Telegram Web Link
🔴عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات دولت سیزدهم در واکنش به اظهارات کاندیداهای ریاست جمهوری که وعده رفع #فیلترینگ می‌دهند، می‌گوید که «خودشان هم می‌دانند تصمیم‌گیری این موضوعات در جلساتی گرفته می‌شود که تصمیم‌گیر آن عموما دولت نیست.» عیسی زارع‌پور به فیلترینگ در دولت‌های قبلی اشاره می‌کند که آن‌ها هم از رفع فیلترینگ گفته بودند و وعده‌هایی در این باره داده بودند.

🔴فیلترینگ در ایران، کلافی پیچیده است که پیدا کردن سر کلاف چندان ساده نیست! چیدمان بازی فیلترینگ به شکلی است که نمی‌توان سرراست و راحت به جواب پرسش مسئولیت فیلترینگ در کشور بر عهده چه نهادی است، رسید. اما یک موضوع واضح است: همه ارکان نظام، در یک راستا حرکت می‌کنند و سیاست کلی دستیابی به #اینترنت_ملی و محدود کردن دسترسی به اینترنت آزاد است و از میان صحبت‌های قبلی زارع‌پور هم می‌توان به این نتیجه رسید.

🔴زارع‌پور پیش‌تر در یک مصاحبه گفته بود که در بیشتر موارد فیلترینگ بر عهده کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است و #وزارت_ارتباطات فقط یک عضو آن است و دولت در این کارگروه تنها شش عضو دارد. در ادامه همان مصاحبه زارع‌پور می‌گوید: برنامه من تقویت ظرفیت‌های داخلی برای رقابت با نمونه‌های خارجی است! چیزی که زارع‌پور می‌گوید دقیقا فیلترینگ خاموش است؛ مزیت‌دهی به سرویس‌های داخلی و محدود کردن سرویس‌های بین‌المللی.

🔴در برخی موارد دستور فیلترینگ از طرف نهادهای امنیتی صادر می‌شود. به گفته زارع‌پور، مسدودسازی #اینستاگرام و #تلگرام تصمیمی است که در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با حضور سران سه قوه گرفته شد.

🔴کمیته فیلترینگ یا کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه نخستین نهادی است که مسئول فیلترینگ و پالایش #فضای_مجازی شد. این کارگروه سال ۸۸ و با تصویب قانون جرائم رایانه‌ای تشکیل شد. اما در این کارگروه، دادستانی حرف آخر را می‌زند!

🔴سال ۹۷ هشت نفر از اعضای کمیته فیلترینگ به دادستان کل کشور نامه‌ نوشتند و خواستار رفع فیلتر #توییتر شدند. محمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور در پاسخ به این نامه گفت: توییتر به موجب دستور قضایی فیلتر شده و دستور قضایی به استحکام خود باقی است. این نشان می‌دهد که فیلترینگ در ایران موضوعی است که نهادهای به اصطلاح بالادستی در آن نفوذ دارند و در عین حال تمام بدنه حاکمیت دیدگاهی یک سو دارند و صحبت از رفع فیلترینگ در تبلیغات و وعده‌های انتخاباتی کاربرد دارد. همانطور که ابراهیم رییسی پیش از رسیدن به ریاست جمهوری از وضعیت اینترنت و محدودیت‌ها ابراز نارضایتی می‌کرد؛ اما در زمان او اینستاگرام و #واتس‌اپ مسدود شد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴اینترا یک اپلیکیشن اندرویدی است که هدف آن مبارزه با #سانسور اینترنت و محافظت از کاربران برابر حملات دستکاری DNS است.

🔴دستکاری DNS یک شکل رایج سانسور است که در آن #سانسورچی سرورهای DNS را که مسئول ترجمه نام دامنه به آدرس‌های آی‌پی هستند، تغییر می‌دهد.

🔴 محافظت برابر #فیلترینگ از طریقِ نام دامنه باعث می‌شود که شرکت سرویس‌دهنده‌ اینترنت شما متوجه نشود که از چه وب‌سایتی بازدید کرده‌اید و در نتیجه قادر نخواهد بود که دسترسی شما به آن را متوقف کند.

🔴 اینترا، اتصال اینترنت دستگاه به یک سرور DNS عمومی را رمزنگاری کرده و از دستکاری DNS جلوگیری می‌کند و اطمینان می‌دهد که کاربران می‌توانند به وب‌سایت‌ها و برنامه‌هایی دسترسی داشته باشند که معمولا توسط این‌گونه حملات مسدود می‌شوند.

🔴 اینترا استفاده از دی‌ان‌اس‌های مختلف را امکان‌پذیر کرده و مطابق تصاویر با رفتن به بخش تنظیمات و لمس گزینه select DNS over HTTPS server می‌توانید دی‌ان‌اس‌های مختلف را انتخاب کنید و به آن وصل شوید.

👈 دانلود از طریق اپلیکیشن پس‌کوچه

ارسال یک ایمیل خالی به آدرس‌ زیر و دانلود از طریق اپلیکیشن پس‌کوچه👇
[email protected]

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔻به تازگی #اف‌بی‌آی درباره یک کمپین مخرب هشدار داده است. در این کمپین پس از نصب و راه‌اندازی بازی‌های رایگان و غیرقانونی، وی‌پی‌ان‌ها و پراکسی‌‌های آلوده بدون اطلاع کاربران روی دستگاه‌ آن‌ها فعال شده است.

🔻کمپین 911 S5 یکی از بزرگترین سرویس‌های پراکسی و بات‌نت‌های مسکونی بود که بیش از ۱۹ میلیون آدرس IP را در بیش از ۱۹۰ کشور هدف قرار داده بود و جمع‌آوری می‌کرد.

🔻سرویس‌های پراکسی‌های مسکونی به کاربران اجازه می‌دهند آدرس‌های IP مسکونی را اجاره کنند. هنگامی که کاربران از طریق این آدرس‌ها متصل می‌شوند، ترافیک اینترنتی آن‌ها دقیقا مثل کاربران قانونی مسکونی به نظر می‌رسد. این رویکرد، می‌تواند برای مقاصد جرایم سایبری مورد استفاده قرار بگیرد.

🔻اف‌بی‌آی اعلام کرد که پس از دانلود کامل، #وی‌پی‌ان و درب پشتی #پراکسی هر دو به‌صورت بی‌صدا و بدون رضایت کاربر بر روی دستگاه‌های قربانیان نصب شده و کاربران ناآگاهانه قربانی بات‌نت شدند. بات‌نت شبکه‌ای از دستگاه‌هایی است که بدون اطلاع صاحبان دستگاه، توسط مهاجمان کنترل می‌شوند و برای فعالیت‌های مخرب مانند انتشار #بدافزار، راه‌اندازی #حملات_سایبری و بسیاری مقاصد دیگر استفاده می‌شوند.

🔻علی‌رغم حذف شبکه و اپراتورهای کمپین، بسیاری از دستگاه‌ها همچنان به بدافزارهایی که به‌عنوان «وی‌پی‌ان رایگان» معرفی شدند، آلوده هستند. وی‌پی‌ان‌هایی که توسط FBI آلوده تشخیص داده شده و درون نرم‌افزارها و بازی‌های غیرقانونی قرار گرفته‌اند، عبارتند از:
MaskVPN، DewVPN، ShieldVPN، PaladinVPN، ShineVPN و ProxyGate که باید از دستگاه‌ها پاک شوند.

🔻در صورتی که نرم‌افزار‌ها و بازی‌هایی استفاده می‌کنید که قفل شکسته هستند یا از منابع ناشناخته دریافت شده‌اند، در اولین فرصت لیست برنامه‌های نصب شده روی دستگاه خود را بررسی کنید و در صورت مشاهده اپلیکیشن ناشناخته، آن را حذف کنید و دستگاه خود را با یک آنتی‌ویروس شناخته شده اسکن کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🚀پراکسی تلگرام پس‌کوچه به‌روز شد!

🔒با استفاده از پراکسی‌ تلگرام پس‌کوچه، #فیلترینگ و #سانسور را دور بزنید.

🔴برای دریافت پراکسی روی این لینک کلیک کنید تا اتصال شما برقرار شود👇
https://www.tg-me.com/proxy?server=markino.xyz&port=443&secret=dd320658d3147dad619606da05bcc1f491

✏️چگونگی عملکرد «پس‌کوچه پراکسی» را به ما اطلاع دهید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹دسترسی‌های بیش از حد یک #اپلیکیشن ممکن است تهدیدی برای #امنیت_دیجیتال و #حریم_خصوصی شما باشد. مجوزهای بیش از حد می‌تواند به ابزارها اجازه دهد تا اطلاعات غیر ضروری را جمع‌آوری کنند.

🔹با بررسی دقیق مجوزها، اطمینان حاصل کنید که سرویس موردنظر فقط به اطلاعات ضروری دسترسی دارد و نه داده‌هایی که هیچ ارتباطی با عملکرد اپلیکیشن ندارند.

📺برای اطلاع از جزییات بیشتر ویدیو را ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دانلود اپلیکیشن از منابع جعلی، غیرمعتبر و ناشناخته، خطرناک است. مدتی است که یک کانال جعلی با سوءاستفاده از نام و لوگوی #پس‌کوچه، اپ‌های ناامن را به عنوان ابزارهای کارآمد دور زدن #فیلترینگ معرفی می‌کند. کانال https://www.tg-me.com/paskoocheh در تلگرام تنها کانال رسمی پس‌کوچه است.

کانال‌های جعلی را به #تلگرام گزارش دهید و از سوءاستفاده و انتشار اپلیکیشن‌های نامعتبر جلوگیری کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👀طبق آمار Surfshark که نقض داده‌های جهانی را رصد می‌کند، آمار نقض داده (لو رفتن اطلاعات) در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ در سطح جهانی افزایش چشمگیری داشته و از رقم حدود ۸۰ میلیون در سه‌ماهه چهارم ۲۰۲۳ به بیش از ۴۳۰ میلیون در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ رسیده است.

در سه‌ماهه آخر ۲۰۲۳، تعداد ۶۲۷ حساب در هر دقیقه نقض می‌شد. اما در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴، نرخ نقض ۴۳۴ درصد بیشتر شده، به طوری که اطلاعات ۳۳۵۳ حساب در هر دقیقه به بیرون درز می‌کند. طبق گزارش سرف‌شارک، از هر ۱۰۰ نفر در جهان، پنج نفر در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ با نقض حساب مواجه شده است.

آمریکا، چین و روسیه، کشورهایی هستند که در صدر جدول نقض داده قرار دارند. چین در صدر آمار نقض داده قرار دارد و آمار لو رفتن اطلاعات در چین در سه‌ماه اول ۲۰۲۴ هزار و پانصد درصد افزایش داشته است.

اگرچه ایران در بالای جدول نقض داده جای نگرفته و در رده دوازدهم دنیا قرار دارد، اما آمار نشان می‌دهد که لو رفتن اطلاعات بسیار بیشتر شده و در سال ۲۰۲۴ نسبت به سه‌ماهه آخر ۲۰۲۳ افزایش دو هزار و هفتصد درصدی داشته است. در ایران به ازای هر ۱۰۰ نفر، ۱۸۱ حساب لو رفته است!

لازم به ذکر است که در این مطالعه با هر آدرس ایمیلی که برای ثبت نام در سرویس‌های آنلاین استفاده شده، به‌عنوان یک حساب کاربری جداگانه برخورد شده و هر بار نقض به عنوان یک تخلف محسوب می شود. به همین دلیل آمار ارائه شده ممکن است زیاد به نظر برسند. مثلا ممکن است یک ایمیل در پنج سرویس مختلف ثبت و نقض شده باشد. این پنج مورد لو رفتن داده حساب می‌شود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🌐زبان یکی از ابزارهای مهم‌ تبادل دانش و فناوری است و ایران ما سرشار از تنوع زیبای فرهنگی و زبانی!

🗣️پس‌کوچه قصد دارد با همکاری و کمک شما، زبان‌های دیگر را در کنار زبان فارسی به بات ایمیلی و تلگرامی پس‌کوچه اضافه کند.

🔻اگر به زبان‌های بلوچی و لری مسلط هستید و تمایل دارید در گسترش زبان‌های بات سهیم باشید، به @PaskAdmin پیغام بفرستید. به پاس این همراهی هدیه‌ای نیز تقدیم شما خواهد شد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔸اپلیکیشن Ouisync ابزاری ساده برای همگام‌سازی و اشتراک‌گذاری اطلاعات بین دستگاه‌ها بدون نیاز همیشگی به اینترنت بین‌المللی است. این ابزار از فناوری همتابه‌همتا (P2P) استفاده می‌کند، به این معنی که فایل‌ها مستقیماً از یک دستگاه به دستگاه دیگر، به‌طور امن و سریع منتقل می‌شوند.

🔸این قابلیت برای کاربران در کشورهایی مثل ایران که دسترسی آزاد به اینترنت محدود یا با اختلالات گسترده روبه‌رو است، زندگی می‌کنند، بسیار کاربردی و مفید ارزیابی می‌شود.

🔸این اپلیکیشن از سیستم رمزنگاری قدرتمند برای محافظت از داده‌های کاربران هنگام ارسال یا ذخیره داده‌ها استفاده می‌کند. از آنجایی که این ابزار از یک سرور مرکزی استفاده نمی‌کند، خطر مواجه‌ شدن با نشت اطلاعات یا حملات سایبری بسیار کمتر از سرویس‌های متمرکز است.

🔸همچنین می‌توانید فایل‌ها را با مخاطبین و گروه‌های مورد اعتمادتان نیز به‌اشتراک بگذارید و تعیین کنید که هر کسی چه سطحی از دسترسی بهشون داشته باشد.

🔸نسخه اندروید اپ Ouisync از طریق اپ پس‌کوچه

🔸نسخه ویندوز اپ Ouisync

🔸نسخه لینوکس اپ Ouisync

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🐹این روزها بحث و گفتگوهای مختلفی در مورد بازی #همستر_کامبت به‌ویژه در فضای مجازی مطرح می‌شود. اگرچه هنوز به دلیل فقدان اطلاعات کافی، نمی‌توان با اطمینان درباره جنبه‌های متفاوت این مینی‌اپلیکیشن تلگرامی صحبت کرد، اما با دانستن برخی نکات امنیتی می‌توان تهدیدات را کاهش داد.

⛔️هم‌زمان با همه‌گیری #همستر کامبت، اپلیکیشن‌های کلیک خودکار هم مورد استقبال قرار گرفتند. طوری که بنابر داده‌های وب‌سایت appbrain در هفته‌های اخیر، فقط دو اپلیکیشن کلیک خودکار با قرار گرفتن در لیست اپ‌های پرطرفدار کاربران ایرانی، در مجموع نزدیک به ۱۰ میلیون بار از #گوگل‌پلی دانلود شده‌اند.

⛔️اپ‌های کلیک خودکار نیاز به فعال‌سازی دسترس‌پذیری دارند، دسترس‌پذیری جزو مجوزهای رده‌بالای سیستم عامل است و یک اپلیکیشن با گرفتن این مجوز می‌تواند به کل محتوای صفحه دسترسی داشته باشد؛ یعنی به‌طور بالقوه تمام فعالیت و اطلاعات روی صفحه گوشی شما برای اپ قابل مشاهده است. به همین دلیل اگر از چنین اپلیکیشنی استفاده می‌کنید، باید از امنیت و سلامت آن اطمینان کامل داشته باشید.

⛔️همستر کامبت یک مینی‌اپلیکیشن است و تفاوت‌های زیادی با بات‌های سنتی #تلگرام دارد. در بات‌های تلگرام، درخواست‌ها ابتدا از سرور تلگرام رد می‌شدند و برای گرفتن مجوزهای بیشتر نیاز داشتند که کاربر را مطلع کنند و مجوز بگیرند.

⛔️در مینی‌اپ‌ها قضیه متفاوت است و برخلاف بات‌های سنتی، درخواست‌ها از سرور تلگرام رد نمی‌شود و اتصال مستقیم به سرورهای مینی‌اپ‌ها انجام می‌شود. تلگرام در این باره توضیح داده و سلب مسئولیت کرده است. به بیان ساده‌تر در بسیاری موارد، تلگرام مسئولیتی در قبال فعالیت‌های مینی اپ‌ها ندارد.

⛔️تلگرام واضح می‌گوید که «مینی‌اپلیکیشن‌ها توسط شخص ثالث ارائه‌دهنده سرویس مدیریت می‌شوند. این ارائه‌دهندگان همچنین مسئول هرگونه عملیات و نگهداری هستند. ما به هیچ یک از آن‌ها وابسته نیستیم و مستقل از تلگرام کار می‌کنند. با استفاده از مینی‌اپ‌ها در پلتفرم تلگرام شما تایید و موافقت می‌کنید که به‌طور مستقیم از طریق ارائه‌دهنده آن به یک سرویس شخص ثالث دسترسی دارید. شما تمام خطرات مربوط به معاملات با ارائه‌دهندگان را قبول کرده و به‌طور صریح متقبل می‌شوید و موافقت می‌کنید که تلگرام مسئولیتی در قبال خطرات یا پیامدهای نامطلوب ناشی از چنین معاملاتی ندارد.»

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

🤔چگونه جعلی بودن درگاه‌های پرداخت اینترنتی را تشخیص دهیم؟

📸جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن Man VPN؛ ردیاب‌های گسترده، ناشناس و سند حریم خصوصی مبهم!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان Man VPN بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/06/29 00:13:21
Back to Top
HTML Embed Code: