Telegram Web Link
| من تورو برای ازدواج می‌خوام |

درسته که در ابتدای شروع یک رابطه باید اهداف طرفین تعیین و برای هم روشن بشه، اما تعیین هدفی مثل ازدواج در شروع رابطه چندان جالب نیست: منظورم این نیست که نباید به این مهم پرداخت بشه! منظورم اینه که مثلا طرف میگه: «من از شما خوشم اومده، اگر مایل باشین با هم رابطه داشته باشیم، چون شما رو برای ازدواج مناسب میدونم». در واقع این جمله «شما رو برای ازدواج مناسب میدونم» ابزار تاثیرگذاری میشه برای به دست آوردن شما. کیه که از دوست داشته شدن بدش بیاد!؟ کمتر انسانی از اینکه بدونه یکی تمایل داره باهاش یه عمر زندگی کنه بدش بیاد. شما حتی اگر جوابتون منفی باشه بازم از مورد توجه قرار گرفتن لذت می‌برین.

ولی خب، وقتی از ازدواج حرف میزنین خواه‌ناخواه طرفین سعی می‌کنن یه الگوی آرمانی از خودشون عرضه کنن که از خود واقعی‌شون فاصله داره. غیر از این هر یک از طرفین یه تصویر آرمانی هم از همسر آینده‌ش می‌سازه که شبیه یه دژ محکمه و هیچ چیز نمی‌تونه تخریبش کنه.

حالا این دژ و حصار غیر قابل نفوذ کی خراب میشه؟! وقتی که زمان گذشت، همدیگه رو بیشتر شناختین و اونی که تعریف و تصور شده بود با واقعیت متفاوت بود. چرا؟! چون که ما با فانتزی و تصورات خودمون داشتیم زندگی می‌کردیم نه با خود واقعی شخص! نه من منم، نه اون اونه. اوایل هر کدوم دلشون میخاد یکی دیگه باشن (حتی گاهی ناخواسته اونی که نیستن رو عرضه میکنن).

یه جمله هست که میگه: اوایل نامزدی دو طرف توی یه بشقاب غذا میخورن ولی بعد زیر یه سقف رفتن همون بشقاب رو توی سر هم میشکنن. خلاصه که حواستون به بشقاب و اونی که باهاش میخواین غذا بخورین باشه.

🌹
هر صبح دیروزهای مبهم خود را
در نامعلوم‌ترین جای کائنات رها کن
و هیچ گذشته‌ی تلخی را به یاد نیاور.
هر آدمی می‌تواند با هر صبح متولد شود ...

صبح بخیر زندگی

🍃
روان‌درمانی مسیری است که فرد را به سوی معنی عمیق زندگی می‌برد. زمینه را آماده می‌کند. برای تغییر باید، ژرفای تاریک احساساتمان را ببینیم. در این تاریکی‌ها باید با آرزوهای واپس‌زده و ضربه‌های دوران کودکی مواجه شد.

در واقع وقتی فردی روان‌درمانی را آغاز می‌کند، حقیقتا کور است. به اشکال گوناگون قربانی و دشمن خود است و از آن بی‌خبر است. او خیال می‌کند قربانی تاریخچه‌ خانوادگی است، ولی در روان‌درمانی می‌تواند به رابطه‌ تعارضات بیرونی با ابعاد ناخودآگاهش پی ببرد. از این راه می‌تواند خود را مکان‌یابی کند و به برخی ترمیم‌ها بپردازد. اینجا عموما کار درمانگر خاتمه می‌یابد. البته جهت نشان داده شده است.

🍃
اگر عقیده مخالف ، شما را عصبانی میکند نشانه آن است که شما ناخودآگاه میدانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید ندارید!
اگر کسی مدعی باشد که دو بعلاوه دو میشود پنج ، یا این که ایسلند در خط استوا قرار دارد ، شما به جای عصبانی شدن احساس دلسوزی می کنید ، مگر آن که اطلاعات حساب و جغرافی شما آن قدر کم باشد که این حرفها در افکار شما تزلزل ایجاد کند ....اغلب بحثهای بسیار تند ، آنهایی هستند که طرفین درباره موضوع مورد بحث دلایل کافی ندارند .شکنجه در الاهیات به کار می رود ، نه در ریاضیات زیرا ریاضیات با علم سر و کار دارد ، اما در الاهیات تنها عقیده وجود دارد بنابراین هنگامی که پی میبرید از تفاوت آرا عصبانی هستید ، مراقب باشید
احتمالا با بررسی بیشتر درخواهید یافت که برای باورتان دلایل تضمین کننده ای ندارید!

📚
Forwarded from بهترین هارا با ما دنبال کنید
اگه دنبال آرامشی لینک زیر رو دنبال کن
https://www.tg-me.com/+I7spVMT9x8g2M2I0
#ظرفیت_ده_نفر
توی زندگی هر روزی که واسه دلت زندگی کردی بردی
حتی اگه اشتباه کرده باشی.

صبح بخیر 🕊
🍃
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#جول_اوستین

چه چیزی شما را شبها بیدار نگه میدارد؟ چه چیزی خوشی را از شما می دزدد؟

🍃
هر زمان فکر کردید
مشکلتان آنقدر بزرگ است
که حتما شما را خواهد کشت
سر برگردانید
و نگاهی به مشکلات پشت سرتان کنید.

تمام مشکلاتی که از سر گذرانده اید
هیچ یک از آنها، شما را نکشت
اما تک تک آنها، باعث شدند
امروز یک آدم قوی تری باشید

پس نترسید
یا پیروزید، یا قوی تر
حالا با این طرز تفکر
می توان گفت پیروز نخواهید شد؟!

🍃
صبح به ما می آموزد ،
که باور داشته باشیم
روشنایی
با تاریکی معنا میابد ؛
و خوشبختی
با عبور از سختی زیباست.…!

‌بفرمایید صبحانه 😍
| تفکر جانبی؛ روشی برای حل مسائل از زوایای نامتعارف |

ادوارد دوبونو در کتاب «مکانیزم ذهن» که در سال ۱۹۶۹ منتشر شد، برای نشان دادن نحوه عملکرد مغز انسان از مثال‌ها و استعاره‌های فراوانی استفاده می‌کند و مغز انسان را نوعی سیستم اطلاعاتی می‌داند که خود را سازماندهی می‌کند به این معنا که همان‌طور که قطرات باران پس از فرو افتادن راه خود را به سمت جوی‌ها و چاله‌ها پیدا می‌کند، اطلاعاتی که به مغز وارد می‌شود نیز با سازماندهی مغز به مسیرهای آشنا هدایت می‌شود. در نتیجه با روش تفکر سنتی تنها قادریم به نتایجی برسیم که از پیش با اعتقادات و پیش‌فرض‌های ذهنی ما هماهنگی دارد. دوبونو این روش فکر کردن را مانعی بر سر راه کشف ایده‌های نو می‌داند و معتقد است مغز انسان توانایی بیش‌تری برای تعریف و درک تجربیات خود دارد. روشی که دوبونو پیشنهاد می‌کند، تفکر جانبی‌ست.

دوبونو مدعی‌ست که در روش تفکر جانبی (Lateral Thinking) هر مسئله با رویکردی خلاقانه و غیرمستقیم حل می‌شود. منطقی که در این روش به کار بسته می‌شود، در نگاه اول چندان بدیهی به نظر نمی‌آید و با روش سنتی فکر کردن گام به گام تفاوت دارد. تفکر جانبی ادوارد دوبونو در اصل به معنای این است که بتوانید برای حل مسئله، به شکلی خلاقانه و خارج از جعبه فکر کنید. معمولاً از تفکر منطقی برای حل مشکلات به صورت مستقیم و بدون میانبُر استفاده می‌شود. این روش تفکر مجموعه‌ای از فرآیندهاست، که یک روش تفکر آگاهانه و منظم را به شکلی خلاقانه ارائه می‌دهد و منجر به تفکر نوآورانه به شیوه‌ای تکرار شونده می‌شود. در حالی که تفکر انتقادی در درجه اول با داوری درباره ارزش واقعی اظهارات و جستجوی خطاها همراه است، تفکر جانبی به ارزش حرکت اظهارات و ایده‌ها بیش‌تر توجه دارد و فرد از اندیشه جانبی برای انتقال از یک ایده شناخته شده به سمت ایجاد ایده‌های جدید استفاده می‌کند. چهار مسئله اصلی ابزار تفکر جانبی ادوارد دوبونو برطبق تعاریف زیر می‌باشند. تفکر جانبی دوبونو ، در واقع، ایجاد یک آشفتگی عمدی‌ست.

در این روش، فرد برای پرهیز از رجوع خودکار مغز به تصورات از پیش موجود منطقی که تنها به تجزیه و تحلیل موضوع منجر می‌شود و راه را بر ایده‌های نو می‌بندد، به شکلی هدفمند در مسئله اختلال ایجاد می‌کند به این معنا که داوری‌هایش را موقتاً کنار می‌گذارد، پیش‌فرض‌ها را به چالش می‌کشد، و به انگیزش‌های آنی و تصادفی میدان می‌دهد تا با شکستن ساختار موجود، امکان از نو ساختن آن فراهم شود. مثالی ساده: اگر از ما بپرسند ۲×۲ چند می‌شود؟ به سرعت می‌گوییم: معلوم است می‌شود ۴ ! این پاسخ درست است. اما جوابی کلیشه‌ای‌ست. پاسخ این است که ۲×۲، برابر با همه محاسبات ساده یا پیچیده‌ای هم هست که حاصل آن برابر با ارزش کمی ۴ باشد! مانند پنج منهای یک! یا هزار و سیصد نود و پنج منهای هزار و سیصد و نود و نه! این در موقعیتی که برای ما صورت یک عدد به اندازه کمیت آن، مهم باشد، معنادار است.

🌱
صبح که از خواب بیدار شد رو سرش فقط سه تار مو مونده بود، با خودش گفت: "هییم! مثل این که امروز موهامو ببافم بهتره! و موهاشو بافت و روز خوبی داشت.

فردای اون روز که بیدار شد دو تار مو روی سرش مونده بود. هیییم! امروز فرق وسط باز می کنم، این کار رو کرد و روز خیلی خوبی داشت!

پس فردای اون روز تنها یک تار مو روی سرش بود اوکی، امروز دم اسبی می‌بندم، همین کار رو کرد و خیلی بهش میومد.

روز بعد که بیدار شد هیچ مویی رو سرش نبود، فریاد زد: ایول! امروز دردسر مو درست کردن ندارم!

همه چیز به نگاه تو بر می گرده، می‌تونی از زندگی لذت ببری یا ازش ناامید بشی..

📚
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کمی بیشتر بخند امروز و کمی بیشتر مهربان باش

صبح بخیر
🍃
آنتوان چخوف چه زیبا کل زندگی ما آدم‌های معمولی ولی سخت جون رو تو یک جمله توصیف می‌کنه:

پیروزی‌های چشمگیری ندارم ولی می‌توانم با شکست‌هایی که از آنها زنده بیرون آمده‌ام، غافلگیرت کنم!

📚
به رویاهایتان دست یابید؛

زمانیکه شخصی به رویایش دست می یابد در واقع به افرادی که او را می بینند ، با او در ارتباط اند و با او زندگی می کنند خدمت می رساند.
بزرگترین خدمت رسیدن به رویاها توسط افراد، شکستن باورهای نادرستی است که دیگران را از تلاش و امید برای حرکت در مسیر موفقیت باز میدارند و به غیر از پیامد فردی و احساس شوق و پیروزی در آن شخص به دیگران ثابت میکند که...

💯میشود هر چیز غیرممکنی را ممکن نمود.
💯میشود یک رویا را به واقعیت تبدیل کرد.
💯میشود با تمام سختی ها پیروز شد.
💯میشود با باور کردن خودمان به آنچه میخواهیم برسیم.

بنابراین شاید مسیر سخت باشد، شاید گاهی ناامید شویم، گاهی کم بیاوریم اما میتوانیم هر چیزی را که بخواهیم بدست آوریم اگر رسیدن به اهداف و رویاهایمان را باور کنیم، اگر خود و خدای خودمان را باور کنیم و اینگونه است که باورهای قدرتمندی را به دیگران آموزش داده ایم.

🍃
💜 تکنیک  تبدیل  نگرانی ها  به  پیش بینی ها

همه  ما  کم  و  بیش  نگرانی  را  تجربه می کنیم  و  بسیاری از  این  نگرانی ها  نیز  در  قالب  افکار  مبهم،  کلی  و  سوالات  "چی  می شود  اگر..."  یا   "نکند..."  در  ذهن  فعال اند.  به عنوان  مثال:

❗️چی  می شود  اگر  همسرم  تصادف  کند؟
❗️چی  می شود  اگر  ارتباط ام  با  بهترین  دوستم  خاتمه  یابد؟
❗️نکند  از  پس  امتحانات  برنیام؟
❗️نکند  نتوانم  بدهی ها  را  بپردازم؟

این  افکار  اغلب  بی پاسخ  می مانند  و  به  صورت  نگرانی  در  ذهن  تداوم  می یابند  و  فرد  همه  تلاش  خود  را  برای  خلاصی  از  این  نگرانی ها  انجام  می دهد.  اما  نه  تنها  نمی تواند  از  آن ها  خلاص  شود  بلکه  حتی  این  افکار  افزایش  می یابند  و  فرد  گرفتار  هیجان های  آشفته ساز  و  در  نتیجه  دچار  "بد تنظیمی  هیجانی"  می گردد.
به  همین  دلیل  کافی است،  هر  زمان  که  نگرانی ها  سراغ تان  آمدند،  آن ها  را  به  《پیش بینی های  دقیق  درباره  اتفاقات  واقعی  تبدیل  کنید》 .  انجام  پیش بینی های دقیق  باعث  می شود  نگرانی های تان  از  حالت  کلی  و  مبهم  خارج  شده  و  از  فاجعه سازی  اتفاق  مربوطه  جلوگیری  شود  و  در  نهایت  منجر  به  کاهش  نگرانی های تان  و  تنظیم  هیجان های  تان گردد.  برای  این  کار لازم  است  این "چهار  سوال  کلیدی"  را  از  خود  بپرسید  و  به  آن ها  به  طور  دقیق  و  مشخص  پاسخ  دهید :

1⃣ "چه"  اتفاقی  قرار  است  بیافتد؟
2⃣ "چطور"  اتفاق  خواهد  افتاد؟
3⃣ "کجا"  اتفاق  می افتد؟
4⃣ "چه زمانی"  رخ  خواهد  داد؟

دقت  داشته  باشید  که  تکنیک "تبدیل  نگرانی ها  به  پیش بینی ها"  زمانی  برای تان  تاثیر لازم  را  خواهد  داشت  که  در  اجرای  این تکنیک  ممارست  به  خرج  دهید  و  در  قدم  های  اول  اجرا،  امید  خود  را  همچنان  حفظ كنيد

🌱
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
قانون هایی که باعث میشن زندگی قشنگ تری داشته باشیم:

𝟣- عصر نخواب که مجبور نشی تا صبح بیدار بمونی.
𝟤- حتی اگه میدونین کسی جنبه شوخی رو داره،
باز هم دست به تخریبش نزنید.
𝟥- رو کسی که تمام سعیش خندوندنت بود، عیب نذار و فکر نکن وظیفش بوده.
𝟦- به عقاید بقیه احترام بذار.
𝟧- یادت نره که یه روز خوب اومدنی نیست، ساختنیه.
𝟨- هرکاری وقتی داره، وقتی آمادگی شروع کار یا وارد رابطه شدن رو نداری انجامش نده.
𝟩- خودتو برای اینکه یکی دیگرو پیدا کنی،گم‌ نکن.
𝟪- یاد بگیر با خودت خوشحال باشی.
𝟫- تو ذهنت راجع به اتفاقاتی که هنوز نیوفتاده خیال‌پردازی افراطی نکن. خصوصا اگه موضوعش دوست‌داشتن یه نفر باشه.
𝟣𝟢- خودتو برای هرکسی توضیح نده، بذار خودشون بفهمنت.

📚
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اینکه خودتو چجوری دوست داری به بقیه یاد میده که چجوری دوستت داشته باشن...

صبح زیباتون بخیر🙃🩵
☀️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بذر تمام بدبختی‌های ما در سال‌هایی کاشته می‌شود که با آدم‌هایی سر و کار داریم که معتقدند، نه تنها دریافته‌اند چه چیزهایی برای خودشان درست است، بلکه صلاح دیگران را نیز می‌دانند.

آن‌ها با توسل به این اکتشاف خود و سنت مخربی که هزاران سال است بر فکر آن‌ها سایه افکنده، احساس می‌کنند وظیفه دارند ما را مجبور کنند کاری را که از نظر آن‌ها درست است، انجام دهیم.

بزرگ‌ترین بدبختی انسان نحوه مقاومتش در برابر این اجبار است؛ نظریه انتخاب مخالف سنت باستانی، من صلاح تو را می‌دانم، است.

📚 نظریه انتخاب
👤ویلیام گلاسر


🌹
استیو جابز در میانسالی با اینکه از بیماری سرطان در عذاب بود
همچنان سخت کار میکرد.
او دلیل کار کردنش را چنین توضیح میداد:
«من فکر میکنم امروز آخرین روز زندگیم هست
و می خواهم تمام کارهایی که می توانستم برای این دنیا و رویاهایم انجام داده باشم.»
این جمله ای بود که زندگی استیو جابز را متحول کرد...

بهتر است از این طرز فکر استفاده کنید،
تا نهایت استفاده را از هر روز زندگیتان ببرید.

🍃
2024/09/29 09:33:17
Back to Top
HTML Embed Code: