Telegram Web Link
💠💠💠💠💠

#اطلاعیه #مهم

لیست نشریات مورد قبول اداره کل دانش ‏آموختگان

قابل توجه دوستان و پژوهشگران عزیز:

1ـ کلیه مجلات معتبر ذکر شده در سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (#JCR، #ISI، #Scopus و ... )
🌎 https://rppc.msrt.ir/fa/download/category/208

2ـ کلیه مجلات معتبر ذکر شده در سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
🌎 http://journals.research.ac.ir/

3ـ کلیه مجلات معتبر ذکر شده در سایت #ISC (بجز لیست نشریات حدف شده ـ Excluded)
🌎 http://mjl.isc.gov.ir/

🔸نکات مهم:

1ـ پذیرش مقالات منتشره در این مجلات مشروط به عدم ذکر این نشریات در فهرست نشریات نامعتبر مندرج در سایت وزارت علوم،تحقیقات و فناوری (آدرس https://rppc.msrt.ir/fa/download/category/209) می‏باشد.

2ـ تاریخ پذیرش مقاله ملاک بوده و چنانچه در تاریخ پذیرش مقاله، مجله مورد نظر معتبر بوده است مقاله مزبور از دانش ‏آموخته پذیرفته می‏ شود.

3ـ یادآوری می ‏شود سایر ضوابط و مقررات ذکر شده برای پذیرش مقالات که در پایگاه اطلاع‏ رسانی این اداره کل به نشانی http://grad.saorg.ir/Credential-Evaluation-Book قابل مشاهده است نیز باید مورد توجه قرارگیرد.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠

هوش عاطفی‌( هیجانی) چیست ؟


برای سال های متمادی تصور بر این بود که IQ ( ضریب هوشی ) نماینده میزان موفقیت افراد است. در مدارس معیار اهدای جوایز به دانش آموزان هوش آنها بود.
در دهه اخیر محققان در یافتند که IQ تنها شاخص ارزیابی موفقیت یک فرد نیست. آن ها در حال حاضر مشغول تحقیق درباره EQ ( هوش عاطفی ) هستند.

هوش عاطفی زمانی مورد توجه قرار گرفت که دنیل گولمن در سال 1995 کتاب خود را با عنوان
" چرا هوش عاطفی می تواند مهمتر از IQ باشد؟ "
به چاپ رساند.

درابتدای پیدایش این سازه، روانشناسان بیشتر بر روی جنبه های شناختی همانند حافظه و حل مساله تاکید می کردند . اما خیلی زود دریافتند که جنبه های غیر شناختی مانند عوامل عاطفی و اجتماعی نیز دارای اهمیت زیادی هستند. بعضی پژوهشگران بر این عقیده اند کهIQ در خوش بینانه ترین حالت 10 الی 25 درصد از واریانس متغیر عملکرد را تبیین می کند.

علم به این که احساسات شما چیست و چگونه باید از آن ها در جهت تصمیم گیری به نحو احسن استفاده کنید می گوید:
-هوش هیجانی (عاطفی)، توانایی مدیریت اضطراب و کنترل تنش ها و انگیزه، امیدواری و خوش بینی در مواجهه با موانع در راه رسیدن به هدف است.

-هوش هیجانی (عاطفی)، در حقیقت راهی است برای زیرک بودن.

-هوش هیجانی (عاطفی)، همدلی است، درک این که اطرافیان شما چه احساسی دارند.

-هوش هیجانی (عاطفی)، یک نوع مهارت اجتماعی است، همراهی با مردم، مدیریت عواطف و احساسات در روابط و توانایی ترغیب و رهبری دیگران.

هوش هیجانی (عاطفی) یا هوش اجتماعی شامل 4 مهارت است:
-خود ( Self )
-دیگران (Others )
-آگاهی (Awareness )
-اقدام ( Action)

که با ترکیب این ها, مؤلفه های بنیادی هوش هیجانی (عاطفی) به دست می آید .
1-خودآگاهی ( شامل: خود ارزیابی، اعتماد به نفس )

2- خودگردانی ( شامل: خویشتن داری و قابل اعتماد بودن، وجدان سازگاری، انگیزه پیشرفت و ابتکار )

3- آگاهی اجتماعی ( شامل: همدلی، ‌آگاهی سازمانی و انگیزه خدمت )

4- مهارت های اجتماعی (شامل: توان تاثیرگذاری، رهبری، مدیریت تعارض ایجاد رابطه و کار گروهی )

ادامه دارد..........
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پژوهش و روانشناسی
💠💠💠💠💠 هوش عاطفی‌( هیجانی) چیست ؟ برای سال های متمادی تصور بر این بود که IQ ( ضریب هوشی ) نماینده میزان موفقیت افراد است. در مدارس معیار اهدای جوایز به دانش آموزان هوش آنها بود. در دهه اخیر محققان در یافتند که IQ تنها شاخص ارزیابی موفقیت یک فرد نیست. آن…
تحقیقات نشان داده است که EQ یا هوش هیجانی عامل مهمی در ایجاد تغییرات اساسی در زندگی است. اگرچه کودکان با سرشت و فطرت گوناگون به دنیا می آیند و چگونگی برخورد آن ها با مسایلی چون برخوردهای اجتماعی، اشتیاق ‌خجالت و غیره متفاوت است، اما هوش هیجانی (عاطفی) به والدین و مربیان کمک می‌کند تا بر روی قابلیت ها و یا عدم وجود آن ها کار کرده و بنابراین کودکان را برای رویارویی با جامعه بیرونی آماده کنند. برای مثال والدین به جای جلوگیری از برخورد بچه های خجالتی با دنیای بیرون، باید آن ها را با چالش های جدیدی مثل دیدار با دوستان جدید و قرارگرفتن در فضاهای تازه روبرو نمایند. گرچه این تشویق نباید به هیچ عنوان بچه ها را دلزده یا ترسوتر نماید بلکه باید به آن ها تجربه های جدید بیاموزد.

مثال دیگری که می توان در این مورد مطرح کرد این است که برای مثال تحقیقات نشان داده که بچه های کلاس دومی که عصبی بوده و همیشه با مشکل مواجه هستند، شش تا هشت بار بیشتر از بچه های دیگر در معرض ابتلا به خشونت در نوجوانی و ارتکاب جنایت می‌باشند.
دخترانی که در سنین راهنمایی از احساسات سردرگم، خستگی و عصبانیت توام با گرسنگی رنج می‌برند، احتمال می‌رود که در سنین نوجوانی دچار اختلالات گوارشی شوند. این بچه ها از احساسات خود و این که اصولا این احساسات چه هستند، بی خبرند. اما اگر در شرایطی قرار بگیرند که بتوانند از هوش عاطفی یا هیجانی خود بهره مند شوند، مسلما به هیچ یک از این موارد دچار نخواهند شد.

نمونه های وجود دارد که باعث عدم استفاده از هوش هیجانی (عاطفی) خواهد شد :
ترس و نگرانی، تصویر منفی از خود، توقعات غیر واقعی از زندگی و سرزنش دیگران. بنابراین زمانی که این موانع به وجود می آید و هوش هیجانی (عاطفی) مورد استفاده قرار نمی گیرد، حرکات افراد به سمت موفقیت متوقف می شود.

پس نتیجه می گیریم که هدف از تقویت هوش هیجانی (عاطفی)، آگاهی از احساسات و تربیت آن ها برای غلبه بر موانع زندگی است.
اولین قدم برای افزایش هوش هیجانی (عاطفی)، خودآگاهی است. خودآگاهی یعنی شما چه احساسی دارید و چرا دچار آن احساس شده اید. اگرچه ممکن است این کار در بدو امر برای بعضی از افراد مشکل باشد، اما زمانی که فرد شروع به درک خود می کند، می تواند دیگر مهارت های احساسی اش را نیز توسعه دهد و در نهایت به هوش عاطفی بالایی دست یابد

مقاله: “ Emotional Intelligence: What is it? “/ نوشته : کی.رکر

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
PSY_Volume 22_Issue 1_Pages 111-132.pdf
264.2 KB
#مقاله علمی و پژوهشی در رشته روانشناسی با عنوان بررسی نقش میانجی‌گری تعارض کار- خانواده در رابطه بین استرس و حمایت اجتماعی با خشنودی شغلی و خشنودی خانوادگی
@p_reaserch
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
JMPR_Volume 13_Issue 49_Pages 41-72.pdf
6.2 MB
#مقاله علمی و پژوهشی در رشته روانشناسی با عنوان مدل پیش‌بینی عملکرد تحصیلی دانشجویان آموزش سنتی بر اساس متغیرهای فردی باورهای انگیزشی و راهبردهای یادگیری خودتنظیمی
🍃🌸🍃🌸🍃
@p_reaserch
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠
🔰مشخصات هوش عاطفی

تراویس برادبری ،روانشناس و از پژوهشگران برجسته در زمینه هوش عاطفی، یقین دارد که اگر شما دارای مشخصاتی باشید که در زیر شرح داده می‌شود، از هوش عاطفی بالایی برخوردار هستید.

۱. می‌توانید از واژه‌های دقیق برای بیان احساسات خود استفاده ‌کنید

⚛️انسان‌هایی که دارای هوش عاطفی بالا هستند احساساتشان را میشناسند در حالیکه بسیاری از مردم به گفتن اینکه حالشان "بد" است بسنده می‌کنند، کسانی که به لحاظ عاطفی باهوش هستند، می‌توانند دقیقا تشخیص دهند که الان احساس می‌کنند

۲. دیگران برایتان بی‌تفاوت نیستند

⚛️کسانی که دارای هوش عاطفی بالا هستند درباره کسانی که در اطرافشان هستند کنجکاوند.
این کنجکاوی حاصل همدلی، یعنی درک احساسات دیگران است، حاصل اهمیت قائل بودن برای انسان‌های دیگر است و بی‌تفاوت نبودن نسبت به اینکه چه بر آن‌ها می‌گذرد.

۳. از تغییر استقبال می‌کنید

⚛️کسانی که به لحاظ عاطفی باهوش‌اند، انعطاف‌پذیرند و مدام در حال پذیرش چیزهای جدید. آن‌ها می‌دانند که ترس از تغییر انسان را فلج می‌کند و مانع موفقیت و خوشبختی‌اش می‌شود.

۴. نقاط ضعف و قوت خود را می‌شناسید

⚛️انسان‌هایی که به لحاظ عاطفی باهوش‌اند تنها در درک احساسات خود و دیگران توانا نیستند؛ آن‌ها می‌دانند در چه کاری توانا و خوب هستند و برای چه کاری خوب نیستند. آن‌ها همچنین می‌دانند که چه محیطی و چه آدم‌هایی می‌توانند به آن‌ها کمک کنند تا به موفقیت و خوشبختی برسند.


۵. دارای توانایی داوری درباره شخصیت‌ها هستید

⚛️می‌دانید که با چه اشخاصی سر و کار دارید، انگیزه‌های آن‌ها را می‌فهمید، حتی اگر نقاب بر چهره داشته باشند و باطن‌شان بسیار متفاوت از ظاهرشان باشد.

۶. دیگران نمی‌توانند به راحتی شما را آزار دهند

⚛️انسان‌هایی که هوش عاطفی بالا دارند دارای اعتماد بنفس و به دور از تعصب درباره مسائل مختلف هستند. شما حتی ممکن است درباره خودتان شوخی کنید یا به دیگران اجازه دهید درباره شما شوخی کنند، چون این توانایی را دارید که بین استفاده از طنز و تحقیر دیگران تفاوت بگذارید.

۷. از خطاها درمی‌گذرید

⚛️افرادی که دارای هوش عاطفی بالا هستند از خطاهایشان فاصله می‌گیرند، اما آن‌ها را فراموش نمی‌کنند. این افراد اشتباهاتشان را در فاصله‌ای مطمئن از خود نگاه می‌دارند و در عین حال آن‌ها را تا حدی قابل دسترس قرار می‌دهند تا بتوانند با نظر به آن‌ها موفقیت آینده‌شان را نیز تضمین کنند

۸. کینه‌جو نیستید

⚛️احساسات منفی‌ای که به دلیل کینه‌جویی بوجود می‌آیند در حقیقت استرس‌زا هستند. همین که شما به حادثه‌ای پرتنش فکر کنید باعث می‌شود که به طور غریزی در موقعیتی قرار بگیرید که انگار هنوز تهدیدی وجود دارد و بدنتان به شما می‌گوید یا بجنگ یا فرار کن!

۹. اشخاص منفی را خنثی می‌کنید

⚛️وقتی قرار است با چنین افرادی گفت‌وگو یا ملاقات کنند، از عقل خود بهره می‌گیرند و احساساتشان را دخالت نمی‌دهند. آن‌ها در بدترین شرایط هم به آدم‌های دشوار اجازه نمی‌دهند که باعث پایین آمدن روحیه‌شان شوند.

۱۰. کمال‌گرا نیستید

⚛️انسان‌هایی که به لحاظ عاطفی باهوش هستند به دنبال دستیابی به کمال در چیزی نیستند، چون می‌دانند چنین چیزی وجود ندارد. هیچ انسانی کامل نیست

۱۱. اوقاتی را آگاهانه به دور از شبکه‌های ارتباطی می‌گذرانید

⚛️دوری جستن از شبکه‌های ارتباطی برای اوقاتی از روز نشانه هوش عاطفی بالاست، زیرا این کار به شما کمک می‌کند تا استرس‌تان را تحت کنترل درآورید و در لحظه زندگی کنید. وقتی شما برای ۲۴ ساعت هر روز هفته در دسترس باشید، مثل این است که یک سیم استرس‌زا به خود وصل کرده‌اید.

۱۲. میزان مصرف مواد اضطراب‌آور چون قهوه را محدود می‌کنید

⚛️با مصرف زیاد قهوه آدرنالین در بدن آزاد می‌شود که هم اضطراب‌آور است و هم عاملی قلمداد می‌شود برای آنکه بدن خود را در وضعیت "یا بجنگ یا فرار کن" حس ‌کند.

۱۳. به قدر کافی می‌خوابید

⚛️خواب در بالا بردن هوش عاطفی و مدیریت استرس بسیار اهمیت دارد. افراد دارای هوش عاطفی بالا می‌دانند که اگر به اندازه کافی و آن‌گونه که باید نخوابند حافظه‌شان ضعیف می‌شود و توانایی‌شان برای کنترل خود و تمرکز بر روی مسائل کاهش پیدا می‌کند.

۱۴. از سخن گفتن مداوم با خود پرهیز می‌کنید

⚛️هر چه بیشتر خود را با افکار منفی مشغول کنید، قدرت بیشتری به این افکار می‌دهید. بیشتر افکار منفی ما، فقط افکار هستند و نه واقعیت.

۱۵. به کسی اجازه نمی‌دهید مانع خوشحالی شما بشود

⚛️وقتی آدم‌های دارای هوش عاطفی بالا احساس خوبی نسبت به کاری که کرده‌اند دارند، اجازه نمی‌دهند عقیده یا حرف‌های توهین‌آمیز کسی آن احساس را از آنها بگیرد. ارزش شما از درونتان برمی‌آید، اهمیتی هم ندارد که مردم چه فکر می‌کنند یا چه می‌کنند.


https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آیا_میزان_مهریه_تاثیری_بر_پایداری.pdf
140 KB
👆👆👆👆

عنوان مقاله: آیا میزان مهریه تاثیری بر پایداری ازدواج دارد؟ "

پژوهشگر: دکتر آرمان داوری

@p_reaserch
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سنخ شناسی الگوهای.pdf
364.4 KB
مقاله
سنخ شناسی الگوهای روابط جنسی پیش از ازدواج در ایران

@p_reaserch
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سلام.
پرسشنامه الکترونیک زیر مربوط به یک کار تحقیقی کارشناسی ارشد رشته مشاوره است. لطفا در جهت تکمیل پرسشنامه همکاری بفرمایید. با تشکر


http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=12978470
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚫️⚫️⚫️
کوثر اشک من
از ساغر و پیمانه، توست
دل آتش ‌زده‌ام،
شمع عزا خانه تـوست

جگر سوخته،
خاکستر پروانه تـوست
شعله‌های دلم
از آه غریبـانه تـوست

شهادت امام رضا(ع)
بر تمام شیعیان تسلیت باد 🏴
🙏🙏🙏🙏
💠💠💠💠💠

🔶 شخصیت مرزی :
زندگی بر روی یک ترن هوایی چگونه است؟

متخصصان معمولا رابطه با افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی را با ترن هوایی مقایسه می‌کنند. اما نه از نوع سرگرم کننده‌. رابطه با چنین افرادی سخت، پر از هرج و مرج و درگیری است.

افراد داراى شخصیت مرزی مشکلات زیادی در روابط شخصی خود دارند، خواه این روابط زناشویی و عاشقانه باشند یا دوستانه و رسمی.
توجه به این نکته ضروری است که حتی اگر آمار افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی در مردان بیشتر از زنان باشد. این اختلال در زنان معمولا ساده‌تر از مردان قابل تشخیص است.


💠 تکامل روابط افراد داراى شخصیت مرزی

چگونه روابط افراد داراى شخصیت مرزی تکامل می‌یابد؟ آن‌ها معمولا با هیجان و جذاب یک رابطه را آغاز می‌کنند، اما بعد دچار سختی شده و درد می‌کشند و طرف مقابل آن‌ها ممکن است عمیقا صدمه دیده و گیج شود.

با وجود این واقعیت، چرا برای اولین بار با چنین فردی رابطه برقرار می‌کنیم؟

اولا، توجه کنید که بسیاری از افراد داراى شخصیت مرزی، افراد مهربانی هستند، به تک تک افرادی که با آن‌ها به هرنحوی در ارتباط هستند با انرژی مثبتی توجه می‌کنند. بنابراین مردم در ابتدا به دلیل حس و حال خوب و شور و هیجان اولیه‌ای که از این افراد می‌گیرند با آن‌ها وارد رابطه می‌شوند. اگر رابطه‌ی شما یک رابطه‌ی عاشقانه باشد، ممکن است یک دوره‌ی شیرین یک ماهه را با عشقی شدید تجربه کنید در حدی که طرف مقابل شما، شما را بر یک بلندی بنشاند و ادعا کند که عشق زندگی‌اش را یافته است. آن‌چه او واقعا به دنبال آن است، کسی است که او را از عصبانیت و هرج و مرج احساسی که در زندگی درونی خود تجربه می‌کند، نجات دهد.

حس هیجان‌انگیز و زیبایی است که یک نفر تا به این اندازه به شما اهمیت دهد و احساس شدید داشته باشد. افرادی که در چنین روابطی هستند اغلب روابط جنسی خود را نیز بسیار پرشور و هیجان‌انگیز گزارش می‌کنند. اما هنگامی که مدت این دوره‌ی عاشقانه به پایان رسید، مشکلات آغاز می‌شوند. در این مرحله است که شریک شما شروع به دیدن عیب و نقص شما می‌کند و پی می‌برد که شما چندان هم کامل نیستید.

از آنجایی که افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی تمایل دارند که افراد را سیاه و سفید ببینند. بعد از این که با فردی که بسیار دوسش داشته‌اند به مشکل می‌خورند، ممکن است دیگر هرگز نتوانند او را ببخشند.
با وجود چنین چرخه‌های مخربی، این روابط ممکن است پیش بروند. ادامه‌ی رابطه با چنین افرادی نیازمند تعهد، صبر و درک سخاوتمندانه است تا بتوانید بر مشکلات فائق آیید.

🔰چگونه با فرد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی کنار بیاییم؟

هنگامی که تصمیم گرفتید با رابطه‌ی خود رو به جلو حرکت کنید، قدم بعدی شما یادگیری نحوه‌ی برخورد با این فرد است.

سعی کنید با مطالعه درباره‌ی این اختلال همه چیز را از جمله علائم، عوامل موثر و درمان، بیاموزید.
به درمان او اصرار ورزید. مراحل را سعی کنید با یک روانشناس پیش ببرید.
یک روانشناس و یا مشاوری بیابید که این اختلال را درک می‌کند. کسی که بتواند در طول مدتی که با این بحران مقابله می‌کنید کنار شما باشد و شما را کمک کند.

اگر شما از رابطه‌ی صرفا دوستی با چنین فردی عبور کرده‌اید و اکنون دیگر با او زندگی می‌کنید. پیشنهادات زیر ممکن است برای شما کمک کننده باشد:

۱.هر کاری را که می‌گویید انجام خواهید داد، انجام بدهید:

اگر می‌گویید که هرگز کاری را انجام نخواهید داد نیز آن کار را سعی کنید به هیچ وجه انجام ندهید. به همین سادگی!

ماندن شما بر سر حرفهایتان به او کمک خواهد کرد که فکر ترس رها شدن توسط شما را کنار بگذارد.

گاهی اوقات نیز ممکن است به رغم تمامی تلاش‌های شما هنوز هم این ترس در او وجود داشته باشد. سعی کنید با صبر و تحمل به کار خود ادامه دهید.

۲.برخورد صادقانه و ملایمی با او داشته باشید.

اگر او به خانه می‌آید و می‌گوید که امروز رئیسش با او ناعادلانه رفتار کرده است، سریعا حرف او را تایید نکنید مگر اینکه از صمیم دل باور کنید که حق با اوست.
ادامه دارد...........

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
2024/09/22 23:18:46
Back to Top
HTML Embed Code: