Telegram Web Link
*دستگیری ابوالفضل قدیانی نمایش پایان اقتدار حاکمیت*
امروز ابوالفضل قدیانی ۷۹ ساله و زندانی سیاسی پیشین توسط نیروهای حکومتی باز داشت شد. در سال ۸۹ تا ۹۰, در بند ۳۵۰ زندان اوین با ابوالفضل قدیانی همبند بودیم. در کنار چه بزرگانی ، بهمن احمدی امویی، دکتر محمد علی رجایی، دکتر محمد سیف زاده، دکتر قاسم شعله سعدی، دکتر میر دامادی، مهندس امیر خرم، حسین رونقی ملکی، آرش صادقی، دکتر بهشتی، آقای مظفر، دکتر امید کوکبی، دکتر کامران ایازی، حجت الاسلام آرش صادقی هنرور ، زنده یاد دکتر فریبرز رئیس دانا، افشین اسانلو ، رضا شهابی، محمد امیر خیزی، .. دلیرثانی، و....که بسیاری از آنان نویسنده و صاحب کتاب بودند . و چه انسان های پاکی که به خاطر عشق به همنوع و عشق به میهن به جوخه های اعدام سپرده شدند.
خودکامگان حاکم فکر می کنند با در بند کردن مبارزین شجاع ، ابوالفضل قدیانی ها ، نرگس محمدی ها، دکتر نسرین ستوده ها، دکتر محمد نوری زاد ها،حشمت طبری زدی ها و دیگر جان فدایان راه آزادی می توانند مشعل فروزان مبارزه را خاموش کنند، اما نمی فهمند که با کینه توزی با مردم و ستم گستری هر روز به پایان اقتدار خود نزدیک می شوند.
*دلم دلتنگ زندان اوین است*
*رهایی از ستم، از دین و کین است*
*شکراله مسیح پور*
از زندانی به وسعت ایران.
نرگس محمدی: پس از جنبش مهسا، هیچ چیز دیگر مانند گذشته نیست

۹ مهر ۱۴۰۳

نرگس محمدی، برنده زندانی جایزه صلح نوبل در نامه‌ای از زندان اوین نوشته است در ایران «بزرگترین تحول» در نگاهِ عمومی نسبت به مسئله‌ی حقوق زنان رخ داده و پس از خیزش مهسا دیگر هیچ چیز مانند گذشته نیست.
در این نامه که برای روزنامه ژاپنی «یومیوری شیمبون» ارسال و روز ۹ مهر در صفحه اینستاگرام خانم محمدی نیز منتشر شد، آمده است: «بزرگ‌ترین تحول در حوزه و نگاهِ عمومی نسبت به مسئله حقوق زنان رخ داده است. طول گام این تحول نسبت به سایر تحولات در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، و فرهنگی بلند و چشمگیر» است.
به نوشته خانم محمدی، «حجابِ اجباری به‌عنوان یکی از آخرین و مهم‌ترین نشان‌گاه‌های ایدئولوژی حکومت دینیِ نه فقط از سوی روشنفکران و گروه‌ها و جریانات سیاسی ـ اجتماعیِ غیرمذهبی که از سوی اقشارِ مذهبیِ مردم مذموم، مطرود و در کم‌ترین حالت مورد تردید قرار گرفته است.»
خانم محمدی همچنین گفته است که «نگاه عموم مردم» به مسئله حجاب اجباری «نه به عنوان فریضه‌ای دینی که به‌عنوان اهرم سلطه و ستم بر زنان» است «که مبارزه با آن هم برای تحقق حقوق زنان برای دستیابی به حق پوشش آزاد و هم به منظور مقابله با سلطه و استبداد حکومت دینی است.»
این فعال حقوق بشر زندانی همچنین نوشته است: «دموکراسی و حقوق بشر از دری که به روی حقوق زنان بسته شود، وارد نخواهد شد. اگر به فکر تحقق دموکراسی و حقوق بشر در ایران، یکی از کشورهای مهم در خاورمیانه پر جنگ و آشوب هستیم، لاجرم می‌بایست به اقتضائات آن بیاندیشیم.»
نرگس محمدی در نامه خود رفع ستم و تبعیض علیه زنان را برای تحقق دموکراسی امری ضروری و انکارناپذیر دانسته و خواهان «جرم‌انگاری آپارتاید جنسیتی» در ایران و افغانستان توسط سازمان ملل و کشورهای دموکراتیک شده است.
خانم محمدی در پایان نامه خود نوشته است: «بدیهی است اراده‌ی مردم ایران برای گذار از حکومت دینی استبدادی و دستیابی به دموکراسی، آزادی و برابری نیاز به جلبِ همکاری و حمایتِ جریانات دموکراسی‌خواه، نهادهای بین‌المللیِ حقوق بشری و توجه سازمان ملل متحد است. انتظاری که با برداشتنِ گامِ نخستِ جرم‌انگاری آپارتاید جنسیتی به امیدی ملی و جهانی خواهد انجامید.»
نرگس محمدی امروز همچنین در بیانیه‌ای به مناسبت سالگرد جمعه خونین زاهدان گفت که جمهوری اسلامی، زندگی را از مردم ایران دریغ و آن را به یک «حسرت» تبدیل کرده است.
محمدی در این بیانیه یاد کشته‌شدگان جمعه خونین زاهدان و حادثه اخیر انفجار معدن زغال سنگ طبس را گرامی داشته و نوشته است: «مردم ایران زندگی می‌خواهند و جمهوری اسلامی از آن‌ها زندگی می‌ستاند.»
آنتیە گرتر، کفیل سیاسی عثمان اسماعیلی خواستار آزادی او شد

آنتیە گرتر، نمایندە پارلمان برمن از فراکسیون SPD و کفیل سیاسی عثمان اسماعیلی، فعال کارگری کُرد با انتشار پیامی خواستار آزادی وی و تمامی زندانیان سیاسی دربند در ایران شد.
كردپا
یکی از نوجوانی که کمتر از او گفته و شنیده شد که در قیام ۱۴۰۱ دستگیر وکشته شد

سارینا شیری، دختر ۱۸ ساله‌ا اهل کرمانشاه که در دل اعتراضات ۱۴۰۱ فریاد آزادی سر داد،  او برای رویای آزادی  قدم به میدان گذاشت. او که در صف مقدم جنبش دانش‌آموزی در اعتراضات در شهر خود بود، روز ۹ مهر به دست نیروهای حکومتی ربوده شد.  و زیر شکنجه جان سپرد، اما قاتلان او تلاش کردند حقیقت را پنهان کنند، اما صدای سارینا خاموش نشد ودر ساریناهای دیگر وهمکلاسیهایش برای رسیدن به آزادی ادامه دارد
هر هفته همراه با رضا آزادى ، طنزپرداز و فیلمساز ، این هفته    دهم مهرماه ١٤٠٣ ،  برنامه  صفحه كلاج ٣٦١ كارى از “رضا آزادى” ( حمید سرتیتر ) و در پیوند با حوادث هفته گذشته را به شما دوستان گرامى شنونده پیشکش داریم :
  ويژه برنامه صفحه كلاج تقديم ب روح پاك تمام عزيزاني ك اسمانى شدند  
   حس نصرالله هم ب فنا رفت 
معدن طبس و حزب الله لبنان  
معضلي ب نام ورود غير قانوني ٩ ميليون افغان ب  ايران  
سفر پزشكيان ب امريكا    
زينب سليماني و عمويش حسن نصرالله 
  بي بي  نتانياهو كمي استراحت كن   
 اغا و انگشتر جنگش 
هنرمندان اين مرز و بوم 
فقط در ايران
در اينستا گرام چ ميگذرد 
كشتزارهاي نظام 
از زندانيان سياسي چ خبر  
داستان هفته"ميخواست زنده بماند" نوشته ميترا درويشيان
كثافت محض   
چ اتفاقي منتظر ايران بحران زده هست 
و اخبار ريزو درشتي و اتفاقات منحصر به فردي! كه فقط در ايران بحران زده صورت ميگيرد ، توجه شما را به شنيدن اين برنامه جلب مينماييم
https://www.radiofarhang.nu/archive/42882.htm?amp=1
https://soundcloud.com/radiofarhang/oocanbhyibgy
🔴احضار حسین واحدی به دادگاه انقلاب بجنورد

حسین واحدی فعال صنفی معلمان در خراسان شمالی به دادگاه انقلاب احضار شد .

این عضو انجمن صنفی معلمان خراسان شمالی به اتهام تبلیغ علیه نظام باید در تاریخ ۲۶ آبان سال جاری در شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان بجنورد حاضر شود .

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم نمودن پرونده سازی های امنیتی علیه فعالین صنفی معلم ، خواهان آزادی معلمان زندانی و مختومه شدن پرونده هایی است که به بهانه های واهی مانع از فعالیت های صنفی و مدنی معلمان و سایر اقشار اجتماعی می شود .

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برگزاری مراسم زادروز امیرمهدی فرخی پور

«امروز دهم مهرماه زادروز امیرمهدی فرخی پور است.

ادامه خبر 👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
برگزاری مراسم زادروز امیرمهدی فرخی پور «امروز دهم مهرماه زادروز امیرمهدی فرخی پور است. ادامه خبر 👇👇👇 @raadiofarhang
امیر مهدی فرخی‌پور چهار روز قبل از جشن تولد ۱۸ سالگی‌اش در تهران کشته شد؛ در روز پنجم مهر، یعنی دقیقا دو سال

او سال یازدهم رشته گرافیک بود. سه سالی بود در کارگاه کفاشی و فروشگاه کیف و کفش پدرش کار می‌کرد. و علاقه زیادی هم به برق‌کاری داشت.

جمهوری اسلامی اصرار دارد که او در تصادف رانندگی کشته شده است.

اما خانواده‌اش می‌گویند شواهد کافی در دست دارند که نشان می‌دهد او به دست ماموران کشته شده؛ از جمله پیام‌هایی که او ساعتی پیش از کشته شدن برای دوست‌دخترش فرستاده بود.

به گفته یکی از منابع نزدیک به خانواده، چهار شب قبل از کشته شدنش، خواهرش از او پرسیده بود که آیا نمی‌ترسد که در اعتراض‌ها اتفاقی برایش بیافتد؟ امیرمهدی پاسخ داده بود: «اگه من نرم، اون یکی نره، پس کی باید بره؟ من میرم که بلایی که سر مهسا اومد، سر تو، دخترهای دیگه، همسر آینده‌م و دخترم نیاد و در آینده، آزاد زندگی کنن.»

این منبع به بی‌بی‌سی فارسی گفت که امیرمهدی از ابتدای آغاز اعتراض‌های تهران، در تظاهرات خیابانی نقشی فعال داشت:

«کسانی که او را دیده بودند، می‌گفتند چندباری مامورها با او فیزیکی درگیر شده بودند و امیرمهدی از دست آنها فرار کرده بود. سردسته خیلی از اعتراضها بود، شناسایی‌اش کرده بودند. ۵ مهر به خانواده زنگ زدند و گفتند امیرمهدی تصادف کرده.»

این منبع می‌گوید به رغم ادعای حکومت مبنی بر تصادف امیر مهدی، وقتی آن‌ها به بیمارستان رسیدند متوجه حضور ماموران امنیتی شدند: «یکی از پرستارها به خانواده گفت که تصادفی درکار نبوده و امیرمهدی را با گلوله کشتند. شکم امیرمهدی شکافته شده بود. بخیه زده بودند. پشت کمر و گردنش رد باتوم داشت.»


#امیرمهدی_فرخی_پور
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بی‌خبری از سرنوشت دایه مینا سلطانی در بازداشت اطلاعات ارومیه

دایه مینا سلطانی، مادر جاویدنام شهریار محمدی از جانباختگان جنبش انقلابی «زن، زندگی، آزادی»، همچنان در بازداشت اداره تروریستی اطلاعات ارومیه و تحت بازجویی و شکنجه به سر می‌برد.

بازداشت او در آستانه دومین سالگرد قتل حکومتی ژینا مهسا امینی و جنبش انقلابی «زن، زندگی، آزادی» صورت گرفت. با گذشت سه هفته از بازداشت این مادر دادخواه همچنان اطلاع دقیقی از وضعیت او در دست نیست.

دایه مینا روز چهارشنبه بیست‌ویکم شهریور ماه به جرم دادخواهی خون به ناحق ریخته‌شده جوانان، توسط مزدوران خامنه‌ای در بوکان بازداشت شد.

تاکنون اطلاعی از اتهامات انتسابی علیه خانم سلطانی و وضعیت او حاصل نشده است.

@raadiofarhang
2024/10/01 13:45:05
Back to Top
HTML Embed Code: