Telegram Web Link
▪️اطلاعیه شانزدهم کمیته دفاع از عثمان اسماعیلی

کارگران، مردم آزادی‌خواه!
صبح روز شنبه پنجم خردادماه ۱۴۰۳ عثمان اسماعیلی فعال کارگری محبوس در زندان سقز، پس از پیگیری‌های خانواده و کمیته دفاع از وی، با قرار وثیقه یک میلیارد تومانی به مرخصی استعلاجی آمد. دادستانی سقز با مرخصی عثمان اسماعیلی برای انجام آنژیوگرافی و ادامه درمان در خارج از زندان بمدت پنج روز موافقت کرد.
آزادی موقت عثمان اسماعیلی در حالی پس از پنج ماه صورت می‌گیرد که پزشکی قانونی سقز در سوم دی‌ماه سال ١۴٠٢ اعلام کرده بود که نامبرده دچار بیماری فتق شده و باید در اسرع وقت تحت عمل جراحی قرار گیرد.
کمیته دفاع از عثمان اسماعیلی اعلام می‌دارد که زندانیان سیاسی محبوس در زندان‌های ایران معترضین برحق به شرایط نابسامان اقتصادی، سیاسی حاکم بر جامعه هستند و نمی‌توان آن‌ها را در زمره‌ی مجرمین قرار داد، لذا باید هر چه سریع‌تر بدون هیچ قید و شرطی آزاد شوند.

کمیته دفاع از عثمان اسماعیلی
شنبه پنجم خردادماه  ۱۴۰۳
فشار بر معلمان ادامه دارد؛ تایید محکومیت یک معلم دیگر به حبس و جزای نقدی

حکم محکومیت کریم بستانچی خضرآباد، فعال صنفی معلمان توسط دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان غربی عینا تایید شد.

بر اساس گزارش شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، این معلم پیشتر در دو پرونده مجزا توسط دادگاه های انقلاب و کیفری ارومیه به سه ماه حبس تعزیری، پرداخت جزای نقدی و مجازات تکمیلی محکوم شد.

بر اساس حکمی که توسط شعبه ۲۳ دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان غربی صادر و به وی ابلاغ شده است، آقای بستانچی خضرآباد بابت اتهام "نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی" به پرداخت پانزده میلیون تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت و ضبط تلفن همراه متعلق به وی به نفع دولت محکوم شده است.

او در بخش دیگری از پرونده خود نیز بابت اتهام "تبلیغ علیه نظام به نفع گروه‌های معاند" به تحمل سه ماه حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم شده است.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
خواهر جاوید نام حدیث نجفی با انتشار ویدیویی از او یاد و خاطرش را گرامی داشت.

حدیث نجفی  یکی از معترضان در خیزش ۱۴۰۱ ایران بود که در مهرشهر، کرج توسط نیروهای جمهوری اسلامی به قتل رسید و شبانه به خاک سپرده شد. مرگ او بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته و حدیث نجفی نیز مانند مهسا امینی به نمادی از قدرت‌مندی زنان و اعتراضات مداوم علیه جمهوری اسلامی تبدیل شد
گراز پدری که به خانم ایرانی حمله کرد شناسایی شد:

‏ حکمت ( ابوزینب ) شیعی عراقی
‏راننده اوبر
‏ ماشین مرسدس  V CLASS
‏شماره ماشين : ET17 TWA
‏تلفن همراه: ٠۷۴۳۸۸۱۴۰۵۴

هموطنان سعی نکنید کتک بخورید٫ بزنید نترسید٫ملت در ایران گلوله میخورن قرار نیست در خارج هم کتک بخورن.
ژینا مدرس‌گرجی، روزنامه‌نگار و فعال حقوق زنان اهل سنندج از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی این شهر به اتهام‌های «تشکیل دستە و گروە غیرقانونی با هدف براندازی نظام» به ۱۰ سال حبس تعزیری، «همکاری با گروه‌ها و دول متخاصم» به ۱۰ سال حبس تعزیری و «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.

بنا به اطلاع شبکه حقوق بشر کردستان، آخرین جلسه دادگاه وی در تاریخ ۲۱ فروردین در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به ریاست قاضی کرمی برگزار و صدور این حکم در روزهای گذشته به وکلایش ابلاغ شده است.

بر اساس قانون ادغام و تجمیع احکام، از مجموع ۲۱ سال حکم صادره، اشد مجازات یعنی ۱۰ سال حبس تعزیری همراه با تبعید به زندان همدان قابل اجرا است. وکلای خانم مدرس‌گرجی اعتراض خود به این حکم سنگین را رسما ثبت و پرونده برای بررسی مجدد به دادگاه تجدیدنظر استان ارسال خواهد شد. وکلای خانم مدرس‌گرجی اعتراض خود به این حکم سنگین را رسما ثبت و قرار است پرونده برای بررسی مجدد به دادگاه تجدیدنظر استان ارسال شود.

طبق حکم صادره، مصادیق اتهامات مطرح شده علیه ژینا مدرس‌گرجی «تاسیس انجمن ژیوانو با ایدئولوژی فمینیستی و با هدف براندازی»، «شرکت هدفمند در تجمعات و بیان نمودن شعارهای ساختار شکنانه»، « ارتباط پیوسته با عناصر ضدانقلاب»، «شرکت در کنفرانس‌ها و کارگاه های آموزشی بین‌المللی»، «نشر مطالب در فضای مجازی و انجام مصاحبه با رسانه‌های خارج از کشور در جهت سیاه‌نمایی اوضاع کشور و متشنج کردن فضای جامعه در برهه حساس پس از فوت مهسا امینی» عنوان شده است.

دادگاه انقلاب اسلامی همچنین در رابطه با اتهام «نشر اکاذیب و تحریک مردم به اعمال خشونت‌آمیز»، دادگاه کیفری را مسئول رسیدگی به آن اعلام و پرونده را به دادگاه
محمد رسول‌اف جایزه کمیته داوران جشنواره کن را به دست آورد

جایزه ویژه هیئت داوران هفتاد و هفتمین دوره جشنواره فیلم کن به محمد رسول‌اف، سینماگر سرشناس ایرانی اهدا شد.

محمد رسول‌اف برای کارگردانی فیلم «دانه انجیر مقدس» این جایزه را به دست آورده است.
وکیل خانواده محمدمهدی (کومار) کرمی به شش سال حبس محکوم شد

امیرحسین کوهکن، وکیل خانواده جاویدنام محمدمهدی (کومار) کرمی توسط دستگاه فاسد قضایی جمهوری اسلامی به شش سال حبس محکوم شد.

تاکنون اتهام انتسابی به امیرحسین کوهکن از سوی شعبه دوم دادگاه انقلاب کرج به صورت رسمی اعلام نشده است.

پیشتر برخی منابع نوشتند که این وکیل دادگستری به "اجتماع و تبانی"، "تبلیغ علیه نظام" و "تشکیل گروه در فضای مجازی به قصد برهم زدن امنیت کشور" متهم شده است.

امیرحسین کوهکن در تاریخ هشتم شهریور ماه سال گذشته، پس از احضار به اداره نظارت و پیگیری وزارت تروریستی اطلاعات در شهر کرج بازداشت شده بود.

آقای کوهکن چندی بعد، پس از انتقال به بند قرنطینه زندان مرکزی کرج در اوایل آ‌ذر ماه، به زندان کچویی کرج انتقال یافت و در نهایت بیست و چهارم همان ماه، با تودیع وثیقه به صورت موقت آزاد شد.
زندان قزلحصار کرج؛ زرتشت احمدی راغب به سلول انفرادی منتقل شد
زرتشت احمدی راغب، زندانی سیاسی محبوس در زندان قزلحصار کرج، روز شنبه پنجم خردادماه، به دستور مسئولین زندان به صورت تنبیهی به سلول انفرادی منتقل شد.

یک منبع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی با تایید این خبر به هرانا گفت: “این اقدام توسط شورای انضباطی زندان، پس از اعتراض آقای احمدی راغب نسبت به انتقال احمدرضا حائری به سلول انفرادی صورت گرفته است.”
هرانا
به گزارش شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان ایران، سمیه اخترشمار دبیر مدارس مریوان از آموزش و پرورش اخراج شد.

سمیه اخترشمار، دبیر در بخش مرکزی شهرستان مریوان توسط هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان آموزش و پرورش استان سنه، از کار خود اخراج شد.

«انتشار مطالب توهین آمیز و نشر اخبار کذب علیه نظام جمهوری اسلامی، عضویت فعال در کانال‌های غیرقانونی صنفی معلمان در فضای مجازی و درج مطالب تحریک آمیز در کانال صنفی معلمان مریوان و سروآباد و فرهنگیان ایران، حمایت از احزاب کورد اپوزیسیون حکومت ایران و نشر آن در فضای مجازی» از جمله اتهاماتی است که اداره آموزش و پرورش مریوان در یک نامه به ایشان نسبت داده است.

هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان در استان سنه هم براساس همین اتهامات در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، حکم اخراج سمیه اخترشمار را صادر کرده است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران گفته است که "ضمن ابراز انزجار از فضای امنیتی حاکم بر ساختار آموزش و پرورش  و اعلام حمایت بی‌دریغ از خانم اخترشمار صدور این حکم و سایر احکام مشابه را محکوم می‌کند."
بازداشت یك جوان در بوكان بە دلیل واکنش به مرگ رئیسی

اشکان اسماعیل‌نژاد شهروند کُرد اهل بوکان، در پی واکنش به از مرگ ابراهیم رئیسی و ابراز خوشحالی، پس از احضار به اداره تروریستی اطلاعات این شهر بازداشت شد.

به نوشته منابع حقوق بشری، این شهروند اهل روستای قاجری از توابع شهرستان بوکان روز چهارشنبه دوم خرداد ماه بازداشت شده است.

تا این لحظه از اتهامات مطروحه علیه این شهروند کُرد، مکان و همچنین شرایط نگهداری وی اطلاع دقیقی به دست نیامده است.
بازداشت کامبار بامداد هنرمند اهل گیلان
یک هنرمند اهل استان گیلان با هویت کامبار بامداد به دلیل انتشار استوری در رابطه با مرگ ابراهیم رئیسی، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. این هنرمند در جریان جنبش ژن ژیان ئازادی نیز بازداشت شده بود.
هه نگاو
لیلا مهدوی، مادر جاویدنام سیاوش محمودی، ضمن انتشار تصویری از خود کنار مزار فرزندش، نوشت:

«دلنوشته‌های من واسه تو تمومی نداره ۱۶ سال و ۶ ماه با ۹ماه که در وجودم بودی به اندازه تمام دنیا به قول بچگیت به اندازه تمام ستاره‌های آسمون باهات خاطره تو ذهنم هست. از آن موقعی که در وجودم بودی وهمیشه باهات حرف می‌زدم تا الان که از من جدا هستی، یادمه چند روز قبل از این اتفاق از یک دنیا دیگه‌ای از یک دنیا موازی حرف می‌زدی از دنیای دیگر. و تو از من از جان من از کنار من جدا و به همان دنیای موازی خودت قدم گذاشتی. اما تو نباید تها بدون من می‌رفتی. رفتنت برایم زجرآور و دردناک است و غیر قابل باور.
داره دوسال میشه، ۳۰ شهریور امسال میشه دو سال. وقتی فکر می‌کنم هر لحظه عذاب بود درد بوده، اذیت بوده، استرس بوده، شکنجه روحی روانی بوده.
ببین من نزدیک به دوسال اینجا بودم کنارت در هر لحظه ثانیه نهال کاشتم، گل کاشتم، صدای آزادی‌خواهی که در وجودت بود به گوش جهانیان رساندم، اما من مادر چقدر روزها و شبها اینجا بودم حرف زدیم، گریه کردم، فریاد زدم. اما لحظه‌ای دلم آرام نشد.
حتی وقتی..... اما روزی دل من آرام می‌گیرد که این ریشه ظلم و قدرت سیری‌ناپذیر که چنان طعمش برای ظالمین شیرینه که خود را چنین می‌کنن..... اما مادر این درخت ظلم بی‌ریشه باید کلهم از خاک بیرون آید.

برای ستایش خواهرت برای دوستانت برای مادران این سرزمین که دیگر داغ دار نشوند برای خیلی چیزهای دیگر برای قلمی که در سانسور است، برای مادری که در سکوت است. هر وقت رسیدم اینجا همیشه دور برت را مرتب کرد، تمیز کردم شستم، اینجا شیر مردی از دیار آریایی است که ناجوانمردانه به خاک و خون کشیدنش و این درد و این ظلم هیچوقت از قلب مادر لحظه‌ای از یاد نرفت ونمی‌ذارم برود
زنده باد سیاوش قهرمان زنده باد ایران آزاد ما»
آخرین یکشنبه ماه ماى در سوئد روز مادر نامگذا ى شده ، این روز را به همه مادران شادباش میگوییم و در برنامه امروز اشاره اى کوتاه به تاریخچه این روز و چگونگى برگزارى آن خواهیم داشت
آنا جارویس* (۱۸۳۲ تا ۱۹۰۵) زن خانه‌داری بود که در امور اجتماعی از جمله گسترش امر بهداشت به منظور نجات کودکان از مرگ و میر بسیار فعال بود.
در روز ۹ مه سال ۱۹۰۵، آنا جارویس در گذشت و دختر او که نیز نامش آنا بود، بر آن شد که کار جولیا وارد هئو را ادامه دهد و همچنین خاطره و سنت مبارزه مادرش را جاودانه سازد. آنا جارویس (۱۸۶۴ تا ۱۹۴۸) با نوشتن نامه به قانونگذاران کشور تلاش خود را برای رسمی کردن روز مادر آغاز کرد. وی برای اولین بار در ۱۰ ماه مه ۱۹۰۸ در شهری که مادرش در روزهای یکشنبه در مدرسه کلیسا تدریس کرده بود، روز مادر را جشن گرفت. به تدریج مردم دیگر شهرهای امریکا روز مادر را جشن گرفتند تا جایی که در سال ۱۹۱۲ چهل و پنج ایالت امریکا روز مادر را رسمی کرده بودند. در سال ۱۹۱۴، به دستور رئیس جمهور وقت امریکا، وودرو ویلسون، روز مادر به عنوان یک روز ملی به رسمیت شناخته شد.
روز مادر ریشه در همگرایی مادران در تلاش آنان برای حفظ صلح و نجات جان فرزندانشان دارد و هنوز سازمان‌های زنان در امریکا تلاش دارند تا فعالیت‌های اجتماعی در این روز در زمینه‌های بزرگداشت صلح و مخالفت با جنگ و بهبود وضعیت کودکان و مادران سامان داده شود.
و اما آخرین یکشنبه ماه مه از سال ۱۹۱۹ تاکنون در سوئد روز مادر بوده است. روزی که همگان از مادران خود, و یا هر انسان دیگری که او را بعنوان مادر ستایش میکنند, تقدیر بعمل می آورند.رادیو فرهنگ گوتنبرگ سوئد همراه با همه برنامه سازان رادیو روز مادر در سوئد را به همه شنوندگان گرامى خود شادباش می گوید.
@raadiofarhang
شناسایی شد
یکی دیگر از مزدوران رژیم در لندن را بشناسیم: این چهره اسدالله توفیقی معروف به اسد چماق بسیجی پاسدار تروریست از یگان ابوذر منقطه ۱۷ تهران و سرکوب کننده اعتراضات مردمی تهران در مناطق ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ و ۱۸ استان تهران و فعالیت در پایگاه  تروریستی بسیج ابوذر
اعزامی ۱۴۰۰ به استرالیا و بازگشت به ایران در ۱۴۰۱ و اعزامی مجدد در ۱۴۰۲ به لندن
جاسوس و مخبر اسدالله توفیقی که در کشتار و قتل جوانان ایرانی دست دارد. لطفا اطلاع رسانی و افشاگری کنید..
آرمان مرادی جهت اجرای حکم حبس به زندان سنندج منتقل شد
دوشنبه سی و یکم اردیبهشت ١٤٠٣، آرمان مرادی، فعال مدنی و دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه رازی کرمانشاه پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام دادگاه سنندج برای اجرای حکم حبس به زندان مرکزی سنندج منتقل شد.
كردپا
تجمع اعتراضی کارکنان آتش نشانی اراک در مقابل شورای شهر اراک
در اعتراض به مشکلات معیشتی و رفاهى
کامیار بامداد، به خاطر گذاشتن این استوری در صفحه اینستاگرام خود، بازداشت شد

بنا بر این خبر #کامیار_بامداد ، جوانی است اهل شهرستان  شاندرمن در استان گیلان، که در صفحه اینستاگرامش کلیپ‌های طنز منتشر می‌کند. البته  گفته می شود در صفحه اینستاگرامش ویدیویی وجود دارد که به وقایعی مثل سقوط هواپیمای اوکراینی، کشتی سانچی و ... اشاره می‌کند.

آقای کامیار بامداد، در جریان خیزش انقلابی ۱۴۰۱، روز ۲۶ آبان ماه در شهرستان ماسال بازداشت شده بود و چند ماه را در بازداشت گذراند.
مادر جاویدنام حنانه کیا، تصویری از او در اینستاگرام خود منتشر کرد و نوشت:
«ما را دل از کشاکش دنیا شکسته است
این کشتی از تلاطم دریا شکسته است
تنها ننالم از غم ایام و جور یار
باشد مرا دلی که ز صد جا شکسته است.
نه می‌بخشیم، نه فراموش می‌کنیم.»

حنانه کیا، معترض ۲۳ ساله اهل نوشهر بود که چند روز قبل از جشن عروسی خود، در ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ به‌دست ماموران جمهوری اسلامی کشته‌ شد.
جمهوری اسلامی، دشمن شادی و زیبایی و دشمن زندگی است و نگذاشت که شادی حنانه، عروس زیبای ایران، تداوم داشته باشد.
فشار سپاه بر چهار زندانی پرونده "شهرک اکباتان" جهت اخذ اعتراف اجباری

مرکز حامیان حقوق بشر گزارش داد که محمدمهدی حسینی، مهدی ایمانی، میلاد آرمون و نوید نجاران، در حال حاضر در مکانی نامعلوم زیر نظر اطلاعات سپاه تروریستی پاسداران برای اعتراف اجباری علیه خود تحت فشار هستند.

این زندانیان روز سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت ماه از زندان قزلحصار به مکانی نامعلوم منتقل شدند.

پیشتر منابع حقوق بشری، اعلام کردند که علیرغم بی‌خبری از این زندانیان سیاسی، این احتمال وجود دارد که آن‌ها به بازداشتگاه اطلاعات سپاه منتقل شده‌ باشند.

از میان هشت متهم سیاسی این پرونده، حسین نعمتی، علیرضا برمرزپورناک، علیرضا کفایی و امیرمحمد خوش‌اقبال در بهمن سال گذشته، با تودیع وثیقه از زندان قزلحصار آزاد شدند.

پیش از این، پیام درفشان، وکیل دادگستری اعلام کرده بود که میلاد آرمون، سیدمحمد مهدی حسینی، مهدی ایمانی و نوید نجاران با اتهام "محاربه" در زندان هستند.

فروردین سال جاری پرونده موسوم به شهرک اکباتان به علت آنچه رفع نقصی محرمانه عنوان شده بود، به دادسرا بازگردانده شد.
احضار یک فعال صنفی پس از گزارشی از افزایش آمار فروش شیرینی

امروز یکشنبه ۶ خرداد ماه ۱۴۰۳، علی بهره مند، رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران، در پی ارائه گزارش آماری از افزایش میزان فروش شیرینی در دوران مرگ ابراهیم رئیسی و اعضای همراه وی، پس از شکایت دادستان تهران، به شعبه بازپرسی، احضار و برای مدتی بازداشت شد. 
حقوق بشر در ايران
2024/06/29 04:49:34
Back to Top
HTML Embed Code: