Telegram Web Link
💠

💠درمان های #فرایندمدار در برابر درمان های #محتوامدار

✳️درمان های شناختی- رفتاری موجود را میتوان درمان هایی تلقی کرد که سخت محتوا محورند. این درمانگران عمدتا به محتوای افکار و باورهای افراد می پردازند.

✳️فراشناخت درمانگران در درجه اول به فرآیندها علاقمند هستند و معمولا تمرکز آنها بر محتوا، در حوزه فراشناختی است و نه محتوای حوزه های اجتماعی، جسمی و محیطی که در درمان های شناختی- رفتاری مورد تأکید میباشند.

✳️به عنوان مثال، یک درمانگر شناختی- رفتاری کلاسیک برای درمان افسردگی، ابتدا سعی می کند از طریق سؤال های سقراطی به بررسی شواهد تأیید کننده و رد کننده افکار و باورهای منفی فرد در باره خویشتن، جهان و آینده بپردازد. معمولا آنها از این سوال ها استفاده می کنند: "در این فکر شما چه تحریف شناختی نهفته است؟" و "چه شواهدی، مخالف فکر شما وجود دارد و آن را تأیید نمی کند؟" اما یک فراشناخت درمانگر به دنبال کاهش دامنه نفوذ اندیشناکی، اصلاح باورهای منفی درباره کنترل ناپذیری اندیشناکی و چالش با باورهای فراشناختی مثبت که مستلزم درگیر شدن در این فرآیندها در واکنش به خلق غمگین است.

✳️مداخله فراشناختی می طلبد که چنین سؤال هایی از بیمار پرسیده شود: "آیا می توانید در پاسخ به فکرتان، اندیشناکی را متوقف کنید؟“ و ”اندیشیدن افراطی به افکار چه معایبی به دنبال دارد؟“

✳️وقتی به محتوای شناخت اشاره می کنیم، منظورمان سیستم پردازش اطلاعات دانشی است، همان اطلاعاتی که در حافظه ذخیره شده اند یا در حال حاضر در هشیاری جریان دارند. باورها را می توان بخشی از این کتابخانه اطلاعات یا دانش تلقی کرد.

✳️وقتی به فرآیندها اشاره می کنیم، منظورمان اعمالی است که افراد از آنها برای کسب دانش و یادگیری دانش جدید استفاده می کنند. با استفاده از استعاره کتابخانه، فرآیندها را می توان به جستجوی کتاب، تعیین موقعیت آن در کتابخانه، مطالعه کتاب و استفاده از اطلاعات آن برای تغيير اعمال، افکار یا دانش تشبیه کرد.

✳️فرآیندها، باعث ارتباط دانش (باورها) با پیامدهای هیجانی و رفتاری می شوند. این فرآیندها تعیین می کنند که تجارب چه اثری بر دانش بگذارند. ما در درمان فراشناختی مستقیما کاری به دانشی مانند این باور که "من آدم بی ارزشی هستم" نداریم و تنها به فرآیندهایی می پردازیم که چگونگی استفاده از دانش را تعیین می کنند. برای برداشتن این گام مهم می توانیم به طور منطقی فرض کنیم چیزی که فکر می کنیم و به آن ایمان داریم، از فعالیت فرایندها حاصل می شوند. در واقع، این افکار، محتوا نیست، بلکه نتیجه فرآیند استفاده از محتوا است.

✳️حالت هایی که بیماران بد و ناخوشاینده تلقی می کنند (برای مثال، "احساس بی ارزشی“ یا ”احساس به وقوع پیوستن قریب الوقوع حمله قلبی") به این دلیل پدیدار می شوند که آنها دائما خودشان را درگیر این فرآیندها می کنند و به ایجاد و تداوم چنین اطلاعات معیوبی دامن می زنند.

✳️فراشناخت درمانی بر این نکته تأکید می کند که برای کمک به بیمار جهت قضاوت گری صحیح، باید فرایندهای شناختی (سبکهای تفکر، الگوهای توجهی) و راهبردهای خاص او برای استفاده از اطلاعات درونی را تغییر داد.

@p_reaserch
4_5875480561887216063.pdf
271.1 KB
مقاله در رشته روانشناسی
🔰عنوان پیش بینی افسردگی پس از زایمان براساس دلبستگی مادر به نوزاد ، سبک های دلبستگی و رضایت مندی زناشویی در مادران ..

@p_reaserch
#ورزش_درمان_افسردگی


📝چه ورزش‌هایی برای درمان افسردگی و اضطراب مفیدند

💠بررسی‌ها نشان داده است که ورزش می‌تواند به اندازه دارو برای جلوگیری از افسردگی و اضطراب مفید باشد اما بر خلاف دارو ورزش عوارض ندارد.

💠 برخی از ورزش‌ها برای جلوگیری از افسردگی مفیدتر هستند. بیشتر محققان ورزش‌های با شدت متوسط و هوازی را برای جلوگیری از افسردگی پیشنهاد می‌کنند. بهتر است هر جلسه ۳۰ تا ۴۰ ‌دقیقه ورزش کنید و این کار را چهار تا پنج بار در هفته‌ انجام دهید.

💠برای افرادی که اضطراب دارند ورزش‌هایی با شدت زیاد مفیدتر هستند. نشانه‌های ورزش شدید با اضطراب یکی است و بدن به این شرایط عادت می‌کند. بار دیگری که بدن با نشانه‌های اضطراب مواجه شود مغز آن را به نشانه‌های ورزش و سلامتی نسبت می‌دهد.

💠پیاده روی نیز برای جلوگیری از افسردگی و اضطراب مفید است. ۳۰ تا ۴۰ ‌دقیقه پیاده روی چهار بار در هفته‌ می‌تواند موثر باشد.

💠 در نهایت شنا بسیار به بهبود علائم هر دو بیماری کمک میکند .

@p_reaserch
اثربخشی_آموزش_والدین_بر_کاهش_علائم.pdf
131 KB
🔰مقاله اثربخشی آموزش والدین بر کاهش علائم اختلال سلوك و پرخاشگري
نوجوانان 16 -14 سال

@p_reaserch
article_709_abf0e6b52fb1f83bb353ff629bff9bf4.pdf
317.1 KB
🔰مقایسه اثربخشی برنامه یادگیری اجتماعی هیجانی و آموزش حل مسئله
1 اجتماعی بر کاهش نشانه های اختلال نافرمانی مقابله ای (ارزیابی والدین)

@p_reaserch
MJMS_Volume 59_Issue 2_Pages 124-131.pdf
681.8 KB
🔰مقاله
عنوان: بررسی اثربخشی آموزش گروهی والدین مبتنی بر فرزندپروری مثبت با
توجه به فرهنگ ایرانی بر پیشرفت تحصیلی و ارتباط مادر-کودک
زبان:فارسی

@p_reaserch
اضطراب در افراد مي تواند دلايل فراواني داشته باشد :

👈 1- زمينه ارثی : عامل ژنتيكي كه ممكن است از والديني مضطرب به فرد منتقل شده باشد.

👈 2- حوادث كودكی : مهمترين عوامل ، جدايي پدر و مادر ، مرگ والد و يا والدين ، خشونت هاي خانوادگي ، خشونت های كلامي و جسمي و ... عوامل ديگر توليد اضطراب مي باشد !

👈 3- مادر و پدر مضطرب : در ٠-٦ ماهگي كودك دوره دوختگي با مادر دارد و در اين دوره احساس خود را از مادر مي گيرد. پس مادر مضطرب اين احساس را به كودك منتقل مي كند. همچنين پدر مضطرب با رفتار اضطرابی مادر را مضطرب كرده و در نتيجه كودك مضطرب خواهد شد و اضطراب در كودك ، تثبيت مغزي خواهد شد !

👈 4- اضطراب هستی : اين نوع از اضطراب در افراد باهوش بيشتر است چون به دنبال معنايي براي هستي ، زندگي ، مرگ و ... مي باشند !

👈 5- اضطراب اخلاقي : در اين حالت شخص فانتزي هايي در خصوص مسائل دارد كه به لحاظ اخلاقي درست نمي باشد. مثلا كارهاي غير اخلاقي ، فانتزي های جنسي و ...

👈 6- اضطراب ناداني : در اين حالت فرد همواره تحت اين پيام مغزي است كه اشاره مي كند فكر، تصورات و تخيلات من درست نيستند !

👈 7- اضطراب عصبي : اين نوع از اضطراب باعث حمله هاي عصبي مي گردد . در اين حالت شخص ناخوداگاه عاشق آن چيزي است كه خشم و نفرت دارد. ترس شخص از خشم باعث اضطراب خواهد شد !

🔹با توجه به موارد ذكر شده روش هاي موثري براي كاهش و از بين بردن اضطراب وجود دارد . شخص مي تواند با استفاده از كمك هاي حرفه اي ( روان درمان گر ) اضطراب خود را درمان نمايد !


@p_reaserch
jhpm.ir-v5n4p38-fa.pdf
204.5 KB
بررسی مقایسه ای ابعاد شناختی هیجانی شخصیت در افراد مبتلا به اختلال های روانپزشکی با افراد عادی

@p_reaserch
TarjomeFa-F747-Farsi.pdf
183.8 KB
🔰ترجمه مقاله: ارتباط شخصیت با هوش فرهنگی: یک اثر تعاملی تجربه پذیری و سازشکاری

@p_reaserch
رويكرد_جامعه_شناختي_ـ_حقوقي_به_پديده.pdf
244.2 KB
📑مقاله
رويكرد جامعه شناختی ـ حقوقی به پديده کودک آزاری


@p_reaserch
@paphd 1603124.pdf
724.2 KB
مقاله فارسی

موضوع: اثربخشی آموزش مهارت خودآگاهی بر انگیزش پیشرفت تحصیلی و پرخاشگری دانش آموزان

#پرخاشگری #پیشرفت_تحصیلی #گروه_درمانی #ابراز_وجود #علوم_تربیتی

@p_reaserch
20171023084948-10008-80.pdf
527.9 KB
مقاله مهارت اجتماعی
@p_reaserch
📋 چند مقاله در زمینه طرحواره درمانی 👇
🍺 پنج عادت سازنده صبحگاه افراد بسیار موثر

وبلاگ سایت trello در مقاله جدید خود درباره " پنج عادت سازنده صبحگاه افراد بسیار موثر" نوشته است. ویژگی فوق العاده این مقاله این است که در هر بخش مرجع مطالب خود را لینک کرده است و می توانید در این موضوع به صورت عمیق تری مطالعه کنید.

🔻با خواندن این مقاله صبح های خود را با اثر بخشی بیش تر به پیش ببرید. در ادامه 5 پیشنهاد این مقاله را بخوانید.

✔️1_ در زمان مناسب خودتان از خواب بیدار شوید.
ما عادت های متفاوتی در بیدار شدن از خواب داریم، اگر تا به حال نتوانسته اید تا صبح زود شاداب از خواب بیدار شوید، پس سر ساعتی که به آن عادت کرده اید از خواب بیدار شوید. هر چند این یک واقعیت است افرادی که صبح زودتر از خواب بیدار می شوند، صبح های پربازده تری دارند. البته این بدان معنا نیست که اگر شما در شب ها بازده بیشتری دارید نمی توانید از صبح ها بهتر استفاده کنید، زیرا صبح شما مقداری دیرتر رقم می خورد.

✔️2_ صبح ها، خودتان را از دست کارهایی که نیاز به تصمیم گیری دارند، خلاص کنید.
گاهی اوقات بهترین راه برای داشتن یک صبح فوق العاده، شروع کردن از شب قبل است. بسیاری از افراد موفق لیست کارهای فردای خود را غروب می نویسند. بهترین کار این است تا هر غروب سه کاری را که فردا صبح می خواهید انجام دهید از روز قبل برنامه ریزی کنید. تصمیم گیری های زیاد در صبح سرعت شما را کم خواهد کرد، زیرا ما هر کدام توان محدودی در این کار داریم.

✔️3_ روتین مشخصی برای صبح های خود داشته باشید تا تمرکز شما افزایش پیدا کند.
بدون شک مهمترین عادت یک صبح پربازده داشتن روتین های مشخص است. برای نمونه، بدانید که اول صبح، چه چیزی خواهید خورد و سپس چه نرمشی خواهید کرد. مانند این روتین: 1- شربت ولرم آب لیمو 2- انجام یوگا 3- قهوه 4- مطالعه نوشته های انگیزشی 5- چک کردن برنامه ها .......

✔️4_ ورزش کنید و قند مورد نیاز را تامین کنید.
شاید صبح ها اصلا علاقه ای به این کار نداشته باشید اما همه افراد موفق صبح ها کمی به خودشان تکان می دهند. برای مثال هاوارد شولتز (بنیان گذار استارباکس) اولین کاری که هر روز صبح انجام می دهد، دوچرخه سواری است.

✔️5_ قورباغه یا حداقل بچه قورباغه را قورت دهید.
بعد از اینکه روتین های صبحگاهی مخصوص به خودتان را سازماندهی کردید، نوبت این میرسد که یک صبح سازنده را رقم بزنید.

💠برایان_تریسی فلسفه صبحگاه خود را بر اساس یک جمله مارک_تواین شکل داده است، که می گوید: اگر اولین کاری که هر روز صبح انجام می دهید، قورت دادن یک قورباغه است، می توانید روزی را توآم با رضایت بگذرانید، زیرا احتمالا خوردن یک قورباغه بدترین چیزی است که می تواند تا پایان روز برای شما اتفاق بیافتد.


@p_reaserch
توجه 📣📣📣📣📣

تا پایان دی ماه هزینه نگارش پکیج پایان نامه (پروپوزال+پایان نامه+پاورپوینت دفاع) با هزینه استثنائی انجام‌ می‌شود...

🆔 آیدی جهت هماهنگی:
@psy68
20101227162117_آشنایی_با_اختلال.pdf
78 KB
📓مقاله
اختلال اضطراب جدایی

@p_reaserch
CBCT 2.pdf
189.3 KB
رفتار درمانی شناختی زوج ها؛مقاله مروری

@p_reaserch
2024/09/22 09:40:49
Back to Top
HTML Embed Code: