Telegram Web Link
دکتر حسن باقری‌نیا؛ ‌به راستی که «کاوه آینده ایران زن است»

دکتر حسن باقری‌نیا، کنشگر مدنی و استاد اخراج‌شده دانشگاه حکیم سبزواری، در واکنش به کنش اعتراضی دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات نوشت:

عصیان. او نماینده‌ نسلی است که دیگر نمی‌خواهد در سایه‌ ترس و سرکوب زندگی کند. گام‌های استوار دختر علوم تحقیقات، زنجیرهای استبداد دینی را گسست، تسلط بر بدن‌ها را به سخره گرفت و با شجاعت و ایستادگی‌اش، الهام بخش شد؛ به راستی که «کاوه آینده ایران زن است».

آینده‌ای روشن و عاری از تبعیض، تنها با ایستادگی و همبستگی ممکن است.  صدایش باشیم؛ صدایی که نویدبخش آزادی و برابری است. با هم بایستیم و آوای آزادی را در گوش زمان طنین‌انداز کنیم.

@raadiofarhang
نرگس محمدی در مورد «آهو دریایی»: زنان در برابر زور سر خم نمی‌کنند

نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و برنده جایزه صلح نوبل، خواستار آزادی یک دانشجوی دختر معترض دانشگاه علوم و تحقیقات شد که روز شنبه و پس از اعتراض به اعمال حجاب اجباری بازداشت شد؛ محمدی اعلام کرد زنان «در برابر زور سر خم نمی‌کنند.»
این دانشجوی دختر که برخی منابع او را آهو دریایی معرفی کرده‌اند، روز شنبه ۱۲ آبان در اعتراض بە برخورد خشونت‌آمیز نیروهای حراست دانشکده علوم تحقیقات دانشگاه آزاد تهران، لباس‌های خود را از تن در آورد، و سپس در پی ضرب و جرح به دست نیروهای لباس شخصی جمهوری اسلامی ایران بازداشت شد.
نرگس محمدی در پیامی از زندان اوین که در صفحه اینستاگرام او منتشر شده با اشاره به بازداشت این دختر معترض نوشت: «زنان بهای سرپیچی را می‌پردازند اما در برابر زور سر خم نمی‌کنند. جسم دختر معترض دانشجو نماد مقاومت، شدت خشم، و عصیان است.»
او همچنین نوشت: خواهان پایان‌دادن به سرکوب و آزار و اذیت زنان هستم.
خبرنامه امیرکبیر، براساس گزارش‌ها نام این زن را آهو دریایی ۳۰ ساله و او را دانشجوی ترم ۷ زبان فرانسه دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات معرفی و اعلام کرد او پس از بازداشت توسط سازمان اطلاعات سپاه به بیمارستان روانپزشکی ایران واقع در جاده مخصوص فرستاده شده است
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
امروز ١٣ آبان ماە دومین سالگرد نسرین قادری از جانباختگان جنبش انقلابی ژن ژیان ئازادی است.

نسرین قادری، فارغ‌التحصیل کارشناسی فلسفه از دانشگاه علامه طباطبایی بود، فعال سیاسی بود و چندین پرونده سیاسی داشت، او در سال ۱۳۸۹ به علت درگیری با گشت ارشاد یک هفته زندان و با وثیقه آزاد شده بودو از دو سال پیش ممنوع‌الخروج بوده است، او پس از فارغ‌التحصیلی دور از خانواده و تنها در تهران زندگی و مشغول به کار بود.

نسرین در جریان خیزش سراسری فعالیت بسیاری داشت. روز ۱۳ آبان ۱۴۰۱، همزمان با جنبش انلابی ژن، ژیان، ئازادی ماموران لباس شخصی به زور وارد منزلش می‌شوند و احتمالا با مقاومت شدید او دربرابر ربوده‌شدن مواجه و درگیری رخ می‌دهد و ضربات شدیدی به سرش و ضربه مغزی وارد می‌شود، نیروهای امنیتی پس از کشتن نسرین، خانه را مرتب و حادثه را چنان صحنه‌سازی می‌کنند که او بر اثر تشنج فوت کرده است، اما در این سناریوسازی کذایی، آن‌ها تمام لوازم‌ الکترونیکی نسرین را ضبط می‌کنند.

@raadiofarhang
حکم آروین قهرمانی، جوان یهودی ایرانی، که در سن ۱۸ سالگی به اتهام «قتل عمد» در یک نزاع دسته‌جمعی خیابانی به اعدام محکوم شده بود صبح امروز اجرا شد.

پرونده او از آبان ۱۴۰۱ تشکیل شده بود و وکلای متهم ۳ بار نیز درخواست اعاده دادرسی دادند که این درخواست در هر سه بار رد شده بود.
ارسال پرونده " رضا آريا" به دیوان عالی

وکلای رضا آریا، معترض بازداشت‌شده در جریان پرونده کشته شدن روح‌الله عجمیان در اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ که به محاربه متهم شده بود، می‌گویند پرونده این زندانی سیاسی به شعبه ۹ دیوان عالی جمهوری اسلامی فرستاده شده و منتظر اعلام نظر دیوان هستند.

به گزارش روزنامه شرق در روز یک‌شنبه ۱۳ آبان، پیام درفشان و شهلا اروجی، گفتند که رضا آریا در لحظه حادثه «سلاح نداشته» و تنها به عجمیان یک لگد زده بوده است.

به گفته وکلای رضا آریا، «او قصد قتل و علم به وقوع قتل» روح‌الله عجمیان، بسیجی و از اعضای نیروهای سرکوب اعتراضات در استان البرز در روز چهلم حدیث نجفی، نداشته و «در حرکتی متأثر از هیجان، صرفا یک لگد» به او زد.

به تأکید این دو وکیل دادگستری، «باید توجه کرد که رضا آریا هیچ‌گونه اطلاعی از این که قرار است» بسیجی کشته شده «در ادامه آسیب ببیند، نداشته و فاقد هرگونه قصد عامدانه و حتی علم در امکان وقوع قتل در آتیه بوده است» و «این موضوع اهمیت ویژه‌ای در پرونده خواهد داشت.»
پیام درفشان و شهلا اروجی همچنین گفته‌اند موکلشان که در این پرونده به اتهام «محاربه» به ۱۰ سال زندان به صورت نفی بلد به معنی حبس در تبعید محکوم شده، در آن حادثه «اقدام به انجام فعلی غیرکشنده کرده» که «کیفر مشخص دارد.»

بر اساس این گزارش، «همسر جوان و فرزندان خردسال» رضا آریا «در حال تحمل کیفر سنگین مازاد و مشدد همراه پدر خانواده هستند» و «هر نوبت مجبور هستند در جاده‌های پرخطر» مسیر «کرج تا محل زندان در تبعید یعنی کرمان» را طی کنند و «در رنج و خطر فراوان در جاده‌ها قرار گرفته‌اند.»
جمعی از فعالین حقوق زنان کُردستان با صدور بیانیه‌ای حمایت خود را از آهو دریایی، دختر دانشجوی علوم و تحقیقات، اعلام کردند. در این بیانیه آمده است:

ما فعالین حقوق زنان خواهان آزادی فوری آهو دریایی، دختر دانشجوی علوم و تحقیقات هستیم.

ادعاهای دروغین برای لاپوشانی کردن فشار، تهدید، اذیت و آزار آهو دریایی توسط خبرگزاری‌های تسنیم و صدا و سیما که گفته‌اند: آهو دریایی بیماری روحی و روانی داشته و بدین خاطر بعد از ربودن او در دانشگاه، وی را به تیمارستان برده‌اند را قویاً  محکوم می‌کنیم.

ما از آهو دریایی حمایت می‌کنیم. از فعالین حقوق بشری ایران و جهان می‌خواهیم دنبال سرنوشت او را بگیرند.

از دانشجویان سراسر کشور، فعالین حقوق زنان، فعالین کارگری، فعالین مدنی و معلمان می‌خواهیم که برای حمایت از آهو دریایی دست به حرکات اعتراضی و جمعی بزنند.

ما اعلام می‌کنیم که دنیا باید ببیند کە زنان جامعە ما در چه شرایط اسفناکی قرار گرفتەاند.

مبارزه ما، شجاعت و ایستادگی علیه هر نوع تبعیض جنسی و قوانین ضد زن است. زنان، دانشجویان دانشگاه‌های کوردستان و مردم را به حمایت از آهو دریایی فرا می‌خوانیم.
@raadiofarhang
گزارشی از وضعیت جسمانی نرگس محمدی/ او مشکوک به ابتلا به سرطان است

ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
گزارشی از وضعیت جسمانی نرگس محمدی/ او مشکوک به ابتلا به سرطان است ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
مصطفی نیلی، وکیل دادگستری با انتشار پیام‌هایی در شبکه اجتماعی ایکس درباره وضعیت جسمانی نرگس محمدی نوشت؛

هفته گذشته پس از پیگیری‌های فراوان، سرانجام خانم نرگس محمدی به بیمارستان اعزام و پس از انجام معاینات و درمان‌های پزشکی به زندان بازگردانده شدند. ایشان از بیماری‌های متعددی رنج می‌برند.

یک-یکی از رگ‌های اصلی قلب ایشان که در سال١۴٠٠ و پس از سکته در زندان قرچک استنت‌گذاری شده بود به دلیل مشکلاتی که در دیواره اصلی بوجود آمده مجددا آنژیو گرافی شد و حسب توصیه پزشک شان ضرورت دارد سه ماه بعد مجدد معاینه انجام پذیرد.

دو- ام‌آر آی از ناحیه گردن و کمر نشان از پیشرفت بیماری‌های آرتروز و دیسک دارد.از سال گذشته پزشک دستور ده جلسه فیزیوتراپی و کایروپراکتیک را داده که تاکنون با اعزام ایشان برای این امر موافقت نشده است.پزشک درباره تاخیر در این امر هشدار داده که باعث عواقب جبران‌ناپذیر خواهد شد.

سه- دکتر متخصص گوارش نیز داروهای جدیدی برای ایشان تجویز کردند.

چهار-در ناحیه سینه سندروم تیتز  تشخیص داده شد.
پنج-از  توده‌های سینه راست سونوگرافی انجام شد که خوشبختانه وضعیت آن نسبت به گذشته تغییر نکرده است و هم‌چنان بایستی زیر نظر جراح باشند.

شش- پس از انجام بن اسکن یک ضایعه استخوانی در ناحیه ساق پای راست مشاهده،که برای بررسی و تشخیص صحیح ام‌آرآی انجام شد .
در ام‌آر‌آی انجام شده این ضایعه مشکوک به سرطان است و برای بررسی و تشخیص بدخیم بودن یا عدم آن،نیاز به نمونه‌برداری با جراحی است که بایستی در اسرع وقت انجام شود.

با عنایت به موارد بالا و نیاز به مراجعه مستمر  جهت پیگیری امور درمانی و دور بودن از فضای استرس‌زا که به شدت مورد تاکید پزشکان خانم نرگس محمدی است، تقاضای اعزام مکرر ایشان و همچنین مرخصی و توقف اجرای حکم را از دادستانی پیگیری خواهیم نمود.
@raadiofarhang
محکومیت سه شهروند اهل اشنویه به حبس

دیاکو عزیزی، لقمان زنگی و سیامند زنگی سه شهروند اهل اشنویه توسط شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو این شهرستان به ریاست انصاری هر یک به ۱۶ ماه حبس محکوم شدند.

این شهروندان به اتهام «ارتباط و همکاری با یکی از احزاب کردستان ایران» به حبس محکوم شده‌اند.

این سه شهروند اواسط شهریور ماه، بدون ارائه حکم قضایی توسط مزدوران اداره تروریستی اطلاعات بازداشت شدند و پس از یک ماه با قرار وثیقه از زندان به صورت موقت آزاد شدند.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴کرمانشاه -
تجمع اعتراضی  بازنشستگان مخابرات استان کرمانشاه
دراعتراض به  ستاداجرایی وتعاون سپاه (مالکان شرکت مخابرات)


#اعتصابات_سراسری

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حسام برادر جاوید نام‌پارسا رضادوست با انتشار ویدیویی یاد و خاطر او را گرامی داشت

پارسا رضادوست پس از کشته‌شدن مهسا امینی در جریان اعتراضات سراسری در هشتگرد توسط نیروهای جمهوری اسلامی در ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۱ به ضرب دو گلوله جنگی کشته شد.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«لعنتیا تو رو زدن کشتن، عباس جانم، ...چقدر خونت چکه کرده اومده بیرون من نفهمیدم»

صدای مادر جاویدنام عباس شفیعی را می‌شنوید که در دومین سالگرد جان‌باختن او بر سر مزارش مویه می‌کند.

عباس شفیعی ۱۲ آبان ۱۴۰۱، در چهلم حدیث نجفی، با ضربات باتوم و پوتین ماموران در کرج زخمی شد و دو روز بعد جان باخت ماموران یک هفته پیکر عباس را گروگان گرفتند و بعد به خانواده تحویل دادند برادر عباس با انتشار ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی گفت: با صدای بلند نام عباس را که برای ایران جان باخت، فریاد بزنید ویدیویی از رقصیدن عباس در خانه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است آذر ۱۴۰۱، تولد ۴۲سالگی عباس شفیعی بود.
دخترش با کیکی بر مزار پدر، برایش جشن تولد گرفت.

#عباس_شفیعی #حدیث_نجفی #مهسا_امینی
توانا
@raadiofarhang
گلرخ ایرایی در نامه‌ای از زندان، نسبت به بی‌توجهی به پرونده بچه‌های اکباتان هشدار داد و گفت: «ما در آن‌چه رخ می‌دهد سهیم هستیم.»

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
گلرخ ایرایی در نامه‌ای از زندان، نسبت به بی‌توجهی به پرونده بچه‌های اکباتان هشدار داد و گفت: «ما در آن‌چه رخ می‌دهد سهیم هستیم.» ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
متن بیانیه گلرخ ایرایی:
«بچه‌های شهرک اکباتان محاکمه شدند. بعد از دو سال تحمل انفرادی، بازجویی و شکنجه و بی کمترین توجه و مهری از سوی افکار عمومی.

برای برخی‌شان بیمِ صدور و اجرای حکمِ مرگ می‌رود. بی‌توجهی نسبت به پرونده‌ بچه‌های اکباتان کار را برای رژیم راحت‌تر می‌کند. برخی‌شان به قید وثیقه از زندان آزاد شده بودند؛ آنان را هم بدون توضیحی به خانواده یا وکلا بعد از پایان جلسه‌ دادگاه به زندان بردند و این نیز برای افکار عمومی مسئله نشد.
بچه‌های اکباتان در خیزش انقلابی ۱۴۰۱ با ما در خیابان بودند و پابه‌پای ما علیه ستم شوریدند. ما جان به در بردیم و آن‌ها زیر تیغ و روی سکوی مرگ ایستاده‌اند. دادگاه‌شان بدون کمترین واکنشی از سوی افکار عمومی برگزار می‌شود و نظر فعالان سیاسی و حقوق‌بشری را به شکلی که باید به خود جلب نمی‌کند.

مثل بچه‌های عرب که چند هفته‌ پیش به انفرادی برده شدند و هیچ خبری از آنان نیست. فراموش‌شان کردیم و خانواده‌های‌شان را پشت دیوارهای زندان اهواز رها کردیم.

وقتی ما خسته از خمیازه‌های یک روزِ کش‌دار و در خلسه‌ جامعه‌ای رو به زوال، بی‌تفاوت به آن‌چه در حال وقوع است، سوار بر موج‌های ریز و درشت مجازی به این‌سو و آن‌سو می‌رویم، بچه‌ها در چرخه‌ قتل‌های حکومتی کشته می‌شوند. بی کمترین هزینه‌ای برای رژیم.

ما در آن‌چه رخ می‌دهد سهیم هستیم.

گلرخ ایرایی
آبان ۱۴۰۳
زندان اوین»

#میلاد_آرمون #مهدی_ایمانی #محمدمهدی_حسینی و #نوید_نجاران از حدود دو سال پیش به صورت بلاتکلیف در زندان قزل‌حصار کرج به‌سر می‌برند. #علیرضا_برمرزپورناک #امیرمحمد_خوش_اقبال #علیرضا_کفایی و #حسین_نعمتی که با وثیقه آزاد بودند هم روز ۱۳ آبان پس از جلسه دادگاه به زندان قزل‌حصار کرج منتقل شده‌اند.
توانا
@raadiofarhang
نشریه فرانسوی لیبراسیون با انتشار کاریکاتوری به موضوع «دختر واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد» در ایران واکنش نشان داد.
طبق اطلاعات رسیده ، پس از عریان شدن این دانشجوی زن در اعتراض به برخورد ماموران حراست، بازداشت شده و تاکنون خبر دقیقی از شرایطش در دست نیست.


@raadiofarhang
بر اساس اطلاعات رسیده ، آرشام رضایی، زندانی سیاسی روز هشتم آبان، به صورت ناگهانی از زندان اوین به زندان قزلحصار کرج منتقل شده است.

او در یکی از سلول‌های انفرادی زندان قزلحصار کرج به‌سر می‌برد و از حق تماس تلفنی و ملاقات با خانواده محروم شده است.

@raadiofarhang
داستان خوانى برنامه اى از رادیو فرهنگ، این هفته داستان ” جستجو ” نوشته و اجرا میترا درویشیان
میترا درویشیان نویسنده و فعال حقوق بشر این هفته داستان ” جستجو” را که به تازگى  نوشته و به انتشار آورده اند،  از رادیو فرهنگ گوتنبرگ  براى شما شنوندگان گرامى اجرا و به ارمغان آورده اند ، توجه شما شنوندگان گرامى را به شنیدن این داستان زیبا و با احساس  جلب مینماییم
https://www.radiofarhang.nu/archive/42163.htm
https://on.soundcloud.com/3webBg8QoQKaEkof7
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لیلا مهدوی، مادر جاویدنام سیاوش محمودی، در این ویدیو از غیاب عدالت و حضور فقر، غیاب صداقت، حضور اختلاس و فساد، غیاب امنیت و ... می‌گوید. او می‌گوید اگر امنیت بود، پسر من به خاطر عدالت و عدالت خواهی که خیلی وقته در این جامعه گم شده، کشته نمی‌شد. اینهاست که باعث طغیان میشه

او همچنین نوشته:

« من دچار خفقانم
خفقان...
من به تنگ آمده ام از همه چیز
بگذارید هواری بزنم ، آی
آی با شما هستم این درها را باز کنید
من به دنبال فضائی می گردم
لب بامی ...
سر کوهی...
دل صحرائی ...
که در آنجا نفسی تازه کنم
می خواهم فریاد بلندی بکشم
که صدایم به شما هم برسد
من هوارم را سر خواهم داد
چاره ی درد مرا؛ باید این داد کند
از شما خفته ی چند
چه کسی می آید با من فریاد کند.»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«صفحه وفا احمدپور، خواننده رپ، در حساب اینستاگرامی با انتشار این ویدیو نوشت:
 
۱۷۹ روز از دستگیری وفا احمدپور (وفادار) در شهر شیراز میگذرد. حدود ۲۱ روز پیش او به زندان اوین تهران منتقل شد و در حال حاظر از برقراری تماس محروم می‌باشد و وضعیت جسمی و روحی خوبی ندارد. او احتیاج به داروهای اعصاب و روان ، دیابت و فشارخون دارد و باید هر چه زودتر تحت درمان قرار گیرد.
وفادار صدای بی صدایان بود. وفادار صدای مردمان بیگناه ایران بود که ۴۵ سال است در فقر و بیکاری در این کشور غنی دارند دست و پنجه نرم می‌کنند. وفادار صدای زنان ، مردان و کودکان بی گناه ایران بود که هر یک با آرزو های دلسوزانه ی کوچکشان زندگی می‌کنند و امید برای آینده شان دارند.
2024/11/05 00:22:52
Back to Top
HTML Embed Code: