Telegram Web Link
نکته‌ی کوتاه بالینی برگرفته از کارگاه آموزشی مقدماتی ACT دکتر راس هریس
علی_فیضی

تماس با زمان حال به دقت کردن، توجه‌کردن، تمرکز کردن، آگاهی اشاره دارد و همان فکر کردن دربارۀ چیزی نیست. ما می‌توانیم تمرین تماس با زمان حال را با هرچیزی در اتاق درمان انجام بدهیم. در این مورد امکان انعطاف بسیار زیادی وجود دارد. ما می‌توانیم از درمانجو بخواهیم تا هرچیز درون خودش از جمله افکار، احساسات یا حس‌هاس بدنی‌اش را مشاهده کند یا هرچیری در بیرون از خودش از جمله صداها، بوها یا چیزهای قابل مشاهده در اتاق یا حالت بدنی‌اش را با کنجکاوی، بدون قضاوت و با انعطاف‌پذیری مورد توجه قرار بدهد‌.
#Learning_ACT
www.lcgpsy.com
@PersianACBS
نماينده رسمي ACT در ايران
نکته‌ی کوتاه بالینی برگرفته از کارگاه آموزشی مقدماتی ACT دکتر راس هریس
#علی_فیضی

شفقت به خود و عزت‌نفس دو سازۀ روانشناختی متفاوت هستند و هیچ‌کدام پیش شرط لازم برای دیگری نیست. با این حال پژوهش‌ها نشان می‌دهد پرورش دادن شفقت به خود اغلب منجر به افزایش عزت‌نفس می‌شود اما برعکس این مساله صادق نیست.
#Learning_ACT
#شفقت
#compassion
www.lcgpsy.com
@PersianACBS
نماينده رسمي ACT در ايران
نکته‌ی کوتاه بالینی برگرفته از کارگاه آموزشی مقدماتی ACT دکتر راس هریس
#علی_فیضی
برای انجام موثر درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد انعطاف‌پذیری و خلاقیت در همۀ حوزه‌ها از جمله تمرینات توجه‌آگاهی تشویق می‌شود. تمرینات را می‌توان طولانی‌تر یا کوتاه‌تر از آنچه طراحی‌شده انجام داد، درمانجویان در طول تمرین می‌توانند چمشان خود را باز یا بسته نگه بدارند. می‌توانید کلمات متن نوشته شدۀ تمرین را تغییر دهید تا با سبک شخصی شما هماهنگ‌تر و برای درمانجویانی که با آنها کار می‌کنید مناسب‌تر باشند. همچنین می‌توانید تمرین را در هر نقطه‌ای قطع کنید تا از درمانجوی خود بپرسید که تمرین را چطور انجام می‌دهد.
#توجه‌_آگاهی
#Learning_ACT
www.lcgpsy.com
@PersianACBS
نماينده رسمي ACT در ايران
💔مرحله دوم، تربيت درمانگر "خيانت زناشويي"

💥مدرس:دكتر مژگان صلواتي

🙌🏻٢٠٠هزار تومان تخفيف ثبت نام در سال ٩٥

شروع ٢٣ فروردين ٩٦

09398567545
02177888378

اطلاعات بیشتر👇
@psy_admin

@PersinACBS
"كارگاه تخصصي ACT"

💥براي اولين بار در استان گيلان"

🗓 زمان برگزاري : ١٢ و ١٣ اسفند ٩٥

🔥نماينده رسمي ACT در ايران🔥

ثبت نام👇
01333114093
01333114632
09377861826

👉 02177888378👈

@PersianACBS
💥بزودي منتشر مي شود💥
كتاب: فرمولبندي موردي ACT

ترجمه:
سجاد بهرامي
علي فيضي
ميلاد خواجه پور
با نظارت: دكتر سيروس مومن زاده

@PersianACBS
نماينده رسمي ACT در ايران
ACT-www.LCGPSY.com.MP4
79.6 MB
سخنراني پروفسور هيز
مبدع رويكرد ACT و استاد دانشگاه نوادا

موضوع : ترمزهای ذهنی برای دوری از، درهم شکستن روانی

مترجم : دكتر سيروس مومن زاده ، سرپرست بخش فارسي ACBS
@LCGPSYchanel

@PersianACBS
💔تربيت درمانگر "خيانت زناشويي"

💥مدرس:دكتر مژگان صلواتي

🙌🏻٢٠٠ تومان تخفيف ثبت نام در سال ٩٥
🎁١٠٠تومان هديه نوروزي اعضاء ACBS

شروع ٢٣ فروردين ٩٦

02187761978

اطلاعات بیشتر👇
@psy_admin
"كارگاه تخصصي ACT"

💥 در شهر "رشت"

🗓 زمان : ٣١فروردين و ١ ارديبهشت ٩٦

🔥نماينده رسمي ACT در ايران🔥

ثبت نام👇
01333114093
01333114632
09377861826

👉 02187761978👈

@LCGPSYchanel
نکات بالینی از كارگاه دكتر راس هريس
تهيه و تنظيم
سجاد بهرامي

در شش فرایند ACT، تعداد زیاد و متفاوتی از تکنیک ها وجود دارد. برخی از آنها فقط چند ثانیه و برخی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می کشد. باز کردن این جعبه ابزاری نیاز به یادآوری یک نکته مهم دارد: پذیرش یک فرایند است، نه یک تکنیک. برای فهم فرایندها تکنیک ها و ابزار مورد استفاده قرار می گیرند.

- ادامه مطلب 👇:
http://lcgpsy.com/جعبه-ابزار-پذیرش/
🔥 جهت اطلاع از كارگاه هاي بهاري موسسه تغيير سبك زندگي و بخش فارسي ACBS لينك زير را لمس كنيد: 👇
http://lcgpsy.com/کارگاه-های-در-حال-ثبت-نام/
سالی که بهارش قدم فاطمه باشد
صدها برکت از کرم فاطمه باشد
امید که یک مژده ز صدها خبر خوش
پیغام فرج در حرم فاطمه باشد

پیشاپیش عید نوروز مبارک

@LCGPSYchanel
www.lcgpsy.com
سخنرانی کوتاه بی اف اسکینر در 98 مین گردهمایی انجمن روانشناسی در 1990
یکی از تلاشهای اخیر دانشمندان علم رفتار بافتار، ایجاد اتحاد و پیوند بین علم رفتار و تکامل است (که در مصاحبه اخیر استیون هیز با گیل-لوسیانو هم بدان تاکید کرده بود). این پیوند یکی از آرزوهای سالهای آخر عمر اسکینر بود. اسکینر در سخنرانی زیر که یک هفته قبل از مرگ ایراد کرده است، نخست از پیوند رفتارگرایی با تکامل بحث کرده و سپس با انتقاد از رویکرد شناختی و با اعتقاد به ناکارآمدی رویکرد شناختی در تبیین شناخت، نشان می دهد که زبان بایستی به عنوان موضوعی رفتاری تعبیر و تفسیر شود. وی در این سخنرانی نتیجه گیری می کند که مشکل روانشناسی (در دهه های 80 و 90 میلادی) این است که در جنبه های حرفه ای (کاربردی) رشد بیشتری نسبت به جنبه های علمی (نظری و پژوهشی) یافته است. نزدیک به سه دهه پس از پیش بینی اسکینر درباره کارآیی رویکردهای رفتاری (تحلیل رفتاری) نسبت به رویکردهای شناختی در حوزه های مختلف روانشناسی می توان نتیجه گرفت که این پیش بینی تا حد زیادی به واقعیت پیوسته است و از این روست که رفتارگرایی مدرن مجددا به صحنه علم و اجتماع بازگشت است.
پ.ن. هیز معتقد است که یکی از دلایل رویگردانی بسیاری از روانشناسان دهه های 70 و 80 از تحلیل رفتاری (رفتارگرایی) و روی آوردن به رویکردهای شناختی، اشتباهات و گفته های متناقض و مبهم اسکینر بوده است. با وجود اینکه اسکینر خود را یک فانکشنالیست می دونست در نوشته هایش بویژه در باب رفتار کلامی ترکیبی از فلسفه مکانیکی و کارکردی را به کار برده است. علم رفتار بافتار تلاش کرده است تا به تداوم و گسترش بخشهای کارکردی دیدگاه اسکینر بپردازد.
مشاهده این سخنرانی 18 دقیقه ای را به اعضای چپتر توصیه می کنم.
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=V0fsgcRvfnQ&app=desktop
💥١٠٪‏ تخفيف پيش ثبت نام آنلاين كارگاه هاي بهاري💥
🔥موسسه تغيير سبك زندگي و بخش فارسي ACBS🔥

لينك ثبت نام آنلاين👇
http://lcgpsy.com/کارگاه-های-در-حال-ثبت-نام/
جبرگرایی و اراده آزاد
مناظره اسکینر با گادفری وسی (فیلسوف) در زمینه کنترل رفتار و آزادی
https://www.youtube.com/watch?v=5ir5znnr4Ok

ارسال: دكتر عيسي حكمتي
www.LCGPSY.com
موسسه تغيير سبك زندگي
به مناسبت 113 مین سالگرد تولد اسکینر (20 مارس)

تهيه و تنظيم: دکتر عیسی حکمتی

هیچ شخصیتی در تاریخ روانشناسی به اندازه اسکینر در روانشناسی تاثیرگذار نبوده است و بی خود نیست که در بررسی سال 2002 انجمن روانشناسی آمریکا از اعضای خود (بر حسب های استناد در مجلات علمی، استناد در تکستبوک های روانشناسی، و نظرسنجی متخصصان روانشناسی) اسکینر به عنوان برجسته ترین روانشناسی قرن 20 شناخته شده است. اسکینر با مطالعه و پژوهش سیستماتیک در زمینه شرطی سازی عاملی در دهه 1930 علم طبیعی رفتار را بنا نهاد که متعاقبا به شکل گیری رشته علمی یکپارچه ای بنام تحلیل رفتاری منتهی شد. این رشته علمی دارای بنیادهای تجربی، فلسفی و کاربردی بود. اسکینر به تنهایی و بر اساس پژوهشهای خود رویکرد رفتاری را بنیانگذاری کرده و اصول علمی مربوط به رفتار را بر اساس پژوهشهای خود معرفی کرده و همچنین راجع به فلسفه علم، زبان، فرهنگ و مسائل اجتماعی، آموزش مشکلات رفتاری و کاربست علم رفتاری برای موضوعات پیچیده ای چون آزادی دیدگاههایی را ارائه کرده است. با این حال اعتقاد بر این است که دیدگاههای نظری و کاربردی اسکینر وسیعا مورد سوء برداشت واقع شده است، به طوری که در دهه های 80 و 90 با وقوع انقلاب شناختی بسیاری معتقد به مرگ رفتارگرایی بودند. با این حال بعد از نزدیک به دو دهه پس از مرگ اسکینر دانشمندان و روانشناسان زیادی به زنده بودن رویکرد رفتاری اذعان کرده و سنت رفتاری به عنوان برنامه پژوهشی وسیع و عمیق مجددا به صحنه علم روانشناسی برگشته و به بسیاری از نقدهای دهه های 70-80 پاسخهای در خوری داده است و امروزه با نام علم رفتار بافتار (Contextual Behavioral Science) دوباره در حال تداوم و تکمیل راه خود است. مضاف بر سوء برداشتهایی که در جامعه جهانی از دیدگاههای اسکینر شده است، در جامعه ایران دیدگاههای اسکینر در حوزه های مختلف کمتر به صورت عمیق و وسیع مورد توجه قرار گرفته و بسیاری از آثار وی توسط بخش عمده روانشناسان مطالعه نشده و حتی آثار مهم و تاثیرگذار وی حتی به زبان فارسی ترجمه نیز نشده است. فارغ از دلایل این مسئله (که خارج از مجال نوشته حاضر است) به نظر می رسد برای درک وسیع و عمیق علم رفتار بافتار، بهتر است آشنایی بیشتری با دیدگاههای اسکینر، نقدهای دیدگاه اسکینر و رفتارگرایی و پاسخهای ارائه شده به این نقدها داشته باشیم. بدین منظور در اینجا چندین سخنرانی و مصاحبه تصویری اسکینر راجع به موضوعات بنیادین ارائه شده و همچنین چندین منبع که به مرور تاریخچه رفتارگرایی، افول و مرگ رفتارگرایی و احیای مجدد آن پرداخته اند، خدمت دوستان علاقمند تقدیم کرده و امیدوارم با نشر این منابع در بین علاقمندان گامی هر چند کوچک در آشنایی صحیح و گسترش علم رفتار بافتار برداشته باشیم.
www.LCGPSY.com
وقتي بدن انسان ٨٠ بار به دور خورشيد بچرخد!
چه اتفاقي در تار و پود آن مي افتد ؟

تاكنون چندبار به دور خورشيد چرخيده ايد؟

آيا فرصت كافي داريد؟
٣|١
2024/09/29 13:23:13
Back to Top
HTML Embed Code: