Telegram Web Link
میلاد یازدهمین حجت خداوند، پیام آور آیینه و روشنی، بر رهروان صدیقش مبارک باد
#شتابدهنده_پیشگامان
@pishgamanaccelerator
🌱 منتظر باشید!
🔳⭕️اگر بتوانید افرادی را استخدام کنید که شور و شوقان با کارشان تقسیم شده باشد، کلا نیازی به نظارت نخواهید داشت؛ آن ها بهتر از هرکسی خود را مدیریت خواهند کرد.
👤کاوی
#شتابدهنده_پیشگامان
#مدیریت_کسب_و_کار
@pishgamanaccelerator
👌اگر شما بدانید اعضای تیم تان اغلب افراد درونگرایی هستند، شاید نیاز باشد قبل از جلسات اطلاعات را برایشان ارسال کنید و یا اگر می دانید اغلب اعضای تیم تان شهودی هستند، شاید لازم باشد برای تصمیم گیری ها، تکنیک های تصمیم گیری را آموزش دهید.
#شتابدهنده_پیشگامان
#دانستنی
@pishgamanaccelerator 🚀
🏴 وفات کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد. 🏴
@pishgamanaccelerator 🚀
(ای مالک!) مهربانى‏ با مردم‏ را پوشش دل خویش قرار ده، و با همه دوست و مهربان باش. مبادا هرگز، چونان حیوان شکارى باشى که خوردن آنان را غنیمت دانى، زیرا مردم دو دسته ‏اند، دسته ‏اى برادر دینى تو، و دسته دیگر همانند تو در آفرینش مى ‏باشند. اگر گناهى از آنان سر مى ‏زند یا علّت‏ هایى بر آنان عارض مى‏ شود، یا خواسته و ناخواسته، اشتباهى مرتکب مى ‏گردند، آنان را ببخشاى و بر آنان آسان گیر، آن گونه که دوست دارى خدا تو را ببخشاید و بر تو آسان گیرد
… دوست داشتنى ‏ترین چیزها در نزد تو، در حق میانه‏ ترین، و در عدل فراگیرترین، و در جلب خشنودى مردم گسترده‏ ترین باشد، که همانا خشم عمومى مردم، خشنودى خواص (نزدیکان) را از بین مى‏ برد، امّا خشم خواص را خشنودى همگان بى ‏أثر مى ‏کند. خواصّ جامعه، همواره بار سنگینى را بر حکومت تحمیل مى‏ کنند زیرا در روزگار سختى یاریشان کمتر، و در اجراى عدالت از همه ناراضى‏ تر، و در خواسته‏ هایشان پافشارتر، و در عطا و بخشش‏ ها کم سپاس‏ تر، و به هنگام منع خواسته‏ ها دیر عذر پذیرتر، و در برابر مشکلات کم استقامت‏ تر مى‏ باشند. در صورتى که ستون‏ هاى استوار دین، و اجتماعات پرشور مسلمین، و نیروهاى ذخیره دفاعى، عموم مردم مى ‏باشند، پس به آنها گرایش داشته و اشتیاق تو با آنان باشد.
بخشی از نامۀ ۵۳ #نهج_البلاغه از امام #علي به #مالك
🚀 #شتابدهنده_پیشگامان👇 @pishgamanaccelerator
👈💎بهترين سوالات براي شناسايي نياز واقعي

پرسش درستی که باید از خودمان بپرسیم این است: در چه حوزه ای می خواهید «درد» بکشید و می خواهید برای چه چیزی «مبارزه» کنید؟ این پرسش نقش اساسی در موفقیت ما دارد. همه می‌خواهند شغلی عالی و استقلال مالی داشته باشند ولی همه نمی‌خواهند رنج و درد شصت ساعت کار در هفته، رفت‌وآمدهای طولانی، کاغذبازی‌های منزجرکننده، سلسله مراتب اداری و ملال روزمرۀ حضور در جهنمی مکعب‌شکل (اتاق اداره) را تحمل کنند. مردم می‌خواهند بدون خطرکردن، بدون فداکردن و بدون موکول کردن لذت‌ها و ولخرجی‌ها به آینده موفق و ثروتمند شوند.
احساسات خوبی که در اثر آرزوها و رویاها در وجود ما شکل می گیرد تعیین کننده موفقیت ما نیست! بلکه احساسات بدی که مایلیم و قادریم برای رسیدن به آن احساسات خوب تحمل کنیم تعییین‌کننده اند. می‌خواهیم کسب‌وکار خودمان را راه بیاندازیم ولی فقط زمانی می‌توانیم یک کارآفرین موفق شویم که خطر کردن، بلاتکلیفی، شکست‌های متوالی و کار طولانی روی چیزی که هنوز نمی‌دانیم موفق خواهد بود یا نه را بپذیریم. پس تا بدین جا متوجه شدیم اینکه «از چه چیزی لذت می بریم» موفقیت ما را تعیین نمی‌کند. بلکه «چه درد و رنجی را می‌خواهیم تحمل کنیم؟» آینده ما را می سازد.

☑️ تجویز راهبردی:
با خود خلوت کنید و سه سوال از خود بپرسید:
1- موفقیت را در سطح زندگی شخصی/سازمان/کشور چه چیزی تعریف می کنم؟
2-برای رسیدن به چنین موفقیتی، حاضرم برای چه چیزی مبارزه کنم؟
3- برای رسیدن به چنین موفقیتی، حاضرم چه دردی را تا کجا تحمل کنم؟

🔅اهمیت دو سؤال آخر برای این است که بسیار بیشتر از آرزوها و رویاها دربارۀ عمیق ترین خواسته هایمان اطلاعات به ما می‌دهد. به‌هرحال هرکسی/سازمانی/کشوری باید چیزی را انتخاب کند و دردش را نیز تحمل کند. فرهاد شیرین را انتخاب کرد و کوه را تراشید. نمی‌توان زندگی بی‌دردی داشت. پرسش مربوط به لذایذ آسان است و تقریباً همۀ ما پاسخ مشابهی برای آن داریم. پرسش از درد و مبارزه است که راهگشاست.

بر گرفته از نوشته اي از مجتبی ‌لشکربلوکی

🚀 #شتابدهنده_پیشگامان👇 @pishgamanaccelerator
آیین شروع به کار مرکز نوآوری دانشگاه یزد
بازدید معاون علمی و فناوری ریاست جمهور جناب دکتر ستاری از #شتابدهنده_پیشگامان
#گزارش_تصویری
@pishgamanaccelerator 🚀
دست نوشته معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهور جناب دکترستاری برای شتابدهنده پیشگامان
96/10/9
متن کامل خبر....
👇👇👇👇👇
دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور ضمن بازدید از مرکز شتابدهنده پیشگامان حمایت دولت ازفعالیت های دانش بنیان را از اولویتهای حوزه فناوری دانست.
به گزارش روابط عمومی شتابدهنده پیشگامان دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در آیین افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه یزد که در محل مرکز شتابدهنده پیشگامان برگزار شد شکسته شدن مقاومت ها در کار پژوهشی دانشگاهیان را امری مثبت خواند و وظیفه دولت در حوزه فعالیت مراکز شتابدهنده را فراهم کردن شرایط و محیط مناسب دانست و بر عدم ورود دولت در این حوزه تاکید کرد. دکتر ستاری سرمایه گذاری گروه تعاونی پیشگامان در حوزه شتابدهنده را سد شکنی در استان یزد بیان کرد و گفت: باید قدردان مجموعه هایی نظیر پیشگامان بود که در حوزه دانش بنیان بدون توقع سرمایه گذاری می کنند. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور سرمایه گذاری بخش های خصوصی برروی جوانان دانشگاهی با پتانسیل بالا و حمایت مدیران دولتی را امری مهم برای پیشرفت کشور در حوزه های فناوری اطلاعات بیان کرد.
دکتر ستاری بی تاثیر بودن افزایش تعداد دانشجویان در سالهای گذشته در بحث اقتصادکشور را علت تغییر روند آموزشی در دانشگاه ها دانست و اظهار کرد: پیشرفت خوب پروژه های استارت آپ در بخش خدماتی امیدوار کننده است. وی در پایان سوق دادن مراکز شتابدهنده جهت حرکت به سمت پروژه های استارتاپی تکنولوژی و منابع انسانی را یکی از وظایف دانشگاه ها عنوان کرد.
در این مراسم دکتر رضایی نژاد مدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان و دکتر اولیا رییس دانشگاه یزد نیز گزارشی از فعالیت های گروه تعاونی پیشگامان در حوزه های مختلف و فعالیت مراکز نوآوری دانشگاه یزد ارائه دادند.
به‌كارگیری‌ مهارت شنود موثر، ارتباط‌ مستقیمی‌ با زندگی‌ روزمره‌ و زندگی‌ شغلی‌ افراد دارد. به‌ویژه در زندگی‌ كاری، هنر گوش‌ دادن‌ موثر، كیفیت‌ ارتباطات‌ افراد را در سازمان‌ بالا برده‌ و آنان‌ را قادر می‌سازد تا بتوانند با همكاری، همدلی‌ و همفكری‌ در كنار یكدیگر به‌ كار بپردازند و سازمان‌ را در جهت‌ رسیدن‌ به‌ اهداف‌ فردی‌ و سازمانی‌ یاری‌ کنند.
#شتابدهنده_پیشگامان
#دانستنی
@pishgamanaccelerator 🚀
افراد چند مهارتی اغلب می توانند خود را با تغییرات وفق دهند، زیرا دانش گسترده آن ها امکان وفق پذیری را برایشان فراهم کرده است؛ همچنین، شواهد نشان می دهند گروهی از افراد چند مهارتی(Generalist)، در موضوعی خاص می توانند از گروهی از افراد تک تخصصی گوناگون موفق تر باشند.
#شتابدهنده_پیشگامان
#دانستنی
@pishgamanaccelerator 🚀
بوم مدل کسب و کار چیست؟
بخش اول
بوم مدل کسب‌ و کار ، (به انگلیسی: Business Model Canvas)، الگویی برای تدوین یک مدل برای کسب‌ و کار ی جدید و یا ثبت مدل فعلی مورد استفاده در کسب‌ و کار است. این بوم در واقع یک نمودار تصویری است که بخش‌های مختلفی دارد. هر یک از این بخش‌ها به تشریح گزاره‌های ارزش، زیرساخت،مشتریان و یا امور مالی مربوط به یک شرکت و یا محصول اختصاص دارد. بوم مدل کسب‌ و کار به شرکت‌ها کمک می‌کند تا بتوانند با ترسیم تعامل میان بخش‌های مختلف کسب‌وکار خود، فعالیت‌های خود را به شکلی هماهنگ به پیش ببرند.

اگر بخواهید که کل استارت آپ یا (به طور کلی) کسب و کارتان را در عرض کمتر از ۱۰ دقیقه توضیح بدین؛ بهترین کاری که می توانید بکنید این است که بروید و بوم مدل کسب و کارتان را بیاورید.
#شتابدهنده_پیشگامان
#مقالات_آموزشی
@pishgamaaccelerator 🚀
چرا باید بوم کسب و کار داشته باشیم؟
بخش دوم
بوم مدل کسب و کار (Business Model Canvas) یک طرح کسب و کار را در قالب ساختاری منظم و جامع ارائه می‌کند. این بوم دارای ۹ عنصر است که در کنار یکدیگر چشم‌اندازی منسجم از عوامل کلیدی محرک یک کسب و کار را تشکیل می‌دهند.

می‌توانید استارت آپ یا کسب و کار خود را به سرمایه‌گذار یا شرکای تجاری احتمالی‌تان به سادگی معرفی کنید.
وقتی که کلیت کسب و کارتان به طور خلاصه رو به رویتان باشد، راحت‌تر می‌توانید طرح کسب و کار (Business Plan) خود را بنویسید.
می‌توانید قبل از این که بخواهید ریالی را هزینه کنید؛ کل کسب و کارتان را از بالا ببینید.
#شتابدهنده_پیشگامان
#مقالات_آموزشی
@pishgamanaccelerator 🚀
1️⃣کارآفرینان کسانی هستند که اهل ریسک هستند و سعی می‌کنند کارهای خود را با ابتکار عمل پیش ببرند؛ در حالی که افراد معمولی کارهای خود را از راه‌های اصولی و تکراری انجام می‌دهند. آن‌ها به صحبت‌های دیگران گوش می‌دهند و تمایلی به رهبری کردن دیگران ندارند؛ همچنین از موقعیت شغلی ثابت خود لذت می‌برند.
#شتابدهنده_پیشگامان
#دانستنی
@pishgamanaccelerator 🚀
🔳⭕️سه اصل موفقیت:
1-چیزی به نام شکست وجود ندارد؛شما تنها با درس جدیدی مواجه شده اید.
2-درس آنقدر تکرار میشود تا کامل آموخته شود.
3-آموزش تا آخرین روز زندگی ادامه خواهد داشت.
@pishgamanaccelerator
2024/09/24 09:10:41
Back to Top
HTML Embed Code: