Telegram Web Link
تداوم بازداشت و بلاتکلیفی نسیمه اسلام زهی، زندانی سیاسی  در زندان اوین

بر اساس این خبر  #نسیمه_اسلام_زهی ، زندانی سیاسی  سنی مذهب علیرغم گذشت بیش از ۹ ماه از زمان دستگیری، به صورت بلاتکلیف در بند زنان زندان #اوین بسر میبرد.
بر مبنای همین خبر وی و همسرش که بیش از ۹ ماه است که دستگیر شدند، تاکنون ملاقات حضوری و تماس تلفنی با یکدیگر نداشته اند. همچنین کماکان جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات این افراد برگزار نشده است و آنها به صورت بلاتکلیف زندان اوین بسر میبرند.


@nedaeziran
🔴   تجمع و اعتصاب کارگران شرکت پتروشیمی دماوند

جمعی از کارگران پتروشیمی دماوند روز چهارشنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۳، به‌دلیل عدم پرداخت حقوق‌هایشان دست به اعتصاب زده‌ و در محل کار خود تجمع کردند.

به‌ گفته‌ی کارگران معترض، علت این موضوع بسته‌شدن حساب‌های پتروشیمی دماوند به‌خاطر بدهی به شرکت ملی گاز ایران است. این کارگران علاوه بر خواست حذف شرکت های پیمانکاری خواهان انعقاد قرارداد مستقیم، یکسان سازی دستمزدها و برقراری طرح اقماری ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت هستند. همچنین کارگران پتروشیمی علاوه بر موضوع قراردادها و لزوم دائمی شدن آنها،  خواستار پرداخت مزایای رفاهی که به سایر شرکت های منطقه تعلق گرفته می باشند. گفتنی است از خواسته های دیگر این کارگران، اجرای کامل طرح طبقه‌بندی مشاغل؛ پرداخت بدی آب و هوا و پرداخت پاداش بهره وری نفت می باشد.

@nedaeziran
‏دیروز با تعدادی از همکاران، ‎#اسماعیل_بخشی را تا اداره کار شوش همراهی کردیم.دیروز جلسه هیات حل اختلاف بابت بازگشت به کار او برگزار شد،ما امیدی نداریم ،اما تمام مراحل قانونی را می رویم.اسماعیل در دوره ریاست رییسی ،بازداشت،شکنجه و یکسال زندان شد ودر دولت فخیمه روحانی و رئیسی از‏بازگشت به کار او جلوگیری کردند.
۶سال بیکاری،۶سال رنج،۶سال....این ها عدد نیست،این ها عمریست که از او و خانواده اش گرفتید،حالا برید هی برید،بگید رئیسی یار و یاور کارگران بود.کدام کارگران؟!

#یارویاور_کارگران
#هفت_تپه
‏اصلاح:پرونده سازی ها برای اسماعیل در پایان دوره لاریجانی و ابتدای دوره رییسی بر قوه قضاییه بود
نشر در صفحه تویتر (ایکس) همکار مان  حسن کهنگی

بازنشر: کانال مستقل کارگران هفت تپه

@nedaeziran
🔴اصفهان؛ تشکیل پرونده قضایی برای ۲۰۰ شهروند در پی واکنش به جانباختن رئیسی

دادستان عمومی و انقلاب #اصفهان از تشکیل #پرونده_قضایی برای ۲۰۰ شهروند، به دلیل انتشار مطالبی در رابطه با سقوط بالگرد حامل #ابراهیم_رئیسی، خبر داد.

@nedaeziran

🔻متین حسنی از آسیب دیدگان چشمی اعتراضات آبان ۱۳۹۸ ایران خبر داده که دکتر به او گفته است «باید روغن چشمش تخلیه شود.»

🔹او در یک استوری در صفحه اینستاگرام خود نوشت که روز سه‌شنبه (۲۲ خرداد) چشمش «درد دیوانه کننده» داشت، و وقتی به بیمارستان رفت و فشار چشمش را گرفت متوجه شدند که فشار چشمش خیلی پایین است.

به گفته او از شدت درد چشم «مغزش داشت منفجر می‌شد» و توصیه دکتر به او تخلیه روغن چشم است بنابراین «روزهای خیلی سختی» را پیش رو دارد.

او اردیبهشت امسال از احضار مجدد به دادگاه خبر داد و نوشت در احضاریه جدید، به «تحریک مردم به جنگ و کشتار و تبلیغ علیه نظام» متهم شده است. از او خواسته شده بود که ۲۷ اردیبهشت در شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو بوکان حاضر شود.

این شهروند ساکن بوکان در آذربایجان غربی، سوم بهمن ماه سال گذشته و دو روز پس از اینکه ویدئویی از حضور خود بر مزار یلدا آقا فضلی، از کشته شدگان اعتراضات ۱۴۰۱ منتشر کرد،‌ بازداشت شده بود.

او یک ماه پس از بازداشت آزاد شد و گفته شد مبلغ وثیقه‌اش یک میلیارد تومان بوده است.

#چشم_برای_آزادی
#انقلاب_ژینا
#مهسا_امینی
#متین_حسنی
@nedaeziran
ما رویایی داریم رویای آزادی
رویای یک رقص بی وقفه از شادی



@nedaeziran
ممانعت از اعزام به مرخصی رضوانه خان‌بیگی، زندانی سیاسی در بیستمین هفته از بارداری

رضوانه خان‌بیگی فعال سیاسی در بیستمین هفته از بارداری در زندان اوین محبوس است. ماموران امنیتی در زمان بازداشت این زندانی سیاسی و همسرش سند ملکی آنها را ضبط کرده بودند و اکنون از تحویل آن برای ارائه به عنوان وثیقه و اعزام به مرخصی خودداری می‌کنند.

#رضوانه_خان_بیگی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@nedaeziran
ندای زنان ایران
@nedaeziran
  گرامی باد ۱۲ ژوئن، روز جهانی مبارزه با کار کودکان
صحنه‌ای از جنگ، ویرانی، بهره‌کشی، فقر، گرسنگی و فلاکت در پیش چشم کودکان جریان دارد. به‌راحتی و به طرز باورنکردنی در قرن بیست و‌ یک کودکان را سلاخی می‌کنند، به بردگی می‌گیرند در جنگ‌های نیابتی و مستقیم می‌کُشند. دولت‌های سرمایه‌داری از شرق تا غربِ جهان در حال کشتارِ  انسانها، چپاول داشته‌هایشان و لگدمال کردن حقوق اکثر آنها هستند و این بسترساز بحران‌های اقتصادی است که باعث کار کودکان می‌شود.
تولید خونین و طمع سرمایه‌داری برای بهره‌مندی از نیروی کار ارزان برای ولع سیری ناپذیرش در کسب سود بیشتر، کودکان کار را استثمار می‌کند که از آسیب‌پذیرترین و ارزان‌ترین نیروهای انسانی هستند.
کودکی این کودکان در مزارع، کارخانه‌ها، بندرگاه‌ها، کارگا‌ها، کارهای خانگی، معادن، کولبری، باربری و حتی در صنایع شنیع و زشتی همچون پورن و نیروی نظامی به یغما گرفته می‌شود.
کودکی این کودکان، به ازای مزدی اندک و ناچیز به حراج گذاشته می‌شود. طبق آمار نشریات سازمان ملل متحد، سی درصد تولید ارزش کالاها توسط کار کودکان به دست می‌آید. کار کودک آسیب‌های جبران ناپذیر جسمی و روانی بر کودکان وارد می‌کند و لکه‌ی ننگی است بر دامن سرمایه در جهان ما. از سر کینه نبود که کارل مارکس فیلسوف آلمانی گفت «سرمایه از خون و عرق کارگر (کودک)» است.
در سراسر جهان، اگرچه نه در همه‌ی کشورها، توازن قوا به نفع جنبش لغو کار کودک چرخیده است، اما کماکان کار کودکان به اشکال مختلف در جهان ادامه دارد و منجر به: 
سوء تغذیه میلیاردی کودکان
مرگ کودکان به‌علت فقر
بازماندن کودکان از تحصیل
آوارگان میلیونی کودکان مهاجر به دلایل اقتصادی وجنگ
کودک همسری
باندهای آشکار و نهان صنعت سکس کودکان
اجاره کودکان برای بردگی
در سال ۲۰۲۰ سازمان ملل متحد اعلام کرد برای اولین بار در بیست سال گذشته پیشرفت جهانی برای پایان کار کودکان متوقف شده است. اکنون نزدیک به صد و شصت میلیون کودک در جهان کار اجباری انجام می‌دهند. قابل توجه است که سازمان ملل، آمار دولت‌ها را انعکاس می‌دهد که خود این آمارها عمدتاً با واقعیت فاصله فراوانی دارند.
وجدان‌های آگاه می‌دانند که جهان سرمایه‌داری، زندگی انسان‌ها را به ویرانی کشانده و ارزش‌های انسانی همچون کودک و کودکی را بی‌معنا می‌داند.
کودک و بزرگسال تنها زمانی به‌حساب می‌آیند که در چرخه‌ی تولید، برای کارفرمایان و دولت‌ها سود تولید می‌کنند. اکثریت انسان‌ها و حتی کودکان از این وضعیت ناراضی بوده و فریاد آزادی، اختیار، برابری سر داده و با این شرایط نابسامان مبارزه می‌کنند.
در این شرایط هیچ فرد و گروهی حق ندارد زمانی که پای حقوق فرد، حقوق کودک و به‌صورت کلی حقوق انسان‌ها در میان است به دولت‌ها و کارفرمایان تخفیف داده و مصلحت اندیشی کند. حقوقی مانند حقوق کودک که جنبه‌ی عمومی دارند، قابل مصلحت‌اندیشی و سیاست‌ورزی نیست؛ چراکه برای کودکان، عایده‌ای جز زندگی سخت و مرگ ندارد. برای کودکان، حتی همین امروز هم برای لغو کار کودک دیر است. هر کودکی می‌داند و نمی‌خواهد مورد سوء استفاده دولت‌ها و کارفرمایان قرار بگیرد. هر کودکی می‌داند که امید و آرزوهایش نباید به مانند جسمش به کار مزدی زنجیر شود.
آیا لغو کار کودکان همین امروز ممکن است؟ بله ممکن است و کودک تنها یک‌بار فرصت کودکی دارد. نزدیک به دو قرن است که جهان در مقابل یک انتخاب و یک رفتار انسانی قرار گرفته است. اکثریت جهان (۹۹ درصدی‌ها) کار کودکان را مردود و غیر انسانی می‌شمارند و برای لغو آن می‌جنگند. تنها اقلیتی بسیار کوچک (۱ درصدی‌ها) در مقابل این حکم انسانی مقاومت می‌کنند. در بسیاری از نقاط جهان با تلاش و پیگیری‌های پیشروان لغو کار مزدی و استثمار انسان از انسان، قادر به توقف این حکم غیر انسانی شدند. از منظر اقتصادی، جهان امروز بیش از هر زمان دیگری مستعد پایان دادن به این شرایط غیر انسانی است. تولید مایحتاج زیستی بر روی کره زمین معادل مصرف ۵ برابر جمعیت کنونی ساکنین آن است و ثروت ۵ میلیارد نفر از سکنه زمین در اختیار تنها ۵ نفر از ابر سرمایه دار است. با تخصیص و توزیع درست این ثروت در میان صاحبان اصلی آن یعنی تولید کنندگان ثروت، لغو کار کودک به سادگی ممکن است.
این حقیقت که «با پول یک روز تسلیحات جهان، همه‌ی کودکان جهان می‌توانند از آموزش رایگان و با کیفیت بهره‌مند شوند» برای همگان آشکار شده است. با مطالبه هر لحظه‌ای و مقاومت جامعه در مقابل استثمار کودکان، لغو کار کودک همین امروز ممکن است.
«لغو کار کودک» بدون ملزومات یک زندگی طبیعی، مرگ تدریجی کودک و خانواده کودک کار است. دولت‌ها مسئول مستقیمِ، مستقل و جدا نمودن حقوق کودک از وضعیت اقتصادی خانواده برای دفاع از حقوق پایه‌ای و حیاتی کودکان هستند.👇👇
ندای زنان ایران
  گرامی باد ۱۲ ژوئن، روز جهانی مبارزه با کار کودکان صحنه‌ای از جنگ، ویرانی، بهره‌کشی، فقر، گرسنگی و فلاکت در پیش چشم کودکان جریان دارد. به‌راحتی و به طرز باورنکردنی در قرن بیست و‌ یک کودکان را سلاخی می‌کنند، به بردگی می‌گیرند در جنگ‌های نیابتی و مستقیم می‌کُشند.…
🖕🖕

تأمین آموزش رایگان، اجباری و با کیفیت در کنار بیمه‌ها و خدمات اجتماعی مکفی و تحمیل این وظیفه به دولت‌ها ضامن توقف فوری کار کودکان است.
کودکان کار می‌گویند: «ما همانقدر که آینده‌ایم، اکنون هستیم» لغو کار کودک همین امروز ممکن است؛ اگر از نگاه کودک تحت استثمار و از زاویه انسان‌های مترقی به آن باور داشته باشیم.

دوازده ژوئن روز توجه بیشتر به کار کودکان یا صرفاً گرامیداشت جایگاه کودکی نیست. این روز، روز مبارزه‌ی بی‌تخفیف نود و نه درصدی‌ها علیه یک درصدی‌ها برای رهاییِ کودکان از بهره‌کشی، فقر، جنگ، زور، دیکتاتوری و گرسنگی است. به مناسبت این روز ما به‌عنوان فعالین لغو ‌کار کودک در جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان خواسته‌های فوری و ضروری خود را اعلام می‌کنیم:
ممنوعیت و لغو تمامی اشکال و انواعِ کار کودک همین امروز.
پذیرش مسئولیتِ تأمین رفاه و حقوق کودک توسط دولت صرف نظر از نژاد، ملیت، قومیت و هر نوع تبعیض.
حمایت کامل معیشتی، درمانی و آموزشی از خانواده‌های کودکان کار برای عدم وابستگی به کار و درآمد کودک.
تصویب و پرداخت دستمزد مناسب برای یک زندگی مرفه به شاغلین، پرداخت حقوق بازنشستگی متناسب با زندگی مرفه به بازنشستگان و بیمه بیکاری برای بیکاران (دستمزدهای زیرخط فقر در کنار بیکاری و جنگ از اصلی‌ترین علل ورود کودکان به بازار کار است).
فشار نهادهای بین‌المللی حقوق کودک، جوامع و فعالین بر دولت‌هایی که به‌طور جدی و عملی برای پایان بخشیدن به کار کودکان فعالیت نمی‌کنند.
تعلیق و اخراج نماینده‌گان کشورهایی که پایان بخشیدن به کار کودک را اولویت خود قرار نمی‌دهند از نهادها، اجلاس و کمیسیون‌های مربوط بین‌المللی.
حمایت معیشتی، بهداشتی، حقوقی و آموزشی از خانواده‌های آسیب دیده و آسیب پذیر توسط دولت‌ها.
پایان دادن به جنگ‌های جاری و حمایت کامل از کودکان آسیب دیده در جنگ وانتقال فوری و تأمین محیطی امن برای کودکان.
پیگرد قضایی و مجازات اشخاص و نهادهایی که در جریان جنبش‌های اجتماعی، اقدام به ضرب و شتم، بازداشت، آزار، تجاوز و قتل کودکان می‌کنند.
حمایت کامل از کودکانی که در جریان اعتراضات اجتماعی بازداشت می‌شوند در کنار ارائه امکانات با کیفیت حقوقی، درمانی و پرداخت غرامت به آنها.
حمایت کامل از خانواده‌هایی که کودکان خود را در سرکوب‌ها و اعترضات اجتماعی و مدنی از دست داده‌اند و پرداخت غرامت به آنها.
جنبش‌های اجتماعی با یکدیگر پیوندی ناگسستنی دارند. جنبش لغو کار کودک نیز از این منظر مستثنی نیست. برای اینکه این جنبش بتواند به اهداف انسانی خود که پایان دادن به کار کودکان است برسد، ما خواستار پایان دادن به سرکوب و فشار بر زنان، جوانان، کودکان، دانشجویان، کارگران، معلمان، اساتید، بازنشستگان، نویسندگان، خبرنگاران، وکلا، هنرمندان، ورزشکاران و سایر افراد و تشکل‌های مستقل سیاسی و اجتماعی و به رسمیت شناختن‌ِ حق اعتراض، اعتصاب، آزادی بیان و ساختن تشکل هستیم.

۱۲ ژوئن ۲۰۲۴

جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان

@nedaeziran
🛑  ارومیه؛ سوسن حسن‌زاده مدرس زبان کُردی با وثیقه آزاد شد



سوسن حسن‌زاده، فعال مدنی و مدرس زبان کُردی اهل بوکان پس از ۲۸ روز بازداشت با تودیع وثیقه از زندان مرکزی ارومیه آزاد شد.

@nedaeziran
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#پیام_مخاطبان

متاسفانه بااین قشرفرهیخته وفرهنگی پس از۳۰سال خدمت صادقانه وخالصانه بدون ریالی اختلاس که نسبت به عدم پرداخت حق وحقوق معوق برحقشان  اعتراضات آرام ودرچهارجوب قوانین درمقابل سازمان برنامه وبودجه تهران تجمع کرده بودندوبه دلیل دوری مسافت که ازاستانهای مختلف سراسرکشوررهسپارشده بودندوپارک رابه عنوان استراحتگاه خودانتخاب کرده بودندیگان ویژه مهمان نوازی رادرحقشان تمام کرده وباباتوم و.....ازپارک محل بیرونشان کردند.آیااین است جواب خدمت؟این است رسم جوانمردی؟
کجایند آنان که شعارمعلمی شغل انبیاست راسرمیدادند؟

#تجمع_فرهنگیان_بازنشسته

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
zohreh.daadras
در روز دادگاه، ما حواسمان به این مسئله جمع بود که تمام این سال‌ها چطور قدرت اقتصادی-سیاسی و امکان هرگونه فعالیت رسمی، صنفی و حزبی از ما گرفته شده است. اینبار اما سراغ جمع بودن‌ها و دوستی‌هایمان، به عنوان تنها منبع قدرت باقی‌مانده‌ی بسیاری از ما، آمده بودند. انها دوستی ما را هدف قرار داده بودند و حالا ما در برابر قاضی ایستاده بودیم که بگوییم هر اتفاقی هم که افتاده باشد، در این هدف محکوم به شکست هستید. ما در راهرو‌ دادگاه و جلوی قاضی همدیگر را در آغوش می‌گرفتیم تا اجازه ندهیم که روایت جعلی اغفال کردن و گول زدن و... وارد معادلات این دادگاه شود و امیدواریم که خدا بخواهد و این دوستی‌ها با ما تا روز خوب آزادی همراه باشد. ما اهل جنگ و خونریزی نیستیم، اما سال‌هاست که به میدان مبارزه فراخوانده شده‌ایم و این‌بار با تمام داشته‌هایمان در این میدان قرار گرفته‌ایم. این سوی میدان که ما در آن جای گرفته‌ایم، شکل‌های خلاقانه و مدنی‌ترین گونه‌های اعتراضی خشونت‌پرهیز و مقاومت در جریان است و همراهی‌ها گسترش یافته‌است. در آن سو این میدان اما، این خشونت است که حرف اول و آخر را می‌زند. هزینه‌ها را افزایش می‌دهند تا ما را به عقب‌ برانند. تا به اینجای کار اما، ما اراده کرده‌ایم که به عقب برنگردیم‌. #زن_زندگی_آزادی #جلوه_جواهری #زهرا_دادرس #فروغ_سمیع‌نیا #یاسمین_حشدری #متین_یزدانی #آزاده_چاوشیان #زهره_دادرس #شیوا_شاهسیاه #هومن_طاهری #نگین_رضایی #سارا_جهانی

@nedaeziran
رشت؛ ارجاع پرونده یازده فعال حقوق زنان به شعبه اجرای احکام

پرونده #فروغ_سمیع_نیا، #سارا_جهانی، #یاسمین_حشدری، #شیوا_شاه_سیاه، #نگین_رضایی، #آزاده_چاوشیان، #زهرا_دادرس، #متین_یزدانی، #زهره_دادرس، #هومن_طاهری و #جلوه_جواهری، یازده فعال حقوق زنان در گیلان به شعبه اجرای احکام دادسرای رشت ارجاع شد.


فروغ سمیع نیا، سارا جهانی، یاسمین حشدری، شیوا شاه سیاه، نگین رضایی، آزاده چاوشیان، زهرا دادرس، متین یزدانی، زهره دادرس، هومن طاهری و جلوه جواهری که در پرونده ای مشترک به بیش از ۶۰ سال و ۶ ماه حبس محکوم شده اند، اکنون در انتظار دریافت ابلاغیه برای اجرای احکام حبس صادره هستند.

@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
🔴دست این پیرمرد معلم  را به بهانه مطالبه حقش، در تجمع دیروز شکستند.
به بهانه #انتخابات  و تجمعات اخیر معلمان بازنشسته، مروری کنیم بر این دست های شکسته در همه این سال‌ها

محمد حبیبی/فعال صنفی معلمان

🔻اولین تجمعات معلمان بعد از انقلاب در سال 80 برگزار شد .اولین سرکوب شدید هم در همان سال در خیابان پاستور اتفاق افتاد . اولین بازداشت های امنیتی فعالان صنفی در سال 83 اتفاق افتاد .( دولت خاتمی)

🔻23 اسفندماه 85 شدت سرکوب تجمع ، ضرب و شتم و بازداشت معلمان در مقابل مجلس آنقدر بالا بود که به روز سیاه در میان کنش‌گران صنفی معروف شده است.احکام طولانی زندان برای فعالین صنفی در فاصله سالهای 84 تا 92 صادر و برخی  اجرا شد.( دولت احمدی نژاد)

🔻در تیرماه 94 در تجمع صنفی معلمان در مقابل مجلس بیش از صد و پنجاه فعال صنفی با ضرب و شتم بازداشت شدند . بیش از ده ها فعال صنفی در فاصله سالهای 92 تا 1400 با احکام قضایی به زندان رفتند.( دولت روحانی)

🔻در فاصله اردیبهشت تا مرداد ماه 1401  هزاران معلم در سراسر کشور در تجمعات صنفی بازداشت های کوتاه مدت داشته و بیش از صدو  پنجاه فعال صنفی بازداشت و روانه بندهای امنیتی شدند.تا به امروز بیش از صدها معلم  با مجازات های اخراج ، انفصال وبازنشستگی اجباری روبرو شده اند. (دولت رئیسی)


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
@nedaeziran
2024/11/19 22:26:50
Back to Top
HTML Embed Code: