Telegram Web Link
🔵مرورگر Ceno بر اساس نسخه‌ای برگرفته از #فایرفاکس برای #اندروید ساخته شده است، که یک مرورگر رایگان، آزاد، متن‌باز، پرطرفدار، مدرن، سرشار از امکانات و امن است. #مرورگر_سنو، فایرفاکس را با وی‌نت Ouinet گسترش می‌دهد، فناوری زیربنایی که به آن اجازه می‌دهد تا بین دستگاه‌ها محتوا به اشتراک بگذارد.

🔵ادغام مرورگر Ceno با فایرفاکس، نقاط قوت هر دو پلتفرم را ترکیب می‌کند تا یک تجربه مرورگری مطمئن، کارآمد و پیشرفته را به خصوص در محیط‌هایی با دسترسی محدود به اینترنت، ارائه دهد.

🔵فناوری منحصربه‌فرد همتا‌به‌همتای مرورگر «سنو» به کاربران اجازه می‌دهد تا #سانسور را دور بزنند و با اشتراک‌گذاری صفحات وب از طریق شبکه‌ای از کاربران، به محتوای مسدود شده دسترسی پیدا کنند.

🔵 وقتی سنو با فایرفاکس، مرورگری که به دلیل ویژگی‌های امنیتی قوی و رابط کاربر پسندش شناخته می‌شود، ادغام می‌شود، کاربران از مزایای اضافی افزایش #حریم_خصوصی و یک محیط مرورگری آشنا و قابل لمس برخوردار می‌شوند.

🔵حتی اگر دسترسی مستقیم به یک وب‌سایت مسدود شده باشد یا اینترنت قطع شود، همچنان می‌توانید محتوا را از طریق شبکه Ceno بازیابی کنید، در حالی که از ویژگی‌ها و برنامه‌های افزودنی پیشرفته موجود در #فایرفاکس لذت می‌برید. این هم‌افزایی باعث می‌شود که امکان دسترسی نه‌تنها در مناطق با محدودیت‌های گسترده قابل دسترسی‌تر باشد، بلکه امن‌تر نیز باشد.

👈دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎊فیلترشکن BeePass، محصول سال‌ها تلاش و کار مداوم تیم #پس‌کوچه روی راه‌های مبارزه با #سانسور و #فیلترینگ است.

برای سرعت بیشتر و ساده‌تر شدن مراحل اتصال، در نسخه جدید فیلترشکن بی‌پس یک سرور پیش‌فرض به اپلیکیشن اضافه شده است.

🟢 این سرور قابل حذف نیست و در صورت بروز اختلال، سرور به‌طور خودکار توسط تیم فنی بی‌پس به‌روزرسانی می‌شود.

دریافت فیلترشکن بی‌پس🔽

گوگل‌پلی

اپ‌استور

وب‌سایت پسکوچه

🔴راه‌های دسترسی به فیلترشکن‌ بی‌پس 🔽

1️⃣سایت پس‌کوچه:
https://paskoocheh.com/tools/146

2️⃣توییتر:
https://twitter.com/Beepassvpn

3️⃣تلگرام:
@beepassvpn

4️⃣اینستاگرام:
https://www.instagram.com/beepassvpn

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻ستار هاشمی، وزیر ارتباطات دولت #پزشکیان به تازگی در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره #رفع_فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی و فراهم شدن فعالیت آن‌ها در ایران گفت: یک سری قواعدی وجود دارد که آن‌ها باید رعایت کنند و نباید یک فضای بی‌قاعده باشد.

🔻این رویکرد و نوع پاسخ مشابه اظهارنظرهای رهبر جمهوری اسلامی است که فضای مجازی را بی‌قاعده و رها شده تلقی می‌کند. هاشمی در ادامه می‌گوید: «بحث حکمرانی قانونمند که مورد نظر رهبر انقلاب هم هست، باید برایش پاسخی مناسب پیدا کنیم.»

🔻آبان ماه امسال علی خامنه‌ای گفت: «همه چیز را در فضای مجازی نباید منتشر کرد. هر چه به ذهن انسان می رسد را نباید بیان کرد.» #خامنه‌ای فضای مجازی را به مثابه «میدان جنگ» می‌داند و بارها از «ول» بودن، «رها» بودن و «بی قید و بند» بودن فضای مجازی انتقاد کرده و خواهان سر و سامان دادن به آن شده است.

🔻هاشمی در مصاحبه‌ای دیگر ادعا کرد که «ما شاید کمتر حرف بزنیم ولی بیشتر به دنبال عمل هستیم.» این در حالی است که نزدیک به ۱۰۰ روز از روی کار آمدن دولت پزشکیان می‌گذرد و هنوز تصمیم‌گیری جدی برای رفع اختلالات عمدی اینترنت و #فیلترینگ نشده است و اتفاقا بیشتر از آنکه اقدامی صورت گیرد، وعده و وعید داده شده و با «حل می‌شود» و «در حال بررسی هستیم»، از کنار موضوع گذشته‌اند.

🔻این در حالی است که در اولین حضور #پزشکیان در جلسه #شورای_عالی_فضای_مجازی که انتظار می‌رفت او اقدامی برای رفع فیلترینگ و عملی کردن وعده‌هایش بکند، دستور مقابله با فیلترشکن‌ها را داد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴گسترش #فیلترینگ، #اختلالات_اینترنت و مسدود شدن پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی شناخته‌شده و محبوب خارجی مانند #تلگرام، #اینستاگرام و #واتس‌اپ، کاربران را مجبور کرده که در کنار استفاده از #فیلترشکن به دنبال روش‌های جایگزین برای حفظ ارتباط آنلاین خود باشند.

🔴این محدودیت‌ها باعث تولید گسترده اپلیکیشن‌های جعلی و بالقوه خطرناک شده است که با عناوین گول‌زننده‌ای از اسم پیام‌رسان‌های خارجی برای سوءاستفاده از کاربران تقلید می‌کنند. یکی از این اپ‌ها، یک نسخه تقلبی از تلگرام است که اگرچه در گوگل‌پلی با نام «تلگرام طلایی اصلی بدون فیلتر» معرفی شده اما اسم اصلی آن «ایتا پلاس» (com.ita.plus.tel) است.

🔴پیام‌رسان #ایتا در واقع یک کپی بی‌کیفیت و ناامن از نسخه‌های اولیه تلگرام است که با مسدود شدن این پیام‌رسان محبوب و البته بهره‌برداری از حمایت‌های گسترده حکومتی و تبلیغات فراوان و اجبار برای انجام برخی فعالیت‌های روزمره، توانسته جای کوچکی در تلفن‌های همراه کاربران داخلی پیدا کند.

🔴اپلیکیشن «تلگرام طلایی اصلی بدون فیلتر» در فروشگاه #گوگل‌پلی با نام توسعه‌دهنده «ITA Plus» و گروهی به نام asta Group‏R فهرست شده است. یک وب‌سایت مشکوک و یک آدرس ایمیل غیرحرفه‌ای دارد و یک سند #حریم_خصوصی که به صفحه رسمی حریم خصوصی اصلی تلگرام ارجاع داده می‌شود!

👈جزییات بیشتر را در پس‌کوچه بخوانید

👈در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن Bean VPN Fast & Safe؛ ردیاب‌های فراوان، سطح دسترسی گسترده!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان Bean VPN Fast & Safe بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

در ایران چگونه از خودم برابر نظارت دیجیتال و تهدیدات آنلاین محافظت کنم؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔔اگر تجربه عدم دسترسی به اطلاعات را هنگام #قطعی_اینترنت دارید و در یافتن ابزارهای موثر برای دور زدن سانسور اینترنت دچار مشکل هستید، مرورگر #سنو می‌تواند راه‌کار مناسب و کارآمدی برای شما باشد.

🔴مرورگر Ceno یک ابزار برای دستگاه‌های اندرویدی است که از آن می‌توان برای دور زدن #فیلترینگ و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد.

✏️ با شرکت در این نظرخواهی و اختصاص دادن چند دقیقه وقت، در بهبود وضعیت اطلاع‌رسانی، راه‌های ارتباطی و خدمات Ceno شریک باشید.

👍به ما بپیوندید و با صدای خود به #اینترنت_آزاد کمک کنید!
👇👇👇
https://survey.superbloom.design/945252?newtest=Y&lang=fa

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔐در هر دو سیستم‌ عامل اندروید و آی‌او‌اس، می‌توانید اتصال خودکار به شبکه‌های #وای‌فای عمومی را غیرفعال کنید تا از #امنیت بیشتر هنگام استفاده از اینترنت در مکان‌های عمومی برخوردار شوید:

📱سیستم عامل #اندروید: ابتدا وارد تنظیمات (Settings) شوید و سپس به بخش شبکه و اینترنت (Network & Internet) بروید. در قسمت وای‌فای Wi-Fi، به تنظیمات شبکه مورد نظر (مانند شبکه‌های عمومی که به آن‌ها وصل شده‌اید) دسترسی پیدا کنید. گزینه Auto-connect را خاموش کنید تا دستگاه به‌طور خودکار به آن شبکه متصل نشود. برای برخی دستگاه‌ها، می‌توانید با ضربه زدن روی گزینه "Forget" نیز از اتصال مجدد به آن شبکه جلوگیری کنید.

📱سیستم عامل #آی‌او‌اس: به بخش تنظیمات (Settings) بروید و گزینه وای‌فای Wi-Fi را انتخاب کنید. به شبکه عمومی‌ای که به آن متصل شده‌اید بروید و روی دکمه آبی‌رنگ "i" کنار نام شبکه ضربه بزنید. سپس گزینه Auto-Join را غیرفعال کنید تا دستگاه شما به‌طور خودکار به این شبکه متصل نشود. همچنین اگر مایلید این شبکه را فراموش کنید، می‌توانید از گزینه "Forget This Network" استفاده کنید تا دستگاه شما دیگر به این شبکه متصل نشود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۱۹ آبان ۱۴۰۳

اگرچه #گوگل‌پلی سازوکار و روش‌هایی برای بررسی امنیت اپلیکیشن‌ها دارد؛ اما بیشتر این روند بر اظهارات سازندگان سرویس‌ها متکی است. علاوه بر آن بسیاری از فعالیت‌های وی‌پی‌ان‌ها قابل بررسی دقیق نیست و به همین دلیل بهترین راه برای اطمینان از امنیت یک #وی‌پی‌ان، بررسی جوانب مختلف از جمله سابقه سازندگان، مجوزهای دسترسی، نوع پروتکل و #رمزنگاری و بررسی سند #حریم_خصوصی است.

فیلترشکن «Atom VPN» سرویس دیگری است که این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده و در لیست اپ‌های پرطرفدار هفته قرار دارد. این وی‌پی‌ان برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه و دسترسی به محتوای حافظه دارد. سند حریم خصوصی این وی‌پی‌ان یک قالب آماده است و در آن هیچ اشاره‌ای به اسم این وی‌پی‌ان نشده است. در توضیحات گوگل‌پلی این وی‌پی‌ان نوشته شده که «برخلاف بسیاری از فیلترشکن‌ها، Atom VPN فعالیت مرور شما را ردیابی نمی کند و داده‌های شما را به اشخاص ثالث نمی‌فروشد و اطمینان حاصل می‌کند که اقدامات آنلاین شما کاملا خصوصی و ایمن باقی می‌مانند.» این در حالی است که این #فیلترشکن از ۲۱ ردیاب استفاده می‌کند.

فیلترشکن «Live VPN» سرویس دیگری است که این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده است. این وی‌پی‌ان هم برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه و دسترسی به حافظه و امکان تغییر و حذف محتوا را دارد و همچنین از ۱۸ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. در سند حریم خصوصی این وی‌پی‌ان هیچ توضیحی درباره محل فعالیت سرویس، داده‌های دریافتی از کاربران داده و نوع رمزنگاری و پروتکل وی‌پی‌ان نشده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 آیا می‌دانستید که شبکه‌های همتابه‌همتا مستقل هستند و به طور غیر متمرکز و بدون نیاز به یک واحد مرکزی، محتوای شما را به راحتی منتقل می‌کنند؟

🔴از شبکه‌های بدون ساختار و ساده تا مدل‌های ترکیبی پیشرفته، هر کدام ویژگی‌های خاصی دارند که می‌توانند در کارایی و سرعت انتقال محتوا تاثیر بگذارند.

🔴با پس‌کوچه همراه باشید تا بیشتر در مورد این مکانیسم‌های انتقال محتوا بدانید!

🔗برای آشنایی بیشتر با جزئیات هر مکانیسم، مطلب زیر را بخوانید👇
https://telegra.ph/paskoocheh-blog-content-transmission-mechanisms-in-p2p-networks-2024-09-10

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📊در آخرین گزارش یکتانت که به بررسی وضعیت بازاریابی دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۲ پرداخته شده، محبوب‌ترین پیام‌رسان‌ها و مرورگرها در ایران هم بررسی شده است.

📊طبق این گزارش، #گوگل‌کروم محبوب‌ترین مرورگر است و به ترتیب ۸۸ و ۷۳ درصد کاربران #موبایل و دسک‌تاپ از این مرورگر استفاده می‌کنند. برای کاربران موبایل مرورگر #سامسونگ در رتبه دوم قرار دارد و دومین مرورگر محبوب کاربران دسک‌تاپ، #فایرفاکس است.

📊این گزارش نشان می‌دهد، #تلگرام پراستفاده‌ترین پیام‌رسان در بین همه کاربران است. نسل X (متولدین سال ۴۳ تا ۵۸) به نسبت نسل Y و Z تمایل بیشتری به استفاده از #واتس‌اپ دارد و از میان پیام‌رسان‌های داخلی، ایتا بیشترین کاربر را دارد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟣اپلیکیشن Ouisync که توسط تیم eQualitie توسعه یافته، برای همگام‌سازی و اشتراک‌گذاری اطلاعات بین دستگاه‌ها بدون نیاز دائم به اینترنت بین‌المللی طراحی شده است.

🟣با استفاده از فناوری #همتابه‌همتا (P2P)، فایل‌ها مستقیماً و امن از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل می‌شوند. این ابزار برای کاربرانی که با محدودیت‌های اینترنتی در کشورهایی مثل #ایران روبه‌رو هستند، بسیار مفید است.

🟣 اپ Ouisync از #رمزنگاری قوی برای حفظ امنیت داده‌ها بهره می‌برد و بدون نیاز به سرور مرکزی، خطر نشت اطلاعات را کاهش می‌دهد.

🟣 امکان اشتراک‌گذاری فایل با مخاطبان مورداعتماد و تعیین سطح دسترسی وجود دارد. تیم eQualitie به پیشبرد دسترسی به اینترنت آزاد کمک می‌کند، و این ابزار نیز بخشی از همین تلاش است.

🟣دانلود از پس‌کوچه

🟣دانلود از وب‌سایت رسمی «وی‌سینک»

🟣دانلود از گوگل‌پلی

✍️راهنمای استفاده از اپلیکیشن «Ouisync» و جزییات بیشتر را در بلاگ پس‌کوچه بخوانید

✍️در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌐پروژه پژوهشی #اینترنت‌آباد به دنبال این است که بخشی از پشت پرده #فیلترنت در ایران و روابط کلیدی افراد، نهادها و شرکت‌های خصوصی را آشکار سازد که به نوعی در توسعه «#شبکه_ملی_اطلاعات» نقش موثری دارند.

🔴نقش این افراد و شرکت‌ها در فرآیند #فیلترینگ اغلب نادیده گرفته شده است و پس‌کوچه قصد دارد عوامل محدودسازی اینترنت در ایران را معرفی کند.

🔴 شرکت «یافتار پژوهان پیشتاز رایانش» همکار #کمیته_تعیین_مصادیق_محتوای_مجرمانه که به طور تخصصی در زمینه کشف و #سانسور محتوای متنی و تصویری «مجرمانه» در اینترنت فعالیت می‌کند.

🔴 #یافتار رابطه نزدیکی با «امن‌افزار گستر شریف» دارد که زیر رسول جلیلی اداره می‌شود. #رسول_جلیلی، رئیس سابق دانشگاه شریف و از اعضای منصوب خامنه‌ای در #شورای_عالی_فضای_مجازی است، او از نظریه‌پردازان شناخته‌شده #فیلترینگ_هوشمند در ایران است.

🔴 اسناد منتشر شده پس از هک ایمیل‌های کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه از یک دستور العمل‌ اجرایی پرده برمی‌دارد که در آن یافتار، یکی از دو پیمانکار مسدودسازی فیلترشکن‌ها معرفی شده است. پیمانکار دیگر دوم شركت «داده‌پردازی دوران» است.

🔴 یافتار سامنه‌ای به نام تاریس پیاده‌سازی کرده که هدف آن خزشگری در موتوری‌های جستجوی مانند #گوگل و بینگ است تا به صورت اتوماتیک کلید‌واژه‌های مورد نظر #دادستانی را روی این موتورها جستجو و آنچه که دادستانی آنها را «مجرمانه» می‌داند شناسایی و سانسور کنند.

🔴در اسناد هک شده دادستانی ای‌میل‌های زیادی وجود دارد که از همکاری یافتار برای پردازش تصویری و شناسایی مصادیق بدحجابی در فضای مجازی است.

🔴 از دیگر پروژه‌های یافتار، طراحی افزونه‌ فایرفاکس (تحت عنوان ابزار برچسب‌زنی) است که می‌تواند از روی مرورگر نشانی سایت‌ها را بخواند، زبان متن را شناسایی کند و متن را بر اساس معیارهای مشخص شده توسط دادستانی تحلیل کند.

👈 در اینترنت‌آباد بخوانید

@Factnameh
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴فیلترشکن «Tiger VPN» ناامن، مشکوک و ناشناس!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان «Tiger VPN» بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📊گوگل کروم پراستفاده‌ترین مرورگر موبایل و دسک‌تاپ است ولی آمار نشان می‌دهد که کاربران #مایکروسافت اج هم نسبت به سال‌های قبل بیشتر شده‌اند. طبق داده‌های استات کانتر، در کل حدود پنج درصد کاربران از مرورگر مایکروسافت اج استفاده می‌کنند. آمار کاربران #ویندوز مایکروسافت اج نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و از ۱۰ به ۱۳ درصد رسیده است.

📊بنا به آمار منتشر شده، #گوگل_کروم در بین مرورگرها، محبوب‌ترین مرورگر دسک‌تاپ به‌شمار می‌رود و حدود ۶۵ درصد کاربران از #کروم استفاده می‌کنند. #سافاری نیز سهم ۹.۱ درصدی در این بخش دارد.

📊بر اساس داده‌های StatCounter، در بین مرورگرهای موبایل هم گوگل‌ کروم صدرنشین است و ۶۶ درصد کاربران از آن استفاده می‌کنند. سافاری با ۲۳ درصد در رتبه بعدی قرار دارد و مرورگر #سامسونگ با سه درصد سومین مرورگر پرطرفدار موبایل است.

📊آمار کاربران مرورگرها در ایران کمی متفاوت است. نزدیک به ۸۰ درصد کاربران از گوگل کروم استفاده می‌کنند و مرورگر سامسونگ با سهم شش درصدی در رتبه دوم قرار دارد. سافاری با سهم کمتر از شش درصدی در رتبه سوم مرورگرها در ایران قرار دارد و مرورگر مایکروسافت اج با یک درصد کاربران در رده آخر قرار دارد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔵مرورگر Ceno از فناوری #همتا‌به‌همتا برای ذخیره و توزیع محتوای وب به صورت محلی استفاده می‌کند. این بدان معنی است که وقتی یک کاربر در یک منطقه خاص به یک محتوا (مانند یک صفحه وب یا یک ویدیو) دسترسی پیدا کرد، بدون نیاز به دسترسی به سرور اصلی در خارج از کشور، در دسترس سایر کاربران #مرورگر_سنو در همان منطقه قرار می گیرد.

🔵وقتی از فایرفاکس ادغام شده با Ceno استفاده می‌کنید، به احتمال زیاد به جای دانلود مجدد محتوا از طریق ترافیک بین‌المللی پرهزینه، آن را از حافظه پنهان محلی بازیابی می‌کنید.

🔵این نه تنها سرعت دسترسی به سایت‌های پربازدید را افزایش می‌دهد، بلکه میزان داده‌های انتقال‌یافته از طریق اتصالات بین‌المللی را نیز به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد که منجر به کاهش هزینه‌های اینترنت می‌شود. این امر به ویژه در کشورهایی که دارای #اینترنت_ملی هستند یا با پهنای باند اینترنت بین‌المللی محدود روبه‌رو هستند، بسیار سودمند است.

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🌐شبکه‌های همتابه‌همتا (P2P) یکی از انواع ساختارهای شبکه‌های کامپیوتری است که در آن هر دستگاه یا گره به‌عنوان یک «همتا» عمل می‌کند. برخلاف شبکه‌های سنتی که در آن‌ها یک سرور مرکزی وجود دارد که داده‌ها را مدیریت می‌کند، در شبکه‌های همتابه‌همتا هر گره می‌تواند هم به‌عنوان سرویس‌دهنده و هم سرویس‌گیرنده عمل کند.

🔴این نوع ساختار شبکه برای به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات، داده‌ها و منابع بین دستگاه‌های مختلف، بدون نیاز به واسطه مرکزی استفاده می‌شود.

🔴شبکه‌های همتابه‌همتا (P2P) به کاربران این امکان را می‌دهد، مستقیماً با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و داده‌ها را به اشتراک بگذارند. این ساختار ساده و کارآمد باعث می‌شود که استفاده از آن برای بسیاری از کاربران آسان و کاربردی باشد.

👈با فواید شبکه‌های همتابه‌همتا(P2P) آشنا شوید

👈در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🚀پراکسی تلگرام پس‌کوچه به‌روز شد!

🔒با استفاده از پراکسی‌ تلگرام پس‌کوچه، #فیلترینگ و #سانسور را دور بزنید.

👇برای دریافت پراکسی روی این لینک کلیک کنید تا اتصال شما برقرار شود.
https://www.tg-me.com/proxy?server=markino.xyz&port=443&secret=dd320658d3147dad619606da05bcc1f491

🔻چگونگی عملکرد «پس‌کوچه پراکسی» را به ما اطلاع دهید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/15 01:57:37
Back to Top
HTML Embed Code: