Telegram Web Link
رویداد کندو
برگزاری رویداد دورهمی تیم های ثبت نام کننده در سایکل دوم شتابدهنده پیشگامان
#شتابدهنده_پیشگامان
#گزارش_تصویری
#رویداد
@pishgamanaccelerator 🚀
📢 برگزاری رویداد #کندو
به گزارش روابط عمومی #شتابدهنده_پیشگامان #رویداد دورهمی تیم‌های ثبت‌نام کننده در #سایکل_دوم در مرکز شرکت تعاونی شتابدهنده پیشگامان برگزار شد.
این رویداد با سخنرانی مدیر عامل شرکت مهندس کشورشاهی با موضوع معرفی حوزه فعالیت شرکت آغاز شد و سپس تیم‌ها به معرفی ایده و اعضای خود پرداختند.
در ادامه #کارگاه آموزش نحوه ارائه در جلسه داوری برگزار شد‌ و در پایان حاضران به گفت‌و‌گو و #شبکه‌_سازی پرداختند.
#خبر
@pishgamanaccelerator 🚀
#استخدام برنامه‌نویس در تیم کسب‌وکاری پین‌جاب (از #استارت_آپ های #شتاب_دهنده_پیشگامان)
@pishgamanaccelerator 🚀
🎤 #مصاحبه خوبی از هم‌بنیانگذار استارت‌آپ کشمون
❗️ به اون‌هایی که می‌خوان #استارت_آپ راه بندازن توصیه می‌کنیم حتما این مصاحبه رو کامل بخونن. دید خوبی بهشون میده.
#شتابدهنده_پیشگامان
@pishgamanaccelerator 🚀


http://shanbemag.ir/استارت‌آپ-زعفران‌کاران

استارت‌آپ زعفران‌کاران
محمد قائم‌پناه، هم‌بنیانگذار کشمون در گفت‌وگو با «شنبه» از ساز‌وکار این استارت‌آپ گفته و اینکه بازار آنلاینی را برای کشاورزان خراسان جنوبی ایجاد کرده تا بتوانند محصولات‌ سالم و ارگانیک‌شان را به خری
معرفی مختصر تعدادی از تیم-ایده های ثبت نام کننده #سایکل_دوم #شتابدهنده_نوآوری_پیشگامان در #رویداد #کندو روز دوشنبه 22 آبان
@pishgamanaccelerator 🚀
#کارگاه آموزش ارائه اولیه ایده به داوران
📖 مدرس: مهندس حمید موسوی پور (منتور)
📅 دوشنبه 22 آبان
📌 #شتابدهنده_پیشگامان
☕️ سپاس از حضورتان
@pishgamanaccelerator 🚀
"#سرمايه‌_گذار با کسي کار مي‌کند که جدي باشد. وقتي به سرمايه‌گذار بگويي جاي ديگري در حال کار هستي، سرمايه‌اش را برايت خرج نمي‌کند."
#نقل_قول از تبسم لطیفی، هم‌بنیانگذار #استارت‌_آپ مامان‌پز
#شتابدهنده_پیشگامان
@pishgamanaccelerator 🚀
۰ تا ۱۰۰ یک #تجربه استارت‌آپی
❗️خواندن این #مصاحبه برای راه‌اندازی استارتاپ توصیه می‌شه.
#شتابدهنده_پیشگامان
@pishgamanaccelerator 🚀
http://shanbemag.ir/فروش-200-هزار-غذا-در-روز؛-ويژن-مامانپز-بخش-اول
داوری مرحله پیش شتابدهی سایکل دوم . هم اکنون در حال اجرا می باشد.
#شتابدهنده_پیشگامان
#گزارش_تصویری
@pishgamanaccelerator 🚀
معرفی ایده های تیم های حاضر در جلسه اول داوری سایکل دوم
#شتابدهنده_پیشگامان
#گزارش_تصویری
@pishgamanaccelerator🚀🚀
💰 در فصل اول سال ۲۰۱۷ بانک‌های اروپایی به کمک کسب‌وکارهای #سرمایه‌_گذاری خطر‌پذیر خود ۷۳ مورد سرمایه‌گذاری انجام داده‌اند که مبلغ این سرمایه‌گذاری به ۶۶۷ میلیون‌دلار می‌رسد. تا الان اروپایی‌ها نزدیک به ۶/۲میلیارددلار روی #فین‌_تک سرمایه‌گذاری کرده‌اند.
#شتابدهنده_پیشگامان
#دانستی
@pishgamanaccelerator 🚀
شهادت آقا امام رضا (علیه السلام) تسلیت.
#شتابدهنده_پیشگامان
#مناسبت_ها
@pishgamanaccelerator 🚀
💡چه شانسی میتونه وجودداشته باشه که دو نفر از معروفترین و ثروتمندترین افراد دنیا توسط یک استاد تدریس شده باشند آنهم به فاصله 26 سال؟
🔹هری لوییس استاد مشترک بیل گیتس و مارک زاکربرگ

هری لوییس دکترای خود را در رشته ریاضی کاربردی از دانشگاه هاروارد اخذ کرده بود و در سال ۱۹۷۴ عضو هیات علمی شد. دو سال بعد زمانی که فقط ۲۸ سال داشت، لوییس یک مساله قدیمی به نام «مساله پنکیک» را در کلاس ریاضی کاربردی معرفی کرد. لوییس از دانشجویان می‌خواست پنکیک‌‌ها را که اندازه‌های مختلف داشتند، با حداقل حرکت از اندازه بزرگ به کوچک مرتب کنند. کلاس تمام شد و هیچ‌کس جواب را نمی‌دانست. پس از گذشت چند روز، گیتس که تمام شب را روی جواب مساله کار کرده بود با یک راه‌حل به دفتر لوییس آمد و پاسخی که ارائه کرد، متفاوت از جواب لوییس بود. با اینکه راه‌حل او ابتکاری نبود اما از راه‌حل دانشجویان دیگران مناسب‌تر به نظر می‌رسید. هنگامی که لوییس انگیزه و پشتکار گیتس را ملاحظه کرد، او را به استاد ریاضی دیگر دانشگاه هاروارد به نام «کریستوس پاپادیمیتریو» معرفی کرد. دو سال بعد گیتس و پاپادیمیتریو که استاد دانشگاه «برکلی» نیز بود با همکاری یکدیگر در ژورنال ریاضیات گسسته گزارشی در مورد مساله پنکیک منتشر کردند.

لوییس در مورد گیتس می‌گوید: او دانشجوی با اراده‌ای بود وبار‌ها به او پیشنهاد شد استادریاضی شود، اما او به‌دنبال پازل‌ها و چالش‌ها می‌رفت و درصدد بود به دیگران ثابت کند که قادر به انجام کارهایی است که دیگران نمی‌توانند.

در سال ۲۰۰۴ زاکربرگ ۲۰ ساله ایمیلی به لوییس ارسال کرد و نوشت آیا اجازه دارد از نام او در وب‌سایتی که خلق کرده استفاده کند و آن‌را‌ «شش درجه هری لوییس» نام‌گذاری کند؟ وب‌سایت «شش درجه هری لوییس» به‌عنوان محرک فیس‌بوک شناخته می‌شود. لوییس در یک نوشته در سال ۲۰۱۲ اظهار کرد مارک زاکربرگ که دانشجوی کلاس تئوری کامپیوتر من بود این شبکه را با استفاده از آرشیوهای روزنامه کریمسون هاروارد و پیوند دادن نام‌هایی که در همان روزنامه بودند ایجاد کرد. چند ماه بعد از ساخت شش درجه، زاکربرگ یک شبکه ساخت و با هدف ارتباط میان دانشجویان نام آن را فیس‌بوک نهاد. او در همان سال از هاروارد ترک تحصیل کرد و به سیلیکون رفت تا فیس‌بوک را بسازد، که ماهانه ۲ میلیارد کاربر فعال در دنیا دارد و زاکربرگ را به چهارمین فرد ثروتمند در لیست Forbes ۴۰۰۱ تبدیل کرده است.

زاکربرگ به‌عنوان یک کارآفرین الهام بخش درصدد بود فصل مشترک نیاز آن روز جوانان و تکنولوژی را ببیند. او و بسیاری از دانشجویان در آن سال‌ها دائما بین دو ساختمان کامپیوتر و روانشناسی در رفت‌وآمد بودند و روی موضوع شبکه‌های اجتماعی کار می‌کردند. اما زاکربرگ کسی بود که توانست با پشتکارش در این زمینه موفق شود. در ماه مه امسال، زاکربرگ به هاروارد آمد تا مدرک افتخاری بگیرد و برای فارغ التحصیلان سخنرانی کند. زاکربرگ در سخنرانی خود گفت: «اولین پایه‌های ذهنیت من در هاروارد کلاس علم کامپیوتر ۱۲۱ با استاد هری لوییس بود. من برای سر وقت رسیدن به این کلاس همیشه عجله داشتم و حتی یک بار تی‌شرت خود را برعکس پوشیده و متوجه نشده بودم!»

@pishgamanaccelerator 🚀
منبع:forbes
https://goo.gl/qELUY6
ترجمه: دنیای اقتصاد
https://goo.gl/7qcm84
🚗 از آنجایی که تویوتا و نیسان بر صنعت اتومبیل‌سازی ژاپن سلطه داشتند، هوندا دریافت که بازار داخلی، بازاری با رشد محدود است و اگر بخواهد وارد صف اول سازندگان جهانی اتومبیل شود، باید در پی دستیابی به بازارهای خارج از ژاپن باشد.
#تجربه
#شتابدهنده_پیشگامان
@pishgamanaccelerator 🚀
🔳⭕️بیش از اندازه مشورت نگیرید؛ بیش از اندازه تحلیل نکنید، این اشتباه است، تا اجرا نکنید نمیدانید که کار میکند یا نه‼️
👤بن سیلبرمن
#شتابدهنده_پیشگامان #دانستنی_ها
@pishgamanaccelerator 🚀
🔳⭕️مشتریان ناراضی شما، بهترین منبع یادگیری شما هستند‼️
👤بیل گیتس
#شتابدهنده_پیشگامان
#دانستی_ها
@pishgamanaccelerator
2024/09/24 19:26:16
Back to Top
HTML Embed Code: