Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگه به برنامه‌نویسی علاقه داری و میشه روی همت و پشت‌کارت حساب کرد، در استعدادسنجی ما شرکت کن و استعدادت رو برای ورود به دنیای برنامه‌نویسی محک بزن!

📝 شرکت در چالش استعداد سنجی
برای کسب اطلاعات بیشتر کافیه به آی‌دی ما پیام بدی! 🔽‌‌‌‌

🆔 @MaktabSharif_Admin

▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🌐 وبسایت |📱کانال تلگرام | 📲 اینستاگرام

💻 #استخدام_با_طعم_آموزش
🅱به خرس سفید فکر نکن



قریب به ۳۰ سال پیش پروفسور دنیل واگنر، روان‌شناسی از دانشگاه هاروارد، برای نخستین بار این آزمایش را انجام داد و نتیجه شگفت‌انگیز بود. او به شرکت‌کننده‌ها گفت پنج دقیقه اکیدا به خرس سفید فکر نکنند و اگر در این مدت فکر خرس، ناخواسته وارد ذهنشان شد، زنگی را به صدا درآورند!


شرکت‌کننده‌ها چشم‌های‌ خود را بستند و همه سعی‌شان را کردند که هوش و حواس‌شان پی خرس سفید نرود، اما به طور متوسط در هر دقیقه، یک بار زنگ را به صدا درمی‌آوردند که یعنی خرس سفید راهی برای فتح ذهن‌شان پیدا کرده بود!

واگنر سپس به شرکت‌کنندگان در آزمایش گفت در پنج دقیقه دوم، مجازند به خرس سفید فکر کنند!
آن‌وقت بود که زنگ، بارها و بارها در هر دقیقه به صدا درآمد که ثابت می‌کرد شرکت‌کننده‌ها دم‌ به‌دقیقه یاد خرس سفید می‌افتند و از خیالش رهایی نداشتند!


پروفسور آن‌ قدر از نتایج آزمایش ذوق کرد که با حاصل کارش یک مقاله علمی نوشت؛ مقاله‌ای که طرفداران زیادی پیدا کرد و گوشه دل خیلی از روان‌شناس‌های بزرگ دنیا نشست و حالا هنوز هم خیلی وقت‌ها در مشاوره‌های‌شان به آن استناد می‌کنند!

واگنر در مقاله‌اش توضیح داد که تلاش برای اجتناب از فکر کردن به یک موضوع و سرکوبی‌اش در پنج دقیقه اول، باعث می‌شود بعدها بسیار بیشتر به آن فکر کنیم!


نفرات بعدی هم همین آزمایش را با سوژه‌های فکر نکردنی دیگر تکرار کردند و نتیجه همان شد که واگنر می‌گفت. اما چرا آزمایش خرس سفید این همه محبوب دل روان‌شناس‌ها شده و سبک زندگی خیلی‌ها را در دنیا عوض کرده است؟


تا به حال برای‌تان پیش آمده است وقتی با مشکلی بزرگ مواجه می‌شوید دوستی به شما بگوید: «فکرش را نکن»! یا خودتان تصمیم بگیرید به ماجرا فکر نکنید تا بعد؟ گاهی هم همین جمله «فعلا به آن فکر نکن» را، به عنوان توصیه‌ای برای دوستانی که با شما مشورت کرده‌اند به کار برده‌اید، چون وقتی مشکل‌شان را شنیده‌اید، احساس کرده‌اید فکر نکردن به موضوع تنها راه‌ خلاصی از آن است!


اما حالا ما و واگنر به شما می‌گوییم دست نگه دارید! این روش را کنار بگذارید! چون مشکلی که دائم سعی کنید به آن فکر نکنید یا تلاش می‌کنید نادیده‌اش بگیرید، همان خرس سفید یا فیل صورتی است که سرانجام شکارتان می‌کند! گرچه امکان دارد


در نخستین تلاش برای سرکوبی افکار مربوط به آن موفق شوید و کمتر یادش بیفتید اما در آینده بیشتر و بیشتر اندیشه آن، شما را درگیر می‌کند!

در حقیقت، تلاش برای فکر نکردن به یک مشکل به جای حل آن، مثل مرهمی سطحی است روی دملی چرکی که تا وقتی درمان نشود هر‌ از گاه سر باز می‌کند! می‌پرسید راه چاره چیست؟


ما دقیقاً وقتی از فکر کردن به مشکلی اجتناب می‌کنیم که در ناخودآگاه، نگران‌مان می‌کند و از آن می ‌ترسیم! پس برای حل موضوع، ابتدا باید یاد بگیریم شجاعانه درباره مسأله بیندیشیم و سپس یا آنرا همان گونه که هست بپذیریم و با آن کنار بیاییم یا به طور منطقی حلش کنیم.



📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کارگاه تخصصی و کاربردی🔻"DESIGNرشد کسب و کار"🔻

👨🏻‍🏫با تدریس دکتر عطا همایون

🎯گذرگاهی برای کسب و کارهای موفق

📌 شماری از سرفصل ها:
1️⃣ تعریف مفهوم رشد
2️⃣ رشد به عنوان یک مقوله استراتژیک برای سازمانها
3️⃣ تعریف مفهوم طراحی(DESIGN)
4️⃣ استفاده از روش طراحی برای طراحی استراتژی رشد کسب و کارهای ایران
5️⃣ فاکتورهای مهم متدولوژی طراحی و تفکر طراحی برای رشد کسب و کارها
و...

برای دریافت مشاوره رایگان و ثبت نام با این آیدی در ارتباط باشید : @elmsaz_admin10

📍مکان و زمان برگزاری:
26اُم مهر ماه
به صورت حضوری_تهران / آنلاین سراسر کشور

برای دریافت مشاوره رایگان و ثبت نام با این آیدی در ارتباط باشید : @elmsaz_admin10
"علمساز،ساز یادگیری"
🅱وسواس فکری

🔘 آیا تا به‌حال شده که از منزل‌تان بیرون بیایید و با خود بگوئید: «من درب را قفل کردم؟» یا «چای‌ساز را خاموش کردم؟»، «اتو را از برق کشیدم» یا سئوالاتی از این قبیل که به انجام دادن‌ کاری شک کنید؟!

🔘 هرچند مراتب شدیدتر این افکار را در مبتلایان به «وسواس فکری» شاهد هستیم؛ اما اغلب افراد به‌دلیل نبودن در لحظه‌ی حال و کاهش «ذهن‌آگاهی» (Mindfulness) نمی‌توانند از درست انجام دادن کارهای روزمره‌ی خود، اطمینان حاصل کنند.

🔘 اگر شما نیز جزو این دسته هستید، این راهکار پیشنهادی را امتحان کنید:
هنگام انجام دادن کارها، حضور خود را در لحظه‌ی حال با «نشانه‌گذاری آن لحظه» تقویت کنید. مثلاً هر دفعه که درب منزل را قفل می‌کنید، یک عبارت عجیب‌وغریب (مثلاً روباه سبز) را بگویید تا هم آن لحظه، نشانه‌گذاری شود و هم حضور شما در لحظه‌ی حال تثبیت گردد. وقتی چند دقیقه‌ی بعد، شک کردید که آیا درب منزل را قفل کردید یا نه، به یاد آن عبارت عجیب (روباه سبز) می‌افتید و مطمئن می‌شوید که آن کار انجام شده است.
دقت کنید که همیشه هنگام قفل کردن درب، عبارت یکسانی را نگویید و از جملات متفاوت بهره بگیرید.

📍 @organizationb
Forwarded from Karboom
به مدت ۱ هفته تمدید شد 📢
فرصت استثنایی برای حداقل یک بار تجربه‌

حداقل یک بار تجربه سازماندهی کردن فرایند جذب و استخدام ارزشش رو داره؛ اینکه اقدامی کنید که:
سرعت استخدام رو افزایش بده؛
هزینه‌ی استخدام رو کاهش بده؛
فرایند استخدام رو شفاف کنه؛
باعث هماهنگی تیم جذب و استخدام بشه؛
و مهمتر از همه نیروی درست رو بتونید به‌موقع جذب کنید.

در راستای محقق شدن این تجربه، کاربوم شرایطی رو برای تهیه ATS در نظر گرفته. این شرایط کمک میکنه تا اولین تجربه سازماندهی فرایند جذب و استخدام با کمترین هزینه و بیشترین کیفیت اتفاق بیوفته.

📌 برای بهره‌مندی از این شرایط وارد این لینک شوید و درخواست مشاوره تهیه ATS ثبت کنید.

فقط ۷ روز فرصت باقیست.

#کاربوم
#زندگی_شغلی_بهتر
🅱 ۱۱ شخصیت مختلف در محیط کار و روش درست تعامل با آنها



🔸هریک از همکاران در محیط کار شخصیت خاص خودشان را دارند، بنابراین نمی‌توان با همهٔ آنها به یک شکل رفتار کرد. توجه به این نکته اهمیت زیادی در پیشرفت شغلی ما دارد و بهتر است تا جای ممکن روش درست تعامل با آنها را بدانیم.

🔸در ادامه ۱۱ مورد از انواع مختلف همکاران، چگونگی شناخت و تشخیص آنها و راه کنار آمدن با آنها را شرح داده ایم:

▪️برنده
او کارمندی ایده آل است. برنده فردی است که همیشه در لحظات حساس یا پروژه‌های بزرگ به او تکیه می‌کنند. این فرد فهرست بلندی از دستاوردها دارد و مسئولیت پذیر است. برنده از دارایی‌های باارزش شرکت به شمار می‌رود.
◀️ همیشه این نوع همکاران را حمایت کنید، قدردان آنها باشید و از خودتان بپرسید: «چه چیزهایی می‌توانم از این فرد بیاموزم تا حتی از او نیز بهتر شوم؟»

▪️قهرمان خاموش
او کسی است که کار خود را بدون تقدیری که سزاوار آن است، انجام می‌دهد. او ترجیح می‌دهد جلب‌توجه نکند. این فرد شباهت زیادی به «برنده» دارد ولی معمولا توجه چندانی به او نمی‌کنند.
◀️ کاری کنید که او حس کند که به دستاوردهایش توجه می‌شود. سعی کنید او را به موقعیت‌هایی وارد کنید که در آنها باید رهبری گروه را بر عهده بگیرد و مسئولیت‌های بیشتری را بپذیرد.

▪️مربی
مربی عاشق این است که چیزهایی فراتر از جنبه‌های صرفا فنی شغل را به شما بیاموزد. او با اشتیاق، دانش خود را در اختیارتان قرار می دهد.
◀️ شاگرد خوبی باشید و به نصیحت‌های او گوش بدهید؛ فرقی نمی‌کند که در حال حاضر در چه پست و موقعیتی هستید؛ چون در هر صورت، داشتن مربی خوب بسیار ارزشمند است.

▪️پیش‌کسوت
پیش‌کسوت کسی است که مدت زیادی عضو سازمان شما بوده است.
◀️ آیا می‌خواهید درباره تاریخچه شرکت چیزی بدانید؟ پیش‌کسوت کسی است که می‌توانید سؤال‌های خود را از او بپرسید. حتما این همکار را در گفت‌وگوها و تصمیم‌گیری روزانه شرکت دهید تا احساس نکند که نادیده گرفته شده است.

▪️دوست
دوست کسی است که در محل کار و بیرون آن همراه شماست. او کسی است که به نظرات و ایده‌های شما گوش می‌دهد، همواره می‌توانید به او اعتماد کنید و در شرایط دشوار همراه شماست.
◀️ قدر روابط دوستانه‌ای را که در محل کار برقرار می‌کنید، بدانید! این همکار کسی است که همیشه می‌توانید به او تکیه کنید.

▪️شوخ‌طبع
همکار شوخ‌طبع، در محل کار فضای غیررسمی و سرزنده‌ای را ایجاد می‌کند. او در جلوگیری از ایجاد موقعیت‌های تنش‌زا استاد است.
◀️ از هم‌صحبتی و شوخی‌های همکار شوخ‌طبع لذت ببرید، البته تا زمانی که این شوخی‌ها موجب رنجش کسی نشده‌اند. مراقب باشید که این شوخی‌ها در انجام کارهای جدی و مهم شما اختلالی ایجاد نکنند.

▪️سخن‌چین
سؤال‌هایی مانند «درسته که می‌خوان کارمندان رو اخراج کنن؟»، «آیا واقعا اونها با هم رابطه دارن؟» همگی پرسش‌هایی هستند که سخن‌چین از جواب دادن به آنها خوشحال می‌شود. سخن‌چین عاشق اختراع کردن یا گفتن داستان‌های جذاب درباره دیگران است.
◀️ همیشه مراقب همکار سخن‌چین باشید. اگر این داستان‌ها به گوش‌تان رسید، این شایعه‌ها را  به دیگران نگویید. وقتی که این فرد اطراف شماست، مراقب حرف‌های‌تان باشید.

▪️چاپلوس
آنها برای بهره‌برداری کردن از افراد بالاتر از خود تقریبا هر کاری می‌کنند، کارهایی مانند گفتن حرف‌های خوشایند و تعریف‌وتمجید کردن.
◀️ بهتر است که از او دوری کنید. البته این رفتار او می‌تواند به شما انگیزه بدهد و موجب شود که دستاوردهای‌تان را به دیگران نشان دهید و ارزش افزوده‌ای را که برای شرکت ایجاد کرده‌اید، به رئیس خود یادآوری کنید.

▪️غرغرو
تجربه نشان داده است که معمولا تعامل با فردی که همیشه غر می‌زند و شکایت می‌کند، مفید نیست. شکایت کردن او می‌تواند نتیجهٔ سرخوردگی، خستگی، استرس یا ناراضی بودن از محل کار باشد.
◀️ اجازه ندهید که احساسات منفی یا افکار منفی این نوع همکاران روی شما تأثیر بگذارد. سعی کنید موضوع گفت‌وگو را تغییر دهید و درباره موضوع مثبت و بهتری صحبت کنید.

▪️سیاست‌باز
از فرد سیاست‌باز هیچ چیز بعید نیست. گاهی بعضی از همکارها از پشت به شما خنجر می‌زنند؛ مثلا فردی که گمان می‌کردید دوست شماست، ایدهٔ شما را به‌نام خودش ارائه می کند.
◀️ در رویارویی با افراد سیاست‌باز همیشه باید هوشیار و مراقب باشید؛ حتی اگر همه چیز خوب به نظر برسد و ظاهرا دلیلی برای احتیاط و هوشیاری شما وجود نداشته باشد.

▪️کم‌کار
افراد کم‌کار در ظاهر مشغول کار به نظر می‌رسند؛ درحالی‌که در واقع مسئولیت‌های خود را به گردن دیگران می‌اندازند.
◀️ اگر کارهای این همکار روی شما یا گروه شما تأثیری نمی‌گذارد، بهتر است که او را نادیده بگیرید؛ ولی اگر روی کار شما تأثیر می‌گذارد، حتما به این رفتار او اشاره کنید.



📍 @organizationb
🎓🎓دانشگاه تهرانی شوید 🎓🎓

🧑‍🎓شروع ماه مهر، فرصت طلایی برای ارتقای مهارت‌های مدیریتی شما

ثبت‌نام در دوره‌های MBA و DBA دانشگاه تهران آغاز شد.

✔️۳۵۰ ساعت آموزش تخصصی و کاربردی

✔️با ارائه گواهینامه معتبر دو زبانه (فارسی و انگلیسی) از دانشگاه تهران

✔️ برگزاری کلاسها به صورت حضوری و آنلاین به طور همزمان

⚡️⚡️⚡️برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام، همین حالا اقدام کنید.

@catp_ut
www.catp.ir
09122405591
02188225402
🅱وظایف منتورها در سازمان چیست ؟

۱. منتی را در مسیر درست هدایت کند:
منتور هدایت‌گر است. بدین صورت که باید برای فردی که به وی مراجعه می‌کند کاملاً واقع‌گرایانه با مسائل برخورد کند و همچنین رنج، سختی، مشقت و چالش‌هایی که خود در طول سالیان با آن‌ها مواجه شده را به صورت خلاصه و مفید در اختیار منتی قرار دهد.

۲. همواره در دسترس باشد:
منتور همیشه برای پاسخگویی به سوالات و مشکلات منتی باید در دسترس باشد.

۳. صداقت داشته باشد:
بی‌دلیل و بی‌جهت به منتی خود انرژی مثبت نداده و به شکلی واهی مدینه ی فاضله‌ای برای ایشان ترسیم ننماید بلکه کاملاً باید صادق باشد.

۴. دید همه‌جانبه داشته باشد:
منظور از دید همه‌جانبه این است که منتور باید تفکر سیستمی داشته باشد بدین شکل که به مسائل از زوایای مختلفی نگاه کرده، جوانب مختلف یک تصمیم را بسنجد و هرگز نگاه کوتاه‌مدت نداشته باشد که در این صورت کسی که به منتور اعتماد کرده با خیال راحت می‌تواند به توصیه‌های وی، حتی اگر برخلاف نظرش باشند، گوش فرا دهد.

۵. اشتباهات را گوشزد کند:
یک منتور خوب کسی است که هرگز با منتی خود رودربایستی نداشته و همواره اشتباهات وی را گوشزد کند.

۶. الهام‌بخش باشد:
در مواقعی که منتی دچار یاس و ناامیدی می شود منتور باید با ترسیم مقصد بتواند الهام بخش باشد و تاثیر مثبتی در منتی ایجاد کند.

۷. مسیر و مقصد نهایی را برای منتی به تصویر بکشد:
برای حفظ انگیزه یک منتور باید مسیر رشد و چگونگی رسیدن به مقصد را برای منتی شفاف کند.


📍 @organizationb
در دنیای پرچالش امروز، موفقیت از آن کسانی است که با تغییرات همراه شوند. در بوت‌کمپ "هنر تاب‌آوری" یاد بگیرید چگونه با هوش هیجانی و تغییرپذیری، از هر چالشی عبور کنید و مسیر رشد شخصی خود را هموار سازید.

این بوتکمپ به شما می‌آموزد چگونه با مدیریت احساسات و انعطاف‌پذیری بیشتر، در برابر فشارهای روزمره قوی‌تر باشید و در مسیر موفقیت قدم بردارید.

لینک پیش ثبت‌نام در بوت‌کمپ:
https://survey.porsline.ir/s/TgFPskW

📮 کد تخفیف زودهنگام (۲ میلیون تومان):
EarlyBirdR
📆 مهلت اعتبار تا ۴ مهر
💯 اقامت دائم کانادا از طریق استارتاپ ویزا 🇨🇦🇨🇦🇨🇦

💯 مهاجرت به دانمارک حداکثر ۹۰ روز🇩🇰🇩🇰🇩🇰

💯 مهاجرت به هلند حداکثر ۱۰۰ روز🇳🇱🇳🇱🇳🇱

💥 ما نه موسسه مهاجرتی هستیم و نه وکیل مهاجرتی، ما منتور استارتاپ ویزا هستیم
🎯 اگر دنبال سرمایه گذاری در استارتاپ هستید و میخواید با یک تیم استارتاپی به هلند، دانمارک یا کانادا مهاجرت کنید
🎯 اگر تیم استارتاپی هستید که ایده ی خلاقانه دارید و تونستید محصول تولید کنید و میخواید از این طریق به هلند، دانمارک یا کانادا مهاجرت کنید
به ما پیام بدید 📣

الان به ما پیام بدید
💬 www.tg-me.com/mohsenkavian
💬 www.tg-me.com/startupvisamentor

🚨 اگر قصد دارید از طریق سرمایه گذاری روی تیم های استارتاپ اقامت دائم کانادا بگیری یا ویزای هلند و دانمارک میتونی لیست برخی از تیم ها رو توی این لینک ببینی

🌐 startupvisaroads.ca/co-founder-matching

🔸 پیج اینستاگرام:
📹 www.instagram.com/startup_visaroad
🔸 پیج یوتیوب:
📹 www.youtube.com/@startupvisamentor
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🆎 سه اصل انگیزش کارکنان

▪️ پاداش
از آنجا که پاداش به افراد انگیزه می‌دهد و مشوق آن‌ها است، باید بر مبنای عملکرد باشد. پاداش‌ها باید بر مبنای انجام موفقیت‌آمیز کارها و فعالیت‌هایی باشد که به سازمان در رسیدن به اهداف و افزایش بهره‌وری کمک می‌کند.
هیچ‌ چیز غیر از موارد بالا شایسته پاداش نیست، نه رتبه و مقام، نه تحصیلات و نه روابط. معیار فقط باید عملکرد باشد.

▪️ به رسمیت شناختن
مدیران، مسئول شناسایی کارهای خوب افراد هستند. یکی از بزرگ‌ترین انگیزه‌ها در دنیای کار شناخته شدن به سخت‌کوشی و عملکرد عالی است.

▪️ تقویت
هر آنچه را که تحسین، تایید، شناسایی و تقویت کنید، تکرار می‌شود و اغلب بارها و بارها تکرار می‌شود. وقتی با تحسین کار افراد، رفتارشان را تقویت می‌کنید، باعث می‌شوید احساس فوق‌العاده‌ای نسبت به خود داشته باشند؛ در نتیجه، مدام به دنبال فرصت‌های جدید برای تکرار همان رفتار هستند تا این تقویت را برانگیزند.



📍 @organizationb
⭕️ دوره آموزشی «هوش تجاری (Business Intelligence)»

🟢 مناسب کلیه رشته‌ها و استخدام در #ایران
🟢 مناسب برای مهاجرت شغلی یا تحصیلی به #آمریکا، #اروپا و #استرالیا
👈 آموزش #آنلاین و با موردکاوی‎های واقعی و پروژه

⭐️ مخاطبان:
دانشجویان کلیه رشته‌های تحصیلی
علاقمندان به تحلیلگری داده و کسب و کار
مدیران و کارشناسان شرکتها در تمامی لایه ها

🏛 موسسه آموزش عالی آزاد توسعه
با گواهینامه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

🔔 مشاوره رایگان و مشاهده جزئیات دوره از لینک زیر👇
📎 httb.ir/1gMbB
📎 httb.ir/1gMbB
📎 httb.ir/1gMbB
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱6 عادت بد در مکالمات و چگونگی رفع آنها

شاید متعجب شوید که در مورد بسیاری از افراد، گفته های آنها نیست که آنها را عقب نگاه می دارد، بلکه کارهایی است که انجام می دهند. در اینجا به 6 عادت بد می پردازیم که به ارتباطات شخصی صدمه می زنند:

1. قطع کردن صحبت دیگران
2. از این شاخه به آن شاخه پریدن
3. تکرار مداوم یک سری حرف های تکراری در طول مکالمه
4. ناتمام گذاشتن حرفهای طرف مقابل
5. وراجی کردن و بحث در طول مکالمه
6. نگاه کردن به گوشی در طول مکالمات

گرچه این شش عادتِ مخرب، اَشکال متفاوتی دارند، ولی همگی آنها نتیجۀ یک چیز هستند: گوش ندادن!

بسیار خوب، راه حل غلبه بر این شش عادت بد در مکالمات چیست؟

🔹درخصوص نحوۀ تعاملاتتان صادق باشید

اگر شما شخصی کلامی هستید، به اشخاص درونگراتر توضیح دهید که پیش از مشخص کردن موضعتان درخصوص یک موضوع نیاز دارید که آن را به طور کامل مورد بحث قرار دهید. اگر ترجیح می دهید که افراد توضیحات خود را به جای شرح مبسوط در قالب نکات کلیدی مطرح کنند، این را به آنها یادآوری کنید.

🔹 به مکالمه متعهد باشید

گوشی موبایل خود را از روی میز و از دسترستان دور سازید. در طول مدت زمان مکالمه، تماس چشمی خود را حفظ کرده و نسبت به بدن زبان، تون صدا، و کلمات ادا شده توسط گوینده حساسیت نشان دهید.

🔹 مکث کردن را تمرین کنید

اگر عادت دارید صحبت دیگران را پیش از پایان قطع کنید، سعی کنید با شمردن تا 5، پیش از هر گونه واکنش، خود را به چالش بکشید. این کار به شما اطمینان می دهد که شخص مقابلتان بازگو کردن افکار خود را تمام کرده و شما می توانید عقاید خود را مطرح کنید.


🔹 مطالب شنیده شده را خلاصه کرده و سپس سؤالاتی را مطرح سازید

با تکرار کردن سخنان طرف مقابل، وی را متوجه سازید که حرف هایش را فهمیده اید. «چیزی که من از صحبت های شما متوجه شدم، x,y,z است. آیا درست متوجه شده ام؟» آنگاه منتظر تأیید یا حرکت سر باشید. سؤالات برای نشان دادن حضور شما در مکالمه بسیار مفید هستند.

🔹افکار خود را منسجم سازید

از مکث کردن برای سازماندهی افکارتان استفاده کنید تا بتوانید موجز و روشن صحبت کنید. به صحبت های خود گوش دهید و وقتی متوجه تکراری بودن حرف هایتان شدید، افکارتان را مهار سازید.

🔹از نشانه های بصری بهره بجویید

شیئی را به عنوان نماد هدف خود برای تبدیل شدن به یک شنوندۀ مؤثر بر روی میزتان قرار دهید تا هدفتان را به شما یادآوری کند. من به شخصه یک کریستال صورتی با برش های بسیار را روی میزم قرار داده ام. هر بار که آن را می بینم به خاطر می آورم که باید به وجوه مختلف صحبت های طرف مقابلم گوش دهم.

🔹 اجازه دهید دیگران اول صحبت کنند

اگر از دسته کسانی هستید که تمام زمان مکالمه را اشغال می کنید، به دیگران اجازه دهید اول برنامه هایشان را مطرح کنند و سپس به سراغ ایده های خود بروید. همچنین می توانید مدت زمان صحبتتان در طول جلسات را مدنظر داشته باشید تا بدین ترتیب پیشرفت خود در واگذار کردن زمین به طرف مقابل را اندازه بگیرید.

زمانیکه فرآیند بهبود عمدی تعاملات بین شخصی خود را آغاز می کنید، از اعضای تیمتان بپرسید که آیا تغییری را در نحوۀ رفتار شما متوجه شده اند یا خیر. پرسیدن این سؤال این علامت را به دیگران می دهد که شما در حال بهبود عادات ارتباطی خود هستید و همچنین باعث می شود در مورد تغییرات مثبت در شما نیز اندیشه کنند.

📍 @organizationb
Forwarded from IOP Practitioner
‼️پکیج طلایی مستندات منابع انسانی‼️

بیش از 400 فایل شامل راهنماهای اجرایی، دستورالعمل‌ها، نمونه پروژه‌ها، فایل‌های اکسل و بیش از 600 فرم اجرایی در حوزه‌های زیر:

📌دستورالعمل طراحی ساختار سازمانی
📌دستورالعمل‌ تحلیل شغل
📌دستورالعمل کارسنجی و زمان‌سنجی
📌 دستورالعمل مدل شایستگی
📌دستورالعمل‌ گزینش و استخدام
📌دستورالعمل برنامه‌ریزی نیروی کار
📌دستورالعمل جامعه‌پذیری
📌دستورالعمل‌ آموزش و توسعه
📌دستورالعمل‌ کانون ارزیابی
📌دستورالعمل‌ مدیریت عملکرد
📌دستورالعمل‌ توسعه سازمانی
📌دستورالعمل‌ جانشین‌پروری
📌دستورالعمل مدیریت استراتژیک
📌دستورالعمل‌ جبران خدمت به روش 4p
📌دستورالعمل طبقه‌بندی شاغلین
📌دستورالعمل پرداخت عملکردمحور
📌دستورالعمل نظام پیشنهادات
📌دستورالعمل کارآموزی منابع انسانی
📌دستورالعمل مدیریت ریسک
📌دستورالعمل مدیریت ایمنی و بهداشت
📌دستورالعمل نگهداشت و خروج
📌دستورالعمل مدیریت سرمایه فکری
📌 دستورالعمل مدیریت دانش
📌دستورالعمل مدیریت داده‌های منابع انسانی

⛔️۱ میلیون تخفیف ویژه تا پایان هفته
⛔️براساس بیش از 20 سال تجربه اجرایی
📍به‌همراه مشاوره و برنامه‌ریزی اجرا

برای تهیه به آیدی زیر پیام بدید:
@sina_alamdari
🅱پنج دشمن کار تیمی

1⃣ بی‌اعتمادی:
اینکه حس کنید در برابر اعضای تیم آسیب‌پذیر هستید، باعث می‌شود نتوانید به آنها اعتماد کنید.

2⃣ ترس از درگیری:
گاهی‌اوقات افراد دوست دارند آرامش مصنوعی را در محیط خود حفظ کنند. این باعث می‌شود درگیری‌های مؤثر و نتیجه‌بخش ایدئولوژیک را در نطفه خفه کنند.

3⃣ بی‌مسئولیتی:
شفاف‌نبودن همه‌چیز باعث می‌شود اعضای تیم تصمیماتی بگیرند که به آنها پایدار نمی‌مانند.

4⃣ طفره‌رفتن از پاسخ‌گویی:
ترس از دست دادن اعتبار در میان افراد دیگر باعث می‌شود بعضی‌ها تقصیر را به گردن دیگران بیندازند.

5⃣ بی‌توجه بودن به نتیجه:
دنبال کردن اهداف شخصی و بالابردن رتبه باعث می‌شود برخی افراد روی موفقیت تیمی تمرکز نداشته باشند.

📖پنج دشمن کار تیمی
👤پاتریک لنچیونی


📍 @organizationb
⭕️⭕️⭕️⭕️
🔴آموزش‌های دپارتمان #صنایع_و_مدیریت نماتک

📣تا 90 درصد تخفیف

📚ویژگی‌های آموزش‌ها
:
🔺کاملا عملی و کاربردی
🔺#غیر_حضوری و متناسب با ساعات آزاد شما
🔺ورود به #بازار_کار و کسب درآمد
🔺تعامل کامل بین استاد و دانشجو
🔺دریافت #مدرک معتبر

لینک آموزش‌ها🔽🔽🔽
📎 https://nmtk.ir/adtiam2

ورود به کانال تلگرام نماتک👇👇👇
🌐@Namatek_Media
🌐@Namatek_Media

🌱 نماتک، اولین رسانه تصویری مهارتی کشور 🌱

مشاوره رایگان و پشتیبانی:
🌐 www.namatek.com
📞 021-77900777
🅱راهکارهای بالابردن مشارکت کارکنان



امروزه هرکس که دستی در مدیریت و کسب ‌و کار دارد، خیلی خوب می‌ داند که مهم‌ ترین عامل موفقیت‌ های شرکت ‌ها و سازمان ها، آنهم حتی با داشتن شرایطی کاملا برابر، میزان همکاری در تیمِ کارکنان و بالا بودن میزان مشارکت آنها در سازمان می باشد.


طبق آمار و ارقام مؤسسه‌ی گالوپ  تنها ۳۳ درصد از نیروی کاری در آمریکا مشارکت بالایی در سازمان‌ها از خود نشان می‌‌دهند؛ و این آمار در سطح جهانی به میزان ۱۵ درصد کاهش پیدا می‌‌کند که معنای این موضوع حاکی از این است که مشارکت کارکنان در سازمان‌ها بسیار پایین بوده و غالبا تعهدات کاری از سر تمایل انجام نمی‌پذیرد.



در اینفوگرافی بالا ۶ راهکار برای بالا بردن مشارکت کارکنان سازمان ها  معرفی شده اند.




📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Karboom
وبینار «چالش‌های کلان منابع انسانی در صنایع ایران»

با تغییر مدل‌های کسب‌وکار و صنایع، منابع انسانی به تمرکز اصلی شرکت‌ها تبدیل شده است. هر سازمانی، صرف نظر از صنعت یا اندازه، هنگام مدیریت نیروی انسانی خود با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شود. یکی از جنبه‌هایی که در مورد چالش های منابع انسانی در ایران، کمتر مورد توجه قرار گرفته، تأثیر پدیده هایی مانند تورم و رکود اقتصادی، وضعیت نیروی کار بر منابع انسانی شرکتها است.

این وبینار آموزشی در برگیرنده ابعاد اصلی بر اساس مدل توسعه داده شده است که به‌صورت دیتا محور امکان ارزیابی همه جانبه چالش‌های منابع انسانی در صنایع ایران را از منظر دولت، اقتصاد، وضعیت نیروی کار و فرایندهای داخلی سازمان‌ها فراهم می‌کند.

📌 با کلیک روی این لینک، می‌توانید در این وبینار ثبت‌نام کنید.

#کاربوم
#زندگی_شغلی_بهتر
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🅱 کسب مهارت یا عادت ها:

در این ویدئو سلول‌های مغز یا نورون‌ها هنگامی که یک مهارت یا عادت جدید را فرا میگیرد نشان می دهد

نورون ها کش و واکش می یابند تا سیناپس ها یا ارتباطات تازه عصبی را بسازند

وقتی عادت یا مهارت تازه‌ای کسب می‌کنید یا چیزی یاد می‌گیرید، در درون مغز شما، غوغاهاست!

چند نمونه از فعالیت های مفید برای ساخت ارتباطات عصبی جدید:
"شنبه ها" ساعت مچي خود را برعكس ببنديد،
"يكشنبه ها" با دست غیر معمول مسواک بزنيد،
"دوشنبه ها" به يك راديوي خارجي گوش كنيد و سعي كنيد مطالب را بفهمید
"سه شنبه ها" با دست مخالف صبحانه ميل كنيد.

این کارهای غیرمعمول باعث میشود مغز را به چالش بكشيد تا عصب ها مجبورشوند مسيرهاي جديدي بسازند و اين كار ظرفيت مغز و حافظه را زياد مي كند ودرنهایت شما از هر دو قسمت مغزتان استفاده میکنید و مغز بطور متعادل و بالانس فعالیت می کند.

📍 @organizationb
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔜پنجمین دوره جنآب منابع انسانی ( جذب، نگهداشت، آموزش و بکارگیری )

💎 تنها دوره پیشرفته و تخصصی مدیریت منابع انسانی به پشتوانه بیش از 20 سال سابقه اجرایی در :

💼 بانک ملت
💼 شاپرک
💼 گروه صنعتی گلرنگ
💼 شرکت ملی نفت ایران

از جناب آقای دکتر سعید شهباز مرادی .

۴۸ ساعت آموزش تخصصی حضوری و آنلاین

📝به همراه امتیاز حضور در گردهمایی های تخصصی مدیران

🥇با ارائه گواهی معتبر مدیریت منابع انسانی از سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای کشور

💰 پرداخت بصورت نقد و اقساط

📍برای دریافت مشاوره مستقیم به آیدی زیر پیام ارسال نمایید:
@maanahomee
@maanahomee

📨 جهت کسب اطلاعات بیشتر و با خبر شدن از دوره های بعدی:
@khanehmaana
@khanehmaana
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/29 15:38:59
Back to Top
HTML Embed Code: