Telegram Web Link
زیادی بها دادن اشتباه است
به هرکسی یا به هرچیزی
قــدرت تــغــیــیــرر... pinned «زیادی بها دادن اشتباه است به هرکسی یا به هرچیزی»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
رابطه
قــدرت تــغــیــیــرر...
رابطه
دوستان گرامی
اسم ایشون را کسی می داند؟
اگر پیج اصلیشون را دارید لطفا زیر پست قرار دهید ممنون. می شم
عدالت لزوما مساوی با برابری نیست.
فارغ از محتوای کلیپ که هم اشکالاتی و هم حرفهای خوبی دارد
نیاز به تحلیل بیشتره کلیپ را چند بار ببینید لطفا
به طور مثال
قهر کردن از مخربترین بازیهای روانی هست
و یک رفتار نشات گرفته از احساس غیر اصیل و از احساسات اخاذانه است.
همچنین از ویژگی مهر طلب هاست تا بگن حالا که اینقدر بدهستید و قدر من و نمی دونید من وجود گوهر بارم و ازتون دریغ می کنم

حالا دیگه آقا قهر کنه ؟؟؟
برابری ؟

اصلا اینجا موضوع برابری نیست
برابری خودش عامل بسیاری از جنگها و فتنه هاست.
قــدرت تــغــیــیــرر...
رابطه
امروز یک نفری گفت من سکوت می کنم
طرف مقابل هم گفت : نگو سکوت می کنم
بگو پاسخی ندارم که بدم

خیلی باحال بود

فکر نکنیم سکوت همیشه جوابه
بعضا نشانه ی فرار و انفعال و نداشتن توانایی حل مساله
و حق به جانب بودن کاذبه

سکوتی که توصیه می شه سکوت ذهنه وگرنه سکوت و نادیده گرفتن در روابط یک روش غیر متمدنانه برای تنبیه دیگران هست که هم نشانه ی مهرطلبی و قربانی شدن و همچنین آزارگری می باشد.

@qodrattaqeer
قــدرت تــغــیــیــرر... pinned «امروز یک نفری گفت من سکوت می کنم طرف مقابل هم گفت : نگو سکوت می کنم بگو پاسخی ندارم که بدم خیلی باحال بود فکر نکنیم سکوت همیشه جوابه بعضا نشانه ی فرار و انفعال و نداشتن توانایی حل مساله و حق به جانب بودن کاذبه سکوتی که توصیه می شه سکوت ذهنه وگرنه سکوت…»
Forwarded from Mr.Romuz | حال خوب
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ویدیو توضیحات تروما (زخم روحی) و درمان مبتنی بر شفقت توسط #دکتر_علی_بابایی_زاد

@Mr_Romuz
به نظرم حس قدرت خطرناکترین چیزیه که می شه به یک ادم داد

من خودم زمان مدرسه یک هفته مامور اب خوری بودم پشمای شمر ریخته بود
سلام دوستان وقتون بخیر خوب هستین انشالله امیدوارم اوقات خوبی را سپری کنید دوستان و استادان عزیز و بزگوار

دانش آموزی داریم بسیار بد دهن و بی ادب به طوریکه معلم دانش آموز فوق به طور مداوم از دست وی شکایت می‌کند . دانش آموز هیچگونه پند و اندرزی را نمیپذیرد و از مدیر مدرسه ترسی ندارد. خانواده دانش آموز فوق ، مدرسه را مقصر بی ادبی و بی تربیتی او میداند و بنا می دارد که در خانواده چنین موردی وجود ندارد و دانش آموز فوق دارای افت تحصیلی نیز می باشد.
توضیح دهید شما به عنوان یک روانشناس چه راه حلی برای رفع مشکل فوق ارائه می‌دهید.؟؟
قــدرت تــغــیــیــرر...
سلام دوستان وقتون بخیر خوب هستین انشالله امیدوارم اوقات خوبی را سپری کنید دوستان و استادان عزیز و بزگوار دانش آموزی داریم بسیار بد دهن و بی ادب به طوریکه معلم دانش آموز فوق به طور مداوم از دست وی شکایت می‌کند . دانش آموز هیچگونه پند و اندرزی را نمیپذیرد…
یکی از مسایلی که هنوز در مدارس ما وجود داره و از سیستم های آموزش و پرورشی دمده این هست که مربیان ، مراقبین ، معلمان و مدیر و مشاوران …. مدرسه کارشون شکایت کردن از دانش آموزان هست .

بعد انتظار دارند که والدین و مدیر و معلم و همه دست به دست هم بر علیه یک دانش اموز دبستانی یا نوجوان دبیرستانی بشن و با هم تبانی کنند تا تربیت بشه و مشکلش رفع بشه
اولین سلسله جبالی که دره‌ی محدود زندگی انسانی را احاطه می‌کند، افق دید اکثریت ساکنان این جهان است.

‏کالریج
@qodrattaqeer
🔝چرا می‌ترسیم از منطقه امن خودمون خارج بشیم؟

اگر اهل مطالعات روان‌شناختی باشید حتما عبارت منطقه‌ امن ذهنی یا (Comfort Zone) به گوشتان خورده است. این منطقه، موقعیتی کاملا آشنا و پایدار برای فرد است که آرامشش بالا و استرسش کم است. شاید فکر کنید اینکه عالی است اما باید بگوییم که باوجود داشتن جنبه‌های مثبت شما را از ماجراجویی‌های بسیاری محروم خواهد کرد و در دنیای امروز که مدام در حال گسترش و تغییر است، احتمالا فرصت‌های زیادی را از دست داده و درجا خواهید زد.
با ماندن در منطقه‌ امن، کم‌کم دچار احساسات منفی و کرختی می‌شوید. ممکن است فکر کنید که عرضه‌ی انجام کاری را ندارید. نسبت به اتفاقات اطرافتان دچار شک و تردید می‌شوید چراکه می‌ترسید آن‌ها آرامش کنونی زندگی‌تان را از شما بگیرند و شاید بدترین اتفاقی که برای ذهن شما می‌افتد این باشد که این‌طور فکر کنید که استعداد کافی برای رسیدن به هدف‌هایتان را ندارید و همین انگیزه‌ی تلاش و پیشرفت را...

چگونه از منطقه‌ امن ذهنی خود خارج
شویم؟

@qodrattaqeer
قــدرت تــغــیــیــرر...
🔝چرا می‌ترسیم از منطقه امن خودمون خارج بشیم؟ اگر اهل مطالعات روان‌شناختی باشید حتما عبارت منطقه‌ امن ذهنی یا (Comfort Zone) به گوشتان خورده است. این منطقه، موقعیتی کاملا آشنا و پایدار برای فرد است که آرامشش بالا و استرسش کم است. شاید فکر کنید اینکه عالی است…
اگر از منطقه‌ امن و راحت خودمان بیرون بیاییم چه مزایایی برای ما خواهد داشت؟

🔝• خودشکوفایی: این همان چیزی است که مازلو در آخرین قسمت هرم خود از آن یاد می‌کند یعنی نیاز به خودشکوفایی.
🔝• توسعه‌ی ذهنیت رشد: این ذهنیت می‌گوید که انسان سقفی برای استعداد و توانایی قائل نیست و می‌تواند با یادگیری مداوم آن‌ها را افزایش دهد و همواره در مسیر رشد باشد.
🔝• انعطاف‌پذیر شدن: خروج از منطقه‌ امن، ما را با استرس‌ها و رنج‌هایی روبه‌رو می‌کند که گاهی ممکن است طاقت‌فرسا باشند. اما همین چالش‌ها به‌مرورزمان به ما یاد می‌دهند که چطور با هر شرایطی خودمان را وفق دهیم و مشکلاتمان را حل کنیم.
🔝• خود کارآمدی بیشتر: از دید آلبرت بندورا اعتقاد بر این است که ما توانایی لازم برای انجام اقدامات لازم جهت رسیدن به هدف دلخواهمان را داریم.
اکنون وقت آن رسیده است که بدانیم چگونه می‌توانیم از این منطقه‌ امن خارج شویم. ما در این مقاله چند راه مؤثر برای حرکت شما به سمت مسیرتان را معرفی می‌کنیم.

@qodrattaqeer
قــدرت تــغــیــیــرر...
اگر از منطقه‌ امن و راحت خودمان بیرون بیاییم چه مزایایی برای ما خواهد داشت؟ 🔝• خودشکوفایی: این همان چیزی است که مازلو در آخرین قسمت هرم خود از آن یاد می‌کند یعنی نیاز به خودشکوفایی. 🔝• توسعه‌ی ذهنیت رشد: این ذهنیت می‌گوید که انسان سقفی برای استعداد و توانایی…
چگونه از منطقه‌ امن ذهنی خود خارج شویم؟

۱ـ اهدافتان را مشخص کنید

می‌دانیم که زندگی بدون هدف هیچ معنایی ندارد و شاید یکی از دلایلی که شما هنوز در منطقه‌ امن خودتان مانده‌اید این است که تاکنون هیچ هدفی برای خود مشخص نکرده‌اید تا انگیزه‌ی لازم برای رسیدن به آن را پیدا کنید.

فهرستی از اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت مرتبط با رشد فردی خودتان را به‌صورت هفتگی یا روزانه تنظیم کنید و هر روز قدمی هرچند کوچک به سمت آن‌ها بردارید. داشتن چنین لیستی و نگاه کردن به آن در ابتدا و انتهای روز و خود را به آن متعهد کردن باعث می‌شود تا به‌تدریج بتوانید از منطقه‌ی امن خودتان بیرون بیایید.

برای هدف‌گذاری می‌توانید با چنین قدم‌های کوچکی شروع کنید:

هدفتان را در ذهن خود مجسم کنید. مشخص کنید که می‌خواهید در راه رسیدن به این هدف چه احساساتی را تجربه کنید. حتی اگر هدفتان را دور از دسترس می‌بینید بازهم از آن صرف‌نظر نکنید.
تعیین کنید که میان شما و هدفتان چه موانعی وجود دارد. تمامی دلایلی را که فکر می‌کنید باعث می‌شوند به هدفتان نرسید یادداشت کنید. به این طریق می‌توانید بین آن دسته از موانعی که واقعا چالش‌برانگیزند و آن‌هایی که در فکر شما هستند تمایز قائل شوید. سپس مشکلات دروغین را حذف کنید تا هدفتان دست‌یافتنی‌تر شود.
نگاه بلندمدت نسبت به اهدافتان داشته باشید. مثلا خود را در ۵ سال آینده قرار دهید. افراد معمولا دوست دارند تا در ۵ سال آینده به جایگاه بالاتری برسند. اگر این‌گونه خود را برای آینده آماده کنید برای بهترین‌ها تلاش خواهید کرد.

@qodrattaqeer
قــدرت تــغــیــیــرر...
چگونه از منطقه‌ امن ذهنی خود خارج شویم؟ ۱ـ اهدافتان را مشخص کنید می‌دانیم که زندگی بدون هدف هیچ معنایی ندارد و شاید یکی از دلایلی که شما هنوز در منطقه‌ امن خودتان مانده‌اید این است که تاکنون هیچ هدفی برای خود مشخص نکرده‌اید تا انگیزه‌ی لازم برای رسیدن به…
۲ـ خلاق باشید و کارهای روزمره را متفاوت انجام دهید

خلاقیت یکی از عناصر ریسک‌پذیری است. زیرا برای اینکه خلاق باشید باید قدم در راه‌های ناشناخته‌ای بگذارید و احتمال شکست خوردن خود را بالا ببرید. خلاقیت روش خوبی برای تربیت ذهنیت رشد ماست. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که افراد خلاق بیشتر عمر می‌کنند چراکه این افراد یکپارچگی شبکه‌های عصبی خود را حتی در سنین پیری حفظ می‌کنند.

از دیگر مزایای خلاق بودن نیز می‌توان به دور انداختن طرز تفکر بی‌نقص بودن همه‌چیز و کمال‌گرایی اشاره کرد. مهم نیست حوزه‌ای که در آن خلاق هستید چقدر بزرگ یا کوچک است. برای بیرون آمدن از منطقه‌ امن ذهنی خود باید دست ‌به ‌کارهای جدیدی بزنید و تنبلی را کنار بگذارید.

فراموش نکنید که خلاقیت می‌تواند مشمول کارهای روزمره‌ی شما نیز باشد. سعی کنید آن‌ها را به شیوه‌ای متفاوت انجام دهید؛ مثلا از مسیر جدیدی به مقصد موردنظرتان بروید. هنگام شام موبایل و تلویزیون خود را خاموش کنید و یا پخت غذای جدیدی را امتحان کنید. شاید تعجب کنید اما با انجام همین کار‌های ساده مغز شما به تغییر عادت می‌کند و جسورتر می‌شود و می‌توانید از منطقه‌ی راحتی خودتان بیرون بیایید. هنگام مواجهه با چیزهای جدید استرس نگیرید و فقط سعی کنید با استفاده از قوه‌ی خلاقانه‌ی خود آن‌ها را حل‌وفصل نمایید.

@qodrattaqeer
جیمز هیلمن

@qodrattaqeer
قــدرت تــغــیــیــرر...
۲ـ خلاق باشید و کارهای روزمره را متفاوت انجام دهید خلاقیت یکی از عناصر ریسک‌پذیری است. زیرا برای اینکه خلاق باشید باید قدم در راه‌های ناشناخته‌ای بگذارید و احتمال شکست خوردن خود را بالا ببرید. خلاقیت روش خوبی برای تربیت ذهنیت رشد ماست. پژوهش‌ها نشان می‌دهند…
۳ـ عادت‌های جدید در خودتان ایجاد کنید

برای ایده گرفتن در مورد اینکه
چه‌کارهایی انجام دهید، می‌توانید کمی به پیشنهادات زیر فکر کنید:
• مقابل دوربین بایستید و تا می‌توانید از خودتان فیلم بگیرید یا صدای خودتان را ضبط و سپس آن را پخش کنید. این کار باعث می‌شود شما با کم‌ترین هزینه از منطقه‌ی امن خود خارج شوید و با تجربه چالش جدید منطقه‌ی راحتی خود را گسترش دهید.
• وقت خودتان را جلوی تلویزیون تلف نکنید. می‌توانید به‌جای آن کتاب بخوانید یا به کار‌های عقب‌افتاده‌ی خود رسیدگی کنید.
• رژیم غذایی خود را تغییر دهید و سالم‌تر غذا بخورید و به سراغ غذاهایی بروید که تابه‌حال آن‌ها را امتحان نکرده‌اید.
• کوهنوردی کنید.
• به یکدیگر هدیه دهید.
• برنامه‌ی تلویزیونی به زبان خارجی نگاه کنید.
• کتاب بنویسید.
۴ـ از یادگیری مداوم دست نکشید
یکی از بهترین ‌کارها برای خروج از منطقه‌ی امن ذهنی و از بین بردن الگوهای فکری ایستا و راکد، یادگیری مطالب جدید در تمام حوزه‌هاست.
هر چه بیشتر آموزش ببینید توانایی‌های بیشتری کسب می‌کنید، با اعتمادبه‌نفس‌تر می‌شوید و شانس استخدام خود را افزایش می‌دهید. سعی کنید هر ماه یک کتاب بخوانید. خواندن، دایره‌ لغات شما را گسترش می‌دهد و کمکتان می‌کند تا اهداف خود را بهتر برای دیگران بیان کنید. از طرفی تحریک مغزی به‌صورت مادام‌العمر از آلزایمر در پیری جلوگیری می‌کند.
 زبان یاد بگیرید، از مکان‌های جدید بازدید کنید، با تکنولوژی بیش‌ازپیش آشنا شوید و در زمینه‌ی کاری خودتان مهارت‌هایی چون سخنرانی،مذاکره و مدیریت کسب کنید.

@qodrattaqeer
2024/11/15 12:02:29
Back to Top
HTML Embed Code: