Telegram Web Link
سینا اختری شیشوان، فعال مدنی ۲۵ ساله ساکن شهرستان عجب شیر چند روز پیش در پی یورش ماموران اداره اطلاعات این شهرستان به محل کار وی در مغازه تعمیر و فروش تلفن همراه، بازداشت شد. این بازداشت بدون ارائه حکم قضایی و با استناد به چندین اسکرین‌شات از حساب اینستاگرام وی صورت گرفته است.

این فعال مدنی از سوی شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان عجب‌شیر به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «تشویش اذهان عمومی از طریق نشر داده در فضای مجازی» متهم شده است.

مصادیق اتهامی علیه این شهروند انتشار موزیک‌ ویدئویی از تصاویر جاویدنامان ژینا (مهسا) امینی، نیکا شاکرمی و سایر جانباختگان جریان انقلاب «زن، زندگی، آزادی» بوده است.
آقای اختری توسط مزدوران مورد ضرب‌وشتم و توهین قرار گرفته است، پس از تفهیم اتهام با تودیع قرار وکالت و به صورت موقت تا پایان مراحل دادرسی آزاد شده است.

منابع آگاه گفته‌اند که مزدوران پلیس اطلاعات حین بازداشت این فعال مدنی اقدام به ضبط تجهیزات الکترونیکی او کرده‌اند و وی تاکنون موفق به باز پس‌گیری اقلام شخصی خود نشده است.
@raadiofarhang
سی و شش تن از زنان زندانی سیاسی درخواست کرده‌اند جلسه محاکمه نرگس محمدی، فعال حقوق بشر زندانی به صورت علنی و با حضور شاهدان و راویان آزار و تعرض جنسی و رسانه‌های مستقل برگزار شود. محمدی قرار است به دلیل افشاگری درباره آزار جنسی و تعرض به زنان بازداشت‌شده در دادگاه انقلاب محاکمه شود.

@raadiofarhang
مشهد؛ محمد حسن صادقیان به پنج سال حبس محکوم شد
حکم پنج سال حبس تعزیری محمدحسین صادقیان، از بازداشت‌شدگان جنبش "ژن، ژیان، ئازادی" در مشهد، توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران عیناً تایید شد.
هه نگاو
 دمى با حافظ خوش لهجه ى خوش آواز  از راديو فرهنگ در برنامه اى از سعيد اوحدى 
با درود به ياران گرامى شنونده راديو فرهنگ گوتنبرگ :
در برنامه امروز و در پيوند سلسله گفتارها ى حافظ خوش لهجه خوش آواز يارى جستم از پژوهش ژرف استاد عليقلى بختيارى و كتاب ارزشمند وى به نام ( چرا حافظ) و براستى چرا حافظ و پاسخ پژوهشگر استاد بختيارى به اين پرسش ، ابتدا بشكل كوتاه و فشرده آشنا شويم با زندگى پربار اين استاد:
دکتر عليقلي محمودي بختياري فرزند مهراب ، نوه ي حاج عبدالله خان بهداروند و نبيره ى محمودخان ، رئيس و سردودمان ايل بختياروند هفت لنگ بختيار ى ، هفتم آذرماه(۱۳۱۱) در دهکدۀ میانرودان [دامنۀ اشترانکوه] چشم به جهان گشود. پس از تحصيلات مقدماتي در سال(۱۳۳۲) براي ادامه ي تحصيل راهيِ تهران شد و پس از گذراندن سال ششم متوسطه در دبيرستان مروي ، به دانشكده هاي حقوق و ادبيات راه يافت و در سال(۱۳۳۷) از دانشكده ادبيات فارغ التحصيل گرديد. در سال(۱۳۳۸) دوره ي فوق ليسانس علوم اجتماعي را گذراند و در سال(۱۳۴۲) دوره ي دكتراي رشته ي زبان شناسي و زبان هاي باستاني ايران را پي گرفت و از دانشكده ادبيات دانشگاه تهران به اخذ درجه ي دكترا توفيق يافت. وي از سال(۱۳۳۹) به استخدام وزارت فرهنگ درآمد و دو سال معاونت اداره ي تأليف و ترجمه ي اداره ي كل نگارش و سرپرست نظارت بر كتاب هاي درسي را به عهده داشت. در شهريور سال(۱۳۴۶) براي تدريس در دانشكده ادبيات دانشگاه تهران دعوت شد و  با تأسيس دانشكده علوم و ارتباطات اجتماعي ، به اين دانشگاه رفت. در سال(۱۳۴۹) به دانشگاه ابوريحان بيروني ( دانشسراي عالي سپاه دانش - دانشگاه سپاهيان انقلاب ) مأموريت يافت. در سال(۱۳۵۰) با حفظ سمت به معاونت دانشگاه ابوريحان بيروني منصوب گرديد. او در سال(۱۳۵۱) از اين سمت كناره گرفت و تا سال(۱۳۵۹) مديريت گروه بنيادهاي آموزش و پرورش را عهده دار گرديد.آنگاه در سال(۱۳۵۵) بنا به دعوت دانشگاه كلمبيا ، به مدت يك سال به تدريس و مطالعه و تكميل دوره ي زبان شناسي در آن دانشگاه اشتغال داشت و پس از بازگشت به ايران ، دوباره بنا به دعوت دانشگاه يوتا ، سفري دو ماهه به آمريكا رفت. با وقوع انقلاب فرهنگی در دانشگاه‌ها، استاد از دانشگاه کناره گرفت. دکتر بختیاری تاکنون ۱۷ کتاب در حوزه‌های زبان و ادبیات پارسی و تاریخ و فرهنگ ایران و نزدیک به ۲۰۰ مقاله در نشریه‌های گوناگون منتشر کرده‌اند.
كتاب ارجمند ( چرا حافظ) شامل ٦٨٥ صفحه ميباشد كه ٣٦٢ صفحه آن پيشگفتار است و در سه بخش سوم غزلهاى برگريده ميباشد شامل ٣١٠ غزل و يك ساقى نامه، دوستان را به مهر و شادى ميسپارم و تا شنودى ديگر بدرود 
https://www.radiofarhang.nu/archive/42685.htm?amp=1
https://soundcloud.com/radiofarhang/xtlw2nl9uqqy
چند حکایت و دلنوشته‌ها
سعید اوحدی
https://www.bashgaheadabiyat.com/product/delneveshteha/
لينك دريافت كتاب👆🏻

با درود و مهر : اين مجموعه را پيشكش دارم به مبارزين راه آزادى و دادخواهى ، اين دفتر  شامل یادداشت هایی است که در سال١٤٠٢ گاه به گاه نوشته ام و در فضای مجازی منتشر شده است، گردآوری و انتشار این دلنوشته ها  در یک کتاب کوچک پیشنهاد  یکی از دوستان بود.
در كوران خيزش بزرگ و سترگ زن زندگى آزادى بسيارى از مبارزين و بويژه دختران و بانوان سلحشور ايرانى جان در راه آزادى نهادند ، ياد همه جانفشانان راه آزادى در درازى حكومت نكبت اسلامى كودك كش و انسان ستير كه در اين ٤٥ سال بقدرت رسيدن جز اعدام، برپايى چوبه هاى دار، شلاق و شكنجه ، به زندان انداختن مبارزين و دگر انديشان ، ويران كردن كشور ، اختلاس و چپاول، گسترش فقر و بيكارى ، سركوب كارگران ، بازنشسته ها ، آموزگاران ، دانشجويان، پايمال كردن حقوق زنان بشكل قرون وسطايى ، خشكانده درياچه ها و رودخانه ها ، برپايى خانه هاى فساد براى نيروهاى سركوبگر ، ايجاد ناامنى در منطقه ، جنگ افروزى ، تروريست پروى ، غارت و چپاول ثروت هاى ملى براى هزينه كردن نيروهاى نيابتى و  و انزواى بين المللى هيچ ثمر ديگرى  براى مردم ايران نداشته و بلكه براى كل جهان هستى زيانبار و نقش جنگ افروز و تروريست پرور را با خود به يدك ميكشد ….
سعيد اوحدى
پیام #ناهید_خداجو و #نسرین_جوادی به مناسبت از دست دادن رفیق عزیزمان #مظفرصالحی_نیا از زندان اوین

ضایعه مرگ مظفر عزیزمان را به همسر، فرزندان ، رفقایش و مردم آزادی‌خواه و برابری طلب شهر سنندج و جنبش کارگری ایران تسلیت می‌گوییم.
مظفر عزیز با شنیدن خبر مرگ نابهنگامت شوکه شدیم گویا طنین صدایی از آن طرف تلفن که مظفر ایست قلبی کرد و درگذشت را در خواب می‌دیدیم بعد از چند لحظه به خود آمدیم که ناباورانه رفیق پرشور و با مسئولیت ما را از دست دادیم. در غم از دست دادنت چند روزی است بی‌قرار و ناآرامیم.
مظفر صالحی نیا فعال کارگری را سال‌های سال است می‌شناسیم او هرگز ، هرگز از انجام وظایفش عدول نکرد و در تمام دوران مبارزاتی‌اش فعالانه در عرصه‌های مختلف حضور داشت. مظفر الگویی از انسان‌های آزادی‌خواه و برابری طلبی بود که تعهد و انسانیت را به واقع معنا می‌کرد او شخصیتی شناخته شده و محبوب و فعال خستگی ناپذیری بود که در هر شرایطی با رویی گشاده بدون هیچ عذر و بهانه ای فعالیتش را به عنوان انجام وظیفه تعریف می‌کرد. مظفر را مردم نیک می‌شناختند ،او انسانی معتبر و مردمی بود که خلاء وجودش به عنوان انسان شریف و فعال کارگری ضایعه‌ای سنگین به ویژه در چنین شرایطی که جنبش به وجود چنین مبارزانی نیاز مبرم دارد کاملاً محسوس و آواری سنگین بر جنبش مبارزاتی مردم و جنبش کارگری ایران می‌باشد.
مظفر رفیق عزیزمان هرگز از یاد و خاطرمان نخواهی رفت و عدم حضورت مسئولیت تک تک ما را بیش از پیش یشتر و سنگین‌تر خواهد کرد
یاد مظفر عزیزمان گرامی

#ناهید_خداجو
#نسرین_جوادی
فعالین کارگری از زندان اوین بند زنان
۱۴۰۳/۳/۱۵
فریب و نیرنگ دستگاه قضایی در پرونده نسرین روشن؛
از تشویق به عدم اطلاع‌رسانی تا تقبیح بهره‌مندی از وکیل

همزمان با انتشار اخباری از وضعیت نسرین روشن، زندانی دو تابعیتی (ایرانی - بریتانیایی) محبوس در ایران، آرش آسیابی، همسر او در گفتگو با رسانه‌ها از نکات مهمی از رویکرد همراه با فریب و نیرنگ قوه قضاییه نسبت به این پرونده و تلاش عامدانه مقامات قضایی برای فریب این زندانی و خانواده او پرده برداشته است.

در همین زمینه همسر نسرین روشن به ایران اینترنشنال گفته، قاضی ایمان افشاری رئیس شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، صراحتا در دادگاه خطاب به او گفته: «من گفته بودم از وکیل خوشم نمی‌آید، به دلیل اینکه وکیل دارید، شما را به اشد مجازات محکوم می‌کنم.»

آرش آسیابی همچنین در گفتگو با ایران وایر فاش کرده که مقامات قضایی، برای جلوگیری از اطلاع‌رسانی درباره نسرین روشن و به ویژه عدم اطلاع دولت بریتانیا، به آنها وعده کتبی تخفیف در مجازات داده بودند و پس از مدتی اما همه وعده‌های خود را انکار کردند.

جلوگیری از اطلاع‌رسانی درباره زندانیان به ویژه زندانیان دوتابعیتی و همچنین جلوگیری از ورود وکیل به پرونده‌های سیاسی در دادگاه‌های انقلاب، از سیاست‌های رایج دستگاه قضایی در ایران است.

در عمده موارد نیز به ویژه نسبت به محدودسازی اطلاع‌رسانی درباره زندانی، روش غالب استفاده از وعده و وعید و تلاش برای فریب زندانی و نزدیکان اوست. به این شکل که اگر وضعیت زندانی همچنان مخفی بماند، سبب کاهش مجازات یا اعمال عفو در پرونده او خواهد شد. این در حالی است که تجربه ثابت کرده، عدم اطلاع‌رسانی درباره احضار، بازداشت و زندانی شدن یک شهروند در ایران، نه تنها وضعیت او را بهبود نمی‌بخشد، بلکه امکان تلاش برای کمک به او را از بین می‌برد.

از سوی دیگر، بهره‌مندی از وکیل جزو یکی از حقوق اساسی شهروندان و به ویژه متهمان است و علاوه بر قانون آیین دادرسی کیفری، در قانون اساسی فعلی در ایران نیز به صراحت به رسمیت شناخته شده و اعلام دروغ صدور حکم اشد به دلیل داشتن وکیل، خود تلاشی برای جلوگیری از حضور وکیل در پرونده‌های سیاسی است.

از این رو شکی نیست، هرگونه تلاش برای جلوگیری از اطلاع‌رسانی نسبت به زندانیان یا تحدید دسترسی آنها به وکیل، علاوه بر آنکه غیر قانونی است؛ مشخصا در راستای اجرای سیاست سرکوب حداکثری و ایجاد شرایط برای افزایش فشار بر زندانیان است
دادبان
ادامه بی‌خبری از وضعیت سوسن حسن‌زاد با گذشت نزدیک به بیست روز از بازداشت

با گذشت نوزده روز از بازداشت سوسن حسن‌زاده، این فعال مدنی و مدرس زبان کُردی، همچنان بدون حق ملاقات با خانواده و تماس با وکیل در بازداشتگاه اداره ترورریستی اطلاعات ارومیه به‌سر می‌برد.

شبکه حقوق بشر کردستان به نقل از منابع مطلع، در این مورد نوشت: «از زمان بازداشت خانم حسن‌زاده تا امروز وی تنها یک بار تماس تلفنی کوتاهی با خانواده‌اش داشته و از نگهداری خود در سلول انفرادی یک بازداشتگاه امنیتی در ارومیه خبر داده است.»

طبق این گزارش، خانواده این فعال مدنی برای اطلاع از وضعیت او طی این مدت بارها به دادگاه و نهادهای اطلاعاتی بوکان مراجعه کرده‌اند، اما تا کنون هیچ پاسخ روشنی به آنها داده نشده است.

سوسن حسن‌زاده، فعال مدنی و مدرس زبان کُردی در پی یورش مزدوران اداره تروریستی اطلاعات بوکان در روز چهارشنبه بیست‌وششم اردیبهشت ماه بازداشت شد.

بازداشت خانم حسن‌زاده در پی یورش مزدوران با هشت دستگاه خودروی این نهاد تروریستی و با اعمال خشونت صورت گرفت.
محمد آقاسلطان، برادر ندا آقاسلطان، از کشته‌شدگان اعتراضات سال ۱۳۸۸، در پستی در ایکس درباره نامزدهای انتخابات زودهنگام ریاست‌جمهوری در ایران نوشته است: «کینه‌ ویژه‌ای از احمدی‌نژاد ندارم. کینه من از جمهوری‌اسلامیه. جمهوری‌اسلامی هم برای من یعنی مجموعه تمام افرادی که در این چهل‌وپنج سال حتی یک‌ثاینه چرخ‌دنده‌ای از کل این ماشین کشتار بودن». او در ادامه نوشت: «برای من فرقی بین محمود و ممد و حسن و اکبر و ... وجود نداره».

@raadiofarhang
داستان خوانى برنامه اى از رادیو فرهنگ، این هفته  داستان ” تمبرى بشكل قلب"  نوشته و اجرا میترا درویشیان
میترا درویشیان نویسنده و فعال حقوق بشر این هفته داستان ” تمبرى بشكل قلب ” از مجموعه داستان “شهر رام “را از رادیو فرهنگ گوتنبرگ  براى شما شنوندگان گرامى اجرا و به ارمغان آورده اند ، توجه شما شنوندگان گرامى را به شنیدن این داستان زیبا و با احساس جلب مینماییم
https://www.radiofarhang.nu/archive/42688.htm?amp=1
https://soundcloud.com/radiofarhang/fyiltnvc8nef
🆔@raadiofarhang
👈كانال تلگرام راديو فرهنگ ‏https://www.tg-me.com/raadiofarhang
👈 صفحه فیسبوک رادیو فرهنگ ‏https://m.facebook.com/Radio-Farhang-774785762611953/?ref=bookmarks
👈صفحه اينستاگرام ‏
https://instagram.com/radio.farhang.nu?igshid=NzZhOTFlYzFmZQ==
ساوندكلاود
https://m.soundcloud.com/radiofarhang
جایزه حقوق بشری «واسلاو هاول» امسال (۲۰۲۴)، به طور مشترک به توماج صالحی، رپر معترض ایرانی و دو هنرمند دیگر رسید.

مراسم اهدای این جایزه امروز، سه‌شنبه ۱۵ خرداد در اسلو، پایتخت نروژ برگزار شد.

پیشتر این خواننده معترض ایرانی، برای استفاده از خلاقیت در بیان اعتراض، به عنوان یکی از سه دریافت‌کننده این جایزه بین‌المللی در سال جاری میلادی معرفی شده بود.

توماج صالحی،‌ هشتم آبان سال گذشته، همزمان با اعتراضات سراسری ایران در روستای گردبیشه استان چهارمحال و بختیاری بازداشت شد و همچنان در زندان است.

۵ اردیبهشت امسال، امیر رئیسیان، وکیل توماج صالحی اعلام کرد که دادگاه انقلاب اصفهان، این خواننده معترض را به اتهام «فساد فی‌الارض» به اعدام محکوم کرده است.
محرومیت پدر جاویدنام رضا لطفی از حقوق ابتدایی در زندان کامیاران

کمال لطفی پدر جاویدنام رضا لطفی که اخیراً به پنج سال حبس نیز محکوم شده، در زندان کامیاران از حقوق ابتدایی خود شامل حق تماس، ملاقات و دسترسی به وکیل محروم شده است.

همچنین، تاکنون از آزادی موقت این پدر دادخواه که نزدیک به دو ماه اخیر را در بازداشت و بلاتکلیفی سپری کرده، با کارشکنی گماشگان اطلاعاتی جمهوری اسلامی، ممانعت شده است.

کمال لطفی، در هفته پایانی اردیبهشت ماه سال جاری، پس از نزدیک به یک ماه بی‌خبری کامل، در نهایت به زندان مرکزی کامیاران منتقل شد.

این پدر دادخواه روز سه‌شنبه ۲۱ فروردین ماه سال جاری، پس از احضار و مراجعه به دادگاه انقلاب شهرستان قروه برای بار دوم بازداشت شد.

کمال لطفی سال گذشته نیز بازداشت و در زندان مرکزی کامیاران به بیماری پوستی صدف یا (پسوریازیس) مبتلا شده بود. وی در ایام بازداشت از دسترسی به مراکز درمانی خارج از زندان محروم بود.

کمال لطفی، پیشتر توسط شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری دهگلان در مجموع به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شد که دو سال از آن، قابل اجرا است.
حسین شنبه‌زاده مترجم و ویراستار بازداشت شد

روز سه‌شنبه پانزدهم خرداد ماه، حسین شنبه‌زاده، مترجم و ویراستار توسط مزدوران جمهوری اسلامی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

عباس شنبه‌زاده، برادر حسین شنبه‌زاده با تایید خبر بازداشت این مترجم و فعال مدنی، نوشته است که بازداشت وی به احتمال زیاد در اردبیل صورت گرفته است.

این در حالی است که کمی پیش از آن، حساب کاربری حسین شنبه‌زاده در شبکه اجتماعی ایکس از دسترس خارج شده بود.

اگرچه هنوز اطلاع دقیقی از اتهامات انتسابی به آقای شنبه‌زاده در دسترس نیست؛ اما گفته می‌شود که فعالیت‌ انتقادی این فعال مدنی در شبکه‌های اجتماعی دلیل بازداشت او از سوی مزدوران جمهوری اسلامی بوده است.

حسین شنبه‌زاده، پیشتر در جریان قیام آبان ١٣٩٨، نیز بازداشت و بعدها به سه سال و شش ماه حبس محکوم شد. وی در نهایت تیرماه ١٤٠١، برای تحمل حبس راهی زندان اوین شد.
گزارشی از بهار خنیابپور از بازداشت شدگان اعتراضات ۱۴۰۱ پس از آزادی

ادامه خبر👇👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
گزارشی از بهار خنیابپور از بازداشت شدگان اعتراضات ۱۴۰۱ پس از آزادی ادامه خبر👇👇👇👇 ‍ @raadiofarhang
🔴#بهار_خنیابپور از بازداشت‌شدگان #اعتراضات_سراسری ۱۴۰۱ در شهرستان بهبهان است. او اخیرا در استوری اینستاگرام خود از ابتلا به بیماری خود ایمنی، خبر داده است. نوعی بیماری ناشناخته خودایمنی (پسوریازیس) که به نظر می‌رسد ناشی از مصرف دارو یا تزریق در دوران بازداشت بوده باشد.

یکی از دوستان خانم خنیابپور نوشته:
«بهار از ۶ ماه پس از آزادی متوجه خارش ناحیه کتف و بزرگ‌تر شدن منطقه خارش و سپس گسترش بیماری به نقاط دیگر بدنش می‌شود.
او تقریبا یک ماه پیش به دکتر مراجعه کرد، دکتر بلافاصله بیماری پسوریازیس یا خود ایمنی را تشخیص داد و دارو تجویز کرد، به محض قطع کردن  داروها مجددا این بیماری برمی‌گردد.»

این منبع مطلع می‌گوید، زمانی که خانم خنیابپور در دی ماه سال ۱۴۰۱ بازداشت می‌شود، پس از یک روز بازجویی در اداره اطلاعات بهبهان، به زندان سپیدار اهواز منتقل می‌شود. در زندان سپیدار اهواز به او بدون آنکه خودش تقاضایی کرده باشد، از سوی بهداری زندان، داروهایی داده می‌شود، وقتی ایشان می‌پرسد که این داروها چیست، در پاسخ می‌گویند: داروهای ضد آلرژی و‌ حساسیت هستند.»

بهار خنیاب‌پور لیسانس جامعه‌شناسی دارد و طراح لباس بوده و تولیدی لباس زنانه دارد که بیش از ۲۰ کارگر در کارگاه تولیدی ایشان مشغول به کار هستند.
این شهروند ساکن بهبهان توسط دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان به چهار ماه حبس و ده میلیون تومان جزای نقدی محکوم شد. این شهروند پیشتر توسط دادگاه کیفری دو بهبهان، به دو سال حبس محکوم شده بود.
فروشگاه لباس زینب (بهار) خنیاب پور با نام فروشگاه گل‌بهار، در تاریخ ۱۴ آذر سال ۱۴۰۲، به دلیل پیوستن به #اعتصابات_سراسری و امتناع از انجام فعالیت‌های روزانه، پلمب شد.
او در حالی که برای انجام مراحل فک پلمب محل کسب خود به شعبه یک کیفری دادگستری بهبهان مراجعه کرده بود، به دستور بازپرس مرادی بازداشت و نهایتا پس از ۶ روز از زندان سپیدار اهواز آزاد شد.

سال گذشته نیروهای بسیجی و حامی حکومت، شیشه‌هایی فروشگاه او را با سنگ شکستند و فحش‌های رکیک علیه خانم خنیابپور نوشتند...

حالا خانم خنیابپور درگیر درمان بیماریش است که با دارو بهتر می‌شود و به محض مصرف نکردن دارو، دوباره بازمی‌گردد. بیماری‌‌ای که به نظر می‌رسد سوغات زندان باشد...

@raadiofarhang
تداوم بازداشت و بلاتکلیفی وفا احمدپور و دانیال مقدم بیش از بیست وهفت روز

#وفا_احمدپور ، معروف به  #وفادار  و #دانیال_مقدم ، خواننده علیرغم گذشت بیست و هفت روز از زمان دستگیری، کماکان در بازداشت و بلاتکلیفی بسر میبرند.
بر اساس این گزارش تاکنون تنها اجازه یک تماس تلفنی به وفا احمدپور داده شده است. آنان در یکی از بازداشتگاه های امنیتی شهر #شیراز بسر میبرند و از حق داشتن وکیل، ملاقات و تماس تلفنی با خانواده خود، محروم هستند.


@raadiofarhang
#رضا_محمدحسینی زندانی سیاسی کماکان از حق تماس با خانواده‌اش محروم است. وی پس از انتشار فایل صوتی از زندان ممنوع‌التماس گردید.

این زندانی سیاسی اخیرا با انتشار فایلی صوتی از زندان قزل‌حصار #کرج اعلام کرد که سپاه از سپردن وکالتنامه او برای انحصار وراثت تنها ارثیه پدری‌اش جلوگیری کرده است تا او نتواند از پس مخارج خود در زندان بربیاید.

@raadiofarhang
هژیر محمود پور کولبر جوان اهل جوانرود روز ۱۵ خرداد در مرز نوسود به قتل رسید. ماموران رژیم قاتل حکومت اسلامی با هدف قرار دادن کاروانی از کولبران و شلیک مستقیم به آنان در نتیجه این جنایت «هژیر» در اثر جراحات زیاد جانش را از دست می‌دهد.


@raadiofarhang
2024/11/05 18:39:36
Back to Top
HTML Embed Code: