Telegram Web Link
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
مهدی محمودیان به حبس محکوم شد ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
مهدی محمودیان، فعال حقوق بشر و زندانی سابق سیاسی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از محکومیت خود به حبس خبر داد و نوشت:

«توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب و قاضی ایمان افشاری بطوری غیابی به اتهام فعالیت تبلیغ علیه نظام به ۸ ماه زندان، دو سال منع عضویت در احزاب و دسته‌جات، دو سال منع استفاده از تلفن هوشمند و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده‌ام.

تمام این مجازات صرفا بخاطر این است که در واکنش به دروغ پایگاه خبری در مورد انقراض ساس در زندان نوشته بودم "به دروغ معتاد شده‌اند"

قاضی کینه‌ورز دادگاه صرفا به استناد همین یک جمله و همینطور اعتراف من در حضور بازپرس که گفته‌ام رفتارهای جمهوری اسلامی بهترین تبلیغ علیه نظام است این حکم را رونویسی و ابلاغ کرده است.

واقعا دروغ‌گو گفتن من در یک توییت و یا اعتراف من نزد بازپرس، تبلیغ علیه نظام است یا دروغ‌گویی خبرگزاری رسمی قوه قضاییه در انکار بدیهیات و یا متن حکم صادر شده توسط قاضی بیسواد شعبه ۲۶؟

لازم است یادآوری کنم همانطور که قبلا گفته بودم با آنکه در دفتر شعبه ۲۶ حضور داشتم اما از حضور در نزد این قاضی بیسواد امتناع کردم لذا حکم غیابی صادر شد و با آنکه از حق واخواهی استفاده کردم اما بازهم در جلسه دادگاه دوم شرکت نکردم.»
@raadiofarhang
سه عضو خانواده پخشان عزیزی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام، به یک سال حبس محکوم شدند.

قاضی ایمان افشاری سه تن از اعضای خانواده پخشان عزیزی؛
عزیز عزیزی، ۶۷ ساله
پرشنگ عزیزی، ۴۸ ساله
و
حسین عباسی، ۴۸ ساله
پدر، خواهر و شوهرخواهر پخشان عزیزی،
را به یک سال حبس محکوم کرد. این رای در دادگاه تجدیدنظر هم عینا تایید شده است.

بر اساس دادنامه صادره از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، پخشان عزیزی از بابت اتهام‌ «بغی» به اعدام محکوم شده؛ همچنین به اتهام «عضویت در جمعیت‌های معارض کشور» به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شده است.
این زندانی سیاسی ماه‌هاست که با دستور مستقیم قاضی صلواتی از حق ملاقات با وکیل و‌ ملاقات نیز محروم بوده است.
اکنون جمهوری اسلامی اعضای خانواده این زندانی را هم به حبس محکوم کرده است.
صدای زندانیان باشیم
توانا
@raadiofarhang
هشدار هاشم خواستار درباره خطر اعدام شش زندانی در زندان وکیل‌آباد مشهد

ادامه خبر 👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
هشدار هاشم خواستار درباره خطر اعدام شش زندانی در زندان وکیل‌آباد مشهد ادامه خبر 👇👇👇 @raadiofarhang
هاشم خواستار، معلم و زندانی سیاسی محبوس در بند شش‌یک زندان وکیل آباد مشهد با انتشار نامه‌ای درباره خطر قریب‌الوقوع اعدام شش زندانی هشدار داد و نوشت:

اواخر سال ۹۸ از وزارت اطلاعات به زندان وکیل آباد، بند ۶.۱ و اتاق ۳ منتقل شدم. در اتاق ۳ با تعدادی از هم‌وطنان از اقوام مختلف (فارس، ترکمن، بلوچ) و مذاهب مختلف (شیعه و سنی) آشنا شدم که می‌گفتند ما ۹ نفر هستیم که منتسب به گروه‌های افراطی و بدنام و مورد تنفر مردم خودمان، برای ما پرونده‌سازی و حکم اعدام داده‌اند!

ملت قهرمان ایران؛
آنچه که من دیده و شنیده‌ام، چنین گروه‌هایی آدم‌های بسیار متعصب خشک و ناسازگار با دیگران به خصوص با شیعه هستند، در حالیکه این همبندی‌ها انسان‌های بسیار شریف و مهربان و نوع‌دوست هستند. متاسفانه در سال ۹۹ سه نفر از ایشان (حمید راست بالا ، کجیر سعادت جهانی و محمدعلی آرایش) را اعدام کردند! که هر زمان به یاد آنان می‌افتم، دلم کباب می‌شود.

شخصی به نام قاضی حسن حیدری به آنها حکم اعدام داده که به معنای واقعی آدم جنایتکار و مفسدی بوده و ثروت‌های کلانی جمع کرده و مدتی هم توسط قوه قضائیه بازداشت و اکنون در خانه تحت نظر است. او شخصاً زندانیان را شکنجه می‌داده است!

اکنون پرونده ۶ نفر دیگر نیز به دیوان عالی رفته و حکم اعدام این شش نفر آقایان: ۱- فرهاد شاکری ۲- حکیم عظیم گرگیج ۳- مالک علی فدایی نسب ۴- عیسی عیدمحمدی ۵- تاج‌محمد خرمایی ۶- عبدالرحمان گرگیج، تأیید شده که هر آن ممکن است اجرا گردد.

سوال اینجاست که چرا حداقل چنین دادگاه‌هایی که با جان انسان‌ها سر و کار دارند، علنی و با هیئت منصفه برگزار نمی‌شود تا افکار عمومی قانع شود؟

ملت قهرمان ایران:
من از شما معلمان، هنرمندان، ورزشکاران، پرستاران، پزشکان، کارگران، کشاورزان، و.... می‌خواهم که این نامه را امضا و از مسئولین بخواهید که دادگاه علنی و با هیئت منصفه و توسط یک قاضی که به خوشنامی مشهور باشد برگزار شود تا برای یک بار هم که شده افکار عمومی قانع شود.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام  ابولفضل  آدینه زاده 

ابوالفضل آدینه زاده، شانزده ساله، روز ۱۶ مهر ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات سراسری در مقابل دانشگاه فردوسی مشهد با شلیک نیروهای امنیتی از فاصله نزدیک و در اثر اصابت ده‌ها گلوله ساچمه ای به بدنش کشته شد.

@raadiofarhang
سارینا جهانی، زندانی سیاسی که دوران محکومیت خود را در زندان اوین سپری میکند، روز پنجشنبه پنجم مهرماه، به مرخصی اعزام شد.
ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
سارینا جهانی، زندانی سیاسی که دوران محکومیت خود را در زندان اوین سپری میکند، روز پنجشنبه پنجم مهرماه، به مرخصی اعزام شد. ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی ضمن تایید این خبر  گفت: “خانم جهانی، روز پنجشنبه پنجم مهرماه، به مدت ۱۰ روز به مرخصی اعزام شد.”

سارینا جهانی همزمان با سالگرد جان باختن مهسا امینی در تاریخ بیست و پنجم شهریورماه سال ۱۴۰۲، توسط نیروهای امنیتی در شهریار بازداشت و به زندان قرچک ورامین منتقل شد. چندی بعد خانم جهانی به زندان اوین انتقال یافت. او در تاریخ ۱۳ آبان ماه همان سال، با تودیع وثیقه از این زندان آزاد شد.

وی چندی بعد توسط دادگاه انقلاب شهریار از بابت اتهاماتی از جمله اجتماع و تبانی به دو سال حبس محکوم شد.

خانم جهانی نهایتا در تاریخ ۱۷ بهمن ماه سال ۱۴۰۲، پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام بازداشت و جهت تحمل دوران محکومیت خود به زندان اوین منتقل شد.

سارینا جهانی اخیرا در پی درگیری در بند زنان زندان اوین با گشایش پرونده ای با شکایت سازمان زندانها مواجه شده است. تخریب اموال زندان، تمرد نسبت به مامورین زندان و اختلال در نظم زندان از جمله اتهاماتی است که در این پرونده عنوان شده است.

@raadiofarhang
سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد که در حمله روز جمعه ارتش به بیروت حسن نصرالله، دبیرکل‌ حزب‌الله لبنان کشته شده است. او افزود: «این پایان جعبه ابزار نیست. پیام ساده است، برای هر کسی که شهروندان اسرائیل را تهدید می‌کند، ما می‌دانیم که چگونه به او برسیم.»
@raadiofarhang
منابعی به رویترز گفته‌اند در پی اعلام خبر کشته شدن حسن نصرالله، علی خامنه‌ای به یک مکان امن منتقل شده است. این منابع افزودند که جمهوری اسلامی به طور مداوم با حزب‌الله لبنان و سایر گروه‌های نیابتی منطقه در تماس است تا گام بعدی پس از کشته شدن دبیرکل نصرالله را تعیین کند.
@raadiofarhang
رضا رمضان‌زاده به حبس محکوم شد

ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
رضا رمضان‌زاده به حبس محکوم شد ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
رضا رمضان‌زاده، فعال مدنی و زندانی سابق سیاسی، توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ۱۸ ماه حبس محکوم شده است.

او پیشتر از سوی دستگاه قضایی به «همکاری با شبکه‌های معاند برای رسانه‌ای کردن اخبار بازداشت‌شدگان و زندانیان» متهم شده بود.

بنابر گزارش منابع آگاه، پرونده‌سازی علیه او با شکایت رئیس سازمان زندان‌ها و رئیس زندان تهران بزرگ بابت پوشش اخبار بازداشت‌شدگان و وضعیت زندانیان سیاسی انجام گرفته است.

رضا رمضان‌زاده، اردیبهشت سال جاری توسط شعبه ۲۴ دادگاه انقلاب تهران به ریاست رادمرد بابت اتهام «نشر اکاذیب» به یک سال حبس تعزیری محکوم شد. این حکم حبس، چندی بعد توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تایید شد.

رضا رمضان‌زاده، روز یکشنبه پنجم شهریور ماه سال گذشته، پس از احضار به شعبه اجرای احکام دادسرای اوین، جهت اجرای حکم یکسال حبس بازداشت و به زندان تهران بزرگ انتقال داده شد. وی پس از مدتی، در حین سپری کردن دوره حبس خود با اعزام به مرخصی متصل به آزادی از زندان تهران بزرگ آزاد شده بود.

رضا رمضان‌زاده در جریان جنبش انقلابی زن، زندگی، آزادی در مهر ماه ۱۴۰۱، بازداشت و به بازداشتگاه وزارت تروریستی اطلاعات موسوم به بند  ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. او در نهایت با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.

وی آذر ماه ۹۸، نیز در رابطه با اعتراضات سراسری آبان همان سال در تهران بازداشت و سپس به سه سال حبس تعزیری محکوم و اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ از زندان تهران بزرگ به صورت مشروط آزاد شده بود.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پس از انتشار کشته شدن حسن نصرالله ،صبا بختیاری، عمه جاویدنام #پویا_بختیاری با انتشار ویدئویی از رقصیدن #مهرداد_بختیاری برادر دربندش در صفحات خود نوشت:
آغوش را از ما گرفتید اما عشق را نتوانستید، دست‌های‌مان را جدا کردید اما قلب‌های‌مان را نتوانستید، حال نوبت شماست که بمیرید و ما دوباره همدیگر را در آغوش می‌گیریم و در ایران آزاد با هلهله بر گورهای‌تان می‌رقصیم.
این شادمانی بر همه مردم ایران خجسته باد
@raadiofarhang
محرومیت آنیشا اسداللهی از ملاقات با خانواده ۳ ماهه شد
با گذشت بیش از ۳ ماه؛ آنیشا اسداللهی از ملاقات با خانواده محروم است

#آنیشا_اسداللهی، فعال کارگری که دوران محکومیت خود را در زندان اوین می‌گذراند، بیش از سه ماه است که از ملاقات با خانواده‌اش محروم شده است.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این زندانی به هرانا گفت: آنیشا اسداللهی از تیر ماه سال جاری، به دلیل اعتراض به صدور حکم اعدام علیه #شریفه_محمدی و #پخشان_عزیزی کماکان از ملاقات با خانواده و #کیوان_مهتدی همسرش محروم مانده است.
هرانا
بازداشت یک زوج بهایی و بی‌تابی کودک دوساله‌شان در نبود آن‌ها

رضا اکوانیان، خبرنگار حقوق بشری خبر داد:

«محبوب حبیبی، شهروند ‎بهائی ساکن شیراز، عصر شنبه هفتم مهرماه به دست نیروهای امنیتی و مقابل چشمان فرزند خود در منزلش در شیراز بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات این شهر موسوم به بازداشتگاه پلاک ۱۰۰ منتقل شد. ‎#نگار_میثاقیان، شهروند بهائی و همسر حبیبی نیز روز ۲۸ شهریور بازداشت و به بازداشتگاه پلاک ۱۰۰ منتقل شد. اکنون، ‎#دیدار_حبیبی، فرزند دو سال و نیمه این زوج بهائی که در فاصله ۱۰ روز شاهد بازداشت پدر و مادرش بود، در وضعیت نامناسبی به‌سر می‌برد و مدام بی‌قراری می‌کند.»
تصاویری از رقص و شادی جاویدنام متین نادرخانی که توسط پدرش منتشر شده است

«متین نادرخانی دروازه‌بان تیم فوتبال داماش پارسه که در اعتراضات #زن_زندگی_آزادی بسیار فعال بود و در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ با دو گلوله توی سرش کشته میشه..
.
#متین_نادرخانی در جریان اعتراضات حدود ۷ ماه قبل از کشته‌شدن دستگیر میشه و برای مدتی زندان بوده.. متین گیتاریست بوده و شب حادثه گیتارش رو برمیداره و از خونه خارج میشه و دیگه هیچ وقت برنمی‌گرده.. جمهوری اسلامی علت مرگ رو خودکشی اعلام می‌کنه در صورتی که زاویه شلیک گلوله به سر خبر از کشته شدن این عزیز میده..
.
متین در بهشت زهرای تهران در قطعه ۳۶، ردیف ۲، شماره ۳۷ مظلومانه به خاک سپرده شد…
صدای این جاویدنام گمنام مون باشیم...»

تصاویری از متین موجود است که نشان می‌دهد در جریان خیزش انقلابی ۱۴۰۱ حضوری فعال داشت. به ویژه در مراسم چهلم جاویدنام حمیدرضا روحی.

#متین_نادرخانی
توانا
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام‌محمد امین تکلی

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
در کنار مزار جاوید نام‌محمد امین تکلی ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
محمد امین تکلی، متولد ۲۸ خرداد ۱۳۷۳، در تهران به دنیا آمد. او یک ورزشکار و مربی پرورش اندام بود که علاقه زیادی به موتورسواری داشت. با بدنی ورزیده و روحیه‌ای قوی، محمدامین در میان دوستان و همکارانش به عنوان فردی پرشور و شجاع شناخته می‌شد.
در ۸ مهر ۱۴۰۱، ‎#محمدامین_تکلی همراه با دیگر جوانان مبارز در تظاهرات ضد حکومتی در باغ فردوس، واقع در خیابان ولیعصر تهران، شرکت کرد. در این تظاهرات، نیروهای سرکوبگر سپاه پاسداران به وحشیانه‌ترین شکل ممکن به معترضان حمله کردند و گلوله گاز اشک‌آور را مستقیم به صورت محمدامین شلیک کردند او‌ وقتی بر زمین  افتاد و نمی‌توانست نفس بکشد از فاصله نزدیک به صورتش گلوله ساچمه‌ای شلیک کردند که باعث ضربه مغزی او شد.
پس از این حادثه، محمدامین به بیمارستان منتقل و تحت عمل جراحی قرار گرفت. اما به گفته نزدیکانش، ماموران اطلاعات در بیمارستان با آمپولی مسموم او را به شهادت رساندند.
پیکر محمدامین مطابق معمول به خانواده‌اش تحویل داده نشد و پس از گرفتن تعهد مبنی بر سکوت و عدم برگزاری مراسم، جنازه به خانواده تحویل داده شد.
در ۱۱ مهر ۱۴۰۱، محمدامین تکلی در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد. محمدامین تکلی به عنوان یک قهرمان و نمادی از شجاعت و ایستادگی، همچنان در دل مردم زنده است.
نام او‌ بسیار کم مطرح شده
@raadiofarhang
ابوالحسن منتظر با وجود حمله قلبی به زندان بازگردانده شد

ابوالحسن منتظر، زندانی سیاسی اهل مشهد و ساکن تهران که روز جمعه در پی وخامت حال جسمانی و حمله قلبی به بیمارستان خارج از زندان اوین منتقل شده بود، بدون تکمیل روند درمان به زندان بازگردانده شد.

این تصمیم  در حالی توسط «هدایت‌الله فرزادی»، رئیس زندان اوین اتخاذ شده است که پزشکان متخصص بر ضرورت درمان فوری آقای منتظر تاکید کرده‌اند.

آقای منتظر به بیماری‌های قلبی، کلیوی، ریوی و آرتروز مبتلاست و مسئولان زندان و نهادهای اطلاعاتی از دسترسی او به خدمات درمانی ممانعت می‌کنند.

او در تاریخ اول دی‌ ماه ۱۴۰۲ توسط مزدوران وزارت تروریستی اطلاعات بازداشت شده است و طی ماه‌های گذشته برای سومین ماه متوالی در بازداشتگاه اداره تروریستی اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین تحت بازجویی قرار گرفت.

این در حالی است که او از سال ۹۷ به مدت پنج سال در زندان‌های جمهوری اسلامی محبوس بود و در ماه‌های گذشته به دلیل معضلات جسمانی و بروز انواع بیماری‌ و جراحی قلب آزاد شده بود.

ابوالحسن منتظر از زندانیان سیاسی قدیمی است که سالهای بسیاری از عمرش را در زندانهای حکومت قبلی و فعلی حاکم بر ایران سپری کرده است.
ممنوع‌الملاقات شدن زینب جلالیان با دستور وزارت اطلاعات در زندان یزد

زینب جلالیان، زندانی سیاسی کُرد محکوم به حبس ابد که هفدهمین سال حبس خود در زندان مرکزی یزد را می‌گذراند‌، با دستور وزارت تروریستی اطلاعات از حق ملاقات با خانواده محروم شده است. 

او از چهار سال پیش به دنبال انتقال به زندان یزد تا کنون یک بار موفق به انجام ملاقات با خانواده‌اش شده است.

همچنین هفته گذشته این زندانی سیاسی به دنبال ادامه درد شدید در ناحیه پعلوی سمت راست برای انجام سی‌تی اسکن به بیمارستان فرخی یزد منتقل و ماموران زندان و پرسنل این بیمارستان علی‌رغم اعتراض وی، او را مجبور کرده‌اند که با دست‌بند و پابند این آزمایش را انجام دهد.

بر اساس گزارش شبکه حقوق بشر کردستان، اوایل هفته گذشته پس از ارائه درخواست ملاقات زینب جلالیان برای انجام ملاقات با خانواده‌اش، مسئولین زندان از ممنوع‌الملاقات شدن وی به دستور وزارت تروریستی اطلاعات خبر داده‌اند.

تعدادی از بستگان این زندانی سیاسی که برای انجام ملاقات با وی از ماکو به یزد حرکت کرده بودند پس از اطلاع از ممنوع‌الملاقات شدن این زندانی سیاسی، در نزدیک شهر اصفهان مجبور به بازگشت به ماکو شده‌اند.

همچنین روز پنج‌شنبه پنجم مهر ۱۴۰۳، پس از ماه‌ها تحمل درد پهلوی سمت راست، این زندانی سیاسی با دو دست‌بند و یک پابند به بیمارستان فرخی یزد منتقل و علی‌رغم اعتراض وی ماموران زندان و پرسنل بیمارستان این زندانی سیاسی را مجبور کرده‌اند با دست‌بند و پابند آزمایش سی‌تی اسکن را انجام دهد.

این زندانی سیاسی از خرداد سال‌ جاری از درد شدید در ناحیه پهلوی سمت راست رنج می‌برد و در این مدت مسئولین زندان به بهانه‌های مختلف از اعزام وی به بیمارستان خودداری کرده بودند. وی همزمان از چندین بیماری دیگر از جمله برفک دهان، ناخنک چشم، آسم، ناراحتی کلیوی و گوارشی که در دوران زندان به آنها مبتلا شده است، رنج می‌برد.

در اواخر خرداد سال‌جاری تیمی از بازجویان وزارت تروریستی اطلاعات دو بار در دفتر حفاظت زندان مرکزی یزد با وی ملاقات کرده و از او خواسته‌اند «توبه‌نامه»ای که متن آن از سوی وزارت تروریستی اطلاعات آماده شده را امضا کند.

مزدوران اعلام کرده‌اند که در صورت امضای این توبه‌نامه، مساله درمان و حتی آزادی مشروط وی در اسرع وقت مورد بررسی خواهد گرفت.

زینب جلالیان با رد امضای این نامه، دسترسی به خدمات درمانی به عنوان یک زندانی را حق قانونی خود دانسته است.
2024/09/30 00:33:09
Back to Top
HTML Embed Code: