه ی پرتگاه که می‌رسیدم نور زندگی با دیدن و قد کشیدن فرزندانم نجاتم میداد
غرق میشدم اما روی بالاترین سطح زندگی شناور بودم
من با همه ی مشکلاتم در کنار فرزندانم یک مادر شاد و پر انرژی بودم
اما حالا اگر چه جهانم را تاریک کردند
غافل از اینکه من در در ساحل ناآرام زندگی ام با اندک رمقی با چشمان حریصم نظاره گر نورم
من سراپا گوشم برای شنیدن هلهله شادی
قلب ناآرام من امیدوار است .چرا که می‌دانم در زندگی هیچ کس هیچ ابر سیاهی اجازه ماندگاری ندارد
هیچ کس اجازه ندارد نور و روشنایی را به تاراج ببرد
به فرزندم ،به پسر قهرمان سبز پوش وطن افتخار میکنم
وهمین جا در سرزمینم دادخواه خونش می‌مانم
هیچ تهدیدی هیچ زندانی نمی‌تواند منصرفم کند
افتخار میکنم که مادر عرفانم، من به خودم میبالم که چند صباحی کوتاه مادر عرفان قهرمان بودم و هنوز هم براش مادری میکنم

اگرچه عشق وطن می‌کشد مرا اما
خوشم به این مرگ که این دوست خیر خواه من است.»
محمدکیوان درویشی؛
برافراشتن تصاویر جانباختگان ژن ژیان ئازادی در روز سیزده بدر

مادر محمدکیوان درویشی از جانباختگان خیزش انقلابی ژن ژیان در روز سیزده بدر بر سر مزار فرزندش حضور پیدا کرد و یاد و مبارزه او را گرامی داشت.

۴ آبان ۱۴۰۱، کیوان درویشی ۴۲ ساله و اهل سنندج، در جریان اعتراضات مردمی این شهر در «کمربندی ۲۵» بر اثر شلیک مستقیم گلوله‌های ساچمه‌ای نیروهای سرکوب کشته شد. شامگاه همان روز مراسم خاکسپاری او با حضور گسترده مردم و سردادن شعارهای اعتراضی برگزار شد. درحالیکه گلوله‌های ساچمه‌ای به نقاط حیاتی بدن او شلیک شدند که در برگه پزشکی قانونی علت فوت او «ایست قلبی» عنوان شده است.
كردپا
تخریب سنگ مزار جاویدنام نیکا شاکرمی

تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی از شکسته شدن سنگ مزار نیکا شاکرمی، از جان‌باختگان جنبش انقلابی «زن، زندگی، آزادی»، خبر می‌دهند.

بر اساس این تصاویر، بخش حاوی تصویر نیکا بر روی سنگ مزار او به‌طور کامل تخریب شده است.

زنده‌یاد نیکا شاکرمی، دختری ۱۶ ساله، در بیست‌ونهم شهریور ۱۴۰۱ پس از بازداشت توسط مزدوران سپاه تروریستی پاسداران، در داخل یک کامیونت مورد ضرب‌وشتم و تعرض قرار گرفت و جان خود را از دست داد. پس از آن، پیکر او در خیابانی خلوت رها شد.
آزادی مجید خوش‌منظر پس از تحمل ۳۰ ماه حبس

خسرو علیکردی، وکیل و زندانی سابق، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که #مجید_خوش‌_منظر، #زندانی_سیاسی محبوس در زندان وکیل‌آباد #مشهد، امروز جمعه پانزدهم فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۳۰ آزاد شد.

مجید خوش‌منظر، کارمند ارشد کنترل ترافیک مشهد، که به اتهام «از کار انداختن دوربین‌های مداربسته» در جریان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ بازداشت شده بود، پس از گذراندن ۳۰ ماه حبس و اجرای حکم ۳۰ ضربه شلاق تعزیری، از زندان آزاد گردید.
بیتا حاجی‌صادقیان، خواننده و معلم آواز ساکن اصفهان، بار دیگر به دادگاه احضار شد.

او باید ساعت دوازده روز هجدهم فروردین در شعبه اول دادگاه صلح نجف‌آباد حاضر شود. اتهام مطرح‌شده علیه وی «انتشار عکس، تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی» عنوان شده است.

این در حالی‌ است که پیش‌تر نیز، در اوایل اسفند سال گذشته، این هنرمند از سوی شعبه بیست و پنج دادسرای عمومی و انقلاب اصفهان با اتهاماتی مشابه از جمله «جریحه‌دار کردن عفت عمومی و انتشار آثار مبتذل از طریق سیستم‌های رایانه‌ای» مواجه شده بود.

به گفته یک منبع آگاه، در آن زمان پس از مراجعه بیتا صادقیان به دادسرا، به او اعلام شد که باید به پلیس فتا مراجعه کند. در پی این مراجعه، صفحه اینستاگرام وی که در آن قطعاتی از آوازخوانی و تصاویرش منتشر شده بود، در اختیار پلیس فتا قرار گرفت و مدتی بعد مسدود شد.
با وجود مسدود شدن صفحه، دادگاه نجف‌آباد این خواننده را مجدداً احضار کرده است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد ادامه روند فشارهای حکومت علیه هنرمندان خواننده زن است.


#بیتا_صادقیان
#بیتا_حاجی_صادقیان


@raadiofarhang
نسرین شاکرمی، مادر نیکا:
با شکستن کتیبه مزار نیکایرقهرمان، فقط چهره‌ی پلید خود را نمایان‌تر و مجازات خود را سنگین‌تر می‌کنید

آیدا، خواهر جاویدنام نیکا شاکرمی، ضمن انتشار تصویری از کتیبه شکسته‌شده مزار نبکا، مطلب زیر را از قول مادرش منتشر کرد:

ادامه خبر👇👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
نسرین شاکرمی، مادر نیکا: با شکستن کتیبه مزار نیکایرقهرمان، فقط چهره‌ی پلید خود را نمایان‌تر و مجازات خود را سنگین‌تر می‌کنید آیدا، خواهر جاویدنام نیکا شاکرمی، ضمن انتشار تصویری از کتیبه شکسته‌شده مزار نبکا، مطلب زیر را از قول مادرش منتشر کرد: ادامه خبر👇👇👇👇
«حرامزاده‌های ظالم، با شما هستم؛
پلیدهای متعفنی که بوی گندتان دنیا را به مخاطره انداخته؛ آلت‌مغزهای هرزه و فاسدی که دروغ‌گویی، دزدی، خیانت، هوس‌رانی و هرزگی، توطئه و غارت و ناامنی، تجاوز و کشتار و هر آنچه فساد و خرابکاری و پلیدی‌ست را رواج داده و می‌خواهید تمام دنیا را برای همیشه به لجن خود آلوده و گرفتار کنید.

با تمام تهمت‌های کثیفی که فقط می‌توانست از ذهن‌های بیمار، متعفن و پلید شما ساخته و پرداخته شود و با لشکر سایبری و هرزه‌های بی‌مقدار خودفروشتان، نتوانستید ما را مانند خودتان فاسد و خراب کنید.

تلاش‌های مذبوحانه‌تان فقط صحه‌ای بود بر حقانیت نیکای قهرمان، و راست‌گویی و درست‌کاری ما، و رسوایی‌های هر چه بیشتر و شرم‌آور خودتان.

حالا هم با شکستن کتیبه‌ی مزار نیکای قهرمان، چیزی از بزرگی و حقانیتش کم نکرده‌اید؛ بلکه فقط چهره‌ی پلید خود را نمایان‌تر و مجازات خود را سنگین‌تر می‌کنید. دور نیست آن روز که در آتش خشم بزرگ ملت با‌غیرت و فهیم ایران، که همه چیز را ثبت می‌کنند و به خاطر می‌سپارند تا از آن تاریخ، سرنوشت و شرافت خود را بازسازی کنند، زنده‌زنده بسوزید و حتی خاکستر کثیفتان هم از صحنه‌ی روزگار محو شود و لعن و نفرین ابدی برای عبرت همگان برایتان بماند.

شما فقط موش‌های بیمار طاعون‌زده‌ای هستید که به‌زودی توسط شیرمردانی خردمند و توانا، سم‌پاشی شده و در تونل‌های کثیفتان به فاضلاب تاریخ می‌پیوندید. دنیا از شر وجود بی‌وجودتان پاک باد.»


#نیکا_شاکرمی #نسرین_شاکرمی
@raadiofarhang
برادر فاطمه و محمدحسین سپهری خبر داد که ‏از زمان بازداشت #فاطمه_سپهری (۳۰ شهریور ۱۴۰۱) و #فرزانه_قره‌حسنلو (۱۳ آبان ۱۴۰۱)
تاکنون حتی برای یک روز نیز به آنان مرخصی درمانی، مرخصی نوروزی یا مرخصی در ایام تعطیلات رسمی داده نشده است.

ادامه خبر👇👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
برادر فاطمه و محمدحسین سپهری خبر داد که ‏از زمان بازداشت #فاطمه_سپهری (۳۰ شهریور ۱۴۰۱) و #فرزانه_قره‌حسنلو (۱۳ آبان ۱۴۰۱) تاکنون حتی برای یک روز نیز به آنان مرخصی درمانی، مرخصی نوروزی یا مرخصی در ایام تعطیلات رسمی داده نشده است. ادامه خبر👇👇👇👇 @raadiofarhang
او همچنین نوشت: «در پی درگذشت برادر فرزانه قره‌حسنلو، با وجود پیگیری‌های مکرر وکیل پرونده و اعلام آمادگی خانواده برای تودیع وثیقه، درخواست مرخصی با مخالفت دادستان البرز، حسن مددی، رئیس دادگستری استان، حسین فاضلی هریکندی، و همچنین نهاد اطلاعات سپاه مواجه شد.

از سوی دیگر، طبق نظریه پزشکی قانونی رژیم اسلامی، فرزانه قره‌حسنلو پس از جراحی تومور سینه، به یک ماه مرخصی استعلاجی نیاز داشت و این موضوع نیز مورد تأیید قرار گرفته بود، اما حتی در این شرایط نیز مجوز خروج موقت از زندان برای ایشان صادر نشد.»

آقای سپهری در خصوص شرایط بند ۵ زندان وکیل‌آباد مشهد، چنین نوشت:
«شرایط نگهداری در بند ۵ زندان وکیل‌آباد نیز بسیار نگران‌کننده است. پنجره‌های این بند از سال
۱۴۰۱
با آجر مسدود شده‌اند و از تاریخ ۱۵ آذر سال گذشته، هم‌زمان با سقوط بشار اسد، درِ بند نیز بسته شده است. در نتیجه هیچ‌گونه تهویه هوایی در این فضا وجود ندارد. از سوی دیگر، در نتیجه عدم انجام تعمیرات و بازسازی مناسب، و سپردن امور عمرانی به افراد فاقد صلاحیت و دانش فنی لازم، وضعیت سرویس‌های بهداشتی به شدت نامطلوب است؛ سیفون‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند و همین امر باعث شده بوی تعفن شدیدی در فضای بند حاکم باشد. هوای سنگین و آلوده، نفس کشیدن را برای زندانیان دشوار کرده است. فاطمه سپهری که به بیماری قلبی مبتلاست، به‌ویژه تحت فشار این شرایط طاقت‌فرسا قرار دارد و ادامه حبس در چنین وضعیتی، سلامت او را به‌شدت تهدید می‌کند.»

فرزانه و همسرش #حمید_قره‌حسنلو بیش از ۲۰ ماه است که از دیدار یکدیگر محروم مانده‌اند. این در حالی‌ست که خانواده بارها اعلام کرده‌اند حاضرند تمامی هزینه‌های اعزام، از جمله هزینه حضور نیروهای امنیتی را شخصاً تقبل کنند، اما دادستان کرج و نهاد اطلاعاتی همچنان با این درخواست مخالفت می‌کنند.»

او در انتها شعری را که حمید قره‌حسنلو برای همسرش از طریق خانواده‌اش فرستاده به شرح منتشر کرده است:

«ديری‌ست که از روی دل‌آرای تو دوريم
محتاج بيان نيست که مشتاق حضوريم
زين قصه‌ی پر غصه عجب نيست شكستن
هرچند كه با حوصله‌ی سنگ صبوريم
گنجی‌ست غم عشق كه در زير سرماست
زاری مكن ای دوست اگر بی‌زر و زوريم»

#محمدحسین_سپهری
@raadiofarhang
«مهرگان نام‌آور»، شاعر و فعال لُر اهل دهدشت روز سه‌شنبه ۱۲‌فروردین۱۴۰۴ در دهدشت مورد حمله چند لباس شخصی قرار گرفته و به‌شدت زخمی شده است.

تصاویری در اختیار ایران‌وایر قرار گرفته که نشان می‌دهد چشم راست این شهروند و فعال مدنی در اثر ضرب‌وشتم شدید، کبود و خون‌مرده شده و روی مچ پا و دست او نیز آثاری از کبودی مشهود است.

یک منبع مطلع به ایران‌وایر گفته که این حمله حدود ساعت ۳ بعدازظهر در جاده سلامت شهر دهدشت اتفاق افتاده است.
ايران واير
محکومیت یک فعال محیط‌زیست اهل بهشهر مازندران به ۷ ماه حبس تعزیری

حر منصوری، فعال محیط‌زیست و دیده‌بان منطقه میانکاله اهل بهشهر مازندران، توسط شعبه ۱۴۷ دادگاه کیفری دو شهرستان نور به اتهام «نشر اکاذیب» به ۷ ماه حبس تعزیری محکوم شد.

بنا به گزارش هیرکانی، این حکم در پی شکایتی مرتبط با افشاگری منصوری درباره قطع درختان جنگل‌های هیرکانی برای احداث پارکینگ مجموعه گردشگری الیمالات صادر شده است.

منصوری که سال‌ها برای حفاظت از تالاب میانکاله و زیست‌بوم‌های شکننده مازندران تلاش کرده، از چهره‌های برجسته در میان فعالان محیط‌زیست منطقه است.

مجموعه الیمالات در اسفند ۱۴۰۲ با قطع حدود چهار هزار درخت در جنگل‌های هیرکانی سلیاکتی نور برای ساخت پارکینگ، انتقادات گسترده بومیان و فعالان محیط‌زیست را برانگیخت.
زندان چوبیندر قزوین؛ منوچهر بختیاری از تماس تلفنی با خانواده محروم است

منوچهر بختیاری، زندانی سیاسی محبوس در زندان چوبیندر قزوین، ۱۷ روز است که از برقراری تماس تلفنی با خانواده محروم مانده است.

سارا عباسی همسر این زندانی سیاسی در این خصوص اعلام کرد که آقای بختیاری از تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ به دستور مسئولین زندان از حق برقراری تماس با خانواده محروم شده است. وی همچنین ایام عید را در سلول انفرادی به سر برده است.
2025/04/05 00:07:41
Back to Top
HTML Embed Code: