Telegram Web Link
هر هفته همراه با رضا آزادى ، طنزپرداز و فیلمساز ، این هفته    ٢٤ خرداد  ماه  ١٤٠٣ ،  برنامه  صفحه كلاج ٣٤٥ كارى از “رضا آزادى” ( حمید سرتیتر ) و در پیوند با حوادث هفته گذشته را به شما دوستان گرامى شنونده پیشکش داریم : 
ويژه برنامه صفحه كلاج تقديم ب روح پاك تمام عزيزاني ك اسمانى شدند  
سيرك انتخابات قسمت دوم 
فساد در فوتبال ايران     
كشتزارهاي حكومت
فقط در ايران 
در اينستا چ ميگذرد  
جريان همستر و كوئين چي هست  
تعجب هفته 
هنربندان و رئيسي   
داستان هفته"بهار" نوشته ميترا درويشيان
 چ اتفاقي منتظر ايران بحران زده هست 
و اخبار ريزو درشتي و اتفاقات منحصر به فردي! كه فقط در ايران بحران زده صورت ميگيرد ، توجه  شما را به شنيدن اين برنامه جلب مينماييم

https://www.radiofarhang.nu/archive/42715.htm?amp=1
https://soundcloud.com/radiofarhang/v0hwhmouko08
تاکید انجمن فیلم کوتاه ایران بر لزوم "شفاف‌سازی" درباره قتل بهاره للهی

در ادامه واکنش‌ها به قتل بهاره للهی، کارگردان و فیلمنامه‌نویس در زندان‌‌ جمهوری اسلامی، انجمن فیلم کوتاه ایران (ایسفا)، روز دوشنبه ٢٢ خردادماه، با ارسال نامه‌ای به مدیرعامل خانه‌ سینما، خواستار "شفاف‌سازی" ابعاد این پرونده شد.

در متن این نامه چنین آمده است:

خبر درگذشت بهاره للهی که اعضای انجمن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) بود، دیروز در فضای مجازی منتشر شد. انجمن فیلم کوتاه ایران ضمن عرض تسلیت به خانواده، اعضای ایسفا و جامعه‌ی فیلم کوتاه ایران طی نامه‌ای از مدیرعامل خانه‌ی سینما درخواست کرد که اقدامات مقتضی برای پیگیری این ماجرا را به عمل آورد.

انجمن فیلم کوتاه ایران به طور جدی و مصرانه خواهان پیگیری و شفاف‌سازی در مورد از دست دادن یکی از اعضای صنف خود است و امیدوار است با پیگیری خانه سینما ابعاد مجهول این واقعه‌ی تلخ روشن شود.

بهاره للهی یکی از داوران آکادمی جوایز ایسفا بود که سال گذشته در کنار داوران دیگر در هر دو مرحله‌ی داوری حضور داشت.
کرمان؛ پنج شهروند بهائی به محرومیت اجتماعی و جزای نقدی محکوم شدند
#یکتا_فلاح، #فواد_شاکر_ارکانی، #بهنام_پور_احمری، #شهرام_فلاح و #پریدخت_شجاعی_باغینی، شهروندان #بهائی توسط دادگاه انقلاب کرمان به پرداخت جزای نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شدند.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده یکی این شهروندان بهائی، ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “در روزهای گذشته فواد شاکر ارکانی، بهنام پور احمری، شهرام فلاح و پریدخت شجاعی باغینی با تبرئه از اتهام تبلیغ علیه نظام، به محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شدند که این حکم به مدت پنج سال تعلیق شده است. یکتا فلاح، نیز به پرداخت ۵۰ میلیون تومان جزای نقدی جایگزین دو سال و یک ماه حبس و یک سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شد.”
هرانا
سوسن حسن‌زاده، فعال مدنی و مدرس زبان کُردی با تودیع قرار وثیقه آزاد شد

روز چهارشنبه ٢٣ خرداد ١٤٠٣، سوسن حسن‌زاده، فعال مدنی و مدرس زبان کُردی اهل بوکان با تودیع قرار وثیقه یک میلیارد تومانی به صورت موقت تا پایان مراحل دادرسی از بازداشت آزاد شد.
كردپا
🔴دست این پیرمرد معلم  را به بهانه مطالبه حقش، در تجمع دیروز شکستند.
به بهانه #انتخابات  و تجمعات اخیر معلمان بازنشسته، مروری کنیم بر این دست های شکسته در همه این سال‌ها

محمد حبیبی/فعال صنفی معلمان

اولین تجمعات معلمان بعد از انقلاب در سال 80 برگزار شد .اولین سرکوب شدید هم در همان سال در خیابان پاستور اتفاق افتاد . اولین بازداشت های امنیتی فعالان صنفی در سال 83 اتفاق افتاد .( دولت خاتمی)

23 اسفندماه 85 شدت سرکوب تجمع ، ضرب و شتم و بازداشت معلمان در مقابل مجلس آنقدر بالا بود که به روز سیاه در میان کنش‌گران صنفی معروف شده است.احکام طولانی زندان برای فعالین صنفی در فاصله سالهای 84 تا 92 صادر و برخی  اجرا شد.( دولت احمدی نژاد)

در تیرماه 94 در تجمع صنفی معلمان در مقابل مجلس بیش از صد و پنجاه فعال صنفی با ضرب و شتم بازداشت شدند . بیش از ده ها فعال صنفی در فاصله سالهای 92 تا 1400 با احکام قضایی به زندان رفتند.( دولت روحانی)

در فاصله اردیبهشت تا مرداد ماه 1401  هزاران معلم در سراسر کشور در تجمعات صنفی بازداشت های کوتاه مدت داشته و بیش از صدو  پنجاه فعال صنفی بازداشت و روانه بندهای امنیتی شدند.تا به امروز بیش از صدها معلم  با مجازات های اخراج ، انفصال وبازنشستگی اجباری روبرو شده اند. (دولت رئیسی)

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
کرج؛ بازداشت و بلاتکلیفی فرخ کاکایی، نوکیش مسیحی

فرخ کاکایی، نوکیش مسیحی اهل کرمانشاه (کرماشان) و ساکن کرج، با گذشت ١٩ روز از زمان بازداشت، کماکان به صورت بلاتکلیف در بازداشتگاه به سر می‌برد.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اعتصاب غذای محمد نوری‌زاد در اعتراض به دزدی مسئولان از جیب زندانیان

فاطمه ملکی، همسر محمد نوری‌زاد، زندانی سیاسی و از امضاکنندگان بیانیه استعفای خامنه‌ای ، با انتشار پیامی صوتی از اعتصاب غذای همسرش در زندان خبر داد.

خانم ملکی می‌گوید که آقای نوری‌زاد از روز شنبه در اعتراض به دزدی مسئولان از جیب زنذانیان و گرانی سرسام‌آور مواد غذایی در زندان دست به اعتصاب غذا و دارو زده است.

او با بیان اینکه برخی گزارش‌ها حاکی از انتقال ابن زندانی ۷۲ ساله به سلول انفرادی در پی اعتصاب غذا است، درباره وضعیت آقای نوری‌زاد ابراز نگرانی کرد.
کرمانشاه؛ بازداشت مجدد شجاع و پوریا منتی، دو برادر زندانی سیاسی توسط نیروهای امنیتی

روز چهارشنبه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۳، دو برادر زندانی کُرد یارسانی اهل شهر صحنه به نام‌های «شجاع و پوریا منتی منجق تپه» که با رأی باز درحال سپری کردن دوران محکومیت خود بودند، پس از معرفی روزانه خود به زندان «چشمه سفید» کرمانشاه، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات کل استان کرمانشاه واقع در میدان نفت منتقل شدند.
كردپا
تمدید قرار بازداشت #امان_جلالی_نژاد

🔸قرار بازداشت امان جلالی نژاد معلم اهل سیستان که در اهواز تدریس می کند، پس از گذشت بیش از ۶۵ روز از زمان بازداشت در زندان شیبان، در شعبه ۱۳ دادگاه انقلاب اهواز به مدت یک ماه دیگر تمدید شد.

🔸به وی در دادسرای انقلاب اهواز اتهاماتی از جمله تبلیغ علیه نظام تفهیم شده است.


شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام‌فرشته احمدی

#فرشته_احمدی شهروند و ساکن  #مهاباد بود که به روایت منابع حقوق بشری و خانواده، در پنجم آبان ۱۴۰۱ در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران با شلیک مستقیم نیروهای حکومتی کشته شد. اما مزدوران خامنه ای مدعی شدند کشته‌شدن او در جریان اعتراضات نبوده‌است.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام‌صالح میر هاشمی


صالح میرهاشمی بلطاقی معترض در جریان خیزش سراسری ۱۴۰۱ بود که به اتهام تیراندازی و کشته شدن دو بسیجی و یک سرهنگ یگان ویژه جمهوری اسلامی در ۲۵ آبان بازداشت و در دادگاه انقلاب اصفهان با حکم قاضی مرتضی براتی به اتهام محاربه به اعدام محکوم و اعدام شد
اعتراض سه زندانی سیاسی به جیره‌بندی آب، قطع تماس‌ها، و سانسور در زندان قزل‌حصار
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
اعتراض سه زندانی سیاسی به جیره‌بندی آب، قطع تماس‌ها، و سانسور در زندان قزل‌حصار @raadiofarhang
اعتراض سه زندانی سیاسی به جیره‌بندی آب، قطع تماس‌ها، و سانسور در زندان قزل‌حصار

رضا محمدحسینی،‌ زرتشت احمدی راغب، و مصطفی رمضانی، سه زندانی سیاسی محبوس در زندان قزل‌حصار، نسبت به نقض حقوق زندانیان از جمله «قطع تماس‌های تلفنی، ایجاد سانسور و سرکوب، پرونده‌سازی، و همچنین قطع آب و ایجاد مشکلات بهداشتی برای عموم زندانیان» به اعتراض نشسته‌اند.

چند فایل صوتی که روز چهارشنبه ۲۳ خرداد توسط یک منبع آگاه در اختیار صدای آمریکا قرار گرفته، نشان می‌دهد که تماس این زندانیان سیاسی حین صحبت کردن با نزدیکانشان به طور مکرر قطع می‌شود. رضا محمدحسینی، زرتشت احمدی راغب، و مصطفی رمضانی در این پیام‌ها اعلام می‌کنند که نسبت به «افزایش روند فشار و سرکوب به روی زندانیان سیاسی از طریق قطع تماس‌های تلفنی و ایجاد سانسور» اعتراض دارند.

به گفته آنها، «شنود، سانسور، و پرونده‌سازی علیه زندانیان سیاسی برای خاموش کردن صدای آنان همچنان ادامه دارد» و «پس از فروکش کردن جنبش مهسا، نهادهای امنیتی و قضایی در راستای بالا بردن میزان سرکوب کنشگران و زندانیان سیاسی با ورود به حریم شخصی شنود آشکار و قطع تلفن به صورت پیاپی که در جهت ادامه سانسور است با قطع شماره زندانیان هنگام گفت‌وگو با خانواده، خویشاوندان و دوستان که به روش غیرقانونی انجام می‌گردد که رفتارهایی در راستای فشار و پایمال کردن کرامت انسانی است.»

این زندانیان سیاسی تأکید کردند: «این قانون‌شکنی‌های عریان که مصداق بارز نقض حقوق بشر در زندان‌ها بر علیه کنشگران زندانی است، همچنان ادامه دارد. چرا که دستگاه دیکتاتوری سرکوب نمی‌خواهد صدایی از سوی زندانیان سیاسی در جهت روشنگری بیرون بیاید.»

در این پیام همچنین به «مشکل اساسی کمبود آب» در زندان قزل‌حصار اشاره شده که این زندانیان پیشتر هم در زندان رجایی‌شهر آن را تجربه کرده بودند. به گفته آنان، «وضعیت قطع آب در زندان قزل‌حصار در حد بحران رسیده است و هنوز تابستان نیامده آب جیره‌بندی شده و به بندهای موجود در زندان اعلام کردند که در ۲۴ ساعت تقریبا باید شش ساعت دچار قطعی آب باشیم.»

به تأکید این سه زندانی سیاسی، بحران جیره‌بندی آب و تأثیر آن بر وضعیت بهداشتی همه زندانیان از جمله مربوط به جرایم عمومی و مواد مخدر با توجه به «کثرت جمعیت زندانیان» وجود دارد و با توجه به این که «این معضل و کمبود سال‌ها است» در این زندان وجود دارد، «زندانیان سیاسی بارها اعتراض خود را در این مورد نشان داده‌اند چرا که بهداشت زندانیان را به مخاطره می‌اندازد.

بر اساس اظهارات این سه زندانی سیاسی، «این روند آسیب‌زا همچنان ادامه دارد و اراده‌ای برای حل این مشکل در میان مسئولان زندان قزل‌حصار از جمله الله‌کرم عزیزی، رئیس زندان، حسن قبادی، معاون زندان، و سادات رسول، رئیس حفاظت اطلاعات زندان، و همچنین دیگران که همان مسئولان زندان رجایی‌شهر بودند که اکنون به قزل‌حصار آمده‌اند، وجود ندارد.»
به گفته این سه کنشگر زندانی، مقامات قزل‌حصار «تمام تلاششان را برای فشار آوردن به زندانیان سیاسی به کار می‌گیرند.»
رضا محمدحسینی، زرتشت احمدی راغب، و مصطفی رمضانی تأکید کرده‌اند که نسبت به «قطع تلفن به اعتراض نشسته‌ایم» و مسئله را «پی‌گیری می‌کنیم»، چرا که این کار «ورود به حریم شخصی ما و خانواده‌هایمان است.»
روز سه‌شنبه نیز علی شریف‌زاده، وکیل دادگستری، اعلام کرد که مقامات زندان قزل‌حصار با «قطع مکرر و عمدی» تماس‌های تلفنی موکلش رضا محمدحسینی، اجازه نمی‌دهند موکلش با او تماس بگیرد و این مسئله «نقض حریم خصوصی» این زندانی سیاسی است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رضا محمد حسینی زندان قزل حصار

جیره‌بندی آب، قطع تماس‌ها، و سانسور در زندان قزل‌حصار

@raadiofarhang
پانزدهمین سالروز قتل حکومتی جاویدنام کیانوش آسا با گلوله مزدوران خامنه‌ای

زنده‌یاد کیانوش آسا، جوان کُرد ۲۵ ساله ساکن کرمانشاه بود که در جریان حوادث سال ۸۸، در پی اصابت دو گلوله مزدوران خامنه‌ای جان باخت و پیکر او در باغ فردوس کرمانشاه به خاک سپرده شد.

او دانشجوی رشته شیمی دانشگاه علم و صنعت و همچنین فعال محیط‌زیست، نوازنده تنبور، نقاش و کاریکاتوریست بود.

@raadiofarhang
پانزدهمین سال روز قتل حکومتی جاوید نام سهراب اعرابی

سهراب اَعرابی، جوان ۱۹ ساله‌ای که در جریان اعتراضات به نتایج انتخابات ۱۳۸۸ در تاریخ نامعلومی کشته شد.
سهراب اعرابی در تظاهرات روز ۲۵ خرداد در تیراندازی نیروهای بسیجی از بالای پایگاه بسیج مقداد کشته شده باشد.
@raadiofarhang
پانزدهمین سالگرد جاویدنام محرم چگینی

محرم چگینی با نام کامل محرم چگینی قشلاقی یکی از کشته شدگان تظاهرات مردم تهران پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ است که در مقابل پایگاه بسیج مقداد به ضرب گلوله کشته شد. جسد وی در شهرک اندیشه یافت شد و خبر مرگ او هفت ماه بعد توسط برادرش به رسانه‌ها اعلام شد
یاد و خاطرش گرامی باد🌹🌹
@raadiofarhang
در پانزدهمين سالگرد قتل حکومتی جاوید نام احمد نعیم آبادی یاد و خاطرش گرامی می داریم

احمد نعیم آبادی در حالی که با برادر بزرگترش در راهپیمایی اعتراضی ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ حاضر شده بود، هدف چهار گلوله قرار گرفت.
قلب، دست، پا و ریه او خونین شد.
وی، در آمبولانسی که به سوی بیمارستان رسول اکرم می رفت، در آغوش برادرش جان سپرد

یاد و خاطرش گرامی باد
@raadiofarhang
پانزده سال از کشتار وحشیانه معترضین به دهمین انتخابات دروغین ریاست جمهوری ایران گذشت.
اکنون در پانزدهمين سال یاد و خاطر کشته شدگان ۲۵ خرداد ماه ۱۳۸۸ را گرامی می داریم.

حسین اخترزند ، یکی از تظاهرکنندگان معترض به نتیجه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری بود که در جریان پیامدهای اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ در اصفهان کشته شد.

وی توسط نیروهای بسیج از طبقه سوم به پایین پرتاب شده‌بود که جان باخت.

یاد و خاطرش گرامی باد🌹🌹🌹

@raadiofarhang
2024/09/29 10:29:18
Back to Top
HTML Embed Code: