Telegram Web Link
🔻 به یاد صدها کودکی که خونشان را بر زمین ریختند و دیگر زنگ ماه مهر را نشنیدند

نامه‌ی احمدرضا حائری از زندان قزل‌حصار


احمدرضا حائری، زندانی سیاسیِ محبوس در زندان قزل‌حصار، به مناسبت اول مهرماه و بازگشایی مدارس، در نامه خود از زندان از کودکانی یاد می‌کند که توسط جمهوری اسلامی کشته شده‌اند یا همچون دختر ۱۰ ساله خود از مراقبت پدر و مادرِ زندانی و اعدام شده محروم گشته‌اند.

احمدرضا حائری، فعال حقوق بشر و زندانی سیاسیِ محبوس در زندان قزل‌حصار، به مناسبت اول مهرماه و بازگشایی مدارس، در یک نامه از مکالمات تلفنی خود خود با دختر ۱۰ ساله خود «هستی» می‌نویسد که برای سومین سال پیاپی در اول مهر از او دور بوده است. او از کودکانی چون کیان پیرفلک و محسن محمدپور (کودک کار ۱۷ ساله، کشته‌شده در آبان ۹۸) یاد می‌کند که جمهوری اسلامی «با قساوت خونشان را بر زمین ریخت و دیگر زنگ ماه مهر را نشنیدند»؛ و همچنین کودکانی که از مراقبت پدرومادر زندانی یا اعدام شده خود محروم شده‌اند:

با گرامی‌داشت یاد قاسم آبسته، ایوب کریمی، آسو عبدالهی و صدها زندانی سیاسی و عقیدتی دیگری که در این سال‌ها به دار آویخته شدند تا امروز کودکانشان مهری بدون مهربانی پدر یا مادر را تجربه کنند. و با درود به معلمانی که درس آزادگی را به فرزندان‌ این سرزمین می‌آموزند.

احمدرضا حائری که از شهریور ۱۴۰۱ در زندان محبوس است، پیش از این در یک نامه‌ سرگشاده شکنجه و آزار سامان یاسین را افشا کرده بود و طی چندین نامه نظام قضایی را به نقد کشیده و آن را «آپارتاید قضایی» خوانده بود. او اردیبهشت سال جاری به دلیل «اعتراض به وضعیت بغرنج سامان یاسین»، که در آن زمان محکوم به اعدام بود، از بند عمومی زندان قزل‌حصار به سلول انفرادی بند امن واحد سه منتقل شد.

حائری به خاطر اطلاع‌رسانی در مورد نقض حقوق بشر در زندان با یک پرونده قضایی جدید روبرو است که به دلیل رعایت نشدن مراحل قانونی ابلاغیه، تا کنون حاضر به حضور در بازپرسی شعبه یک دادگاه انقلاب کرج نشده است. او در کنار سایر زندانیان سیاسی قزل‌حصار و دیگر زندانیان در اوین، مشهد، خوی، سقز و … در کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» بارها در اعتصاب بوده و نسبت به نقض حقوق زندانیان افشاگری کرده‌ است.

متن کامل نامه احمدرضا حائری را در ادامه بخوانید:

تماس تلفنی:
هستی: بابا راستی یه سوال؟ شما زندان اوین راحت‌تر بودی یا قزل‌حصار!؟
من: عزیزم سوال سختیه! اوین یه بدی‌‌هایی داشت، اما یه سری امکاناتش بیشتر بود، قزل‌حصار هم خوب کمی پیچیده‌ است وضعیتش!
هستی: اما بابا به نظرم اشتباه جواب دادی!
من: چرا!؟
هستی: چون باید می‌گفتی هیچ‌کدوم!
من: قربونت برم من، کاملاً درست می‌گی! جواب اشتباهی دادم، اوین باشه یا قزل‌حصار یا تهران بزرگ! هیچ‌کدوم خوب و راحت نیست! این اشتباه‌ترین جوابی بود که توی زندگی به یک سوال دادم!!

پی‌نوشت: یاد پارسال افتادم، که به قزل‌حصار تبعید شدیم، آن روزها هم نزدیک مهر بود. در بند امن تماس سه دقیقه‌ای در روز داشتیم؛ در اولین مکالمه با صدای بغض‌آلود پرسید: «بابا چرا شما را بردن "اوین حصار"»!؟

از ۹۸ به این سو، این سومین مهرماهی است که نخستین روز رفتن دخترکم به مدرسه را پشت میله‌های زندان بودم، نه در کنارش! مهر ۱۳۹۹ که در زندان تهران بزرگ دربند بودم، مهر پارسال و اکنون نیز مهر ۱۴۰۳!
روشنگری «هستی» به عنوان دختربچه‌ای ۱۰ ساله درباره رنج زندان که از اعماق وجودش برمی‌خواست؛ پاسخی بود در خور به دوستانی که چند وقت اخیر به بهانه اختلاف نظرهای سیاسی یا غیرسیاسی در داخل زندان، «سیاهی» زندان را «سفید» جلوه می‌دادند، یا دست‌کم حاصل نوشته‌هایشان این بود.
زندان بد است، و هیچ کسی نباید به خاطر عقاید سیاسی، مذهبی و یا فقر شدید و تضاد طبقاتی حاکم بر جامعه و نتایج آن زندانی شود. درد دلم به خصوص درباره زندانیان غیرسیاسی را اگر بر کاغذ آورم، مثنوی هفتاد من کاغذ خواهد شد. اما فعلاً به همین پاسخ دخترکم اکتفا می‌کنم.

به یاد همه دختران و پسرانی که در این سال‌ها روز اول مدرسه را در حالی سپری کردند که پدر یا مادرشان به خاطر عقاید سیاسی، مذهبی و… پشت میله‌های زندان دربند بودند؛ و به یاد محسن، کیان و صدها کودک و نوجوانی که در همه این سال‌ها با قساوت خونشان را بر زمین ریختند و دیگر زنگ ماه مهر را نشنیدند، و با گرامی‌داشت یاد قاسم آبسته، ایوب کریمی، آسو عبدالهی و صدها زندانی سیاسی و عقیدتی دیگری که در این سال‌ها به دار آویخته شدند تا امروز کودکانشان مهری بدون مهربانی پدر یا مادر را تجربه کنند. و با درود به معلمانی که درس آزادگی را به فرزندان‌ این سرزمین می‌آموزند.

احمدرضا حائری
زندان قزل‌حصار 
اول مهر ۱۴۰۳

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ما با هم فرق میکنیم…
ویدیوی تلخی که محمد جواد قاسمی یکی از جانباختگان حادثه معدن طبس منتشر کرده بود.


#جان_دربرابرنان
@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«برای آزادی توماج‌ها، دایه میناها، برای آزادی همه زندانیان سیاسی و حمایت از مادر گوهر عشقی عزیز در این مسیر
برای یادآوری به مسعود پزشکیان در زمان سخنرانی و صحبت از وجود آزادی در ایران»

#زن_زندگی_آزادی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«کارگر معدن که برادرش را در انفجار معدن معدنجو از دست داد: "یک روز پیش از حادثه، کارگران نشست گاز را به اطلاع مدیران رساندند اما گفتند بروید و کار کنید"
اما احمد میدری ، وزیر کار ج ا می گوید: قابل پیش بینی نبود.
مثل سایر مقامات درباره سایر موارد»

از حساب ایکس روزبه بوالهری، روزنامه‌نگار

#کارگران_معدن
#معدن_طبس

@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اقرار نماینده مجلس درباره حادثه معدن طبس:
در بازدیدی که قبل از حادثه در آنجا داشتم به جرئت میتوانم بگویم که هرگونه اعتراض کارگران در آن معادن معادل اخراجشان بود! به این موضوع رسیدگی کنید

#کارگران_معدن
#جان_دربرابرنان

@nedaeziran
‏در حمایت از کارگران  معدن طبس و جانباختن ده ها کارگر و علیه فاجعه ی انسانی که روزانه در معادن و محیط های کارگری ادامه دارد
#ایرانم_اعتصاب


از صفحه اکس (توییتر سابق) اسماعیل بخشی

#محاکمه_عاملان_جنایت_معدن_طبس
@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یکی از اعضای خانواده‌های کارگران جان‌باخته در معدن می‌گوید
«در آمبولانس بسته نمی‌شد به زور و با پا جنازه‌های سوخته شده را به داخل هل می‌دادند!»
او همچنین می‌گوید یک زن که همسرش کشته شده بود درخواست می‌کرد که جنازه‌ها را با عزت حمل کنند.

کارگران در ایران، تا وقتی که زنده هستند، حقوق و مزایاشان به تعویق می‌افتد، حقوقی که متناسب با سختی کارشان نیست، بعد که اینگونه مظلومانه می‌میرند هم با پیکرشان محترمانه رفتار نمی‌شود!

💥ما خواهان محاکمه عاملان جنایت معدن طبس هستیم.
@nedaeziran
یک‌شنبه ۱ مهر ۱۴۰۳، صفحه اینستاگرام مختص به پخشان عزیزی خبر داد که مقامات امنیتی زندان اوین از مراجعه او به پزشک متخصص جلوگیری کرده‌اند.

« مقام‌های امنیتی زندان اوین با وجود این‌که پخشان نیاز شدید به معاینه پزشک متخصص دارد، از مراجعه ایشان به پزشک متخصص جلوگیری کرده‌اند. وی از سردردهای شدید رنج می‎برد و پیشتر خانواده او، تمامی هزینه‌های معاینات تخصصی وی را تقبل و پرداخت کرده‌اند، با این وجود تاکنون از اعزام وی ممانعت شده است.»
پخشان عزیزی، فعال حقوق زنان، شهروند کرد اهل مهاباد، فارغ‌التحصیل مددکاری اجتماعی از دانشگاه علامه طباطبایی تهران در تاریخ ۱۳ مرداد ١۴٠٢ توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. وی مدت‌ها از حق دسترسی به وکیل و امکان ملاقات با خانواده محروم ماند و نهایتا پس از ۴ ماه بازجویی به بند زنان این زندان انتقال یافت، وی نهایتا  در تاریخ ۲مرداد ۱۴۰۳، توسط قاضی ایمان افشاری به اتهام «بغی و عضویت در گروه‌های مخالف نظام» به اعدام محکوم شد.

#پخشان_عزیزی
#زن_زندگی_آزادی
#نه_به_اعدام
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@nedaeziran
#شاهرود
تجمع اعتراضی  راهداران شهرستان های شاهرود و میامی   برای ششمین روز متوالی
در اعتراض به  احقاق حقوق خود و اجرای چارت راهداری و حمل و نقل
سه‌شنبه ۳ مهر
@nedaeziran
جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰ زن بهائی در اصفهان برگزار شد

جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات #ندا_بدخش، #آرزو_سبحانیان، #یگانه_روح_بخش، #مژگان_شاهرضایی، #پرستو_حکیم، #یگانه_آگاهی، #بهاره_لطفی، #شانا_شوقی_فر، #نگین_خادمی و #ندا_عمادی، شهروندان #بهائی برگزار شد.

در جریان این جلسه که دوشنبه ۲ مهر ۱۴۰۳، در شعبه اول دادگاه انقلاب اصفهان به ریاست قاضی توکلی برگزار شده است، این شهروندان از بابت اتهامات انتسابی تبلیغ علیه نظام، با حضور وکلا، به دفاع از خود پرداختند. آنان در بخشی از دفاعیات خود، به آزارهای فیزیکی و کلامی که در جلسات بازجویی روی داده بود اشاره کرده اند و قاضی دادگاه، از این موضوع اظهار تعجب و بی اطلاعی کرده است.

#داشتن_عقیده_جرم_نیست
@nedaeziran
من یک نفرم، یکی از بیشمار زنان شهر

#مهسا_امینی

ما زنانی هستیم که در برابر این حکومت ضدزن سر خم نمی‌کنیم و برای فردایی آزاد و برابر و فرو ریختن دیوارهای استبداد قدم در راه مبارزه گذاشتیم.
تا همیشه
#زن_زندگی_آزادی

@nedaeziran
2024/10/01 09:32:40
Back to Top
HTML Embed Code: