Telegram Web Link
درخواست مرخصی داود رضوی، از اعضای زندانی هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد، برای دومین بار مورد مخالفت بازجو قرار گرفت.
این خبر را سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه روز یکشنبه در حساب‌های کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد.
حدود هفتصد روز از بازداشت و حبس این فعال صنفی کارگری ۶۴ ساله می‌گذرد.
داود رضوی در این مدت، با وجود بیماری گوارش و مشکلات جسمی متعدد و تاکید پزشکان بر ادامه درمان، از مرخصی درمانی محروم بوده است.
سندیکای شرکت واحد بار دیگر خواستار آزادی فوری چهار عضو خود – داود رضوی، ابراهیم مددی، رضا شهابی و ‌حسن سعیدی – شده است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

تصاویری از مریم آروین، وکیلی که در جریان خیزش ۱۴۰۱، پس از بازداشت جان باخت.

مریم آروین
- ۲۹ ساله، عضو کانون وکلای استان کرمان
- اوایل آذر ۱۴۰۱ در دادگاه کنار معترضی ۱۶‌ساله ایستاد.
- همان‌جا بازداشت شد و پس از سه هفته به قید کفالت آزاد شد.
- ۱۸ بهمن کبد و ریه‌اش از کار افتاد، به کما رفت و جان سپرد.

@raadiofarhang
حسن امینی، برادر محمد امینی از جانباختگان قیام ژینا را بەدلیل «دیدار با سایر خانوادەهای دادخواه» به شش ماه زندان محکوم کردند.

ادامه خبر👇👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
حسن امینی، برادر محمد امینی از جانباختگان قیام ژینا را بەدلیل «دیدار با سایر خانوادەهای دادخواه» به شش ماه زندان محکوم کردند. ادامه خبر👇👇👇👇 @raadiofarhang
در ادامه فشارهای امنیتی علیه خانواده‌های دادخواه، حسن امینی، برادر محمد امینی از جان‌باختگان جنبش ژن، ژیان، ئازادی در سنندج را به شش ماه حبس محکوم کردند.
«انجمن خانواده‌های دادخواه آبان» که این خبر را منتشر کرده نوشته است که «حسن امینی را در یک دادگاه نمایشی بەدلیل دیدار با سایر خانوادەهای دادخواه» به زندان محکوم کردند.
بر اساس این گزارش، پرونده حسن امینی مربوط به خرداد ۱۴۰۲ است، زمانی که جمعی از خانوادەهای دادخواه سنه/سنندج، دیواندره و دهگلان به دیدار خانوادەهای کشتەشدگان در سقز و بوکان رفته بودند و در راه بازگشت نیروهای امنیتی بیش از ۳۰ نفر از آن‌ها از جمله حسن امینی را بازداشت کردند.
دادگاه بوکان اواسط تیرماه ۱۴۰۲ حسن امینی را به دلیل «شرکت در تجمع غیرقانونی» به شش ماه و پانزده روز حبس و ۴۰ ضربه شلاق محکوم کرده بود.
یکشنبه ۳۱ تیر۴۰۳، حسن امینی، جهت تحمل دوران محکومیت خود بازداشت و به زندان سنندج منتقل شد.
به نوشته «انجمن خانواده‌های دادخواه آبان» پس از انتخابات ریاست جمهوری احضار، بازجویی، بازداشت و ربوده شدن خانوادەهای دادخواه افزایش چشم‌گیری داشته است که بسیاری از این فشارها هنوز رسانەای نشدەاند؛ تنها در چند هفته اخیر دەها نفر از اعضای خانوادەهای دادخواه در شهرهای مختلف ایران به اطلاعات احضار شدەاند.
محمد امینی ۱۶ مهر ١۴٠١، در جریان اعتراضات سراسری در سنندج، هدف شلیک مستقیم گلوله نیروهای امنیتی قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

محمد در سمت راست تصویر و حسن در سمت راست قرار دارد
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
صحبت های حامد بهداد بازیگر سینما در جشن خانه سینما در خصوص زندانیان در بند ، خانواده جاوید نام نوید افکاری ، نسرین ستوده، محکومین به اعدام.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لیلی مهدوی مادر جاوید نام سیاوش محمودی در کنار مزار فرزندش

سیاوش محمودی  در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ به‌دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی کشته شد.
@raadiofarhang
برگزاری دادگاه تجدیدنظر پرونده سه شهروند بهایی

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
برگزاری دادگاه تجدیدنظر پرونده سه شهروند بهایی ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
حکم حبس و جزای نقدی حمید منزوی، ارشیا روحانی و آرش نبوی، سه شهروند بهایی ساکن اصفهان در دادگاه تجدیدنظر کاهش یافت.

بر این اساس حکم ده سال حبس آرش نبوی، و احکام پنج سال حبس حمید منزوی و ارشیا روحانی، به دو سال حبس تغییر یافت.

بر اساس گزارش هه‌نگاو، اخیراً حکم ١٠ سال حبس تعزیری آرش نبوی و احکام حبس پنج ساله حمید منزوی و ارشیا روحانی، در دادگاه تجدیدنظر اصفهان به دو سال حبس تعزیری کاهش پیدا کرده و پرونده آنها به اجرای احکام ارجاع داده شده است.

همچنین، مبلغ جزای نقدی هریک از این سه شهروند بهایی، از ۵٠ میلیون تومان به ٢۵ میلیون تومان تغییر یافت و در مجموع به ۷۵ میلیون تومان رسید.

روز شنبه نوزدهم خردادماه، حمید منزوی و ارشیا روحانی ساکن اصفهان توسط شعبه اول دادگاه انقلاب این شهر به ریاست محمدرضا توکلی بابت اتهام «تبلیغ به نفع گروه‌های مخالف نظام»، «فعالیت تبلیغی علیه حکومت» و «عضویت در برخی گروه‌ها به قصد بر هم زدن امنیت ملی» هر کدام به پنج سال حبس تعزیری و پرداخت ۵۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند.

نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در تاریخ ببست‌ویکم شهریور ۱۴۰۲، اقدام به هجوم و پلمب دو واحد صنفی متعلق به این دو شهروند بهایی و تفتیش و ضبط برخی از لوازم شخصی آنها کرده‌ بودند.

در تیرماه امسال نیز آرش نبوی، شهروند بهائی ٣٨ ساله و ساکن اصفهان، توسط این شعبه قضایی به اتهام «عضویت در دسته‌ها و گروه‌ها با هدف برهم زدن امنیت» به پنج سال حبس و پرداخت ۵٠ میلیون تومان جزای نقدی و بابت اتهام «فعالیت تبلیغی مغایر با شرع اسلام» به پنج سال حبس محکوم شد.

آرش بیست‌وسوم مرداد ماه بعد از تفتیش خانه و توقیف برخی وسایل شخصی توسط نیروهای امنیتی جمهوری ایلامی بازداشت و پس از دو ماه با «قرار تأمین» از زندان آزاد شده بود.

@raadiofarhang
اعتصاب گسترده پرستاران در مشهد روز دوشنبه ۲۹ مرداد برای سومین روز پیاپی ادامه یافت.

این اعتراض‌ها با اعتصاب پرستاران بیمارستان «امام رضا» آغاز شد و در روزهای گذشته پرستاران تعداد دیگری از بیمارستان‌های این شهر به این اعتصاب پیوسته‌اند.

در همین حال گزارش‌هایی از اعتصاب پرستاران در شهرهای دیگر ازجمله اصفهان و اهواز نیز منتشر شده است.
هم‌زمان با اعتصابات پرستاران تصاویر و گزارش‌هایی از کمبود و نبود پرستار در برخی مراکز درمانی منتشر شده است.

@raadiofarhang
اعزام عثمان اسماعیلی به مرخصی استعلاجی

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
اعزام عثمان اسماعیلی به مرخصی استعلاجی ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
روز جاری  ۲۹ مرداد ماه پس از گذشت یک هفته با پیگیری های خانواده، عثمان اسماعیلی فعال کارگری جهت پیگیری پرونده پزشکی، از سوی شعبه دوم‌اجرای احکام کیفری به مرخصی  سه روزه اعزام شد.

پیشتر  در روز سه‌شنبه ٢٣ مرداد ١٤٠٣، عثمان اسماعیلی، فعال کارگری که در مرخصی استعلاجی به سر می‌برد، پس از احضار به شعبه دوم اجرای احکام کیفری سقز بازداشت و به زندان مرکزی سقز منتقل شده بود.
به گفته یک منبع مطلع، این فعال کارگری طی تماس تلفنی به شعبه دوم اجرای احکام کیفری سقز احضار و پس از حضور در شعبه مذکور، قاضی پرونده به وی اعلام کرد که «پزشکی قانونی سنندج تایید کرده است، شما توانایی تحمل حبس را دارید و باید به زندان برگردید». این فعال کارگری پس از ابلاغ جوابییه‌ی پزشکی قانونی سنندج بازداشت و به زندان سقز منتقل شده بود.
این منبع مطلع افزود: این فعال کارگری فارغ از تنگی کانال نخاع که چهار مهره وی را به شدت درگیر کرده و نیاز مبرم به عمل جراحی دارد، در تاریخ ٣٠ مرداد ١٤٠٣ می‌بایست برای پیگیری نتیجه آخرین عمل جراحی‌اش در بیمارستان «فیروزگر» تهران حضور پیدا کند.
این منبع مطلع گفته بود: انتقال مجدد عثمان اسماعیلی به زندان سقز ادامه پروسه درمان وی را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.
روز شنبه پنجم خرداد ١٤٠٣، آقای اسماعیلی از زندان سقز به مرخصی استعلاجی اعزام و طی این مدت پنج بار در سنندج، مهاباد و تهران تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
این فعال کارگری از تاریخ بیست و سوم بهمن ١٤٠٢ برای انجام پروسه‌ی درمان از زندان سقز به زندان سنندج منتقل و علیرغم وضعیت وخیم جسمانی از رسیدگی پزشکی مناسب محروم مانده بود و روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت ١٤٠٣ از زندان سنندج به زندان سقز بازگردانده شد.
روز یکشنبه سوم دی‌ ١٤٠٢، این فعال کارگری به دلیل بیماری «فتق اینگوینال» به بیمارستان خارج از زندان منتقل و پزشکی قانونی سقز تأیید کرد که وی باید در اسرع وقت مورد عمل جراحی قرار گیرد.
روز دوشنبه یازدهم دی‌ ١٤٠٢، شعبه دوم اجرای احکام کیفری سقز به خانواده عثمان اسماعیلی اعلام کردند که وی برای معالجه پزشکی به زندان اوین تهران منتقل شده است، اما مسئولان زندان اوین از پذیرش او خودداری کردند و وی مجددا به زندان سقز بازگردانده شد.

روز یکشنبه سوم دی‌ ١٤٠٢، این فعال کارگری به دلیل بیماری «فتق اینگوینال» به بیمارستان خارج از زندان منتقل و پزشکی قانونی سقز تأیید کرد که وی باید در اسرع وقت مورد عمل جراحی قرار گیرد.
روز دوشنبه یازدهم دی‌ ١٤٠٢، شعبه دوم اجرای احکام کیفری سقز به خانواده عثمان اسماعیلی اعلام کردند که وی برای معالجه پزشکی به زندان اوین تهران منتقل شده است، اما مسئولان زندان اوین از پذیرش او خودداری کردند و وی مجددا به زندان سقز بازگردانده شد.
روز دوشنبه بیست و دوم آبان‌ ١٤٠٢، عثمان اسماعیلی پس از مراجعه به شعبه دوم اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب سقز جهت اجرای حکم حبس بازداشت و روانه زندان شد.
این فعال کارگری پس از تأیید حکم حبس‌اش در دیوان عالی کشور، روز دوشنبه هشتم آبان‌ ١٤٠٢ ابلاغیه‌ای را جهت اجرای حکم حبس دریافت کرده بود.
روز دوشنبه ششم شهریور ١٤٠٢، عثمان اسماعیلی به همراه وکیل تسخیری‌اش فرزاد نصراللهی به رأی دادگاه بدویش اعتراض و لایحه فرجام‌خواهی را به دیوان عالی کشور ارسال کردند.
این فعال کارگری از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب سقز به اتهام "عضویت در کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران" به سی و یک ماه و پانزده روز حبس و به اتهام "تبلیغ علیه نظام از طریق شرکت در مراسم خاکسپاری ژینا امینی" به هفت ماه و پانزه روز حبس تعزیری محکوم شده بود.
دادگاه با عنایت به وجود جهات تخفیف مندرج در ماده ۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ از جمله وضعیت سنی آقای اسماعیلی و متأهل بودن نام برده به استناد ماده اخیر الاشاره و ماده ۶ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب سال ۱۳۹۹ ناظر بر ماده ۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ مجازات حبس اشد فوق را به تحمل ۱۶ ماه حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی کاهش داده بود.
روز یکشنبه بیست و هشتم خرداد ١٤٠٢، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات عثمان اسماعیلی به ریاست قاضی "جواد مصطفایی"، رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب سقز و "کیوان جهانی"، مستشار دادگاه انقلاب سقز برگزار شده بود.
روز دوشنبه بیست و هشتم فروردین‌ ١٤٠٢، عثمان اسماعیلی با تودیع قرار وثیقه یک میلیارد تومانی به صورت موقت تا پایان مراحل دادرسی از زندان سقز آزاد شد.
روز چهارشنبه بیست و چهارم اسفند ١٤٠١، این فعال کارگری از بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج به زندان سقز منتقل شد.
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
اعزام عثمان اسماعیلی به مرخصی استعلاجی ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
روز چهارشنبه نوزدهم بهمن‌ ١٤٠١، آقای اسماعیلی بدون ارائه حکم قضایی در خیابان "شهدا" سقز از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و پس از یک هفته از بازداشتگاه اداره اطلاعات سقز به بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج منتقل شده بود
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزارجاوید نام  ابولفضل  آدینه زاده

ابوالفضل آدینه زاده، شانزده ساله، روز ۱۶ مهر ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات سراسری در مقابل دانشگاه فردوسی مشهد با شلیک نیروهای امنیتی از فاصله نزدیک و در اثر اصابت ده‌ها گلوله ساچمه ای به بدنش کشته شد.

@raadiofarhang
بلاتکلیفی رضا دانیالی در زندان مرکزی خرم‌آباد

ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
بلاتکلیفی رضا دانیالی در زندان مرکزی خرم‌آباد ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
رضا دانیالی، شهروند اهل خرم‌آباد، علیرغم گذشت نزدیک به دو ماه از بازداشت، همچنان در وضعیت نامشخص در زندان مرکزی خرم‌آباد محبوس است.

بر اساس گزارش دادبان، این زندانی سیاسی پیشتر در تاریخ پنجم تیر ماه سال جاری با حمله ماموران امنیتی جمهوری اسلامی به منزل خود بازداشت و به زندان مرکزی خرم‌آباد منتقل شد.

یک منبع آگاه گفته است: «دادستانی در همان ابتدا سه اتهام توهین به رهبری، قدرت نمایی با اسلحه گرم در فضای مجازی و تبلیغ علیه نظام را به رضا دانیالی منتسب کرد و پرونده را به شعبه دوم کیفری خرم‌آباد ارسال کرد.»

به گفته این منبع آگاه «این دادگاه رضا دانیالی را از بابت اتهام قدرت نمایی با اسلحه گرم تبرئه کرد و نسبت به دو اتهام دیگر، قرار عدم صلاحیت صادر کرد تا پرونده به دادگاه انقلاب ارسال شود.»

این منبع افزود: «علیرغم ارسال پرونده به دادگاه انقلاب اما هنوز هیچ خبری از تشکیل پرونده علیه رضا دانیالی در دادگاه انقلاب نیست و او همچنان به صورت بلاتکلیف در زندان است.»

به گزارش دادبان، از آنجایی که حکم بازداشت صادره در ابتدا با توجه به سه اتهام صادر شده و این زندانی سیاسی، از یکی از اتهامات تبرئه شده، از منظر قانونی تبدیل قرار بازداشت به وثیقه امکانپذیر است.

@raadiofarhang
علیرغم گذشت بیش از ۱۵ ماه از تداوم بازداشت #نسیم_غلامی_سیمیاری در زندان اوین ، او هنوز به صورت بلاتکلیف در زندان #اوین بسر میبرد.
تاکنون دو جلسه دادگاه برای وی با اتهاماتی از جمله “ #بغی ” برگزار شده است ، با این حال قاضی حکمی برای او صادر نکرده است.

@raadiofarhang
احضار بازیکن استقلال به کمیته اخلاق قدراسیون فوتبال به علت داشتن تاتو

کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال، آرمین سهرابیان مدافع تیم فوتبال استقلال تهران را جهت ادای پاره‌ای از توضیحات احضار کرد.

فدراسیون فوتبال توضیحی درباره دلیل احضار سهرابیان به کمیته اخلاق ارائه نکرده و دلیل این مسئله را به طور رسمی مشخص نکرده است.

تصاویر تتوهای سهرابیان در فضای مجازی بازتاب زیادی داشت و احتمالا او بابت این موضوع باید به کمیته اخلاق برود و توضیحاتش را ارائه کند.

@raadiofarhang
2024/10/03 19:27:45
Back to Top
HTML Embed Code: