Telegram Web Link
تداوم بازداشت و بلاتکلیفی ناهید بهروزی، شهروند بهائی در زندان کچویی کرج
#ناهید_بهروزی (فروهری)، شهروند #بهائی ساکن شهرستان #فردیس، علیرغم گذشت بیش از یک ماه از زمان #بازداشت، کماکان در #زندان_کچویی #کرج در بلاتکلیفی به سر می‌برد.
محمدعلی بهمنی، شاعر و ترانه‌سرای معاصر، پس از تحمل یک دوره بیماری، شامگاه جمعه، نهم شهریورماه، در سن ۸۲ سالگی در تهران درگذشت.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
افشاگری برادر زنده‌یاد فرشته احمدی: با پوشش کادر درمان جنازه خواهرم را دزدیدند


ابراهیم احمدی، برادر زنده‌یاد فرشته احمدی جانباخته انقلاب در مهاباد، با انتشار ویدیویی جزئیاتی دیگر را در مورد قتل حکومتی خواهرش فاش کرد و گفت که چهار مزدور امنیتی با پوشیدن لباس کادر درمان، جنازه فرشته را از بیمارستان دزدیدند و وقتی مقابلشان ایستادیم با اسلحه معترضان را به مرگ تهدید کردند.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
برگزاری زادروز جاوید نام پژمان قلی پور در هفتم شهریور ماه

پژمان قلی‌پور ملاطی (زادهٔ ۷ شهریور ۱۳۸۰ – درگذشتهٔ ۲۶ آبان ۱۳۹۸) معترض  که در جریان اعتراضات آبان ۱۳۹۸ توسط نیروهای جمهوری اسلامی با شلیک گلوله کشته 
شد.
@raadiofarhang
سایت طرفداری خبر داده که دو نفر از نزدیکان زنده‌یاد علی انصاریان بخشی از اموال او را با جعل سند به نام خود زده‌اند و مادر علی انصاریان را برای وادار کردن به سکوت، تهدید به قتل کرده‌اند: «مرا تهدید کرده با چادرم خفه‌ام می‌کند. حتی گفته با اسلحه و نارنجک خانه‌ام را منفجر می‌کند.»

طرفداری در جزییات بیشتری از این ماجرا نوشته است: «این ۲ نفر از اعتماد سادات شاه ولایتی، مادر علی انصاریان بهره برده و اموال علی انصاریان را به نام خود سند زده‌اند. در حالی که پرونده شکایت مادر علی انصاریان از این ۲ فرد که بسیاری از اهالی فوتبال با آنها آشنا هستند در جریان است، یکی از آن‌ها به گفته مادر علی انصاریان شروع به تهدید کرده است.»

مادر علی انصاریان گفته است که یکی از دو نفر «من را تهدید کرده که با چادرم خفه‌‌ام خواهد کرد. او حتی گفته با اسلحه گرم و نارنجک خانه‌ام را منفجر می‌کند. از اهالی فوتبال ایران درخواست می‌کنم نجاتم دهند و مال پسرم و جان خودم را نجات دهند.»

@raadiofarhang
روزنامه «شرق» در گزارشی در خصوص کشته شدن محمد میرموسوی در بازداشتگاه انتظامی در لاهیجان، به نقل از شاهدان محلی نوشت «محمد را به صندلی یا ستونی می‌بندند و با کابل و آهن و میله کتکش می‌زنند و بعد از داخل پاسگاه صدای شلیک تیر آمد و در فیلم غسالخانه هم جای تیر روی کمرش مشخص است.»

@raadiofarhang
زندانیان سیاسی خواستار رسیدگی پزشکی به وضعیت افشین بایمانی و سامان یاسین شدند

حمزه سواری، سعید ماسوری و احمدرضا حائری‌زاده، سه زندانی سیاسی با انتشار نامه‌ای اعلام کردند که مسئولیت بروز هر حادثه‌ای و به خطر افتادن سلامتی جان زندانیان سیاسی در زندان برعهده دادستان تهران، معاون وی، قوه‌قضائیه و سازمان زندان‌ها است.

بر اساس گزارش کانون حقوق بشر ایران، این سه زندانی سیاسی نسبت به قتل سیستماتیک و کشتار سفید زندانیان سیاسی توسط دستگاه قضایی اعتراض کردند.

حمزه سواری، سعید ماسوری و احمدرضا حائری‌زاده در این نامه خود ضمن اعتراض به رسیدگی پزشکی نشدن به دو زندانی سیاسی افشین بایمانی و سامان یاسین و یادآوری مرگ چندین زندانی سیاسی خواستار اعزام به مرخصی استعلاجی فوری افشین بایمانی و سامان یاسین شدند.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدیویی از برگزاری مراسم هفتم سیدمحمد میرموسوی، شهروند جان‌باخته زیر شکنجه ماموران نیروی انتظامی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.
این مراسم روز جمعه نهم شهریورماه ١٤٠٣ از ساعت سه تا پنج عصر در زادگاه او واقع در سیدمحله بارکوسرا از توابع لاهیجان و در میان تدابیر شدید امنیتی برگزار شد.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تصویری از آرامستان جاوید نام‌رضا رسایی

رضا رسایی  زندانی سیاسی سی و پنج سالۀ کُرد  و پیرو آیین یارسان بود.

وی در شهرستان صحنه کرمانشاه و در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران بازداشت شد در و بامداد روز ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ اعدام شد.
و در قبرستان مینا آباد به خاک سپرده شد.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تصویری از روند درمان هستی حسین‌پناهی، دانش‌آموز معترضی که در جریان اعتراضات ۱۴۰۱ شش ماه در کما بود منتشر شده است.

پیشتر خانواده هستی گفته بود روند درمان دخترشان در ایران به جایی نرسید و به دنبال ادامه درمان او بعد از یک سال تحمل فشار و تهدید، نهایتا مجبور به ترک ایران شدند.

هستی حسین‌پناهی که اهل دهگلان استان کردستان است، بعد از اینکه ماموران او را در مدرسه‌اش بازجویی کردند، هنگام برگشت از مدرسه خودش را از سرویس مدرسه به بیرون پرت کرد و به کما رفت.
وضعیت او در کما همزمان با اعتراضات سراسری ایران، مدت‌ها تیتر رسانه‌ها بود.
@raadiofarhang

خانواده نگران مظاهر حیدری؛

این زندانی سیاسی، در «آی‌سی‌یو» بیمارستان، ممنوع‌الملاقات است

ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
‌ خانواده نگران مظاهر حیدری؛ این زندانی سیاسی، در «آی‌سی‌یو» بیمارستان، ممنوع‌الملاقات است ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
علی‌رغم اینکه مظاهر حیدری، زندانی سیاسی، بستری‌شده در بیمارستان، درخواست دیدار با فرزندانش را کرده است، اما اجازه دیدار با پدر را به فرزندان نداده‌اند.

مظاهر حیدری، درویش گنابادی و از زندانیان سیاسی محبوس در زندان شهرکرد، به دلیل شرایط وخیم جسمانی به بیمارستان منتقل شده است.

بنا بر اطلاعات رسیده ، این زندانی سیاسی روز سوم شهریور ماه، به دلیل شرایط بد جسمانی، کاهش وزن شدید و عفونت دهان به بیمارستان منتقل شده است.

به گفته یک منبع مطلع، مظاهر حیدری در دو هفته قبل از بستری‌شدن  در بند عمومی زندان قرار نداشته و «در یک راهرو در حالتی که دستش به دستبند به یک میله بسته شده بوده» نگهداری شده است.

پیش از این نیز یک منبع آگاه با اعلام نگرانی از وضعیت سلامت مظاهر حیدری و عدم اطلاع خانواده از وضعیت او به دادبان گفته بود: «مظاهر حیدری از زمان بازداشت در ۱۹ خرداد تاکنون بیش از ۳۰ روز در اعتصاب غذا بوده و به همین دلیل خانواده او به شدت نگران وضعیت سلامتی این زندانی هستند.»

مظاهر حیدری، روز چهارم تیر ماه، در اعتراض به حکم زندان و دادرسی ناعادلانه‌اش در دادگاه بدون داشتن حق دفاع و وکیل لبانش را دوخت و اعتصاب غذا کرد.

این زندانی سیاسی پیشتر به صورت غیابی محاکمه و به بیش از ۳۲ ماه زندان محکوم شد.
دادبان
@raadiofarhang
جان‌باختن یک جوان در زندان تنکابن به فاصله یک روز از بازداشت

کمیل ابوالحسنی، جوان گیلک اهل شهسوار در تاریخ هشتم شهریور بازداشت و به زندان تنکابن منتقل می‌شود‌ و یک روز بعد در نهم شهریورماه، جان خود را از دست می‌دهد.

بر اساس گزارش هیرکانی، این جوان ٣٢ ساله کارگر حلب‌کوبی بوده و از جزئیات و دلایل دقیق بازداشتش اطلاعی حاصل نشده است.

در این گزارش به نقل از چند منبع، علت جان باختن کمیل ابوالحسنی "ایست قلبی" عنوان شده است.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مادر جاوید نام داریوش علیزاده بر روی پارچه ای قرمز به نماد خون ریخته شده ی فرزندش و دیگر جانباختگان راه آزادی گل می گذارد

داریوش علیزاده با مادرش زندگی می‌کرد. از خانه بیرون رفت تا خریدهایی که مادرش گفته بود انجام دهد، اما دیگر به خانه بازنگشت.
سنندج، ظهر شنبه
اعتراًضات مردمی ۱۴۰۱
۱۶ مهر ۱۴۰۱

@raadiofarhang
مظاهر حیدری، درویش گنابادی و از بازداشت‌شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ که از چهارم تیرماه در اعتراض به دادرسی ناعادلانه، حکم زندان بدون داشتن حق دفاع، به نشانه اعتراض لبان و چشمانش را دوخته و دست به اعتصاب غذا زده بود، از زندان مرکزی شهرکرد آزاد شده است. مظاهر حیدری، در پی وخامت حال سوم شهریور از زندان شهرکرد به بیمارستان منتقل و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و با این وجود به اعتصاب غذای خود ادامه داده بود. او پیش از انتقال به بیمارستان، در راهروی زندان و با دستبند نگهداری می‌شد.
آقای حیدری، به صورت غیابی محاکمه و به بیش از ۳۲ ماه زندان محکوم شده است.
تصاویر آزادی آقای حیدری را ابراهیم الله‌بخشی، فعال حقوق‌بشر منتشر کرده است.
@raadiofarhang
گزارشی از شانزدهمین سال حبس ایوب پرکار در تبعید

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
گزارشی از شانزدهمین سال حبس ایوب پرکار در تبعید ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
ایوب پرکار، زندانی سیاسی تبعیدی اهل تبریز و محبوس در زندان شیبان اهواز شانزدهمین سال از دوران محکومیت بیست ساله‌ خود را بدون دسترسی به حق مرخصی در این زندان سپری می‌کند.

براساس گزارش هه‌نگاو، ایوب پرکار، زندانی سیاسی تبعیدی ۶۹ ساله و اهل تبریز شانزدهمین سال از دوران محکومیت خود را بابت اتهام «محاربه» از طریق همکاری با سازمان مجاهدین خلق در زندان شیبان اهواز سپری می‌کند. وی تاکنون از حق آزادی مشروط و مرخصی محروم مانده است.

ایوب پرکار در تاریخ چهاردهم دی‌ ماه ۱۳۸۷ توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شد و تحت شکنجه قرار گرفت و آذرماه سال ۱۳۸۸ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی یحیی پیرعباسی بابت اتهام مذکور به اعدام محکوم شد که این حکم نهایتاً توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر به بیست سال حبس کاهش یافت.

این شهروند در سال ۱۳۸۹ از بند ۳۵۰ زندان اوین تهران به زندان بهبهان تبعید شد و بدون رعایت اصل تفکیک جرائم در میان زندانیان جرائم قتل عمد و مواد مخدر زندانی شده بود.

وی سپس به زندان کارون اهواز و پس از تعطیل شدن این زندان نیز به زندان کانون شوشتر منتقل شد و اکنون در زندان شیبان اهواز دوران محکومیت خود را سپری میکند.

این زندانی سیاسی طی این سالها جهت انجام مصاحبه تلویزیونی و ابراز ندامت نسبت به عقاید خود تحت فشار بوده و هر بار این پیشنهاد را رد کرده است. وی اکنون دچار بیماری آرتروز شدید زانو است و از رسیدگی پزشکی نیز محروم مانده است.

این زندانی سیاسی طی جنگ ایران و عراق در ارتش ایران خلبان جنگنده بوده است و پس از پایان جنگ به دلیل مخالفت با حکومت از ارتش اخراج شده بود.

@raadiofarhang
2024/10/04 07:33:03
Back to Top
HTML Embed Code: