Telegram Web Link
🅱 انگیزه درونی در رفتار :

انگیزه ی درونی از احساس نیازی سرچشمه میگیرد که در درون فرد نهفته است. یعنی به خصوصیات، شخصیت و توانمندی‌های فرد وابسته است. همان‌طور که هرزبرگ با عنوان “انگیزه از طریق کار ” آن را تعریف کرده است. زمانی که افراد احساس میکنند که کاری که انجام میدهند، ذاتاً جالب، چالش‌برانگیز و مهم بوده و شامل انجام مسئولیت (داشتن کنترل بر منابع خود)، استقلال و یا آزادی عمل و توسعه مهارتها، توانایی‌ها و فرصتها برای پیشرفت و است که همه منشائی درون فرد دارند. هرزبرگ این عوامل را عوامل انگیزشی نامید.

#انگیزه_درونی_رفتار

📍 @organizationb
🅱 انگیزه بیرونی در رفتار:

اینکه چه‌کاری در بیرون از کالبد فرد و ویژگی‌های آن برای افراد یا برای ایجاد انگیزه آن‌ها انجام می‌شود. این شامل پاداشهایی مانند افزایش پرداخت، شناخت، ستایش یا ارتقاء و مجازاتی نظیر اعمال انضباطی، پرداخت حقوق یا انتقاد است. انگیزههای بیرونی میتوانند اثر فوری و قوی داشته باشند، اما لزوماً طولانی‌مدت نخواهند بود. عواملی مانند مسئولیت و پیشرفت و رشد که منشائی برون‌سازمانی دارند. این عوامل ریشه در گروه، سازمان یا محیط بیرون سازمان دارند و هرزبرگ از این عوامل با عنوان عوامل بهداشتی نام‌برده است.

#انگیزه_بیرونی_رفتار

📍 @organizationb
🅱 انگیزش و رضایت شغلی و عملکرد

یک کارمند راضی لزوماً عملکرد بالا ندارد و یک کارمند با عملکرد بالا، لزوماً یک کارمند راضی نیست.

رضایتمندی ممکن است منجر به عملکرد خوب شود، اما عملکرد خوب نیز ممکن است باعث ایجاد رضایت باشد.

رابطه بین انگیزه و عملکرد حتی پیچیده‌تر است. انگیزه با پرداخت یا هر وسیله دیگر کافی نیست بلکه استراتژیهای سازمان باید با توسعۀ منابع انسانی و استراتژیهای منابع انسانی مرتبط شوند تا تأثیرات آن‌ها بر عملکرد را به حداکثر برسانند.

#انگیزش_و_رضایت_شغلی

📍 @organizationb
🅱 هرم موفقیت

بسیاری از افراد درباره موفقیت صحبت می‌کنند. آن‌ها معمولا می‌گویند که می‌خواهند در زندگی یا زمینه‌ای خاص موفق شوند اما زمانی که فرصت مناسب برای آن‌ها فراهم می‌شود، هیچ کار مفیدی را انجام نمی‌دهند. چرا که آن‌ها خصوصیاتی که افراد برای موفقیت در هر زمینه‌ای به آن نیاز دارند را در ذهن خود ایجاد نکرده‌اند.

#هرم_موفقیت
#موفقیت

📍 @organizationb
🅱 اثربخشی مدیران

ویژگی‌های شخصیتی


1⃣ روابط انسانی
2⃣ پاسخگویی و مسوولیت‌پذیری
3⃣ شوق تغییر
4⃣ تفکر خلاق
5⃣ صداقت
6⃣ مصصم‌بودن و قاطعیت
7⃣ واقع‌بینی

ویژگی‌های رهبری

1⃣ تدوین چشم‌انداز
2⃣ تمرکز بر آموزش و یادگیری
3⃣ مهارت حل مساله و تعارض
4⃣ تسلط بر برنامه‌ریزی آموزش
5⃣ ایجاد جو مناسب جهت یادگیری
6⃣ تمرکز و تاکید بر موفقیت
7⃣ توانایی بهره‌گیری از مشارکت

#اثربخشی_مدیران
#ویژگی

📍 @organizationb
🅱 پیرسالاری یا الدروکراسی(Elderocracy)

در علوم انسانی برای انتقال معناها و پیام‌ها می‌توان به‌سادگی مفهوم‌سازی کرد. مفاهیم عمدتا برای رفتارها، کنش‌ها، انتخاب‌ها، علایق و رویه‌هایی که جدید هستند ولی مرتبا تکرار می‌گردند ساخته می‌شوند. شاید یکی از موضوعات مهم برای مفهوم‌سازی که قدمت زیادی هم دارد، حکومت‌ها و نظام‌های سیاسی باشد. از یونان باستان تا کنون برای اداره امور و حکمرانی با توجه به تجارب ملت‌های مختلف، مفاهیم گوناگونی ساخته شده است مانند: دموکراسی، تئوکراسی، تیرانی، آریستوکراسی، الیگارشی، اوتوکراسی، مونارکی و...

🔹 این روزها با دیدن اتفاقاتی که در گوشه کنار جهان رخ می‌دهد خصوصا جوان‌تر شدن نسل دولت‌مداران و مدیران ارشد در برخی کشورها و بالعکس پیر ماندن و حتی مسن‌تر شدن بدنه تصمیم‌گیران و زمام‌داران و دولت‌مردان برخی دیگر، به فکرم رسید که شاید بهتر است مفهوم دیگری نیز برای این نوع دومی ساخته شود، شکل حکمرانی که دایره تصمیم‌گیری و مدیریت کلان را روز به روز تنگ‌ و تنگ‌تر می‌کند و به‌سختی آن‌را محدود به ریش سفیدان و کهنسال‌ها می‌کند.

🔹 البته نه این‌ که جوانان اصلا مجالی پیدا نکنند، برخی از آن‌ها خصوصا ژن‌های خوب، نزدیکان و خویشاوندان گاهی چند نفری بر حسب شانس و تصادف می‌توانند خود را به دایره تنگ مدیریت کلان برسانند. اما در مجموع کم‌ترین اعتماد به نیروهای جوان می‌شود و صندلی‌ها به سختی توسط مسن‌های شیفته خدمت رها می‌شود. بی گمان استفاده از افراد مجرب خصوصا در مناصب مشاوره‌ای مطلوب است اما هیچ پیشرفتی بدون فکرهای تازه و جوان بدست نمی‌آید. پس مفهوم الدروکراسی باید در کنار دیگر مفاهیم برای معرفی برخی نظام‌های سیاسی، دولت‌ها و اداره امور کلان استفاده شود.

ویژگی‌های الدروکراسی

1⃣ تغییر را به‌سختی می‌پذیرد.
2⃣ سخت به محافظه‌‌کاری گرایش دارد.
3⃣ گردش نخبگان در آن رسما تعطیل است.
4⃣ عمدتا پس از بازنشستگی(اگر رخ دهد)، کماکان امکان تداوم پست‌های جدید برایش وجود دارد.
5⃣ انگیزه برای تلاش و پیشرفت در میان جوانان به طوری جدی کاهش می‌یابد.
6⃣ به جوان‌ها عمدتا نه به‌عنوان فرصت بلکه خطر نگاه می‌شود.

🔹 سخن آخر
در مجموع الدروکراسی اگر برای مدت طولانی تداوم یابد، رکود و سکون در جامعه حاکم خواهد شد و در عمل سیر قهقرایی در پیش خواهد گرفت. الدروکرات‌ها بهتر است برای بقای خودشان هم که شده از فرصت دادن به فکرها و نیروهای جوان و باانگیزه نهراسند، به جوانان اعتماد کنند و مثلا درِ کابینه‌شان را به‌روی آن‌ها باز کنند، البته منظورم کابینه دولت است نه آن کابینه دیگر...

#الدروکراسی
#پیرسالاری

📍 @organizationb
🅱 پرورش شخصی مدیران

از جک ولش توصیه جالبی خطاب به مدیران سازمان‌ها نقل شده است به این مضمون که:

"قبل از آن که رهبری دیگران را به عهده بگیرید موثرترین عامل موفقیت شما این است که خودتان را پرورش دهید، اما بعد از رسیدن به مسوولیت رهبری دیگران، مهم‌ترین کاری که باید انجام دهید این است که دیگران را پرورش دهید."

🔹 یکی از پیام‌های مهم این توصیه، تلاش مدیران برای توسعه شایستگی‌هایشان است. وقتی مدیر می‌شویم از دیگران کمتر بازخورد می‌گیریم، لذا فرصت دریافت اطلاعات در مورد قوت‌ها و ضعف‌هایمان را از دست می‌دهیم و دچار جهل و غرور می‌شویم که دو مانع اساسی یادگیری هستند.

🔹 اگر می‌خواهید رهبری اثرگذار باشید بازخورد گرفتن از دیگران را هر چه زودتر شروع کنید. به دیگران جسارت دهید که بیرحمانه اما منصفانه شما را نقد کنند و به شما در مورد روشتان تلنگر بزنند.

🔹 همه نقطه کور داریم و بخشی از وجودمان را نمی‌بینیم. نقاط کور مدیران به ویژه مدیران ارشد از بقیه افراد بیشتر است. نقد شدن را نقطه شروعی قرار دهید برای اجرای برنامه‌هایی که شما را از نظر شایستگی‌های مدیریتی شایسته‌تر می‌کند.

#انتقاد_پذیری
#پرورش

📍 @organizationb
#دانشگاه_تهران

ظرفیت محدود

📣 جامع‌ترین دوره آنلاین علم‌داده کشور!

👨🏻‍🏫 همراه با برجسته ترین اساتید کشور

🔔 شرایط ویژه (از روز دانشجو تا بلك فرایدی)

🥇 با ارائه گواهینامه دوزبانه از دانشگاه تهران با قابلیت ترجمه رسمی

🌐 اطلاعات بیشتر
https://tehrandata.org/courses/datascience/

⁉️ مشاوره رایگان و ثبت نام
📞 09377516759
🔘 www.tg-me.com/tehrandata_admin
🆔 www.tg-me.com/tehran_data
🅱 قانون کاهش بازگشت:

تأکید بیش‌ازحد بر رفتار سازمانی، ممکن است نتایج منفی حاصل کند. این‌یک عامل محدودکننده در رفتار سازمانی است به همان روشی که در اقتصاد عاملی محدودکننده محسوب می‌شود. در اقتصاد، قانون كاهش بازده به مقدار كاهش درآمدهاي اضافي اشاره دارد كه درصورتی‌که بيشتر از شرايط مطلوب به وضعيت اقتصادي اضافه شود، نتیجه عکس خواهد گذاشت.

طبق قانون کاهش بازده ، در بعضی مواقع افزایش یک عمل مطلوب باعث کاهش بازده می‌شود و درنهایت بازده صفر حاصل می‌شود و با افزایش بیشتر، بازده منفی نیز دنبال دارد. بیشتر چیزهای خوب لزوماً خوب نیستند. این مفهوم بدین معنی است که برای هر موقعیتی سطح مطلوب یک عمل مطلوب مانند شناخت یا مشارکت وجود دارد. هنگامی‌که از آن نقطه فراتر رود، کاهش بازدهی حاصل می‌شود. به‌بیان‌دیگر، این واقعیت که یک عمل مطلوب است، لزوماً دلالت بر این ندارد که بیشتر تمرین مدام آن، نتیجه مطلوب‌تری را حاصل می‌کند.

#قانون_کاهش_بازگشت

📍 @organizationb
🅱 فرآیند حل مسئله

برای حل یک مسئله بایستی بر اساس تعریف مسئله، ایجاد راه‌حل‌های جانشین، تصمیم‌گیری در مورد بهترین راه حل و اجرای راه‌حل و ارزیابی نتیجه استراتژی مورد نیاز را پیاده‌سازی نمود. در صورت مواجهه با مشکل در مسیر حل مسئله ممکن است استراتژی مراحل پیشین چندان کارآمد نبوده باشد و نیاز به بازنگری داشته باشد.

#حل_مسئله

📍 @organizationb
🅱 سه «P» که باعث می‌شود افراد نتوانند پس از شکست خود را بازیابی کنند:

1⃣ شخصی سازی(personalization):
من مقصر این اتفاق هستم.

2⃣ فراگیر بودن(pervasiveness):
این اتفاق ناگوار تمامی ابعاد زندگی من را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

3⃣ تداوم(permanence):
تبعات این اتفاق برای همیشه در زندگی من باقی خواهد ماند.

هر یک از این سه عامل بالا می‌تواند زمان و انرژی زیادی از فرد گرفته و مقاومت او را در مقابل بازیابی و برگشت عملکرد به قبل از بحران بیشتر کند.

حتی بعد از تجربه یک اتفاق بد، می‌توان رشد کرد و به انعطاف، توان و درک معنایی عمیق‌تر نسبت به زندگی دست یافت.

#بازیابی
#شکست

📍 @organizationb
🅱 ۵ کاری که باید در محیط کار جدید انجام داد.

نخستین ماه شروع شغل جدید حساس و سرنوشت‌ساز است. در این دوران برای شروع کار، موانع متعددی پیش رو دارید. در این شغل تازه از شما انتظار می‌رود در مدت‌زمانی کوتاه، مهارت‌های مختلفی کسب کنید و برای آنکه بتوانید انتظارهای کارفرمای جدیدتان را برآورده کنید، مجبور به تحمل فشار بیشتری می‌شوید. در این مطلب شما را با ۵ کاری آشنا خواهیم کرد که هنگام شروع یک شغل جدید باید انجام دهید تا بتوانید عهده‌دار آن شوید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به شغل جدیدتان عادت کنید.

1⃣ سوال بپرسید.
هنگام شروع شغل جدید مهم‌ترین کاری که باید انجام دهید سوال پرسیدن است. هرقدر هم برای فرایند آشناسازی شما با شغل جدید وقت گذاشته باشند، با اتکا به همین فرایند نمی‌توانید از تمامی جزئیات لازم مطلع شوید. به‌جای عمل کردن بر پایه حدس‌وگمان، سوال کنید.

2⃣ با یکی از همکاران‌تان دوست صمیمی شوید.
یکی از اولویت‌ها هنگام شروع شغل جدید پیدا کردن دوست صمیمی از میان همکاران است. او می‌تواند راهنمای شما باشد و کمک کند تا به شغل جدید عادت کنید. دوستی که پیدا می‌کنید، هر چیزی را که در دوره آموزشی یاد نگرفته باشید به شما خواهد آموخت و درباره مسائل مختلف مجموعه به شما اطلاعات ارزشمندی خواهد داد.

3⃣ با کارکنان مجموعه آشنا شوید و دوستان جدید پیدا کنید.
هنگام شروع شغل جدید به‌ طرز عجیبی احساس تنهایی خواهید کرد. از آن‌جا که بخش قابل‌ توجهی از روز را در محیط کارتان سپری می‌کنید، باید با تعدادی از کارکنان بیشتر آشنا شوید و بتوانید در مواقع نیاز به آن‌ها متکی باشید. بخاطر داشته باشید که در اکثر مواقع این شما هستید که باید برای برقراری ارتباط در محیط کار، قدم اولیه را بردارید؛ بنابراین، از پیش‌قدم شدن برای شروع آشنایی با دیگران واهمه‌ای نداشته باشید.

4⃣ با سیاست‌های کاری مجموعه جدید آشنا شوید.
پیش از شروع شغل جدید اطلاعات لازم درباره سیاست‌های مجموعه مثل ساعات کاری و تعطیلات در اختیارتان گذاشته می‌شود؛ اما بد نیست درباره سیاست‌های کاری محیط جدید هم پرس‌وجو کنید؛ کسب آگاهی از مسائل جزئی‌تر هم ضروری است مانند قوانین مجموعه درباره وقفه‌های استراحت بین ساعات کار، در نظر گرفتن یا نگرفتن غذا برای کارکنان و...

5⃣ سریع‌تر دست‌به‌کار شوید.
بیشتر ما هنگام شروع شغل جدید ترجیح می‌دهیم اول از روند کار به‌طور جامع و کامل آگاه شویم و بعد به کارمان برسیم. نباید اجازه بدهیم این وسوسه مانع کار کردن ما شود. بهترین راه برای یادگیری، اقدام کردن است. با زیرنظر گرفتن کار دیگران هیچ‌وقت تجربه‌های لازم را کسب نمی‌کنیم. بهتر است که هرچه سریع‌تر دست‌ به کار شوید و پروژه اول‌تان را به عهده بگیرید.

#محیط_کار
#شغل_جدید

📍 @organizationb
🅱مهارت تاب آوری چیست؟

🔘 ﺗﺎﺏآوری ظرفیت گذشتن از دشواری پایدار و ترمیم خویشتن است. این ظرفیت می تواند به فرد کمک کند پیروزمندانه از رویدادهای ناگوار زندگی بگذرد و با وجود قرار گرفتن در معرض تنش های شدید، شایستگی های اجتماعی، تحصیلی و شغلی خود را ارتقا ببخشد و متمایز شود.

🔘 ویژگی های افراد تاب آور چیست!؟

1⃣ احساس ارزشمندی:
پذیرفتن خود به عنوان فردی ارزشمند، احترام قائل شدن برای خود و توانایی های خود، سعی در شناخت نقاط مثبت خود و پرورش دادن آنها و از طرف دیگر شناخت نقاط ضعف و کتمان نکردن آن ها.

2⃣ مهارت حل مسئله:
افراد تاب آور ذهنیتی تحلیلی – انتقادی نسبت به توانایی های خود و شرایط موجود دارند، در مقابل شرایط مختلف انعطاف پذیرند و توانایی شگفت انگیزی در پیدا کردن راه حل های مختلف درباره یک موقعیت یا مسئله خاص دارند.

3⃣ مهارت های اجتماعی:
افراد تاب آور مهارت های ارتباط با دیگران را خیلی خوب آموخته اند. آن ها می توانند در شرایط سخت هم شوخ طبعی خودشان را حفظ کنند، با دیگران صمیمی شوند و در مواقع بحرانی از حمایت اجتماعی دیگران بهره ببرند، ضمن اینکه می توانند سنگ صبور خوبی باشند.

4⃣ خوش بینی:
اعتقاد راسخ به این که آینده می تواند بهتر باشد و احساس امید و هدفمندی، از ویژگی های دیگر افراد تاب آور است. این افراد باور دارند که می توانند زندگی و آینده خود را کنترل کنند.

5⃣ همدلی:
افراد تاب آور توانایی برقراری رابطه توأم با احترام متقابل با دیگران را نیز دارند.

#تاب_آوری

📍 @organizationb ‌‌
🅱 نقش‌های متمایز رهبران

رهبری زیرکانه(Nimble Leadership)
در ۲ شرکت PARC و Gore که هر دو از پیشتازان نوآوری به شمار می‌روند، ۳ نقش برای رهبران شناسایی شد. این نقش‌ها هر سه در یک سازمان ایفا می‌شوند و الزاماً باید هر سه نقش وجود داشته باشند تا سبکی زیرکانه برای دستیابی به رهبری نوین را کشف کنیم.

1⃣ رهبران کارآفرینی(Entrepreneurial Leaders)
در سطح پایین سازمان متمرکز می‌شوند. برای مشتریان ارزش آفرینی کرده و محصولات و خدمات جدید خلق می‌کنند. کسب و کار را به قلمروهای ناشناخته سوق می‌دهند.

2⃣ رهبران توانمندسازی(Enabling Leaders)
بر رده‌های میانی متمرکز می‌شوند. کارآفرینان را به منابع مالی، اطلاعاتی و نیروی انسانی می‌رسانند. به عبارتی دست دیگران را می‌گیرند.

3⃣ رهبران معماری(Architecting Leaders)
حول رده‌های بالای سازمانی پرسه می‌زنند. چشم خود را به کل صفحه بازی می‌دوزند و نظارت و پایش آن‌ها از نوع فرهنگی است نه سلسله مراتبی. نوآوری و انعطاف‌پذیری را تبدیل به یک نرم فرهنگی می‌کنند نه یک سری دستورالعمل.

داستان Self Management از شکل گیری این سه نقش آغاز خواهد شد.

#نقش‌های_رهبران

📍 @organizationb
🅱هشت نوع فرهنگ سازمانی

براساس موضع‌گیری سازمان‌ها نسبت به دو مقوله «تعاملات افراد» و «واکنش نسبت به تغییر»، هشت سبک فرهنگی شناسایی شده است:

🔹حمایتگر
در این فرهنگ، تمرکز روی روابط و اعتماد متقابل است. محیط کار گرم، مشارکتی و دوستانه است.

🔹هدف‌محور
این فرهنگ، نمونه بارز آرمانگرایی و نوع‌دوستی است. در محیط کار، همه صبور و اهل مدارا هستند.

🔹یادگیری
اکتشاف و وسعت فکر از مهم‌ترین ویژگی‌های یک فرهنگ مبتنی بر یادگیری است. محیط کار، محلی برای نوآوری و آزاداندیشی است.

🔹مفرح
تفریح از ویژگی‌های اصلی این فرهنگ است. محیط کار شاد و سرزنده است.

🔹نتیجه‌گرا
کامیابی و موفقیت از مهم‌ترین ویژگی‌های این فرهنگ است. محیط کار، مبتنی بر نتیجه و شایسته‌سالاری است.

🔹اقتدارگرا
فرهنگ اقتدارگرا با ویژگی‌هایی مثل قاطعیت شناخته می‌شود. محیط کار رقابتی است. افراد برای منافع شخصی خود تلاش می‌کنند.

🔹ایمن
برنامه‌ریزی و احتیاط از جمله ویژگی‌های یک فرهنگ ایمن است. محیط کار قابل پیش‌بینی است.

🔹قانون‌مدار
در این فرهنگ، تمرکز اصلی روی احترام و هنجارهای مشترک است. محیط کار با قاعده و روشمند است.

#فرهنگ_سازمانی
📍 @organizationb
🅱کار تیمی

پنگوئن‌ها برای یخ نزدن خود در زمستان دور هم جمع می شوند تا گرم شوند و هر 30 تا 60 ثانیه جایشان را تغییر می‌دهند تا همه به نوبت به مرکز برسند و گرم بشوند.

#پنگوئن
#کار_تیمی
📍 @organizationb
🅱 حکمت رنج

اگر دو برادر همسان را به مدت سه سال هر روز به بدترین شکل کتک بزنند و به اولی بگویید کتک خوردنش جزئی از یک تمرین ورزشی است و به دومی هیچ دلیلی برای کتک خوردنش ارائه ندهید، برادر اول بعد از سه سال به ورزشکاری قوی و با اعتماد به نفس بالا، و برادر دوم به انسانی حقیر و سرشار از عقده‌ها و کینه‌ها تبدیل می شود.

کتک خوردن و رنج برای هر دو یکسان است، اما تفاوت در حکمتی است که می تواند به رنج کشیدن‌ «معنا» بخشد. یکی به امید روزهای بهتر رنج می‌کشد و دیگری با هر ضربه خردتر و حقیرتر می‌شود.

اینکه چگونه با سختی‌ها و مشقت‌های زندگی کنار بیاییم و به آن‌ها واکنش نشان دهیم، نهایتا محصول یک «تصمیم شخصی» است.
می‌توانیم تصمیم بگیریم به سختی‌ها و مصائب اجتناب‌ناپذیر زندگی از منظر «معنا و حکمت» نگاه کنیم تا در پس هر ضربه روحی و هر لطمه جسمی تنومندتر، مقاوم‌تر و آگاه‌تر بیرون بیاییم یا اینکه تصمیم بگیریم در بهترین حالت یک «قربانی منفعل» با حیاتی پر از غم باشیم.

👤 ویکتور فرانکل

#حکمت
#رنج
#موفقیت

📍 @organizationb
🅱 زنان چگونه می توانند به جایگاه‌های بالا در شغل خود دست پیدا کنند؟

اشتاین‌برگ مقاله نویس وال استریت ژورنال در پاسخ ۹ فاکتور را مطرح کرده و گفته اگر زنان این مسایل را رعایت کنند، شانس رسیدن به مرتبه‌های شغلی بالا را بدست خواهند آورد. قوانین یاد شده شامل موارد زیر هستند:

1⃣ سخت‌کوشی
2⃣ انجام کارهایی که کسی از آنها نخواسته است.
3⃣ دوستی و بهبود روابط با مدیر یا سرپرست
4⃣ تعیین هدف و تلاش برای تحقق آن
5⃣ تبلیغ توانایی های خود به روشی صحیح
6⃣ دوستی و تشکیل گروه با همتایان خود
7⃣ راه‌اندازی شغل شخصی
8⃣ ترک کار به منظور پیشرفت
9⃣ خوب لباس پوشیدن و همیشه مرتب بودن

#زن_موفق
#پیشرفت

📍 @organizationb
🅱 منحنی فراموشی ابینگهاوس

اغلب یک بار خواندن برای یادگیری کافی نیست؛ بعد از سه بار مرور کردن با فاصله زمانی مناسب، احتمال فراموشی به حداقل می‌رسد.
پس برای خود تکرار کنید یا برای دیگران تعریف کنید.

#منحنی_ابینگهاوس
#فراموشی

📍 @organizationb
🅱 در هر حرفه و شغلی كه هستيد نه اجازه دهيد كه به بدبينی‌های بی‌حاصل آلوده شويد و نه بگذاريد كه بعضی لحظات تاسف‌بار كه برای هر ملتی پيش می‌آيد شما را به ياس و نااميدی بكشاند. در آرامش حاكم بر آزمايشگاه‌ها و كتابخانه‌‌هايتان زندگی كنيد.

نخست از خود بپرسيد: من برای يادگيری خود چه كرده‌ام؟ سپس همچنان كه پيش‌تر می‌رويد بپرسيد: من برای كشورم چه كرده‌ام؟
و اين پرسش را آن‌قدر ادامه دهيد تا به اين احساس شادی‌بخش و هيجان‌انگيز برسيد كه شايد سهم كوچكی در پيشرفت و اعتلای بشريت داشته‌ايد.

اما صرف‌نظر از هر پاداشی كه زندگی به تلاش‌های‌مان بدهد يا ندهد، آن‌گاه كه لحظه مرگ فرا می‌رسد هركدام از ما بايد اين حق را داشته باشيم كه با صداي بلند بگوييم: "من آنچه در توان داشته‌ام انجام داده‌ام."

👤منسوب به لویی پاستور

#آرامش
#پیشرفت

📍 @organizationb
2024/10/01 04:09:46
Back to Top
HTML Embed Code: