Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠💠
🔰هفت قانون طلایی NLP برای موفقیت :

1- قانون اعتقادات
به هر چیز که اعتقاد داشته باشید چه درست چه نادرست، بر قسمت نیمه ‌هوشیار ذهن تأثیر می‌گذارد و با دقتی حیرت آور به عینیت در می‌آید. هر امر باید ابتدا در غالب اعتقاد درآید تا به آن عمل شود.
2- قانون انتظارات
هر آنچه که انتظارش را می‌کشید به سرتان می‌آید. مثلاً اگر انتظار یک زندگی خوب و موفق را می‌کشید، همان را خواهید داشت و برعکس. پس اگر هر عملی که انجام دهید از آن انتظار مثبت داشته باشید، نتیجه مثبت خواهید گرفت. حتماً تأثیر این قانون را در زندگی روزمره زیاد دیده‌اید.
3- قانون جاذبه
منفی‌ها، منفی‌‌ها را جذب می‌کنند و مثبت ها، مثبت‌‌ها را. افراد با ذهنیت منفی، اشخاص منفی را جذب می‌کنند و برعکس، افراد با ذهنیت مثبت، اشخاص پر انرژی و مثبت‌اندیش را.
4- قانون جانشینی
ذهن نیمه‌هوشیار در یک لحظه می‌تواند فقط به یک وجه از قضیه فکر کند (مثبت یا منفی). یعنی زمانی که می‌خواهیم به جنبه مثبت کاری فکر کنیم قادر نیستیم در همان لحظه جوانب منفی آن را هم بسنجیم. مگر آنکه جنبه منفی جانشین وجه مثبت شود.
5- قانون کارما

آدمی تنها آنچه را که می‌دهد باز می‌ستاند. بازی زندگی، بازی بومرنگ هاست. پندار و کردار و گفتار انسان دیر یا زود با دقتی حیرت انگیز به خود او باز می‌گردد.
کارما واژه‌ای است سانسکریت به معنای «بازگشت». آنچه که آدمی بکارد، همان را درو خواهد کرد. بسیاری از مردم از این واقعیت غافلند که هدیه دادن نوعی سرمایه گذاری است و اندوختن از سر حرص و احتکار جز تنگدستی عاقبتی ندارد.
6-قانون بخشایش
این قانون می‌گوید خطا‌‌های خود و دیگران را فراموش کنید و ببخشید. فراموش کردن خطا‌‌های خود این حسن را دارد که تصویر ذهنی شخص از خود، مخدوش نمی‌شود.
هر اندیشه‌ی خشک و محدود‌کننده‌ای مثل مقصر دانستن خود، یا کینه و ناراحتی داشتن از دیگران بر ذهن نیمه‌هوشیار اثر گذاشته، مانع پیشرفت می‌شود.
7-قانون پرهیز از تردید و هراس
جز تردید و هراس هیچ چیز نمی‌تواند میان انسان و آرمان‌‌هایش فاصله ایجاد کند. اگر انسان بدون دلهره، برای تحقق آرزو‌هایش تلاش کند، بی‌درنگ برآورده خواهد شد.
ترس، دشمن بزرگ بشر است مثل ترس از تنگدستی، ترس از بدبختی، ترس از شکست، ترس از بیماری

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠💠

🌳واقعیت ها دلپذیرند.🌳

در گذشته از هر گونه بررسی علمی شیوه ی درمان خود دچار اضطراب می شدم. تصور کنید اگر فرضیه ی ما رد می شد، اگر معلوم می شد که در دیدگاههایمان دچار لغزش و خطا شده ایم، اگر عقایدمان تایید نمی شد، چه می کردیم؟

اکنون که به گذشته فکر می کنم، می بینم در چنان مواردی، واقعیتها را همچون دشمنان بالقوه ای می پنداشتم که مصیبت بار بودند. بنابراین شاید با تانی و به آرامی به این نتیجه رسیده باشم که واقعیتها همیشه دلپذیرند.


کوچکترین مدرکی که آدمی بتواند در هر زمینه ای به دست آورد، او را به کشف حقیقت نزدیکتر می کند. نزدیک شدن به حقیقت نیز هرگز نمی تواند زیان آور یا خطرناک باشد، یا به ناخرسندی آدمی بینجامد. بنابراین با اینکه از تغییر دادن نحوه ی تفکرم بیزارم و با اینکه از کنار گذاشتن شیوه های دیرین دریافت و ادراک تنفر دارم، در ژرفای وجودم بر این باورم که این نوآوری های مرارت بار چیزی جز همان یادگیری نیست. و با اینکه این نوآوری ها رنج افزاست، همیشه آدمی را در مسیری خوشنود کننده پیش می راند. مسیری که در آن انسان زندگی را با دیدگان بازتری می بیند.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠💠

آیا ویروس‌ها ما را باهوش‌تر کرده اند؟

دانشمندان دانشگاه لوند سوئد نشان داده‌اند ویروس‌های ارثی که میلیون‌ها سال عمر دارند، نقش مهمی در تولید شبکه‌های پیچیده‌ مغز انسان ایفا می‌کنند.

محققان از مد‌ت‌ها پیش می‌دانستند ویروس‌های پسگرد (نوعی ویروس آر‌ ان‌ای) یا رترو ویروس‌های درونزا حدود پنج درصد دی‌ان‌ای انسان را تشکیل می‌دهند. برای سال‌های مدیدی، این مولفه‌ها، دی‌ان‌ای زباله‌ای و بدون‌ استفاده تلقی می‌شدند اما در تحقیق جدید، «یوهان یاکوبسون» و همکارانش نشان داده‌اند ویروس‌های پسگرد نقش مهمی را در فعالیت‌های اساسی مغز به ویژه در تنظیم این موضوع ایفا می‌کنند که چه ژن‌هایی، چه زمانی در بدن بیان شوند.


💎 این یافته‌ها نشان می‌دهند طی تکامل یا فرگشت، چنین ویروس‌هایی نقش مهمی را در هدایت ماشین سلولی بدن ایفا کرده‌اند و دلیل فعالیت آنها به ویژه در مغز، احتمالا به این خاطر بوده که تومورها نمی‌توانند بر خلاف بافت‌های دیگر در سلول‌های عصبی تشکیل شوند. دانشمندان حاضر در این پروژه دریافتند این ویروس‌ها در سلول‌های مغزی فعال هستند و نقش تنظیم‌کننده مهمی بر عهده دارند. محققان معتقدند ویروس‌های پسگرد دلیل پویا بودن سلول‌های مغزی و نقش‌های چندگانه‌ آنها را توضیح می‌دهند. همچنین کارکردهای کمابیش پیچیده این ویروس‌ها در گونه‌های متنوع، به درک دانشمندان از دلیل متفاوت‌ بودن انسان‌ها کمک می‌کنند.


💎تیم علمی نشان داده‌ سلول‌های عصبی از ساز و کار مولکولی ویژه‌ای برای کنترل عملکرد ویروس‌های پسگرد استفاده می‌کنند. این یافته‌ها دیدگاه پیچیده‌ای درباره درونی‌ترین فعالیت‌های سلول‌های عصبی ارائه می‌دهند و همزمان پتانسیل لازم جهت هدایت مسیرهای تحقیقاتی مرتبط با بیماری‌های مغز را فراهم می‌کنند که با مولفه‌های ژنتیکی در ارتباط‌ هستند.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مشاوره و تدوین پروپوزال، پایان نامه، تحلیل آماری فصل 4، ترجمه متون تخصصی و مقاله

آیدی جهت هماهنگی:

@nedasahar66
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠💠

🔰 چرا مردم به #موزیک_غمگین علاقه دارند؟

موزیک غمگین در بین مردم از محبوبیت بیشتری برخوردار است و اکثر مردم با گوش دادن به موزیک غمگین بیشتر لذت می برند، البته باید بگوییم که کسانی هم هستند که موزیک شاد را به موزیک غمگین ترجیح میدهند؛ اما اکثر مردم طرز تفکرشان نسبت به موزیک غمگین بهتر است و می گويند آرامش در گوش دادن به موزیک غمگین است.

محققان می گویند تمایل افراد به شنیدن موسیقی غمگین ناشی از میزان قدرت آنان در #همدردی است.

نتایج تحقيقات نشان داده که واکنش های عاطفی به موسیقی غمگین می تواند ناشی از سه عامل:
*محبت و مهربانی،
*همدردی
*و نگرانی باشد.

طبق اين تحقيقات، افرادی که همزمان احساس #ناراحتی و #مهربانی داشتند، بیش از دیگران از موسیقی #غمگین لذت می بردند.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠💠

◀️ مغز چگونه می تواند حافظه را در طول خواب ِ عمیق ثابت نگه دارد؟

🔺تحقیقات نشان میدهد خواب که حدود یک سوم از زندگی ما را در برمی گیرد، برای یادگیری و تشکیل حافظه بلند مدت بسیار مهم است. اما اینکه دقیقا چگونه این حافظه تشکیل شده، به خوبی درک نشده و با وجود تحقیقات زیاد، پرسش اصلی تحقیق در علوم اعصاب باقی مانده است. حال دانشمندان علوم اعصاب در دانشگاه کالیفرنیا-ریورساید در مجله علوم اعصاب گزارش دادند که ممکن است به این سوال، پاسخ بدهند.

🔺برای نخستین بار مطالعه ی آنها توضیح مکانیکی برای چگونگی خواب عمیق (خواب موج آرام نیز نامیده می شود) ارائه می دهد که ممکن است به حافظه ثبات بخشد. در هنگام خواب، مغز انسان و حیوان در درجه اول از ورودی های حسی، مستقل استفاده می کند. با این وجود، مغز بسیار فعال باقی می ماند و فعالیت الکتریکی در قالب امواج تیز موج در هیپوکامپ (منطقه کوچکی از مغز است که بخشی از سامانه عصبی احساسی را شکل می دهد) و دامنه بزرگ نوسانات آهسته در کورتکس(لایه بیرونی مغز) نشان می دهد که منعکس کننده تغییر متناوب حالت های فعال و خاموش ِ نورونهای کورتیکال در طول خواب عمیق است.

🔺در این حالت اثری از حافظه ی اپیزودیک در طول بیداری بدست آمده و حافظه اولیه ذخیره شده در هیپوکامپ به تدریج به کورتکس، یعنی در حافظه بلند مدت در طول خواب، منتقل می شود.

🔺با استفاده از یک مدل محاسباتی، محققان دانشگاه ریورساید ارتباطی بین فعالیت الکتریکی مغز در طول خواب عمیق و اتصالات سیناپسی بین نورونها ارائه دادند. آنها نشان دادند که الگوهای نوسانات آهسته در کورتکس، توسط امواج تیز هیپوکامپ تحت تاثیر قرار می گیرد و طبق این الگوی نوسانات آهسته، تغییرات سیناپسی در کورتکس را تعیین می کند. (به طور عمده محققان بر این باور بودند که تغییر در قدرت سیناپسی مبنای یادگیری و ذخیره سازی حافظه در مغز است).

🔺این مدل نشان می دهد که تغییرات سیناپسی، به نوبه خود، بر الگوهای نوسانات آهسته تاثیر می گذارد که نوعی تقویت و بازپخش توالی تحریک خاص نورونهای کورتیکال–نشان دهنده باز پخشی از حافظه خاص- را در بردارد.


https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠💠

نقش تفاوت‌های جنسیتی در ابتلا به افسردگی

🔵چرا زنان در ابتلا به افسردگی مستعدترند؟


🔹🔹نام‌گذاری روز جهانی سلامت در سال 2017 با عنوان «بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم» فرصتی در کشور ما فراهم آورد تا در کنار سیاست‌گذاری برای سلامت جسمانی آحاد جامعه به اهمیت و جایگاه سلامت روانی نیز پرداخته شود.

🔹🔸برای کارشناسان حوزه سلامت، مفهوم پیشگیری در تمام سطوح و تشخیص زودهنگام و درمان به‌موقع اختلال افسردگی، هدف مهم در جهت ارتقا سواد سلامت جامعه بشمار می‌رود. افزایش سطح آگاهی عمومی و ارتقا سطح سلامت روان در جامعه از مهم‌ترین عوامل مؤثر در پیشگیری و درمان افسردگی است که نیاز به تعامل و همکاری متولیان سلامت روان ازجمله روانشناسان و روان‌پزشکان دارد. اختلال افسردگی یکی از شایع‌ترین اختلالات روانی، با شیوع 25% - 15% در طول عمر به شمار می‌رود. پیشگیری از افسردگی در گروه‌های آسیب‌پذیر ازجمله نوجوانان، جوانان، زنان و سالمندان، بسیار مهم است.
⚪️ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﺸﺎن ﻣﻲ¬دهد که زﻧﺎن 2 ﺑﺮاﺑﺮ ﺑﻴﺸﺘﺮ از ﻣﺮدان اﻓﺴﺮده می‌شوند؛ بنابراین باید در این حوزه به زنان توجه خاصی نمود.
🔴زنان به دلیل تفاوت¬های جنسیتی در نقش¬ها، بیشتر مستعد ابتلا به افسردگی هستند. برای درک بهتر این موضوع، نظریه-های مختلفی ارائه‌شده است. این نظریه¬ها عبارت‌اند از: نظریه تفاوت نقش هویت جنسی/ جنسیتی، تفاوت¬های بیولوژیکی، تفاوت سن شیوع افسردگی، افسردگی و تفاوت عود و همبودی.

🖋با ما همراه باشید.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠💠

آیا «خودآگاهی» ذهن انسان را کنترل می‌کند⁉️

🔸آیا می توانیم افکارمان را انتخاب کنیم؟ همه می دانند که خودآگاهی چه حسی دارد: این حس همان حس خودآشکارِ آگاهی فردی است که به ما حس مالکیت و کنترل افکار، عواطف و تجربیات روزانه را می دهد.

🔹بیشتر متخصصان بر این باورند که خودآگاهی را می توان به دو بخش تقسیم کرد: تجربۀ خودآگاهی (یا دانش فردی) و محتوای خودآگاهی که شامل افکار، باورها، احساسات، برداشت‌ها، نیت‌ها، حافظه و عواطف است. به آسانی می توان فرض کرد که این محتوای خودآگاهی تا حدی توسط آگاهی فردی انتخاب، ایجاد یا کنترل می شود – به طور کلی، افکار وجود ندارند مگر اینکه ما به آنها فکر کنیم. اما در یک مقاله تحقیقاتی جدید در مجله مرزهای روانشناسی(Frontiers of Psychology)، استدلال می کنیم که این قضیه صحت ندارد.

🔸دیوید اوکلی، استاد روانشناسی کالج دانشگاهی لندن و پیتر هالیگن استاد برجسته روانپزشکی دانشگاه کاردیف این طور می گویند: استدلال ما این است که خودآگاهی فردی‌مان باورها، احساسات یا برداشت‌های ما را ایجاد یا انتخاب نمی کند، در عوض محتوای خودآگاهی در پشت صحنه توسط سیستم های ناخودآگاه، کارآمد و سریع تولید می شود. تمام این اتفاقات بدون تداخل از سوی خودآگاهی فردی می افتد و خودآگاهی در حین این رویدادها در صندلی عقب می نشیند. به راحتی می توان گفت که تفکرات یا احساساتمان را به طور آگاهانه انتخاب نمی کنیم – از آنها آگاه می شویم.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مشاوره و تدوین پروپوزال، پایان نامه، تحلیل آماری فصل 4، ترجمه متون تخصصی و مقاله

آیدی جهت هماهنگی:

@nedasahar66
2024/09/23 19:21:24
Back to Top
HTML Embed Code: