Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تصویری از جاوید نام رضا رسایی

رضا رسایی  زندانی سیاسی سی و پنج سالۀ کُرد  و پیرو آیین یارسان بود.

وی در شهرستان صحنه کرمانشاه و در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران بازداشت شد و در بامداد روز ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ اعدام شد.
و در قبرستان مینا آباد به خاک سپرده شد.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فاطمه مجتبایی، مادر غزاله چلابی، از کشته‌شدگان خیزش سراسری در آمل با انتشار ویدیویی از آخرین جشن تولد دخترش نوشت: «بعد از گذشت دو سال، قاتلان فرزندان آزادانه در خیابان‌ها می‌چرخند و بسیاری از آنان ترفیع گرفته‌اند و هیچ اراده‌ای برای شناسایی آنان نیست....هشیار باشید قاتلان آزادانه در شهر می‌چرخند.»
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«امجد امینی»، پدر جاویدنام «ژینا مهسا امینی» تصاویری از این نماد جنبش انقلابی «زن، زندگی، آزادی» را در آستانه سالگرد قتل حکومتی او منتشر کرد.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نرگس محمدی صدور احکام اعدام علیه زنان زندانی سیاسی را محکوم کرد

فرزندان نرگس محمدی پیام این زندانی سیاسی و برنده جایزه صلح نوبل را در کنفرانس بنیاد صلح نوبل درباره صدور احکام اعدام برای زنان زندانی سیاسی قرائت کردند.

بخشی از پیام به این شرح است: «توانِ سرپیچیِ زنان از قوانینِ زن‌ستیز و تبعیض‌آمیز، سنت، شعائر مذهبی و ارزش‌های اخلاقیِ برساخته‌ی تفکرات استبدادی و ضدانسانی و متحجرانه رو به فزونی و گسترش گذاشته است.

از همین روست که حکومت زنان را برای اعدام هم به صف کرده‌است، غافل از اینکه ما از اعدام هم نمی‌ترسیم. شما این روزها نام پخشان و شریفه را که محکوم به اعدام شده‌اند و نسیم و وریشه را که در معرض خطر حکم اعدام هستند، می‌شنوید. من کنار آن‌ها خواهم ماند و علیه اعدام خواهم جنگید.»

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عباس شنبه‌زاده، برادر حسین شنبه‌زاده، این ویدیو را منتشر کرد و نوشت:

«حسین شنبه‌زاده فردا ۳۶ ساله می‌شه و به‌همین مناسبت براتون پیغامی فرستاده و ترانه‌ای خونده.
پیغامش رو بشنوید. ترانه‌ش رو امشب، شب تولدش، پست می‌کنم.»

ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
عباس شنبه‌زاده، برادر حسین شنبه‌زاده، این ویدیو را منتشر کرد و نوشت: «حسین شنبه‌زاده فردا ۳۶ ساله می‌شه و به‌همین مناسبت براتون پیغامی فرستاده و ترانه‌ای خونده. پیغامش رو بشنوید. ترانه‌ش رو امشب، شب تولدش، پست می‌کنم.» ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
چند روز پیش خبر رسید که حسین شنبه‌زاده به ۱۲ سال حبس محکوم شده است.

امیر رئیسیان، وکیل حسین شنبه‌زاده، ویراستار و فعال فضای مجازی خبر از محکومیت موکلش مجموعا به ۱۲ سال حبس داد که ۵ سال آن به عنوان مجازات اشد قابل اجراست.

او ادامه داد: «دادگاه بدوی همچنین آقای شنبه‌زاده را از بابت اتهام توهین به مقدسات، به ۴ سال حبس و از بابت اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی به ۲ سال حبس و پرداخت ۵۰ میلیون تومان جزای نقدی محکوم کرده است. او همچنین از بابت اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.»

به گفته این وکیل دادگستری، از مجموع ۱۲ سال حبس صادره علیه آقای شنبه‌زاده، ۵ سال آن به عنوان مجازات اشد قابل اجراست.

رئیسیان با بیان اینکه «پس از مشورت با موکل درباره اعتراض به حکم صادره، تصمیم گیری خواهد شد»، گفت: «یکی از ایرادات ما به پرونده آن است که اتهام فعالیت تبلیغی به نفع رژیم اشغالگر قدس رکن مادی مشخصی ندارد و صرفا به چت های متهم در حوزه خصوصی اشاره شده است.»

او درباره دیگر مصادیق در نظر گرفته شده در پرونده هم توضیح داد: «انتشار مطالبی در شبکه‌های اجتماعی با عنوان توهین به مقدسات در نظر گرفته شده است. همچنین در این حکم چنین ذکر شده که حمایت آقای شنبه‌زاده از دیگر محکومان امنیتی در کنار سیاه نمایی علیه وضع موجود، استفاده از هشتگ نه به اعدام و حمایت از کشف حجاب و ابراز شادمانی از شهادت رئیس جمهور رئیسی و ایجاد جو رسانه ای علیه انتخابات از دیگر مصادیق اتهامات او محسوب می‌شود.»

#حسین_شنبه‌زاده
@raadiofarhang
دو روز پیش، چهارشنبه ۱۴ شهریورماه، پرونده چهار متهم پرونده شهرک اکباتان تهران، پس از رفع نقص، به دادگاه ارسال شد.

ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
دو روز پیش، چهارشنبه ۱۴ شهریورماه، پرونده چهار متهم پرونده شهرک اکباتان تهران، پس از رفع نقص، به دادگاه ارسال شد. ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
پرونده میلاد آرمون، نوید نجاران، سید محمدمهدی حسینی و مهدی ایمانی که پیشتر توسط شعبه ۱۳ دادگاه کیفری تهران برای رفع نقص به دادسرا فرستاده شده بود، با اعلام رفع نقص از سوی بازپرسی مجددا به دادگاه ارسال شده است.

این چهار جوان علاوه بر اتهام مشارکت در قتل عمد در دادگاه کیفری، به «محاربه» نیز متهم بوده و پرونده آنها همزمان با دادگاه کیفری به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست ابوالقاسم صلواتی نیز فرستاده شده است.

متهمان پرونده اکباتان متهم به قتل یکی از اعضای یگان امنیتی امام رضا به نام آرمان علی‌وردی هستند. این در حالی است که تا کنون مدرک و سندی که نشان دهد کشته‌شدن این نیروی سرکوبگر کار این افراد باشد، وجود ندارد. پرونده دارای تناقض‌های بسیار است، ولی بازجویان تلاش دارند تا با اعمال فشار بر بازداشت‌شدگان آن‌ها را قاتل معرفی کنند.

لازم به ذکر است، یگان امنیتی امام علی، همان یگانی است که قتل نیکا شاکرمی و بسیاری از جان‌باختگان را انجام داده است. گفته می‌شود علی‌وردی برای جمع‌آوری اطلاعات به میان معترضان رفته و شناسایی شده بود. کاری که قاتلان نیکا هم پیش از ربودنش انجام داده بودند.

#شهرک_اکباتان #میلاد_آرمون #نوید_نجاران #محمدمهدی_حسینی #مهدی_ایمانی
توانا
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بیتا، خواهر جاویدنام بهنام لایق‌پور، ضمن انتشار این ویدیو نوشت:

«دو هفته دیگه دو ساله که از پیشمون رفتی بهنامم و با رفتنت من فقط یک تو نه تمام دنیام رو ازم گرفتن و تو این دو سال خیلی‌ها گفتن که چرا هر روز میرین سر مزار، چرا هر هنوز گریه میکنین،
ولی هیچ کسی نمی‌پرسه، با جای خالیت چه می‌کنیم؟ با خاطرات چه می‌کنیم،
دو سال گذشت ولی از قاتلت هیچ خبری نشد، هیچ اتفاقی نیفتاد، و قاتلت راحت به زندگیش ادامه می‌ده،
چطور می‌شه این همه درد رو تحمل کرد و زنده موند 😔
دلتنگت هستیم خیلی خیلی زیاد عزیزتر از جانم، بیشتر از تصور هر انسانی»

بهنام لایق‌پور، ۳۷ ساله بود. ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ با شلیک گلوله ماموران در بلوار لاکانی رشت کشته شد.

ماموران در مقابل چشمان دوست‌دخترش به او شلیک کردند و جانش را گرفتند. بهنام در آخرین پست اینستاگرامش از عدم فعالیت در صفحه‌اش به احترام مردم ایران نوشته بود.

تا چند روز بعد از قتل او، پیکر بهنام را تحویل خانواده ندادند. ۱۳ آبان ۱۴۰۱ مردم زیادی برای مراسم چهلم او روانه باغ رضوان رشت شدند. ۲۰ مامور موتورسوار به مراسم حمله کردند و سنگ مزارش را شکستند
توانا
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بازداشت و ضرب و شتم یک شهروند به بهانه حجاب اجباری
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام ابولفضل آدینه زاده
حدود چهل روز است که علی آدینه‌زاده، پدر جاویدنام ابوالفضل آدینه‌زاده زندانی است. این خانواده با مشکلات زیادی مواجه شده است.

این خانواده که در مشهد ساکن هستند منزل مسکونی‌شان نیز همچون مغازه لبنیاتی فروشی‌شان اجاره‌ای است و از این رو با نبود علی  آدینه‌زاده مشکلات معیشتی زیادی پیدا کرده‌اند. یخچال‌های مغازه را خالی کرده‌اند و برای فروش گذاشته‌اند و احتمالا با فروش آن‌ها مشکلاتشان پس از مدتی بیش‌تر هم می‌شود.

در چنین مواقعی خوب است که هموطنان‌مان قدردانی و همدلی خود را نسبت به این خانواده داغدیده ثابت کنند، شاید خرید از مغازه‌شان، کمک به رونق گرفتن فروش، کمک‌های مختلف و ... بتواند راهگشا باشد.

یادمان باشد، ابوالفضل عزیز، یک دانش‌آموز بود که برای آزادی همه ما ایرانیان ایستاد و حکومت با بی‌رحمی جانش را گرفت و حالا پدر دادخواهش را هم زندانی کرده است.

خانواده آدینه‌زاده را تنها نگذاریم. حالا وقتش است که همدلی، برادری و خواهری خود را ثابت کنیم و نشان دهیم.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در پی بلوطی که از سینه‌ات رویید

«امجد حسین‌پناهی»، برادر سربدار جاویدنام «رامین حسین‌پناهی» در آستانه سالگرد قتل حکومتی این جانباخته راه آزادی با انتشار ویدئویی در اینستاگرام نوشت:

در پی بلوطی که از سینه ات رویید

مستندی از زندگی و تجربه دایە شریفه و جستجوی او برای مزار فرزندش جانباختە رامین حسین پناهی.

به کارگردانی «N.arbeba ( Secret)» آنچه می‌بینید گزیده‌ای کوتاه از این مستند است که در آینده نزدیک کل تولید آن منتشر خواهد شد.
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
افشاگری تکان‌دهنده «محمد محمدی»، دوست زنده‌یاد «محسن شکاری» درباره بازداشت، شکنجه و اتهاماتی که توسط نهادهای اطلاعاتی خامنه‌ای خائن علیه او وارد شده است.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برای سالگرد قتل حکومتی رامین حسین‌پناهی

رفیق حسین‌پناهی، برادر جاویدنام «رامین حسین‌پناهی» در آستانه سالگرد قتل حکومتی این جانباخته راه آزادی با انتشار ویدئویی تحت عنوان «آخرین لبخند شیرین رامین» نوشت:

شکنجه و رنج‌هایی که جلادان رژیم بر رامین روا داشتند، نتوانست او را به زانو در بیاورد.

روز هفدهم شهریور، سازمان اطلاعات خانواده‌ام را برای آخرین دیدار با رامین به تهران فراخواند. مادر، خواهر و برادرم وارد تهران شدند. رامین نُه روز بود که اعتصاب غذا کرده و لب‌هایش را دوخته بود.

تنها به مادرم، «دایە شریفە»، اجازه ملاقات دادند. قبل از ملاقات، یکی از مأموران اطلاعات به مادرم گفته بود که اگر رامین اعتصاب غذایش را متوقف کند، اعدامش نمی‌کنیم.

مادرم را به اتاق کوچکی بردند و بعد از چند دقیقه، پسری گندم‌رو با جسمی نحیف و لب‌های دوخته‌شده، با صدای زنجیرهای پاهایش همراه فریادهای مادرم، تمام زندان‌ها را به لرزه در آورد.


@raadiofarhang
منیژه خوشنود با تودیع وثیقه آزاد شد

روز پنجشنبه ١٥ شهریور ١٤٠٣، منیژه خشنود، شهروند اهل بوکان با تودیع قرار وثیقه به صورت موقت از بازداشت آزاد شد.

به گفته یک منبع مطلع، روز چهارشنبه ١٤ شهریور ١٤٠٣، این شهروند کُرد پس از اتمام مراحل بازجویی از بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه به زندان بوکان منتقل شده بود.

این منبع مطلع افزود: خانم خشنود طی مدت بازداشت از دسترسی به وکیل و ملاقات با خانواده محروم بوده است.

روز چهارشنبه، دهم مرداد ۱۴۰۳، منیژه خشنود، زن کُرد ۵۶ ساله اهل بوکان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

لازم به ذکر است، نیروهای امنیتی وسایل شخصی او از جمله موبایلش را ضبط کرده‌اند.

تاکنون دلایل بازداشت منیژه خشنود نامشخص است.

@raadiofarhang
امجد امینی، پدر ژینا-مهسا امینی؛ دختر معصوم و نازنینم

امجد امینی، پدر ژینا-مهسا امینی در تازه‌ترین پست اینستاگرام خود و در آستانه سالگرد قتل حکومتی او، تصویری از دخترش ژینا با مضمون «دختر معصوم و نازنینم» منتشر کرد.

۲۵ شهریور ۱۴۰۱، ژینا-مهسا امینی ۲۲ ساله و اهل سقز در نتیجه ضرب ‌و جرح شدید نیروهای گشت ارشاد بعد از به کما رفتن در بیمارستان کسری تهران، جان خود را از دست داد.

قتل حکومتی او اعتراضات گسترده‌ای را در سراسر ایران به دنبال داشت که منجر به خیزش مترقی و مدرنی شد که در سطح جهان بازتاب چشمگیری داشت. هرچند ماه‌ها اعتراضات مردمی با سرکوب سیستماتیک و افسارگسیخته حکومت روبەرو بود و صدها کشته و زخمی برجای گذاشته، اما مبارزات آزادیخواهانه مردم وارد دوران نوینی شده است.

@raadiofarhang
دلتنگی های مادرانه
حضور لیلی مهدوی، مادر سیاوش محمودی، از جان‌باختگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ در کنار مزار فرزندش

سیاوش محمودی، نوجوان شانزده ساله‌، در سی شهریور ۱۴۰۱
و چند روز پس از آغاز اعتراضات سراسری در ایران با شلیک گلوله نیروهای حکومتی در تهران کشته شد.
@raadiofarhang
2024/10/04 21:11:35
Back to Top
HTML Embed Code: