Telegram Web Link
تصاویری از رقص و شادی جاویدنام متین نادرخانی که توسط پدرش منتشر شده است

«متین نادرخانی دروازه‌بان تیم فوتبال داماش پارسه که در اعتراضات #زن_زندگی_آزادی بسیار فعال بود و در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ با دو گلوله توی سرش کشته میشه..
.
#متین_نادرخانی در جریان اعتراضات حدود ۷ ماه قبل از کشته‌شدن دستگیر میشه و برای مدتی زندان بوده.. متین گیتاریست بوده و شب حادثه گیتارش رو برمیداره و از خونه خارج میشه و دیگه هیچ وقت برنمی‌گرده.. جمهوری اسلامی علت مرگ رو خودکشی اعلام می‌کنه در صورتی که زاویه شلیک گلوله به سر خبر از کشته شدن این عزیز میده..
.
متین در بهشت زهرای تهران در قطعه ۳۶، ردیف ۲، شماره ۳۷ مظلومانه به خاک سپرده شد…
صدای این جاویدنام گمنام مون باشیم...»

تصاویری از متین موجود است که نشان می‌دهد در جریان خیزش انقلابی ۱۴۰۱ حضوری فعال داشت. به ویژه در مراسم چهلم جاویدنام حمیدرضا روحی.

#متین_نادرخانی
توانا
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام‌محمد امین تکلی

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
در کنار مزار جاوید نام‌محمد امین تکلی ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
محمد امین تکلی، متولد ۲۸ خرداد ۱۳۷۳، در تهران به دنیا آمد. او یک ورزشکار و مربی پرورش اندام بود که علاقه زیادی به موتورسواری داشت. با بدنی ورزیده و روحیه‌ای قوی، محمدامین در میان دوستان و همکارانش به عنوان فردی پرشور و شجاع شناخته می‌شد.
در ۸ مهر ۱۴۰۱، ‎#محمدامین_تکلی همراه با دیگر جوانان مبارز در تظاهرات ضد حکومتی در باغ فردوس، واقع در خیابان ولیعصر تهران، شرکت کرد. در این تظاهرات، نیروهای سرکوبگر سپاه پاسداران به وحشیانه‌ترین شکل ممکن به معترضان حمله کردند و گلوله گاز اشک‌آور را مستقیم به صورت محمدامین شلیک کردند او‌ وقتی بر زمین  افتاد و نمی‌توانست نفس بکشد از فاصله نزدیک به صورتش گلوله ساچمه‌ای شلیک کردند که باعث ضربه مغزی او شد.
پس از این حادثه، محمدامین به بیمارستان منتقل و تحت عمل جراحی قرار گرفت. اما به گفته نزدیکانش، ماموران اطلاعات در بیمارستان با آمپولی مسموم او را به شهادت رساندند.
پیکر محمدامین مطابق معمول به خانواده‌اش تحویل داده نشد و پس از گرفتن تعهد مبنی بر سکوت و عدم برگزاری مراسم، جنازه به خانواده تحویل داده شد.
در ۱۱ مهر ۱۴۰۱، محمدامین تکلی در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد. محمدامین تکلی به عنوان یک قهرمان و نمادی از شجاعت و ایستادگی، همچنان در دل مردم زنده است.
نام او‌ بسیار کم مطرح شده
@raadiofarhang
ابوالحسن منتظر با وجود حمله قلبی به زندان بازگردانده شد

ابوالحسن منتظر، زندانی سیاسی اهل مشهد و ساکن تهران که روز جمعه در پی وخامت حال جسمانی و حمله قلبی به بیمارستان خارج از زندان اوین منتقل شده بود، بدون تکمیل روند درمان به زندان بازگردانده شد.

این تصمیم  در حالی توسط «هدایت‌الله فرزادی»، رئیس زندان اوین اتخاذ شده است که پزشکان متخصص بر ضرورت درمان فوری آقای منتظر تاکید کرده‌اند.

آقای منتظر به بیماری‌های قلبی، کلیوی، ریوی و آرتروز مبتلاست و مسئولان زندان و نهادهای اطلاعاتی از دسترسی او به خدمات درمانی ممانعت می‌کنند.

او در تاریخ اول دی‌ ماه ۱۴۰۲ توسط مزدوران وزارت تروریستی اطلاعات بازداشت شده است و طی ماه‌های گذشته برای سومین ماه متوالی در بازداشتگاه اداره تروریستی اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین تحت بازجویی قرار گرفت.

این در حالی است که او از سال ۹۷ به مدت پنج سال در زندان‌های جمهوری اسلامی محبوس بود و در ماه‌های گذشته به دلیل معضلات جسمانی و بروز انواع بیماری‌ و جراحی قلب آزاد شده بود.

ابوالحسن منتظر از زندانیان سیاسی قدیمی است که سالهای بسیاری از عمرش را در زندانهای حکومت قبلی و فعلی حاکم بر ایران سپری کرده است.
ممنوع‌الملاقات شدن زینب جلالیان با دستور وزارت اطلاعات در زندان یزد

زینب جلالیان، زندانی سیاسی کُرد محکوم به حبس ابد که هفدهمین سال حبس خود در زندان مرکزی یزد را می‌گذراند‌، با دستور وزارت تروریستی اطلاعات از حق ملاقات با خانواده محروم شده است. 

او از چهار سال پیش به دنبال انتقال به زندان یزد تا کنون یک بار موفق به انجام ملاقات با خانواده‌اش شده است.

همچنین هفته گذشته این زندانی سیاسی به دنبال ادامه درد شدید در ناحیه پعلوی سمت راست برای انجام سی‌تی اسکن به بیمارستان فرخی یزد منتقل و ماموران زندان و پرسنل این بیمارستان علی‌رغم اعتراض وی، او را مجبور کرده‌اند که با دست‌بند و پابند این آزمایش را انجام دهد.

بر اساس گزارش شبکه حقوق بشر کردستان، اوایل هفته گذشته پس از ارائه درخواست ملاقات زینب جلالیان برای انجام ملاقات با خانواده‌اش، مسئولین زندان از ممنوع‌الملاقات شدن وی به دستور وزارت تروریستی اطلاعات خبر داده‌اند.

تعدادی از بستگان این زندانی سیاسی که برای انجام ملاقات با وی از ماکو به یزد حرکت کرده بودند پس از اطلاع از ممنوع‌الملاقات شدن این زندانی سیاسی، در نزدیک شهر اصفهان مجبور به بازگشت به ماکو شده‌اند.

همچنین روز پنج‌شنبه پنجم مهر ۱۴۰۳، پس از ماه‌ها تحمل درد پهلوی سمت راست، این زندانی سیاسی با دو دست‌بند و یک پابند به بیمارستان فرخی یزد منتقل و علی‌رغم اعتراض وی ماموران زندان و پرسنل بیمارستان این زندانی سیاسی را مجبور کرده‌اند با دست‌بند و پابند آزمایش سی‌تی اسکن را انجام دهد.

این زندانی سیاسی از خرداد سال‌ جاری از درد شدید در ناحیه پهلوی سمت راست رنج می‌برد و در این مدت مسئولین زندان به بهانه‌های مختلف از اعزام وی به بیمارستان خودداری کرده بودند. وی همزمان از چندین بیماری دیگر از جمله برفک دهان، ناخنک چشم، آسم، ناراحتی کلیوی و گوارشی که در دوران زندان به آنها مبتلا شده است، رنج می‌برد.

در اواخر خرداد سال‌جاری تیمی از بازجویان وزارت تروریستی اطلاعات دو بار در دفتر حفاظت زندان مرکزی یزد با وی ملاقات کرده و از او خواسته‌اند «توبه‌نامه»ای که متن آن از سوی وزارت تروریستی اطلاعات آماده شده را امضا کند.

مزدوران اعلام کرده‌اند که در صورت امضای این توبه‌نامه، مساله درمان و حتی آزادی مشروط وی در اسرع وقت مورد بررسی خواهد گرفت.

زینب جلالیان با رد امضای این نامه، دسترسی به خدمات درمانی به عنوان یک زندانی را حق قانونی خود دانسته است.
تصاویری از حضور خانواده‌های جاویدنامان «نعمت‌الله کبدانی» و «محمد صدیق نارویی» در گرامیداشت دومین سالگرد این جانباختگان جمعه خونین زاهدان

@raadiofarhang
بی‌خبری از وضعیت امیرحسین حق‌جویان در بازداشت سپاه

با گذشت بیش از یک هفته از بازداشت «امیرحسین حق‌جویان»، فرزند «خیرالله حق‌جویان»، عضو مجمع مشورتی فعالان مدنی کُرد یارسان و از نزدیکان زنده‌یاد رضا رسایی، تاکنون اطلاعی از سرنوشت او در دسترس نیست.

گفته می‌شود که او در مدت زمان بازداشت، فقط یک تماس تلفنی کوتاه با خانواده داشته و از حق دسترسی به وکیل محروم شده است.

بازداشت این شهروند کُرد روز دوشنبه دوم مهر ماه با یورش مزدوران اداره تروریستی اطلاعات سپاه در شهرستان صحنه کرمانشاه هنگام عزیمت او به محل کار صورت گرفت.

شماری از مزدوران لباس شخصی سپاه تروریستی پاسداران او را بدون ارائه حکم قضایی و همراه با ضرب‌وشتم بازداشت کردند.

تاکنون اطلاع دقیقی از دلیل بازداشت، اتهامات انتسابی و محل نگهداری او در دست نیست.

@raadiofarhang
اسرائیل: یحیی سنوار را به خاطر گروگان‌های اسرائیلی خنثی نکردیم

کانال ۱۲ اسرائیل با انتشار گزارشی اختصاصی افشا کرد که اسرائیل با وجود اینکه فرصت خنثی‌سازی یحیی سنوار، رهبر حماس را دارد، اما به دلیل عدم وارد آمدن آسیب به گروگان‌های اسرائیلی تاکنون این کار را انجام نداده است.

@raadiofarhang
خنثی‌سازی رهبر حماس در لبنان با حمله اسرائیل

گروه تروریستی حماس تایید کرد که رهبر این گروه در لبنان با هویت «فتح شریف الامین» در حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان خنثی شده است.

@raadiofarhang
‌در اولین سالگرد قتل حکومتی آرمیتا گراوند، خواهر او آوا گراوند یاد و خاطر او را گرامی داشت

او با انتشار این تصاویر نوشت:
صبح آن روز شوم*

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
‌در اولین سالگرد قتل حکومتی آرمیتا گراوند، خواهر او آوا گراوند یاد و خاطر او را گرامی داشت او با انتشار این تصاویر نوشت: صبح آن روز شوم* ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
نهم مهر ماه ، روزی است که آرمیتا گراوند، دومین قربانی حجاب اجباری، در مترو تهران به کما رفت

امروز نهم مهر ماه، اولین سالگرد وقوع اتفاقی است که در آن آرمیتا گراوند، نوجوان هفده ساله، به دلیل حجاب اجباری و در نتیجه برخورد ماموران حجاب‌بان مترو تهران، به زمین خورد و به کما رفت.

بنا بر گزارش‌های معتبر رسانه‌ها و همچنین شهادت شاهدان عینی، در روز نهم مهر ۱۴۰۲، آرمیتا گراوند پس از آنکه از سوی ماموران حجاب‌بان مترو تهران مورد برخورد فیزیکی قرار گرفته و هل داده می‌شود، به زمین خورده و در نتیجه برخورد شدید سر با میله آهنی و خونریزی مغزی ناشی از آن، بیهوش شده و به کما می‌رود.

روزنامه گاردین چها روز پس از این حادثه در گفتگو با دو شاهد عینی برخورد فیزیکی حجاب‌بانان و هل دادن آرمیتا گراوند توسط آنان را تایید کرد. به نوشته این روزنامه «یک حجاب‌بان زن وقتی آرمیتا گراوند وارد واگن مترو شد، بر سر حجاب نداشتن، با آرمیتا مشاجره کرده و سپس به آرمیتا حمله کرد و به شدت او را هل داد.»

مقامات قضایی در ایران، هرگونه برخورد ماموران با آرمیتا گراوند را تکذیب می‌کنند.

آرمیتا گراوند نهایتا پس از بیست و هشت روز در ششم آبان ۱۴۰۲ در بیمارستان فجر تهران جان باخت.
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
درخواست حمایت خانواده‌های دادخواه چهار زندانی سیاسی اعدام‌شده کُرد

«گلستان ارژنگی»، همسر زنده‌یاد «وفا آذربار»، زندانی سیاسی کرد اعدام‌‌شده، طی پیامی ویدئویی از فعالان و نهادهای حقوق‌بشری، خانواده‌های جانباختگان، زندانیان سیاسی و سایر اقشار خواست تا از خانواده‌های چهار زندانی سیاسی اعدام‌شده حمایت کنند تا بتوانند پیکر‌های وفا آذربار، محمد فرامرزی، پژمان فاتحی و محسن مظلوم را از جمهوری اسلامی پس بگیرند.

خانواده‌های دادخواه چهار زندانی سیاسی اعدام‌شده کُرد با وکالت «فراز فیروزی» اقدام به ثبت شکایتی در دادگاه آلمان علیه سرکردگان جمهوری اسلامی در رابطه با ناپدیدسازی پیکر و مزار عزیزانشان کرده‌اند.

جنایتکاران جمهوری اسلامی پس از اعدام محسن مظلوم، وفا آذربار، پژمان فاتحی و محمد(هژیر) فرامرزی، چهار زندانی سیاسی کُرد، با ناپدیدسازی قهری پیکرها و عدم اطلاع‌رسانی درباره مکان دفن پیکر اعدام‌شدگان، به اذیت و آزار و شکنجه خانواده‌های آنها ادامه می‌دهند.

@raadiofarhang
وحید اشتری از زندان تهران بزرگ آزاد شد

امروز دوشنبه، وحید اشتری، روزنامه نگار از زندان تهران بزرگ آزاد شد.

آقای اشتری به دنبال صدور بخشنامه “عفو” که در تاریخ سی و یک شهریورماه، با دستور علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی به مناسبت سالروز تولد پیامبر اسلام و امام ششم شیعیان صادر شده بود، آزاد شده است.

این روزنامه نگار به دلیل اطلاع رسانی در خصوص ضرب و شتم یک سرباز بابلی توسط دادگاه بدوی به ببست و چهار ماه حبس و سپس توسط دادگاه تجدیدنظر به چهارده ماه حبس محکوم شد.

وی نهایتا در تاریخ سی و یک خردادماه سال جاری، جهت اجرای حکم  حبس خود، بازداشت و به زندان منتقل شده بود.

آقای اشتری به دلیل فعالیت های خود با پرونده سازی ها و محکومیت های متعددی مواجه است.

وحید اشتری افشاگر سفر خانواده محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی به ترکیه است که به رسوایی «سیسمونی گیت» معروف شد

@raadiofarhang
یاشار سلطانی، روزنامه‌نگار از زندان تهران بزرگ آزاد شد.

آقای سلطانی به دنبال صدور بخشنامه “عفو” که در تاریخ سی شهریورماه، با دستور علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی به مناسبت سالروز تولد پیامبر اسلام و امام ششم شیعیان صادر شده بود، آزاد شده است.

این روزنامه‌نگار پیشتر توسط دادگاه به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی (یازده فقره)، به یک سال و دو ماه حبس تعزیری محکوم شده بود. چندی پیش درخواست اعاده دادرسی پرونده وی توسط دیوان عالی کشور پذیرفته و به شعبه هم‌عرض ارجاع شده بود.

آقای سلطانی در تاریخ بیست خردادماه سال جاری جهت اجرای حکم حبس بازداشت و به زندان تهران بزرگ منتقل شد.

یاشار سلطانی، روزنامه نگار پیش از این نیز از بابت فعالیت های خود سابقه برخوردهای قضایی را داشته است.

@raadiofarhang
داستان خوانى برنامه اى از رادیو فرهنگ، این هفته  داستان ” بغض ابر"نوشته و اجرا میترا درویشیان
میترا درویشیان نویسنده و فعال حقوق بشر این هفته داستان “ بغض ابر” را برگرفته شده از مجموعه داستان نيلوفر كه به تازگى نوشته و منتشر كرده اند براى نخستین بار از رادیو فرهنگ گوتنبرگ براى شما دوستان گرامى شنونده به ارمغان آورده اند، توجه دوستان را به شنیدن این بخش با اجراى میترا درویشیان جلب مینماییم

https://www.radiofarhang.nu/archive/42878.htm?amp=1

https://soundcloud.com/radiofarhang/bc8j6bicakxn
2024/10/01 11:26:17
Back to Top
HTML Embed Code: