Telegram Web Link
یورش مزدوران به زنان زندانی سیاسی معترض به اعدام رضا رسایی/احتمال حمله قلبی نرگس محمدی هر اتفاقی برای او بیافتد کار رژیم است

ادامه خبر 👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
یورش مزدوران به زنان زندانی سیاسی معترض به اعدام رضا رسایی/احتمال حمله قلبی نرگس محمدی هر اتفاقی برای او بیافتد کار رژیم است ادامه خبر 👇👇👇 @raadiofarhang
دیپا پرنت، خبرنگار گاردین به نقل از شیرین اردکانی وکیل خانواده نرگس محمدی عنوان کرد که این زندانی سیاسی دچار حمله قلبی شده است.

او در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است:

ما عمیقاً از تشدید خشونت علیه زنان زندانی سیاسی در ایران نگران هستیم. مقامات ایرانی دارای سابقه مستند و فاحشی هستند که به زندانیان سیاسی اجازه می دهند به دلیل بدرفتاری و محرومیت از مراقبت‌های پزشکی رنج بکشند و در حبس دولتی بمیرند.

این وضعیت غیر انسانی نمی‌تواند ادامه یابد. اقدام فوری برای جلوگیری از آسیب بیشتر به زندانیان ضروری است.

حداقل هفده زن زندانی سیاسی از جمله نرگس محمدی برنده جایزه صلح نوبل در اعتراض به اعدام ناعادلانه زندانی سیاسی رضا رسایی که در ارتباط با تظاهرات خیابانی زندانی شده بود مورد حمله خشونت‌آمیز نگهبانان زندان قرار گرفتند، مجروح شدند.

گزارش شده است که محمدی دچار حمله قلبی شده است. مقامات زندان پیش از این علیرغم درخواست‌های متعدد وکیل و پزشک وی به دلایل پزشکی از آزادی وی خودداری کرده بودند.

محمدی و زنان زندانی سیاسی مورد تعرض باید فورا آزاد شوند تا تحت مراقبت های پزشکی مناسب قرار گیرند.

مقامات قضایی و زندان‌ها مسئول تامین امنیت زندانیان هستند، اما مکرراً در اجرای تعهدات خود کوتاهی کرده‌اند. در بسیاری از موارد، زندانیان سیاسی با محرومیت از مرخصی و محدودیت دسترسی به مراقبت های پزشکی مجازات می‌شوند.

@raadiofarhang
‌ زنان زندانی معترض در زندان وکیل‌آباد مشهد را به‌صورت صلیبی به تخت بستند


⚪️ گزارشی از سرکوب زنان زندانی زندان وکیل‌آباد مشهد

ادامه خبر 👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
‌ زنان زندانی معترض در زندان وکیل‌آباد مشهد را به‌صورت صلیبی به تخت بستند ⚪️ گزارشی از سرکوب زنان زندانی زندان وکیل‌آباد مشهد ادامه خبر 👇👇👇 @raadiofarhang
طی روزهای گذشته، گزارش‌هایی از اعتراض اولیه زنان زندانی محبوس در این زندان، منتشر شده است.

بنا بر این گزارش‌ها، اعتراض زنان زندانی به شرایط بسیار نامناسب زندگی در بندهای این زندان که در دو نوبت انجام شد با سرکوب خشن ماموران صورت گرفته است.

به گفته یک عضو خانواده‌های یکی از زندانیان زندان وکیل‌آباد مشهد، اولین اعتراض در اولین هفته مرداد و همزمان با گرمای شدید در مشهد و دومین اعتراض نیز روز شنبه ۱۳ مرداد انجام شد و زندانیان زنان در زندان وکیل آباد مشهد به مشکلات خود اعتراض کردند و «شیشه‌ها، مهتابی‌ها، و دوربین‌ها» را شکستند. دلیل اصلی، گرمای طاقت‌فرسای بندها و آشپزخانه بود که از سوی زندانیان به جهنم تشبیه شده است. آنها همچنین به «افتضاح بودن غذا»، کثیف بودن آشپزخانه، نبود یخچال و لباس‌شویی، وجود جانوران مضر مانند ساس، سوسک، و موش، نبود وسایل گرم‌کننده در زمان سرما و یا نبود وسایل تهویه هوا در زمان گرما، کثیف بودن پتوها، و ازدحام بیش از حد زندانیان در بندها اشاره کرد و افزود که اجاق‌های گاز هم نسبت به تعداد زندانیان بسیار کم است.

از آنجا که نظافت بندها با زندانیان است، اما حتی مواد شوینده و ضد عفونی‌کننده به آنها داده نمی‌شود و از طرف دیگر، در شرایطی که ماشین لباس‌شویی در دسترس زندانیان نیست، آنها مجبور هستند تا در حمام، دست‌شویی و یا در جایی که خود و یا ظرف‌های‌شان را می‌شویند، لباس‌های‌ خود را بشویند.

از طرفی چون ساختمان بسیار قدیمی است و برای مدت طولانی، به نظافت ساختمان رسیدگی نشده، دیوارها قارچ و کپک زده هستند و این مسائل موجب می‌شود زندانیان به بیماری‌های پوستی دچار شوند و چون رسیدگی‌های پوستی از داروهای ممنوع در زندان است، بهداری به این مشکلات توجهی ندارد و زندانیان مورد درمان قرار نمی‌گیرند.

در پی نخستین اعتراض، به دستور رئیس زندان وکیل‌آباد (#علی_عبدی)، ماموران گارد ویژه وارد زندان زنان شدند و اقدام به سرکوب و ایجاد رعب و وحشت زندانیان کردند. برخی از زندانیان مورد ضرب و شتم نیز قرار گرفتند که از سوی بهداری زندان مداوا نشدند.

برای بار دوم، زندانیان اعتراض کردند که شدیدتر از مرتبه نخست هدف حمله ماموران قرار گرفتند. در این ارتباط، حتی درهای سلول‌ها دست‌کم به مدت ۸ ساعت بسته شدند و در نتیجه، دسترسی به دست‌شویی، کارگاه، فروشگاه، هواخوری و بهداری ممنوع شد.
به دستور رئیس زندان و حفاظت فیزیکی زندان، برخی از زندانیان برای تنبیه به بند آسایش که تنبیه‌گاه (شکنجه‌گاه) زندان است، منتقل شدند. برای برخی از زندانیان پرونده شورای انضباطی باز شد و همچنین برخی از این زندانیان از ملاقات، تماس و مرخصی محروم شدند.

در بند موسوم به «آسایش»، زندانیان به صورت صلیب، به تخت بسته می‌شوند و چون دستان و پاهای زندانیان در این بند به چهارگوشه تخت دستبند زده می‌شود، به طور معمول، باعث زخمی و خونی شدن دستان و پاهای زندانیان می‌شود.
این وضعیت به‌گونه‌ای است که تنها برای دست‌شویی، دستان زنان باز می‌شود و با در زمان غذا خوردن، با یک دست امکان خوردن غذا را دارند. همچنین زنانی که در این بند هستند، مدام و به اجبار باید داروهای خواب‌آور مصرف کنند.


⚪️ امیر پاسبان” (مدیر داخلی زندان)، “جاهدی” (رئیس حفاظت اطلاعات)، “ولی خانی” (جانشین رئیس حفاظت) در کنار علی عبدی، رییس زندان، از عاملان اصلی سرکوب و شکنجه‌ی زنان زندانی در زندان وکیل‌آباد مشهد هستند.

@raadiofarhang
بی‌خبری از سرنوشت خواهر جاویدنام محمد حسن‌زاده در بازداشت

ادامه خبر 👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
بی‌خبری از سرنوشت خواهر جاویدنام محمد حسن‌زاده در بازداشت ادامه خبر 👇👇👇 @raadiofarhang
با گذشت بیش از ده روز از بازداشت سولماز حسن‌زاده خواهر جاویدنام محمد حسن‌زاده از جانباختگان راه آزادی، تاکنون هیچ نهادی حاضر به پاسخگویی درباره سرنوشت او نشده است.

عدم پاسخگویی نهادهای قضایی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی و بی‌خبری از وضعیت خانم حسن‌زاده موجب افزایش نگرانی خانواده و نزدیکان درباره سرنوشت او شده است.

به ‌دنبال بازداشت خشونت‌آمیز احمد و سولماز حسن‌زاده، پدر و خواهر محمد حسن‌زاده از جانباختگان جنبش انقلابی «ژن ژیان ئازادی» در بوکان، روز چهارشنبه دهم مرداد ماه سولماز حسن‌زاده به بند زنان زندان ارومیه منتقل شد و همچنین احمد حسن‌زاده با تودیع وثیقه چهار میلیارد تومانی به ‌صورت موقت آزاد شد.

احمد حسن‌زاده به اتهام «تبلیغ علیه نظام» متهم شده و به ‌صورت موقت آزاد شده است.

روز سه‌شنبه نهم مرداد ماه، همزمان با روز تولد جاویدنام محمد حسن‌زاده، مزدوران وزارت تروریستی اطلاعات به منزل خانوادگی او حمله کردند و ضمن بازداشت خشونت‌بار پدر و خواهر این جان‌باخته‌، مادر محمد و دو زن همسایه را مورد ضرب ‌و شتم قرار دادند که در نتیجه مادر محمد به بیمارستان منتقل شد.

محمد حسن‌زاده ۲۸ ساله و اهل بوکان در تاریخ ۲۵ آبان ‌۱۴۰۱، در جریان اعتراضات انقلابی این شهر هدف شلیک گلوله جنگی مزدوران خامنه‌ای قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

محمد حسن‌زاده یک ماه قبل از کشته شدن، به دلیل اصابت سه گلوله ساچمه‌ای، چشم چپش را از دست داده بود. او سه بار در تبریز و تهران تحت عمل قرار گرفته بود، اما چشمش نابینا شد.
@raadiofarhang
لاریسا واترز، سناتور استرالیایی، در نامه‌ای به سفیر جمهوری اسلامی در این کشور اعلام کرد که کفالت سیاسی شریفه محمدی، زندانی محکوم به اعدام، را بر عهده گرفته است.
او در نامه‌اش نوشت: «گزارش‌ها حاکی از آن است که خانم شریفه محمدی از زمان زندانی شدن تحت شکنجه‌های جسمی و روحی بوده است. او ماه‌ها در حبس انفرادی بوده و از ملاقات با خانواده‌خود از جمله پسر خردسالش محروم شده است.»

@raadiofarhang
ماموران اطلاعات سپاه روز پنجشنبه با ورود به خانه متین فهندژ سعدی، شهروند بهائی بازداشت‌شده، خانه را تفتیش و از آن فیلم‌برداری کردند و همچنین کتب دینی و تلفن همراه او را ضبط کردند.
طبق اطلاعات رسیده، ماموران به خانواده فهندژ سعدی گفتند که در صورتی که فرزندشان را به همکاری با اطلاعات سپاه راضی کنند، اجازه تماس به این شهروند بازداشت‌شده خواهند داد.
ماموران همچنین با تقاضای خانواده متین فهندژ سعدی برای رساندن داروهای مورد نیاز به او مخالفت کردند. متین فهندژ سعدی در کمرش پلاتین دارد و لازم است به صورت مداوم دارو مصرف کند.

@raadiofarhang
دیوان عالی جمهوری اسلامی حکم اعدام شش زندانی را تایید کرد

دیوان عالی جمهوری اسلامی حکم اعدام شش زندانی به نام‌های مالک‌علی فدایی‌نسب، فرهاد شاکری، عیسی عیدمحمدی، عبدالحکیم عظیم گرگیج، عبدالرحمن گرگیج و تاج محمد خرمالی را تأیید کرد.

آنها در سال ۱۳۹۸ به اتهام «عضویت در گروه سلفی حزب‌ الفرقان و جبهه همبستگی ملی اهل سنت ایران» به اعدام محکوم شده بودند.

پرونده این افراد پس از نقض اولیه توسط دیوان عالی جمهوری اسلامی و محاکمه مجدد در دادگاه انقلاب مشهد، دوباره به دیوان عالی ارجاع و نهایتاً حکم اعدام آنها تأیید شد.

منابع آگاه می‌گویند که پرونده آنها دارای ایرادات اساسی است و ادله کافی برای محکومیت آنها وجود ندارد.

@raadiofarhang
لیلا مهدوی، مادر سیاوش محمودی، نوجوان جان‌باخته اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، تصویری از خود بر مزار فرزند از دست رفته منتشر کرده است. خانم مهدوی، نوشته: «چنان دیوانه‌وار عاشقت هستم که هیچ چیز نمی تواند مرا از دادخواهی خون به ناحق ریخته ات باز نگه دارد و حتی اگر مرا هم چون فرزندم بکشید. جانم به فدایت مادر. زنده باد  ایران آزاد ما»  خانم مهدوی اخیرا از تخریب چندباره مزار سیاوش محمودی، خبر داده بود.
@raadiofarhang
شبنم، خواهر دادخواه جاویدنام محمدرضا اسکندری، از جان‌باختگان خیزش انقلابی ۱۴۰۱، ضمن انتشار این تصاویر نوشت:

«یه ورزشکاری هم بود هرچقد تلاش کرد گرما سرما، بدلیل عدالت خیلی زیاد!نتونست به تیم ملی راه پیدا کنه، 
آخرین روز زندگیش باشگاه بود،
با فکر اگاهش؛ بطریِ آب و گوشی جلو جلادا ایستاده بود، قد و هیکل نازنینشو به خون بستن ...»

مسابقات المپیک پاریس در جریان است، در این میان صدای جوانانی در تاریخ پیچیده که فریاد می‌زدند من حق زندگی دارم!
«عزیز این‌ها برای ورزشه!»
یا عکس‌ها و دست‌نوشته محمدمهدی کرمی و هر کدام از هم‌وطنانی که جمهوری اسلامی آن‌ها را به قتل رسانده طی این ۴۵ سال! ما در آموزشکده توانا پیشتر از قتل و اعدام ورزشکاران در دهه ۶۰ نوشته بودیم.

#محمدرضا_اسکندری

@raadiofarhang
گفتار امیر جواهری لنگرودی  پیرامون :چرایی حدّت گرفتن اعدام ها در زندان های  ایران  از جمله اعدام رضا رسایی و صدور احکام بغی برای «شریفه محمدی، پخشان عزیزی، نسیم غلامی سیمیاری، وریشه مرادی ....» وحدود چهل نفر از زندانیان سیاسی و عقیدتی در زندان های ایران  و سازماندهی آکسیون اعتراضی شنبه دهم اوت در شهر گوتنبرگ توسط فعلان « کانون همبستگی با مبارزات انقلابی مردم ایران - گوتنبرگ » با هم این گفتار رادیویی را دنبال کنیم
برای جلادی که حکم این کشتار داد
مجازات می­خواهم!
برای آن که فرمان آتش داد
مجازات می­خواهم!
برای آنان که از این جنایت دفاع کردند
مجازات می­خواهم!
برای خیانت­کاری که به قیمت خون دیگران مقام یافت
مجازات می­خواهم!
من مجازات می­خواهم!
نمی­خواهم حتی درون خانه­ هاشان در امان باشند
می­خواهم در همین مکان،همین میدان، محاکمه شوند
مجازات می­خواهم!
من مجازات می­خواهم!

"پابلو نرودا"
https://www.radiofarhang.nu/archive/42824.htm?amp=1
https://soundcloud.com/radiofarhang/rng7fi1dotdv
وضعیت خطرناک جسمانی سوران رحیمی در زندان نقده
 
«سوران رحیمی» جوان کُرد اهل سقز که به اتهام «اخلال در امنیت و نظم عمومی» از سال گذشته در زندان نقده به سر می‌برد، به دلیل داشتن تومور مغزی در وضعیت جسمی وخیم به سر می‌برد.

علی طالبی دادستان و قادر بیرامی در اجرای احکام شهرستان نقده مانع اعزام این زندانی سیاسی به مرخصی استعلاجی شده‌اند.

سوران رحیمی دومین بار است با حکم ناعادلانه زندان مواجه شده و در گذشته به اتهام «همکاری با احزاب کردستانی» ١٠ سال زندانی بوده و پس از گذشته یک سال از آزادی دوباره زندانی شده است.

پدر سوران، حیدر رحیمی پیشتر به اتهام همکاری با احزاب کردستانی به قتل رسیده است.

@raadiofarhang
پخشان نبی‌زاده با تودیع قرار وثیقه آزاد شد

پخشان نبی‌زاده، زن کُرد اهل بوکان روز پنجشنبه هجدهم مرداد ماه، با تودیع قرار وثیقه پانصد میلیون تومانی به صورت موقت تا پایان مراحل دادرسی از بازداشت آزاد شد.

بر اساس گزارش کُردپا به نقل از یک منبع مطلع، این شهروند طی مدت بازداشت از دسترسی به وکیل محروم بوده است.

خانم نبی‌زاده اوایل مرداد سال جاری بدون ارائه حکم قضایی توسط مزدوران بازداشت و جهت بازجویی به بازداشتگاه اداره تروریستی اطلاعات بوکان منتقل شده بود.

تاکنون از دلیل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این شهروند کُرد اطلاع دقیقی به دست نیامده است.
@raadiofarhang
خانم ناهید بهروزی، شهروند ۶۲ ساله بهائی ساکن کرج، در تاریخ ۸ مرداد در خیابان بازداشت شد. پس از تفتیش منزل، تمامی اسناد مالی، پزشکی، کتب و تصاویر مذهبی و وسایل الکترونیکی وی ضبط گردید.

علی‌رغم تشدید بیماری تنفسی ایشان، مدت بازداشت موقت وی در شرایط نامساعد بازداشتگاه به مدت ۱۰ روز دیگر تمدید شده است.

شرایط جسمانی خانم بهروزی وخیم است و او به داروها و وسایل بهداشتی دسترسی ندارد. همچنین، او هنوز از حق ملاقات با وکیل و خانواده خود محروم است.
ثریا قیطران جهت تحمل حبس به زندان ارومیه منتقل شد
روز شنبه سیزدهم مردادماه، #ثریا_قیطران، شهروند اهل #پیرانشهر، جهت اجرای حکم حبس #بازداشت و به زندان #ارومیه منتقل شد.
هرانا
درخواست «زندانیان سیاسی تبعیدی در قزلحصار»: به اعدام و خشونت در جامعه و زندان پایان دهید

شماری از زندانیان سیاسی تحت عنوان «زندانیان سیاسی تبعیدی در قزلحصار»، خواهان پایان دادن به صدور و اجرای احکام اعدام، توقف خشونت در جامعه و زندانها، رعایت حقوق بشر و کرامت انسانی و عدم بازداشت فعالان سیاسی مدنی و خانواده‌های دادخواه شدند.

زرتشت احمدی‌راغب، رضا محمد‌حسینی، رضا سلمان‌زاده و مصطفی رمضانی به عنوان امضاکنندگان این نامه یورش به بند زنان زندانی سیاسی اوین و سرکوب دختران و زنان در خیابان‌ها را محکوم کردند.

این زندانیان با ابراز همراهی و همدلی خود را با مردم آزادیخواه ایران، تاکید کردند: "بهای رهایی مردم و سرزمینمان از چنگال استبداد را با جان و دل به سهم خود پرداخت می‌کنند."

همچنین، آنها افزایش اعدام‌ها از طریق "بازیچه و اهرم کردن مذهب و قانون" را نشانه پلیدی و هراس دستگاه سرکوب قلمداد کردند.

@raadiofarhang
2024/10/02 22:23:47
Back to Top
HTML Embed Code: