Telegram Web Link
نزديك به سه ماه بى خبرى از وضعيت بيژن كاظمى زندانى سياسى

 بیژن کاظمی با گذشت نزديك به سه ماه هم‌چنان در بازداشت موقت به‌سر می‌برد. این زندانی سیاسی پیشین، برای بار دوم، در تاریخ ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۳ توسط نیروهای وزارت اطلاعات در کوهدشت، بدون هیچ گونه احضار یا ابلاغ قبلی، بازداشت و بنا به‌ اظهار ضابطین، در تاریخ سوم بهمن به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. 
او در این مدت تنها یک‌تماس تلفنی کوتاه، آن‌هم پیش از اعزام به اوین، با خانواده‌ خود داشته و بیش از ۵۰ روز است که هیچ گونه تماسی با خانواده نداشته است. 
کاظمی از حق هرگونه تماس تلفنی و ملاقات با خانواده و وکلایش محروم است. وکلای او هم‌چنین امکان دسترسی به پرونده‌اش را ندارند. 
متاسفانه حتی اتهام وی تاکنون به خانواده و وکیل اعلام نشده است. 
کاظمی، در فروردین ماه ۱۳۹۹ نیز به اتهام امنیتی بازداشت و به سه سال و نیم زندان محکوم‌شد. وی پس از گذراندن ۲ سال حبس در زندان مرکزی خرم‌آباد، با پابند الکترونیکی از زندان آزاد شد.   
خانواده‌ی او به شدت نگران سلامتی‌اش هستند. او در نتیجه‌ی تحمل دو سال حبس از بیماری‌های متعددی  رنج می برد
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
برگزاری بیست و دومین زادروز جاویدنام حمیدرضا روحی.

حمیدرضا روحی   ساکن تهران بود که در شامگاه جمعه ۲۷ آبان ۱۴۰۱، در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران، در منطقه شهر زیبا، تهران با شلیک مستقیم نیروهای سرکوب‌گر جمهوری فاشیست اسلامی به قتل رسید.
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM

نگار ثابت دختر مهوش ثابت، زندانی عقیدتی، از نهادهای حقوق بشری و رسانه‌ها برای نجات زندانیان سیاسی و عقیدتی در خطر اعدام با انتشار این ویدیو و متن زیر خواستار اقدام فوری شد.

 ادامه خبر👇👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
‌ نگار ثابت دختر مهوش ثابت، زندانی عقیدتی، از نهادهای حقوق بشری و رسانه‌ها برای نجات زندانیان سیاسی و عقیدتی در خطر اعدام با انتشار این ویدیو و متن زیر خواستار اقدام فوری شد.  ادامه خبر👇👇👇👇 @raadiofarhang
پارلمان اروپا اخیراً بیانیه‌ای در محکومیت آزار سیستماتیک زنان و اقلیت‌ها در ایران منتشر کرده و از جمله به نام مادرم، مهوش ثابت، در کنار اسامی محکومان به اعدام اشاره شده است.
او به تومور ریه و پوکی استخوان شدید مبتلاست و بازگشتش به زندان، اعدام خاموش خواهد بود.
از نهادهای حقوق بشری و رسانه‌ها خواستار اقدام فوری برای نجات جان عزیزان بی گناه هستیم.

The European Parliament recently condemned the systematic persecution of women and minorities in Iran, mentioning my mother, Mahvash Sabet, alongside names of death row inmates.

‌The gravity of our mother’s situation has been underscored during this recent speech at the European Parliament. She suffers from a lung tumor and severe osteoporosis—returning her to prison would be a silent execution.

‌I urge human rights organizations and the media to act urgently in shedding further light on these grave injustices.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
آنچه‌باقی‌ماند…

از این همه جنایت چطور میشه گذشت!؟

‏نه فراموش می‌کنیم و نه میبخشیم!
mahsapiraei

ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
آنچه‌باقی‌ماند… از این همه جنایت چطور میشه گذشت!؟ ‏نه فراموش می‌کنیم و نه میبخشیم! mahsapiraei ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
آن‌چه باقی ماند» فقط نمایشگاه اندوه نیست. موزه‌ی مبارزه است. حافظه‌ی صدها جان عزیزی که صدایشان، آرام یا بلند، در روان ما می‌پیچد؛ صدایی که هر روز آزادی را در گوش‌مان زمزمه می‌کند.

این نمایشگاه که با همکاری خانواده‌های دادخواه و فعالان حقوق بشر برپا شده، مجموعه‌ای از اشیاء شخصی، عکس‌ها، نامه‌ها و یادگاری‌های جان‌باختگان سرکوب‌ها را به نمایش می‌گذارد. هدف اصلی این نمایشگاه جلوگیری از فراموشی، مبارزه با تبدیل قربانیان به اعداد و ارقام آماری، و تأکید بر ارزش تک‌تک جان‌های از دست‌رفته است.

نمایشگاه حاوی اشیائی است که هر کدام داستانی تلخ و غم‌انگیز را روایت می‌کنند؛ از کفش‌های قرمز کوردیا تا لباس عروسی‌ای که سفیدی‌اش به سرخی خون آغشته است، از کلاه بچگانه‌ی خونین تا عینک‌هایی که زمانی برای دیدن زیبایی‌های جهان به چشم عزیزانمان بود، و اکنون تنها نمادی از جنایات ظالمانه‌اند. این اشیاء، که بسیاری از آن‌ها به تازگی از ایران منتقل شده‌اند، نه تنها یادآور دردها و رنج‌های خانواده‌های قربانیان‌اند، بلکه تجسمی از اراده‌ی مردم ایران برای آزادی و عدالت به شمار می‌روند.

اهمیت این نمایشگاه فراتر از یک یادآوری تاریخی است؛ این ابتکار بخشی از جنبش دادخواهی است که در تلاش است جنایات جمهوری اسلامی را در سطح جهانی آشکار کند. برگزارکنندگان نمایشگاه بر این باورند که یادآوری و بازگو کردن این وقایع نه تنها برای جلوگیری از تکرار تاریخ بلکه برای تقویت اراده‌ی جهانی در برابر ظلم و استبداد ضروری است. این نمایشگاه همچنین تأکید می‌کند که مبارزه برای عدالت، همدلی با خانواده‌های قربانیان، و حفظ یاد و خاطره‌ی آن‌ها بخشی از هویت هر انسانی است که به آزادی و کرامت انسان اعتقاد دارد.

@raadiofqrhqng
شیخ زاهد شهابی، برادر دادخواه جاویدنام شیخ آزاد شهابی، به تازگی به یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی سنندج منتقل شده است.

بنا به گزارش کُردپا، وق تاکنون دو بار با خانواده‌اش تماس تلفنی برقرار کرده و از دسترسی به وکیل و ملاقات با خانواده‌اش محروم مانده است.

شیخ زاهد شهابی ساعت پنج بامداد دوشنبه چهارم فروردین ۱۴۰۴، با یورش مزدوران اداره تروریستی اطلاعات سقز به خانقاه «راه آزادی» با توسل به خشونت بازداشت شد.

در این یورش، مزدوران اطلاعات بدون ارائه حکم قضایی به این مکان هجوم برده و خانواده شیخ زاهد را مورد بی‌احترامی قرار دادند. همچنین، وسایل شخصی او از جمله تلفن همراهش ضبط شده است.

این بازداشت در حالی صورت می‌گیرد که شیخ زاهد شهابی در جشن نوروزی کوه جاقل در بیست‌وچهارم اسفند ۱۴۰۳ با پیامی از اتحاد و آزادی سخن گفته بود.

همچنین، در تاریخ بیست‌وسوم مهر ۱۴۰۳، مزدوران اطلاعات به خانقاه «راه آزادی» یورش بردند و به خانواده شیخ آزاد شهابی حمله کردند که در پی آن تعدادی از دراویش و اعضای خانواده وی مورد ضرب‌وشتم قرار گرفتند.

@raadiofarhang
نخستین مرخصی داود رضوی پس از ۹۵۴ روز حبس ناعادلانه

۱۶ فروردین ۱۴۰۴ – داود رضوی، عضو هیئت‌مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، که در تاریخ ۵ مهر ۱۴۰۱ با یورش مأموران امنیتی بازداشت و به زندان اوین منتقل شده بود، امروز پس از ۹۵۴ روز حبس بدون حتی یک روز مرخصی، برای تنها پنج روز از زندان آزاد شد.

رضوی، ۶۵ ساله، در طول دوران بازداشت خود با مشکلات گوارشی و دیگر بیماری‌های جسمی مواجه بوده و با وجود تأکید پزشکان بر ضرورت ادامه روند درمان، تاکنون از حق مرخصی درمانی محروم مانده بود.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه ضمن ابراز خرسندی از اعطای این مرخصی، خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط داود رضوی و نیز ابراهیم مددی، از اعضای هیئت مؤسس سندیکا، و همچنین سایر کارگران، معلمان، زنان و فعالان مدنی زندانی است.

کارگر زندانی آزاد باید گردد.

به امید برقراری عدالت در ایران و سراسر جهان.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۱۶ فروردین ۱۴۰۴
اتهام «بغی» علیه کریم خجسته؛ انتقال به زندان لاکان رشت
کریم خجسته، زندانی سیاسی و فعال صنعتی، در آستانه سال نو با اتهامی سنگین «بغی» به زندان لاکان رشت منتقل شده است. مأموران امنیتی، روز ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ با یورش به محل کار کریم خجسته در شهرستان خمام، او را بازداشت کرده و به بازپرسی منتقل کرده‌اند. در این نهاد قضایی، بدون هیچ بازجویی تازه‌ای، اتهام بغی به او تفهیم و وی به‌صورت بلاتکلیف به زندان لاکان رشت منتقل شده است.
سابقه بازداشت و آزادی موقت
کریم خجسته پیش از این نیز با اتهام تبلیغ علیه نظام مواجه شده بود. در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳، کریم خجسته به دلیل فعالیت‌های انتقادی، بازداشت و مدتی را در زندان گذراند. پس از حدود چهار ماه و نیم بازداشت، سرانجام در تاریخ ۹ آذر ۱۴۰۳ با قرار وثیقه سنگین ۵۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. اما آزادی او چندان به طول نینجامید؛ چرا که کمتر از چهار ماه بعد، بدون ارائه دلایل و مدارک جدید، به شکلی غیرقانونی و بدون بازجویی مجدد، پرونده‌ای که پیش‌تر به اتهام تبلیغ علیه نظام مفتوح شده بود، این بار با عنوان "بغی" دوباره فعال شد.
کانون حقوق بشر ایران
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
روایت تکان‌دهنده محمد محمدی، از آسیب‌دیدگان جنبش «زن، زندگی، آزادی»

محمد محمدی، دوست جاویدنام محسن شکاری و یکی از آسیب‌دیدگان جنبش انقلابی «زن، زندگی، آزادی» که در شرایط بلاتکلیفی به سر می‌برد، در ویدیویی به شرح تجربه تلخ مجروحیت، بازداشت و شکنجه خود به دست مزدوران خامنه‌ای خائن پرداخته است.

وی در تاریخ سی‌ام شهریور ۱۴۰۱ بر اثر شلیک گلوله مزدوران جمهوری اسلامی از ناحیه پا به شدت زخمی شد.

محمدی پس از مجروحیت توسط نهادهای اطلاعاتی بازداشت و به مدت ۱۰ روز در اسارت بود، جایی که تحت بازجویی و شکنجه‌های شدید و وحشیانه قرار گرفت.

این روایت، گوشه‌ای از رنج و مقاومت افرادی را به تصویر می‌کشد که در مسیر مبارزه برای آزادی و عدالت، هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند و اکنون نیازمند کمک سازمان‌ها و فعالان حقوق بشری هستند.
زندانی سیاسی روح‌الله خسروی؛ نگهداری با قل و زنجیر در قرنطینه زندان دزفول
در حال حاضر وضعیت روح‌الله خسروی در حالت نگران‌کننده‌ای قرار دارد، زیرا نه‌تنها بیش از ۲۰ ماه است که هیچ دادگاهی برای او برگزار نشده، بلکه برخوردهای امنیتی و تنبیهی علیه او شدت گرفته‌ ا ست

روح الله خسروی، زندانی سیاسی اهل ایذه، پس از انتقال از زندان سپیدار اهواز به زندان دزفول، اکنون بیش از ۱۰ روز است که در شرایطی تحقیرآمیز و غیراستاندارد، در بند قرنطینه و با دست‌وپای زنجیر شده نگهداری می‌شود.
بنا به گزارش منابع مطلع، این انتقال در ادامه‌ی فشارها و آزارهای سیستماتیک علیه این زندانی صورت گرفته است. روح‌الله خسروی پیش از این نیز در اعتراض به بلاتکلیفی خود پس از ۱۹ ماه بازداشت، دست به اعتصاب غذا زده بود. به گفته نزدیکان او، مقامات قضایی و امنیتی با نادیده گرفتن اصل تفکیک جرائم و حقوق قانونی متهمان، نه‌تنها از رسیدگی به پرونده‌اش خودداری کرده‌اند، بلکه با اعمال تنبیهاتی چون انتقال به زندان‌های دور از محل سکونت و نگهداری در شرایط نامناسب، تلاش دارند فشار روحی و جسمی بر او را افزایش دهند.
کانون حقوق بشر ایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هفدهم فروردین، زادروز جاویدنام آرمیتا گراوند است.

خواهرش آپا، این ویدیو را منتشر کرد و نوشت:
«آرمیتای ایران قلبم زادروزت مبارک...
امروز روزی که تو به دنیا آمدی و با حضورت دنیای ما را روشن کردی تو نوری ماندگار در دل‌های ماهستی
خیلی دوستت دارم...🤍🕊️»
۱۴۰۴/۰۱/۱۷

awvageravand_

ـ آرمیتا دختری ورزشکار و نقاش بود. جمهوری اسلامی به دروغ مدعی شد که افت فشار خون باعث زمین خوردن او شد. اما منابع موثقی به توانا اطلاع دادند که حجاب‌بانی با نام بهاره جنگروی او را در داخل واگن مترو هل داده و باعث مرگش شده است.
حکومت مرگ آرمیتا را با تاخیر اعلام کرد تا وقایع مختلف و مرور زمان این جنایت را تحت‌الشعاع قرار دهد. اما جنایت مشمول مرور زمان نمی‌شود.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گرامیداشت و برگزاری تولد حمیدرضا روحی و آرمیتا گراوندتوسط جمعی از هموطنان در تهران

شانزدهم و هفدهم فروردین، به ترتیب زادروز حمیدرضا روحی و آرمیتا گراوند است. دو جوان که توسط جانیان جمهوری اسلامی به قتل رسیدند.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برگزاری زادروز جاویدنام آرام حبیبی

روز بیست و ششم آبان‌ماە ١٤٠١، مردم سنندج پس از بازگشت از مراسم چهلم پیمان منبری، داریوش علیزادە، یحیی رحیمی و محمد امینی، از جانباختگان خیزش انقلابی زن، زندگی، آزادی دست به تجمع اعتراضی زدند.

نیروهای سرکوبگر در این روز اقدام بە تیراندازی بە سوی شهروندان معترض کردند که در پی آن، دو معترض بە نام‌های "شاهو بهمنی" و "آرام حبیبی" جان خود را از دست دادند

@raadiofarhang
گلباران مزاراجاوید نام حمیدرضا روحی در بیست و دومین سالگرد تولد او


حمیدرضا روحی   ساکن تهران بود که در شامگاه جمعه ۲۷ آبان ۱۴۰۱، در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران، در منطقه شهر زیبا، تهران با شلیک مستقیم نیروهای سرکوب‌گر جمهوری فاشیست اسلامی به قتل رسید.
@raadiofarhang
دومین درخواست اعاده دادرسی #پخشان_عزیزی  توسط دیوان عالی رژیم دیکتاتوری رد شد.

١٧ فروردین ١٤٠٤؛ مازیار طاطایی، وکیل پخشان عزیزی از رد دومین درخواست اعاده دادرسی وکلای این زندانی سیاسی کُرد محبوس در زندان اوین توسط دیوان عالی رژیم دیکتاتوری  خبر داد.
بازداشت دانشجوی دانشگاه اراک در اصفهان

#امیرحسین_باقری_علویجه، دانشجوی کارشناسی‌ارشد دانشگاه اراک، بامداد روز ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ با یورش مأمورین امنیتی به منزلش در شهر علویجه‌ی اصفهان بازداشت شد. او پیش از این دانشجوی دانشکده هنرهای ‌زیبای دانشگاه تهران بود.
بنابر اخبار رسیده، ایشان به دلیل بیماری‌های خاص نیازمند استفاده از دارو است و عدم دسترسی به دارو می‌تواند امنیت جانی این دانشجو را با خطر جدی مواجه کند. 
لازم به ذکر است تا بدین لحظه از دلایل این بازداشت، نهاد بازداشت‌کننده و محل نگهداری وی  اطلاعاتی در دست نیست.

کانال شورای صنفی دانشجویان کشور
سالار طاهرافشار جهت اجرای حکم حبس راهی زندان اوین شد
روز یکشنبه ۱۷ فروردین ماه، #سالار_طاهرافشار، فعال آذربایجانی پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام دادسرای اوین بازداشت و جهت تحمل دوران محکومیت پنج سال حبس خود به #زندان_اوین منتقل شد.

انتقال سالار طاهرافشار به زندان، پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام دادسرای اوین جهت تحمل دوران محکومیت پنج سال حبس وی صورت گرفته است.
وی چندی پیش با دریافت ابلاغیه ای جهت اجرای حکم حبس خود به شعبه قضایی مذکور احضار شده بود.

سالار طاهرافشار در تاریخ ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۳، توسط نیروهای اداره اطلاعات در ارومیه بازداشت و به بازداشتگاه اطلاعات سپاه تبریز منتقل شد. چند روز بعد، او توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران از بابت اتهام اجتماع و تبانی به تحمل پنج سال حبس محکوم شد. نهایتا وی در اسفندماه سال گذشته با تودیع وثیقه از زندان تبریز آزاد شد.
وی پیش‌تر نیز به واسطه فعالیت های خود سابقه بازداشت و برخوردهای قضایی را داشته است.
زندان لاکان رشت؛ زهره و زهرا دادرس با توقف اجرای حکم آزاد شدند

  امروز یکشنبه ۱۷ فروردین‌ماه، زهره دادرس و زهرا دادرس، فعالان حقوق زنان پس از پذیرفته شدن درخواست اعاده دادرسی پرونده‌ در دیوان عالی کشور، با توقف اجرای حکم حبس از زندان لاکان رشت آزاد شدند.

مادر این دو زندانی در صفحه شخصی خود اعلام کرد که دیوان عالی کشور درخواست اعاده دادرسی زهره و زهرا را پذیرفت و دستور توقف اجرای حکم صادر شد. او افزود که با ارجاع پرونده به دادگاه تجدیدنظر استان گیلان و تا زمان دادرسی مجدد، این افراد امروز از زندان لاکان رشت آزاد شدند.
2025/04/09 11:30:04
Back to Top
HTML Embed Code: