Telegram Web Link
محبوبه رضایی، زندانی سیاسی: اصلاح‌طلبان و اصولگرایان تفاوت ندارند، انتخابات «نمایشی و فرمایشی» است

محبوبه رضایی، زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان اوین، در پیامی برگزاری «انتخابات نمایشی» برای جانشینی ابراهیم رئیسی را «انتصابات فرمایشی» خواند و تأکید کرد که «اگر انتخابات تأثیرگذار بود»، جمهوری اسلامی «قطعا حق انتخاب به مردم» نمی‌داد.
در پیام محبوبه رضایی که روز دوشنبه ۲۸ خرداد در صفحه منتسب به گلرخ ایرایی در ایکس منتشر شده، این زندانی سیاسی مشروطه‌خواه با متهم کردن جمهوری اسلامی به «سوءاستفاده از احساسات مردم»‌ از طریق «ایجاد فرصت برای انتخاب بین بد و بدتر» تأکید کرد که «ما جز گذر از جمهوری اسلامی و ایجاد تغییر در کلیه سطوح و ساختارهای قدرت، راه دیگری در پیش نداریم؛ مشروعیت از دست رفته این رژیم بعد از چهار دهه جنایت به دست نخواهد آمد» و «ملت آگاه و متحد هرگز شکست نمی‌خورد.»
این زندانی سیاسی، با تأکید بر این که «ما هرگز آبان خونین و خیزش خونین ۱۴۰۱ را از یاد نخواهیم برد»، اضافه کرد: «بار دیگر حکومت اسلامی با سوءاستفاده از احساسات مردم و ایجاد فرصت برای انتخاب بین بد و بدتر، که سال‌ها شیوه اصلاح‌طلبان بوده؛ در پی کسب مشروعیت است.»
محبوبه رضایی با تأکید بر شعار «نه به جمهوری اسلامی» و «پاینده ایران و ایرانی»، افزود: «خوب می‌دانیم جمهوری اسلامی هیچ مشروعیتی ندارد و این شرط‌بندی بر اسب بازنده حکومت است و تکرار اشتباهات پیشین.»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بیانیه همبستگی جمعی از خانواده‌های دادخواه:
راه عزیزانمان برای آزادی وطن را ادامه خواهیم داد

متن این بیانیه که توسط پدر ابوالفضل آدینه زاده قرائت شد به این شرح است:

به نام خداوند رنگین کمان
به نام نیکا و ابوالفضل و جواد
به نام سرافرازی وطن
سال گذشته در تولد ابوالفضل، خانواده‌ ما در زندان بود٫ دل‌شکسته از اینکه ابوالفضل عزیزمان روز تولدش زیر خروارها خاک تنهاست. اما مردم شریف ایران و خانواده‌های دادخواه تصویری زیبا از همدلی و اتحاد را به نمایش گذاشتند؛ همدلی و اتحادی که در این ظلمات عمیقِ امیدکش چراغ راهی‌ست برای ایستادگی و ادامه‌دادن…
و امروز به پاس‌داشت آن همدلیِ همواره جاری کیلومترها راه آمده‌ایم تا تولد ابوالفضل را بر مزار شیرمردی دیگر و در کنار خانواده‌‌های شجاع‌ترین فرزندان ایران جشن بگیریم و بار دیگر، به مردم ایران، مردمی که شجاعت و‌ مقاومت را هر روز زندگی می‌کنند، بگوییم ما از این زندگی پنج‌روزه دست شسته‌ و با همدیگر هم‌قسم شده‌ایم که همه‌چیز را در راهی که فرزندانمان برای آزادی وطن رفته‌اند، فدا کنیم.
یا تن رسد به جانان
یا جان زن تن برآید

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر جاوید نام حمیدرضا روحی در کنار مزار فرزندش

حمیدرضا روحی  در شامگاه جمعه ۲۷ آبان ۱۴۰۱، در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران، در منطقه شهر زیبا، تهران با شلیک مستقیم نیروهای سرکوب‌گر جمهوری اسلامی به قتل رسید.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
خانواده های دادخواه بر مزار ابوالفضل آدینه زاده در مشهد

دادخواهان از شهرهای قزوین کرج تهران و پاکدشت و دیگر شهرها خودشان را برای بزرگداشت جاوید نام ابوالفضل آدینه زاده به خانواده او رسانده و مراسم با شکوهی برگزار کردند.
@raadiofarhang
انتقال سیروس فتحی به بازداشتگاه اطلاعات رشت

سیروس فتحی،⁩ شهروند اهل رشت که صبح روز بیست‌ودوم خرداد ماه در منزل شخصی خود بازداشت شده بود، همچنان در «بازداشت موقت» اداره تروریستی اطلاعات تحت بازجویی قرار دارد و تحت فشار به سر می‌برد.

هیرکانی به نقل از یک منبع مطلع نوشت که سیروس فتحی از دو روز گذشته جهت بازجویی به یکی از بازداشتگاه‌های اداره تروریستی اطلاعات رشت منتقل شده است و این نهاد به خانواده او گفته به مدت یک هفته سراغی از او نگیرید.

‏بازداشت آقای فتحی به فاصله‌ی دو روز پس از برگزاری جلسه‌ دادگاهی همسرش شریفه محمدی، فعال کارگری صورت گرفت.

‏سیروس فتحی از زمان بازداشتِ همسرش پیگیر وضعیت او بوده و در این مدت بارها از جانب مأموران حکومتی تهدید به پرونده‌سازی و بازداشت شده بود.

بنا به گفته یک منبع نزدیک به خانواده این دو بازداشتی، شریفه محمدی و سیروس فتحی کوهنورد، فعال اجتماعی و کارگری به جریانی وابسته نبوده و به دلایل واهی بازداشت شده‌اند.

شریفه و سیروس صاحب یک فرزند ۱۲ ساله به نام آیدین هستند که از زمان بازداشت پدرش در منزل یکی از اقوام به سر می‌برد.

@raadiofarhang
مهدی یراحی در واکنش به اتهامات علیه حسین شنبه‌زاده: جاسوسان از رگ گردن به شما نزدیکترند

مهدی یراحی، هنرمند آزادی‌خواه در واکنش به انتساب اتهام "جاسوسی" علیه حسین شنبه‌زاده، مترجم بازداشت‌شده در حساب "ایکس" خود، خطاب به دستگاه فاسد قضایی جمهوری اسلامی، نوشت: "جاسوسان از رگ گردن به شما نزدیکترند. با بهتان‌ زدن و تحمیق ما مردم به ستوه آمده، بر بی‌کفایتی نهادهای‌ امنیتی‌تان سرپوش نگذارید."

@raadiofarhang
در ششمین سالگرد جاوید نام‌ محمد ثلاث یاد و خاطرش را گرامی می داریم

محمد ثلاث باباجانی مشهور به محمد ثلاث  یکی از دراویش گنابادی بود که به قتل سه مأمور پلیس در جریان اعتراضات گلستان هفتم متهم شد. او ابتدا در بازجویی و دادگاه اتهام خود را پذیرفت اما بعد آن را پس گرفت و اعلام کرد رانندهٔ اتوبوس نبوده‌است. دادگاه وی را به اتهام قتل سه نفر مجرم تشخیص داد و در سحرگاه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ اعدام شد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پدرام ملکوتی از هنرمندان موزیک خیابانی در ترکیه بازداشت و به کمپ دیپورت اکیورت انکارا منتقل شد ، پدرام ملکوتی که با گروه زرد یواش و موزیک های اعتراضی اش شناخته میشود بیش از هشت سال در ترکیه در بلاتکلیفی به سر میبرد ، پدرام برای خروج از از این وضعیت و رفتن به کشور سوم تصمیم میگیرد مسیر اروپا را بپیماید که توسط پلیس ترکیه بازداشت و به کمپ دیپورتی منتقل میشود، پدرام سالهاست که قبولی پلیس مهاجرت را داشت اما پرونده او برای بخش باز اسکان هنوز ارسال نشده است . بعد از اعتراضات ۱۴۰۱ پدرام ملکوتی در فضای مجازی شعر ها و موزیک های اعتراضی بیشتری را منتشر کرد و در صورت بازگشت به ایران جانش در خطر جدی است.
@raadiofarhang
فوری
مریم مهرابی خواهر محمود مهرابی زندانی محکوم‌به اعدام
ساعاتی قبل با هجوم ماموران امنیتی در منزل بازداشت شد و تمامی تلفن ها و وسایل الکترونیکی او توسط مامورین ظبط و با خود برده شده است.
مریم مهرابی مادر دو فرزند خردسال است و فرزندانش را هم با او برده اند.
مریم مهرابی دراعتراض به حکم اعدام برادرش در فضای مجازی اعلام کرده بود در صورتی که حکم او شکسته نشود مقابل دفتر امام جمعه شهرستان کبارکه اصفهان خود سوزی خواهد کرد.

حالا او را به جرم فعالیت درفضای مجازی بازداشت کرده اند.

صدای او وا خانواده اش باشید.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هستی خزایی ویدیویی از گلباران محل جان‌باختن عرفان خزایی در روز تولدش (۱۱ خرداد) را استوری کرد و نوشت:

«اینجا جایی است که عرفان جاودانه شد،

عرفان نفس‌های آخرش را روی

همین زمین که حالا لباس‌های

دامادیش راه پهن کردیم کشید

عرفان با گلوله جنگی فاصله کمتر از

۱۰متر از پشت سر کشته شد

ساعت ها زنده بود و نفس می‌کشید

اما نیروهای اورژانس از نجات دادن

جان برادرم خودداری کردند....

عرفان برادرشجاعم با تمام آرزوهایی

که داشت جاودانه شد🖤 »

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
عزیز قاسم‌زاده برای درمان بیماری دوره حبس تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد

عزیز قاسم‌زاده، معلم و هنرمندی که به تازگی با وجود پایان دوره حبس با دو ماه تاخیر از زندان آزاد شد، می‌گوید که باید برای درمان توده سرطانی ناحیه پروستات که در زندان به آن مبتلا شده بود، تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

این معلم در یک پیام ویدیویی با اشاره به دو بیماری دیگر دوره حبس خود، می‌گوید که برای جلوگیری از متاستاز شدن توده می‌بایست با جراحی پروستات او تخلیه شود.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان در این مورد نوشت که مسئولان قضایی استان گیلان بارها نسبت به درمان این معلم اخلال ایجاد کردند و او را به شکلی غیرقانونی در زندان لاکان رشت نگه داشتند.

آقای قاسم‌زاده، روز ١٩ فروردین سال گذشته جهت تحمل یک سال حبس به زندان لاکان منتقل شد و علیرغم بیماری و نیاز به درمان، تا ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری از این حق ابتدایی محروم بود.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
صحبت های ماهان مهرابی خواهر زندانی محکوم به اعدام  محمود مهرابی در خصوص بازداشت خواهر و خواهر زاده هاش

@raadiofarhang
به یاد زنده یاد مونا محمودنژاد نژاد👇👇👇👇
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
به یاد زنده یاد مونا محمودنژاد نژاد👇👇👇👇
روز گذشته سالگرد اعدام «مونا محمودنژاد» در ۲۸ خرداد ۱۳۶۲ بود. این دختر ۱۷ ساله‌ را  به جرم تدریس به کودکان بهایی، در‌‌ شهر شیراز اعدام کردند. مونا محمودنژاد به همراه ۹ زن بهایی دیگر در پادگانم عبدالله مسگر (میدان چوگان شیراز) اعدام شد. مونا هنگام اعدام، دانش‌آموز دبیرستان و معلم کلاس اخلاق و تعلیمات دینی کودکان بهایی بود.

ورق که بزنید، در تصاویر پدر او «یدالله محمود نژاد» را نیز می‌بینید که چندماه قبل از اعدام دخترش، در اسفند ۱۳۶۱ به جرم «ارتداد» به دار آویخته شده بود. پدر و دختر در عرض سه ماه به جرم بهایی بودن جان خود را از دست دادند.

محمودنژاد در ۲۱ آبان ۱۳۶۱ در منزل به همراه پدرش بازداشت شد و به مرکز سپاه پاسداران انتقال پیدا کرد و پس از مدتی به زندان عادل‌آباد شیراز فرستاده شد، در حالی که پدرش نیز در بازداشت به سر می‌برد.  طی مدت بازداشت، تحت بازجویی و فشار‌های بسیاری برای بازگشت از باور دینی‌اش قرار گرفت؛ باوری که در پایان به خاطر عدم پذیرش فشارها و خواسته‌های بازجویان، به محکومیت اعدام وی منجر شد.


در یکی از یادداشت‌هایی که از مونا محمودنژاد به یادگار مانده است او از ظلمی که بر بهائیان ایرانی می‌رود گله بسیار می‌کند: « چرا در کشور من هم‌کیشانم از خانه‌هایشان ربوده می‌شوند؟ شبانه و با لباس خواب به مساجد برده می‌شوند و شلاق می‌خورند؟ همانگونه که اخیرا در شهر خودمان (شیراز) دیده‌ایم، خانه‌هایشان غارت و آتش زده می‌شوند؛ صدها نفر با ترس خانه‌هایشان را ترک می‌کنند. چرا؟ به‌دلیل نعمت آزادی‌ای که اسلام آورده است؟»


مونا در روز اعدام تنها نبود، گرچه جوان‌ترین عضو این اعدام گروهی بود. در آن روز ۹ زن جوان و میانسال به خاطر اعتقادشان به آیین بهاییت بالای دار فرستاده شدند. رویا اشراقی (۲۳ ساله)، سیمین صابری (۲۴ ساله)، اختر ثابت (۲۵ ساله)، شیرین دالوند( ۲۷ ساله)،  مهشید  نیرومند (۲۸ ساله)، زرین مقیمی‌ابیانه (۲۹ ساله)، نصرت غفرانی (۵۶ ساله)، طاهره ارجمند و عزت اشراقی همگی در گروهی بودند که همراه مونا اعدام شدند.

جسد مونا به خانواده‌اش تحویل داده نمی‌شود و مخفیانه همراه دیگر کشته‌شدگان بدون برگزاری مراسم و آیینی در قبرستان بهاییان شیراز دفن می‌شود. قبرستانی که در اردیبهشت ماه ۱۳۹۳ خبر رسید که توسط سپاه پاسداران تخریب شده است.
سنندج، "سنە"
مراسم اولین سالگرد دو جانباختە  کورد اهل سنندج " هیوا صادقی و سامان ابراهیمی" با حضور تعداد زیادی از مادران دادخواە جنبش انقلابی ژن ژیان ئازادی و تعدادی دیگر از مادران دادخواە برگزار شد.

@raadiofarhang
2024/09/30 12:14:04
Back to Top
HTML Embed Code: