Telegram Web Link
گزارشی از آخرین وضعیت ماندانا کریمی بختیاری در زندان اوین

ماندانا کریمی بختیاری، زندانی سیاسی دوران محکومیت خود را در زندان اوین سپری میکند. وی پیشتر توسط دادگاه انقلاب تهران به پنج سال حبس محکوم شده است.


یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی ضمن تایید این خبر گفت: “خانم کریمی، حدودا پنجاه و پنج ساله که پیشتر توسط شعبه بیست و هشت دادگاه انقلاب تهران به پنج سال حبس محکوم شده بود، در تاریخ بیست و یکم خردادماه، جهت اجرای حکم حبس توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود بازداشت و به بند زنان زندان اوین منتقل شد.”

#زن_زندگی_آزادی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@nedaeziran
🔺احضار یک معلم به دادسرا با شکایت آموزش‌وپرورش جمهوری اسلامی

نرگس ملک‌زاده، معلم و فعال صنفی فرهنگیان ساکن تهران، با شکایت وزارت آموزش‌وپرورش جمهوری اسلامی به دادسرا احضار شد.

طبق ابلاغیه ارسالی، نرگس ملک‌زاده باید بابت اتهام انتسابی "گزارش خلاف واقع و نشر اکاذیب"، روز دهم تیرماه در دادسرا حاضر شود.

@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کارگران پروژه ای نیروگاه سیکل ترکیبی #ارومیه  به اعتصابات سراسری کمپین ۱۴٫۱۴ ملحق شدند.

@nedaeziran
تحصن کارگران بومی اخراجی پتروشیمی ارغوان‌گستر ایلام

کارگران بومی اخراج‌شده پتروشیمی ارغوان‌گستر ایلام سومین هفته تجمع و تحصن اعتراضی مقابل ساختمان استانداری را پشت سر گذاشته‌اند، اما تاکنون مسئولان حاضر به پاسخگویی به معترضان نشده‌اند.

#بازگشت_به_کار_کارگران_اخراجی
#اعتراضات_اعتصابات_کارگری

@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
🔻اعتصابات کارگران پروژه‌ای نفت، گاز و پتروشیمی و نمایش انتصابات

روز ۲۰ خرداد تبلیغات “انتخابات” ریاست جمهوری ۱۴۰۳ شروع شد و در خلال این روزها، هر کدام از کاندیداها شاهد تجمعات متعددی از سوی طبقه کارگر‌ و درد مشترک نیروی کار بودند.
کاندیداها اعتصاب عظیم کارگران پروژه‌ای نفت، گاز و پتروشیمی را نظاره و مبارزات کارگران ارکان ثالث و قراردادی نفت و گاز را هم مشاهده کردند.
کاندیداها شاهد تجمع بازنشستگان در روزهای ۲۰ خرداد و ۲۳ خرداد در مقابل سازمان برنامه و بودجه بودند و همچنین تجمع بازنشستگان مخابرات و فرهنگیان و بازنشستگان تأمین اجتماعی را در شوش، اصفهان، زنجان، تبریز، سنندج و شهرهای دیگر را نیز دیدند‌.
کاندیداها می‌دانند مزد کارگر زیر خط فقر است و تازه از همان مزد ناچیز مالیات نیز کسر می‌شود. می‌دانند که تورم در سال گذشته بیش از ۴۰ درصد بود و وزیر قلدر کار، بدون تایید نماینده کارگران، ۲۲ درصد و ۳۵ درصد افزایش دستمزد را تصویب کرد.
کاندیداها از گرانی و تورم بی‌سابقه و وضع معیشت کارگران خبر دارند؛ جالب است که دیگر حتی زحمت وعده‌ دروغ هم به خودشان نمی‌دهند! در عوض همگی وعده افزایش قیمت بنزین را دادند و برای خوشایند سرمایه‌داران وعده افزایش هر چه بیشتر خصوصی‌سازی و رسیدگی به مشکلات اتاق بازرگانی و سرمایه‌داران را تکرار کردند.
با تجربه چندین ساله از سرکوب و استثمار سازمان‌یافته، ما هیچ امیدی به حل مشکلات طبقه کارگر از سوی نمایندگان طبقه سرمایه‌دار نداریم و تنها متکی به مبارزات متحدانه کارگران برای احقاق حقوق‌مان هستیم.
خواسته‌های حداقلی ما شامل افزایش دستمزد مطابق با سبد معیشت، بریدن دست پیمانکاران و اجرای طرح ۱۴ روز کار و۱۴ روز مرخصی در شرایط طاقت فرساو برای کمی قابل تحمل‌تر کردن شرایط اسفباری است که سرمایه‌داران و پیمانکاران زالو صفت و حامیانشان برای ما به وجود آورده‌اند.

ما دوست و دشمن طبقاتی‌مان را تشخیص می‌دهیم و می‌دانیم که تا قدرت‌ در دست سرمایه‌داران است ما کارگران چاره‌ای جز مبارزه طبقاتی و متشکل برای رفاه و آزادی‌مان نخواهیم‌ داشت.

کارگران بیدارند
از استثمار بیزارند

جمعی از کارگران پروژه‌ای عسلویه و جنوب کشور
چهارشنبه ششم تیرماه ۱۴۰۳

@nedaeziran
🔺عفو بین‌الملل: توماج صالحی باید فوری و بی‌قید و شرط آزاد شود

سازمان عفو بین‌الملل با انتشار پیامی ضمن اشاره به لزوم پایان طولانی کردن روند قانونی رسیدگی به پرونده توماج صالحی، تاکید کرد: "باید او فورا و بدون قید و شرط آزاد شود."

این سازمان یادآوری کرده که توماج صالحی از حق حقوق بشر مسالمت‌آمیز خود استفاده کرده و اساسا نباید به صورت خودسرانه بازداشت می‌شد، چه برسد به این که تحت نقض مکرر حقوق بشر قرار گیرد.

به تازگی پس از مدت‌ها تلاش و فشار فعالان و آزادی‌خواهان حکم اعدام ‎توماج صالحی در دیوان عالی جمهوری اسلامی نقض و پرونده برای بررسی مجدد به شعبه هم‌عرض فرستاده شد.

همچنین، حکم قبلی دادگاه انقلاب نیز که منجر به محکومیت شش سال و سه ماه حبس توماج شده بود نقض و برخلاف قانون تشخیص داده شد.

@nedaeziran
🔺پیوستن آرمیتا پاویر و مریم بایرامیان به کارزار «سه‌شنبه‌های بدون اعدام»

برخی منابع حقوق بشری اعلام کردند که دو زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان تبریز به کارزار «سه‌شنبه‌های بدون اعدام» پیوستند.

«آرمیتا پاویر» و «مریم بایرامیان» به این کارزار پیوسته‌اند که در اعتراض به صدور و اجرای احکام اعدام در زندان‌های ایران وارد «بیست‌ودومین هفته» شده است.

@nedaeziran
🔴اطلاعیه انجمن خانواده‌های دادخواه آبان: نه به"  انتخابات و دموکراسی فرمایشی "

انجمن خانواده‌های دادخواه آبان، متشکل از خانواده‌هایی که حکومت ایران فرزندان آن‌ها را در اعتراضات آبان ۱۳۹۸ کشت، با انتشار اطلاعیه‌ای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران را «دموکراسی فرمایشی» نامید و اعلام کرد که در این انتخابات شرکت نخواهد کرد.
در این اطلاعیه آمده است که مردم ایران در ۴۵ سال گذشته «بارها صبورانه کوشیدند با اعتراضات مسالمت‌آمیز، کنش‌های فرهنگی و حتی گاهی با شرکت در انتخابات فرمایشی، تغییری در سرشت بدخیم جمهوری‌اسلامی پدید آورند تا یک زندگی با کرامت داشته باشند. با این حال، پاسخ نظام واپس‌گرای جمهوری‌اسلامی همواره سرکوب و قتل‌عام بود.»
این اطلاعیه افزوده است: «آن‌ها که دیروز گلوله‌هایشان را نثار سینه‌های ستبر فرزندان ایران کردند، امروز با چهره‌ای بزک‌کرده، ما را به انتخاب میان جلاد و ضحاک فرامی‌خوانند» و «مدعی دفاع از حقوق مردم هستند».
انجمن خانواده‌های دادخواه آبان با اشاره به این‌که مردم ایران دو انتخابات پیشین را تحریم کردند، گفته است پاسخ این انجمن به جمهوری‌اسلامی «تنها یک کلمه است: نه (...) نه به جمهوری اسلامی، نه به دموکراسی فرمایشی.

انجمن خانواده‌های دادخواه آبان در خردادماه ۱۴۰۲ اعلام موجودیت کرد.

@nedaeziran
لیلی مهدوی، مادر زنده‌یاد سیاوش محمودی، نوجوان ۱۶ ساله‌ای که در اعتراضات سال ۱۴۰۱ در محله نازی آباد تهران به ضرب گلوله ماموران جمهوری اسلامی کشته شد، با انتشار عکس فرزندش در صفحه توییتر خود نوشته است:

«به صورت غرق در خونت  یک قدم عقب نخواهم کشتید، آن تیری که به سر تو زدن اکنون در قلب من است پس بلند فریاد میزنم  تکرار میکنند»


#تکرار_میکنند 
#سیاوش_محمودی 
@nedaeziran
بیانیه:
در حمایت از اعتصابات سراسری کارگران پروژه ای نفت و پتروشیمی

موج جدید و گسترده اعتصابات کارگران شرکتهای پیمانکاری در حوزه پروژه های نفت ، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی یکبار دیگر صحنه اقتصاد و سیاست ایران را در آستانه انتحابات حکومتی تحت الشعاع قرار داده است.

کارگران پیمانکاری در پالایشگاه‌‌ها، پتروشیمی‌ها و نیروگا‌ه‌‌ها قبلا اولتیماتوم دادند که اگر تا آخر خرداد ماه به مطالباتشان  پاسخ داده نشود، دست به اعتصاب خواهند زد و از 30 خرداد 1403 این کارگران یکی پس از دیگری و در همبستگی با هم برای دستیابی به مطالباتشان دست از کار کشیدند.

نزدیک به سه دهه از فرایند استثمارشدید در حوزه اصلی اقتصاد اصلی ایران یعنی نفت و گاز و پتروشیمی میگذرد تا جاییکه  زندگی معیشتی و اجتماعی کارگران شاغل در شرکتهای پیمانکاری این حوزه مهم را با تبعیض و محرومیتهای بسیار غیرقابل تحمل کرده است.

از اواسط دهه 70 سیاست بازار آزاد با رویکرد برون سپاری فعالیتهائی که تا آن زمان به ثبات نسبی و امنیت شغلی معروف و شهره بودند ، زندگی و موقعیت کارگران را به نابودی کشانده است.
شرکتهای رنگارنگی از پیمانکاران ریز و درشت با ولع بسیار با تحمیل بیشترین درجه استثمار و بالاترین نرخ سود و بهره وری به  بهشت برینی دست پیدا کردند.
  رانت و رابطه و باند و رشوه به حوزه فعالیتهای نفت و گاز و پتروشیمی سرازیر شد و خانواده های کارگری ، دستخوش تلاطمات ناشی از بی ثباتی ، پراکندگی و بیقدرتی شدند.

این سیاست کلان حکومتی بعد ازآغاز دوران موسوم به سازندگی  بر بستر فقدان تشکلات مستقل کارگران ، دوران ویرانی و فلاکتی بیسابقه از بهره کشی و محرومیت و تبعیض را بر بخش مهمی از طبقه کارگر تحمیل کرده و با تدوین قوانین من درآوردی "ویژه اقتصادی" خارج از شمولیت قانون حداقلی کار، و با پشتوانه آشکار نیروهای امنیتی-قضائی،  شرایطی از بیحقوقی ، تبعیض عمیق با همکاران رسمی و بی قدرتی محض را به این بخش از کارگران تحمیل کردند. 

از اوائل دهه 90 در مناطق جنوبی کشور ، کارگران شرکت های پیمانکاری (با ماهیت مشاغل دائم و غیر پروژه ای) و عمدتا" در حوزه عملیات تعمیر و نگهداری ، علیه تبعیض و علیه شرکت های واسطه پیمانکاری ، مبارزات گسترده و متحدانه ای برای لغو این شرکت ها و عقد قرارداد مستقیم با مراکز وزارت نفت را آغاز کردند تا بالاخره در مقیاس بزرگی موفق شدند با کارفرمایان اصلی وزارت نفت قرارداد مستقیم منعقد و به زندگی معیشتی خود ثبات بهتری بدهند. این یک پیروزی بزرگ در آن دوران بود.

دامنه ی اعتصاب  کارگران تحت عنوان کارزارموسوم به #کمپین14_14 تا کنون بیش از 20 هزار کارگر شاغل در 100 شرکت پیمانکاری پروژه های نفتی و موسسات وابسته به این وزارتخانه را در بر گرفته است.

محورهای اصلی  مطالبات در کمپین 1403 :

- افزایش دستمزد مطابق با هزینه های واقعی زندگی
- شرایط کاری مطابق سیستم  14 روز کار- 14 روز استراحت(با احتساب روزکار 12 ساعته) .
- حذف شرکت‌های واسطه ای پیمانکاران ،
- رفع تبعیض در پرداخت مزد برابر در برابر کار برابر و دریافت بموقع و بدون تاخیر آن،

- کارگران اعتصابی همچنین بر بهبود شرایط زیستی و کاری خود از جمله بهبود کیفیت غذا و وضع خوابگاهها و اماکن بهداشت عمومی خوابگاهها ( دستشویی و حمام) ، تجهیزات لازم سرمایشی در محیط های کار و زیست بویژه ایمنی محیط کار که هر روز قربانی میگیرد تاکید دارند.

شورای بازنشستگان ایران از خواسته ها و مطالبات بحق و انباشته شده کارگران نفت و گاز و پتروشیمی و موسسات وابسته قویا" حمایت کرده و به صف همبستگی متحدانه کارگری میپیوندد.

#اعتصابات_کارگری
#همبستگی_سراسری
#کمپین14_14

شورای بازنشستگان ایران
6 تیرماه 1403


@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
(این تومار بستە نخواهد شد و هر مادر یا یکی دیگر از اعضای خانوادە دادخواه میتوانم اسم خود را اضافە کند.)

مردم شریف کوردستان و مردم آزادیخواە ایران

ما به عنوان جمعی از مادران دادخواە و عدالت خواه سیرک نمایشی ریاست جمهوری ایران را تحریم خواهیم کرد.
رژیم حاکم در ایران در سالهای اخیر هزاران خانواده را با اعدام و شلیک مستقیم داغدار کردە است، هزاران  پسر و دختر جوان ما به دلیل اعتراض به نابرابری، بیکاری، ظلم و فقدان آزادی در خیابان ها اعدام و با شلیک مستقیم کشتە است.
اما در آستانه انتخابات نمایشی، نامزدهای رژیم که خود مسئول و شریک جنایات رژیم هستند، از آزادی و بهبود وضعیت کنونی  صحبت می کنند.
ما به عنوان مادران دادخواە کوردستان تا زمانی که به حق خود در محاکمه و مجازات جنایتکارانی که فرزندانمان را بیگناه بە جوغە اعدام و گلولە بستن دست نیابیم، از عدالتخواهی دست برنخواهیم داشت.
ما رژیم حاکم بر ایران را به طور کلی محکوم می کنیم و در هیچ به اصطلاح انتخابات نمایشی شرکت نخواهیم کرد.

زنده باد جنبش دادخواهی

جمعی از مادران دادخواە کوردستان

جمعی از مادران دادخواە کوردستان
2_آرزو حسینی مادر جانباختە هومن عبدالهی
3_دایە خدیجە “خەجێ” مادر جانباختە حامد سیف پناهی
4_سحر زندی مادر جانباختە آریان خوشگوار
5_فانوس شریفی مادر جانباختە شاهو بهمنی
6_کلثوم شاهویسی مادر آرام حبیبی
7_دایە خرامان، مادر بزرگ سارینا ساعدی
8_دایە صاحبە ویسی مادر جانباختە پیمان منبری
9_افسانە یوسفی مادر جانباختە پژمان فاتحی
10_عظیمە حسن زادە مادر جانباختە محمد حسنزادە
11_نگار رسولی مادر جانباختە امید حسنی
12_مادر جانباختە محسن نیازی
13_فاطمە حکیمی مادر جانباختە عیسی بیگلری
14_نسرین احمدی مادر جانباختە زانیار اللەمرادی
15_خانوادە جانباختە حمید گلی
16_دایە ملیعە ابراهیمی مادر جانباختە سامان ابراهیمی
17_دایە مرضیە صادقی مادر جانباختە هیوا صادقی
18_دایە افسانە مادر جانباختە ابراهیم لطف الهی
19_دایه نرگس مادر جانباختە علی حیدریان
20_دایە سلطنە مادر جانباختە فرزاد کمانگر
21_دایە مرضیە رضایی مادر جانباختە محسن نیازی
22_دایە نقشینە مادر جانباختە شادمان احمدی
23_دایە نظیفە مادر جانباختە رضا لطفی
24_دایه ایران همسر جانباخته حبیب فتحی


#نه_میبخشیم_و_نه_فراموش_میکنیم
#ژن_ژیان_ئازادی
#دادخواهی
#مادران_دادخواه  
#دادخواهی_ادامه_دارد
#ایستاده‌ایم_تا_پایان
#انقلاب_زن_زندگی_آزادی

@nedaeziran
شکیلا منفرد بازداشت و به زندان اوین منتقل شد

#شکیلا_منفرد، زندانی سیاسی که در مرخصی درمانی بسر میبرد، امروز چهارشنبه ششم تیرماه، علیرغم ناتمام ماندن مراحل درمان پس از حضور در دادسرای ناحیه هشت تهران، همراه با ضرب و شتم #بازداشت و به #زندان_اوین منتقل شد.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی ضمن تایید این خبر گفت: “خانم منفرد جهت تکمیل مراحل درمان خود از دادستانی درخواست تمدید مرخصی کرده بود که به وی اعلام کردند نامه به دادسرای ناحیه هشت تهران ارسال شده است. امروز شکیلا که مرخصی درمانش به پایان نرسیده بود، پیش از اینکه برای انجام آزمایشات آندوسکوپی به بیمارستان برود به دادسرا مراجعه کرد. که در آنجا دادیار خانم شقاقی به وی گفته که بازجوی پرونده اش گفته باید به زندان برگردد. سپس خانم منفرد توسط دو سرباز همراه با ضرب و شتم بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.”

#زن_زندگی_آزادی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
🔴خبر
کانون نویسندگان ایران


مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۹۸، روز ۲۶ ژوئن را روز جهانی منع شکنجه و حمایت از قربانیان آن نام‌گذاری کرد و هرساله این روز را با رویدادها، جشن‌ها و کمپین‌ها گرامی می‌دارند.
منشور ملل متحد که در جریان جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۵ امضا شده؛ اولین سند بین‌المللی است که اعضای سازمان ملل را ملزم به رعایت و ارتقا حقوق بشر می‌کند.
همچنین، در ۲۶ ژوئن ۱۹۸۷ کنوانسیون ملل متحد علیه شکنجه و سایر مجازات‌های بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز به اجرا درآمد.
جامعهٔ جهانی برای جلوگیری از مجازات ضدبشری شکنجه، یک دستورالعمل حقوق‌بشر بین‌المللی در ملل متحد در نظر گرفته است که کنوانسیون ملل متحد علیه شکنجه و دیگر مجازات‌های ظالمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز نام دارد و شامل ۳قسمت و ۳۳ماده است. روز اجرایی شدن این کنوانسیون ۲۶ژوئن هر سال به‌طور رسمی روز جهانی حمایت از قربانیان شکنجه نام گرفته است.
تصمیم برای برگزاری سالانه روز جهانی حمایت از قربانیان شکنجه توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد به پیشنهاد دانمارک، که محل برگزاری شورای بین‌المللی توانبخشی بین‌المللی به قربانیان شکنجه (IRCT) است، گرفته شده‌است.
۲۶ ژوئن هر سال در حالی گرامی داشته می‌شود که در بازداشت‌گاه‌ها و زندان‌های سراسر جهان ازجمله ایران، شکنجه در اشکال گوناگون اعمال و به این ترتیب بدیهی‌ترین حقوق انسانی نقض می‌ شود .

@nedaeziran
2024/06/30 17:56:24
Back to Top
HTML Embed Code: