Telegram Web Link
خطبه غدیر

خِطابه‌ای از پیامبر اسلام(صلوات الله علیه) که علی(علیه السلام) را مولای مسلمانان معرفی می‌کند. پیامبر(صلوات الله علیه) این خطبه را در ۱۸ ذی‌الحجه سال ۱۰ق، هنگام بازگشت از حجة الوداع در منطقه‌ای به نام غدیر خم، بعد از نزول آیه ۶۷ سوره مائده بیان کرد. بسیاری از عالمان شیعه و سنی این خطبه را نقل کرده‌اند.

حدیث غدیر نام بخشی از این خطبه است که در آن، پیامبر فرموده است: «هر کس من مولای (سرپرست) اویم، علی (ع) مولای (سرپرست) اوست».
این بخش از خطبه را بیش از ۱۱۰ نفر از صحابه و ۸۴ نفر از تابعین به صورت متواتر نقل کرده‌اند، با این شرایط نه تنها تواتر حدیث غدیر مسلم است ،بلكه مى توان گفت به مراتب، فوق حدّ تواتر است.
این خطبه یکی از قویترین دلایل ولایت و سرپرستی امام علی(علیه السلام) بعد از پیامبر اسلام است. قرائن و شواهد مختلفی این حدیث را در اثبات ولایت امام علی(علیه السلام) تأیید و تقویت می‌کنند.

#ادامه_دارد
گزارشی از متن خطبه

در ابتدای خطبه، پیامبر حمد و ثنای الهی را به جای آورده و دقایقی نسبتا طولانی، صفات حق تعالی را با بیانی بلیغ برای حاضران بیان فرمود.
امر الهی برای ابلاغ امری مهم و نزول آیه تبلیغ.
درخواست پیامبر از خداوند برای معاف‌داشتن او از این تبلیغ به سبب ترس از فتنه منافقان و نزول چند باره جبرئیل برای این تبلیغ و وعده الهی برای مصون داشتن پیامبرش از فتنۀ مردم.
اعلان اینکه این آخرین حضور پیامبر در چنین جمعی است و امامت امت تا قیامت بر عهده علی علیه‌السلام و فرزندان اوست.
حرام محمد تا قیامت حرام است و حلالش تا قیامت حلال.
بیان مراتب علم و فضیلت علی(علیه السلام)
انکار ولایت علی(علیه السلام) گناهی نابخشودنی است.
شک کننده در گفتار پیامبر یا شک کننده در هریک از امامان، همانند کفار جاهلیت خواهد بود.
بیان جملۀ تاریخی مَن کُنتَ مَولاهُ فهذا علی مَولاهُ.
بیان مجدد حدیث ثقلین و جایگاه قرآن و اهل بیت در کنار هم.
تأکید بر وصایت و خلافت و جانشینی علی علیه‌السلام.
دعا در حق دوستان امام و نفرین بر دشمنانش: اَللهمَّ والِ مَن والاهُ و عادِ مَن عاداهُ.
نزول جبرئیل و اعلام اکمال دین.
تأکید بر جایگاه امامت و بیم‌دادن مردم از حسدبردن به امام.
اشاره به کارشکنی‌های منافقان.
بیان ختم امامت در مهدی قائم از فرزندان علی(علیه السلام).
برحذر داشتن مردم از تبعیت از امامان دروغین پس از پیامبر.
امر به حاضران در رساندن پیام غدیر به دیگران.
سفارش مردم به دوستی با اهل بیت و دشمنی با دشمنانشان.
حدود بیست جمله در وصف امام مهدی (علیه السلام)و حکومتش.
بالاترین معروف، فهم کلام پیامبر(صلوات الله علیه) در غدیر و رساندن آن به دیگران است.
بیان فضایلی دیگر از امام علی(علیه السلام) و امر به بیعت رسمی افراد با ایشان به عنوان امام و جانشین پیامبر.

#ادامه_دارد
حدیث غدیر

مضمون خطبه غدیر در طول قرن‌های متمادی، به چند صورت در منابع حدیثی و تاریخی شیعی و سنی نقل شده است. وجه «اشتراک تمام آنها، اعلان ولایت حضرت علی(علیه السلام) است. عبارت « مَنْ کُنْتُ مَولاهُ فَهذا عَلِی مَولاهُ (ترجمه: هرکه من مولای او هستم، این علی مولای اوست.)» در همه این نقل‌ها مشترک است. این بند از خطبه با عنوان حدیث غدیر معروف شده است.


نقل‌های مستقیم

به گفته علامه امینی، این حدیث را احمد بن حنبل از ۴۰ طریق، ابن جریر طبری از ۷۲ طریق، جزری مقری از ۸۰ طریق، ابن عقده از ۱۰۵ طریق، ابوسعید سجستانی از ۱۲۰ طریق، ابوبکر جعابی از ۱۲۵ طریق، و حافظ ابوالعلاء العطار همدانی نیز از ۲۵۰ طریق، نقل کرده‌اند.

برخی از علمای رجال و حدیث‌شناس اهل سنت، اَسناد این حدیث را زیاد دانسته و بیشتر اسناد آن را صحیح و حسن به شمار می‌آورند.
در میان راویان این حدیث، حدود ۹۰ نفر از صحابه و ۸۴ نفر از تابعین قرار دارند.


نقل‌های غیر مستقیم

علاوه بر نقل‌های مستقیم از سوی این افراد، برخی این حدیث را از کسانی که در غدیر خم حاضر بوده‌اند، شنیده و نقل کرده‌اند. ابی الطفیل از سی نفر،عامر بن لیلی الغفاری از هفده نفر، عمیره بن سعد از دوازده نفر،زید بن ارقم از شانزده نفر، زیاد بن ابی زیاد از دوازده نفر،زاذان ابی عمر از سیزده نفر،عبدالرحمن بن ابی لیلی از دوازده نفر،عبد خیر و عمرو ذی مره و حبه العرنی از دوازده نفر، ابوهریره و أنس و أبی سعید از نُه نفر، ابی قلابه از دوازده نفر، حبه بن جوین از ؟؟ نفر، زید بن یثیغ از دوازده نفر،سعید بن وهب از پنج یا شش نفر شنیده و نقل کرده‌اند
.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎂 ولادت حضرت امام موسی بن جعفر (علیه السلام) مبارک باد

🔷 هُوَ الَّذِي‌ أَرْسَلَ‌ رَسُولَهُ‌ بِالْهُدَى‌ وَ دِينِ‌ الْحَقِ‌ لِيُظْهِرَهُ‌ عَلَى‌ الدِّينِ‌ کُلِّهِ‌ وَ لَوْ کَرِهَ‌ الْمُشْرِکُونَ‌

🔶 اوست خدایی که رسولش را با هدایت و دین حق فرستاد تا او را بر همه دین ها چیره سازد هرچند مشرکان از این امر اکراه دارند.
📖 سوره صف آیه 9.

💢 امام کاظم علیه السلام در تفسیر این آیه فرمودند:
منظور از این آیه، امر خداوند و رسول در مورد ولایت علی علیه السلام است (و اینکه مردم باید ولایت اهلبیت را بپذیرند) و این "ولایت" همان دین حق است و خدا این دین را هنگام قیام حضرت قائم بر همه ادیان چیره می‌سازد.

📚 الكافي (ط - الإسلامية)، ج‏1، ص: 432.
◀️◀️ #تواتر_حديث_مباهله

حاکم نیشابوری مینویسد:

وَقَدْ تَوَاتَرَتِ الأَخْبَارُ فِي التَّفَاسِيرِ ، عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ عَبَّاسٍ ، وَغَيْرِهِ ، أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ أَخَذَ يَوْمَ الْمُبَاهَلَةِ بِيَدِ عَلِيٍّ , وَحَسَنٍ , وَحُسَيْنٍ وَجَعَلُوا فَاطِمَةَ وَرَاءَهُمْ ، ثُمَّ قَالَ : " هَؤُلاءِ أَبْنَاؤُنَا وَأَنْفُسُنَا وَنِسَاؤُنَا ، فَهَلُمُّوا أَنْفُسَكُمْ وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَكُمْ ، ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَةَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ

🔸اخبار در تفاسیر متواتر است از ابن عباس و غیره که رسول خدا (ص) در روز مباهله دست علی (ع) و حسن (ع) و حسین (ع) را گرفت و فاطمه (س) را هم در پشت سر آنها قرار داد ، سپس فرمود: اینها أَبْنَاؤُنَا وَأَنْفُسُنَا وَنِسَاؤُنَا می باشند پس ای اهل کتاب أَنْفُسَكُمْ وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَكُمْ را بیاورید سپس مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.

📔📗 نام کتاب: معرفة علوم الحدیث - ذکر النوع السّابع عشر... - ص 50 ذیل حدیث 74

🌐 https://bit.ly/2ZrjoIZ
◀️◀️ در ایه مباهله آقا امیر المومنین علی علیه السلام نفس پیامبر صلی الله علیه وآله میباشد‼️
◽️اعتراف بیضاوی از علمای اهل تسنن: 👇👇👇

🔹پیامبر عزیزترین افراد به قلبش را برای مباهله بردند.
🔺حضرت علی،فاطمه،حسن وحسین علیهم السلام!

⁉️سوال:::

▪️اگر ابوبکر،عایشه،حفصه،عمر،عبدالله بن عمر محبوبیت داشتند نزد پیامبر،چرا پیامبر آنها را برای مباهله نبرد؟
📝🖌#تواتر_حديث_مباهله

💠 علامه مجلسی رضوان الله تعالی علیه : مباهله نزد شیعه و سنی #متواتر است.
💠✂️حذف نام امیر المومنين علی علیه السلام، از شان نزول آیه ی مباهله، توسط ابن عربی ‼️
💚مباهله، روز اثبات نبوت پیامبر گرامی اسلام است.
مباهله، روز عزت اسلام است.

❤️محمد بود و حسین در آغوشش می خندید ...
برق چشمان حسین از همان دور، در دل مسیحیان اثر کرد
«حسینُ مِنّی و انا من حسین!»

💜فاطمه، علی، حسن و حسین؛ چهار غیور آسمانی.
«خدایا! اینها اهل بیت من هستند!»

💛مباهله، مهر تأییدی است بر ولایت علی(علیه السلام).
مباهله، برافرازنده پرچم ولایت علی(علیه السلام) بر مدار هستی است.

💙مباهله، نمایشگر جایگاه والای اهل بیت(علیهم السلام) است.
اگر محمد(صلوات الله علیه) دعا می کرد،
اگر اهل بیتش آمین می گفتند ...

💞 روز مباهله، روز عزت و افتخار شیعه مبارک باد!💞
⚫️ ماه محرم در کلام امام رضا صلوات الله علیه

حدثنا جعفر بن محمد بن مسرور رحمه الله ، قال: حدثنا الحسين بن محمد بن عامر ، عن عمه عبد الله بن عامر ، عن إبراهيم بن أبي محمود ، قال : قال الرضا عليه السلام : إن المحرم شهر كان أهل الجاهلية يحرمون فيه القتال ، فاستحلت فيه دماؤنا ، وهتكت فيه حرمتنا ، وسبي فيه ذرارينا ونساؤنا ، وأضرمت النيران في مضاربنا ، وانتهب ما فيها من ثقلنا ، ولم ترع لرسول الله صلى الله عليه وآله حرمة في أمرنا. إن يوم الحسين أقرح جفوننا ، وأسبل دموعنا ، وأذل عزيزنا ، بأرض كرب وبلاء ، أورثتنا الكرب والبلاء ، إلى يوم الانقضاء ، فعلى مثل الحسين فليبك الباكون ، فإن البكاء يحط الذنوب العظام. ثم قال عليه السلام : كان أبي صلوات الله عليه إذا دخل شهر المحرم لا يرى ضاحكا ، وكانت الكآبة تغلب عليه حتى يمضي منه عشرة أيام ، فإذا كان يوم العاشر كان ذلك اليوم يوم مصيبته وحزنه وبكائه ، ويقول: هو اليوم الذي قتل فيه الحسين صلوات الله عليه .

🔲 امام رضا صلوات الله علیه فرمودند: محرم ماهى بود که اهل جاهلیت جنگ را در آن حرام می‌دانستند؛ ولی خون ما را در آن حلال شمردند و حرمت ما را هتک کردند و فرزندان و زنان ما را اسیر کردند و آتش به خیمه‏‌های ما زدند و آنچه در آن بود به تاراج بردند و در امر ما رعایتی از رسول خدا صلی الله علیه و آله نکردند، روز شهادت امام حسین صلوات الله علیه چشمان ما را آزرده است و اشک ما را روان ساخت و عزیز ما را در زمین کربلا خوار کردند و گرفتاری و بلا به ما دچار ساخت تا روز قیامت، بر مانند حسین علیه السلام باید گریست، این گریه گناهان بزرگ را می‌ریزد. پدرم (حضرت امام کاظم صلوات الله علیه) اینگونه بود که هنگامی ماه محرم می‌شد خنده بر لب نداشتند و اندوه بر ایشان غالب بود تا روز دهم، روز دهم روز مصیبت و حزن و گریه‏‌اش بود و می‌فرمودند: در این روز حسین کشته شد.

📚 امالی شیخ صدوق، مجلس ۲۷، حدیث ۲، صفحه ۷۱

اسکن روایت:
http://bit.ly/2CKTz0u
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‼️💔 " بدون شرح "🔻‼️

◾️▪️▫️ « قیل الصادق علیه السلام؛ سیدی جعلت فداک ! ان المیت یجلسون بالنیاحه بعد موته او قتله، و اراکم تجلسون انتم وشیعتکم من اول شهر بالمأتم و العزا للحسین علیه السلام.

🔲 فقال: ما هذا... إذا هل هلال محرم نشرت الملائکه ثوب الحسین و هو مخرق من ضرب السیوف و ملطخ بالدماء و فنراه نحن و شیعتنا بالبصیره و لا بالبصر فإذا تنفجر دموعنا..

🔘 به امام صادق علیه السلام عرض شد: آقای من به فدایتان شوم!...وقتی کسی می میرد یا کشته می شود جلسه نوحه ای برای او می گیرند. ومن مشاهده می کنم که شما و شیعیانتان از اول ماه محرم اقامه جلسه عزا می کنید.

🗨حضرت فرمودند: این چه حرفی است! هنگامی که هلال ماه محرم دمیده می شود ملائکه پیراهن امام حسین را آویزان می کنند در حالیکه پاره پاره شده از ضربه های شمشیر و آغشته به خون است.
ما و شیعیانمان این پیراهن را با چشم بصیرت (و نه با چشم بصر ) می بینیم
پس اشــ💧ــک های ما سرازیر می شود.

📚 نام کتاب : ثمرات الأعواد نویسنده : الهاشمي الخطيب، علي بن الحسين جلد : 1 صفحه : 36 و 37

http://lib.eshia.ir/10448/1/37
⁉️ چرا باید به پیشواز ماه محرم برویم؟؟!!

◼️ محرم ماه حزن و غم آل الله می باشد که اعظم مصیبات در این ایام بر اهل بیت علیهم السلام نازل شد. واقعه کربلا داغیست بر دلهای اولیاء الله و شیعیان و موالیان آنان که هیچگاه فراموش و خاموش شدنی نیست؛ درروایات داریم که ائمه با نزدیک شدن به ماه محرم همگی اندوهگین و غمگین میشدند امام رضا عليه السلام مي‌فرمايد :

کان أبي إذا دخل شهر المحرم لا يري ضاحکا و كانت الكآبة تغلب عليه حتى تمضي عشرة أيام، فإذا كان يوم العاشر كان ذلك اليوم يوم مصيبته و حزنه و بكائه.

🔸 پدرم امام کاظم (عليه السلام)، وقتي ماه محرم مي‌رسيد، خنده بر لبهايش نمي‌نشست و کسي او را شاد نمي‌ديد. غم و غصه و اندوه، بر سراسر وجود پدرم حکومت مي‌کرد. هر روز که مي گذشت، بر غم و اندوه او افزوده مي‌شد و وقتي به روز دهم مي‌رسيد، روز مصيبت و حزن و گريه پدرم بود.

📗📔 الأمالي لشيخ الصدوق، ص191 - وسائل الشيعة (چاپ آل البيت) للحر العاملي، جلد14، صفحه505

▫️ اسکن روایت:
🌐 https://bit.ly/2Zy0MXT


📗📔 إقبال الأعمال للسيد ابن طاووس، صفحه 16

▫️اسکن روایت:
🌐 https://bit.ly/2HzHlYt

نفس المهموم لظلمنا تسبیح و همه لنا عبادة و کتمان سرنا جهاد فی سبیل الله.ثم قال ابو عبد الله علیه السلام: یجب ان یکتب هذا الحدیث بالذهب

◼️ نفس کسی که بخاطر مظلومیت ما اندوهگین شود، تسبیح است و اندوهش برای ما، عبادت است و پوشاندن راز ما جهاد در راه خداست.سپس امام صادق علیه السلام افزود: این حدیث را باید با طلا نوشت!

📗📔 امالی شیخ مفید، صفحه 338

▫️اسکن روایت:
🌐 https://bit.ly/2MKniuy


🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْمُرَمَّلِ بِالدِّمآءِ، أَلسَّلامُ عَلَى الْمَهْتُوکِ الْخِبآءِ ، أَلسَّلامُ عَلَى الْجُیُوبِ الْمُضَرَّجاتِ ، أَلسَّلامُ عَلَى الشِّفاهِ الذّابِلاتِ ، أَلسَّلامُ عَلَى النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ ، أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ 🏴
🔰 هشت دستور امام رضا (علیه السلام) برای بهره مندی بهتر از ماه محرم

امام رضا (علیه السلام) در روز اول محرم به ریان بن شبیب خطاب کردند و چند نکته اساسی درباره تکالیف و #مراقبه_های_ماه_محرم فرمودند.
البته این دستورها، عام است و مختص به محرم نیست. اما بهار اين تکاليف، محرم است.

1️⃣ روزه و دعا برای فرزندان
اگر کسی شهادت می¬خواهد، نسل پاک و آبادی می¬خواهد که در مسیر سیدالشهدا (علیه السلام) باشد، می¬خواهد امکانات و مالش در مسیر حضرت باشد، امام رضا(علیه السلام) فرمودند راهش این است که روز اول محرم را روزه بگیرید و این دعا را بکنید که دعای شما مستجاب می شود. اگر کسی می¬خواهد توفیق خدمت-گذاری به ساحت مقدس امام حسین (علیه السلام) و تاسی به ایشان را در برنامه¬هایش داشته باشد، راهش این است.
هر دعایی وقتی دارد و بهار این دعا در روز اول محرم است؛ فرصت اول محرم یک باب خاصی به شهادت سیدالشهدا باز می شود.

2️⃣ اشک و بکاء
دستور دوم این است. امام رضا(علیه السلام) فرمودند اگر بناست گریه کنی «إِنْ‏ كُنْتَ‏ بَاكِياً لِشَيْ‏ءٍ فَابْكِ لِلْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ (علیه السلام)» ابن الشبیب! اگر گریه کنی بر امام حسین به گونه¬ای که اشکت بر صورت جاری بشود، خدای متعال گناه تو را، کم یا زیاد بزرگ یا کوچک، همه را میبخشد و پاک میکند.‏
بعد امام رضا(علیه السلام) فرموند: از اول محرم کسی لبخند بر لبان پدر من نمی دید، تا روز عاشورا که روز حزن و اندوه پدر من بود. الان هم ساحت وجود مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) همینطوری است.

3️⃣ زیارت سید الشهداء
ابن الشبیب! اگر دوست می داری که خدای متعال همه گناهانت را بیامرزد، خودت را به زیارت امام حسین (علیه السلام) برسان «فَزُرِ الْحُسَيْنَ (ع)»
اصل زیارت همان بار برداشتن و به طرف حضرت رفتن است، ولی انسان از راه دور هم میتواند به ثواب این زیارت و برکات این زیارت نائل بشود.

4️⃣ لعن بر دشمنان امام حسین (علیه السلام)
بعد فرمودند اگر میخواهی در آن غرفه¬های بهشتی با رسول خدا (صلوات الله علیه و آله) باشی دشمنان حضرت را لعن کن.
این هم یک دستور سلوکی بسیار مهم است. توجه به لعن دشمنان حضرت و فاصله گرفتن و تبری جستن از دشمنان حضرت که جزو بهترین دعاهاست.

5️⃣ تمنای وصال
ابن الشبیب! اگر خوشحال می شوی که ثوابی که خدا به شهدای عاشورا شهدای سیدالشهداء داده، مثل آن ثواب را به تو بدهد دستور این است: هر وقت یاد امام حسین (علیه السلام) می افتی چنین دعا کن: «يا لَيْتَنِي كُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِيماً» ای کاش من هم موفق می شدم و با شهدای کربلا می بودم. حضرت فرمود اگر بتوانی این تقاضا را به ساحت مقدس سیدالشهداء بکنی آن ثواب به شما می رسد.
با این که فرصت از دست رفته، با این که ما اهل تسویف و تأخیر بودیم و از قافله سیدالشهداء جا مانده¬ایم، ولی گویا سیدالشهداء (علیه السلام) برای رساندن ما شفاعت می کنند. لذا کسانی هم که از قافله جا ماندند، برای ملحق شدن به شهدای عاشورا راهشان باز است و این خیلی بشارت بزرگی است... خود امام رضا(علیه السلام) هم ضامن اند؛ امام وقتی وعده ای می دهد خودش ضامن است!

6️⃣و7️⃣و 8️⃣ بعد حضرت سه تا دستور دادند «إِنْ سَرَّكَ أَنْ تَكُونَ مَعَنَا فِی الدَّرَجَاتِ الْعُلَى مِنَ الْجِنَانِ فَاحْزَنْ لِحُزْنِنَا وَ افْرَحْ لِفَرَحِنَا وَ عَلَیكَ بِوَلَایتِنَا». بهار این عبادات، دهه محرم است. قله سیر در این ایام این است که انسان به مقام همراهی در حزن، همراهی در فرح و در نهایت مقام محبت برسد «وَ عَلَیكَ بِوَلَایتِنَا». این، رزق ماه محرم است. اگر انسان نتواند در حزن و سرور همراه امام بشود، نمی‌تواند به مقام محبت برسد.
امام هم یک جاهایی غصه می‌خورند، امام هم یک جاهایی خوشحال می‌شوند. انسان بالغ، انسانی است که غصه‌ها و شادی‌هایش را مدیریت می‌کند و حزن و شادی اش را ببرد در وادی حزن و شادی امام. یعنی هر چیزی خوشحالش نکند. توجه داشته باشیم که خوشحالی‌ها و شادی‌های ما، درجه ما را نشان می‌دهد، مقام ما را نشان می‌دهد و گاهی ما را متوقف می‌کند.
اینهایی که برای امام حسین گریه می‌کنند، در واقع رشحات حزن امام (علیه السلام) است که می‌آید در وجود انسان، رشحات غصه امام است. گریه، انواعی دارد. لطیف ترین گریه، همین است که ادامه حزن امام است.

(شب اول محرم 1398ـ مدرسه مبارکه فیضیه قم)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
◾️◾️◾️
◾️◾️
◾️
#حی_علی_العزاء
✋🏿سلام سیاه پوشِ داغدارمان ، مهدی جان

🔳 بساط روضه ها را گسترده ایم .....

🚩 بر سر هر کوی ، بیرق عزا برافراشته ایم و با اقتدای تو رخت ماتم به تن کرده ایم ...

▪️بیا و این محرم تو نوحه خوانمان باش .....
▪️بیا و تو رخصت عزایمان بده .....
▪️بیا و تو برایمان لهوف بخوان .....

اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🤲

🚩 باذن الله و اذن رسوله واذن خلفائه المعصومین صلوات الله عليهم اجمعين ؛ لاسیما باذن الصدیقه الکبری فاطمه الزهرا سلام الله علیها و باذن صاحب العزا و اللواء مولانا صاحب الامر و العصر والزمان روحی فداه " حی علی العزاء "

🔳 پیراهن
#مشکی به تن کرده و شال #عزا به گردن انداخته و برای اهل بیت علیهم السلام عزاداری می‌کنیم ان شاءالله

💔 ممنون از مادر پهلو شکسته که اجازه دادند امسال هم برای فرزندش گریه و عزاداری کنیم و شکر نعمت می کنیم که امسال هم محرم را درک کردیم

🏴 شروع ماه حزن اهل بیت علیهم السلام را محضر قطب عالم امکان ؛ حجت حی خدا امام عصر عجل الله تعالی فرجه تسلیت عرض می کنیم


◾️
◾️◾️
◾️◾️◾️
2024/09/27 09:33:40
Back to Top
HTML Embed Code: