Telegram Web Link
سفر #مصدق به هلند شمالی به تاریخ ۲۸ می ۱۹۵۲ / خرداد ۱۳۳۱

@oldnewspaper
تیتر صفحه اول روزنامه #گاردین 15 دسامبر 2003 درباره دستگیری #صدام و اعلام پیروزی امریکایی ها

@oldnewspaper
بازدید #صدام از یک خانه دهقانی در بصره، ۱۹۸۷ ، سال آخر جنگ #ایران_و_عراق
سیاستمداری که به جای رسیدگی به وضع و حال مردمش به فکر جنگ با همسایگان باشد و بعد از ایران به کویت و بعد ... چشم طمع داشته باشد سرنوشتش سرنوشت صدام می شود!

@oldnewspaper
تحصیل کودکان عراقی در مدارس کپری در میانه جنگ ایران و عراق در سال ۱۹۸۴ میلادی
هزینه های این جنگ می شد به جای صرف برای قدرت طلبی و توهمات تکرار قادسیه صدام شود صرف تحصیل کودکان عراقی و پیشرفت مردم این کشور محروم شود

@oldnewspaper
کل العراق ینادی صدام ... تبلیغاتی که در طول حکومت حزب بعث در عراق هر روز در خیابان ها و تلویزیون این کشور پخش و فریاد زده می شد ولی بعد حمله امریکا این کل العراق کجا بود؟! تبلیغات گسترده چشم و گوش دیکتاتور عراق را کور و کر کرده بود!

@oldnewspaper
مطبوعات قدیمی
کل العراق ینادی صدام ... تبلیغاتی که در طول حکومت حزب بعث در عراق هر روز در خیابان ها و تلویزیون این کشور پخش و فریاد زده می شد ولی بعد حمله امریکا این کل العراق کجا بود؟! تبلیغات گسترده چشم و گوش دیکتاتور عراق را کور و کر کرده بود! @oldnewspaper
‏"بک و معک نعانق المجد" یعنی با تو ای ‎#قذافی عظمت و شکوه را در آغوش می کشیم!

همان ها که با این شعارها قذافی را فریفتند و از او یک دیکتاتور خون ریز ساختند در روز واپسین با خفت او را عازم یوم الحساب کردند!

@oldnewspaper
روزنامه #صبح_آزادگان ، ۲۰ فروردین ۱۳۶۲

#هاشمی_رفسنجانی امام جمعه موقت تهران: گرانفروشان و محتکران خیال نکنید همیشه این طور می ماند به خدا قسم مطمئن باشید که محال است/ اگر امام دستور بدهند که هیچ کس حق ندارد جنس را گران تر بخرد و بفروشد آن موقع چه می کنید؟/ دست ولی فقیه باز است و در موقع خودش هم عمل می کند/ کار وقتی به انفجار کشید، امر به معروف و نهی از منکر عمومی حکمش می آید

@oldnewspaper
https://x.com/sraminabadi/status/1730872005522608627?s=20


#توئیت

جناب #پرویز_ثابتی بر روی گذشت زمان و فراموشی مردم و رویه ثابت در ایران حساب ویژه باز کرده، او می داند که صد برابر بیشتر از این هم دروغ بگوید کسی در ایران از مراکز اسنادی تکان نخواهد خورد تا پاسخ دهد، مردم هم چهل و اندی سال گذشته و فراموش کرده اند ولی اسناد زیادی وجود دارد که این اسناد نشان می دهند ثابتی به زیر دستانش چه دستوراتی داده و یا ساواک چه کارهایی در آن سال ها بر اساس اسناد این سازمان انجام داده، مثلا وقتی سند ساواک نشان می دهد هر کسی که رساله امام خمینی را داشته و یا فروخته دستگیر و تحت فشار قرار می گرفت نمی شود ثابتی ادعا کند اصلا ساواک این رساله را چاپ و منتشر می کرده تا مردم بخوانند و ببینند که خمینی چه می گوید! کتاب های دیگر هم ایضا همین حکم را دارند اسناد فراوان ساواک درباره برخورد با دارندگان کتب ممنوعه همه کذب ادعای ثابتی را نشان می دهد.

در حال انجام کاری هستم که ادعاهای ثابتی را با اسناد موجود ساواک راستی آزمایی کنم و امیدوارم که به زودی این کار را ارائه دهم...

@oldnewspaper
تصویری دیده نشده از سفر ‎#فرح_دیبا به لندن و حضور در موزه علوم لندن و افتتاح نمایشگاه علوم در تمدن اسلامی به تاریخ ۴ آوریل ۱۹۷۶

سیدحسین نصر در کنار فرح دیده می شود

@oldnewspaper
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فیلمی کوتاه از جلسه دادگاه ‎#عباس_میلانی از اعضای ‎#حزب_توده که به مورخه ۲۰ الی ۲۳ فروردین ۵۶ برگزار و میلانی در آن ضمن عذرخواهی از سوابق خود خواستار آزادی از زندان می شود

@oldnewspaper
Forwarded from عکس نگار
✳️ چرایی شکست جشن هنر شیراز!

جشن هنر شیراز از سال ۴۶ تا ۵۶، در پایان هر تابستان، در شیراز برگزار می‌شد. این جشنواره زیر نظر فرح دیبا و با مدیریت فرخ غفاری برگزار می‌شد. سازمان جشن هنر شیراز در ۴۶، به ریاست فرح دیبا، با ۳۳ نفر عضو هیئت امنا و پنج عضو هیئت مدیره و کمیته‌های تئاتر، موسیقی، سینما و نمایشگاه ها، دفاتر پروژه‌های فنی، مالی، پذیرایی و روابط عمومی آغاز به کار کرد.

سازمان جشن هنر شیراز طی فعالیت خود بیش از ۲۰ کتاب در زمینه‌های، موسیقی و سینما در ایران و جهان به چاپ رساند. از سال ۴۶ تا ۵۶، در مجموع یازده دوره جشن هنر برگزار شد.

جلال ستاری، در کتاب «در بی دولتی فرهنگ»، به نقل از مهرداد بهار می‌گوید:
من استنباطم راجع به جشنواره‌ها این است که هدف جشنواره، در برگرفتن هر چه بیشتر مردم است. این جشنواره‌ها باید بتوانند توده مردم را به خود جلب کنند. ولی، فکر می‌کنم این جشنواره‌ها، متاسفانه، نمی‌توانند این هدف را برآورده کنند. علتش هم اینست که مسائلی که در این جشنواره‌ها مطرح می‌شود، واقعاً مسائلی نیست که مردم با آنها آشنایی نزدیک داشته باشند؛ شاید بتوان گفت که مردم به نحوی با آنها بیگانه‌اند. و به این علت این جشنواره‌ها نمی‌توانند در توده مردم نفوذ کنند. بنابراین من فکر می‌کنم هدف اصلی‌ای که در این جشنواره‌ها هست، محکوم به شکست است. درست به این علت که ما پایه‌های فرهنگی لازمش را در میان مردم از بین برده‌ایم و پایه‌های جدیدی هم که مناسب زندگی روزانه باشد، در مردم ایجاد نکرده‌ایم. بنابر این، این جشنواره‌ها محکوم به شکست‌اند.

منبع: در بی دولتی فرهنگی، جلال ستاری، تهران، مرکز، 1379، صص ۱۸۰-۱۸۱.

#شرح_عکس

افتتاح #جشن_هنر_شیراز به تاریخ ۴ شهریور ۱۳۵۰ با حضور #فرح_دیبا و #اسدالله_علم وزیر دربار

@oldnewspaper
شناسنامه المثنی صادره برای #فرح_دیبا که در بخش نام القابی چون علیاحضرت شهبانوی ایران نیز ذکر شده است!

مامور تنظیم این سند سیدحسنعلی قائم مقامی رئیس دفتر مخصوص ثبت احوال خاندان سلطنت بود!

#انتشار_با_ذکر_منبع

@oldnewspaper
✳️ تصاویر #چه_گوارا ، #فیدل_کاسترو ، #صدام ، ولادیمیر #لنین ، #استالین، #پوتین بر روی لیوان

طبیعتا صنعت تبلیغات بر روی علائق گروهی از انسان ها به کار خود ادامه می دهد و این افراد بخصوص برخی از آن ها چون استالین و صدام طرفدارانی در میان این بیش از هشت میلیارد انسان روی زمین دارند!

کافی است در اینستاگرام و یا یوتیوب بچرخید می بینید که صفحات متعددی از سوی طرفداران صدام ایجاد و فیلم ها و تصاویر او را بازنشر می کنند چنان چه علاقمندان به شاهان دوره قاجار و پهلوی و ... این کار را انجام می دهند و هیچ نظری در عالم بدون طرفدار نیست!

در دانشگاه و در رشته فلسفه و عرفان درسی داشتیم به نام تاریخ ادیان، در این درس تاریخ انواع ادیان توحیدی و غیر توحیدی را می خواندیم، ادیانی که موقع مرور نظرات معتقدین به آن ها می خندیدیم ولی معتقدینی در طول تاریخ و حتی امروز داشته اند و دارند، تاریخ اندیشه به شدت تراژیک هست!

@oldnewspaper
گفت و گوی نورالدین ‎#کیانوری با روزنامه اطلاعات به مورخه ۱۲ خرداد ۱۳۵۸ و پاسخ او به این سوال که چرا ‎#حزب_توده به جمهوری اسلامی رای آری داد علیرغم این که اکثریت گروه ها و سازمان های چپ در رفراندوم شرکت نکردند!

@oldnewspaper
مرامنامه حزب "مساوات اسلامی" منتشر شده در شماره نخست نشریه "خلق مسلمان"
موسس این حزب ‎#احمد_مفتی_زاده از روحانیون اهل سنت کردستان بود.

"اعطای خودمختاری به کردستان و تقسیم درآمد نفت به تناسب جمعیت در کلیه مناطق کشور" از بندهای این مرامنامه بود.

@oldnewspaper
در شماره نخست نشریه ‎#خلق_مسلمان استفتا و یا اجازه نامه هیئت موسس حزب از ‎#آیت_الله_شریعتمداری و پاسخ ایشان به تاریخ ۲۲ اسفند ۱۳۵۷ در صفحه ۵ منتشر شده بود، در این پاسخ تاسیس حزب مذکور مورد حمایت و عضویت در آن نه تنها بلامانع که وظیفه اسلامی و ملی دانسته می شود
@oldnewspaper
داشتم آرشیو مجلات و روزنامه ها رو مرتب می کردم که به اولین شماره نشریه ‎#خلق_مسلمان ارگان حزب ‎#جمهوری_اسلامی_خلق_مسلمان_ایران منتشر شده در روز اول فروردین ۱۳۵۸ برخورد کردم، دعوت به رای مردم به «جمهوری اسلامی»، مقاله ای در پیگیری سرنوشت ‎#امام_موسی_صدر و ... از مطالب شماره نخست بود

@oldnewspaper
مجله طنز ‎#گل_آقا شهریور ۱۳۷۵ به نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ۱۳۷۶ این گونه می پردازد

@oldnewspaper
روزنامه کیهان، ۴ بهمن ۱۳۵۷
نامه بهائیان مسلمان شده قریه سعدیه شیراز خطاب به محفل ملی بهائیان ایران

@oldnewspaper
پاسخ منفی #پرویز_ثابتی به درخواست #رضا_قطبی پسردایی #فرح_دیبا و مدیر عامل سازمان جشن هنر شیراز برای حضور به همراه همسر در مراسم جشن!

"در اجرای اوامر مقام معاونت یکم به سازمان مزبور توجه داده شد که در تاریخ تعیین شده مقام مدیریت کل نمی تواند در جشن مزبور شرکت نماید"

@oldnewspaper
2024/09/22 05:46:00
Back to Top
HTML Embed Code: