Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صدای گروهی از زندانیان سیاسی #زندان_اوین که در اعتراض به حکم اعدام #شریفه_محمدی، سرود #آفتابکاران_جنگل را خواندند.
برگرفته از صفحه #نرگس_محمدی زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین

همراه با #زنان_سیاسی_زندان_اوین
در اعتراض به #اعدام_شریفه_محمدی_فعال_کارگری
#اعتصاب_میکنیم
لطفا شما هم به اعتصاب بپیوندید
#نه_به_اعدام
#نه_به_اتهامات_ساختگی


#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#نه_به_اعدام
#احکام_قرون_وسطی
#زن_زندگی_آزادی
@nedaeziran

زاد روز #مینو_مجیدی است، زنی شجاع و آزاد‌اندیش که در روزهای نخست خیزش ۱۴۰۱ جان شیرینش را از دست داد.

مینو مجیدی، روز بیست و نهم شهریور با شلیک گلوله‌های ساچمه‌ای در جریان خیزش سراسری در کرمانشاه کشته شد. مهسا پیرایی، فرزند مینو در برنامه اسپیس خانواده‌های دادخواه می‌‌گوید:«‌بدن مادرم از پشت سر تا کمر گلوله‌باران بود، آنچنانکه بیش از ۱۶۷ گلوله ساچمه‌ای به مادرم شلیک شده بود.



#مینو_مجیدی #دادخواهی
#زن_زندگی_آزادی
#نه_میبخشیم_نه_فراموش_میکنیم
@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
🔴 بیانیه کارگران زندانی رضا شهابی، داود رضوی و‌ حسن سعیدی: اتهام واهی «بغی» و حکم بیشرمانه اعدام علیه فعال کارگری شریفه محمدی باید فوری و بدون قید و شرط لغو گردند.

بر کسی پوشیده نیست که نیروهای امنیتی و قوه قضاییه حساسیت، نفرت و واهمه عمیقی نسبت به کارگران و‌ تشکلات کارگری مستقل، حق طلب و‌ معترض دارند. مگر سندیکای کارگران شرکت واحد، و فعالین و تشکلات مستقل و‌ دیگر کارگران حق طلب در کشور چه‌کرده بودند ‌که سالیان سال، و‌ صرف نظر از اینکه چه کسانی و از چه جناحهایی روئسای قوه مجریه و قضائیه بوده اند، بطور بی وقفه تحت کنترل پلیسی، پرونده سازی، اخراج، بازداشت و زندان و‌ حکمهای سنگین بوده اند. مگر کارگران خاتون آباد که تنها خواسته اشان امنیت شغلی بود چه گناهی کرده بودند که مورد سرکوب هو ‌کشتار قرار گرفتند؟ مگر کارگرانی که در اقصی نقاط کشور، از فولاد اهواز، تا هپکو و آق دره، حکم ظالمانه شلاق گرفتند چه کرده بودند؟

در همان سالهای اولیه دهه ۸۰ که سندیکای کارگران شرکت واحد به همت صدها راننده و‌ دیگر کارگران در پروسه بازگشایی بود، چندین تشکل و کمیته مستقل کارگری نیز بطور علنی و شفاف ایجاد گردیدند. کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری نیز یکی از آن نهادهای کارگری ای بود که بطور مستقل از کارفرماها و‌ دولت و احزاب و سازمانهای سیاسی ایجاد گردید و‌ تعداد قابل توجهی از کارگران و فعالین کارگری از مناطق مختلف کشور، از جمله شریفه محمدی، به آن‌ پیوستند. اگر چه حاکمیت تشکلات و‌ کمیته های مستقل کارگری را بر نمی تابید اما تمام این تشکلات از ماهیت طبقاتی، صنفی، کارگری، مدنی و مطالبه‌گرانه برخوردار بودند و به قصد فعالیت کارگری علنی ایجاد شده بودند. اینها توضیح واضحات است که جهت یاداوری بازگو‌ میکنیم. نیروهای امنیتی و دادستان ها و قاضی ها هم خوب میدانند که تشکلات مستقل کارگری در ایران همواره بر استقلال تشکیلاتی خود تاکید داشته اند. بنابراین، همانقدر برای ما امضا کنندگان این نوشته‌محرز است که برای صادر کنندگان حکم سبعانه اعدام علیه شریفه محمدی نیز روشن است که ایشان هیچ جرمی مرتکب نشده است و عضویت سابق ایشان در کمیته هماهنگی جرم‌محسوب نمیشد و کماکان نیز نباید هیچ جرمی محسوب گردد.

یفین داریم هیچ کارگر و انسان شرافتمندی در سراسر کشور یافت نمی‌شود که اتهام واهی «بغی» و حکم ظالمانه اعدام علیه شریفه محمدی را حیرت آور، جنون‌آمیز و غیر قابل قبول نداند. مطمئن هستیم‌که همکاران ما و‌ کلیت طبقه کارگر و‌ مردم حق طلب نسبت به سرنوشت خواهر خود، کارگر زندنی شریفه محمدی، سکوت نخواهند‌کرد.

اتهام واهی «بغی» و حکم بیشرمانه اعدام علیه شریفه محمدی باید فوری و بدون قید و شرط لغو‌گردند.

کارگر زندانی، زندانی سیاسی آزاد باید گردد.

داود رضوی، حسن سعیدی، رضا شهابی،
اعضای زندانی سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌ حومه
بند ۴، زندان اوین
۲۱ تیر ۱۴۰۳

♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۱ تیر ۱۴۰۳
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#احکام_قرون_وسطی
#نه_به_اعدام
#شریفه_محمدی_آزاد_باید_گردد
#زن_زندگی_آزادی
@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بی برقی در تهران!

تهران: قطع برق در بازار "امین حضور" (امیرکبیر)

قطع گسترده ی برق در مناطق گوناگون کشور ، زندگی مردم را مختل کرده است.

#زندگی_استاتدارد_مرفه_حق_ماست



@nedaeziran
🔹تنها راه نجات اصفهان، احیای فوری زاینده‌رود است/زاینده‌رود نباشد تعادل منطقه به هم می‌خورد

🔹رئیس مرکز تحقیقات و مطالعات آب دانشگاه آزاد اصفهان و پژوهشگر حوزه محیط‌زیست گفت: اگر به پایداری سرزمینی و زندگی مردم در مناطق مرکزی کشور فکر می‌کنیم باید زاینده‌رود احیا شود.

#سودجویان_تخریب_کنندگان_محیط_زیست
#محیط_زیست_زندگیست


@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸#جعفر_پناهی، فیلمساز، چهارشنبه ۲۰ تیرماه برای نمایش فیلم «آفساید» و در صدمین سالگرد فستیوال فیلم زردآلوی طلایی ارمنستان، نمایش این فیلم را به معترضان «زن، زندگی، آزادی» و «رهروان راه آزادی» تقدیم کرد.

🔸آقای پناهی که پس از ۱۴ سال در یک فستیوال فیلم بین‌المللی شرکت می‌کرد گفت: «به هنرمند مربوط نیست دولتمردانش ۲۰ سال از او عقب هستند.»

🔸او در ادامه با اشاره به تجربهٔ مشترک مردم ایران و ارمنستان از «حکومت‌های ایدئولوژیک» گفت: «من فیلمساز اجتماعی هستم و آنچه در جامعه اتفاق می‌افتد را با زبان هنر بیان می‌کنم.»

🔸آقای پناهی همچنین گفت: «من در یک سال گذشته دعوت‌های بسیاری از فستیوال‌هایی چون کن و ونیز را را رد کردم، و گفته بودم باید فیلم جدیدی بسازم. شاید فیلم جدیدی ساخته‌ام که اکنون اینجا هستم.»

🔸جعفر پناهی ۶۴ ساله، یکی از شناخته‌شده‌ترین فیلم‌سازان ایرانی در سطح بین‌المللی است. او بهمن‌ماه دو سال پیش پس از نقض حکم شش سال حبس خود از سوی دیوان عالی کشور و پس از سه روز اعتصاب غذا به صورت موقت از زندان آزاد شد.

هنر_مردمی
#زن_زندگی_آزادی
@nedarziran
مهربانو خشنودی، از مصدومان شلیک عامدانه به چشم‌ها، در زادروز مینو مجیدی بر سر مزارش حاضر شد و ضمن انتشار این عکس، نوشت:

«مادر جان سلام،
چهل روز از نبودنتون گذشته بود که سر و ته خیابون منتهی به آرامستان رو بستن و ما اون وسط گیر افتاده بودیم.
چهل روز از نبودنتون گذشته بود که برای اولین بار لوله تفنگشون رو، رو به روی صورتم دیدم.
یادتونه؟ جیغ زدم، خوابیدم روی صندلی ماشین و منتظر بودم بزنه اما... اما نزد.
اون موقع نفهمیدم چرا، اما الآن احساس می‌کنم اون روز، تو اون شرایط شما مراقبم بودید، به جای مادرم که کنارم نبود... . حالا من به جای مهسا و رویا که نمیتونن کنارتون باشند پیش شما هستم.

مامان مینو، تولدتون مبارک💙»


#مینو_مجیدی #سوفیا💙 #مهربانو_خشنودی_کیا #کوثر_خشنودی_کیا #بمیرد_دلی_که_بترسد #چشم_برای_آزادی
#زن_زندگی_آزادی
@nedarziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پدر یلدا آقافضلی، جان‌باخته خیزش ۱۴۰۱:

پس از یلدا، لباسی غیر از رنگ مشکی نپوشیدم

#یلدا_آقا_فضلی

#زن_زندگی_آزادی
@nedaeziran

‌به دلیل انتشار خبر درگیری در هیات عزاداری پرونده قضایی علیه فاطمه قلی‌پور، خبرنگار اهل تبریز، تشکیل شد

روز گذشته، ۱۹ تیر ۱۴۰۳، فاطمه قلی‌پور، روزنامه‌نگار در تبریز، در حساب کاربری ایکس خود با انتشار بخشی از گزارش خود نوشت: به دلیل انتشار این خبر (درگیری در هیات عزاداری  با قمه) به پلیس فتا احضار شده‌ام.

حال او امروز ۲۰ تیر ۱۴۰۳، خبر از تشکیل پرونده قضایی علیه خود داده است.

به گزارش دادبان، اگرچه اتهام انتسابی علیه این خبرنگار روشن نیست اما تشکیل پرونده برای وی در حالی است که او تنها در راستای وظایف حرفه‌ای خود به عنوان یک خبرنگار اقدام به نگارش گزارش بنا بر شواهد و مدارک کرده و آنچه که در واقعیت اتفاق افتاده را روایت کرده است. از این رو تشکیل پرونده قضایی علیه وی اقدامی غیر قانونی و مشخصا با هدف سرکوب جریان آزاد اطلاعات و حق دسترسی به اخبار انجام گرفته است.

#فاطمه_قلی_پور
#زن_زندگی_آزادی
@nedarziran
💥سی نفر دیگر به اعتصاب غذا پیوستند

اعتصاب ۸۵ نفر از  زندانیان اوین ؛در اعتراض به حکم اعدام #شریفه_محمدی

این تعداد از ۵۵ نفر  اکنون  به ۸۵ نفر افزایش پیدا کرده است
سی نفر از  بند زنان اوین!

بیست و پنج نفر از  بند چهار اوین!

سی نفر از  بند هشت اوین!

#آزادی_شریفه
#زن_زندگی_آزادی

@nedaeziran
🔴 اعتراض کارگران پتروشیمی چوار ایلام به شرایط طاقت‌فرسای شغلی و نادیده گرفته شدن حقوقشان


🔹نه طرح طبقه‌ بندی داریم نه مزایای مزدی/ همچنان روزمزد و بدون انگیزه!

#معیشت
#زن_زندگی_آزادی
@nedaeziran
اظهار نظر پروین محمدی فعال کارگری در باره حکم اعدام #شریفه_محمدی:

حکم "اعدام"  فعال کارگری #شریفه_محمدی حکمی است برای وحشت آفرینی در میان فعالین صنفی و سیاسی  و به تمکین کشاندن طبقه کارگر ایران در برابر بربریت حاکم

ما کارگران در برابر این بربریت، متحدتر و همبسته ایستادگی خواهیم کرد

#شریفه_محمدی_آزاد_باید_گردد
#نه_به_اعدام

@nedaeziran
🔴تلاش دستگاه‌های  قضایی و اطلاعاتی نظام برای گشودن پرونده‌‌های جدید علیه توماج صالحی

حساب کاربری توماج صالحی در شبکه اجتماعی "ایکس" اعلام کرد که "عوامل اطلاعاتی با همکاری ضابطین قضایی، در حال گشودن دو پرونده جدید با اتهامات ساختگی" علیه این هنرمند هستند.

در بخشی از این متن، آمده است که تلاش‌های اخیر در جهت یافتن توجیهی برای تمدید قرار بازداشت توماج صالحی انجام گرفته و تاکید شده است که دو نوبت بازداشت توماج در آبان ١٤٠١ و آذرماه سال گذشته، "ساختگی و بدون پشتوانه حقوقی" بوده‌اند.

در ادامه هشدار داده شده است که هدف از ادامه بازداشت توماج صالحی، "شکنجه‌ سفید و سیاه" او خواهد بود.

چندی پیش، نیز حساب کاربری توماج صالحی نوشت: "مسئولان قضایی دادگاه از اعلام وصول پرونده سر باز می‌زنند تا به این وسیله بتوانند، زمان بیشتری توماج را در حبس ظالمانه نگه‌ دارند."

#توماج_یک_ملته
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#زن_زندگی_آزادی
@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
.
اسماعیل عبدی فعال صنفی معلمان خواهان لغو حکم اعدام «شریفه محمدی» و آزادی بدون قید و شرط او شد.

آقای عبدی با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «تقریباً همه‌ کنشگران صنفی و فعالان مدنی مستقل، روشنفکران و نویسندگان، سندیکاها و گروه‌های مردمی، پرونده‌سازی و حکم ناعادلانه‌ اعدام علیه ‎شریفه محمدی را محکوم و به آن اعتراض کرده‌اند. این حمایت گسترده نشانه‌ سلامت این فعال کارگری است. او باید فوراً و بدون قید و شرط آزاد شود.»

پیش از این اسماعیل عبدی، شانزده زن زندانی سیاسی با انتشار نامه‌ای از زندان اوین، صدور حکم اعدام برای شریفه محمدی، فعال کارگری و حقوق زنان را پیش‌درآمد صدور احکام سنگین برای بقیه فعالان مدنی دانسته خواهان لغو این حکم شدند.

«شریفه محمدی» فعال کارگری و اجتماعی با حکمی که از سوی «احمد درویش‌گفتار»، قاضی شعبه اول دادگاه انقلاب رشت صادر شده، به اتهام «بغی» به اعدام محکوم شده است. این قاضی دادگاه انقلاب برای انتساب این اتهام به محمدی، به مخالفت‌های او با اعدام در جمهوری اسلامی و گزارش وزارت اطلاعات مبنی بر عضویت او در «کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری» استناد کرد که از سوی ماموران امنیتی به عنوان «گروهی وابسته به حزب کومله» معرفی شده است.

درخواست لغو حکم از سوی عفو بین‌الملل

در روزهای گذشته، سازمان عفو بین‌الملل خواستار لغو حکم اعدام شریفه محمدی، فعال کارگری و حقوق زنان شده و اعلام کرد: «مقامات ایران باید فورا او را آزاد کنند.»

در بخشی از این نامه که سه‌شنبه ۱۹ تیرماه جاری منتشر شد آمده است: «شریفه محمدی فعال کارگری، پس از هفت ماه بازداشت موقت، تحمل شکنجه و بازجویی در بازداشتگاه‌های شهرهای مختلف، در سناریویی نخ‌نما و با اتهاماتی بی پایه و اساس به اعدام محکوم شد.»

منابع حقوق‌بشری نوشته‌اند که مبنای اتهام بغی برای خانم محمدی، عضویت در «کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری» است. اتهام بغی در حالی در پرونده خانم محمدی آمده که دست‌کم تا چند ماه بعد از بازداشت، یعنی زمانی‌که او هنوز در سلول انفرادی بوده، خبری از این اتهام سنگین نبوده است.

«بغی» یکی از اتهاماتی است که قانون مجازات اسلامی به آن پرداخته است. بنا بر ماده ۲۸۷ قانون مجازات اسلامی، «باغی» کسی است که علیه «اساس نظام جمهوری اسلامی» دست به مبارزه و اقدام «مسلحانه» بزند.


#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#آزادی_شریفه

#شریفه_محمدی
#شریفه_محمدی_آزاد_باید_گردد
@nedaeziran
2024/09/30 20:30:08
Back to Top
HTML Embed Code: