Telegram Web Link
4_641168076749930633.ppsx
3.3 MB
‍ راهنمای گام به گام ثبت پایان نامه و پروپوزال در ایران داک
@p_reaserch
💢وسواس فكري يك دليل عصبانيت:

♨️ وسواس فکری، مغزتان را می‌خورد

شاید برای شما اتفاق افتاده باشد وقتی می‌خواهید از منزل خارج شوید بارها شیر گاز یا سیم اتو را چک کنید. این بررسی‌کردن‌ها در حد عادی مشکلی نیست، اما اگر تداوم یابد و کاری انجام شده را مدام بررسی کنید که آیا درست انجام داده‌اید یا نه، آن گاه اختلال روانی محسوب می‌شود که روان‌شناسان به آن وسواس فکری می‌گویند.

😥وسواس فکری یعنی مدام تصور می‌کنید کاری را انجام نداده‌اید و مدام با خود تکرار می‌کنید که فلان کار را انجام دهید. این فکرها چنان فرد را پریشان می‌کند که دچار اضطراب و استرس می‌شود و از انجام کارهای روزمره باز می‌ماند.

وسواس فکری فقط سوژه مورد علاقه روان‌شناس‌ها نیست و برای جامعه‌شناس‌ها و مدیران اقتصادی هم اهمیت دارد، چرا که فکرهای مسموم بازده کاری جامعه را پایین می‌آورد و فرد را خسته و ناتوان می‌کند در واقع تعادل فرد به هم می‌خورد و او را در سازگاری با محیط دچار مشکل می‌کند.

معمولا کسانی که درگیر فکرهای مزاحم می‌شوند ترجیح می‌دهند پریشانی و مشکل و ناراحتی خود را به عنوان یک مساله خصوصی، پنهان نگه دارند و گاهی چند ساعت را دور از چشم دیگران صرف افکار یا کارهای مخفیانه خود کنند که این می‌تواند خطرناک باشد.

تحقیقات نشان می‌دهد بین یک تا 3 درصد جامعه به اختلال وسواس فکری ـ عملی مبتلا هستند. مبتلایان به این نکته واقفند که ترس و اضطراب آنان معنا ندارد و منطقی نیست، اما در عین حال آن را بسیار واقعی، شدید و جدی تجربه می‌کنند و به این ترتیب از عملکردشان کاسته می‌شود.

⭕️آنها چه جور آدم‌هایی هستند؟
وسواس‌ فکری موضوعات مختلفی را در بر می‌گیرد، مثلا ممکن است کسی این فکر به ذهنش برسد که نکند من تصادف کنم برای همین به خیابان نمی‌رود یا سوار ماشینش نمی‌شود یا این که مدام استرس دارد فرزندش که در مدرسه است دچار حادثه شود. این افراد به جزئیات توجه دقیق دارند و کارها را تکرار و به طور مکرر اشتباه احتمالی را کنترل می‌کنند.

🚫آنها نمی‌توانند ارتباط خوبی با دیگران برقرار کنند و دائم اضطراب دارند کاری را که در ذهنشان است، انجام دهند. جالب است بدانید این افراد نمی‌توانند براحتی از اشیای قدیمی دل بکنند زیرا تصور می‌کنند شاید در آینده بتوانند از آنها استفاده کنند.
مشاوره و تدوین پروپوزال، پایان نامه، تحلیل آماری فصل 4، ترجمه متون تخصصی و مقاله
@Rahaneda

شماره تماس
+9036278974
متغیرهای تحقیق®📨

‍ متغیرهای تحقیق به دو نوع کیفی و کمی تقسیم می شوند.
متغیر کیفی ↪️شامل متغیرهای اسمی و رتبه ای
متغیر کمی ↪️شامل متغیرهای فاصله ای و نسبتی می شود.
🔸 تحقیق کیفی چیست؟
تحقیق کیفی روش جامعی است که انسان را در متن محیط و با تمام پیچیدگی هایش مورد توجه قرار می دهد و بر خلاف روشهای کمی که به بخشی از یک پدیده می پردازند،کل موضوع را مورد مطالعه قرار می دهد. در تحقیق کیفی محقق دنبال پاسخ به پرسشهایی نظیر چه چیزی، چرا و چگونه است. در این نوع تحقیقات، اطلاعات به صورت شرح و توصیف پدیده ها ارائه می شود. گرچه امکان دارد در مواردی از آمار و ارقام هم استفاده شود ولی غالبا متغیرهای مورد مطالعه با کمک واژه ها توصیف می شوند به همین دلیل این نوع تحقیقات به نام کیفی معروف شده اند.
تحقیقات کیفی در مواردی که شناخت کافی از پدیده ها وجود ندارد انجام می شود.
هدف از تحقیقات کیفی توصیف پدیده ها، تدوین فرضیه، درک روابط بین پدیده ها و فرایندها و ایجاد نظریه می باشد.
🔸 یک تقسیم بندی دیگر برای متغیرهای کمی به شکل زیر است:
⇦متغیرهای کمی گسسته: فقط شامل اعداد صحیح می شوند. اعشار نمی پذیرد. مانند بعد خانوار.
⇦متغیرهای کمی پیوسته: از قبیل قد و وزن که اعشار می پذیرد.
☆معمولا پروپوزالها دارای جدولی هستند که به آن جدول متغیرهای تحقیق می گویند و لازم است محقق آن جدول را با توجه به توضیحات فوق تکمیل کند.
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
█ انواع متغیرهای تحقیق کدامند؟▓
🔺 متغیرهای اسمی: بر اساس آنها می شود نمونه های تحقیق را به گروههایی تقسیم کرد و نام آن گروه را بر آنها گذاشت. مثل جنس و گروه خونی. هیچ گونه عملیات ریاضی روی این داده ها قابل انجام نیست.
🔺 متغیرهای رتبه ای: که علاوه بر تقسیم نمونه های تحقیق بر اساس آنها به گروه ها و نهادن نام آن گروه را بر آنها می توان رتبه هر گروه را در میان همه گروه ها مشخص کرد. مثل شدت بیماری(خفیف متوسط و شدید).
متغیرهای رتبه ای خصوصیات متغیر اسمی را هم دارند. تنها عملیات کمتر یا بیشتر برای آنها ممکن است. حاصل سنجش متغیرهای کمی را می توان را در غالب عدد بیان کرد و خود به دو نوع زیر تقسیم میشود:
🔺1️⃣ متغیرهای فاصله ای: علاوه بر تقسیم نمونه های مورد تحقیق بر اساس آنها به گروهها و نهادن نام آن گروه را بر آنها و تعیین رتبه هر گروه در میان همه گروهها میتوان فاصله بین گروهها را هم مشخص کرد. در این نوع متغیرها نسبت بین دو گروه قابل اندازه گیری نیست مثل دما. میتوان گفت که دمای جسمی با دمای ده درجه ، ۵ درجه از جسمی با دمای ۵ درجه بیشتر است ولی نمی توان گفت که دمای جسم اول دو برابر جسم دوم است. این محدودیت از عدم وجود یک صفر واقعی ناشی می شود. یعنی نمیتوان گفت جسمی که صفر درجه دما دارد هیچ گرمایی ندارد. متغیرهای فاصله ای تمام خصوصیات متغیرهای رتبه ای را دارند. عملیات کمتر و بیشتر و جمع و تفریق برای آنها امکان دارد.
🔺2️⃣ متغیرهای نسبتی: علاوه بر تقسیم نمونه های تحقیق بر اساس آنها به گروهها و نهادن نام آن گروه را بر آنها و تعیین رتبه هر گروه در میان همه گروهها و فاصله بین گروهها می توان نسبت دو گروه را به هم معلوم کرد. مثلا متغیر طول قد یک متغیر نسبتی است. متغیرهای نسبتی تمام خصوصیات متغیرهای فاصله ای را دارند. عملیات کمتر و بیشتر و جمع و تفریق و ضرب و تقسیم برای آنها ممکن است.


پژوهش و روانشناسی:
👇👇👇👇👇
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
تدوین پروپوزال، پایان نامه، تحلیل آماری فصل 4، ترجمه متون تخصصی و مقاله

@Rahaneda

شماره تماس
+9036278974
کنفرانس بین المللی علوم انسانی و حقوق
🌐 www.humlaws.ir
🌐 www.humlaws.com
✉️ [email protected]

🎓 @p_reaserch
◀️ مغز چگونه بیدارمان می کند

♦️پژوهشگران ساز و کاری را در مغز کشف کرده اند که مسئول بیداری سریع از خواب و بیهوشی است. نتایج پژوهش های آنان روش های جدیدی را برای درمان اختلالات خواب و بازیابی هشیاری در حالت های هشیاری نباتی ارائه می دهد.

♦️دانشمندان در برن، مکانیسمی را کشف کرده اند که مسئول بیداری سریع از خواب و بیهوشی در مغز است. نتایج پژوهش هایشان روشهای جدیدی را برای درمان پزشکی بیماری های خواب و بازیابی هوشیاری از حالت های هشیاری نباتی ارائه می دهد. اختلالات مزمن خواب ۱۰ تا ۲۰ درصد از جمعیت سوئیس را مبتلا کرده است و تقریبا همه حداقل یکبار در طول عمرشان مشکلات خواب را تجربه می کنند. در کنار کمیت خواب که اغلب به دلیل بی خوابی تحت تاثیر قرار می گیرد، پژوهش های بالینی و تجربی به همان اندازه بر کیفیت خواب برای یک خواب خوب شبانه و بهبود سریع عملکردهای ذهن و جسم تاکید دارند (به طور مثال عمق خواب).

♦️پروفسور آنتونی آدامانتیدیس از گروه پژوهش های بالینی در دانشگاه برن و گروه اعصاب در بیمارستان دانشگاه برن می گوید: « عواقب آشفتگی خواب بر روی کیفیت زندگی فراتر از خواب آلودگی و تغییر خلق و خو در طول روز است. اختلالات شناختی، عدم تعادل هورمونی و آسیب پذیری زیاد در برابر بیماری های قلبی و سوخت ساز در میان برخی از اثرات منفی ای هستند که اغلب با مشکلات مزمن خواب در ارتباط هستند. کمیَت و کیفیت خواب هم اکنون به عنوان نشانگر اولیه بسیاری از بیماری های اعصاب از جمله بیماری آلزایمر، پارکینسون و اسکیزوفرنی به حساب می آیند. متاسفانه، روش های دارویی در ترکیب با بهداشت در زندگی اثرات محدودی دارند. روش های “دارویی اختصاصی” برای درمان کیفیت یا کمیت کم خوابی از قلم افتاده اند.»....

📝 مترجم: حسین طریقی


پژوهش و روانشناسی:
👇👇👇👇👇
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
فردی که بسته اموزشی دکتری رشته مشاوره عمومی مدرسان شریف داره با قیمت مناسب خریداریم
برای اطلاع بیشتر به ایدی زیر مراجعه کنید
با تشکر

@Rahmati18
🔰علت پیچیدگی مغز انسان چیست؟

🔸این استدلالی است که کیهان شناس مشهور و نویسنده “شان کارول” مطرح کرده است؛ به اعتقاد وی، ما باید هر مدل کیهان شناسی از جهان را که از موجودیت های فرضی عجیب و غریب تحت عنوان شبکه بولتزمن پیروی می کنند، اجتناب ورزیده و آنها را کنار بگذاریم. بنظر می رسد که بتوان این ایده را به احتمال زیاد در علوم مبتذل یا مجلات تخیلی دهه‌ی ۱۹۵۰ میلادی پیدا کرد؛ شکل گیری آنی مغزهای هوشیار در نتیجهٔ چیدمان تصادفی ذرات!

🔹البته نوعی استدلال هم پشت این ایده نابخردانه وجود دارد. فیزیکدان قرن نوزدهم “لودویگ بولتزمن” این ایده را به پیش کشید که جهانی که ما می بینیم، بعید و غیر محتمل است زیرا قوانین ترمودینامیک بیان می کند که آنتروپى در طول زمان افزایش می یابد؛ این عامل باعث هرج و مرج می شود تا اینکه فضای سازمان یافته ای شکل گیرد. پس اکنون این سؤال جالب مطرح می شود: اگر قوانین می گویند که جهان ما باید وارد فضای هرج و مرج و نابسامانی شود، پس چرا چیزهای ساماندهی شده ای نظیر مغز انسان پدید آمده اند؟ یکی از پاسخ های ارائه شده برای این پرسش “اصل آنتروپى” نام دارد؛ قوانین فیزیک امکان ایجاد چنین مغزهایی را بدست میدهد، بطوریکه نحوه شکل گیری چنین چیزی موجب تحیر می گردد.

🔸ایده بولتزمن قدری متفاوت بود. او پیشنهاد نمود که مغزهای ما انسان ها به جای آنکه محصولی منظم در دنیایی که هر لحظه بر نابسامانی اش افزوده می شود باشد، نتیجهٔ تصادفی بودن و لحظات نا متناهی می باشد. در صورتی که زمان کافی باشد، ناظر می تواند به سادگی به وجود آید که بیشتر شبیه بخش متحرک ماشین تحریر که در نهایت آثار شکسپیر را بصورت کاملا شانسی و تصادفی ایجاد کرده باشد.

🔹کارول اکنون پیشنهاد ساده ای را مطرح کرده که نشان میدهد چرا باید هر مدلی از کیهان را که به ناظرانی مرموز منجر می شود، کنار بگذاریم. فرض کنید یک شبکه بولتزمن هستید. انسان ها برای به وجود آمدن احتمالا به بیش از ۱۳٫۸۲ میلیارد سال زمان احتیاج داشتند. بر طبق این احتمال، بعید است که به مشاهدات خودمان در خصوص نحوه کارکرد جهان اعتماد کنیم. کارول در گفتگو با آنیل آناتاسومى از New Scientist گفت: ما هیچ دلیلی برای باور کردن این موضوع نداریم که خاطرات ما از گذشته صحیح باشند... .

پژوهش و روانشناسی:
👇👇👇👇👇
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
👦🐵 عملکرد مشابه مغز انسان و میمون در فهم زبان

💠 گروهی از محققان به رهبری دکتر بن ویلسون و پروفسور کریس پتکوو از دانشگاه نیوکاسل در انگلستان از یک تکنیک تصویربرداری برای کشف فعالیت مغز در انسان و میمون‌ها استفاده کردند.

پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که شناخت ساختار اصلی زبان، تنها منحصر به مغز انسان نیست و اینکه برخی از مناطق مغز ما با پستانداران، از جمله میمون‌ها مشترک است.

✔️ محققان منشا فرگشتی عملکردهای شناختی در #مغز را شناسایی کردند که زیر‌بنای #زبان است و به ما اجازه می‌دهد تا به ارزیابی نظم در توالی اصوات بپردازیم.

کودکان قواعد زبان را طی روند رشد و حتی قبل از آن که قادر به صحبت کردن باشند، یاد می‌گیرند.

💭 استاد پتکوو گفت: ما برای اولین بار به منظور بررسی نوزادان به توسعه یک زبان ساختگی پرداختیم که نتایج آزمایشگاهی ما نشان می‌دهد میمون‌ها نیز می‌توانند آن را یاد بگیرند.

⬅️ این گروه اول به انسان‌ها و سپس میمون‌ها اجازه دادند تا به این زبان ساختگی گوش دهند تا ترتیب صحیح توالی این صداها را تشخیص دهند.

آنها سپس فعالیت مغز انسان‌ها و میمون‌ها را همان طور که به توالی‌های جدید گوش می‌دادند، اسکن کردند.

این یافته‌ها نشان داد که در هر دو گروه، یک منطقه خاص از مغز که قشر فرونتال قدامی و opercular نام دارد، با نظمی که از یادگیری هر دو گونه انتظار می‌رفت، واکنش نشان داد.


🔷 این نتایج نشان می‌دهد که عملکرد این ناحیه که یکی از مناطق مرتبط در پردازش نظم کلمات در یک جمله از زبان #انسان است، هم در انسان و هم در #میمون ها مشترک بوده که این امر نشان‌دهنده ریشه‌های فرگشتی آن است.

🔶 به نظر می‌رسد که این منطقه از مغز، بر نظم و ترتیب و سازمان‌دهی هر آنچه که شنیده می‌شود، نظارت دارد. این یک عملکرد مهم شناختی است که پایه و اساس توانایی‌های زبانی پیچیده‌تر انسان را فراهم می‌کند.

☑️ نتایج به دست آمده برای اولین بار نشان‌دهنده این است که برخی از عملکرد‌های این منطقه از مغز که شامل فهم زبان در انسان است، با حیوانات مشترک است.

نویسندگان این مقاله اظهار کردند: این پژوهش به ما کمک می‌کند تا به سوالات خود در مورد اینکه چگونه زبان را یاد می‌گیریم و اینکه چه اتفاقی می‌افتد که پس از آسیب مغزی، سکته یا آلزایمر نتوانیم صحبت کنیم، کمک می‌کند.

🌐 نتایج این پژوهش در مجله Nature Communications منتشر شده است.


پژوهش و روانشناسی:
👇👇👇👇👇
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
ششمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
www.psconf.ir
مهلت ارسال 22 دی
چاپ رایگان مقالات

🎓 @p_reaserch
💠💠💠💠💠💠

#آموزشی

📝 نکاتی در خصوص جلسه دفاع از پایان نامه

1- در جلسه دفاع شما 20 دقیقه زمان دارید تا خلاصه ای از پایان نامه تون رو ارائه بدید، بنابراین روی سرعت بیان و همچنین اسلاید های پاورتون کار کنید.

2- در اسلایدها تون مطالب رو به صورت تیتروار بیان کنید، توضیحات رو به صورت شفاعی ارائه بدید.

3- در جلسات دیگر دفاع ها حتما شرکت کنید. این کار علاوه بر داشتن نمره، شما رو با شیوه ارائه، داورها و نحوه پرسیدن سوالات از دانشجو و همچنین ایده پردازی، آشنا خواهد کرد.

4- زمانی که داورها از دانشجو سوال میپرسند، بایستی دانشجو با کمال احترام پاسخ بده . دیده شده نمره دانشجو با به کار بردن جملاتی مثل " عنوان من در تخصص شما نیست" و یا " اطلاعات شما در این زمینه محدوده " و... کمتر شده و یا اینکه پایان نامه شون ریجکت شده است.

5- استرس زیادی هم نداشته باشید، چون این مرحله رو هم با موفقیت پشت سر خواهید گذاشت. به قول حافظ : " هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور "

@p_reaserch
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠💠

🖐 سوال: 👈🏻 به عنوان یک پژوهشگر، چطور #جستجویی هدفمند، پربازده و حرفه‌ای انجام دهیم!؟🤔🙄


جواب؛ 👈🏻 انتخاب کلیدواژه‌های‌ مناسب به هنگام جستجو، تاثیری مستقیم بر نتایج بازیابی دارد. بنابراین برای انتخاب کلیدواژه نکات زیر را در نظر داشته باشید؛

1️⃣ از کلیدواژه‌های کوتاه و تک کلمه‌ای استفاده کنید(مثلا 👈🏻 Divorce)

2️⃣ در انتخاب کلیدواژه تنها به کلیدواژه‌های عنوان اکتفا نکرده و به ساختار کار نیز اشاره کنید(مثلا 👈🏻 کارآزمایی بالینی)

3️⃣ از کلید واژه‌های مختلف استفاده نموده و تنها به یک کلید واژه اکتفاء نکنید(مثلا 👈🏻 health, healthy)

4️⃣ به هنگام جستجو از مترادف‌ها، هم‌خانواده‌ها، هم ریشه‌ها، علائم اختصاری به عنوان کلیدواژه توجه شود (مثلا 👈🏻 expectancy, hope)

5️⃣ کل عنوان مقاله یا پایان‌نامه برای جستجو مناسب نیست، مگر زمانی که می‌خواهید تکراری بودن موضوعات را بسنجید.
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠💠

ضمن مشاجره به خواب نروید

تا زمانی که مشاجره ادامه دارد، هرگز به رختخواب نروید. با توجه به یک مطالعه جدید، ما باید از این توصیه قدیمی پند بگیریم. زیرا محققان دریافته‌اند که رفتن به خواب در حالی که هنوز افکار منفی در ذهن است، باعث ساخته شدن خاطرات ناخوش می‌شود که به‌سختی متوقف می‌شوند.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠💠

خصوصیات عنوان تحقیق✍️

1.از کلمات کوتاه، رسا ودر حد امکان از يک زبان استفاده شود
2.عبارت گويا باشد و گيج کننده نباشد.ازاختصارات که ممکن است مخفف عبارات مختلفی باشند پرهيز شود.
3.در تحقيقات توصيفی بيان مکان و زمان تحقيق در عنوان ضرورت دارد.
4.در عنوان دقيقا" آنچه محقق بدنبال تعيين آن است بيان شود.
5.سعی شود دامنه تحقيق محدود در نظر گرفته شود.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/23 23:19:35
Back to Top
HTML Embed Code: