Telegram Web Link
| راهکارهای فراگیری سریع مهارت‌ها |

معمولا مدیران و صاحبان کسب‌وکار به نیروهایی که مهارت‌های لازم را با سرعت یاد می‌گیرند، توجه ویژه‌ای نشان می‌دهند. محققان «مرکز تحقیقات پیو» در سال ۲۰۱۶ روی تعدادی از کارمندان در ایالات متحده بررسی‌هایی را انجام دادند و متوجه شدند که تقریبا دو سوم آنها با کمک روش‌هایی، به سرعت مهارت‌های شغلی را فرا گرفته‌اند و به موفقیت‌های خوبی رسیده‌اند. براساس تحقیقات انجام شده، ۶ راهکار کلیدی برای یادگیری سریع مهارت‌ها وجود دارد که در ادامه می‌توانید با آن آشنا شوید:‌

۱.به شخص دیگری آموزش دهید یا وانمود کنید که به شخصی آموزش می‌دهید. مطالعات انجام شده توسط محققان دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس نشان می‌دهد که وقتی فردی در تلاش است مهارت جدیدی را بیاموزد، اگر همزمان آنچه فراگرفته را به شخص دیگری آموزش دهد، سرعت یادگیری خودش افزایش پیدا می‌‌کند و اطلاعات بیشتری را می‌تواند به خاطر بسپارد.

۲.در بازه‌های زمانی کوتاه مدت یاد بگیرید. کارشناسان مرکز موفقیت علمی دانشگاه ایالتی لوئیزیانا پیشنهاد می‌کنند که مدت زمان ۳۰ الی ۵۰ دقیقه را به یادگیری مطالب جدید اختصاص دهید. بعد از هر ۵۰ دقیقه‌ای که به یادگیری موضوعات جدید اختصاص می‌دهید، زمانی در حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه به ذهن استراحت بدهید. این روش خصوصا برای یادگیری مفاهیم دشوار بسیار موثر است.

۳.با قلم وکاغذ یادداشت برداری کنید. با وجودی که گاهی یادداشت‌برداری روی لپ‌تاپ و گوشی سریع‌تر است، ولی استفاده از قلم و کاغذ در فرآیند یادگیری بسیار کمک کننده است. محققان دانشگاه پرینستون و UCLA معتقدند وقتی دانشجویان از دستان خود برای یادداشت برداری استفاده می‌‌کنند، ذهن‌شان در روند یادگیری فعال‌تر خواهد بود و بهتر می‌توانند مفاهیم جدید را یاد بگیرند.

۴.از قدرت فاصله ذهنی استفاده کنید. رعایت اصول فواصل یادگیری باعث می‌شود که سریعتر مهارت و مفاهیم جدید را فرابگیرید. «بندیکت کری» نویسنده کتاب «چگونه یاد می‌گیریم؟» معتقد است که یادگیری مانند آبیاری چمن است. ما می‌‌توانیم چمن را هفته‌ای یک بار به مدت ۹۰ دقیقه یا سه بار در هفته به مدت ۳۰ دقیقه آبیاری کنیم. رعایت فاصله مناسب در آبیاری به سرسبزتر شدن چمن کمک می‌کند. همچنین برای به خاطر سپاری مفاهیم جدیدی که یاد گرفته‌اید، بهتراست این اطلاعات را یک یا دو روز بعد از اولین مطالعه مرور کنید. تکرار مطالب در بازه‌های زمانی مشخص کمک می‌کند تا روند یادگیری سرعت بگیرد.

۵.بین جلسات آموزشی چرت کوتاهی بزنید. بعد از هر جلسه یادگیری استراحت کنید. طبق تحقیق محققان فرانسوی، خوابیدن بین جلسات آموزشی کمک می‌کند تا آنچه فرا گرفته‌اید تا ۶ ماه بعد به راحتی یادتان بیاید و در خاطرتان به خوبی بماند.

۶.تغییراتی ایجاد کنید. براساس یک مطالعه در دانشکده پزشکی دانشگاه جان هاپکینز، بهتر است در هر کاری که می‌‌خواهید فرابگیرید، تغییرات و اصلاحاتی در روش تمرین کردن ایجاد کنید. در این صورت سریع‌تر مفاهیم را فرا خواهید گرفت.

🌱
| چرا مغز عادت‌ها را می‌سازد |

رفتاری که آن قدر تکرار شده که انجام آن به صورت خودکار در آمده است، عادت نامیده می‌شود. فرایند شکل‌گیری عادت با آزمون و خطا شروع می‌شود. هر وقت با وضعیت جدیدی در زندگی روبه‌رو می‌شوید، مغزتان باید تصمیم بگیرد: «چطور به آن پاسخ بدهم؟» اولین‌باری که با مشکل برخورد می‌کنید مطمئن نیستید چطور باید این مشکل را حل کنید؛ در واقع مثل گربه‌ی ثورندایک چیزهای جدید را امتحان می‌کنید که ببینید چه چیزی جواب می‌دهد.

فعالیت‌های عصبی مغز در این مرحله زیاد است با دقت وضعیت را می‌سنجید و درباره‌ی نحوه‌ی عملکردتان تصمیم‌های آگاهانه می‌گیرید. مقادیر زیادی اطلاعات جدید دریافت و سعی می‌کنید از آن‌ها سر در بیاورید؛ در این حالت مغز مشغول پیدا کردن مؤثرترین راه ممکن است.

گاهی مثل گربه‌ای که اهرمی را تصادفی فشار می‌دهد، اتفاقی به راه‌حلی بر می‌خورید مضطرب هستید و متوجه می‌شوید، فرار کردن آرامتان می‌کند. ذهنتان خسته است؛ چون یک روز تمام کار کرده‌اید و می‌فهمید که بازی ویدئویی باعث آرامشتان می‌شود جست‌وجو می‌کنید، جست‌وجو میکنید، و بعد بوم! پاداش.

🌱
| انواع دوستی |

۱. همکاری: در این نوع دوستی، من و تو در استخدام شخصِ واحد، آرمانِ واحد یا هدفِ واحدی هستیم و بنابراین با یکدیگر همکاری می‌کنیم.

۲. شراکت یا اشتراکِ منافع: در اینجا در واقع ما یک سلسله مطلوب‌های اجتماعی جمعی یا فردی را در نظر می‌گیریم و با هم مشارکت می‌کنیم تا آن مطلوب حاصل شود. بعد آهسته آهسته پی می‌بریم که اگر آن دیگری نبود به آن مطلوب نمی‌رسیدیم.

۳. دوستیِ خونی: (بی‌تأمل‌ترین دوستی). این دوستی‌ها تقریباً غریزی‌اند و ما یکباره خودمان را دارای این دوستی می‌یابیم.

۴. دوستیِ ابزاری: ناشی از یک واقعیت روانشناختی در ماست؛ ما وقتی از ناحیه کسی، خوبی‌ای دریافت می‌کنیم، بالطبع محبتی از او در دل ما می‌افتد. این موضوع درباره آینده هم وجود دارد. یعنی اگر توقع خیری نسبت به ما از کسی در آینده برود، به همان میزان که این توقع در ما شدید می‌شود این دوستی هم شدید می‌شود.

۵. جمع بین همدلی و همدردی: اگر همدلی و همدردی با هم جمع شوند و ما به کسی این دو حس را داشته باشیم می‌گوییم دوستِ او هستیم. من وقتی با شما همدلی دارم که بتوانم خودم را در پوست شما فرو ببرم و از همان دریچه‌ی باورهای شما به جهان نگاه کنم و احساسات، عواطف و خواسته‌های خود را مانند شما شکل دهم. اما علاوه بر این اگر از آنچه شما از آن درد و رنج می‌برید، من هم درد و رنج ببرم (همدردی) آن وقت من به میزانی که با شما همدلی و همدردی دارم، دوستِ شما هستم.

🌱
خیلی به‌ندرت پیش می‌آید دیگران بدانند ما چه فکرهایی در سر داریم؛ حتی کسانی که از دیگران به آن‌ها نزدیک‌تر یا به‌ ظاهر صمیمی‌تر هستیم. شاید حتی در طولانی‌ترین، صمیمانه‌ترین و موفق‌ترین ازدواج‌ها هم، یکی از دو طرف زندگی همیشه نمیداند دیگری چه فکری در سر دارد.

ما هیچگاه در ذهن شخص دیگری حضور نداریم. در حقیقت ما هرگز نمی‌توانیم بفهمیم شخص دیگر چه فکرهایی در ذهنش دارد. و اتفاقاً افکار تعیین‌کننده است. فکر واقعیت است. رفتار قابل تظاهر است و می‌شود ادایش را درآورد.

📚 در پی پایان
👤 ایان رید


🌹
بدیهی است که ما در عصر ارتباط جمعی به سر می‌بریم و در واقع، حتی می‌توان گفت در دورانی زندگی می‌کنیم که وجه مشخصه آن تلاش برای متقاعدسازی همگانی است. هربار که رادیو، تلویزیون [یا گوشی خود] را روشن می‌کنیم، یا هربار که کتاب مجله یا روزنامه‌ای را می‌گشاییم، کسی می‌خواهد ما را آموزش دهد، ما را متقاعد سازد که فرآورده او را خریداری کنیم، ما را وا دارد تا به نامزد انتخاباتی او رای دهیم یا برداشت او را از آنچه درست، واقعی، یا زیباست بپذیریم.

این هدف در مورد پیام‌های بازرگانی بدیهی‌تر است. تولیدکنندگان فرآورده‌های تقریبا یکسان (مثلا آسپرین یا خمیردندان یا پودر لباسشویی) مبالغ هنگفتی صرف متقاعد ساختن ما برای خرید فرآورده‌های خود می‌سازند. نفوذ از طریق ارتباط جمعی لازم نیست با هیاهو همراه باشد... این نفوذ می‌تواند خیلی زیرکانه و حتی غیرعمدی باشد… حتی هنگامی که ارتباط مستقیما شامل تلاش برای فروختن یک کالا نیست، می‌تواند با موفقیت بر نحوه‌ای که به دنیا می‌نگریم و بر شیوه‌ای که به رویدادهای مهم زندگی خود پاسخ می‌گوییم تاثیر بگذارد.

الیوت ارونسون
🍃
۹ جمله‌ی فکت از فلورانس اسکاول شین :

۱- تا زمانی که خواسته هات تحقق پیدا نکردن راجبشون با کسی صحبت نکن.
۲- کلامتان را عوض کنید تا جهانتان عوض شود زیرا کلامتان، جهانتان است.
۳- شما تنها چیز هایی را به سوی خود جذب می‌کنید که همواره به آنها فکر می‌کنید.
۴- کسی که با خدا همراه شد، شکست ناپذیر می‌شود.
۵- خداوند به زمان نیاز ندارد و هرگز دیر نمی‌کند.
۶- تنها راه‌زنی که اموال زندگی را به تاراجی می‌برد افکار منفی خود اوست.
۷- اگه خودتان را باور داشته باشید، بقیه نیز شمارا باور خواهند داشت.
۸- زندگی بازگشت اندیشه ها، گفتار ها و کردار های ماست که دیر یا زود به خود ما باز می‌گردد.
۹- هر آنچه را آدمی احساس یا به وضوح تصور کند بر ذهن نیمه هوشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود.

📚
تغییر دردناکه اما نه به اندازه‌ی درجا زدن...

تموم کردن یه رابطه اشتباه سخته اما نه به اندازه‌ی هدر دادن عمرت

هر روز صبح بیدار شدن و تمرین و تلاش کردن دشواره اما نه به اندازه‌ی پسرفت کردن توی زندگی ...

مطالعه و درس خوندن سنگینه اما نه به سنگینی جهل و بی‌سوادی...

لازمه خودت رو هل بدی توی دل سختی‌هایی که به ظاهر تحملشون طاقت بیشتری می‌خواد، برای رهایی از آسونی هایی که بعدها زندگیت رو سخت تر و تباه میکنن

📚
•برای از بین بردن افکار منفی نباید با اونها مقاومت کنید:
در این حالت شما با خودتون می جنگید که به افکار منفی فکر نکنید یعنی فکر کردن به اونها دوبرابر میشه تا زمانی که سعی کنید افکار منفی رو از بین ببرید یا سعی کنید در برابرشون مقاومت کنید همین کار شما باعث جذب افکار منفی بیشتری می شود.
دوست خوبم فقط یک راه برای تغییر این حالت هست و آن این است که افکار مثبت رو جایگزین افکار منفی کنید فقط افکار مثبت رو جایگزین کنید کار دیگری لازم نیست. به محض هجوم افکار منفی، سریع به چیزهای خوب، به نعمت هایی که دارید، به هوای خوب، به ...فکر کنید .
این تنها راه مثبت شدن است با این کارشما دنیایتان رو عوض خواهید کرد برای همیشه. وقتی به افکار مثبت فکر کنید زمانی برای افکار منفی نخواهد ماند در مدار انرژی مثبت بمانید.

🌱
من چیزی از گناه، سر در نمی‌آورم. و تازه مطمئن نیستم که اعتقادی هم به آن داشته باشم. شاید کشتنِ ماهی، گناه بوده باشد. به گمانم گناه بوده، حتّی اگر برای این کشته باشمَش که خودم را زنده نگه دارم و شکم چند نفرِ دیگر را سیر کنم. اگر اینجور باشد، هر کاری گناه است. به فکرِ گناه نباش. حالا برای فکر کردن به گناه، خیلی دیر شده. تازه بعضی از مردم پول می‌گیرند تا به گناه فکر کنند. بگذار همان‌ها به فکرِ گناه باشند. تو برای این به دنیا آمده‌ای که ماهیگیر شوی!

👤 ارنست همینگوی

📚
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر گذشتت رو در گذشته رها نکنی
آیندت رو نابود میکنه...

📚
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر گذشتت رو در گذشته رها نکنی
آیندت رو نابود میکنه...

📚
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر گذشتت رو در گذشته رها نکنی
آیندت رو نابود میکنه...

📚
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یک تمثیل روسی، از بوته‌‌ای می‌گوید که بر فراز تپه‌‌ای می‌روید و چون بر بلندی‌ست، باد می‌زند و کمرش را می‌‌شکند...

بوته می‌گوید:

«ارزش داشت این شکسته شدن، زیرا آن‌سوی تپّه را هم دیدم!»

هر به دست آوردنی، بهایی دارد...

🌹
استیو جابز یه جمله زیبا داره که میگه:
اگه خوشبختی رو برای ۱ ساعت میخواید،چرت بزنید.
اگه خوشبختی رو برای ۱ روز میخواید به پیک نیک برید.
اگه خوشبختی رو برای ۱ هفته میخواید،به تعطیلات برید.
اگه خوشبختی رو برای ۱ ماه میخواید ازدواج کنید.
اگه خوشبختی رو برای ۱ سال میخواید،ثروت به ارث ببرید.
و اگه خوشبختی رو برای ۱ عمر میخواید،یاد بگیرید کاری رو که انجام میدید،دوست داشته باشید.. :)🤍

🍃
برای ابراز عشق به مردم، مجبور نیستید، هر فردی را که می‌بینید ببوسید. برای عشق ورزیدن به دیگران، لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید.

عشق ورزیدن یعنی، درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن، و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند، و بدون انتقادِ ما "آن کسی باشند که هستند."

👤 اندرو متیوس

🌹
با لذت بردن
از اتفاقات کوچک و بزرگ زندگی لحظات زیبایی را برای خود خلق کنید.
فراموش نکنید که دنیا
منتظر شما نخواهد ماند.
پس لحظات و دقایقتان را زیبا
رنگ آمیزی نمایید . . .

🌱
«مقایسه، دزدِ خوشبختیه.
اگه خودت رو با دیگران مقایسه کنی،
دیگه هیچ‌وقت خوشحال نیستی.»

📚
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زمین خوردن اتفاقیه،
اما اون پایین موندن یک انتخابه ...!

شروع هر روز فرصتی دوباره است ...
🍃
لیست عادت‌های خوبی که اگر به زندگی اضافه کنیم حالمون رو بهتر میکنه:

۱- هر هفته یک کتاب بخونیم
۲- هر روز نیم ساعت ورزش کنیم
۳- هر شب لیست کارهای فردامون رو بنویسیم
۴- هر شب چند دقیقه روزانه نویسی کنیم
۵- هر روز بیست دقیقه برای یاد گیری یک زبان غیر زبان اصلی مون زمان بذاریم
۶- هر روز ده دقیقه نیایش یا مدیتیشن کنیم
۷- هر روز غذای خونگی و سالم بخوریم
۸- هر روز صبح زودتر بیدار شیم
۹- هر روز حداقل به یک نفر کمک کنیم یا حالش رو خوبتر کنیم
۱۰- تیکه کلام های نامناسبمون رو از صحبت‌هامون حذف کنیم ...

🍃
✴️عوامل پیدایش شك و سوءظن بین زن و شوهر:

1) گاهی علاقه و عشق شدید زن و شوهر به همدیگر، عاملی می شود برای سوءظن. مثلاً چون مرد، همسرش را خیلی دوست دارد و او را تنها متعلق به خود می داند، از این که با دیگری صحبت کند، عذاب می کشد و یا مانع فعالیت های اجتماعی او می شود. در واقع، به نوعی سرکوب کردن حس اعتماد و استقلال در شخصیت زن صورت می گیرد. اینجاست که اگر زن در نوع سلیقه، رفتار و گفتار در خانه و در اجتماع، مطابق خواسته شوهرش عمل نکند، بدگمانی و سوءظن میان آن دو را در پی خواهد داشت.
2) گاه کسانی وقتی وارد زندگی مشترک می شوند، متوجه می گردند که طرف مقابل از لحاظ سلیقه و نگرش با ذهنیت ایده آل او متفاوت است و این، باعث ایجاد حس نفرت و بدبینی در افکار شخص مقابل می شود و با گذشت زمان به خیال پردازی و درون گرایی و سرانجام به گمان های ناروا و سوءظن می انجامد.
3) نوع تربیت خانوادگی، در تعیین مسیر زندگی مشترک نقش بسزایی دارد. اگر محیط خانوادگی پیش از ازدواج، مثبت نگری، امنیت و حس اعتماد را در طول زندگی تقویت نکرده باشد و در الگوپذیری از پدر و مادر، فقط به نکات منفی زندگی توجه شده باشد، زندگی مشترک چنین زوج هایی به بدگمانی ختم می شود.
4) گاهی دخالت ها و حسادت های بیجا از سوی اطرافیان و خبرها و تحلیل های دروغین آنها، در ایجاد حس بدبینی و سوءظن همسران کاملاً مؤثرند.

🌱
2024/09/26 22:09:39
Back to Top
HTML Embed Code: