Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تصاویری دیگر از خاکسپاری فعال محیط‌زیست کُرد با شعار «شهید نمی‌میرد»

پیکر «اسماعیل کریمی»، فعال محیط‌‌زیست کُرد که بر اثر شدت سوختگی حین مهار آتش‌سوزی، جان خود را از دست داد، با حضور گسترده مردم در روستای «نجف‌آباد» خاکسپاری شد.

شرکت‌کنندگان در مراسم با شعارهای «کاک اسماعیل قهرمان است، شهید کُردستان است» و «شهید نمی‌میرد» پیکر او را تشییع کردند.

بامداد چهارشنبه سوم مرداد ماه، اسماعیل کریمی، فعال محیط‌زیست، پدر دو فرزند و از نیروهای منابع طبیعی کامیاران، جان خود را از دست داد.

او روز دوشنبه یکم مرداد ماه، برای مهار آتش‌سوزی مراتع «کانیشه» از توابع شهر کامیاران به این منطقه رفته بود که در میان آتش گرفتار و دچار سوختگی شدید (۸۰ درصدی) شده بود.

آقای کریمی به دلیل شدت سوختگی به بیمارستان کوثر سنندج منتقل و در بخش مراقبت‌های ویژه این بیمارستان بستری شده بود.

@raadiofarhang
شیوع ساس در بند زنان زندان سنندج و بی‌تفاوتی مسئولان

وضعیت بهداشتی در بند زنان زندان سنندج اسفبار گزارش شده است. به دلیل پایین بودن سطح بهداشتی در بند زنان کانون اصلاح و تربیت سنندج، ساس در این زندان منتشر و باعث مشکلات جدی برای زندانیان شده است.

بر اساس گزارش کانون حقوق بشر ایران، مقامات زندان نیز بدون توجه به مشکلاتی که برای زندانیان پیش آمده است هیچ اقدامی برای رفع آن انجام نمی‌دهند و زندانیان به طور شبانه‌روزی در معرض آزار و اذیت این حشرات هستند.

مقامات زندان علیرغم درخواست‌های مکرر زندانیان برای سمپاشی تاکنون اقدام موثری در این رابطه انجام نداده‌اند.

با توجه به گسترش این حشره در فصل گرما انتظار می‌رود که این موضوع به یک بحران بهداشتی تبدیل شود.

در حال حاضر زندانیان به دلیل شیوع این حشره در زندان دچار مشکلات روحی و جسمی شده‌اند. مقامات زندان سنندج نیز به بهانه نداشتن بودجه هیچ اقدامی برای رفع این مشکل انجام نداده‌اند.

@raadiofarhang
زندان مهاباد؛ علی دانشی با تودیع قرار وثیقه آزاد شد

روز چهارشنبه ٣ مرداد ١٤٠٣، یک شهروند کُرد به نام «علی دانشی» اهل مهاباد با تودیع قرار وثیقه دو میلیارد تومانی به صورت موقت از زندان این شهرستان آزاد شد.
به گفته یک منبع مطلع، آقای دانشی روز سه‌شنبه دوم مرداد ١٤٠٣ پس از اتمام مراحل بازجویی از بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه به زندان مهاباد منتقل شده بود.
بامداد پنجشنبه ٢١ تیر ١٤٠٣، نیروهای امنیتی بدون ارائه حکم قضایی به منزل این شهروند کُرد یورش بردند و وی را بازداشت کردند.
تاکنون از دلیل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این شهروند اطلاع دقیقی به دست نیامده است.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
برگزاری زادروز جاویدنام حسین شهبازی از سوی خانواده و فرزند خردسالش پارسا در‌کنار مزار وی

حسین شهبازی در آبان ۹۸ جاودانه شد

@raadiofarhang
زندانیان سیاسی بند زنان زندان اوین اعلام کردند که در اعتراض به صدور حکم اعدام برای پخشان عزیزی، با حضور دسته‌جمعی در حیاط زندان صدای «نه به اعدام» خود را بلند کرده‌اند و به داخل بند باز نخواهند گشت و شب را در حیاط زندان خواهند ماند.
@raadiofarhang
سپیده رشنو: «اين‌ها مدارک جرم «ماست»، اگر مى‌خواهيد بدن «ما» را ضميمهٔ پرونده كنيد...»

ادامه خبر 👇👇👇

@raadiofarhang
مریم دریسی جهت اجرای حکم حبس احضار شد
مریم دریسی، دانشجوی اهل کازرون جهت اجرای حکم حبس به شعبه اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کازرون، احضار شد.

بر اساس احضاریه ای که امروز چهارشنبه سوم مرداد ۱۴۰۳ توسط شعبه اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کازرون صادر و به خانم دریسی ابلاغ شده است، از وی خواسته شده ظرف مدت ده روز جهت اجرای حکم یک سال #حبس تعزیری، در این شعبه حاضر شود.

هرانا
تداوم بی‌خبری از سرنوشت امیر جهانگیری در بازداشت اطلاعات

دو هفته از بازداشت «امیر جهانگیری»، شهروند کُرد ۳۱ ساله اهل‌ روستای قلعه‌سردار و ساکن نازلو از توابع ارومیه گذشته است، اما همچنان اطلاعی از سرنوشت او در دسترس نیست.

دو هفته قبل مزدوران اداره تروریستی اطلاعات با چهار دستگاه خودرو و ده‌ها مامور به منزل این شهروند کُرد یورش بردند و او را بازداشت کردند.

مزدوران نظام این جوان را مقابل چشمان مادر و خواهرش مورد ضرب و شتم شدید و هتک حرمت قرار داده‌اند و با شکستن درب و پنجره‌های منزل، حتی اعضای خانواده او را نیز مورد ضرب‌وشتم شدید قرار داده‌اند.

تاکنون از دلیل بازداشت، اتهامات انتسابی و محل نگهداری آقای جهانگیری اطلاع دقیقی در دست نیست.
کامران شیخە، زندانی عقیدتی جهت اجرای حکم اعدام به زندان ارومیه منتقل شد

امروز چهارشنبه، سوم مرداد ۱۴۰۳، کامران شیخه زندانی عقیدتی کُرد محکوم به اعدام پس از آخرین ملاقات با خانواده در زندان مهاباد، جهت اجرای حکم اعدام به زندان ارومیه منتقل شد.
کامران شیخه در خطر جدی اجرای حکم اعدام قرار داد و به احتمال بسیار بالا بامداد پنجشنبه چهارم مرداد ۱۴۰۳ حکم اعدام او اجرا خواهد شد. او اکنون در زندان ارومیه به سلول انفرادی منتقل شده است.
كرد پا
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
میثم پیرفلک پدر جاوید نام کیان پیرفلک که در ۲۵آبان ۱۴۰۱ با گلوله مزدوران به ماشین شان جراحت سنگین متحمل شد در حال تلاش برای بازیابی سلامتی اش است
@raadiofarhang
انتشار تصاویری از دیدار #آتش_شاکرمی و #سپیده_رشنو

آتش شاکرمی، خاله دادخواه #نیکاشاکرمی با انتشار تصاویری از خودش به همراه سپیده رشنو، که برای گذراندن محکومیت راهی بند زنان اوین است، برای سپیده نوشت:

این روزها بیشتر و بیشتر معنای #زن_زندگی_آزادی را روشن کرده‌ایم، این روزها همچنان محکم و با عظمی بی‌نظیر کنار یکدیگر ایستاده‌ایم و قامت بلندمان بر ارتجاع و انقیاد و سیاهی سایه انداخته.

@raadiofarhang
جدیدترین عکس از کورش یغمایی 📸

کوروش یغمایی از معدود نوازندگان و خوانندگان ایرانی است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ از ایران خارج نشد. تصویری از این خواننده مشهور را در سن هفتاد وهفت سالگی مشاهده می‌کنید. "گل یخ" از آثار ماندگار این خواننده در ماه های اخیر بصورت جهانی بازنشر و مورد توجه مخاطبان موسیقی قرار گرفته است.

@raadiofarhang
حکم اعدام کامران شیخه، آخرین متهم پرونده هفت‌نفره اجرا شد
ادامه خبر 👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
حکم اعدام کامران شیخه، آخرین متهم پرونده هفت‌نفره اجرا شد ادامه خبر 👇👇👇 @raadiofarhang
حکم اعدام کامران شیخه، زندانی مذهبی کُرد اهل مهاباد پس از ۱۵ سال حبس، در زندان مرکزی ارومیه اجرا شد. او هفتمین متهم پرونده مشترکی بود که تمامی آن‌ها طی هشت ماه گذشته اعدام شده‌اند.

بر اساس گزارش هه‌نگاو، سحرگاه پنج‌شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳، حکم اعدام کامران شیخه، زندانی مذهبی اهل مهاباد در زندان مرکزی ارومیه اجرا شد. وی دیروز پس از انجام آخرین ملاقات با خانواده خود به زندان منتقل شده بود.

کامران شیخه و شش متهم دیگر همراه او در ارتباط با پرونده قتل "عبدالرحیم تینا"، اهل روستای لج از توابع مهاباد، توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه به اتهاماتی نظیر "اقدام علیه امنیت ملی"، "تبلیغ علیه نظام"، "عضویت در گروه‌های سلفی" و "افساد فی‌الأرض" به اعدام محکوم شده بودند.

این حکم اواخر سال ۱۳۹۵ توسط شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور به ریاست قاضی رازینی نقض و جهت رسیدگی به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران اجراع داده شد. در خرداد ماه ۱۳۹۷ این هفت نفر به اتهام "افساد فی‌الأرض" بار دیگر توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابولقاسم صلواتی به اعدام محکوم شدند.

حکم مذکور با فشارهای مکرر اداره تروریستی اطلاعات ارومیه از سوی‌شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور تایید و روز دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ رسماً به محمود ولی زاده طباطبایی وکیل این زندانیان مذهبی کُرد اعلام گردید.

پیشتر خسرو بشارت، هم‌پرونده کامران شیخه در سحرگاه چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت در پانزدهمین سال دوره محکومیت، در زندان قزلحصار کرج اعدام شد.

روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه، نیز حکم اعدام انور خضری، پنجمین متهم این پرونده نیز در زندان قزلحصار کرج و در سکوت کامل خبری اجرا شد.

همچنین، در پاییز و زمستان سال گذشته، حکم اعدام چهار نفر دیگر از متهمان پرونده‌ به نام‌های داوود عبداللهی، فرهاد سلیمی، ایوب کریمی و قاسم آبسته در زندان قزلحصار کرج به اجرا درآمدند.

فرهاد سلیمی، انور خضری، قاسم آبسته، داوود عبداللهی، خسرو بشارت، کامران شیخه و ایوب کریمی، روز ۱۶ آذر ۱۳۸۸ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و ابتدا به بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه و سپس زندان گوهردشت منتقل شدند. آن‌ها روز ۱۰ مرداد ماه سال گذشته پس از تخلیه این زندان، راهی زندان قزلحصار کرج شدند.

@raadiofarhang
اسماعیل بخشی، فعال کارگری، متنی کوتاه در شبکه اجتماعی ایکس، خطاب به سپیده رشنو منتشر کرد و نوشت:

«سپیده، دختر ایران ای هم تبارم
موهای تو مدرک جرم تو نیست، بلکه
سند حق خواهی، مقاومت، آزادگی و آزاده زیستن توست
حق تو حتی یک دقیقه زندان نیست،
حق تو و دختران آزاده ی ایران فقط آزادیست»

سپیده رشنو که قرار است روز شنبه ۶مرداد برای اجرای حکم سه سال و هفت ماه حبس خود را به زندان اوین معرفی کند، روز گذشته با انتشار تصاویری از موهای بریده شده‌اش در اینستاگرام خود نوشت:


« این‌ها تمام مدارکِ جرمِ من است. وقتی که آن شکافِ تیزِ تابستان در زندگی‌ام زخم انداخت، این‌ها مدارکِ جرمِ من بود. وقتی که از کلاسِ درس بیرونم انداختند، این‌ها مدارکِ جرمِ من بود. وقتی دوباره و دوباره محاکمه شدم، این‌ها و تنها همین موها مدارکِ جرمِ من بود..... شنبه باید خودم را به زندان‌ اوین تحویل بدهم. تا که اوین آرواره‌هایش را باز کند و من، تمامِ زندگی و تمامِ آزادی‌ام را ببلعد. آن هم در حالی که هم‌چنان قسمتی‌ از مدارکِ جرمم را روی کله‌ام دارم. این‌ها مدارکِ جرم «ماست» اگر می‌‌خواهید بدنِ «ما» را ضمیمهٔ پرونده کنید.»

@raadiofarhang
⭕️ علی غلامی، فعال سابق دانشجویی، به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شد.

به تازگی حکم این فعال دانشجویی که به اتهام «تبلیغ علیه نظام» در دادگاه بدوی انقلاب شهرستان بجنورد به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود، در شعبه دوم دادگاه تجدید نظر استان خراسان شمالی، تایید شده است.

#علی_غلامی، سال گذشته در سالگرد اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» به مدت ۱۵ روز توسط وزارت اطلاعات بازداشت و این مدت را به صورت انفرادی در بازداشتگاه اداره اطلاعات شهر بجنورد سپری کرد و با قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی به صورت موقت آزاد شد.
از جمله مصادیق اولیه‌ی اتهامی که به او تفهیم شده بود، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و حضور و فعالیت مستمر در تشکل‌های دانشجویی بوده است.
او دبیر سیاسی اسبق انجمن آرمان دانشگاه علم و صنعت و از جمله‌ی فعالین دانشجویی است که پیش از این به دو ترم تعلیق در دانشگاه هم محکوم شده بود
دانشجويان متحد
شکایت سه سازمان حقوق‌بشری از حمهوری اسلامی درباره پرونده توماج صالحی

حساب کاربری توماج صالحی با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی ضمن اعلام خبر شکایت سه سازمان حقوق بشری از جمهوری اسلامی در رابطه با پرونده توماج  صالحی نوشت:

سه سازمان حقوق بشری داوتی استریت چمبرز شاخص سانسور و بنیاد حقوق بشر بطور مشترک شکایت نامه‌ای در رابطه با ادامه بازداشت شکنجه و آزار و اذیت قضایی توماج صالحی در کارگروه بازداشت خودسرانه سازمان ملل متحد (UNWGAD) ثبت کردند.

در این شکایت‌مامه ضمن شرح شکنجه‌های جسمی و روانی علیه توماج صالحی و محکوم کردن پرونده‌سازیهای جدید علیه او از پایبند نبودن جمهوری اسلامی به تعهدات حقوقی بین المللی خود در برخورد با توماج صالحی انتقاد شده و خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط توماج صالحی شده‌اند.

در بخشی از این شکایت نامه نوشته شده جمهوری اسلامی اغلب از بازداشت خودسرانه شکنجه و اعدام برای ساکت کردن مخالفان استفاده میکند. هر روز زندان اضافه، بی‌عدالتی بزرگی در حق این هنرمند است و او جز این که خواستار احترام به حقوق اساسی خود و سایر ایرانیان باشد کار دیگری انجام نداده است.

@raadiofarhang
2024/10/02 04:33:40
Back to Top
HTML Embed Code: