Telegram Web Link
🔻برای تزریق واکسن کرونا، منتظر پیامک وزارت بهداشت باشید

🔹واکسیناسیون علیه کرونا در کشور در چهار فاز برنامه ریزی شده و برای هر فاز هم افراد دارای اولویت مشخص شده اند که تلقیح واکسن بر اساس این اولویت ها و با اطلاع رسانی پیامکی از سوی وزارت بهداشت اعلام می شود. بنابراین برای دریافت و تزریق واکسن کرونا نیازی نیست به مراکز بهداشتی مراجعه کنید و در صف بایستید و طبق اعلام مسوولان فقط منتظر اعلام و پیامک وزارت بهداشت باشید.


@noskhekhanidorehami
‍ علي شاه🖤
عَلي ماه🖤
عَلي راه🖤
عَلي نَصْرُمِن الله🖤
عَلي زِمزِمه ى هَر دِلِ آگاه🖤
عَلي عِينِ يَقينْ است🖤
عَلي بَر هَمه ى خَلْقْ اميرالْمؤمِنينْ است🖤
عَلي كاشِفِ هَر غَم🖤
عَلي بَر هَمه مَرْحَم🖤
عَلي ذِكْرِ لَبِ عيسى بن مَرْيَم🖤
عَلي هَستى خاتَم🖤
عَلي بَرگِ بَراتِ هَمه ى خَلْقْ ز آتَش و جَهَنَّم🖤
عَلي اصلِ وجودْ است🖤
عَلي روى سُجودْ است🖤
عَلي مَعدَنِ جودْ است🖤
عَلي رازونيازْ است🖤
عَلي سوزو گُدازْاست🖤
عَلي مَحْرَمِ راز است🖤
عَلي مُهرِ قبولي نَماز است🖤
عَلي بَرْگ و بَراتْ است🖤
عَلي حَجُّ زَكاتْ است🖤
عَلي تَجَلّي صفاتْ است🖤
عَلي بابِ نِجاتْ است🖤
عَلي حَيّ و مَماتْ است🖤
عَلي رَمْز عُبور و مُرور از روى صراط است🖤
عَلي ساقي كوثَر كه هَمان آب حيات است🖤
فَقَط حِيدَرِ كَرّار امير الْمؤمِنينْ است.

ایام شهادت و سوگواری حضرت علی (ع) تسلیت



@noskhekhanidorehami
🔻شرایط درمان رایگان اعلام شد

شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی:
🔹درمان همه بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی در شهر‌هایی که سازمان، بیمارستان ملکی ندارد در بیمارستان‌های دولتی رایگان است.
🔹همچنین به منظور جلوگیری از تردد و رفاه بیشتر بازنشستگان ۶۵ سال به بالا، درمان آن‌ها حتی در صورت وجود بیمارستان ملکی، در بیمارستان‌های دولتی رایگان است.


@noskhekhanidorehami
🔻 سهمیه واکسن هیچ سالمندی نمی‌سوزد

رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت:
🔹️افراد بالای ۸۰ سال نگران سوختن سهمیه واکسن خود نباشند و سهمیه آنها محفوظ است و کنار گذاشته شده است.
🔹سالمندان بالای ۸۰ سال که طی هفته آینده یعنی از شنبه تا پنجشنبه با آنها تماس گرفته نشد، دوباره وارد سامانه وزارت بهداشت شده و ثبت‌نام کنند.
🔹البته احتمال تماس نگرفتن و پیامک نزدن به این افراد خیلی کم است، مگر اینکه خودشان در ثبت مشخصات دچار مشکل شده باشند.


@noskhekhanidorehami
🔰قرص #تاموکسیفن چیست؟

قرص #تاموکسیفن (Tamoxifen) داروهای هورمونی تعدیل‌کننده انتخابی گیرنده استروژن که برای درمان سرطان پستان و نازایی وابسته بهاولیگومنوره یا آمنوره ثانویه مصرف می‌شود. این دارو به‌صورت قرص خوراکی عرضه می‌شود و در فعالیت استروژن، که هورمونی زنانه است، مداخله می‌کند. استروژن احتمال پیشرفت سرطان در پستان را بالا می‌برد. بیش‌تر از 30 سال است که از تاموکسیفن جهت درمان سرطان پستان زنان و مردان استفاده می‌كنند.


از تاموکسیفن می‌توان در مواردی با تجویز پزشک برای درمان ماستالژی (درد پستان) هم استفاده کرد. همچنین تاموکسیفن باعث افزایش تخمک‌گذاری و بارداری در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی‌كیستیک مقاوم به كلومیفن می‌شود. این دارو از راه مجرای گوارش به طور آهسته جذب می‌شود.

 موارد مصرف

 نازایی
 سرطان پستان
 ماستالژی

 عوارض

 گرگرفتگی، خونریزی‌ واژن، بی‌خوابی، توقف قاعدگی، خارش فرج، اختلالات گوارشی، التهاب تومور، کاهش تعداد پلاکت‌ها یا گلبول‌های سفید خون، احتباس مایعات، طاسی سر، فیبروم رحم، اختلالات بینایی (تغییرات قرنیه، آب مروارید و رتینوپاتی)

 تداخل دارویی

 استروژن‌ها، وارفارین، سایمتیدین، فاموتیدین، رانیتیدین و سایر آنتی‌اسیدها،


مقدار و نحوه مصرف

میزان دقیق مصرف این دارو باید طبق نظر پزشک متخصص تعیین گردد اما به طور معمول برای درمان سرطان پستان در بزرگسالان 10 الی 20 میلی‌گرم از این دارو به صورت دو نوبت در روز (صبح و عصر) مصرف می‌شود.

نکاتی که در ارتباط با مصرف این دارو باید بدانید

مصرف این دارو در خانم‌هایی که سرطان سینه دارند، احتمال پولیپ اندومتر را افزایش می‌دهد.
با مصرف این دارو احتمال ایجاد کیست‌های تخمدان در زنان قبل از دوران یائسگی وجود دارد.
در صورت وجود تاری دید، آب مروارید، کاهش پلاکت‌ها و گلبول‌های سفید و نیز بالا بودن چربی‌های خون، باید با احتیاط مصرف شود.
روش‌های غیر هورمونی جلوگیری از بارداری، طی درمان و به مدت 2 ماه پس از درمان باید مورد استفاده قرار گیرد.
در صورت بروز اختلالات گوارشی مصرف دارو ادامه یابد و در صورت بروز استفراغ زود رس پس از مصرف دارو به پزشک مراجعه شود.
در صورتی که عوارض جانبی شدید باشند، بعضی اوقات کاهش ساده در دوز مصرفی بدون از دست رفتن کنترل بیماری تسکین کافی ایجاد می‌کند.
دارو را در دمای 15-30 درجه سانتی‌گراد و دور از نور نگهداری کنید.
احتمال بی‌نظمی‌های قاعدگی ناشی از دارو را قبل از شروع درمان با بیمار در میان بگذارید.
از قرار گرفتن طولانی مدت در برابر نور خورشید خصوصا اگر پوست حفاظت نشده است، اجتناب کنید.
نظارت پزشکی طی درمان با تاموکسیفن ضروری است.


@noskhekhanidorehami
🔻راه اندازی سامانه ثبت واکسن از امروز

🔹 سامانه ثبت رسمی واکسیناسیون کرونا در ایران به نشانی salamat.gov.ir از امروز شنبه ۱۸ ارديبهشت راه اندازی می شود.
🔹 با راه اندازی این سامانه، افراد با وارد کردن کد ملی و شماره همراه از طریق پیامک زمان مراجعه برای تزریق واکسن به آنها اعلام می شود.


@noskhekhanidorehami
#داکسیپن۱۰

💊دوکسپین از گروه داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای است .

#دوکسپین در درمان افسردگی و اضطراب ناشی از الکلیسم و حالت روانی و حالت های مانیک-افسردگی بکار میرود.
(افسردگی , اضطراب , بی خوابی , کهیر۱)

هشدارهای مصرف داکسیپن® ۱۰ :

در مصرف دوکسپین بیماران دارای اختلالات افسردگی شدید(MDD)، هم بزرگسالان وهم کودکان ، ممکن است وخیم تر شدن وضعیت افسردگی و یا افزایش تمایل به خودکشی یا تغییرات رفتاری غیرطبیعی را تجربه کنند.
در بیماران دارای افسردگی دوقطبی با احتیاط فراوان دوکسپین تجویز شود.اتساع مردمک چشم بدنبال تعداد زیادی از ضد افسردگی ها از جمله دوکسپین می تواند رخ دهد. 
دوکسپین 
می تواند سبب حمله بسته شدن زاویه در بیماران دارای زاویه باریک ذاتی (کسانیکه تحت عمل برداشتن قرنیه قرار نگرفته اند) شود.

عوارض جانبی داکسیپن® ۱۰ :

تهوع , سردرد , خشکی دهان , یبوست , گیجی , استفراغ , خستگی مفرط , تاری دید , بثورات جلدی , افزایش فشارخون , گز گزاندامها , عفونت دستگاه ادراری , ادم , احتباس ادراری , تعریق , کاهش میل جنسی

💯تداخل های دارویی داکسیپن® ۱۰ :

تریمی پرامین , دوبوتامین , ارگوتامین سی , اکسپکتورانت , پیموزاید , ترازودون , ترانیل سیپرومین , زولپیدم , هالوفانترین , پیلوکارپین خوراکی , هوپرزین آ , آرفورموترول , کلرسیکلیزین + فنیل افرین , دس ونلافاکسین , میلناسیپران , پروپیل هگزدرین , زایلومتازولین , آکریواستین + پسودوافدرین , گرپافلوکساسین , اینداپامید , لیز دگزامفتامین , آرسنیک تری اکساید , لورکاسرین , بنزفتامین , دکس فن فلورامین , راساژیلین (رازاگیلین) , سافینامید , پالونوسترون , تاپنتادول , دی اتیل پروپیون , مفلوکین , پتاسیم سیترات , پروکائین آمید , بنزتروپین , تورمیفن , وندتانیب , دروپریدول , کلردیازپوکساید , کلوزاپین , یوهمبین , سیکلوبنزاپرین , پگ اینترفرون آلفا ۲بی , تری فلونوماید , سربرولایزین , فلووکسامین , فلوکستین , مدافینیل , نیلوتینیب , ونلافاکسین , سالبوتامول , سایمتیدین , سیبوترامین , سیزاپراید , گالانتامین , مکلوبماید , کلونیدین , دونپزیل

🔰نکات قابل توصیه برای داکسیپن® ۱۰ :

تا زمانیکه حالت خواب آلودگی ناشی از دوکسپین برطرف نشده است بیماران مصرف کننده دوکسپین باید در انجام کارهای دقیق و کارهایی که نیاز به هوشیاری کامل دارند مانند رانندگی و کار با ماشین آلات احتیاط لازم را بعمل آورند.
در هنگام مصرف دوکسپین از مصرف فرآورده های حاوی الکل خودداری کنید.داروهای خواب آور از جمله دوکسپین ممکن است باعث حالت سردرگمی و گیجی و خواب آلودگی شدید در سالمندان شوند. سالمندان عموما باید با مقدارهای پایین دوکسپین درمان را شروع کنند و حین درمان بدقت تحت کنترل باشند.
اثر ضد اضطراب دوکسپین زودتر از اثر ضدافسردگی آن پدیدار می گردد.شروع اثر ضدافسردگی دوکسپین پس از ۲ تا ۳ هفته می باشد.

@noskhekhanidorehami
🔰معرفی دارو

قرص #Concor #کنکور، متعلق به گروهی از داروها به نام مسدود کننده های بتا است. برای درمان فشار خون بالا (فشار خون بالا)، آنژین (درد قفسه سینه مربوط به قلب)، ریتم نامنظم قلب (آریتمی) استفاده می شود. همچنین به جلوگیری از حملات قلبی در آینده و جلوگیری از میگرن کمک می کند.همچنین برای تسکین علائم ناشی از غده تیروئید پرکار استفاده می شود. ممکن است به تنهایی یا همراه با سایر داروها تجویز شود. دوز و دفعات آن به آنچه مصرف می کنید و شدت بیماری بستگی دارد.
میتوانید با معده خالی یا همراه با وعده غذایی مصرف کنید. اما به طور منظم هر روز در یک زمان مصرف کنید تا بیشترین سود را ببرید. ممکن است چندین هفته طول بکشد تا شما از این دارو بهره کامل ببرید و ممکن است لازم باشد آن را تا آخر عمر مصرف کنید. با این حال، مهم است که به مصرف آن ادامه دهید حتی اگر احساس خوبی داشته باشید. اکثر افراد مبتلا به فشار خون بالا احساس بیماری نمی کنند و در صورت قطع مصرف آن ممکن است وضعیت شما بدتر شود.

عوارض اصلی این دارو خستگی، سردرد، ضربان قلب آهسته، احساس سرگیجه و حالت تهوع است. اینها معمولاً معتدل و کوتاه مدت هستند. همچنین ممکن است در بعضی از افراد تنگی نفس یا فشار خون پایین ایجاد کند. برای کاهش خطر عوارض جانبی پزشک احتمالاً دارو را با دوز کم شروع کرده و به تدریج آن را افزایش می دهد. اگر عوارض جانبی شما را آزار می دهد یا از بین نمی رود با پزشک خود مشورت کنید.

قبل از مصرف، در صورت بروز هرگونه مشکل کبدی، به پزشک خود اطلاع دهید. همچنین ممکن است برای افرادی که ضربان قلب آهسته، مشکلات شدید گردش خون، نارسایی شدید قلب یا فشار خون دارند مناسب نباشد. مادران باردار یا شیرده نیز باید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. شما باید با پزشک خود صحبت کنید تا بفهمید این دارو برای استفاده شما مناسب است یا خیر. برای اطمینان از عملکرد صحیح این دارو باید مرتباً فشار خون خود را چک کنید. از نوشیدن الکل خودداری کنید زیرا ممکن است عوارض جانبی خاصی را افزایش دهد.

موارد مصرف قرص کنکور:

*درمان فشار خون بالا (فشار خون بالا)
*درمان آنژین (درد قفسه سینه مربوط به قلب)
*درمان آریتمی
*پیشگیری از حمله قلبی
*پیشگیری از میگرن

فواید قرص کنکور در درمان فشار خون بالا (فشار خون بالا)

قرص Concor  اثر برخی مواد شیمیایی را بر قلب و عروق خونی شما مسدود می کند. ضربان قلب شما را کند و به ضربان قلب کمک می کند تا با نیروی کمتری کار کند. این فشار خون شما را کاهش می دهد و به شما در کاهش خطر سکته مغزی، حمله قلبی، سایر مشکلات قلبی یا مشکلات کلیوی در آینده کمک می کند. این دارو برای موثر بودن باید به طور مرتب مصرف شود، بنابراین حتی اگر احساس خوبی داشتید به مصرف آن ادامه دهید. بدون صحبت با پزشک متوقف نشوید.

فواید قرص کنکور در درمان آنژین (درد قفسه سینه مربوط به قلب)

قرص Concor  رگ های خونی را شل می کند تا خون بتواند به راحتی در اطراف بدن شما جریان یابد و اطمینان حاصل کند که قلب شما اکسیژن کافی دریافت می کند. این احتمال را کاهش می دهد که به درد قفسه سینه ناشی از آنژین مبتلا شوید. این دارو با کاهش دفعات حملات آنژین می تواند به شما در افزایش توانایی ورزش و ادامه زندگی روزمره کمک کند. شما باید آن را به طور منظم و تا زمانی که برای اثربخشی آن تجویز شده است، مصرف کنید.

فواید قرص کنکور در درمان آریتمی

از قرص Concor  برای تثبیت ریتم قلب (بخصوص فیبریلاسیون دهلیزی) استفاده می شود. به عادی سازی ریتم غیر طبیعی قلب، جلوگیری از وقوع آن در وهله اول یا کاهش سرعت ضربان قلب در طی یک دوره کمک می کند.

فواید قرص کنکور در پیشگیری از حمله قلبی

قرص Concor به کاهش فشار خون شما کمک می کند و خون رسانی به بدن را برای قلب شما آسان می کند. این امر احتمال حمله قلبی شما را کاهش می دهد. اگر بلافاصله پس از حمله قلبی داده شود، می تواند خطر مرگ را نیز کاهش دهد. این دارو برای موثر بودن باید به طور مرتب مصرف شود، بنابراین حتی اگر احساس خوبی داشتید به مصرف آن ادامه دهید. بدون صحبت با پزشک متوقف نشوید.

عوارض جانبی قرص کنکور

بیشتر عوارض جانبی نیازی به هیچگونه مراقبت پزشکی ندارند و با سازگاری بدن با دارو از بین می روند. در صورت پایداری یا نگرانی از پزشک با پزشک خود مشورت کنید

عوارض جانبی شایع Concor

*حالت تهوع
*سردرد
*ضربان قلب آهسته
*خستگی
*یبوست
*اسهال
*سرگیجه
*اندام های سرد

قرص کنکور Concor چگونه کار می کند؟

قرص Concor یک مسدود کننده بتا است که به طور خاص روی قلب کار می کند. با کاهش سرعت ضربان قلب کار می کند و قلب را در پمپاژ خون به دور بدن کارآمدتر می کند.


@noskhekhanidorehami
🔻 آغاز ثبت‌نام واکسیناسیون کرونای افراد بالای ۷۰ سال از روز شنبه

🔹️علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داد: از روز شنبه اول خرداد ماه، سایت salamat.gov.ir برای ثبت‌نام همه افراد بالای ۷۰ سال که واکسن کرونا را تزریق نکرده‌اند، باز می‌شود. پس از تکمیل فرآیند ثبت‌نام برای همه کسانی که ثبت‌نام کرده‌اند، روز، ساعت و نوبت تزریق واکسن اعلام خواهد شد. ضمنا از این پس فقط باید کسانی برای تزریق واکسن مراجعه کنند که پیامک نوبت تزریق واکسن به دست آنها رسیده است.

@noskhekhanidorehami
🔻 جدیدترین نقشه کرونایی کشور منتشر شد/ ۱ خرداد

🔹️شهرستانهای عسلویه و کنگان (استان بوشهر)، چابهار (سیستان و بلوچستان)، بندرعباس، پارسیان، جاسک، رودان و میناب (هرمزگان) در وضعیت قرمز قرار گرفتند.
🔹️ در بعضی از مناطق جنوبی کشور، جهش‌های مربوط به کرونای آفریقای جنوبی و هند گزارش شده‌است. لذا می‌بایست افزایش تعداد بستری در این شهرها را بسیار جدی گرفت.

🔴 ۸ شهرستان قرمز
🟠 ۲۳۳ شهرستان نارنجی
🟡 ۲۰۷ شهرستان زرد
🔵 صفر شهرستان آبی


@noskhekhanidorehami
ترش کردن معده

درمان ترش کردن معده

ترش کردن معده و باد گلو زدن و بدون اراده آب از دهان جاری شدن از علایم سردی معده است

جهت معالجه تا بهبودی صبح ناشتا به میزان یک قاشق چایخوری عسل میل نمایید


@noskhekhanidorehami
ساعت مناسب ازطول روز برای مصرف هر دارو

💊 #ﻭﺍﺭﻓﺎﺭﯾﻦ:

ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻥ ﺳﺎﻋﺖ ۵ ﻋﺼﺮ ﺍﺳﺖ، ﭼﻮﻥ ﻣﻬﻢ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ۲ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ، ﺗﺎ ۲ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﻭﺍﺭﻓﺎﺭﯾﻦ، ﻫﯿﭻ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻧﺸﻮﺩ.

💊 #ﺁﺳﭙﺮﯾﻦ:

ﺁﺧﺮ ﺷﺐﻫﺎ ‏( ﯾﺎ ﺻﺒﺢ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﻭﺩ‏)، ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦﮐﻪ ﭘﯿﮏ ﺍﺛﺮ ﺁﻥ ﺻﺒﺢ ﺯﻭﺩ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﺟﻠﻮﯼ ﺣﻮﺍﺩﺙ ﻗﻠﺒﯽ - ﻋﺮﻭﻗﯽ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﻩ

💊 #ﻧﯿﺘﺮﻭﮐﺎﻧﺘﯿﻦ:

ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ۲ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺷﻮﺩ، ۸ ﺻﺒﺢ ﻭ ۵ ﻋﺼﺮ . ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻤﮏ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﯿﻦ ﺩﻭﺯ ۵ ﻋﺼﺮ ﺗﺎ ۸ ﺻﺒﺢ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ، ﻓﺎﺻﻠﻪﯼ ﺯﯾﺎﺩﺗﺮﯼ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﻮﺩ ﺗﺎ ﺑﺪﻥ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺘﯽ ﺑﺪﻭﻥ ﺩﺍﺭﻭ ﺑﺎﺷﺪ .‏( ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﯿﺘﺮﺍﺕﻫﺎ ، ﺳﺎﻋﺎﺗﯽ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﺑﺪﻥ ﺑﺪﻭﻥ ﺩﺍﺭﻭ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﻣﻘﺎﻭﻡ ﺑﻪ ﺍﺛﺮ ﺩﺍﺭﻭ ﻧﺸﻮﺩ‏).

💊 #ﺩﯾﮕﻮﮐﺴﯿﻦ:

ﺳﺎﻋﺖ ﺧﺎﺻﯽ ﺍﺯ ﺷﺒﺎﻧﻪﺭﻭﺯ ﺫﮐﺮ ﻧﺸﺪﻩ

💊 #ﭘﻼﻭﯾﮑﺲ:

ﺳﺎﻋﺖ ﺧﺎﺻﯽ ﺍﺯ ﺷﺒﺎﻧﻪﺭﻭﺯ ﺫﮐﺮ ﻧﺸﺪﻩ. ‏( ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﺳﺎﻋﺖ ۱۰ ﺻﺒﺢ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﺍﻥ ﭘﻼﻭﯾﮑﺲ ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ

💊 #ﺁﺗﻮﺭﻭﺍﺳﺘﺎﺗﯿﻦ ﯾﺎ ﻗﺮﺹ ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮﻥ‏:

ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻥ ﺷﺐﻫﺎ، ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺍﺳﺖ، ﭼﻮﻥ ﮐﺒﺪ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺷﺐ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﭼﺮﺑﯽ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽﺩﻫﺪ.

💊 #ﺁﺗﻨﻮﻟﻮﻝ:

ﻫﺮﮔﺰ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﺎﻋﺖ ۴ ﻋﺼﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﻧﺸﻮﺩ . ‏(ﺗﺮﺟﯿﺤﺎً ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﺪﻫﯿﺪ‏) ، ﭼﻮﻥ ﯾوک ﺑﺘﺎ ﺑﻼﮐﺮ ﻃﻮﻻﻧﯽﺍﺛﺮ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺷﺐ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﺩ، ﻣﻮﺟﺐ ﮐﺎﻫﺶ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻗﻠﺐ ﺩﺭ ﺣﯿﻦ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﯽﮔﺮﺩﺩ.
#ﺗﺮﯾﺎﻣﺘﺮﻥ_ﺍﭺ #ﻫﯿﺪﺭﻭﮐﻠﺮﻭﺗﯿﺎﺯﯾﺪ #ﻓﻮﺭﺯﻣﺎﯾﺪ #ﻻﺯﯾﮑﺲ
اینها ﻫﻤﮕﯽ ﺩﯾﻮﺭﺗﯿﮏ ‏( ﺍﺩﺭﺍﺭ ﺁﻭﺭ‏) ﻣﯽﺑﺎﺷﻨﺪ، ﺣﺘﻤﺎً ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﺗﺠﻮﯾﺰ ﺷﻮد

زمان مناسب مصرف داروهای مکمل

💊 #ﻛﻠﺴﻴﻢ:

🔶ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻜﻤﻠﻬﺎﻯ ﻛﻠﺴﻴﻢ، ﺷﺒﻬﺎﺳﺖ! ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﮐﻪ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭ ﺷﺐ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﺪ.
🔶ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻛﻠﺴﻴﻢ ﺑﺎ ﺷﻴﺮ ﺧﻴﻠﻰ ﺑﻪ ﺟﺬﺏ ﻛﻠﺴﻴﻢ ﻛﻤﻚ ﻣﻴﻜﻨﻪﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﻧﻮﺷﯿﺪﻥ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﯿﺮ ﺷﺐ ﻫﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﻗﺮﺹ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﺪ.
🔶ﭼﻮﻥ ﻛﻠﺴﻴﻢ ﺗﺎﺣﺪﻭﺩﻯ ﻳﺒﻮﺳﺖ ﻫﻢ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﺎ ﺁﺏ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﺸﻪ

💊 #ﺁﻫﻦ:

🔶ﺁﻫﻦ ﺭﻭ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﻳﺎ ٢ ﺳﺎﻋﺖ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﻣﺼﺮﻑ ﻛﻨﻴﺪ.
🔶ﺍﺻﻮﻻ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﻫﻦ ﺑﺎ ﻣﻌﺪﻩ ﺧﺎﻟﻰ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﻣﺼﺮﻓﻪ ! ﺍﻣﺎ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺍﻳﻨﻜﺎﺭ ﻣﻤﻜﻦ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻮﻥ ﻗﺮﺹ ﺁﻫﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﻣﺸﻜﻼﺕﮔﻮﺍﺭﺷﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﻓﺮﺩ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﻣﻴﻜﻨﻪ، ﻭ ﻧﻬﺎﻳﺘﺎ ﻓﺮﺩ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﻣﻴﺸﻪ ﺁﻫﻦ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻏﺬﺍ ﺑﺨﻮﺭﻩ !
🔶ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﻣﺼﺮﻑ ﻗﺮﺹ ﺁﻫﻦ، ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺷﻴﺮ، ﻟﺒﻨﻴﺎﺕ، ﻧﺎﻥ،ﭼﺎﻯ،ﻓﻴﺒﺮ ﻭ ﻗﺮﺹ ﻛﻠﺴﻴﻢ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﻯ ﻛﻨﻴﺪ ﺯﻳﺮﺍ ﻫﻤﮕﻰ ﺟﺬﺏ ﺁًﻫﻦ ﺭﺍﻛﺎﻫﺶ ﻣﻴﺪﻫﻨﺪ !

💊 #ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦC:

🔶ﺩﻭ ﻧﻜﺘﻪ ﻣﻬﻢ ﺭﻭ ﺩﻗﺖ ﻛﻨﻴﺪ :
ﺍﻳﻦ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ،ﻣﺤﻠﻮﻝ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺁﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﺧﻮﻥ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﮐﻠﯿﻪ ﻫﺎ ﺩﻓﻊ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﻋﻠﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﺐ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﻬﺘﺮ، ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺳﻪ ﻭﻋﺪﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﺩ .
🔶ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C ﻧﺒﺎﯾﺪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﻧﺪ ﭼﻮﻥ ﻣﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﻣﺤﺮﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺷﺨﺺ ﺭﺍ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﺩ .

💊 #ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻨﻬﺎﻯB:

ﻛﻠﻴﻪ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻨﻬﺎﻯ ﺍﻳﻦ ﮔﺮﻭﻩ (B1 -B12) ﻣﺤﻠﻮﻝ ﺩﺭ ﺁﺑﻨﺪ ﭘﺲ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻏﺬﺍ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎﻣﻴﻮﻩ ﻭ ﺳﺒﺰﻳﺠﺎﺕ ﺧﻮﺭﺩﻩﺷﻮﻧﺪ .

💊 #ﺭﻭﻯ_ﺯﻳﻨﻚ‏:

🔶ﺑﺘﺎﺯﮔﻰ ﺯﻳﺎﺩ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﻮﺟﻪ ﻗﺮﺍﺭﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﻛﻤﻚ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺑﻪ ﻛﺎﻫﺶ ﺭﻳﺰﺵ ﻣﻮ ﻭ ﺗﻘﻮﻳﺖ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺍﻳﻤﻨﻰ ﺑﺪﻥ.
🔶ﺍﻳﻦ ﻗﺮﺹ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻌﺪﻩ ﺧﺎﻟﻰ ﺑﺨﻮﺭﻳﺪ
🔶ﺍﮔﺮ ﻗﺮﺹ ﺁﻫﻦ ﻣﻴﺨﻮﺭﻳﺪ، ٦ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺎ ﻣﺼﺮﻑ ﻗﺮﺹ ﺭﻭﻯ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ‏( ﺑﺎﻫﻢ ﺗﺪﺍﺧﻞ ﺩﺍﺭﻥ‏)
🔶ﻣﺼﺮﻑ ﻗﺮﺹ ﺭﻭﻯ ﺑﺎ ﺳﺎﻳﺮ ﺩﺍﺭﻭﻫﺎ ﺣﺪﺍﻗﻞ ٢ ﺳﺎﻋﺖ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ

💊 #ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦE:

🔶ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻥ، ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﻏﺬﺍﺳﺖ، ﺯﻳﺮﺍ ﻳﻚ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﻣﺤﻠﻮﻝ ﺩﺭ ﭼﺮﺑﻰ ﺍﺳﺖ
🔶ﻗﺮﺻﻬﺎﻯ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ E ﺭﺍ ﺑﺎﻳﺪ ﻳﻜﺠﺎ ﻗﻮﺭﺕ ﺑﺪﻫﻴﺪ ! ﻧﺼﻒ ﻛﺮﺩﻥ، ﺣﻞ ﻛﺮﺩﻥ ﻳﺎ ﺟﻮﻳﺪﻥ ﺍﻳﻦ ﻗﺮﺹ ﻣﻤﻨﻮﻉ ﺍﺳﺖ.

💊 #ﺍﻣﮕﺎ3:

🔶ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﮕﺎ 3 ﺭﺍ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﻭﻋﺪﻩ ﻏﺬﺍﯼ ﺍﺻﻠﯽ ﻣﺼﺮﻑﮐﺮﺩ ﺯﯾﺮﺍ ﻣﮑﻤﻞ ﺁﻥ ﻧﻮﻋﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻏﺬﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﺟﺬﺏ ﻣﯽﺷﻮﺩ.

🔶ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻥ ﺩﭼﺎﺭ ﺿﻌﻒ ﺩﺭ ﭘﺎ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ، ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﻣﮑﻤﻞ ﺭﺍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪ

🔶ﻗﺮﺹ ﺟﻮﻳﺪﻩ ﻳﺎ ﺣﻞ ﻧﺸﻮﺩ، ﻗﻮﺭﺕ ﺑﺪﻫﻴﺪ ‏( ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻭﻳﺘﺎﻣﻲ ﺍﻯ‏)

🔶ﻣﺼﺮﻑ ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ E ﺑﺎ ﺍﻣﮕﺎ 3 ﻣﻔﻴﺪ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺍﻳﻦ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﺟﻠﻮﻯ ﺍﻛﺴﻴﺪﺍﺳﻴﻮﻥ ﻣﻀﺮ ﺍﻣﮕﺎ 3 ﺭﺍ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ

🔶ﻓﻘﻂ ﻛﺴﺎﻧﻰ ﻛﻤﺒﻮﺩ ﺍﻣﮕﺎ ٣ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺑﺎﻳﺪ ﻣﻜﻤﻞ ﺁﻧﺮﺍ ﻣﺼﺮﻑ ﻛﻨﻨﺪ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻫﻔﺘﻪ ﻛﻤﺘﺮ ﺍﺯ ٣ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﺎﻫﻰ ﻣﻴﺨﻮﺭﻧﺪ ‏( ﻫﺮ ﻭﻋﺪﻩ ١٠٠ ﮔﺮﻡ ﻣﺎﻫﻰ ‏)

💊 #ﻓﻴﺒﺮﻫﺎ:

🔶ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﻓﯿﺒﺮ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ، ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﯾﺎ ﮐﺎﻫﺶ ﻭﺯﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ، ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺬﺏ ﺁﻥ ﺻﺒﺢ ﺍﺳﺖ
🔶ﻻﺯﻡ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻗﺮﺹ ﻫﺎﯼ ﻣﮑﻤﻞ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻨﯽ ﻭ ﺍﻣﻼﺡ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺁﻥ ﻣﯿﻞ ﻧﺸﻮﻧﺪ ﭼﻮﻥ ﻓﯿﺒﺮ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﭘﻮﺷﺸﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺭﻭﺩﻩ ﻋﻤﻞ ﻣﻴﻜﻨﺪ ﻭ ﻣﺎﻧﻊ ﺟﺬﺏ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.

💊 #ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦA:
ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻏﺬﺍ ﻣﻴﻞ ﺷﻮﺩ.

💊 #ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦD:
ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻏﺬﺍ ﻣﻴﻞ ﺷﻮﺩ.

💊 #ﭘﺮﻭﺑﻴﻮﺗﻴﻜﻬﺎ:

ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﻏﺬﺍ ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﻣﺨﺼﻮصٱ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﻧﺪ ﭼﻮﻥ ﺟﺬﺏ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ..

@noskhekhanidorehami
تازه‌ترین نقشه #کرونا در ایران (13 خرداد)

🔸بعضی شهرستانهای قرمز با انتشار ویروس هندی و آفریقای جنوبی مواجه هستند. در صورت عدم رعایت پروتکلها، احتمال شروع موج جدید کرونا جدی است.

آمار شهرستان‌ها:
🔴 ۱۶ شهرستان قرمز
🔸 ۲۰۱ شهرستان نارنجی
🔹 ۲۳۱ شهرستان زرد


@noskhekhanidorehami
داروی #لیتیم (#lithium):
📝عوارض جانبی:
#ادم
تغییر در #ECG
در مواردی #آکنه و جوش
#کم_کاری_تیروئید (#هایپوتیروئیدی)
#لکوسیتوز و افزایش #لوکوسیت های خونی؛ از این خاصیت دارو در افراد دچار #لکوپنی (کاهش گلبول های سفید خون) استفاده درمانی می شود.
از نظر گوارشی باعث ایجاد #تهوع و #استفراغ می شود که می توان دارو را در دوز های منقسم مورد مصرف قرار داد یا از فرم های آهسته رهش دارو استفاده کرد.
از نظر نورولوژی لیتیم باعث #لرزش دست و #ترمور می شود و برای جلوگیری از این عارضه می توان دوز دارو را کاهش داد یا از #پروپرانولول (#propranolol) بسته به شرایط بیمار استفاده کرد.
از نظر کلیوی لیتیم باعث ایجاد #دیابت_بی_مزه #نفروژنیک می شود و باعث #پلی_اوری (#پر_ادراری) و #پلی_دیپسی (#پرنوشی) می شود.
به این افراد توصیه می شود نمک مصرفی خود را کاهش ندهند زیرا که کمبود سدیم باعث افزایش بازجذب لیتیم و افزایش سطح سرمی دارو و ایجاد سمیت آن می شود و یا با تشخیص و نظر تیم درمانی از داروی #آمیلوراید استفاده شود.
در مسمومیت ملایم لیتیم علائمی مانند لتارژی، ضعف عضلانی، تهوع، بی قراری ایجاد می شود.
در مواردی شدیدتر علائمی مانند ترمور، کندی در صحبت کردن، تاری دید، توئیچ عضلانی و گیجی می شود.
و در سمیت های بسیار شدید تر موجب عوارض قلبی، نارسایی شدید کلیه، #تشنج و #کما خواهد شد.


@noskhekhanidorehami
داروهای ضد درد وضد تب وضد التهاب:
۱-ضد درد قوی:
#مرفین---#پتیدین---#متادون---#فنتانیل---#پنتازوسین---#ترامادول---#اکسی_کدون---#آلفنتانیل---#بوپرونورفین---#فنازوپریدین---#رمیفنتانیل---#سوفنتانیل

۲-داروهای ضد درد معمولی:

الف)داروهای ضد درد وضدتب:
#استامینوفن---#آکسار

ب)داروهای ضددرد وضد تب وضد التهاب(ضدالتهاب غیر استروئیدی):
#ناپروکسن---#پیروکسیکام---#سلکوکسیب---#ایبوبروفن---#مفنامیک_اسید---#ملوکسیکام---#ایندومتاسین---#دیکلوفناک---#کتورولاک---#تولمتین---#آسپرین---#بنزیدامین_هیدروکلراید---#چیلدرن_کلد---#ادولت_کلد---#منتول_سالیسیلات---#پدیاتریک_گریپ---#متیل_سالیسیلات

۳-داروهای ضد آرتریت روماتوئید:
#متوتروکسات---#آزاتیوپورین---#کلروکین---#سولفاسالازین---#لفلونامید---#آدالیموماب---#آناکینرا---#اتانرسپت---#اتودولاک---#اتوریکوکسیب---#اینفلکسیمب---#کتوپروفن---#سدیم_آروتیومالات---#سولینداک

۴-داروهای ضد اختلالات استخوانی:
#آلندرونیت---#پامیدرونات---#زولدرونیک_اسید---#کلسی_تونین---#کلسی_تریول---#رالوکسیفن---#سیناکلست---#ریزدرونات---#تری_پاراتید و #مکمل_های_کلسیم(توام با ویتامین D)

۵-داروهای ضد میگرن:
#سوماتریپتان---#ارگوتامین_سی---#دی_هیدرو_ارگوتامین---#ریزاتریپتان---#آلموتریپتان_مالات---#التریپتان---#ناراتریپتان---#پیزوتیفن---#زولمیتریپتان

۶-داروهای ضدالتهاب استروئیدی(کورتیکواستروئیدها):
#بکلومتازون---#بتامتازون---#بودسوناید---#کلوبتازول---#دزوکسی_کورتیکواسترون_استات---#فلودروکورتیزون---#فلوسینولون---#فلوتیکازون---#هیدروکورتیزون---#متیل_پردنیزولون---#مومتازون---#پردنیزولون---#پردنیزون---#تریامسینولون---#دگزامتازون---#تتراکوزاکتاید--#فلورومتولون--#ریمکسلون

۷-مسدودکننده های مسیر انتقال درد:
#آتراکوریم_بسیلات---#پانکرانیوم_بروماید---#سوکسینیل_کولین---#پیپکرونیوم_بروماید

۸-داروهای شل کننده عضلات:

#باکلوفن---#بوتولینوم_توکسین---#دانترولن---#متوکاربامول---#تیزانیدین



@noskhekhanidorehami
🔻بحران تامین دز دوم واکسن کرونا

🔹با آغاز نوبت دز دوم واکسیناسیون افراد بالاتر از ۷۵ سال، سالمندان از کمبود واکسن کرونا ابراز نگرانی کرده اند.
🔹دبیرعلمی کمیته کوید ۱۹ هم با تایید این موضوع گفته که وزارت بهداشت در زمینه تامین دز دوم مشکل دارد.
🔹اما وزارت بهداشت گفته به زودی تزریق دوز دوم واکسن سالمندان آغاز می‌شود.
🔹مقامات بهداشتی کشور انگشت اتهام را به سمت شرکت‌های خارجی گرفته و می‌گویند که بدقولی کرده و هنوز دُز دوم واکسن را ارسال نکرده‌اند.
🔹برخی از رسانه‌ها هم ادعا کرده اند که واکسن‌های وارد شده به کشورمان، به زودی به اتمام رسیده و واکسیناسیون متوقف می‌شود.
🔹مقامات بهداشتی این موضوع را رد کرده و گفته اند که می‌توان با واکسن ایرانی کمبود واکسن را جبران کرد./فرارو


@noskhekhanidorehami
🔻بستری در بیمارستانها فقط با ارائه کد ملی/توقف چاپ تمام دفترچه ها از اول تیرماه

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران:
🔹زمانبندی صورت گرفته در توقف چاپ دفترچه های بیمه که از فروردین امسال کلید خورد، تیرماه نیز به صورت کامل در تمام پنج صندوق بیمه ای این سازمان بیمه گر، حذف می شود.
🔹از دو سال قبل سازمان بیمه سلامت این کار را آغاز کرده است و اکنون خدمات بستری در کل کشور فقط با ارائه کد ملی و بدون دفترچه بیمه انجام می‌شود.


@noskhekhanidorehami
🔻دوز دوم واکسیناسیون کرونا تنها با دریافت پیامک / اعلام گروه سنی جدید؛ بزودی

رییس شبکه بهداشت وزارت بهداشت:
🔹 تمام افرادی که منتظر دریافت دُز اول یا دوم واکسن کرونا هستند، پیامک دریافت خواهند کرد.
🔹 توزیع یک میلیون دُز واکسن وارداتی کرونا از دیروز آغاز شده است و نیمی از آن روز گذشته و نیم دیگر آن امروز توزیع می‌شود.
🔹 ان شاءالله طی روزهای آتی هم قرار است یک میلیون دُز دیگر واکسن کرونا هم به کشور وارد شود.
🔹 احتمالا به زودی گروه سنی دیگری را برای دریافت واکسن اعلام کنیم.
🔹 فعلا در حال تزریق واکسن به گروه سنی ۷۰ سال به بالا و لکه‌گیری افراد جامانده هستیم./ایسنا


@noskhekhanidorehami
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌸برخیز که موکب رضا آمده است
🎊سلطان سریر ارتضا آمده است
🌸ای تشنه ی
🎉آب چشمه ی رحمت حق
🌸سرچشمه ی رحمت خدا آمده است

میلاد
امام رضا علیه السلام امام مهربانی ها مبارک🌸

@noskhekhanidorehami
🔻 واکسیناسیون معلمان از مرداد

🔹️ مدیرکل سلامت آموزش‌وپرورش:امیدواریم همانطور که به ما قول داده شده، واکسیناسیون معلمان در مرداد ماه انجام شود تا مدارس بتوانند از مهرماه با دستورالعمل‌های جدیدی که نوشته می‌شود، بازگشایی شوند.

🔹️ واکسن‌های  موجود هیچکدام مجوز استفاده زیر ۱۸ سال را ندارند. بنابراین در کشورها برای بچه‌های زیر ۱۸ سال چه دانش‌آموز و چه سایر افراد، واکسیناسیون در برنامه نیست.


@noskhekhanidorehami
2024/10/01 04:58:33
Back to Top
HTML Embed Code: