Telegram Web Link
سنخ شناسی الگوهای.pdf
364.4 KB
مقاله
سنخ شناسی الگوهای روابط جنسی پیش از ازدواج در ایران

@p_reaserch
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سلام.
پرسشنامه الکترونیک زیر مربوط به یک کار تحقیقی کارشناسی ارشد رشته مشاوره است. لطفا در جهت تکمیل پرسشنامه همکاری بفرمایید. با تشکر


http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=12978470
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚫️⚫️⚫️
کوثر اشک من
از ساغر و پیمانه، توست
دل آتش ‌زده‌ام،
شمع عزا خانه تـوست

جگر سوخته،
خاکستر پروانه تـوست
شعله‌های دلم
از آه غریبـانه تـوست

شهادت امام رضا(ع)
بر تمام شیعیان تسلیت باد 🏴
🙏🙏🙏🙏
💠💠💠💠💠

🔶 شخصیت مرزی :
زندگی بر روی یک ترن هوایی چگونه است؟

متخصصان معمولا رابطه با افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی را با ترن هوایی مقایسه می‌کنند. اما نه از نوع سرگرم کننده‌. رابطه با چنین افرادی سخت، پر از هرج و مرج و درگیری است.

افراد داراى شخصیت مرزی مشکلات زیادی در روابط شخصی خود دارند، خواه این روابط زناشویی و عاشقانه باشند یا دوستانه و رسمی.
توجه به این نکته ضروری است که حتی اگر آمار افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی در مردان بیشتر از زنان باشد. این اختلال در زنان معمولا ساده‌تر از مردان قابل تشخیص است.


💠 تکامل روابط افراد داراى شخصیت مرزی

چگونه روابط افراد داراى شخصیت مرزی تکامل می‌یابد؟ آن‌ها معمولا با هیجان و جذاب یک رابطه را آغاز می‌کنند، اما بعد دچار سختی شده و درد می‌کشند و طرف مقابل آن‌ها ممکن است عمیقا صدمه دیده و گیج شود.

با وجود این واقعیت، چرا برای اولین بار با چنین فردی رابطه برقرار می‌کنیم؟

اولا، توجه کنید که بسیاری از افراد داراى شخصیت مرزی، افراد مهربانی هستند، به تک تک افرادی که با آن‌ها به هرنحوی در ارتباط هستند با انرژی مثبتی توجه می‌کنند. بنابراین مردم در ابتدا به دلیل حس و حال خوب و شور و هیجان اولیه‌ای که از این افراد می‌گیرند با آن‌ها وارد رابطه می‌شوند. اگر رابطه‌ی شما یک رابطه‌ی عاشقانه باشد، ممکن است یک دوره‌ی شیرین یک ماهه را با عشقی شدید تجربه کنید در حدی که طرف مقابل شما، شما را بر یک بلندی بنشاند و ادعا کند که عشق زندگی‌اش را یافته است. آن‌چه او واقعا به دنبال آن است، کسی است که او را از عصبانیت و هرج و مرج احساسی که در زندگی درونی خود تجربه می‌کند، نجات دهد.

حس هیجان‌انگیز و زیبایی است که یک نفر تا به این اندازه به شما اهمیت دهد و احساس شدید داشته باشد. افرادی که در چنین روابطی هستند اغلب روابط جنسی خود را نیز بسیار پرشور و هیجان‌انگیز گزارش می‌کنند. اما هنگامی که مدت این دوره‌ی عاشقانه به پایان رسید، مشکلات آغاز می‌شوند. در این مرحله است که شریک شما شروع به دیدن عیب و نقص شما می‌کند و پی می‌برد که شما چندان هم کامل نیستید.

از آنجایی که افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی تمایل دارند که افراد را سیاه و سفید ببینند. بعد از این که با فردی که بسیار دوسش داشته‌اند به مشکل می‌خورند، ممکن است دیگر هرگز نتوانند او را ببخشند.
با وجود چنین چرخه‌های مخربی، این روابط ممکن است پیش بروند. ادامه‌ی رابطه با چنین افرادی نیازمند تعهد، صبر و درک سخاوتمندانه است تا بتوانید بر مشکلات فائق آیید.

🔰چگونه با فرد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی کنار بیاییم؟

هنگامی که تصمیم گرفتید با رابطه‌ی خود رو به جلو حرکت کنید، قدم بعدی شما یادگیری نحوه‌ی برخورد با این فرد است.

سعی کنید با مطالعه درباره‌ی این اختلال همه چیز را از جمله علائم، عوامل موثر و درمان، بیاموزید.
به درمان او اصرار ورزید. مراحل را سعی کنید با یک روانشناس پیش ببرید.
یک روانشناس و یا مشاوری بیابید که این اختلال را درک می‌کند. کسی که بتواند در طول مدتی که با این بحران مقابله می‌کنید کنار شما باشد و شما را کمک کند.

اگر شما از رابطه‌ی صرفا دوستی با چنین فردی عبور کرده‌اید و اکنون دیگر با او زندگی می‌کنید. پیشنهادات زیر ممکن است برای شما کمک کننده باشد:

۱.هر کاری را که می‌گویید انجام خواهید داد، انجام بدهید:

اگر می‌گویید که هرگز کاری را انجام نخواهید داد نیز آن کار را سعی کنید به هیچ وجه انجام ندهید. به همین سادگی!

ماندن شما بر سر حرفهایتان به او کمک خواهد کرد که فکر ترس رها شدن توسط شما را کنار بگذارد.

گاهی اوقات نیز ممکن است به رغم تمامی تلاش‌های شما هنوز هم این ترس در او وجود داشته باشد. سعی کنید با صبر و تحمل به کار خود ادامه دهید.

۲.برخورد صادقانه و ملایمی با او داشته باشید.

اگر او به خانه می‌آید و می‌گوید که امروز رئیسش با او ناعادلانه رفتار کرده است، سریعا حرف او را تایید نکنید مگر اینکه از صمیم دل باور کنید که حق با اوست.
ادامه دارد...........

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
JIOPS_Volume 1_Issue 2_Pages 1-20(2).pdf
504 KB
#مقاله علمی و پژوهشی در رشته روانشناسی با عنوان بررسی الگوی تحلیل مسیر ابعاد خشنودی شغلی و تعهد سازمانی

@p_reaserch
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پژوهش و روانشناسی
💠💠💠💠💠 🔶 شخصیت مرزی : زندگی بر روی یک ترن هوایی چگونه است؟ متخصصان معمولا رابطه با افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی را با ترن هوایی مقایسه می‌کنند. اما نه از نوع سرگرم کننده‌. رابطه با چنین افرادی سخت، پر از هرج و مرج و درگیری است. افراد داراى شخصیت مرزی…
👆👆👆
ادامه👇👇👇

معمولا این افراد در مورد صداقت رفتار دیگران با خودشان آگاه نیستند و این روش برخورد با آن‌ها به آن‌ها کمک خواهد کرد که صداقت شما را باور کنند.

۳.نقش نجات دهنده را بازی نکنید.

او را تشویق کنید که مسئولیت انتخاب و اقدامات خود را بپذیرد. اگر او بیش از حد ولخرجی کرده و اکنون دیگر پول پرداخت یه آدامس را ندارد، به جای او پرداخت نکنید.

از آن‌جایی که افراد داراى شخصیت مرزی با هویت خود و خودآگاهی مشکل دارند، همچنین گاه احساس می‌کنند که نظرات ديگران به آن‌ها اشاره دارد در صورتی که اینطور نیست. ممکن است شما گل به خانه بیاورید و او تصور کند که دارید به او خیانت می‌کنید. و یا ممکن است به کاری که او انجام داده نظری بدهید و او فکر کنید که به کار او می‌خندید.

ممکن است تمامی این کارها و تلاش‌های شما گاهی به ثمر ننشیند و احساس شکست خوردگی کنید. اما سعی کنید در چنین مواقعی به روزهای خوبی که با هم گذرانده‌اید فکر کنید و صبر و تحمل خود را برای بهبود افزایش دهید.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠

♋️ نحوه تنفس بر قدرت توجه تاثیر می‌گذارد 


🤓 پژوهشگران ایرلندی در بررسی جدید خود ادعا کردند قدرت شناخت و توجه، با چگونگی تنفس در ارتباط است.

🔍 پژوهشگران “کالج ترینیتی دوبلین”(Trinity College) در ایرلند، یک ارتباط نوروفیزیولوژیکی میان تنفس و شناخت یافته‌اند و ادعا می‌کنند ورای ارتباط میان تمرین‌های مدیتیشن مبنی بر تنفس و مزایای شناختی، یک توضیح توصیفی جالب وجود دارد.

🔶 برای قرن‌ها ادعا می‌شد روش‌های خاص تنفس که در این گونه تمرین‌ها استفاده می‌شوند، می‌توانند پیامدهای سودمندی از جمله احساسات مثبت و افزایش تمرکز شناختی داشته باشند اما اخیرا، پژوهشگران، توضیحات فیزیولوژیکی ورای این گزارش‌ها را آغاز کرده‌اند.

🔶 آخرین پژوهش کالج ترینیتی دوبلین، نخستین ارتباط نوروفیزیولوژیکی میان تنفس و سیستم‌های توجهی مغز را نشان داده است. این پژوهش، در ناحیه کوچکی از مغز موسوم به “لوکوس سیرولئوس”(locus coeruleus) انجام شد. این ناحیه، از هسته‌هایی در پل مغز تشکیل شده است که در ایجاد پاسخ‌های تنیدگی و هراس دخالت دارند. لوکوس سیرولئوس، تولید هورمون و پیام‌رسان عصبی موسوم به “نورآدرنالین” (NE) را بر عهده دارد.

🔶“مایکل ملنیچوک” (Michael Melnychuk)، نویسنده ارشد این پژوهش می‌گوید: نورآدرنالین، یک سیستم چندمنظوره در مغز است. این ماده هنگام داشتن استرس، بیش از حد تولید می‌شود و قدرت تمرکز را از بین می‌برد. وقتی احساس تنبلی داریم، میزان کمتری از نورآدرنالین ترشح می‌شود اما دوباره نمی‌توانیم تمرکز کنیم؛ بنابراین با بروز هر یک از احساسات ما، مقداری از این ماده ترشح می‌شود.

🔶 این پژوهش جدید نشان می‌دهد که در ناحیه لوکوس سیرولئوس، نورون‌ها نسبت به محیط شیمیایی حساس هستند و به سطوح کربن‌دی‌اکسید که براساس مراحل گوناگون تنفسی متفاوت هستند، واکنش نشان می‌دهند. فرضیه بعدی این است که رابطه‌ای میان عملکرد توجهی و تنفس وجود دارد که توسط ناحیه لوکوس سیرولئوس، تعدیل می‌شود.

🔶 ملنیچوک ادامه می‌دهد: این پژوهش نشان می‌دهد هنگام تنفس، فعالیت ناحیه لوکوس سیرولئوس، به آرامی افزایش و هنگام بازدم کاهش می‌یابد. به عبارت دیگر، توجه، تحت تاثیر تنفس قرار دارد و با چرخه تنفس، افت و خیز پیدا می‌کند. ممکن است با تمرکز بر تنفس و تنظیم آن، بتوان به بهینه‌سازی سطح توجه کمک کرد و تمرکز بر سطح توجه هم بتواند تنفس را هماهنگ سازد.

🔶 ارتباط نوروفیزیولوژیکی پیچیده میان تنفس و توجه، برخی احتمالات درمانی را مطرح و ادعا می‌کند شاید تنفس، راهی برای تعدیل مستقیم سطوح نورآدرنالین باشد. این پژوهش اشاره می‌کند که شاید بررسی‌های بیشتر، به درمان‌های غیردارویی بیماران گوناگونی منجر شوند که در شرایط خطرناک توجهی قرار دارند. همچنین ممکن است به کودکان مبتلا به ”اختلال کم‌توجهی – بیش‌فعالی” (ADHD)
یا بزرگسالان مبتلا به زوال عقل کمک کند.
این پژوهش، در مجله Psychophysiology به چاپ رسیده است.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
JIOPS_Volume 3_Issue 1_Pages 57-70.pdf
409.9 KB
مقاله علمی و پژوهشی در رشته روانشناسی با عنوان روایی‌سنجی ارزیابی عملکرد سنتی و ارزیابی چندوجهی شایستگی‌ها از طریق کانون ارزیابی
🔻🔻🔻
@p_reaserch
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
طرحواره درمانی کتاب 93.pdf
612.9 KB
#پروتکل

قسمت هایی از کتاب و پروتکل طرحواره درمانی برای اختلال شخصیت مرزی
@p_reaserch
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠💠💠💠💠

مقاله داغ چیست؟

🔸 شاید تا به حال با خبرهایی مثل «انتخاب مقاله استاد دانشکده فلان به عنوان مقاله داغ» در وب‌سایت دانشگاه‌تان و یا در بوردهای خبری داخل راهروهای دانشکده برخورد کرده‌ باشید؛ اما آیا به این فکر کرده‌اید که معیار داغ بودن یک مقاله چیست؟

🔺«در سایت مؤسسه ISI، بخشی وجود دارد به نام Essential Science Indicator که پراستنادترین مقالات را معرفی می‌کند. در این بخش، مقالاتی که در طول دو سال گذشته، بیشترین ارجاعات را کسب کرده‌ باشند، معرفی می‌شوند و گاه تحت عنوان مقالات داغ شناخته می‌شوند. یکی از تبصره‌های آیین‌نامه جدید ارتقای هیات علمی، تصریح می‌کند که در صورتی که مقاله‌ای به عنوان مقاله پراستناد و مقاله داغ شناخته شود، امتیاز آن، تا یک و نیم برابر، قابل افزایش است. ترکیب منطقی به کار رفته در عبارت «مقالات پراستناد و مقالات داغ» که عیناً از آیین‌نامه مذکور نقل می‌شود، باعث پیدایش یک ابهام و به تبع آن، سوء‌تعبیر و در نهایت، سوء‌استفاده برخی شده است. در عبارت فوق به نظر می‌رسد که مفاهیم مقاله پراستناد و داغ با هم فرق دارند و در حالی که می‌دانیم چنین نیست و یا حداقل، نویسندگان آیین‌نامه ارتقا، چنین منظوری نداشته‌اند. به دلیل این ابهام، برخی استدلال می‌کنند که منظور از مقاله داغ، همان مقالات پردانلودی است که به صورت هفتگی یا ماهانه توسط مجلات اعلام می‌شود. می‌دانیم که اکثر مجلات دارای این سیستم هستند که می‌توانند مقالات را بر حسب تعداد دانلودهای هفتگی یا ماهانه مرتب کنند و چون دانلود و مشاهده یک مقاله می‌تواند بارها توسط نویسنده و یا نزدیکان وی انجام گیرد، بنابراین پردانلود بودن، ملاک ارزشی برای مقالات محسوب نمی‌شود.

🔺نقل قول از دکتر محمد شهریاری:
"در اینجا بهتر است یک آزمایش جالب را که بنده شخصاً مرتکب آن شده‌ام، برای انبساط خاطر دوستان نقل کنم. یک بار بنده توسط VPN به سایت مجله‌ای که مقاله‌ام در آن چاپ شده بود، وارد شدم و مقاله‌ام را دانلود کردم. سپس VPN را قطع کرده و این عمل را به تعداد زیاد تکرار کردم. با توجه به اینکه هنگام اتصال به اینترنت با VPN، هر بار یک آدرس آی‌پی جدید برای کاربر اختصاص می‌یابد، سیستم مجله هر بار دانلود مقاله بنده را در شمارش، معتبر دانسته و در عرض چند دقیقه، آن مقاله وارد لیست مقالات پردانلود شد! به وضوح، راه‌های دیگری نیز برای پردانلودیزه کردن مقالات وجود دارد و این نشان می‌دهد آنچه در آیین‌نامه ارتقا مورد تصریح قرار گرفته، غیر از تعداد دانلودهای یک مقاله است. با وجود این، بنده با چشم خود، دوستانی را دیده‌ام که اصرار داشته‌اند چون مقاله آن‌ها پردانلود است، پس داغ است و در نتیجه، باید آیین‌نامه اجرا شود. برای اینکه مطمئن شوید واقعاً از این طریق، سوء‌استفاده‌های فراوانی اتفاق می‌افتد، کافی است عبارت «مقاله داغ» را در گوگل جستجو کنید تا ببینید در سایت بسیاری از دانشگاه‌های کشور، از دولتی گرفته تا آزاد، خبری مشابه این وجود دارد: «انتخاب مقاله … تن از استادان دانشگاه … به عنوان مقاله داغ». امیدوارم دوستان اطلاع‌رسانی کنند تا همگان و به خصوص مسئولین امور پژوهشی دانشگاه‌ها توسط افراد سودجو و فرصت‌طلب، فریب داده نشوند.»"

♻️ نتیجه‌گیری
با توجه به توضیحات بالا، نتیجه می‌شود که پردانلود بودن یک مقاله، ملاک خوبی برای باارزش بودن آن نیست؛ چون به راحتی می‌توان با روش‌های مختلف تعداد دانلود آن را افزایش داد؛ بنابراین مقاله داغ، همان مقاله پراستناد است؛ یعنی مقاله‌ای که در یک بازه زمانی شش‌ماهه یا یک‌ساله نسبت به دیگر مقاله‌های موجود در مجله، بیشترین تعداد ارجاعات را به خود اختصاص داده باشد.

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ارزیابی روان شناختی اعصاب.pdf
378 KB
مقاله علمی روانشناسی با عنوان گزارش و ارزیابی روان شناختی اعصاب
#رشته روانشناسی
#مقاله_لاتین

@p_reaserch
2024/09/22 19:27:58
Back to Top
HTML Embed Code: