Telegram Web Link
دادگاه متهمان آتش سوزی در زندان اوین

در روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۳، چهل نفر که در جریان قیام سراسری ۱۴۰۱، در آتش سوزی اوین در زندان اوین محبوس بودند، به اتهام «اخلال در نظم و آشوب در زندان اوین» محاکمه می‌شوند. برخی از متهمان آتش سوزی در زندان اوین هم اکنون در زندان به سر می برند.

روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد ۱۴۰۳، متهمان آتش سوزی در زندان اوین محاکمه می شوند. بر اساس احضاریه هایی که برای این متهمان ارسال شده، آنها قرار است که طی دو روز در شعبه ۱۱۴۸ دادگاه کیفری دو تهران مستقر در مجتمع قضایی بعثت به اتهام «اخلال در نظم و آشوب در زندان اوین، شورش و تخریب، تمرد از دستور زندانبان به قصد فرار و …» محاکمه شوند. به برخی از متهمان این پرونده اتهام قتل زده شده است.

در دی ماه ۱۴۰۲، خبرگزاری میزان به نقل از علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد: «قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست برای ۴۰ نفر در پرونده آتش‌سوزی زندان اوین صادر شده است».

چند تن از زندانیان سیاسی از جمله لقمان امین پور، میثم دهبان زاده، مجید روشن نژاد و رضا سلمان زاده مشمول این پرونده سازی شده و طی این دو روز ملزم به حضور در دادگاه می باشند. لقمان امین پور، میثم دهبان زاده و رضا سلمان زاده هم اکنون در زندان قزلحصار زندانی هستند.

زندانی سیاسی لقمان امین پور در روز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۱، چند روز پس از جریان آتش سوزی، به سلول های انفرادی بند ۲۴۱ اوین منتقل و تحت بازجویی و شکنجه قرار گرفت. او را در سرمای شدید زندان اوین بدون لباس گرم و پتو و در شرایط سخت تحت شکنجه و ضرب و شتم قرار دادند. او همچنین طی مدت نگهداری در سلول های انفرادی بند ۲۴۱، محروم از تماس و ملاقات با خانواده، و محروم از هر گونه امکاناتی بود. لقمان امین پور پس از دو و نیم ماه نگهداری در سلول انفرادی و شکنجه، در دی ماه ۱۴۰۱، به زندان گوهردشت منتقل شد.

زندانی سیاسی میثم دهبان زاده نیز پس از انتقال تعدادی از زندانیان سیاسی اوین به زندان گوهردشت به انفرادی‌های بند ۲۴۱ اوین منتقل و تحت شکنجه و بازجویی قرار گرفت. مقامات زندان وی را پس از مدتی به زندان گوهردشت منتقل کردند.
@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیام فرنگیس مظلوم ، زندانی سیاسی سابق به مناسبت روز جهانی حمایت از زندانیان سیاسی

@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
متن بیانیه زندانیان شرکت کننده در بیست‌و یکمین هفته اعتصاب غذا در “کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام” به شرح زیر است:
 
«سیاست گروگانی‌گیری جمهوری اسلامی و مماشات غربی‌ها، خنجری بر پیکر حقوق‌بشر و خطری برای افزایش اعدام‌ها»
 
این هفته را در حالی دست به اعتصاب غذا زدیم، که شاهد دستگیری شمار زیادی از زنان، فعالان سیاسی، معلمان و بازنشستگان شریف کشورمان هستیم که تنها بدلیل تن ندادن به قوانین ظالمانه دست به اعتراض مسالمت آمیز زده‌‌اند.

هم‌زمان در راستای سیاست گروگانگیری مردم ایران (شهروندان دوتابعیتی) و اتباع خارجی توسط حکومت و نهادهای امنیتی آن و مماشات کشورهای غربی، شاهد معامله ننگین حمید‌ نوری بودیم که یکی از عوامل کشتارهای دهه ۶۰ بوده و در روندی عادلانه و دادرسی منصفانه به جنایت علیه بشریت محکوم شده بود.
این مماشات غربی‌ها  را می‌توان در حکم خنجری بر پیکر حقوق بشر، مدافعان آن و عموم مردم ایران دانست که کمترین اثر آن جری‌تر شدن جمهوری اسلامی در نقض حقوق بنیادین مردم و به ویژه زندانیان زیر حکم اعدام خواهد بود.

اگر چه نباید دستاوردهای جنبش دادخواهی در این سالیان را نادیده گرفت. اما این معامله نشان داد مردم ایران در راستای استیفای حقوق‌شان فقط باید متکی به خود بوده و نسبت به سیاست‌های مماشتگران غربی دچار توهم نشوند.

با وجود افزایش فشارها، از قبیل “قطع تلفن و ملاقات‌های زندانیان در واحد سه زندان قزلحصار” یا ” انتقال شماری از زندانیان سیاسی به انفرادی در برخی زندان‌ها” که با هدف ساکت کردن صدای “نه به اعدام” در زندان‌ها انجام گرفته است؛ ما زندانیان کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” ضمن محکوم کردن بازداشت‌های غیرقانونی اخیر و تداوم سیاست گروگان‌گیری جمهوری اسلامی و مماشات کشورهای غربی با آن، سه‌شنبه این هفته مورخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ را نیز برای بیست و یکمین هفته علیه صدور و اجرای احکام غیر انسانی اعدام در زندانهای قزلحصار (واحد۳و۴)، اوین (بندزنان،۴،۶،۸)، خرم آباد، مرکزی کرج، خوی، نقده، مشهد و سقز در اعتصاب غذا به‌سر خواهیم برد.
 
زندانیان سیاسی اعتصابی کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام”


#نه_به_اعدام
@nedaeziran
#تهران

تجمع کارمندان بازنشسته ی بانک "ملت" مقابل شعبه ی مرکزی آن، در اعتراض به عملکرد صندوق "تأمین آتیه ی کارکنان بانک ملت"
این تجمع با هجوم نیروهای امنیتی روبرو شده و به زخمی و دستگیر شدن شماری از تجمع کنندگان انجامیده است.

سه‌شنبه ۲۹ خرداد

@nedaeziran
ندای زنان ایران
Photo
بازداشت خواهر محمود مهرابی، زندانی محکوم به اعدام؛
ماموران مریم مهرابی و فرزندانش را با خود بردند


مریم مهرابی، خواهر محمود مهرابی زندانی سیاسی محکوم به اعدام، صبح امروز سه‌شنبه ۲۹ خرداد با حمله ماموران امنیتی به منزلش در اصفهان بازداشت شده است.

ماموران همچنین تمامی تلفن‌ها و وسایل الکترونیکی موجود در خانه (موبایل و کامپیوتر و لپ‌تاب) را نیز توقیف کرده و برده‌اند.

مریم مهرابی دراعتراض به حکم اعدام برادرش در فضای مجازی اعلام کرده بود در صورتی که حکم او شکسته نشود مقابل دفتر امام جمعه شهرستان مبارکه اصفهان خود سوزی خواهد کرد.

محمود مهرابی در اردیبهشت ماه سال جاری توسط شعبه پنجم دادگاه انقلاب اصفهان، به اتهام افساد فی‌الارض به اعدام محکوم شد. صدور این حکم به اتهام «افسادفی‌الارض» علیه محمود مهرابی در حالی است که هیچ مصداق عینی در عملکرد وی مبنی بر ارتکاب این فعل مجرمانه در عالم واقع وجود ندارد.

محمود مهرابی، زندانی سیاسی از بهمن ماه سال گذشته (۱۴۰۱) در زندان دستگرد اصفهان محبوس است.

#نه_به_اعدام
#دادخواهی
#محمود_مهرابی
#مریم_مهرابی
@nedaeziran
محکومیت جوان معترض ایذه یاسین موسوی دهموردی به ۱۰ سال زندان، جریمه و مجازات‌های تکمیلی

سه‌شنبه ۲۹خرداد ۱۴۰۳، چندین تن از جوانان معترض ایذه توسط دادگاه انقلاب اهواز به زندان محکوم شده‌اند. جوان معترض ایذه‌ای یاسین موسوی دهموردی توسط دادگاه انقلاب به ۱۰سال زندان و سایر جوانان معترض ایذه‌ای به ۲ تا ۵ سال زندان محکوم شده‌اند.
یاسین موسوی دهموردی در دی ماه ۱۴۰۱، پس از جریان قتل کیان پیرفلک در جریان اعتراضات سراسری بازداشت و پس از یک هفته حبس در بازداشتگاه سپاه ایذه آزاد شد. او بار دیگر در روز سوم دی‌ماه ۱۴۰۲، همراه با ۵تن دیگر از اقوام و دوستان خود در شهر ایذه دستگیر شدند. آنها پس از ۵ماه بازداشت با تودیع وثیقه سنگین آزاد شدند.

دادگاه انقلاب برای یاسین موسوی دهموردی بعنوان متهم ردیف اول با وثیقه ۲ میلیاردی و بقیه بازداشت شدگان وثیقه ۷۰۰ میلیون تومانی مشخص کرده بود.

#انقلاب_ژینا
#زن_زندگی_آزادی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@nedaeziran
🔹عفو بین‌الملل می‌گوید «آپارتاید جنسیتی» در افغانستان باید در قوانین بین‌المللی جرم شناخته شود و به این «ستم نهادینه» باید نامی داده شود.

این سازمان بین‌المللی مدافع حقوق بشر در بیانیه‌ای گفت که مفهوم آپارتاید جنسیتی را «اولین‌بار» زنان فعال افغان و فمنیست‌ها در دهه ۱۹۹۰ در باره نقض سیستماتیک حقوق زنان در دوره اول حکومت طالبان به کار بردند.

شماری از مدافعان حقوق زنان ایران و کارشناسان سازمان ملل می‌گویند ستم نهادینه بر زنان در ایران نیز می‌تواند آپارتاید جنسیتی گفته شود.

چهار زن برنده جایزه صلح نوبل نیز به کارزار بین‌المللی برای به رسمیت شناخته شدن آپارتاید جنسیتی در حقوق بین‌الملل پیوسته‌اند.

اگنس کالامار، دبیرکل عفو بین‌الملل گفت: «واقعا شرم آور است که جهان نتوانسته ستم و سلطه سیستماتیک جنسیت‌محور را به عنوان یک جنایت در قوانین بین‌المللی به رسمیت بشناسد.»

«دولت‌ها باید به این فراخوان توجه کنند. برای این شکل از ستم نهادینه باید نامی گذاشته شود.»

#آپارتاید_جنسیتی

@nedaeziran
پشت‌پرده مسمومیت آلومینیومی بیماران

حداقل ۱۰ نفر از بیماران با این سرم‌ها جان‌شان را از دست داده‌اند

✍🏻محموله آلوده محلول دیالیز صفاقی چندنفر را مسموم کرده است؟ تعداد فوتی‌ها چقدر است؟ آلودگی از کجا آمده؟ کدام شهرها درگیر شده‌اند؟ اینها بخشی از سوالاتی است که در روزهای گذشته درباره ماجرای محلول‌های آلوده شرکت دارویی ثامن مطرح شده است.

🔹آنطور که بررسی‌ها نشان می‌دهد، محموله آلوده محلول دیالیز صفاقی از دی‌ماه سال گذشته توزیع شده است؛ محلول‌های آلوده به آلومینیوم که تا اردیبهشت‌ماه امسال، تعداد زیادی از بیماران را مسموم کرده است. آنطور که رئیس انجمن نفرولوژی اعلام کرده حداقل 10 نفر از بیماران با این سرم‌ها جان‌شان را از دست داده‌اند. همچنین خبر رسیده که تنها در یکی از مراکز در تهران سه نفر و در اصفهان ۴ نفر فوت کرده‌اند. هم‌میهن

#مافیای_اقتصادی
#داروهای_فاسد
@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻تجمع اعتراضی سراسری بازنشستگان
پیگیر و متحد کشوری، تامین، مخابرات #کرمانشاه در #سه_شنبه_اعتراض
سه شنبه ۲۹ خرداد۱۴۰۳
#اجرای_همسانسازی_بدون_حقه_بازی

@nedaeziran
🔻‏ارزش دستمزد کارگران به کمتر از ارزش دستمزد در سالهای پس از جنگ ایران و عراق رسید.

پ ن : افزایش خط فقر بر اساس آمار های رسمی در شرایط کنونی برای یک خانوار چهار نفره ، ماهی سی میلیون تومان است .بر این اساس ،نزدیک به هفتاد درصد جامعه ایران بویژه همه معلمان و کارگران و خانواده هایشان در شرایط زیر خط فقر در حال گذران زندگی هستند.

#خط_فقر

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
@nedaeziran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تجمع اعتراضی و اعتصاب کارگران آرتا در نمین به بدقولی مسئولین که قراربود حقوق های معوقه رو کارحانه تسویه کنه از سال قبل حقوق نداده

کارگران آرتا پلاست نمین : داریم وارد ماه چهارم میشیم که حقوق دریافت نکردیم دادستان نمین قول سه روز داده بود الان به یک هفته چیزی نمونده که حقوقی دریافت نکردیم مجردا الان گرفتار هستن ما که متاهلیم شرمنده خانواده شدیم

سه‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳

@nedaeziran
⭕️ زلزله‌ای به بزرگی پنج ریشتر کاشمر را لرزاند

♦️ رسانه‌های ایران از وقوع یک زمین لرزه به بزرگی ۵ در منطقه کاشمر استان خراسان در روز سه‌شنبه ۲۹ خرداد خبر می‌دهند.
به گزارش ایرنا این زمین لرزه در عمق شش کیلومتری سطح زمین روی داده و در پی آن برخی ساختمان‌های قدیمی شده است.
فرماندار کاشمر می‌گوید تاکنونی خبری از کشته یا مجروح شدن کسی بر اثر این زلزله دریافت نشده است.

@nedaeziran
2024/10/02 10:29:20
Back to Top
HTML Embed Code: