Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در کنار مزار جاوید نام رضا کاظمی

در روز یک‌شنبه ۶آذر۱۴۰۱ بود که ، نوجوانی ۱۶ ساله ای به نام «رضا کاظمی» بر اثر تیراندازی نیروهای سپاه پاسداران در بیمارستانی در سنندج جان باخت

علاوه بر دو تیری که یکی به کف دست و یکی به آرنج رضا شلیک شده بود، دو تیر دیگر هم به کتف و سینه‌اش زدند و بعد هم، همانجا رهایش کردند و رفتند

خانواده رضا کاظمی هم مثل همه خانواده‌های کشته‌شدگان اعتراضات، برای تحویل گرفتن پیکر عزیزشان تحت فشار نهادهای امنیتی قرار داشتند

او نوجوانی اهل و ساکن شهرستان موچش در نزدیکی کامیاران بود که در تاریخ ۳۰آبان۱۴۰۱، بر اثر تیراندازی نیروهای سپاه پاسداران زخمی شده بود.

رضا کاظمی ۱۶ ساله، یکی از قربانیان اعتراضات سراسری بعد از کشته‌شدن مهسا(ژینا) امینی است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صفا عائلی دایی جاوید نام ژینا (مهسا)‌امینی با انتشار ویدیویی از او یاد و خاطرش را گرامی داشت
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
غزل رنجکش، از مصدومان شلیک عامدانه به چشم‌ها ضمن انتشار این ویدیو نوشت:

«خیلی نوشتم و پاک کردم؛ اما در آخر برای بار هزارم به این جمله رسیدم:
"صدایِ چشم‌ها بلندتر از هر فریادیست..."»

غزل رنجکش، دانشجوی رشته حقوق اهل بندرعباس روز چهارم آبان ماه ۱۴۰۱، در حال برگشت به خانه از محل کار هدف گلوله نیروهای سرکوبگر قرار گرفت. وی پیشتر توضیح داده بود که «آخرین تصویری که چشم راستم ثبت کرد، لبخند اون شخص موقع شلیک کردن بود». این دختر جوان نوشته بود که برای جلوگیری از اصابت گلوله به مادرش در مقابل او ایستاد.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
خواهر جاویدنام شهریار محمدی در زادروز دایه کبری شیخه برایش جشن تولد برگزار کرد .

▪️شهریار محمدی از جانباختگان خیزش سراسری در بوکان است.
کبری شیخه، مادربزرگی که «آرزو داشت در راه آزادی کشته شود»
زنی خانه‌دار و مادر چهار فرزند و مادربزرگی که آرزویش «کشته شدن در راه آزادی» بود: کبری شیخه معروف به «دایه کبری» برای اعتراض به جلوی در خانه‌اش رفته بود و پا به پای دیگر معترضان شعار می‌داد که هدف گلوله قرار گرفت.

در آبان ماه سال ۱۴۰۱ مهاباد به یکی از کانون‌های مهم اعتراض‌ها تبدیل شده بود؛ شهری که با زادگاه مسها امینی - سقز - فاصله زیادی ندارد و از دیرباز، پایگاه مهم فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی کردها در غرب ایران بوده است. در روز چهارم آبان ماه در این شهر، اسماعیل مولودی کشته شد.

در روز پنجم آبان، خاکسپاری اسماعیل مولودی خود به تظاهراتی گسترده تبدیل شد که به نقاط مختلف شهر گسترش یافت. پاسخ نیروهای امنیتی، شلیک گلوله به سوی معترضان بود.

کبری شیخه‌سقا به همراه زانیار ابوبکری و شاهو خصری، از جمله کسانی بودند که در این روز در مهاباد کشته شدند. او مادر، همسر، مادربزرگ و معترض بود.
جلوگیری از ورود خانواده‌های اعدام‌شدگان دهه شصت به خاوران؛ ماموران در ورودی را بستند

ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
جلوگیری از ورود خانواده‌های اعدام‌شدگان دهه شصت به خاوران؛ ماموران در ورودی را بستند ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
نیروهای حکومتی جمهوری اسلامی روز جمعه پنجم مرداد مانع ورود خانواده‌های زندانیان سیاسی اعدام شده در دهه شصت به گورستان خاوران برای گرامی داشت یاد اعدام شدگان شدند.
به گزارش کانال تلگرام «منشور آزادی، رفاه و برابری»، خانواده‌ها قصد داشتند که ضمن گرامی داشت «یاد عزیزان خود در گلزار خاوران»، مزار آنها را گلباران کنند اما ماموران در ورودی خاوران را بستند و اجازه ورود به آنها ندادند.
بر اساس این گزارش، «روند آزار و اذیت خانواده‌های خاوران در بیش از چهل سال گذشته به شیوه های گوناگون ادامه داشته است.» مانند «استفاده از بولدوزر و زیر و رو کردن مزار جان باختگان در قتل های حکومتی دهه ۶۰ گرفته تا دفن درگذشتگان جامعه بهایی برای نابود کردن آثار جنایت.»
این کانال تلگرامی نوشت که این اقدامات به ویژه «گورهای دسته جمعی اعدام شدگان در جریان کشتار زندانیان سیاسی در تابستان ۶۷»‌ را هدف گرفته است و در این ارتباط به بازداشت خانواده‌های دادخواه نیز اشاره کرد.
این گزارش حاکی از آن است که «خانواده‌های دادخواه خاوران در تمام این سال ها تلاش کرده اند با نامه نگاری و ملاقات حضوری با مسئولان شهرداری و بهشت زهرا به این روند ظالمانه اعتراض کنند و از ابتدایی ترین حق انسانی خود برای حضور بر مزار عزیزان خود و گرامی داشت یاد آنان دفاع کنند. اما با این همه همچنان به در بسته برخورده اند.»
خاوران، نام گورستانی در جنوب‌شرق تهران و در حاشیه جادهٔ خاوران است. این مکان در کنار چند آرامستان مربوط به اقلیت‌های دینی قرار دارد و در آن هزاران تن از زندانیان سیاسی و عقیدتی اعدام‌شدهٔ زندان‌های تهران، در تابستان ۱۳۶۷، به صورت مخفیانه و بدون نام و نشان، در گورهای دسته‌جمعی مدفون شده‌اند.
این زندانیان سیاسی که از اعضا و هواداران سازمان ها و احزاب چپ گرا و نیز سازمان مجاهدین خلق ایران بودند با دستور هیاتی که به هیات مرگ شهرت یافته است، اعدام شدند
@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سپیده رشنو، زن مخالف حجاب اجباری با انتشار ویدیویی در اینستاگرامش پیش از معرفی خود به زندان، احکام اعدام زندانیان را مهمتر از حکم زندان خود دانست و با اشاره به اعتراض زندانیان علیه  اعدام، بر لزوم پایان یافتن هرچه سریعتر «شر» تاکید کرد.

خانم رشنو که در این ویدیو پیراهنی سفید بر تن دارد، با اشاره به تلاش برادر و وکیلش برای جلوگیری از اجرای حکم گفت: «کاری نکردم که مجرم شناخته شوم، از شهر و خیابان حذف شوم، از تحصیل محروم و زندانی شوم اما دست‌وپای شر آنقدر در زندگی ما فرو رفته که بدن و فردیت و زندگی ما جرم است.»

او در این ویدیو که جمعه ۵ مرداد منتشر کرد به اعتصاب غذای هفتگی زندانیان علیه حکم اعدام اشاره کرد و گفت: «مهم‌ترین مساله این است که این شر هر چه‌زودتر به پایان برسد. در این شر همه ما مجرم هستیم، فقط به نوبت محاکمه می‌شویم.»

دایره اجرای احکام قوه قضائیه از خانم رشنو که به اتهام «تشویق به فساد و فحشا» و «تبلیغ علیه نظام» به سه سال و هفت ماه زندان محکوم شده است خواسته است تا ششم مرداد ماه خود را به زندان معرفی کند.


@raadiofarhang
علی شریف‌زاده اردکانی، وکیل دادگستری اعلام کرد دادگاه سرین، بدیعی، معروف به شاهزاده سرین، در شعبه ۳ دادگاه انقلاب کرج با سه اتهام «تشویق مردم به فساد و فحشا، توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام» برگزار شده اما تاکنون حکمی صادر نشده است.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مرضیه، خواهر جاویدنام ابوالفضل آدینه زاده با انتشار این ویدیو نوشت:

«همدلی و اتحادی که در این ظلمات عمیقِ امیدکش چراغ راهی‌ست برای ایستادگی و ادامه‌دادن…
#پاینده_ایران
دو روز از بازداشت پدرم، #علی_آدینه_‌زاده گذشت.»

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پیمان میرزایی، فعال سیاسی با انتشار ویدئویی صدور حکم اعدام علیه زنان زندانی سیاسی از جمله شریفه محمدی و پخشان عزیزی را محکوم کرد.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
افسون نجفی خواهر جاوید نام‌حدیث نجفی با انتشار ویدیویی در کنار مزار خواهرش حدیث از نشان دادن تصویر مزار خواهرش توسط موبایل به دیگر خواهرش شیرین نجفی ،یاد خاطر او را گرامی می دارد.

حدیث نجفی  یکی از معترضان در خیزش ۱۴۰۱ ایران بود که در مهرشهر، کرج توسط نیروهای جمهوری اسلامی به قتل رسید و شبانه به خاک سپرده شد. مرگ او بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته و حدیث نجفی نیز مانند مهسا امینی به نمادی از قدرت‌مندی زنان و اعتراضات مداوم علیه جمهوری اسلامی تبدیل شد

@raadiofarhang
بر اساس اطلاعات رسیده ، روند درمان فرزانه قره‌حسنلو از زندانیان خیزش «زن، زندگی، آزادی» که به دلیل عوارض ناشی از بیماری در زندان وکیل‌آباد مشهد به بیمارستان قائم این شهر اعزام شد، با پرخاش و حمله پزشک حکومتی به این زندانی، پس از اطلاع از هویت او، ناتمام ماند. 
@raadiofarhang
سامان رشنو، برادر سپیده رشنو، فعال مدنی مخالف حجاب اجباری اعلام کرد که اجرای حکم زندان خواهرش، تا روز ۱۳ مرداد به تعویق افتاده است.
او اضافه کرد: «اعاده‌دادرسی دوم ثبت شده و امیدواریم با تغییر عنوان اتهامی پرونده دوم، حبس تعلیقی پرونده اول به اجرا درنیاد.»

@raadiofarhang
جمع‌آوری نزدیک به هفت هزار امضاء برای آزادی رسول بداقی

پس از درخواست‌ کانال "کمپین آزادی رسول بداقی" از آزادی‌خواهان برای حمایت از این معلم آزادی‌خواه، تاکنون حدود هفت هزار امضاء به همین منظور ثبت شده است.

این کمپین از روز بیست و هشتم تیر ماه، برای حمایت جدی‌ از رسول بداقی و با شعار "انتقاد از وضعیت نا به سامان آموزش کشور جرم نیست" آغاز به کار کرد.

رسول بداقی، معلم زندانی در مجموع مدت ۹ سال از ۱۴ سال گذشته را در زندان‌های جمهوری اسلامی سپری کرده است.

وی که پیشتر به دلیل‌ فعالیت‌هایش از کار اخراج شده، در بیش از دو سال گذشته به جز یک مرخصی چهار روزه، از حق مرخصی نیز محروم بوده است.

@raadiofarhang
نازنین بنیادی در مطلبی در ایکس سپیده رشنو را یک کنشگر مخالف حجاب اجباری خواند که به دلیل «شجاعتش» به بیش از سه سال زندان محکوم شده است.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیام ویدیویی کوتاه گلجهان اشرفپور از بیمارستان بمناسبت سالگرد فرزندش اکبر محمدی در ۸ مرداد،

اکبر محمدی متهم ردیف دوم جنبش کوی دانشگاه تهران در ۱۸ تیر ماه سال ۱۳۷۸ خورشیدی است.

اکبر همراه با برادرش منوچهر محمدی که او نیز از سوی قوه قضائیه خامنه ای بعنوان متهم ردیف اول کوی دانشگاه تهران شناخته شده بود، پس از دستگیری در ۲۴ تیر ماهها در کنار هم شکنجه شده بودند.

اگر چه وزارت اطلاعات رژیم ایران، چهار بیانیه از شش بیانیه صادره خود را بعد از سرکوب جنبش کوی دانشگاه تهران، در مورد منوچهر صادر کرده بود و اگر چه نیز، تمامی رسانه های ایران بعد از دستگیری همزمان برادران محمدی، اعدام منوچهر را به نقل از سخنگویان رسمی و غیر رسمی قوه قضائیه، هفته ها در بوق و کرنا قرار داده بودند اما دستگاه قضائی ایران بعلت حمایت گسترده جهانی از منوچهر و همچنین همزمان نیز فشارهای جهانی، بویژه اتحادیه اروپا بر رژیم خامنه ای، حتی از اعلام صدور حکم اعدام برای منوچهر امتناع و عقب نشینی نمود و بجای آن حکم اعدام را به برادرش اکبر ابلاغ کرده بود که به واقع، اعمال این نوع سیاست غیر انسانی تنها برای وارد کردن ضربه هر چه بیشتر به منوچهر و دیگر اعضای خانواده او بوده است.

اکبر پس از دریافت حکم اعدام در دادگاه انقلاب بعنوان مفسدفی العرض از دست قاضی، نه تنها که کمترین حس ترس به او دست نداده بود، بلکه بر عکس، پس از دریافت آن حکم اعدام، بی درنگ شعار های پی در پی مرگ بر خامنه ای مفسد فی العرض و مرگ بر قاضی مفسد فی العرض سر داده بود، به واقع سیاست قاضی امنیتی با این شعارهای او نتیجه عکس داده بود، چون او با این شعارها، ترس و وحشت را در دل و روان خود آن قاضی ایجاد کرده بود، اگر چه رژیم خامنه ای بعلت فشارهای جهانی، بعد از یکسال، حکم اعدام اکبر را به پانزده سال حبس تقلیل داده بود.
اکبر معتقد بود که مبارزین سیاسی، پس از دستگیری شان و نیز افتادن به زندان، چاره ای جز این ندارند که مبارزاتشان را از بیرون زندان به داخل زندان منتقل سازند، چون او باور داشت که با ادامه مبارزات در داخل زندان است که میتوان بیرون زندان را برای تمامی حاکمان مستبد دینی ایران تلخ ساخت. اکبر دهها بار به این باور مبارزاتی خود در داخل زندان تا آخر عمل کرد. در مورد آخر اینکه او به مبارزه اعتراضی خود از طریق اعتصاب غذا در داخل زندان اوین روی آورده بود، اگر چه این اعتصاب غذا در داخل زندان های ایران اولین بار نبود اما در دولت احمدی نژاد اولین بار و آخرین بار بود.

این اعتراض اعتصابی باعث شده بود که نظام خامنه ای در سطح جهان رسوا شود و به تبع آن فشارهای جهانی به این نظام تشدید گردد. همه این عوامل موجب شده بود تا اکبر به دستور مستقیم خامنه ای و همینطور نیز محسنی اژه ای وزیر اطلاعات رئیس جمهور وقت احمدی نژاد، در داخل بهداری زندان اوین با دست ها و پاهای بسته شده به تخت بهداری در ابتدا در زیر بدترین شکنجه ها قرار بگیرد و سپس نیز از طریق داروهای روسی، ترور بیولوژیکی گردد. خانواده دادخواه اکبر محمدی معتقدند در این مورد کسانی چون علی خامنه ای و فرزند او مجتبی خامنه ای، رئیس جمهور وقت احمدی نژاد و وزیر وقت اطلاعات او محسنی اژه ای که هم اکنون رئیس انتصابی قوه قضائیه خامنه ای است و همینطور نیز عاملین اجرا کننده دست پائینی این نوع قتل مخوف، باید بزودی در یک دادگاه مستقل ملی پاسخگوی اعمال جنایت شان باشند.
بنابر اطلاعات رسیده ، سامان سیدی، رپر معترض محبوس در زندان قزلحصار، در شرایط نامساعد جسمی و روحی به‌سر می‌برد و در روزهای اخیر، چندین بار به بهداری واحد چهار زندان اعزام شده است.
کمیسیون پزشکی قانونی نیز تایید کرده که سامان یاسین، نیاز جدی به درمان دارد.

@raadiofarhang
تهدید خانواده دادخواه علی آدینه‌زاده در دادسرای قوچان

فاطمه حیدری، خواهر جاویدنام جواد حیدری در حساب "ایکس" خود نوشت: "خانواده آدینه‌زاده امروز برای پیگیری وضعیت علی آدینه‌‌زاده به دادسرای قوچان مراجعه کردند و نه‌تنها پاسخی به آن‌ها ندادند؛ بلکه تهدید کردند که دیگر حق ندارند به دادسرا مراجعه کنند."

روز چهارشنبه سوم مردادماه، علی آدینه‌زاده، پدر دادخواه زنده‌یاد ابوالفضل آدینه‌زاده پس از احضار به بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب قوچان، بازداشت و به زندان این شهر منتقل شد.

وی پیشتر در ابلاغیه‌ای جهت دفاع بابت اتهامات "نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی" و "تبلیغ علیه حکومت" به این شعبه قضایی احضار شده بود.

مرضیه آدینه‌زاده خواهر جاویدنام ابوالفضل آدینه‌زاده، دلیل احضار پدر دادخواهش را "همدردی با خانواده‌های دادخواه" عنوان کرده بود.

@raadiofarhang
دایه شریفه: حاکمیت برای بقا به دنبال گردن برای طناب دارش می‌گردد

دایه‌ شریفه، مادر سربدار جاویدنام رامین حسین‌پناهی، با در دست گرفتن پلاکاردی اعتراضی نسبت به حکم اعدام، اعلام کرد:

من خواهان لغو فوری حکم اعدام و آزادی پخشان عزیزی و شریفه محمدی هستم.

اعدام، قتل عمد حکومتی است، اعدام ننگ بشریت است. ننگ بر حاکمیتی که برای بقا به دنبال گردن برای طناب دارش می‌گردد.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ابتلای صمد پورشه به دیسک گردن بر اثر شکنجه‌های اطلاعات سپاه

صمد پورشه، زندانی سابق سیاسی با انتشار پیامی ویدئویی می‌گوید که بر اثر شکنجه مزدوران اداره تروریستی اطلاعات سپاه حین بازداشت و بازجویی دچار دیسک گردن شده است.

او می‌گوید که در دوران حبس از دسترسی به خدمات درمانی محروم بوده و پس از آزادی تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

به گفته آقای پورشه او که کارگر گچ‌کاری ساختمان است، بعد از مدتها به کار بازگشته بود، اما گردن او مجددا دچار مشکل شد و اکنون در حالی که هیچ گونه منبع درآمد و سرمایه‌ای ندارد، نمی‌تواند برای امرار معاش کار کند.

@raadiofarhang
2024/11/20 11:19:26
Back to Top
HTML Embed Code: