Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دلتنگی مادر جاوید نام هیمن امان از جانباختگان راه آزادی در بوکان

هیمن آمان روز پنج‌شنبه بیست و ششم آبان‌ماه ۱۴۰۱ در جریان خیزش سراسری در بوکان بر اثر شلیک نیروهای سرکوبگر زخمی شده و بامداد روز جمعه بیست و هفتم آبان‌ماه ۱۴۰۱، نیروهای سرکوبگر به منزل پدری او یورش بردند و به همراه ضرب و شتم شدید وی را بازداشت کردند.
نیروهای سرکوبگر پس از بازداشت هیمن ، وی را به یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی بوکان منتقل و علاوه بر ضرب و شتم شدید، او را با شوکر برقی شکنجه کردند.
نیروهای سرکوبگر برای گرفتن اعترافات اجباری هیمن آمان را به یک بازداشتگاه امنیتی در ارومیه منتقل که در آنجا نیروهای سرکوبگر دست، پا، صورت و سر وی را شکسته بودند و هیچ جای بدن او را سالم نگذاشته بودند.
پس از جانباختن هیمن آمان در بازداشتگاه، نیروهای سرکوبگر روز چهارشنبه دوم آذرماه ۱۴۰۱ با پدر وی تماس گرفته بودند که جهت تحویل پیکر فرزندش به بازداشتگاه ارومیه مراجعه کند.
مراسم خاکسپاری هیمن آمان تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار و نیروهای سرکوبگر خانواده وی را تهدید کردند که از مصاحبه با رسانه‌ها درباره نحوه جانباختن فرزندشان خودداری کنند.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام‌ابولفضل مهدی پور روشن

ابوالفضل مهدی پور روشن، ساکن بابل و یکی از کشته‌شدگان خیزش ۱۴۰۱ ایران است. او در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ بر اثر شلیک مستقیم گلوله به پشت سر به قتل رسید

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برادر جاوید نام‌آمنه شهبازی

رای بی رای

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر حنانه کیا، معترض کشته‌شده در خیزش انقلابی، با انتشار تصاویر و ویدیوهایی در سالگرد جشن عقد او در ۱۶ خرداد در اینستاگرام نوشت: «بدان دختر شجاع و جسورم، ظلم و بی‌عدالتی هیچ ظالمی پایدار نخواهد ماند.»

در متن این ویدیو، که قسمتی از آن اینجا منتشر شده، معصومه آذری «به امید روزی که ریشه ظلم و ستم و بی‌عدالتی از کشورم بر چیده شود،» خطاب به فرزندش نوشت:‌ «همیشه با همه دردهام روز و ماه‌های مهم زندگی کوتاه تو رو فراموش نمی‌کنم و همواره یاد ونامت را زنده نگه می‌دارم.»

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
او منصوره سگوند است، دختری که به طور مشکوکی در گرماگرم خیزش سراسری، جانش را از دست.

او پس از استعفا از نیروی انتظامی که عضو افتخاری آن بود، به مردم معترض پیوست و نوشت:
«مردن با نام بهتر از زندگی با ذلت هست، اونا کشتن تو سکوت کردی، اونا کشتن تو چشات رو بستی، اونا کشتن تو هیچ‌کاری انجام ندادی، تو فقط نگاه کردی، اون بچه‌ها فقط برای آزادی مملکتشون آمده بودن.»

صبح روز ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ منصوره سگوند، دانشجوی حقوق و مامور مستعفی نیروی انتظامی به خاک سپرده شد.

منصوره در جای درست تاریخ ایستاد، یعنی در کنار مردم.

او به طور مستمر، تهدید به مرگ می‌شده است و روز ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ تنها ساعتی پس از افشای این تهدیدها، به طور مشکوکی جان خود را از دست می‌دهد.

مسئولان درمانی استان ایلام علت مرگ منصوره را ایست قلبی عنوان کرده‌اند در حالی که او هیچ بیماری زمینه‌ای نداشته است.

#منصوره_سگوند

@raadiofarhang
میلاد جلیلی برای اجرای حکم حبس راهی زندان شد

روز چهارشنبه شانزدهم خردادماه، میلاد جلیلی رپر معترض اهل تبریز، جهت اجرای حکم هشت ماه حبس به شعبه اجرای احکام احضار و سپس به زندان مرکزی تبریز منتقل شد

منابع حقوق بشری گزارش دادند که آقای جلیلی سال گذشته توسط دادگاه انقلاب تبریز بابت اتهام "فعالیت تبلیغی علیه نظام" به ٨ ماه حبس تعزیری محکوم شد که این حکم در نهایت به تایید دادگاه تجدیدنظر رسید.

وی در تاریخ هفتم آذرماه سال گذشته، توسط مزدوران جمهوری اسلامی بازداشت و در نهایت در تاریخ نهم بهمن‌ماه همان سال با قرار تامین کیفری آزاد شده بود.

@raadiofarhang
حکم اعدام ماموستا محمد خضرنژاد در دیوان عالی تایید شد

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
حکم اعدام ماموستا محمد خضرنژاد در دیوان عالی تایید شد ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
حکم اعدام و ۱۶ سال حبس ماموستا محمد خضرنژاد، روحانی ۴۵ ساله کُرد اهل سنت و از بازداشت شدگان انقلاب "زن، زندگی، آزادی" در بوکان، از سوی شعبه ۴۱ دیوان عالی جمهوری اسلامی به ریاست علی رازینی عینا تایید شد.

بر اساس گزارش شبکه حقوق بشر کردستان، در اواسط فروردین سال جاری شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور حکم اعدام این روحانی کُرد اهل سنت را که پیشتر از سوی شعبه ۳ دادگاه انقلاب ارومیه به ریاست قاضی رضا نجف‌زاده به اتهام‌های «افساد فی الارض»، «لطمه وارد کردن به تمامیت یا استقلال کشور» و «تبلیغ علیه نظام» صادر شده بود، عینا تایید کرده است.

جلسات رسیدگی به اتهامات انتسابی به ماموستا محمد خضرنژاد، به صورت ویدئوکنفرانس، بدون حق دسترسی به وکیل و محرومیت از حق ارائه دفاعیات و تنها بر مبنای اعترافات اجباری تحت شکنجه، برگزار شده است.

ماموستا محمد خضرنژاد، جهت اخذ اعتراف اجباری به مدت سه ماه و نیم در بازداشتگاه اداره تروریستی اطلاعات ارومیه، شدیدترین فشارها و شکنجه‌های جسمی و روانی را متحمل شده بود.

این روحانی کُرد بارها طی سخنرانی‌های خود، از خواسته مردم در جریان انقلاب زن، زندگی، آزادی، دفاع کرده و یکی از روحانیونی بود که بیانیه مشترک ماموستایان کُرد برای حمایت از مردم را به امضا رساند.

ماموستا محمد خضرنژاد، روحانی سرشناس کُرد در روز ۲۸ آبان ۱۴۰۱ به همراه پسرش، یاسر در ‎اوج اعتراضات در بوکان بازداشت شد.

بازداشت این روحانی کُرد ٤۵ ساله، بعد از سخنرانی‌اش در مراسم جاوید نام ‎اسعد رحیمی، از جان‌باختگان خیزش بوکان صورت گرفت.

@raadiofarhang
سالار طاهرافشار راهی زندان تبریز شد

«سالار طاهرافشار»، فعال مدنی اهل ارومیه جهت تحمل دوران محکومیت شش ماه حبس در روز چهارشنبه شانزدهم خردادماه راهی زندان مرکزی تبریز شد.

این فعال مدنی در پی احضار و مراجعه به شعبه ۱۱ اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب تبریز بازداشت و به زندان مرکزی این شهر منتقل شد.

او در اواخر آذر سال گذشته توسط پلیس فتا در ارومیه بازداشت و به بازداشتگاه تبریز منتقل شد و دی‌ ماه با تودیع وثیقه به صورت موقت آزاد شده بود.

شعبه دو دادگاه انقلاب تبریز این شهروند را به اتهام «معاونت در فعالیت تبلیغی علیه نظام» به شش ماه حبس تعزیری محکوم کرده است.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
معصومه آذری، مادر جاویدنام حنانه کیا، مثل سایر مادران داغدار ایران، یا بر سر مزار دخترش است، یا هر لحظه خاطرات او را مرور می‌کند.
او ضمن انتشار این ویدیو نوشت:

«دختر قشنگم، هر لحظه بی قرارتم، هر لحظه فکر می‌کنم در باز میشه و میای خونه،
عزیز مادر، دلتنگتم به وسعت آسمانی که میان انبوه ستارگان دل به ماه بست .
من مست صدای توام.
صدای تو که در اینجا پژواک می یابد
فقدان، بار سنگینی است بر دوش
و زندگی دوزخی است نفرین شده
پیش از چه سخت باور داشتم،
تو باز می گردی..💔🕊»

- «هر لحظه فکر می‌کنم در باز میشه و میای خونه»... این فکری است که مادرانی که در طی دوران حیات این حکومت فرزندان خود را از دست داده‌اند، داشته‌اند....



@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لیلا مهدوی، مادر #سیاوش_محمودی، نوجوان معترض کشته‌شده به دست ماموران حکومتی در جنبش «زن زندگی آزادی»، با انتشار ویدیویی از گره زدن روبان‌های قرمز رنگ به درختان معابر عمومی به یاد فرزند جانباخته‌اش خبر داد

پیش‌تر، وی در واکنش به شکسته شدن درخت مزار سیاوش، در ویدیویی خطاب به عاملان و آمران این اقدام گفته بود: خجالت بکشید. این فقط یک درخت است. نهالی بود که کاشته بودم تا اینجا سایه بدهد. اسلحه جنگی نبود. همه جا دوباره درختی با روبان قرمز می‌کارم.

@raadiofarhang
درخواست اعضای کنگره آمریکا برای تحریم صادرکنندگان احکام حبس و اعدام توماج صالحی

دوازده عضو جمهوریخواه و دمکرات مجلس نمایندگان ایالات متحده، در نامه‌ای از جو بایدن خواستند قضات پرونده توماج صالحی را مشمول تحریم‌ها قرار دهد.

در متن این نامه که برد شرمن، نماینده دمکرات در رسانه «ایکس»، منتشر کرده، از توماج صالحی به عنوان صدای جنبش «زن، زندگی، آزادی» نام برده شده است.

همچنین در بخش دیگری از نامه آمده است که اعترافات اجباری پخش شده از توماج صالحی پس از صدور حکم نشان می‌دهد که او تحت شکنجه قرار گرفته است و خود وی نیز علناً آن را تایید کرده بود.

نامه نمایندگان به قاضی محمدرضا توکلی نیز اشاره می‌کند که پس از صدور حکم اعدام برای توماج از سوی بریتانیا و کانادا تحریم شد اما ایالات متحده اقدامی در این زمنیه انجام نداده است.

این اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس جمهوری این کشور خواستند مرتضی براتی و محمدرضا توکلی و هر مقام دیگری که در شکنجه و صدور حکم اعدام برای توماج دست داشت را با استناد به «قانون ماگنیتسکی» تحریم کند.

@raadiofarhang
ده‌ها کنشگر حقوق زنان در بیانیه‌ای در اعتراض به جرم‌انگاری روایت‌گری نرگس محمدی از آزارگری جنسی در زندان‌ها و حمایت از کارزار او برای هم‌صدایی علیه این تعرض‌ها، بر همبستگی خود با بند زنان اوین و تلاش‌ها برای ثبت و بازگویی روایات آزار جنسی زندانیان از دهه ۶۰ تاکنون تاکید کردند.

@raadiofarhang
قوه قضاییه خبر داد در پی انتشار مطلبی در جهت «بر هم زدن امنیت روانی جامعه و هتاکی»، دادستانی تهران برای یک مجری، بازیگر پرونده تشکیل داد.
خبرگزاری «تسنیم» نوشت که بازیگر مورد نظر، حسین پاکدل است که در یک استوری اینستاگرام، به رئیسی و قاسم سلیمانی توهین کرده است.

@raadiofarhang
هر هفته همراه با رضا آزادى ، طنزپرداز و فیلمساز ، این هفته ١٧ خرداد  ماه  ١٤٠٣ ،  برنامه  صفحه كلاج ٣٤٤ كارى از “رضا آزادى” ( حمید سرتیتر ) و در پیوند با حوادث هفته گذشته را به شما دوستان گرامى شنونده پیشکش داریم :
  ويژه برنامه صفحه كلاج تقديم ب روح پاك تمام عزيزاني ك اسمانى شدند  
 سيرك انتخابات آغاز شد 
فقط ننه نُصول نرفت ثبت نام   
ليگ كثيف فوتبال ايران ب اتمام رسيد    
   كشتزارهاي حكومت
فقط در ايران 
در اينستا چ ميگذرد  
جريان ممود احمدي نژاد 
تعجب هفته 
مقدس سازي رئيسي توسط حكومت  
داستان هفته" يكى بود يكى نبود" نوشته ميترا درويشيان
چ اتفاقي منتظر ايران بحران زده هست 
و اخبار ريزو درشتي و اتفاقات منحصر به فردي! كه فقط در ايران بحران زده صورت ميگيرد ، توجه شما را به اين برنامه جلب مينمايم
https://www.radiofarhang.nu/archive/42693.htm?amp=1
https://soundcloud.com/radiofarhang/rlkhi9zicybb
رضا ببرنژاد از خانوادەهای دادخواه بار دیگر بازداشت شد
#رضا_ببرنژاد ، شهروند کُرد اهل  #قوچان،
روز پنجشنبە ١٧ خرداد ١٤٠٣، و از اعضای خانوادەهای دادخواه و برادر مهدی ببرنژاد از جانباختگان خیزش سراسری برای بار دوم طی ٢٠ روز گذشتە توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان مرکزی قوچان منتقل شده است.
رضا ببرنژاد روز شنبە ١٢ خرداد ١٤٠٣، پس از ١٣ روز نگەداری در زندان شهر قوچان با قرار وثیقە و بە صورت موقت آزاد شده بود.
پیشتر روز سەشنبە ٣١ اردیبهشت ١٤٠٣ نیروهای اطلاعات سپاه در شهر قوچان با هجوم به منزل خانوادگی رضا ببرنژاد، وی را با توسل به خشونت و بدون ارائه هرگونه برگه قضایی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کرده‌اند.
نیروهای اطلاعات سپاه رضا ببرنژاد را در ارتباط با مرگ ابراهیم رئیسی و انتشار پست در شبکه‌های اجتماعی بازداشت کرده‌اند و اطلاعی از سرنوشت و محل نگهداریش در دسترس نیست.

@raadiofarhang
رامین حائری، متهم سیاسی علیرغم گذشت بیش از سه ماه از زمان بازداشت، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان وکیل آباد مشهد بسر میبرد.

بر اساس اطلاعات دریافتی ، آقای حائری علیرغم گذشت ۹۹ روز از زمان دستگیری، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان وکیل آباد مشهد بسر میبرد. اخیرا قرار بازداشت موقت این شهروند به مدت یک ماه دیگر تمدید شده است.
آقای حائری پیشتر در دادسرای مشهد از بابت اتهاماتی از جمله توهین به رهبری، تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی مورد تفهیم اتهام قرار گرفت.
پیشتر یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این متهم سیاسی  گفته بود: “علیرغم تامین وثیقه تعیین شده، مسئولین شعبه ۹۰۶ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد با آزادی او مخالفت میکنند.”
رامین حائری در تاریخ نهم اسفند ۱۴۰۲، توسط ماموران اداره اطلاعات در منزل شخصی خود در مشهد بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات این شهر منتقل شد.
وی نهایتا در تاریخ هشتم فروردین ماه سال جاری به زندان وکیل آباد مشهد منتقل شد.
هرانا
@raadiofarhang
گرانمايگان سخنور برنامه اى از راديو فرهنگ گوتنبرگ
"قاسم مادح و فردوسى"  تهيه و اجرا سعيد اوحدى

درودهاى پاکدلانه :از این هفته در تلاش هستم که شما دوستان گرامى را با خود به همراه ببرم در گزارشى شاد و شیرین از منظومه جهانگیر نامه که سروده شاعر سده هشتم قاسم مادح زاده شهر هرات میباشد ،اين منظومه در پيوتد با شاهنامه فردوسى ميباشد ، چهانگیر  پسر رستم است که به جنگ با ایرانیان آمده و بنوعى این داستان تعدیل شده داستان رستم و سهراب است ولى سرانجام خوشى دارد و طرفین به آشنایى هم میرسند و جهانگیر به دست رستم  کشته نمیشود ، این منظومه به کوشش  زنده یاد دکتر سید ضیاء الدین سجادى گردآورى شده که شوربختانه پیش از پایان این پژوهش زندگى را بدرود میگوید و ادامه کار را دکتر مهدى محقق ادامه میدهند با پیشگفتارى خردمندانه ، این دفتر شامل ٣٨۴ صفحه و در ۶٠٢۶ بیت فراهم آورده شده ، امروز در بخش نخست بیشتر آشنا میشوم به شرایط آن دوران و از زمانى آغاز میشود که رستم با خود دست و ناآگاهانه سهراب فرزند خود را کشته و پس از آگاهى میخواهد با خنجرى خود را بکشد که گودرز پهلوان نمیگذارد و سپس رستم از این غم بزرگ سر به کوه و بیابان میگذارد تا اینکه چندسال میگذرد و به بیشه اى میرسد و در آنجا ماهرویى را ملاقات میکند که توگویى این غم و سوگ بزرگ را از یاد میبرد ، ادامه داستان را علاقه مندان ميتوانند از سايت راديو فرهنگ به آدرس www.radiofarhang.nu پيگيرى نمايند. 
به مهر و شادى ميسپارمتان و تا درودى ديگر بدرود
https://www.radiofarhang.nu/archive/42696.htm?amp=1
https://soundcloud.com/radiofarhang/ecczo6q84bzb
2024/09/29 22:20:54
Back to Top
HTML Embed Code: