Telegram Web Link
👣وارثان فروید👣
چگونه با اختلافات خود کنار بیاییم #بخش #پنجم 2⃣سعی کنید ببینید این تفاوت در ارزش ها و عقاید از کجا می آیند. اگر سعی کنید دلایل پشت آن را درک کنید، ممکن است بتوانید نظر فرد دیگر را بهتر درک کنید. شاید در محیط بسیار متفاوتی بزرگ شده اند و یا آموزش های متفاوتی…
چگونه با اختلافات کنار بیاییم
#پایان

4⃣ عقاید خود را به دیگران تحمیل نکنید.
تلاش برای تحمیل عقاید خود به شخص دیگری رفتاری سازنده و یا حتی ممکن نیست. در واقع داشتن نظرات مختلف می تواند مفید باشد. در مورد پذیرش تفاوت‌های خود فکر کنید - آنها را به‌جای منابع بالقوه اصطکاک، به‌عنوان موارد مثبت در نظر بگیرید.
5⃣آیا آنها درست هستند (یا حداقل تا حدی)؟ ممکن است یک فکر عقیده یا ارزش حالت همه یا هیچ نباشد. شاید هر دوی شما بتوانید بخش هایی از آنچه را که دیگری معتقد است بپذیرید یا در هر دو دیدگاه متضاد نقاط مشترکی پیدا کنید.
6⃣ مرزهای خود را بشناسید. مهم است بفهمیم چقدر تفاوت وجود دارد. اگر چیزهایی که شما و دیگری در مورد آنها اختلاف نظر دارید اساساً برای هر یک از شما مهم است و به احتمال زیاد نمی توانید سازش کنید، یا زمینه مشترک بیابید پس راه هایی برای پیمودن این مسیر کنار یکدیگر با احترام و همدلی پیدا کنید.

تفاوت در ارزش های اصلی می تواند در هر رابطه ای به شدت چالش برانگیز باشد.
♨️در یک رابطه دلبستگی مهم( مثل رابطه با پدر و مادر)، این امر به ویژه صادق است. وقتی مرد جوان تصمیم می‌گیرد اعتقادات خانوادگی را ترک کند، به این دلیل این کار را انجام می‌دهد زیرا احساس می‌کند دیگر نمی‌تواند بخشی از این گروه باشد. خانواده او نیز احساس طرد شدن و رهاشدگی می کند - که او دیگر با عقایدی که در تمام طول زندگی خود داشته اند، هم عقیده نیست.
⛔️پر کردن شکاف هایی از این دست می تواند بسیار دلهره آور و در نهایت ممکن است غیرقابل حل باشد. و اگر این اختلافات باعث اسیب به تعاملات شود، ممکن است رابطه به طور چشمگیری صمیمیت کمتری داشته باشد. یا حتی ممکن است تمام شود.
در هر صورت، در رابطه‌ای که در آن عشق و دلبستگی وجود دارد، خود تلاش بدون توجه به نتیجه، احتمالاً باعث یادگیری و رشد می‌شود، و تلاش‌ها آینده‌ای با پشیمانی کمتر ایجاد می‌کنند.
#عقیده #ارزش #رابطه #چالش

#مرضیه #یگانه_فر🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
📌 تفکر جادویی چیست؟

✍️تفکر جادویی زمانی اتفاق می افتد که فرد بین رویدادهایی رابطه تصور می کند که در عالم واقعیت هیچ ربطی به هم ندارند. تفکر جادویی نوعی تفکر غیرعلی است(یعنی، تفکری که از روابط علت ----> معلولِ عقلانی پیروی نمی کند).

یک مثال از تفکر علی این است:
اگر ترمز کنم، اتومبیل خواهد ایستاد.

در تفکر جادویی فرد ممکن است فکر کند اگر تا ۱۰ بشمارد، از یک تصادف جلوگیری خواهد کرد.
نمونه هایی از باورهای منعکس کننده ی تفکر جادویی این ها هستند:
اگر هرکاری را ۷ بار انجام دهم، می توانم از وقوع رویداد های بد پیشگیری کنم.
اگر پایم را روی ترک های پیاده رو بگذارم، کمر مادرم خواهد شکست.


📚کتاب:آسیب شناسی روانی بر اساس DSM5
🖊 ترجمه:مهدی گنجی

@nadidparid
احساس خوشبختی می کنی؟
Anonymous Poll
59%
بله
41%
خیر
مطالعه هیولا 1939👹

آزمایش هیولا یک مطالعه ی لکنت زبان در سال 1939 بود که به وسیله ی وندل جانسون بر روی 22 کودک یتیم در "دوانپورت، دانشگاه آیووا" هدایت میشد. 🏢
جانسون یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد خود به نام ماری تئودور را برای انجام این پژوهش انتخاب نمود و خود بر کار او نظارت داشت. 🤦‍♀
بعد از تقسیم بچه ها به دو گروه؛ ماری تئودور نیمی از بچه ها را به خاطر گفتار روان و صحیحشان تحسین کرد و نیمی دیگر را بعد از هر بار صحبت و سخنرانی تحقیر نمود و به آنها گفت لکنت زبان دارند.👬
تعدادی از آنها که گفتار نرمال داشتند ولی در این آزمایش، درمان منفی گرفته بودند؛ از تاثیر این آزمایش رنج بردند و برخی دچار مشکلات دائمی شدند.😮‍💨
این پژوهش توسط همتایان وندل جانسون "مطالعه هیولا"نامیده شد زیرا آنها از اینکه او برای اثبات یک نظریه روی کودکان یتیم آزمایش کرده بود؛ وحشت زده بودند.👻
این مطالعه به خاطر ترس از لکه دار شدن شهرت جانسون مخفی نگه داشته شد زیرا آزمایشات انسانی زیادی توسط نازی ها در طول جنگ جهانی دوم انجام شده بود.
دانشگاه آیووا به صورت علنی برای انجام این آزمایش عذرخواهی کرد.🥀🥀

#مرضیه #جعفری


@nadidparid
❤️چگونه بفهمیم عاشق شده ایم؟

از نظر علمی، عشق پدیده ای تقریبا غیرممکن برای توضیح است. اما برخی علائم و نشانه ها وجود دارد که به شما در مورد وضعیت احساساتتان نسبت به کسی اشاره می کند. تعاریف ذهنی از عشق وجود دارد، اما همه آنها یک چیز را نشان می دهند و آن صمیمیت است.

❗️ ممکن است شش نشانه از عاشق بودن وجود داشته باشد، :

1) شما با این فرد خودتان هستید(اصالت)
2) فقط او را می بینید.
3) بعد از رابطه احساس آرامش دارید.
4) انگیزه دارید که زندگی او را را آسان تر کنید.
5) در کنار او می توانید ریسک می کنید.
6) ذاتا از همراهی او لذت می برید.
#سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
❗️ما بیشتر به فکر یک نفر هستیم تا کمک به جمعیت های بزرگ!!!

در مطالعه‌ای در دانشگاه پنسیلوانیا، یک گروه در مورد دختر بچه‌ای که قرار است از گرسنگی بمیرد، گروهی دیگر درباره مرگ میلیون‌ها نفر از گرسنگی، و گروه سوم در مورد هر دو موقعیت خبردار شدند. افراد با شنیدن در مورد دختر کوچک بیش از دو برابر 😳بیشتر از شنیدن آمار زیاد افراد پول اهدا کردند - و حتی گروهی که فاجعه بزرگتر ( میلیونی) شنیده بودند کمتر کمک کردند🤷‍♂. روانشناسان فکر می کنند که ما برای کمک به فرد مقابل خود تلاش می کنیم، ولی وقتی مشکل خیلی بزرگ به نظر برسد، فکر می کنیم که سهم کوچک ما کار زیادی انجام نمی دهد.
#سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
یکی از شگفت انگیزترین نمونه های روانشناسی: پسر وحشی آویرون

در سال ۱۸۰۰ یک پسر بچه از جنگل آویرون در فرانسه بیرون آمد که یازده یا دوازده ساله بود.
به نظر می رسید که به تنهایی برای چندین سال در جنگل زندگی می کرده است.

"کودک وحشی" هیچ زبانی نمی دانست و توسط پزشکی به نام ژان مارک گاسپار ایتارد، که مطالعه ی او را برعهده گرفته بود،ویکتور نامگذاری شد. ویکتور به نوعی مشهور شد زیرا یک نمونه بی نظیر و عالی در مورد طبیعت بود.
او هرگز نتوانست روان صحبت کند اما توانست لباس بپوشد، از دستشویی استفاده کند و اندکی بنویسد.

هرچند دکتر ایتارد تنها پزشکی نبود که ویکتور را مورد مطالعه قرار داده بود اما در مدت پنج سال مطالعه؛ او به دستاوردی جدید در زمینه آموزش به معلولان دست یافت.
"اوتا فریت" که متخصص اوتیسم است معتقد بود که ویکتور احتمالا مبتلا به بیماری اوتیسم بوده است، هر چند نمیتوان از این موضوع مطمئن بود.☑️



#مرضیه #جعفری🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
💯بدانیم و به مراجعان بگوییم👇👇👇

⭕️چگونه توانمندي نوزادان رو بالا ببريم؟
🅰 امروزه با بررسي هايي كه روي افراد بزرگسال انجام گرديده مشخص گرديد كه توجه والدين به نوزادان باعث خواهد شد كه نوزادان بتوانند توانمندي هاي بيشتري را كسب كنند و در بزرگسالي انسانهايي سالمتر و كارآمدتر باشند .
• با انجام يكسري كارها مي توانيم خود كارآمدي نوزادان را بالا ببريم 👇👇👇
1⃣محيطي كه نوزاد در آن رشد پيدا مي كند مي تواند نقش مهمي را ايفا كند و با قرار دادن اشيايي كه توجه نوزاد را بيشتر بخود جلب كند مي توانيم شاهد رشد و شكوفايي بيشتر نوزادان باشيم
براي درك بهتر اين مسئله به مثالي كه در زير آمده توجه كنيد
✳️وقتي ريموت كنترل تلويزيون را فشار مي دهيم و تلويزيون روشن نمي شود چه مي كنيم ؟ يا مجددا تكرار مي كنيم و دكمه را فشار مي دهيم و يا باتري ها را چك مي كنيم و با روشن شدن تلويزيون و رفع مشكل متوجه مي شويم كه بايد مشكل را پيدا كنيم
در روابط انساني هم اين مصداق دارد
❗️ ما در مقابل رفتاري كه نشان مي دهيم ( فشردن دكمه كنترل) توقع داريم كه ديگران هم به ما عكس العمل نشان دهند ( روشن شدن تلويزيون ) و اين يادگيري ايجاد رابطه از كودكي شكل مي گيرد
⁉️حال اين سوال مطرح مي شود كه چگونه اين حس كنترل بر محيط در نوزادان ايجاد مي شود ؟
#آشنا #آئینی 🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
💯بدانیم و به مراجعان بگوییم👇👇👇 ⭕️چگونه توانمندي نوزادان رو بالا ببريم؟ 🅰 امروزه با بررسي هايي كه روي افراد بزرگسال انجام گرديده مشخص گرديد كه توجه والدين به نوزادان باعث خواهد شد كه نوزادان بتوانند توانمندي هاي بيشتري را كسب كنند و در بزرگسالي انسانهايي…
• روچارت و استريانو ( 2000) با انجام تحقيقي بيان مي كنند كه نوزادان از حدود دو ماهگي در مورد واکنش هاي خود آگاهتر هستند .
• محققان با مقايسه نوزادان تازه متولد شده و نوزادان دو ماهه متوجه اين موضوع شدند كه نوزادان دو ماهه توجه بيشتري به نوع مكيدن پستانك خود دارند .
#آشنا #آئینی 🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
• روچارت و استريانو ( 2000) با انجام تحقيقي بيان مي كنند كه نوزادان از حدود دو ماهگي در مورد واکنش هاي خود آگاهتر هستند . • محققان با مقايسه نوزادان تازه متولد شده و نوزادان دو ماهه متوجه اين موضوع شدند كه نوزادان دو ماهه توجه بيشتري به نوع مكيدن پستانك…
بخش پایانی
يكي ديگر از راههايي كه باعث بالا بردن توجه #نوزادان مي شود اشيايي است كه توليد صدا مي كنند و اين باعث مي شود كه نوزادان ارتباط بهتري را با آن شي يا اسباب بازي برقرار كنند
📌 اسباب بازي هايي كه توليد نور و يا صدا مي كنند بسيار كار آمدترهستند.

همچنين در #تحقيقات بعمل آمده نشان داده شده كه نوزادان به رفتارهاي افراد اطراف خود توجه زيادي نشان مي دهند
و اين پژوهش ها فرض می کنند كه نوزادان تشخيص مي دهند كه از چه كسي مي توانند اطلاعات بيشتري دريافت كنند .

#آشنا #آئینی 🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
بسیار مهم👇👇👇
تفاوت ضداجتماعی( psychopath) و جامعه ستیز(sociopath)

بالینگران به جای آنها از یک اصطلاح متفاوت استفاده می کنند: اختلال شخصیت ضد اجتماعی(antisocial).

اکثر متخصصان معتقدند که این دو ویژگی‌های مشابهی دارند. این افراد حس درونی ضعیفی از درست و غلط دارند. اما بین این دو تفاوت هایی نیز وجود دارد.

📌 یک تفاوت کلیدی بین این دو، این است که آیا او وجدان دارد.

یک سایکوپات وجدان ندارد. یک فرد جامعه ستیز معمولاً وجدان دارد، اما ضعیف است.

هر دو فاقد همدلی هستند. یک سایکوپات دیگران را اشیایی می بیند که می تواند به نفع خود استفاده کند.

2⃣آنها همیشه خشن نیستند.
برخی از افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضداجتماعی( antisocial) می توانند خشن باشند، اما بیشتر آنها اینطور نیستند.

#سیدمهدی #رباط_جزی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
بسیاری از افراد تصور نادرستی از آنچه که خوشبختی واقعی است دارند. خوشبختی واقعی با پایندی به یک هدف ارزشمند به دست می آید.

هلن کلر
سیدمجتبی رباط جزی
@nadidparid
کسانی که با گربه ها بازی می کنند باید انتظار خراش را داشته باشند.

© سروانتس

سیدمجتبی رباط جزی
@nadidparid
کسی که می خواهد خیر دیگران را تأمین کند، قبلاً خیر خود را تأمین کرده است.


© کنفوسیوس
@nadidparid
🔸یالوم معتقد است، 🔸
عشق نوعی از خود بی خودی وسواس گونه و ذهنیتی افسون شده است که تمامی زندگی فرد را در تصرف خود در می آورد. معمولا تجربه ی چنین حالتی باشکوه است.
به عقیده ی او انسان بیشتر دلباخته ی اشتیاق خویش است تا آنچه اشتیاقش را برانگیخته است. ولی در مواقعی شیدایی و از خود بی خودی، بیش از آنکه لذت بیافریند، پریشانی می آورد.
عاشق، صورتی خیالی و شاعرانه به معشوق می دهد، ذهنش درگیر وسوسه ی او می شود، اما اگر عشق تنها یک ویژگی حقیقی داشته باشد، این است که هرگز نمی ماند، ناپایداری بخشی از ماهیت شیدایی عشق است. از نظر یالوم وسواس عشق، اغلب به نوعی توجه فرد را از افکار دردناک تر دیگر دور می کند.
@nadidparid
‍ اگر یک تعمیم درباره خطر بلوغ وجود داشته باشد، این است که نه عمیقاً دیگران را #ایده_آل_سازی و نه #تحقیر کنید.
بیایید با #نوزادان شروع کنیم. #ملانی_کلاین، #روان‌کاو از پیشگامان اواسط قرن بیستم، توجه‌‌اش را به چیزی بسیار شگرف جلب کرد که در ذهن نوزادان هنگام تغذیه از مادر اتفاق می‌افتد.
وقتی #کودک به خوبی شیر می خورد، بسیار خوشحال است و مادر خود را «فرد خوب» می‌بیند. اما اگر، به هر دلیلی، فرآیند تغذیه شیر کودک به مشکل بخورد، کودک نمی تواند درک کند که با همان شخصی سروکار دارد که چند دقیقه قبل خیلی دوستش داشت، و به سادگی پر از #خشم و #نفرت می شود.
برای تحمل این موضوع، کودک «مادر بد» را از #مادر واقعی (خوب) جدا می‌کند – و به نظر او نیمه دوم (مادر بد) فردی منفور و منفک (جدا یا مجزا) است، چون مسئول عدم تحقق خواسته‌های کودک پنداشته می شود. در کل در ذهن کودک، دو مادر وجود دارد، یکی کاملاً خوب و دیگری کاملاً بد.
به تدریج، اگر همه چیز خوب پیش برود، روند طولانی و دشواری دنبال می‌شود که طی آن کودک این دو فرد متفاوت را با هم ادغام می‌کند و متآسفانه به این درک می‌رسد که مادر ایده‌آل و «کامل» وجود ندارد- فقط یک فرد وجود دارد که معمولاً دوست‌داشتنی است، اما این فرد گاهی مشغول و گاهی خسته بوده و گاهی می تواند اشتباه کند، و نیز می تواند گاهی علاقه به افراد دیگر داشته باشد.
ممکن است مدت طولانی از زمانی که به ما در کودکی غذا می‌دادند گذشته باشد. اما تمایل به «#دو_نیمه_کردن» نزدیکان مان همیشه وجود دارد. زیرا همیشه ویژگی‌های کودکی انسان برروی رشد او در آینده تآثیر گذاراست. در زندگی بزرگسالی، ممکن است عمیقا #عاشق کسی شویم و نیمه ایده آلی از فردی را که هیچ نقصی در او نمی‌بینیم و بدون محدودیت او را می‌‌ستاییم، جدا کنیم. با این حال ممکن است فردی (#سلبریتی یا #سیاست_مدار) را که زمانی ویژگی‌های خوبش ما را تحت تأثیر قرار داده بود، به محض این که متوجه کوچک‌ترین چیزی از طرف او شویم که آزارمان داده، ، ممکن است به این نتیجه برسیم که آنها واقعاً نمی توانند خوب باشند، زیرا موجب #رنج ما هستند – و تنها حکم منطقی این است که آنها رقت انگیز هستند.
ممکن است برای ما بسیار سخت باشد که بپذیریم که همان فرد ممکن است از برخی جهات بسیار خوب باشد و در برخی دیگر به طرز چشمگیری ناامیدکننده باشد. نسخه بد می‌تواند نسخه خوب را از بین ببرد، اگرچه این‌ها فقط جنبه‌های متفاوت و مرتبط یک فرد پیچیده هستند.

ترجمه : هلن لشکری

#روان_درمانی_پویشی#روان_درمانی
@nadidparid
عاشق شدی؟
Anonymous Poll
71%
بله
29%
خیر
👣وارثان فروید👣
بهش رسیدی؟
📜 اگر در روزهای اول آشنایی هستید :

اول رابطه مشخص کنید که از رابطه چی میخواید ، فان ، سرگرمی اجتماعی ، دوستی ، رابطه جدی و ازدواج ...... باید حرف و عمل در طول زمان همسو باشه
قبل از اینکه دل بدی مطمئن‌ شو که طرف مقابل رابطه قبلیش کاملا تمام شده ، رابطه عاطفی زمانی موفق هست که قدم به قدم پیش بره و سرمایه گذاری عاطفی تدریجی باشه
باید همون اوایل رابطه خطر قرمز ها ، ارزش ها و استاندارد هات رو مشخص کنی ، خواسته و نیازهات رو بگی
@nadidparid
-
هنر زیبای #عذرخواهی:جلوگیری از مرگ #رابطه
(بخش اول)


حتی نوع معذرت خواهی هم می تونه نشون بده رابطه در چه وضعیتیه🤷‍♂


👈افراد کمی هستند که می توانند ادعا کنند هرگز اشتباه نکرده اند یا #احساسات کسی را جریحه دار نکرده اند.
در محل کار، روابط دوستانه و صمیمی ، اگر این مشکلات حل نشوند می توانند برای رابطه مخرب باشند.
در نزدیک‌ترین روابطمان، مانند همسر و خانواده‌مان، رفتار یا سخنان نادرست اثر طولانی‌تری دارد بنابراین عذرخواهی به طور کلی مثبت است. اما همه عذرخواهی ها شبیه هم نیستند.
نکته بسیار مهم: عذرخواهی های بی کیفیت به جای کمک، آسیب می زند😿


بعضی عذرخواهی ها بی کیفیت هستند و در آنها از کلمات سطحی، عجولانه، مکانیکی استفاده می شود. به عنوان مثال عبارات زیر نمک روی زخم طرف مقابل می پاشند: "معذرت می خواهم که چنین احساسی دارید." یا «متاسفم که ناراحت شدی» « یا ببخشید فکر نمی کردم ناراحت بشی». اگرچه به نظر می رسد کلمه "متاسفم" نقش خیلی پررنگی دارد، با این حال مسئولیت این احساس بر عهده فرد آسیب دیده گذاشته شده است.

🤕چرا کسی باید اینجوری معذرت خواهی کنه؟ پست بعدی رو حتما بخونین🦋🦋🦋

#مرضیه #یگانه_فر 🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
2024/09/30 05:27:31
Back to Top
HTML Embed Code: