Telegram Web Link
💠💠💠💠💠

🔰هنگامی که به شما اضطراب وارد می‌شود ، در بهترین شرایط نیستید. در واقع، مغزشما در طی میلیون‌ها سال تکامل یافته تا در شرایط اضطراب آورمیزان کورتیزول بالا ببرد، مهار منطقی از موضوع داشته باشد، و منطقی فکر کند، که به طور بالقو به شما برای زنده ماندن کمک میکند، مثل اینکه یک شیر به شما حمله کند. عصب شناس دانیل لیوتین فکر می کند راهی برای اجتناب از اشتباه بزرگ در شرایط استرس زا وجود دارد، در زمانی که فکرتان تیره و ابرآلود است « بررسی مجدد پروژه‌های شکست خورده.» او می‌گوید که "همه ما در زندگی شکست خوردیم و خواهیم خورد«ایده این است که به آینده فکر کنیم که چه چیزهای ممکن هست باعث شکست ما شود.»
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠

#پایاننامه
مراحلی که باید طی شود، تا دانشجو بتواند از پایان نامه خود دفاع کند.
(فرآیند های بعد از تایید پروپوزال).

1. باید استاد راهنما پایان نامه را خوانده و تایید کند و سپس استاد مشاور هم پایان نامه را مطالعه و تایید کند.
2. واحد آموزش بررسی می کند که دانشجو واحد باقی مانده نداشته باشد و معدل وی قطعی شده باشد (اگر نمره درس در وضعیت ثبت اعتراض باشد، قابل قبول نیست و حتما باید قطعی و در کارنامه ثبت شده باشد).
3. واحد مالی تایید کند که دانشجو حتی دانشگاه یا صندوق رفاه، بدهکاری نداشته باشد.
4. مدیر گروه رشته، داور را تعیین می کند.
5. واحد پژوهش تایید کند که فاصله حداقل زمان بین تصویب پروپوزال تا روز دفاع رعایت شده باشد. حداقل یک هفته زمان لازم است تا داوران پایان نامه را مطالعه کنند و ممکن است بیشتر از یک هفته هم طول بکشد. همچنین واحد پژوهش بررسی کند که استاد راهنما ظرفیت دارد یا خیر. اگر ظرفیت استاد راهنما تکمیل نشده باشد، عنوان پایان نامه ثبت شده و یک کد 14 رقمی به آن اختصاص می یابد، که اصطلاحا به این فرآیند "کدینگ پایان نامه" می گویند.
6. داور، پایان نامه را آماده دفاع ارزیابی کنند و با امضا زدن تایید نمایند.
7. دانشجو با کمک مدیر گروه رشته ، با اساتید راهنما و داوران و ناظر همچنین با دانشگاه هماهنگ می کند و روز و ساعت جلسه دفاع مشخص می شود.
8. در نهایت رئیس دانشکده نیز امضا می زند.
همه این مراحل اگر به درستی طی شود، دانشجو می تواند در روز و ساعت مشخص شده پس از یک هفته اطلاع رسانی از پایان نامه خود دفاع نماید.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠

♨️ تکنیک کنترل خشم و عجله

روانشناسان در نتایج تحقیقات اخیر خود به این نتیجه رسیده اند که اگر تشنه ايد و ليوان آبی هم در دست داريد ، قبل از آنکه آب را بنوشيد سه ثانيه مكث كنيد.
اگر خیلی خیلی گرسنه ايد، قبل از به دهان گذاشتن هر لقمه غذا، سه ثانيه مكث كنيد.
? اگر در ماشين نشسته ايد و خیلی هم عجله داريد، قبل از روشن كردن ماشين، سه ثانيه مكث كنيد بعد ماشينتان را روشن كنيد و

اين مكث های سه ثانيه ای، باعث افزایش قدرت تفکر و صبر شما شده و در نتیجه باعث ماندگاری و افزون شدن انرژی مثبت شما مي شود.
در اين كار آنقدر ممارست به خرج دهيد تا اينكه ملكه ذهن شما شده و در حافظه تان ثبت گردد.

👌 مهم ترين فايده مكث سه ثانيه ای، جلوگیری از بروز عجله و عصبانيت در انسان می باشد و به شما قدرت ترمزی مي دهد كه خودتان را كنترل كنيد ...

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠

چگونه مجلات #جعلی را شناسایی کنیم

#مجلات_جعلی (hijacked journals#) یا تقلبی(Fake#)

پدیده زشت ژورنالهای جعلی یا تقلبی به یکی از معضلات جامعه علمی کشور تبدیل شده است. این پدیده که چند سالی از عمر آن می گذرد باعت گمراهی پژوهشگران و دانشجویان شده و روز به روز به کمیت آن نیز افزوده می شود. بی اطلاعی برخی از پژوهشگران ودانشجویان موجب می شود که بازار این نوع مجلات داغ شده و متصدیان آن نیز به سود کلانی می رسند. این مجلات به واسطه ارائه پذیرش های سریع السیر و همچنین دارا بودن ضریب تاثیر پژوهشگران را وسوسه کرده و به دام خود می اندازند. متاسفانه روزانه تماسهای متعددی با موسسه پارس تز ایرانیان گرفته می شود که که به دام متصدیان چنین ژورنالهایی افتاده اند و علاوه بر از دست رفتن هزینه های چاپ به دلیل شناخته شدن این مجلات ابروی علمی نیز برای آنها باقی نمانده است.

مجلات جعلی (hijacked journals) یا تقلبی(Fake)چه ژورنالهایی هستند؟

ژورنالهای جعلی ژورنالهایی هستند که به دروغ که نام و نشان علمی مجله ای که عموماً وب سایت ندارد را جعل کرده و با ظاهرسازی دروغین اعم از قراردادن آرشیو مقالات مجله اصلی، درج ISSN مجله اصلی و یا ثبت دامین با نام مجله درپی فریب پژوهشگران و دانشجویان برای سودجویی مالی خود هستند. مجلات جعلی عموماً از اسم مجله معتبری که وبسایتی ندارد سوء استفاده کرده و با طراحی وب سایت و معرفی مجله اصلی به دروغ ادعا می کند که وب سایت اصلی و معتبر می باشد. دقت کنید که افرادی که این وب سایت ها را طراحی می کنند در وب سایت تامپسون رویترز به دنبال مجلاتی می گردند که صاحبان مجله هنوز وب سایتی به اسم مجله ثبت نکرده اند. همین امر فرصتی را فراهم میکند که به سرعت وب سایت جعلی طراحی شده و از مشحصات ژورنال اصلی برای موجه جلوه دادن آن استفاده کنند.

از کجا می توان به جعلی یا hijacked بودن یک مجله پی برد؟

۱- وب سایت این ژونالها عموماً به تازگی طراحی می شوند و زمان ثبت دامین مربوط به یک یا دو سال اخیر می شود. شما می توانید با مراجعه به سایت به زمان دامین خریداری شده و طراحی آنها پی برد. هرچند ممکن است مواردی باشد که وب سایت اصلی یک مجله معتبر نیز تازه طراحی شده باشد ولی یکی از دلایلی که شما باید به آن شک کنید زمان ثبت دامین آن است.
۲- پوسته ظاهری این مجلات عموماً به صورت تمپلیت های آماده خریداری می شود و یا در غیر این صورت چند گزینه ساده مانند ارشیو، تماس با ما در سایت موجود می باشد. حرف ما این است که وقت زیادی برای این وب سایتها گذاشته نمی شود و صورت ظاهری آنها نشان از طراحی سرسری وب سایت ژورنال دارد.
۳- شما می دانید که اگر مجله ای ای اس یا بوده و یا دارای ضریب تاثیر باشد بنابرین طی سالهای متمادی با ارزیابی و پایش دقیق مقالات خود به این مرحله رسیده است پس بنابراین دارای ارشیو قوی از مقالات خود می باشد. در مجلاتی که جعل می شوند عموما جاعلان آنها دسترسی به ارشیو مقالات مجله اصلی و معتبر ندارند بنابراین یا ارشیوی تشکیل نمی دهند یا اگر تشکیل بدهند به تعداد انگشتان دست می رسد.
۴- حتما ارشیو این مجلات را چک کنید و با سرچ عناوین مقالاتی که در وب سایت قرار داده شده است مطمئن شوید که مقالات در جای دیگر چاپ نشده باشند. خیلی جالب است که بدانید چون این افراد به ارشیو مجله اصلی دسترسی ندارند برای گمراه کردن پژوهشگران اقدام به تشکیل ارشیو مقالاتی می کنند که قبلا در مجلات دیگر چاپ شده است و شما با یک سرچ سریع به آن دسترسی پیدا می کنید.
۵-حتما عنوان مجله را در گوگل سرچ کنید. می دانید که در بسیاری از وب سایتهای دیگر در مورد مجله مطالبی را درج میکنند. شما ممکن است با این کار به مطالبی برخورد کنید که در وب سایت های انگلیسی به تقلبی بودن آن وب سایت اشاره کرده باشند. یا به صورت ساده اسم ژورنال + hijacked را در گوگل سرچ کنید اگر آن وب سایت لو رفته باشد حتما راجع به آن مطالبی را نوشته اند.
۶-اسم ژورنال را به همراه ادیتور اصلی سرچ کنید. در این صورت مطمئن باشید به اسم ادیتور اصلی میرسید وقتی به اسم ادیتور رسیدید به دنبال ایمیل ایشان بگردید. عموما ادیتورهای ژورنالها اعضای هیئت علمی هستند و ایمیل ژورنالی آنها در وب سایتهای مختلفی درج شده است. ایمیل ژونالی ادیتور را با ایمیل درج شده در وب سایت های جعلی تطبیق دهید. مسلما اختلافاتی را می یابید. چرا که یک یور نیم برای اولین و اخرین بار ثبت می شود و امکان جعل دقیق آن وجود ندارد. جاعلان این وب سایت ها عموما از ایمیلهای ازاد مثل یاهو و جیمیل استفاده می کنند.
۷-دقت کنید ویژگی اصلی مجلات جعلی یا hijacked عدم داوری و مطالبه سریع هزینه های چاپ می باشد. به این نکته دقت کنید مجله ای که ISI و دارای ضریب تاثیر هیچ گاه به مقاله ای بدون کامنتهای داوری پذیرش نمی دهد.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
78913850505.pdf
277.3 KB
مقاله فارسی روانسنجی مقیاس خانواده

@p_reaserch
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اثربخشی ذهن آگاهی.pdf
241.8 KB
مقاله اثر ذهن آگاهی بر افسردگی،اضطراب و نشخوار ذهنی در بزرگسالان با اختلال طیف در خودماندگی👆

🌸🌸🌸

@p_reaserch
💠💠💠💠💠
📌📌 اصطلاحات رایج در مقاله نويسي

در ژورنال های علمی بین المللی و ISI.

سابمیت (Submit):
ثبت و ارسال مقاله ی خود به یک مجله را سابمیت میگویند. سابمیت به معنای ارائه کردن است و فقط باعث معرفی کردن مقاله خود در آن ژورنال میباشد و هیچ امتیاز علمی ندارد و جز رزومه حساب نمیشود.
منیو اسکریپت (manuscript):
به معنی دست نویس میباشد و در واقع همان مقاله ای است که برای ژورنال ارسال کرده اید ولی هنوز به چاپ نرسیده است.
آندر ریویوو (Under Review) :
یعنی مقاله تحت داوری است و باید منتظر نتیجه بمانید.
اکسپت (Accept):
یعنی مقاله جهت چاپ در مجله پذیرفته شده است.
ریجکت (Reject):
به معنای رد مقاله ی شما است.
تمپلیت (Template):
الگوی نگارش یک مقاله علمی.
ریوایز (Revise) :
حالتی که نظر داوران این است که مقاله شما باید اصلاح شود.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
💠💠💠💠💠

#_ضمیر_خودآگاه و ناخودآگاه چیست ؟
ویژگیهای آنها کدام اند ؟
چگونه هردوی آنها را در مسیر موفقیت مورد استفاده قرار دهم ؟


💢آیا تاکنون ، تقسیم بندی های Conscious و Unconscious را شنیده اید(به ترتیب یعنی ضمیر خود آگاه و نا خودآگاه) ؟آیا درباره آنها اطلاعات دارید ؟ آیا تفاوتهای آنها را میدانید ؟ اطلاع در مورد ساختار مغز،یکی از دانشهای بنیادی است که باید داشته باشید و در این مقاله ، به بررسی این دو بخش و معرفی آنها خواهیم پرداخت .شما باید بدانید که باورها،احساسات و یا عادات در کدام بخش از ذهن قرار دارد و چگونه آنها را میتوان تغییر داد.همچنین باید بدانید که مفهوم این دو بخش چیست و به چه صورت عمل می کنند.در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

💎مغز ما به دو قسمت ضمیر خود آگاه یا همان Conscious و همچنین ضمیر ناخودآگاه یا Unconscious تقسیم میگردد.


بخش ضمیر خودآگاه ، همان بخشی است که اگر بگوییم حاصل ضرب ۹ در ۴ چه میشود(محاسبات ریاضی و منطقی ) به سرعت پاسخ را برای شما فراهم خواهد کرد.این بخش،کنترل همه اعمالی را که با تصمیم گیری هوشیارانه انجام میدهید ، برعهده دارد.مثلا وقتی تصمیم می گیرید که پای خود را حرکت دهید،بخش خودآگاه این کار را انجام داده است زیرا حین انجام آن صد در صد آگاه و بیدار و در حقیقت هوشیار بوده اید.

💎ضمیر خودآگاه به عنوان نگهبان مغز نیز شناخته میشود.اگر کسی سعی کند که شما را با باور جدیدی آشنا کند که با باورهای قبلی تعارض دارد،این بخش ، با آن مخالفت خواهد کرد.مثال دیگر اینکه اگر کسی سعی کند شما را نقد یا نکوهش کند نیز این بخش،آنرا فیلتر خواهد کرد و در برابر آن جبهه خواهد گرفت.


اما ضمیر ناخودآگاه چیست ؟

💎بخشی از ذهن ، که مسئولیت همه کارهای بدون فکر و آگاهی شما را دارد،ناخودآگاه نامیده میشود.بعنوان مثال،همین اکنون که این متن را میخوانید ، قلب شما ، کنترل دمای بدن شما،تنفس شما و هزاران بخش دیگر ، بصورت اتوماتیک انجام می گردد و شما هیچ فکری درباره آنها نمی کنید.اما به محض اینکه این موارد را خواندید،تنفس شما بصورت خودآگاه شده است زیرا بصورت ارادی تنفس می کنید.همچنین،پس از اندکی که این مقاله را خواهید خواند،مجددا ، ضمیر ناخودآگاه کنترل تنفس شما را به عهده خواهد گرفت.

💎بخش ناخودآگاه ، کنترل کننده احساسات نیز هست.اگر بعضی اوقات بدون اینکه بدانید چه دلیلی دارد،حس بدی دارید،این کار را ضمیر ناخودآگاهتان انجام داده است.ضمیر ناخودآگاه ، خاطرات و باورهای شما را نیز در خود ذخیره میکند.

راه صحیح برای تغییر یک باور این است که اول ، ضمیر خودآگاه را، که مانند نگهبان مغز میماند،بصورت منطقی قانع کنید که باور جدید را قبول کند،با این کار،باور مربوطه به ضمیر ناخودآگاه وارد شده و میتواند مورد قبول واقع گردد.البته روشهایی مانند هیپنوتیزم نیز،به روشهایی ، بخش خودآگاه را عبور کرده و باعث تغییر باورها خواهند شد.

📝به عنوان یک تمرین ، از شما می خواهیم در جایی ساکت ، بصورت ریلکس نشسته و بصورت ارادی و با آگاهی ، تنفس کنید.توجه کنید که چگونه بخش خودآگاه،کنترل تنفس شما را به عهده گرفته است.اما پس از اندکی،کم کم با توجه نکردن به تنفس،به امری غیر ارادی تبدیل شده و ضمیر ناخودآگاه همانند یک سیستم پرواز اتوماتیک،شما را کنترل میکند !

برای اینکه در مسیر موفقیت ، پیشرفت کنید،باید به خوبی بدانید که این دو بخش از ذهن ، چگونه کار میکنند.اگر با طرز کار آنها آشنا باشید،میتوانید از قدرت هردوی آنها در مسیر موفقیت بهره ببرید !

یکی از مثال هایی که چگونه میتوانید از شناخت این دو بخش ، بهره ببرید،کنترل احساسات است.از آنجایی که احساسات توسط بخش ناخودآگاه مغز شروع میشوند،غیر ممکن است که بتوانید آنها را متوقف کنید ! اما دانستن اینکه، ضمیر خودآگاه است که فکر ها را (که دلیل اصلی آغاز احساسات هستند) در ذهن شما پدید می آورد،باعث میشود که شما،با کنترل و تحت نظر داشتن فکر ها و تفسیرهایتان، بتوانید احساسات را کنترل نمایید.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
💠💠💠💠💠
باهوش بودن مهمتر است یا متفکر بودن؟

برای اثبات اینکه باهوش بودن چقدر مهم است کافی است زندگی باهوشترین انسانی که از او تست گرفته شد را ارزیابی کنیم

در یکسالگی توانست بخواند؛ در ۹ سالگی به ۸ زبان زنده دنیا صحبت میکرد. در ۱۲ سالگی وارد معتبرترین دانشگاه جهان یعنی هاروارد شد. توانایی خارق العاده در یادگیری زبانهای متفاوت و ریاضیات داشت
برخی بهره هوشی او را ۲۵۰ تخمین زده اند. در سن ۴۶ سالگی هم از دنیا رفت
یکی از کارهای مشهور او اختراع زبان Vendergood بود
آیا او را میشناسید؟
برای اینکه اسم او را بدانید باید به اینترنت مراجعه کنید
«ویلیام جیم سایدیس» بهره هوشی اش از انیشتن و ادیسون و داوینچی و هر انسان چند قرن اخیر بیشتر بوده
پس چرا ما او را نمیشناسیم؟!

چون ما در نهایت انسانهای متفکر برایمان تاثیرگذارخواهند بود نه صرفا انسانهای باهوش

هوش یک ابزار است و تفکر مهارت استفاده از این ابزار... من نمیدانم اگر سایدیس به اندازه ادیسون متفکر بود چه اختراع میکرد ولی میدانم که از هوشش میتوانست بهتر استفاده بکند

والدین عزیز پس اینقدر دنبال عدد آی کیو نباشید. ما نیاز به تفکر داریم. از مسابقه "کی باهوش تره" به تمرین تفکر بپردازیم

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
💠💠💠💠💠

🔵🌀این علائم میگویند شما سادیسم دارید
🔝روانشناسی بالینی / مقاله

💠سادیسم عبارت است از علاقه به آزار دادن دیگران به صورت جسمی، روانی و جنسی، طوری که این آزار رساندن موجب لذت و آرامش فرد آزاررسان شود.
سادیسم یا دگرآزاری Sadism یا تمایل به آزاررسانی دیگران، در طبقه‌بندی‌های تازه روانپزشکی یک ویژگی شخصیتی محسوب می‌شود.

💠در گفتگوهای معمول بین عامه مردم، البته همیشه سادیسم به‌جا و برای اشاره به دگرآزاری استفاده نمی‌شود و گاهی برخی از آن به اشتباه استفاده می‌کنند.

💠سادیسم عبارت است از علاقه به آزار دادن دیگران به صورت جسمی، روانی و جنسی، طوری که این آزار رساندن موجب لذت و آرامش فرد آزاررسان شود. این افراد از تحقیر و تمسخر و آزار روحی یا جسمی و جنسی افراد به خصوص در حضور دیگران لذت زیادی می‌برند و گاهی رفتارهای پرخاشگرانه یا جنایتکارانه از خود بروز می‌دهند.

💠روان‌درمانی تحلیلی و رفتاردرمانی، شرکت در گروه‌های خودیاری و همچنین خانواده درمانی، کاهش استرس‌های محیطی و دارو برای درمان به کار می‌رود.

🔵انواع سادیسم به قرار زیر است:

▪️الف: سادیسم ذهنی – که شخص صحنه‌های سادیستی را تجسم می‌نماید ولی اقدام به آزار دیگران نمی‌نماید.
▪️ب : سادیسم احساسی – که شخص از تحقیر و آزار روحی دیگران لذت می‌برد و از پایمال کردن شخصیت دیگران ارضاء می‌شود.
▪️ج : سادیسم بدنی – که شخص به آزار دیگران می‌پردازد و از ضرب و جرح ساده تا قتل و سوزاندن افراد مورد نظر خود پیش می‌رود.

💠سادیسم، یکی از وجوه شخصیتی تیره‌ای است که داشتن آن منجر به آسیب و ضرر و زیان برای دیگران می‌شود.
🔵سه ویژگی دیگر شخصیتی که مثل سادیسم، زیان‌آور هستند، اینها هستند:
▪️خودشیفتگی یا نارسیسیسم
▪️سایکوپات بودن یا فقدان حس همدردی
▪️ماکیاولیانیسم، تمایل به تسلط و سلطه به هر قیمت بر دیگران

💠بهترین مثال دنیای قدیم سادیسم، اصولا شخصی است که خود این صفت از نام او گرفته شده است: مارکی دو ساد. او یک نویسنده آثار اروتیک فرانسوی بود که درقرن هحدهم و اوایل قرن نوزدهم می‌زیست. به خاطر ضرب و جرحی که او بر قربانیان تجاوزهای خود وارد کرده بود به زندان و سپس آسایشگاه روانی فرستاده شد. شاید شما فیلم قلم‌پرها یا Quills را که بر اساس داستان زندگی او ساخته شده، دیده باشید. در این فیلم جفری راش نقش مارکی دو ساد را باز می‌کند. در ضمن کیت وینسلت، ژوکین فونیکس و مایکل کین هم در این فیلم حضور دارند.

💠از مارکی دو ساد که البته داستان و تاریخ خیلی جالبی دارد، اما زیاد هم نمی‌شود در موردش نوشت (!) که بگذریم، می‌رسیم به ملموس‌ترین نمونه تلویزیونی حداقل در یک دهه اخیر برای بیشتر شماها: رمزی بلتون در سریال گیم آو ترونز.

این علائم میگویند شما سادیسم دارید

💠همان طور که گفتم عامه مردم از واژه سادیسم خیلی وقت‌ها به درستی استفاده نمی‌کنند و تازه خیلی وقت‌ها هم یک فرد که صفت سادیستیک بود به او داده می‌شود، واقعا سادیسم ندارد.

🔵روانشناسان و پژوهشگران یک پرسشنامه دقیق ۹ سؤالی تهیه کرده‌اند که بر اساس آن می‌توان به طور دقیق گفت که یک فرد سادیسم دارد یا نه:

۱- از سر به سر گذاشتن مردم به طوری که آنها بدانند من آنها را تحت کنترل داردم، لذت می‌برم.

۲- از اذیت کردن اطرافیانم خسته نمی‌شوم.

۳- اگر توانایی و اختیارش را داشته باشم، به مردم آسیب می‌زنم.

۴-وقتی کسی را مسخره می‌کنم، از دیدن ناراحت شدنش، خوشحال می‌شوم.

۵- بی‌رحمی کردن به دیگران، هیجان‌انگیز است.

۶- از تمسخر مردم در جلوی دوستانشان، خشنود می‌شوم

۷- تماشای دعوا و منازعه مردم، تحریکم می‌کند.

۸- در مورد اذیت کردن کسانی که آزارم داده‌اند، فکر می‌کنم.

۹- هیچ وقت از روی عمد به کسی آزار نمی‌رسانم، حتی اگر از آن شخص خوشم نیاید.

💠این پرسشنامه جدید و شیوه طراجی آن، به صورت یک مقاله در مجله Personality and Individual Differences در ژانویه سال میلادی به چاپ رسیده است. به طوری که پیداست به جز سؤال نهم، پاسخ مثبت به دیگر سؤالان نشانه سادیستیک بودن شخص است.

#ساديسم
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سلام اولین روز بهارمبارک
درسرزمین خاطره ها
آنان که خوبندهمیشه سبزند
وآنان که محبتهاودوستیهارا
برقلبشان برافراشتندهمیشه به یاد
می مانند
💠💠💠💠💠

#شناخت ضمیرخودآگاه و ناخودآگاه
#ضمیرخودآگاه_وناخودآگاه_چیست؟

🍀ضمیر انسان دارای سه قسمت است

🍀(سه قسمت صحیح تر است) :


💫 ضمیر آگاه

💫و 💫ضمیرناخودآگاه💫
و
💫ضمیر اَبَرآگاه💫

🍀 آن قسمت ها و اعضایی از بدن که ما می توانیم آن را با اراده به حرکت درآوریم در محدوده و تحت تسلط ضمیر خودآگاه قرار دارد .🍀

🍀زمانی که ما می خواهیم ضمیرآگاه غیرفعال شود؛ اعمال بدن با ضمیرناخودآگاه اداره می شوند.
در زمان خواب کلیه رفتارها و حرکات ما توسط ضمیرناخودآگاه اداره و کنترل می شود.


رویاهایی که در خواب مشاهده می کنیم ، توسط ضمیرناخودآگاه برانگیخته شده و جزئی ازفعالیت های ضمیرناخودآگاه به حساب می آید.
ولی درزمان خواب ضمیرناخودآگاه ماازخارج، غیر قابل دسترسی است.


بنابراین به صورت ضمنی و تقریبی می توانیم بگوییم که زمان خواب ضمیر ما درون آگاه تا حدود زیادی فعال می شود . هرقدر عمق تمرکز و آرامش (خلسه) بیشتر شود ، بدن بیشتر تحت اختیار ضمیرناخودآگاه قرارمی گیرد.

درنتیجه خلسه هیپنوتیزمی ضمیرخودآگاه نه تنها تمام اعمال را تحت اختیار خود در می آورد که در گذشته ضمیر آگاه بر آنها تسط داشته بلکه تا حدودی برخی از وظایف ضمیرناخودآگاه را نیز به عهده می گیرد و برخی از اعمال سیستم عصبی اتونوم یا غیر ارادی توسط آن اداره و کنترل می شود .



یکی از عللی که برخی از بیماری ها و الگوهای رفتاری نامناسب دراین شرایط توسط هیپنوتیزم درمانی معالجه می شوند ، همین خاصیت یا شرایط است .

یک سوژه یا همان بیمار هیپنوتیزمی بیشتر تلقیناتی که به او ارائه می شود ، می پذیرد ، مگر آنکه با ارزشهای والای اعتقاد او شدیداً در تعارض باشد .

در این شرایط ذهن آدمی قدرت تطابق زیادی نشان داده و بیشتر عمل بدن سوژه می تواند تا حدود زیادی با تلقینات هیپنوتیزور تعادل یا تغییر پیدا کند.
حواس پنجگانه می تواند شدت و حد فوق العاده ای پیدا کند و یا از سوی دیگر با تلقین ضعیف یا متوقف گردد ، بطوری که سوژه نسبت به بسیاری از محرکهای درد تا اندازه ای بی توجه می شود که تنها همانند آن را می توان در شرایط بیهوشی مشاهده کرد .


https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
💠💠💠💠💠

💢 تفاوت ساختار مغز در مبتلایان به افسردگی و اختلال دوقطبی 

💭 نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد در مبتلایان به افسردگی و اختلال دوقطبی، بخش تنظیم‌کننده استرس در مغز بزرگتر است.

در این بررسی مشخص شد که قسمت چپ هیپوتالاموس در مبتلایان به اختلال‌های افسردگی و دو قطبی پنج درصد بزرگتر است. بیش از ۱۶ میلیون فرد بزرگسال در آمریکا در یک سال گذشته حداقل یک بار دچار افسردگی شده‌اند. در حقیقت افسردگی یکی از شایع‌ترین مشکلات سلامت روان در این کشور است. همچنین طبق اعلام موسسه ملی سلامت روان، دست‌کم ۹ میلیون نفر از افراد ۱۸ سال به بالا به اختلال دو قطبی مبتلا هستند.

علت دقیق این دو اختلال روانی مشخص نیست اما متخصصان به جنبه‌های بسیاری از این دو بیماری دست پیدا کرده‌اند که می‌تواند در خطر ابتلای افراد به آن‌ها موثر باشد. تکنیک‌های تصویربرداری جدید این امکان را برای محققان فراهم ساخته تا بخش‌های مختلف مغز و شبکه‌های موثر در ابتلا به این دو اختلال را موقعیت یابی کنند. به طور مثال در مورد افسردگی، مطالعات نشان می‌دهد که افسردگی مقاوم به درمان با کاهش حجم هیپوکامپ و کوچک‌تر شدن آمیگدال همراه است.

هیپوکامپ بخشی از مغز است که در شکل گیری حافظه و یادگیری نقش دارد درحالیکه، آمیگدال ساختار کوچکی از مغز است که در فرآیندهای احساسی و واکنش به شرایط استرس و خطر فعالیت دارد. در حقیقت سیستم واکنش استرس غدد درون‌ریز در افرادی که دچار افسردگی هستند، مختل می‌شود.

در حالت عادی سیستم واکنش استرس غدد درون‌ریز سطح هورمون استرس موسوم به کورتیوزل را برای کمک به بدن در مواقع خطر و تهدید افزایش می دهد. پس از رفع احساس خطر، این سیستم همچنان مسئول کاهش سطح کورتیزول است. هرچند در افراد مبتلا به افسردگی این ساختارها حتی در نبود عامل تهدید به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

در این بررسی جدید، محققان در آلمان به ارزیابی مغز ۸۴ نفر پرداختند. ۲۰ نفر از آنان دچار افسردگی بوده و دارویی مصرف نمی‌کردند، ۲۰ بیمار دیگر مبتلا به افسردگی که دارو دریافت کرده، ۲۱ نفر دچار اختلال دو قطبی بوده و ۲۳ نفر دیگر به هیچ یک از این دو اختلال مبتلا نبودند.

محققان در ارزیابی‌های انجام گرفته مشاهده کردند در مبتلایان به این دو اختلال حجم سمت چپ هیپوتالاموس به طور میانگین پنج درصد بیشتر است.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
4_5938270505558607157.pdf
245.4 KB
#مقاله علمی وپژوهشی در رشته روانشناسی با عنوان مقایسه صفات شخصیت و پذیرش – تعهد در میان متأهلین دارای سبک شناختی جذب کننده و سبک شناختی کاوش کننده

@p_reaserch
2024/09/22 21:35:04
Back to Top
HTML Embed Code: