Telegram Web Link
ندای زنان ایران
Photo
🔴 همدردی شریفه محمدی از زندان با خانواده کارگران کشته شده در حادثه معدن طبس
اختصاصی- اولین نامه شریفه محمدی پس از صدور حکم اعدام


✍🏼توضیح: شریفه محمدی، فعال مستقل کارگری که در زندان لاکان رشت محبوس است، برای اولین بار پس صدور حکم اعدام، نامه ای نوشته است که در آن ضمن نوشتن پیام هایی برای فرزند و همسر خودش، به مساله مرگ کارگران معدن در طبس پرداخته و با خانواده های آنان اعلام همدردی کرده است.
نامه ی شریفه محمدی از زندان لاکان رشت، از این جهت حائز اهمیت ویژه است که شریفه محمدی تا کنون درباره حکم اعدام خودش پیامی صادر نکرده است اما در واکنش به کشتار کارگران در معدن طبس، جان عزیزش به درد آماده و به آن واکنش نشان داده است. شریفه محمدی در تمام زندگی خود برای حقوق و مطالبات کارگران و زنان تلاش کرده است و اینک پرونده او و حکم ظالمانه اعدام صادر شده علیه او در دیوان عالی کشور در حال بررسی است. متن نامه ی شریفه را عینا در ذیل مطالعه میکنید:

"پاییز دیگری از راه رسید و من همچنان در بند هستم.
مهر فرا رسید اما با بی مهری هایش!

رفیق نازنینم! همراه همیشگیم در روزهای سخت! اول مهر کنارت نیستم تا تولدت را تبریک بگویم؛ دوم مهر کنارت نیستم تا سالروز ازدواجمان را جشن بگیریم.

آیدین عزیزم! پسر نازنینم! ببخشید از اینکه در روز اول مهر و سال تحصیلی جدید در مقطعی بالاتر در کنارت نبودم تا به روال همیشگی، موهای زیبایت را شانه کنم و روانه مدرسه ات نمایم و تو با شیرین زبانی بگویی: ممنون مامان، روز خوبی داشته باشی...

همنوردان نازنینم! در کنارتان نیستم تا همراه و همگام در مسیر درفک زیبا و پرغرور، همصدا بخوانیم:
همراه شو عزیز؛ تنها نمان به درد
کین درد مشترک، هرگز جدا جدا درمان نمی شود..‌
تا گرامی بداریم یاد و خاطره ی معلمان عشق و ایثار را.

عزیزانم! می دانم که این روزها سپری خواهد شد و ما باز هم کنار یکدیگر سرود زندگی سر خواهیم داد. اما بی مهری پاییز و ماه مهر برای ما تمامی ندارد.
ساعت ۱۲ شب است و ساعاتی از خاموشی بند گذشته است و من خواب به چشمانم نمی رود.
بی اختیار گریه می کنم اما نه برای دلتنگی آیدین و‌ نه برای حکمی که دارم و نه برای اینکه در کنار فرزندم نیستم تا او را روانه ی مدرسه جدید نمایم.
چگونه شب را سپری خواهند کرد کودکان و مادران و زنانی که عزیزانشان زیر خروارها خاک مدفون شده اند؟
کودکان چگونه اول مهر روانه مدرسه خواهند شد در حالی که پدرانشان را از دست داده اند؟
امروز خبر مرگ ۵۱ نفر از کارگران معدن در طبس لرزه بر جانم انداخت؛ فاجعه ای دیگر!!
کارگران معدن برای لقمه ای نان، حاضر به انجام سخت‌ترین کارها در بدترین و ناایمن ترین شرایط هستند تا شاید برای زنده ماندن خود و خانواده، مزدی ناچیز دریافت نمایند.
تصور میکنم چشمان منتظر کودکان را که پدرانشان از سر کار برگردند...
آه و افسوس که لبخند و شادی در اولین روز مهر بر لبان زنان و کودکانشان خشکیده شد!
تسلیت از پشت میله های زندان به خانواده های این عزیزان و تسلیت به هم طبقه ای هایم که این روزها شرایط سخت زندگی و معیشت بر دوششان سنگینی می کند!

آیدین عزیزم! پسر نازنینم!
تو هم مهر امسال را با بی مهری آغاز کردی. حتی اگر در کنارت  بودم و بهترین لباسها را برایت تهیه میکردم و به بهترین مدرسه روانه ات می کردم؛ اما شادی واقعی برایم روزی است که هیچ‌ کودکی به خاطر فقر و نداری از شادی و تحصیل و از حق زندگی کردن محروم نباشد و هیچ پدر و مادری با نگرانی که آیا فرزند و یا همسرش بعد از یک روز کاری، زنده از محل کار باز خواهد گشت یا نه، روزش را سپری نکند.
و من آن روز را انتظار می کشم!

شریفه محمدی
بند تشخیص زندان لاکان رشت"

#شریفه_محمدی
#نه_به_اعدام
@nedaeziran
ندای زنان ایران
سی و پنجمین هفته اعتصاب غذا کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” در ۲۱ زندان مختلف کشور روز سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳، اعتصاب غذای زندانیان در ۲۱ زندان کشور در سی و پنجمین هفته از کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” ادامه دارد. زندانیانی که در اعتصاب غذا به سر می برند،…
سی‌وپنجمین هفته کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در ۲۱ زندان کشور

«ما را در راه دفاع از حق زندگی زندانیان یاری دهید»

روز یک‌شنبه یکم مهرماه با شروع سال تحصیلی جدید، شاهد فاجعه انفجار معدن در شهر طبس بودیم. در این فاجعه بیش از ۵۰ نفر از کارگران معدن جان خود را از دست داده یا مفقود شدند و تعدادی نیز مجروح شدند. کارگرانی که در محیطی بدون کمترین ایمنی برای مخارج اولیه زندگی، با به خطر انداختن جانشان، نان خانواده‌شان را تامین می‌کردند. این نوع فجایع که به دفعات در کشور اتفاق افتاده، حاصل فساد و ناکارآمدی ساختاری حکومت استبدادی است که ضمن چپاول و غارت دست‌رنج مردم زحمت‌کش ایران، هرگز پاسخگوی عملکرد فاجعه‌آفرین خود نبوده است.

فعالان کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام، با خانواده‌های جان‌باختگان صمیمانه ابراز همدردی می‌کنند و آرزوی سلامتی برای مجروحین این حادثه را دارند.

همچنین در آغاز سال تحصیلی یادی می‌کنیم از بیش از یک میلیون کودک و نوجوانی که به دلیل فقر گسترده از تحصیل باز می‌مانند و عموما به دلیل فقر مجبور به کار کردن می‌شوند.

و گرامی می‌داریم خاطره دانش‌آموزان و معلمانی که در قیام ژینا جان خود را از دست دادند و کشته شدند.

ما زندانیان کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»  در زندان‌ها و در میان زندانیان غیرسیاسی تعداد زیادی زندانی محکوم به اعدام به دلیل جرائم مواد مخدر و... دیده‌ایم و از نزدیک روایت زندگی آن‌ها را شنیده‌ایم. ما نیک می‌دانیم که آن‌ها عموما در کودکی و نوجوانی، به دلیل فقر، ترک‌تحصیل کرده و در کودکی و در بزرگسالی نیز دچار آسیب‌های اجتماعی گوناگون شده‌اند. حکومت ولایت فقیه که با گسترش فقر بستر زندگی سخت آن‌ها را در کودکی و نوجوانی فراهم آورده، اکنون با به دار کشیدنشان به وسیله حکم غیرانسانی اعدام، نقطه پایانی بر زندگی کوتاه این قربانیان می‌گذارد.

در یک هفته گذشته استبداد دینی حاکم بر ایران دو زندانی سیاسی به نام‌های مهدی حسنی و بهروز احسانی را که در اعتراضات ۱۴۰۱ بازداشت شده بودند، با نقض حق دادرسی منصفانه، پشت درهای بسته و با اتهامات ساختگی محکوم به اعدام کرد. محمدجواد وفایی‌ثانی، بوکسور و زندانی سیاسی بازداشت‌ شده در اعتراضات آبان ۱۳۹۸، پس از دو بار نقض حکم اعدام در دیوان عالی کشور،  برای سومین بار به اعدام محکوم شد. حکم اعدام حاتم اوزدمیر، زندانی سیاسی تبعه کشور ترکیه که از سال ۱۳۹۸ در زندان است هم پس از یک بار نقض، تایید شد.

باور ما این است که این احکام غیرانسانی اعدام که با نقض تمامی موازین حقوق‌بشری صادر می‌شود، تنها در راستای ایجاد فضای رعب و وحشت در جامعه و جلوگیری از به راه افتادن موج تازه‌ای از اعتراضات سراسری و استفاده مردم از حق بنیادین «اعتراض» صورت می‌گیرد.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» از تمامی نمایندگان دولت‌ها در سازمان ملل و همه  نهادهای حقوق‌بشری می‌خواهد در سفر رئیس دولت حکومت اعدام که روانه سازمان ملل شده است، او را در ارتباط با موج گسترده کشتار و اعدام زندانیان مورد سوال و بازخواست قرار دهند. سوال اساسی این است که چگونه با تحریم گسترده انتخابات و بدون کسب رای اکثریت، پزشکیان خود را نماینده مردم ایران می‌داند!؟

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در سی‌و‌پنجمین هفته از این کارزار، روز سه‌شنبه سوم مهر ۱۴۰۳ در ۲۱ زندان مختلف از جمله زندان اوین (بند زنان، بند چهار و هشت)، قزلحصار (واحد سه و چهار)، مرکزی کرج، زندان تهران بزرگ، خرم آباد، نظام شیراز، اسدآباد اصفهان، بم، مشهد، قائم شهر، لاکان رشت، اردبیل، تبریز، ارومیه، خوی، نقده، سلماس، سقز، بانه، مریوان و زندان کامیاران علیه حکم غیرانسانی اعدام دست به اعتصاب غذا می‌زنند.

زندانیان حاضر در این کارزار ضمن هشدار نسبت به اجرای حکم ده‌ها زندانی سیاسی و غیر سیاسی زیر حکم اعدام، صدور احکام اعدام برای چهار زندانی سیاسی مهدی حسنی، بهروز احسانی، محمدجواد وفایی‌ثانی، حاتم اوزدمیر و تمام محکومان به اعدام با هر اتهامی را محکوم می‌کنند و از مردم و تمامی فعالان حقوق‌بشری داخلی و بین‌المللی می‌خواهند، با یاری کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» ما را در جهت نجات جان این عزیزان و دفاع از «حق حیات» زندانیان و لغو حکم اعدام یاری دهند.

#کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام
سه‌شنبه سوم مهرماه ۱۴۰۳

#بیانیه #نه_به_اعدام #مهدی_حسنی #بهروز_احسانی #محمدجواد_وفایی_ثانی #حاتم_اوزدمیر
@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گوشه‌ای از سخنان مادر پژمان قلی‌پور:

▪️«من مادرم. این بچه رو من به دنیا آوردم. اگه جرات داشت مادرش منم. سهم بچه‌ی من تو وطن من ۵ تا گلوله بود. ولی من محبوبه رمضانی، مادر پژمان قلی‌پور قسم خوردم که هر گلوله میشه یک انگشت دست من و پنج تا گلوله زدی شد یک مشت توی دهان کسی که زور گفت و کشت.»

🥀پژمان قلی‌پور در #آبان۹۸ کشته شد. دیروز اعلام شد که این مادر (محبوبه رمضانی) و مادری دیگر؛ رحیمه یوسف‌زاده، مادر نوید بهبودی، هر یک به ۱۸ ماه حبس محکوم شدند.


#محبوبه_رمضانی
#رحیمه_یوسف_زاده
#پژمان_قلیپور
#نوید_بهبودی
#آبان_ادامه_دارد
#دادخواهی

@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
درخواست نرگس محمدی، برنده جایزه صلح نوبل، از اعضای مجمع عمومی سازمان ملل متحد؛ اقدام فوری برای توقف اعدام‌ها، آزادی همه زندانیان سیاسی - عقیدتی، توقف سرکوب زنان و سرکوب نهادهای مدنی مستقل
 

جناب آقای گوترش
دبیر کل محترم سازمان ملل
 
اعضای محترم مجمع عمومی سازمان ملل متحد
 
دو سال از جنبش «زن، زندگی، آزادی» می‌گذرد. جنبشی که سراسر ایران را فرا گرفته است. این جنبش دموکراتیک، مطالباتش را شعار زن، زندگی و آزادی کرده و دموکراسی و برابری را فریاد می‌زند.
تاوان این برخاستنِ جمعی و همبستگیِ مردم، چون خیزشها و جنبش‌های اجتماعی پیشین، سرکوب بی‌رحمانه مردم بود که همچنان ادامه دارد.
جهان شاهد کشتار، اعدام، زندان و سرکوب خشونت‌بار و بی‌رحمانه زنان در خیابان‌ها، بازداشتگاه‌ها و زندان‌هاست. این روزها نگران و شاهد صدور حکم اعدام برای زنان فعال (پخشان عزیزی و شریفه محمدی) هستیم.
 
نمایندگان محترم
 
نمایندگان این حکومت در میان شما در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد خواهند بود. از شما تقاضا دارم برای تحقق دموکراسی و صلح در خاورمیانه و در ایران به طور جدی و فعال و نه فقط در کلام و کنایه، حقوق بشر را پیش‌شرط هر نوع مذاکره‌ای در هر سطحی قرار دهید و برای
۱- توقف اعدام‌های گسترده و وحشیانه زندانیان بی‌پناه
۲- آزادی همه زندانیان سیاسی و عقیدتی
۳- توقف سرکوب سیستماتیک و هدفمند زنان ایران و جرم‌انگاری آپارتاید جنسیتی
۴- توقف سرکوب نهادهای مدنی مستقل
اقدام عاجل و قاطع نمایید.
 
نرگس محمدی
زندان اوین
شهریور ۱۴۰۳


#نرگس_محمدی
#نه_به_اعدام
#زن_زندگی_آزادی
@nedaeziran
⚠️ما رسیدگی نمی‌کنیم، شما هم رسانه‌ای نکنید!

مادر نفس حاجی شریف:
فیلم های ضرب و شتم دخترم در پرونده نیست

گفته‌اند بازرسی فراجا فیلم‌های ون را برای دادسرای نظامی ارسال نکرده است

مادر نفس حاجی شریف (دختری که توسط گشت ارشاد مورد ضرب و شتم قرار گرفت) به دیده بان ایران گفت:

🔺️قاضی دادگاه اطفال گفت: دخترت مانند سپیده قلیان شده؛ من به خانواده سپیده قلیان هم گفتم که موضوع را رسانه‌ای نکنند دیدید چه اتفاقی افتاد؟ گفتند اگر شکایت کنید، اگر شکایت کنید پای امنیت و وزارت اطلاعات وسط می‌آید و برای شما اقدام علیه امنیت ملی می‌زنند

🔺️ اگر دار و ندارم را بدهم یا مجبور شوم جلوی مجلس خودم را آتش بزنم این پرونده را پیگیری می‌کنم. مامور پلیس امنیت از دختر من شکایت کرده است

#نفس_حاجی_شریف
#مهسا_امينی
#ارمیتا_گراوند
#آرزو_بدری
#نه_به_حجاب_اجباری
#به_عقب_برنمیگردیم
@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدیوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی حاکی از این است که شامگاه جمعه ۳۰ شهریورماه، یک فرد تحت عنوان «امر به معروف» در شهرستان ‎بهبهان زن جوانی را به دلیل نوع پوشش مورد ضرب و شتم قرار داده است.

بر اساس گزارش‌ها این برخورد پس از آن رخ داده که این زن جوان از خواسته آزارگر برای پوشاندن موهایش خودداری کرده و به آنها گفته که مزاحم نشوند.

#حجاب_اجباری
#زن_زندگی_آزادی
#پوشش_اختیاری
#نه_به_سرکوب_زنان
#نه_به_حجاب_اجباری
@nedaeziran
🔻تجمع معلمان دوره سوادآموزی مقابل مجلس در اعتراض به تبعیض

معلمان دوره سوادآموزی مقابل ساختمان مجلس علیه تبعیض و بی‌عدالتی دست به تجمع زدند. آنها خواستار تبدیل وضعیت قراردادهای کاری و پاسخگویی مسئولان به مطالبات شغلی و معیشتی خود شدند. در این تجمع، بنرهایی نیز از سوی معلمان استان‌های #فارس، #قم و #گیلان نصب شده بود.

@nedaeziran
🔻هشتمین هفته تجمعات کارکنان پالایشگاه‌های پارس جنوبی علیه بی‌عدالتی

هشتمین هفته تجمعات کارکنان شاغل در پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی در اعتراض به عدم پرداخت کامل دستمزد و در همراهی با پرسنل سایر شرکت‌های صنایع نفت‌و‌گاز در جریان است.

معترضان خواستار حذف کامل سقف‌ حقوق، حذف محدودیت حق‌سنوات بازنشستگی، عودت کسورات مازاد مالیات، اجرای کامل ماده ۱۰ و پرداخت بک‌پی و عدم دست‌درازی به صندوق بازنشستگی کارکنان نفت هستند.

@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سه‌شنبه سوم مهرماه
استان سمنان
اعتصاب کارگران معدن طزره

پس از فاجعه هولناک انفجار معدن طبس و کشته شدن ده ها کارگر در آن، گروهی از کارگران معدن طزره در استان سمنان به دلیل نداشتن امنیت دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.

سال گذشته و در روز ۱۲ شهریور ۱۴۰۲، ریزش معدن طزره جان شش معدنچی را گرفته بود.

#قتل_معدنکاران_طبس
#اعتصاب_معدنکاران_طزره

@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
اعتصاب داروئی سروناز احمدی در زندان اوین به هفدهمین روز رسید

سروناز احمدی، فعال حقوق کودکان که در زندان اوین محبوس است و از مشکلات اعصاب و روان رنج می‌برد، به هفدهمین روز اعتصاب خود در اعتراض به عدم موافقت با درخواست مرخصی درمانی ادامه می‌دهد.

منبعی مطلع اعلام کرده که خانم احمدی اخیراً دوباره دچار حمله عصبی شده و به رغم وضعیت نامساعد روحی و جسمی، از دریافت داروهای خود و داروی آرام‌بخش خودداری کرده است. این باعث بروز سردردهای مداوم، بی‌خوابی و اسپاسم‌های عضلانی شده و احتمال تکرار حملات عصبی را افزایش داده است.

سروناز احمدی پیش‌تر نیز در پی حمله ماموران امنیتی به بند نسوان زندان اوین دچار »پانیک اتک» شده و به بیمارستان منتقل شده بود.

پزشکان اعلام کرده بودند که وضعیت وی مشکوک به صرع است و نیاز به درمان مناسب در خارج از زندان دارد.

این فعال حقوق کودکان از تاریخ هفدهم شهریور ماه، به دلیل عدم رسیدگی به درخواست مرخصی درمانی و تأخیر در تحویل داروهای ضروری، اقدام به اعتصاب کرده است.

احمدی در تاریخ هشتم اردیبهشت ۱۴۰۲، به همراه تعدادی از فعالین کارگری توسط نیروهای امنیتی در منزل محمد حبیبی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

وی به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی» به پنج سال حبس و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدیدنظر به سه سال و شش ماه کاهش یافت.

این فعال حقوق کودکان که فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد مددکاری از دانشگاه علوم بهزیستی تهران است، در جنبش انقلابی ۱۴۰۱ نیز بازداشت و در تاریخ شانزدهم آذر همان سال با تودیع وثیقه آزاد شد.

#سرونازاحمدی
#زن_زندگی_آزادی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@nedaeziran
⚠️علی پیرحسین‌لو: این صحنه مربوط به امشب (دیشب) و متروی تهران است: حرکت قطار با دری که باز است و دارای نقص فنی!
🔺️اگر خدای‌نکرده فردا سانحه‌ای رخ داد، کسی نگوید هیچ مشکل ایمنی وجود نداشت و صرفا یک حادثه بود.

@nedaeziran
2024/09/30 22:10:55
Back to Top
HTML Embed Code: