Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻عیسی زارع‌پور در نشست خبری مرتبط با ارائه عملکرد هزارروزه دولت سیزدهم گفت: در این مدت کارهای بزرگی آغاز شده و به اتمام رسیده است. در پاسخ به این نکته که افزایش سرعت اینترنت توسط مردم حس نمی‌شود، ادعا کرد که روشن شدن فیلترشکن باعث کند شدن #سرعت_اینترنت می‌شود. او مدعی شد که بیش از ۳۰۰ هزار سایت و سرویس توسط غربی‌ها برای ایران تحریم شده و مردم برای استفاده از این سرویس‌ها #فیلترشکن روشن می‌کنند و سرعت اینترنت آن‌ها کم می‌شود!

⛔️نکته جالب این است که او در مورد سرویس‌های مهم و ضروری که توسط جمهوری اسلامی مسدود شده، صحبتی نمی‌کند. #گوگل‌پلی، #اینستاگرام، #واتس‌اپ، #تلگرام و چندین سرویس دیگر مسدود شدند و مردم حتی به مرجع امن برای دانلود اپلیکیشن دسترسی ندارند.

⛔️اختلالات و #فیلترینگ مشکل اصلی کاربران اینترنت در ایران است و پایین آمدن سرعت به دلیل استفاده از فیلترشکن در ردیف دغدغه‌های اساسی کاربران قرار ندارد و علاوه بر آن این ادعا از اساس نادرست است و تاثیر فیلترشکن بر سرعت اینترنت وابسته به فاکتورهای بسیاری است؛ از جمله پروتکل وی‌پی‌ان، کاربران متصل به آن، موقعیت سرور، پهنای باند و بسیاری موارد دیگر.

⛔️همچنین اختلالات آی‌اس‌پی مورد مهم دیگری است که اتفاقا در #ایران مشهود است. آی‌اس‌پی‌ها می‌توانند ترافیک #وی‌پی‌ان را مختل کنند یا سرعت آن را کاهش دهند. به همین دلیل نمی‌توان استقاده از فیلترشکن را به کاهش سرعت و تجربه ناخوشایند مردم از سرعت اینترنت در ایران مرتبط کرد.

🔻زارع‌پور همچنین در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: «ظرفیت اینترنت بین‌الملل دوبرابر شده است و بیش از دو برابر نیاز کشور اینترنت داریم و اگر قطعی صورت بگیرد، دچار اختلال نمی‌شویم.» این در حالی است که افزایش پهنای باند بین‌المللی همواره مورد بحث فعالان بوده و وزارت ارتباطات همواره از مزیت‌بخشی به سرویس‌های داخلی و اختصاص دادن پهنای باند بیشتر به سرویس‌های بومی حمایت کرده و به طبع سهم پهنای باند سرویس‌های خارجی کاهش یافته است.

⛔️البته خود زارع‌پور اعلام می‌کند که در این دولت پیشرفت شبکه ملی اطلاعات از ۲۰ درصد به ۶۰ درصد رسیده است. او همچنین گفت: یکی از افتخارات این دولت این است که تمام قد کنار ظرفیت‌های داخلی ایستاد و اتصال متقابل پیام‌رسان‌ها در جمهوری اسلامی ایران پیاده سازی شد که تمام اینها اتفاقاتی است که در دولت سیزدهم رخ داده است.

اکنون باید کدام ادعای وزیر ارتباطات را باور کرد؟ افزایش دوبرابری ظرفیت اینترنت بین‌المللی یا پیشرفت #اینترنت_ملی؟

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴پروژه پژوهشی #اینترنت‌آباد به دنبال این است که بخشی از پشت پرده #فیلترنت در ایران و روابط کلیدی افراد، نهادها و شرکت‌های خصوصی را آشکار سازد که به نوعی در توسعه «#شبکه_ملی_اطلاعات» نقش موثری دارند.

🔴نقش این افراد و شرکت‌ها در فرآیند #فیلترینگ اغلب نادیده گرفته شده است و پس‌کوچه قصد دارد عوامل محدودسازی اینترنت در ایران را معرفی کند.

🔴آذری جهرمی، وزیر سابق ارتباطات #جمهوری_اسلامی، نیروی امنیتی است که از ۲۴ سالگی کارمند #وزارت_اطلاعات جمهوری اسلامی شد. پس از اعتراضات سال ۱۳۸۸ به وزارت ارتباطات رفت و از سال ۱۳۹۶ جوان‌ترین وزیر جمهوری اسلامی شد. او کارنامه ضد حقوق بشری سنگینی دارد.

🔴آذری جهرمی را به‌خاطر نقش‌اش در فیلترینگ و پیاده‌سازی سیستم‌های هوشمند و ساختارمند کردن نظام #سانسور اینترنت و محدودیت جریان آزاد اطلاعات می‌شناسند. اینها مهم‌ترین و مشهورترین موارد ذکر شده در اعلامیه جهانی حقوق بشر است که #آذری_جهرمی در زمان وزارت خود در جمهوری اسلامی، علیه آن فعالیت کرده‌است. اما کارنامه او در نقض حقوق بشر تنها به اینجا ختم نمی‌شود.

🔴آذری جهرمی از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ نقش مهم دیگری در زمینه نقض آشکار حقوق بشر دارد که آن اجرای پروژه #سیام «سیستم یکپارچه استعلامات مشترکان» است. آذری جهرمی از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳، مدیرکل امنیت سیستم‌های ارتباطی سازمان تنظیم مقررات بود. این سازمان که از مهم‌ترین بخش‌های #وزارت_ارتباطات است، متولی و توسعه‌دهنده «سیام» است.

🔴اسناد فنی راهنمای api سیام که موسسه اینترسپت سال گذشته از هک «آرین تل» افشا کرد، نشان می‌دهد که سیام پشت‌صحنه شبکه‌های تلفن همراه در ایران به شرکت‌های اپراتور، مجموعه وسیعی از فرمان‌های از راه دور برای تغییر، اختلال و نظارت بر چگونگی استفاده مشترکان از تلفن‌های همراهشان را ارائه می‌کند.

🔴سامانه سیام می‌تواند مستقیما برای «سرکوب دیجیتال» کاربران نیز به‌کار رود و نوع ارتباط دسته خاصی از کاربران از قبل معین‌شده بر اساس صفات مختلف را از LTE یا 3G به 2G تبدیل کند که به این ترتیب ضمن ایجاد اختلال عمدی از سوی کنترل‌کننده در وضعیت اتصال به اینترنت اهداف، با پایین آمدن سطح امنیت (به خاطر پروتکل‌های کمتر امن 2G) شنود راحت‌تر انجام شود.

📸تصاویر را ببینید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

در ایران چگونه از خودم برابر نظارت دیجیتال و تهدیدات آنلاین محافظت کنم؟

💻جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن 77 VPN؛ اطلاعات کاربران در اختیار سازنده ناشناس!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان 77 VPN بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی دوم تیر ۱۴۰۳

پیامدهای #فیلترینگ در ایران محدود به قطع دسترسی مردم به سرویس‌های مورد نیاز و #اختلال در فعالیت‌های آنلاین روزمره نیست. مسدودسازی پلتفرم‌های شناخته شده باعث رشد سرویس‌های مشابه ناامن و آلودگی دستگاه‌های کاربران شده است. انزوای دیجیتال ایرانیان، جنبه‌های مختلف زندگی شهروندان را تحت تاثیر قرار داده است.

به‌دنبال فراگیر شدن بازی #همستر_کامبت و رویای کسب درآمد آسان به‌ویژه در حوزه #ارز_دیجیتال، بسیاری از افرادی که از تلگرام استفاده نمی‌کردند، به #تلگرام برگشته‌اند. اما لیست اپلیکیشن‌های پردانلود کاربران ایرانی از #گوگل‌پلی نشان می‌دهد که نسخه‌های جعلی تلگرام هنوز مورد استقبال کاربران قرار می‌گیرد.

یک نسخه ناامن با نام «تلگرام طلایی اصلی بدون فیلتر» این هفته در لیست اپ‌های پرطرفدار قرار دارد. طبق داده‌های سرویس appbrain تنها در یک در هفته اخیر این اپلیکیشن بیش از ۳۰۰ هزار بار دانلود شده است. در سال‌های گذشته، وزیر سابق اطلاعات به انتشار نسخه‌های جعلی تلگرام توسط نهادهای امنیتی اعتراف کرده بود.

فیلترشکن «Netro VPN» که پیشتر هم در #پس‌کوچه به آن پرداخته بودیم، این هفته هم در لیست اپ‌های پردانلود قرار دارد. این وی‌پی‌ان تاکنون بیش از یک میلیون بار از گوگل‌پلی دانلود شده است. این #فیلترشکن برای فعالیت درخواست دسترسی به موقعیت دقیق جغرافیایی، خواندن وضعیت و هویت دستگاه، خواندن محتوای حافظه و امکان تغییر و حذف آن را دارد.

در صفحه گوگل‌پلی این #وی‌پی‌ان نوشته شده که «Netro VPN اولین و تنها سرویس وی‌پی‌ان در جهان است که تحت ممیزی سالانه و مستقل شخص ثالث قرار می‌گیرد.» اما هیچ اطلاعات بیشتری از این ادعا وجود ندارد. این فیلترشکن وب‌سایت رسمی ندارد که بتوان اطلاعات سازنده، محل فعالیت و ادعای پیرامون ممیزی توسط نهادهای مستقل را بررسی کرد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات دولت سیزدهم در واکنش به اظهارات کاندیداهای ریاست جمهوری که وعده رفع #فیلترینگ می‌دهند، می‌گوید که «خودشان هم می‌دانند تصمیم‌گیری این موضوعات در جلساتی گرفته می‌شود که تصمیم‌گیر آن عموما دولت نیست.» عیسی زارع‌پور به فیلترینگ در دولت‌های قبلی اشاره می‌کند که آن‌ها هم از رفع فیلترینگ گفته بودند و وعده‌هایی در این باره داده بودند.

🔴فیلترینگ در ایران، کلافی پیچیده است که پیدا کردن سر کلاف چندان ساده نیست! چیدمان بازی فیلترینگ به شکلی است که نمی‌توان سرراست و راحت به جواب پرسش مسئولیت فیلترینگ در کشور بر عهده چه نهادی است، رسید. اما یک موضوع واضح است: همه ارکان نظام، در یک راستا حرکت می‌کنند و سیاست کلی دستیابی به #اینترنت_ملی و محدود کردن دسترسی به اینترنت آزاد است و از میان صحبت‌های قبلی زارع‌پور هم می‌توان به این نتیجه رسید.

🔴زارع‌پور پیش‌تر در یک مصاحبه گفته بود که در بیشتر موارد فیلترینگ بر عهده کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است و #وزارت_ارتباطات فقط یک عضو آن است و دولت در این کارگروه تنها شش عضو دارد. در ادامه همان مصاحبه زارع‌پور می‌گوید: برنامه من تقویت ظرفیت‌های داخلی برای رقابت با نمونه‌های خارجی است! چیزی که زارع‌پور می‌گوید دقیقا فیلترینگ خاموش است؛ مزیت‌دهی به سرویس‌های داخلی و محدود کردن سرویس‌های بین‌المللی.

🔴در برخی موارد دستور فیلترینگ از طرف نهادهای امنیتی صادر می‌شود. به گفته زارع‌پور، مسدودسازی #اینستاگرام و #تلگرام تصمیمی است که در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با حضور سران سه قوه گرفته شد.

🔴کمیته فیلترینگ یا کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه نخستین نهادی است که مسئول فیلترینگ و پالایش #فضای_مجازی شد. این کارگروه سال ۸۸ و با تصویب قانون جرائم رایانه‌ای تشکیل شد. اما در این کارگروه، دادستانی حرف آخر را می‌زند!

🔴سال ۹۷ هشت نفر از اعضای کمیته فیلترینگ به دادستان کل کشور نامه‌ نوشتند و خواستار رفع فیلتر #توییتر شدند. محمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور در پاسخ به این نامه گفت: توییتر به موجب دستور قضایی فیلتر شده و دستور قضایی به استحکام خود باقی است. این نشان می‌دهد که فیلترینگ در ایران موضوعی است که نهادهای به اصطلاح بالادستی در آن نفوذ دارند و در عین حال تمام بدنه حاکمیت دیدگاهی یک سو دارند و صحبت از رفع فیلترینگ در تبلیغات و وعده‌های انتخاباتی کاربرد دارد. همانطور که ابراهیم رییسی پیش از رسیدن به ریاست جمهوری از وضعیت اینترنت و محدودیت‌ها ابراز نارضایتی می‌کرد؛ اما در زمان او اینستاگرام و #واتس‌اپ مسدود شد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴اینترا یک اپلیکیشن اندرویدی است که هدف آن مبارزه با #سانسور اینترنت و محافظت از کاربران برابر حملات دستکاری DNS است.

🔴دستکاری DNS یک شکل رایج سانسور است که در آن #سانسورچی سرورهای DNS را که مسئول ترجمه نام دامنه به آدرس‌های آی‌پی هستند، تغییر می‌دهد.

🔴 محافظت برابر #فیلترینگ از طریقِ نام دامنه باعث می‌شود که شرکت سرویس‌دهنده‌ اینترنت شما متوجه نشود که از چه وب‌سایتی بازدید کرده‌اید و در نتیجه قادر نخواهد بود که دسترسی شما به آن را متوقف کند.

🔴 اینترا، اتصال اینترنت دستگاه به یک سرور DNS عمومی را رمزنگاری کرده و از دستکاری DNS جلوگیری می‌کند و اطمینان می‌دهد که کاربران می‌توانند به وب‌سایت‌ها و برنامه‌هایی دسترسی داشته باشند که معمولا توسط این‌گونه حملات مسدود می‌شوند.

🔴 اینترا استفاده از دی‌ان‌اس‌های مختلف را امکان‌پذیر کرده و مطابق تصاویر با رفتن به بخش تنظیمات و لمس گزینه select DNS over HTTPS server می‌توانید دی‌ان‌اس‌های مختلف را انتخاب کنید و به آن وصل شوید.

👈 دانلود از طریق اپلیکیشن پس‌کوچه

ارسال یک ایمیل خالی به آدرس‌ زیر و دانلود از طریق اپلیکیشن پس‌کوچه👇
[email protected]

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔻به تازگی #اف‌بی‌آی درباره یک کمپین مخرب هشدار داده است. در این کمپین پس از نصب و راه‌اندازی بازی‌های رایگان و غیرقانونی، وی‌پی‌ان‌ها و پراکسی‌‌های آلوده بدون اطلاع کاربران روی دستگاه‌ آن‌ها فعال شده است.

🔻کمپین 911 S5 یکی از بزرگترین سرویس‌های پراکسی و بات‌نت‌های مسکونی بود که بیش از ۱۹ میلیون آدرس IP را در بیش از ۱۹۰ کشور هدف قرار داده بود و جمع‌آوری می‌کرد.

🔻سرویس‌های پراکسی‌های مسکونی به کاربران اجازه می‌دهند آدرس‌های IP مسکونی را اجاره کنند. هنگامی که کاربران از طریق این آدرس‌ها متصل می‌شوند، ترافیک اینترنتی آن‌ها دقیقا مثل کاربران قانونی مسکونی به نظر می‌رسد. این رویکرد، می‌تواند برای مقاصد جرایم سایبری مورد استفاده قرار بگیرد.

🔻اف‌بی‌آی اعلام کرد که پس از دانلود کامل، #وی‌پی‌ان و درب پشتی #پراکسی هر دو به‌صورت بی‌صدا و بدون رضایت کاربر بر روی دستگاه‌های قربانیان نصب شده و کاربران ناآگاهانه قربانی بات‌نت شدند. بات‌نت شبکه‌ای از دستگاه‌هایی است که بدون اطلاع صاحبان دستگاه، توسط مهاجمان کنترل می‌شوند و برای فعالیت‌های مخرب مانند انتشار #بدافزار، راه‌اندازی #حملات_سایبری و بسیاری مقاصد دیگر استفاده می‌شوند.

🔻علی‌رغم حذف شبکه و اپراتورهای کمپین، بسیاری از دستگاه‌ها همچنان به بدافزارهایی که به‌عنوان «وی‌پی‌ان رایگان» معرفی شدند، آلوده هستند. وی‌پی‌ان‌هایی که توسط FBI آلوده تشخیص داده شده و درون نرم‌افزارها و بازی‌های غیرقانونی قرار گرفته‌اند، عبارتند از:
MaskVPN، DewVPN، ShieldVPN، PaladinVPN، ShineVPN و ProxyGate که باید از دستگاه‌ها پاک شوند.

🔻در صورتی که نرم‌افزار‌ها و بازی‌هایی استفاده می‌کنید که قفل شکسته هستند یا از منابع ناشناخته دریافت شده‌اند، در اولین فرصت لیست برنامه‌های نصب شده روی دستگاه خود را بررسی کنید و در صورت مشاهده اپلیکیشن ناشناخته، آن را حذف کنید و دستگاه خود را با یک آنتی‌ویروس شناخته شده اسکن کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🚀پراکسی تلگرام پس‌کوچه به‌روز شد!

🔒با استفاده از پراکسی‌ تلگرام پس‌کوچه، #فیلترینگ و #سانسور را دور بزنید.

🔴برای دریافت پراکسی روی این لینک کلیک کنید تا اتصال شما برقرار شود👇
https://www.tg-me.com/proxy?server=markino.xyz&port=443&secret=dd320658d3147dad619606da05bcc1f491

✏️چگونگی عملکرد «پس‌کوچه پراکسی» را به ما اطلاع دهید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹دسترسی‌های بیش از حد یک #اپلیکیشن ممکن است تهدیدی برای #امنیت_دیجیتال و #حریم_خصوصی شما باشد. مجوزهای بیش از حد می‌تواند به ابزارها اجازه دهد تا اطلاعات غیر ضروری را جمع‌آوری کنند.

🔹با بررسی دقیق مجوزها، اطمینان حاصل کنید که سرویس موردنظر فقط به اطلاعات ضروری دسترسی دارد و نه داده‌هایی که هیچ ارتباطی با عملکرد اپلیکیشن ندارند.

📺برای اطلاع از جزییات بیشتر ویدیو را ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دانلود اپلیکیشن از منابع جعلی، غیرمعتبر و ناشناخته، خطرناک است. مدتی است که یک کانال جعلی با سوءاستفاده از نام و لوگوی #پس‌کوچه، اپ‌های ناامن را به عنوان ابزارهای کارآمد دور زدن #فیلترینگ معرفی می‌کند. کانال https://www.tg-me.com/paskoocheh در تلگرام تنها کانال رسمی پس‌کوچه است.

کانال‌های جعلی را به #تلگرام گزارش دهید و از سوءاستفاده و انتشار اپلیکیشن‌های نامعتبر جلوگیری کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/06/26 00:18:48
Back to Top
HTML Embed Code: