Telegram Web Link
🔺️چه زمانی و چرا سوگ بیش از دوازده ماه طول می کشد؟؟ # بخش #اول

♻️درک اینکه چرا و چگونه غم بیش از یک سال طول می کشد ضروری است.

📚 در جدیدترین نسخه کتاب راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی، DSM-5-TR، افزودن «اختلال سوگ طولانی‌مدت» درمرکز بررسی قرار گرفته است، به این دلیل که این اختلال به عنوان نوعی از سوگ در نظر گرفته شده، که فراتر ازیک سوگ تعیین شده در نسخه های قبلی DSM است تا یک سال پس از مرگ طول میکشد....
برای بزرگسالان کمتر و برای کودکان و نوجوانان شش ماه/

📝به دلایل متعدد، جامعه پزشکی ترجیح می دهد سوگ و فقدان را به عنوان چیزی که می تواند در یک بازه کوتاه مدت به پایان برسد در نظر بگیرد.

با این حال، ساختار و ماهیت سوگ، با احساسات و خاطرات پیچیده، به زمان حساس نیست.

🔸️در"سوگ طولانی مدت" بدین صورت در نظر گرفته
می شود:

🔹️اختلال در هویت (به عنوان مثال، احساس می کند بخشی از خودش مرده است).

🔹️ناباوری در مورد مرگ عزیز

🔹️پرهیز از یادآوری اینکه فرد مرده است

🔹️درد عاطفی شدید (مانند خشم، اندوه) مرتبط با مرگ.


من فکر می کنم در مورد کودکان و نوجوانان، دادن زمان شش ماه یا کمتر بسیار ظالمانه است.

در سال 1979، دو هفته از تولد پنج سالگی ام مانده بود که پدرم بر اثر سرطان درگذشت.

🍃نه اندوه من به عنوان یک کودک خردسال و نه غم مادربزرگ پدری ام از، از دست دادن پسرش در این بازه های زمانی پیشنهادی برطرف نشد.


مترجم : #زهرا #فراهانی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
🔺️چه زمانی و چرا سوگ بیش از دوازده ماه طول می کشد؟؟ #بخش #دوم



وقتی شش ساله بودم و در مهدکودک بودم، از ما خواستند که کارت های روز پدر را درست کنیم. این لحظه پس از دوازده ماه گذشتن از مرگ پدرم بود، و با این حال، من نتوانستم به دیگران بگویم که او درگذشته است. انکار بود؟ آیا این سوگ طولانی مدت بود؟ آیا این یک بیماری بود؟ شاید به این دلیل است که مرگ از بسیاری جهات یک مسئله بزرگسالی است که به عنوان یک کودک بسیار کوچک وظیفه پردازش آن را بر عهده داشتم.

دلیلش هرچه که باشد، می‌توانم به شما بگویم که نه تنها وقتی مردم از پدرم می‌پرسیدند، احساسات شدیدی داشتم، بلکه هویت من به‌عنوان دختر پدرم عمیقاً مختل شد. و همچنین می توانم به یاد بیاورم که مادربزرگ پدری ام سه دهه پس از مرگ پسرش به من گفت، او هنوز احساس می کرد که بخشی از او مرده است. او اغلب می گفت: "این ترتیب معکوس بود."

والدین نباید فرزندان خود را دفن کنند. و با این حال، اتفاق می افتد. میلیون ها پدر و مادر برای فرزندان خود ناله می کنند و این کار را با اندوه شدید انجام می دهند.

حقیقت ماجرا این است که هر چقدر هم که سوگوار برای فرونشاندن غم و اندوه خود تلاش کند، هیچ چیز و هیچکس نمی تواند جای خالی را پر کند. مردم و روابط مبلمان نیستند. صرفاً حذف آنها از خط دید خود و جایگزینی آنها با چیزهای مشابه یا جدید، باعث ترمیم قلب شکسته نمی شود. آنچه تفاوت را ایجاد می کند پذیرش این است که مرگ یکی از عزیزان به طور قابل توجهی زندگی فرد را تغییر می دهد. هیچ چیز مثل قبل نیست این بدان معنا نیست که فرد نمی تواند پس از از دست دادن با هدف و عشق زندگی کند، اما اگر درمان سوگ در دوازده ماه یا کمتر اتفاق نیفتد، نشانه ضعف نیست.

در تحقیقی که برای کتابم درباره شفا بعد از فقدان انجام دادم، با بیش از 100 زن بیوه مصاحبه کردم. علل مرگ و میرها و همچنین وضعیت اجتماعی-اقتصادی آنها و همچنین انواع حمایت (به عنوان مثال، درمان سلامت روان فردی، حمایت گروهی) که آنها به دنبال آن بودند، متفاوت بود. برخی صاحب فرزند شدند. دیگران این کار را نکرده بودند. و محدوده سنی کودکان از نوزاد تا بزرگسال متفاوت بود.

هیچ زنی به من گزارش نداد که سوگ آنها در یک بازه زمانی دوازده ماهه کامل شده است. در واقع، برعکس، بسیاری از زنان گفتند که احساس غم و اندوه آنها پس از سال اول تشدید شد زیرا حمایت کمتری داشتند. بعلاوه، بسیاری از آنان معتقد بودند که اگر در یک سال پس از از دست دادن احساس بهتری نداشته باشند، احساس می‌کنند که مشکلی در آنها وجود ندارد. بسیاری از آنان نیز گزارش دادند که از سوی دیگران تحت فشار قرار می‌گیرند تا بر سوگ خود را «غلبه کنند» و ادامه دهند.


مترجم : #زهرا #فراهانی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
🔺️چه زمانی و چرا سوگ بیش از دوازده ماه طول می کشد؟؟ #بخش #سوم




اگر زمان بتواند زندگی آنها را بهبود بخشد و تغییر دهد، ایده آل خواهد بود. این بازه زمانی دوازده ماهه می تواند برای خلوت کردن و بازسازی بخش های درونی با مطلوبیت کمتر زندگی فرد، مورد استفاده قرار گیرد. آنها می‌توانند تصمیم بگیرند که به چه چیزی پایبند باشند و چه چیزی را رها کنند، اما سوگ تازه کردن زندگی و ارتقای قدرت درونی نیست. درعوض، درک این موضوع است که سوگ را نمی‌توان به طور منظم در یک برنامه‌ریزی دوازده ماهه جمع کرد و جستجوی کمک حرفه‌ای از روانشناسان و روانپزشکان برای سوگواری، گواهی بر عمق عشق شماست.


مترجم : #علی #نعمتی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
📌📌📌آیا #خاطرات شما سلامت فرزندتان را بهبود می بخشد؟
مطالعه اخیر نشان می دهد که در میان گذاشتن خاطرات با فرزندان فواید طولانی مدتی برای کودکان دارد.



🍀یک مطالعه اخیر نشان داد که وقتی به مادران آموزش داده می شود که خاطرات خود را با کودکان نوپایشان به اشتراک بگذارند، فرزندانشان به نوجوانان شادتری تبدیل می شوند. به طور خاص، این نوجوانان علائم افسردگی و اضطراب کمتری داشته اند. آنها همچنین داستان های منسجم تری درباره زندگی خود می گویند که نشان می دهد در پردازش رویدادهای دشوار زندگی خود مهارت بیشتری به دست آورده اند.

🎓این مطالعه توسط تیمی از محققان دانشگاه اوتاگو در نیوزلند در مجله شخصیت منتشر شده است. این شامل 115 جفت مادر-کودک بود که به مدت 14 سال پیگیری شدند. محققان قصد دارند این کودکان را تا بزرگسالی برای مطالعات بیشتر دنبال کنند.


چرا ممکن است به اشتراک گذاشتن خاطرات چنین تأثیر مثبت بلندمدتی بر کودکان داشته باشد؟ محققان پیشنهاد کردند که این تکنیک ممکن است به کودکان کمک کند یاد بگیرند که چگونه در مورد احساسات مربوط به رویدادهای گذشته بحث کنند و مهارت های پردازش این رویدادها را توسعه دهند.

مترجم : #عرفان #ویس_بیاتی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
📌📌📌 آیا #خاطرات شما سلامت فرزندتان را بهبود می بخشد؟
#بخش دوم

من فرزند دارم چگونه می توانم از این اطلاعات استفاده کنم؟

به طور مکرر با فرزندان خود در مورد رویدادهای روزمره در گذشته صحبت کنید. شما می توانید از سن 1 سالگی شروع کنید و تا زمانی که فرزندتان نوجوان شود به این کار ادامه دهید.
در مورد احساسات دخیل در این رویدادها، از جمله احساسات مثبت و منفی بحث کنید.
روی مکالمات متقابل تمرکز کنید. به فرزندتان اجازه دهید هنگام به اشتراک گذاشتن خاطرات، سؤال بپرسد، نظر بدهد و جزئیاتی را اضافه کند.
به طور خلاصه، صحبت کردن با فرزندانتان در مورد رویدادهای گذشته روزمره می تواند تأثیر مثبت بلندمدتی داشته باشد – پس همین امروز شروع کنید به به اشتراک گذاشتن برخی خاطرات با فرزندانتان.

مترجم : #عرفان #ویس_بیاتی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
🍀🍀🍀روابط سالم شاد🌹🌹🌹

یک #تست کوتاه برای اینکه بدانید سبک ارتباطی شما چگونه است🤔

چگونه می توانید ارتباطات خود بهبود ببخشید؟🤷‍♂🤷‍♂🤷‍♂

📌📌سبک ارتباطی ما یک عامل مهم بین فردی است که اغلب در محل کار به آن توجه می کنیم، اما در همه روابط ما و به ویژه در روابط عاشقانه ما به همان اندازه مهم است. نحوه ارتباط ما با دیگران بر شنیده شدن ما و نحوه پاسخ دیگران به ما تأثیر می گذارد.

🎭نحوه ارتباط ما با شریک زندگیمان در یک رابطه، ارتباط، اعتماد، تعهد و تعارض ما را تعیین می کند. اگر کنجکاو هستید که سبک ارتباطی تان چیست، این آزمون کوتاه را امتحان کنید:

2. همسرتان پول زیادی را صرف خرید یک سورپرایز برای شما می کند. در مورد مسائل مالی احساس استرس می کنید. شما به احتمال زیاد:

الف. با او همراه می شوید و در مورد این مسائل چیزی نمی گویید.

ب. از او تشکر می کنید، و با همسر خود در مورد نگرانی های خود صحبت می کنید.

ج. به او می گویید که خرج کردن این همه پول بی فکری و غیرمسئولانه بود.

3. روز تولدتان نزدیک است و انتظار دارید که شریک همسرتان چه هدیه ای به شما بدهد و چگونه جشن بگیرید. شما به احتمال زیاد:

الف. امیدوارید که بتواند ذهن شما را بخواند و انتظارات شما را برآورده کنند.

ب. انتظارات خود و هدیه ای که دوست دارید را به آنها بگویید.

ج. منتظر بمانید تا ببینید چه می کند و اگر به اندازه کافی برای شما کاری انجام نداد، عصبانیت و ناامیدی خود را ابراز کنید.

4. قصد دارید با او بیشتر صمیمی شوید. شما به احتمال زیاد:

الف. احساساتتان را با یک شمع یا موسیقی نشان می دهید و امیدوارید که همسرتان این نشانه ها را متوجه شود.

ب. از همسرتان در مورد احساساتش می پرسید و احساسات خود را می گویید.

شریک زندگی خود را فردی می بینید که فقط به دنبال رابطه جنسی است.

🆔تفسیر پاسخ ها

اگر پاسخ‌های شما بیشتر «الف» بود، سبک ارتباطی منفعلانه‌تری با شریک زندگی‌تان دارید. ممکن است از درگیری اجتناب کنید یا مسائلتان را با او در میان نگذارید تا او را ناراحت نکنید. ممکن است اغلب احساس تنهایی یا ناامیدی کنید زیرا همسرتان نمی داند چه احساسی دارید. این می تواند مشکل ساز شود، چون با او راحت ارتباط برقرار نمی کنید .

اگر پاسخ‌هایتان بیشتر «ب» بود، سبک ارتباطی قاطعانه تری دارید. برای شما مهم است که احساسات خود را بیان کنید و ارتباط باز داشته باشید حتی اگر کار آسانی نباشد. در بیان نیازهای خود در رابطه احساس راحتی می کنید.

اگر پاسخ‌های شما بیشتر «ج» بود، شما بیشتر سبک ارتباطی تهاجمی دارید. ممکن است از انتقاد یا حتی تحقیر استفاده کنید و احتمالاً حالت تدافعی دارید. ممکن است با هجوم احساسات دست و پنجه نرم کنید و برایتان قابل کنترل نباشد.


مترجم : #عرفان #ویس_بیاتی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
🍀🍀🍀روابط سالم شاد🌹🌹🌹

یک #تست کوتاه برای اینکه بدانید سبک ارتباطی شما چگونه است🤔
#بخش #دوم



📌ارتباط قاطعانه برای مدت طولانی در سبک های ارتباطی پیشرو بوده است، زیرا به شما امکان می دهد با وجود بیان احساسات و نیازهای خود به دیگران احترام بگذارید. منفعل بودن شما را از ابراز وجود منع می کند و می تواند احساسات منفی زیادی را ایجاد کند. اگر پرخاشگر باشید، می تواند به شریک زندگیتان صدمه بزند و درگیری بیشتری در رابطه شما ایجاد کند.

🆔برای قاطعیت بیشتر در برقراری ارتباط در رابطه خود، موارد زیر را امتحان کنید:

1⃣احساسات خود را با استفاده از یک مقدمه ملایم به همسرتان بگویید: «پس از شام و دیدن ظرفها استرس می گیرم. اگر بتونی ماشین ظرفشویی رو تعمیر کنی تا من راحت باشم، سپاسگزار خواهم بود.»

2⃣در مورد چیزهای بزرگ، در رابطه خود حتی زمانی که سخت است صحبت کنید: "من واقعاً از سورپرایز تو تشکر می کنم، اما می خواهم زمانی را برای صحبت در مورد مخارجمان اختصاص دهیم تا مطمئن شویم که بیش از حد خرج نمی کنیم."

3⃣مطمئن شوید که به همسرتان میفهمانید که نیازها و انتظارات شما چیست: «دوست دارم تولدم با دوستانمان مهمانی داشته باشیم. آیا می توانی این جشن را به عنوان یک هدیه برای من برنامه ریزی کنی؟"

4⃣علناً در مورد رابطه زناشویی و عاطفی خود صحبت کنید و علایق و موارد ناخوشایند خود را به اشتراک بگذارید.

مثل همیشه، اگر در رابطه خود مشکل دارید، مشاوره زوجین می‌تواند عالی باشد. یک شخص سوم می تواند زمانی که شما قادر به بهبود ارتباطات خود به تنهایی نیستید کمک کند.



مترجم : #عرفان #ویس_بیاتی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
۴ روش خودشیفته
<unknown>
چطور یک فرد #خودشیفته فرد دیگری را به طور کامل نابود می کند؟
خوانش: #مریم #کرمی
مترجم : #مرضیه #جعفری🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
سلام به اعضای خانواده وارثان فروید🌹🌹🌹
اگر علاقه مند به تولید محتوای ⛔️صوتی㊙️㊙️㊙️ هستین پیام بدین با اسم و مشخصات خودتون داخل کانال قرار میدیم.
برای حمایت از تویی که می خوای رشد کنی سراپا آماده ایم❤️
اینم آی دی منه👇👇👇
@ravanyarii
در این پست به بررسی این مسئله می پردازیم که 🤔چرا روابط دوستانه پایان می یابد؟
#بخش #اول


افراد در هر سنی که باشند با پایان یافتن دوستی هایشان مضطرب و سر درگم می شوند و حتی ممکن است به پوچی برسند .
و این اتفاق اصلا عجیب نیست.
به علاوه ، ایجاد دوستی ها و حفظ این روابط قطعا زمان زیادی نیاز دارد و این روابط دوستانه نقش بسزایی در زندگی ما دارند .
همه ما به این حمایتهای عاطفی و همراهی نیاز داریم چون برایمان منبعی از شادی و لذت را فراهم می کنند . و همین باعث می شود که وقتی روابط دوستانه خراب می شود احساس کنیم که چیزهای زیادی را از دست داده ایم .


آپوستولو و کراماری در این زمینه در سال 2021 مطالعاتی انجام دادند .
آنها چهار فاکتور را دلیل اصلی برای پایان یافتن دوستی ها اعلام کردند
و این دلایل بدست آمده را با توجه به تحقیقی که روی 577نفر که شامل زنان و مردان ۱۸ سال به بالا بود بدست آوردند. با توجه به اینکه هیچ تفاوتی بین همجنس و جنس مخالف در نظر نگرفتند
توانستند به نتایج شگفت انگیزی دست پیدا کنند.


مترجم : #آشنا #آئینی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
در این پست به بررسی این مسئله می پردازیم که 🤔چرا روابط دوستانه پایان می یابد؟
#بخش #دوم



چهار عاملی که در زیر به آن اشاره خواهیم کرد می تواند به ما کمک کند که چگونه می توان یک ارتباط دوستانه بلند مدت را حفظ کرد و یا اینکه چه دلایلی باعث قطع ارتباط می شود:

۱-خودخواهي

افراد خودخواه به علت توجه بيش از حد بخود و نداشتن همدلي و توجه و مهرباني به ديگران نمی توانند دوستان خود را حفظ كنند. در اين تحقيق، زنان بيشتر از مردان بخاطر داشتن اين صفت به دوستي ها پايان مي دهند.

٢- نبود ارتباط مداوم
عدم تعامل در ارتباط دوستانه فاكتور ديگري براي پايان يافتن دوستي ها مي باشد كه در اين تحقيق مردان بيشتر اين فاكتور را عامل پايان يافتن دوستي ها اعلام كردند.

٣- درگيري عاطفي
اكثر زنان در اين تحقيق نشان دادند كه اگر در روابط عاطفي خود
احساس كنند كه دوستشان به شخص ديگري علاقه دارد و يا اگر از لحاظ عاطفی رضايت نداشته باشند به رابطه خود پايان مي دهند.

٤- تاثير دوستان و خانواده

اگر خانواده و يا دوستان فرد
نظر مثبتي نسبت به او نداشته باشند قادر خواهند بود كه تاثير منفي بگذارند و باعث بهم خوردن ارتباط شوند كه در اين تحقيق در این عامل تفاوتي بين زنان و مردان مشاهده نشد.

در خاتمه با مطالعاتي كه آپوستولو و كراماري انجام دادند نشان مي دهد كه افراد مسن تر براحتي قادر به پايان دادن دوستي هايشان هستند
زيرا آنها با توجه به تجربه اي كه دارند براحتي دوستاني را كه برايشان مفيد نباشند را حذف مي كنند.


مترجم : #آشنا #آئینی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
ماهیت شکننده ی یک خودشیفته آسیب پذیر
#بخش #اول

خودشیفتگی به اشکال مختلفی نشان داده میشود. یک مطالعه جدید رابطه بین نوع خاصی از خودشیفتگی و رفتار بین فردی آسیب زا را مورد تحقیق قرار داده است.
خودشیفته های آسیب پذیر نسبت به انزوای اجتماعی، احساسات منفی، بی اعتمادی، افزایش خشم و خشونت وطرد شدن حساسیت نشان می دهند🏵
این مطالعه نشان می دهد افرادی که امتیاز بیشتری در آزمون خودشیفتگی آسیب پذیر کسب می کنند، بیشتر به دیگران می خندند چون می ترسند که مورد تمسخر قرار گیرند.
اندرونیل/منبع/unsplash

خودشیفتگی معمولا با ویژگی های خودخواهی، احساس استحقاق، فقدان همدلی و نیاز شدید به تحسین توصیف می شود.
مطابق مطالعات جدیدی که در
personality individual Differences
منتشر شده است رابطه نوع خاصی از خودشیفتگی به نام خودشیفتگی آسیب پذیر و انواع رفتارهای، بین فردی مضر را بررسی کرده است. 🌹
آنا بلاسکو بلد از دانشگاه ژیرونا: خودشیفتگی آسیب پذیر به طور کلی بر حسب حساسیت زیاد نسبت به طرد شدن، احساسات منفی، انزوای اجتماعی، بی اعتمادی به دیگران، و افزایش خشم تعریف می شود.
در این مطالعه ارتباط بین خودشیفتگی آسیب پذیر و تمایل به تمسخر و خنده مورد بررسی قرار گرفته است و محققان بیش از 400 دانشجوی کارشناسی را دعوت کردند تا پرسشنامه هایی را پر کنند که سطوح خودشیفتگی آسیب پذیر و همچنین دیدگاه و نظرشان را نسبت به تمسخر و خنده را اندازه گیری کنند.🌹
این پرسشنامه بررسی سه نوع رفتار را مورد هدف قرار داده است:ترس از مورد تمسخر قرار گرفتن،احساس شادی یا پاداش در مورد خندیدن، احساس لذت تحقیر دیگران از طریق تمسخر. 🍁
محققان دریافتند افرادی که امتیاز بالاتری در میزان خودشیفتگی آسیب پذیر کسب کرده اند؛ بیشتر می ترسند که دیگران به آنها بخندند و بیشتر، از خندیدن به دیگران لذت می برند. 🌷
خودشیفته های آسیب پذیر نیز بیشتر به انزوا و کناره گیری اجتماعی رو می آورند.🍁
خودشیفتگی آسیب پذیر یک ویژگی درونی تلقی می شود به این معنی که با سطوح بالای روان رنجوری و سطوح پایین توافق پذیری و برون گرایی مشخص مشخص می شود. 🌺
تجربه حقارت درونی یا ترس پارانوئید از مورد انتقاد واقع شدن و طرد شدن چیزی است که در خودشیفته های آسیب‌پذیر نهادینه شده است🌺


مترجم : #مرضیه #جعفری🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
ماهیت شکننده ی یک خودشیفته آسیب پذیر
#بخش #دوم #پایان



🔷️این مطالعه دو بعد کلیدی دیگر تضاد خودشیفتگی آسیب پذیر، و درونگرایی عصبی را شناسایی کرد که در زیر توضیح داده شده است👇

🔴درونگرایی روان رنجور - اجتناب و انزوای اجتماعی توسط خودشیفته های آسیب پذیر برای جلوگیری از افشای خود شکننده شان با پنهان کردن احساسات و ارزیابی خود از حقارت، شرم و حسادت در برابر دیگران استفاده می شود.

نویسندگان تأکید می‌کنند که چگونه رفتار خودشیفته‌های آسیب‌پذیر می‌تواند تأثیرات مخرب بسیاری داشته باشد، از جمله افسردگی، اضطراب، گوشه‌گیری، احساس خصومت و طرد اجتماعی – و نمونه‌ای قانع‌کننده از این که چگونه خودشیفتگی آسیب‌پذیر می‌تواند در محل کار ظاهر شود، ارائه می‌کنند.

👤بلاسکو بلد می‌گوید: «برای توصیف این موضوع، اجازه دهید یک همکار خودشیفته آسیب‌پذیر را معرفی کنیم و او را ولادی بنامیم. ولادی می گفت: واقعاً می‌ترسم کسی به من صدمه بزند، اما همچنین می‌خواهم دیگران مرا تحسین کنند. (این نشان دهنده شکنندگی روانی بالا و انتظارات بالقوه از خودشیفتگی آسیب پذیر است.) با این حال، دیگران مرا تحسین نمی کنند (زیرا خودشیفته های آسیب پذیر انتظار واکنش های از سمت دیگران را دارند اما کاری نمی کنند تا واکنش ها ظاهر شوند)، بنابراین احساس شرمندگی می کنم. ولادی در نتیجه خودارزیابی منفی، رفتارهای خصمانه ای علیه خود و دیگران انجام می دهد.

◀️بلاسکو بلد به قیاس خود ادامه می دهد و می گوید که همکاران ولادی هرگز نمی دانستند چه اتفاقی افتاده است زیرا کل این واقعیت در درون توسط ولادی توسعه داده شده است. آنها فقط «پایان فیلم» را تماشا کردند، که ولادی نگرش‌های متضاد خود را (حتی مخفیانه) نشان می‌دهد.
🍃🌸🍃


مترجم : #زهرا #فراهانی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
📌چرا چیزهایی می خریم که به آن ها نیازی نداریم؟
#بخش #اول


همانطور که سلسله مراتب نیازهای انسانی مزلو نشان داد، ما برای بقا در عصر مدرن خود به چیزهای زیادی نیاز نداریم. غذا، سرپناه و لباس موارد ضروری هستند و خوشبختانه اکثر افراد می‌توانند پول کافی برای پرداخت آنها را فراهم کنند. (متاسفانه مراقبت های بهداشتی داستان کاملاً متفاوتی است.) چیزهای دیگر وجود دارند که کاملاً ضروری نیستند اما مطمئناً برای مسائل بهداشتی کاربرد دارند. برای مثال صابون.

❇️با این حال، بسیاری از چیزهایی که می خریم برای بقا ضروری نیستند. ما به قهوه ، ده یا بیست جفت کفش، تلویزیون نیاز نداریم. اما تقریباً همه ما به معنای واقعی کلمه در مصرف غیرضروری سرمایه گذاری می کنیم و این سوال را مطرح می کنیم که چرا چنین است. حتی می‌توان گفت که خرید چیزهایی که به آن‌ها نیازی نداریم، اساس شیوه زندگی ما است که بر پایه سرمایه‌داری مصرف‌کننده است. ما کار می کنیم تا پولی به دست آوریم تا برای چیزها و تجربیاتی خرج کنیم که بیشتر به جای نیاز به آنها می خواهیم، ​​یک چرخه اقتصادی بی پایان که به طور کلی تعیین می کند که چگونه از زمان محدودی که روی زمین داریم استفاده کنیم.

⁉️ در مورد اینکه چرا ما دوست داریم چیزهایی را بخریم که به آنها نیازی نداریم، نظریاتی وجود دارد، حتی اگر این کار هزینه سنگینی بر زندگی ما تحمیل کند.
1⃣توضیح اول این است که ما، شاید بیش از هر چیز دیگری، مصرف‌کننده هستیم و این امر معقول است که برای یافتن رضایت و شادی به بازار نگاه کنیم. داشتن اجناس بیشتر هزینه بیشتری دارد، مانند داشتن چیزهای گران تر، و این حس را ایجاد می کند که همیشه چیز دیگری و/یا بهتر برای خرید وجود دارد. اگرچه مطمئناً برای اقتصاد خوب است و به طور موقت پاداش دارد، شواهد فراوانی وجود دارد که نشان می دهد این مدل زندگی مبتنی بر مصرف بهترین راه برای تحقق رضایت و رضایت پایدار و پتانسیل کامل ما به عنوان انسان نیست.

2⃣وضعیت اجتماعی به وضوح ارتباط زیادی با خرید چیزهای غیر ضروری دارد. اینکه افراد چگونه یکدیگر را درک می کنند، به شدت به «پرتفولیوی برند» فرد متکی است، یعنی مجموعه ای از نمادهای مبتنی بر بازار که هر یک از ما جمع آوری کرده ایم. چیزهای غیرضروری موقعیتی بسیار بالاتر از چیزهای ضروری را نشان می دهند، البته، این موضوع را قابل درک می کند که چرا کسانی که به دنبال شناخت اجتماعی هستند به سمت کالاهای لوکس و تجربیاتی جذب می شوند که حق فخرفروشی را ارائه می دهند.

🔰منتقدان اجتماعی به هزینه های ما در حفظ این سبک زندگی اشاره کرده اند. به عنوان مثال، جولیت بی شور در کتاب خود کتاب خود، «آمریکایی بیش از حد خرج کننده» به آنچه «مصرف‌گرایی رقابتی» می‌گفت، حمله کرد و استدلال کرد که شیوه زندگی آمریکایی بیش از حد مادی گرا است. شور در کتاب 1998 می نویسد: "ما بیش از آنچه تصور می کنیم خرج می کنیم، بیش از آنچه که اعتراف می کنیم بدهی داریم و بسیاری از تضادهای اخلاقی مربوط به خریدهای خود را نادیده می گیریم." شور، یک اقتصاددان از هاروارد که کتاب قبلی‌اش «آمریکایی بیش از حد کار کننده» بود، پیشنهاد کرد که این همه هزینه حال ما را بهتر نمی کند و در نهایت ما را ناراضی خواهد کرد.

مترجم : #محمد #صفری🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
📌چرا چیزهایی می خریم که به آن ها نیازی نداریم؟
#بخش #دوم #پایان



🔰با این حال، باید ارزش قابل توجهی در خرید اقلام غیر ضروری پیدا کرد و گرنه مردم این کار را انجام نمی دهند.
3⃣فرهنگ مصرف‌کننده راه اصلی برای شکوفایی هویت‌های فردی‌مان است و این است که سرنخ‌هایی برای پایه روان‌شناختی عادت‌های خرج کردن ما ارائه می‌دهد.
دنیای مادی🤑 و تجربی فرصتی عالی است برای گفتن به دنیا (و خودمان) که چه کسی هستیم و چه کسی نیستیم. هر محصول یا خدماتی مملو از معانی نشانه شناختی است. سرنخ‌های شخصیت هر کسی در نوع خانه‌ای است که در آن زندگی می‌کند، ماشینی که می‌راند، لباس‌هایی که می‌پوشد، و حتی غذایی که می‌خورد، که ایجاد و بیان هویت شخصی را به یکی از اجزای کلیدی مصرف اضافی تبدیل می‌کند.

4⃣ در نهایت، در مالکیت چیزهای غیر ضروری قدرتی وجود دارد. بسیاری از آنچه در این دنیا اتفاق می افتد خارج از کنترل ما است، اما داشتن یک چیز خاص، به خصوص اگر واقعاً به آن نیاز نداشته باشیم، این احساس را ایجاد می کند که مسئول زندگی خود هستیم. هر زمان که پولی را با کالایی مبادله می‌کنیم، ارباب بخش کوچکی از جهان می‌شویم، چیزی که در زمان و مکان ما که ناشناخته‌های زیادی وجود دارد، احساس اطمینان و ثبات♨️ می‌دهد.


مترجم : #علی #نعمتی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
🟢 آیا باید فرزندتان را «باهوش» صدا کنید؟🤔

#بخش #اول

⛔️تحقیقات نشان می دهد که این کار ممکن است عواقب ناخواسته ای داشته باشد

تقریباً همه والدین می خواهند فرزندانی با اعتماد به نفس تربیت کنند که به توانایی های خود ایمان داشته باشند. اما دقیقاً چگونه فرزندان خود را تشویق می کنید که خود را باهوش و شایسته ببینند؟ آیا «باهوش» خواندن فرزندانتان به افزایش عزت نفس کمک می کند؟👼 خوشبختانه برای والدین، خط تحقیقاتی وجود دارد که دقیقاً به این سؤال می پردازد.

🔸تحقیقات به وضوح نشان می‌دهد که تمجید از کودکان به‌خاطر «باهوش بودن» با پیامدهای منفی بیشتری نسبت به تحسین کودکان به خاطر تلاش‌هایشان همراه است.
1⃣ تحقیقات نشان می‌دهد که وقتی کودکان به دلیل «باهوش بودن» مورد تحسین قرار می‌گیرند، در مقایسه با کودکانی که به‌خاطر تلاش‌هایشان تحسین می‌شوند، تمایل کمتری به یادگیری خود و بیشتر به عملکرد خود و دیگران واکنش نشان می‌دهند.
وقتی با شکست مواجه می‌شوند، کودکانی که به‌خاطر «باهوش» بودن مورد تحسین قرار گرفته اند، معمولاً شکست خود را به نادانی نسبت می دهند و خود را سرزنش می‌کنند و بیشتر وسوسه می‌شوند که فقط تسلیم شوند.

کودکانی که به دلیل «سخت‌کوشی» تحسین می‌شوند، معمولاً به این نتیجه می‌رسند که وقتی شکست می‌خورند، فقط باید سخت‌تر کار کنند. بنابراین احتمال بیشتری وجود داشت که پایدار باشند. کودکانی که به دلیل «باهوش بودن» مورد تحسین قرار می‌گرفتند، تمایل داشتند که هوش را چیزی بدانند که نمی‌توانستند تغییر دهند، در حالی که کودکانی که برای «سخت‌کوشی» تحسین می‌شدند، انگیزه بیشتری برای ادامه یادگیری یا تلاش برای انجام بهتر داشتند

مترجم : #عرفان #ویس_بیاتی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
🟢 آیا باید فرزندتان را «باهوش» صدا کنید؟🤔
📌 #بخش #دوم

2⃣تمجید از کودکان به خاطر "باهوش بودن" ممکن است حتی باعث تقلب شود. محققان فرض کرده اند که کودکانی که به آنها "باهوش" می گویند، برای حفظ این شهرت تحت فشار هستند، بنابراین آنها ممکن است دست به تقلب بزنند تا مطمئن شوند اقدامات آنها با "باهوش" بودنی که به آنها نسبت داده می شود سازگار است.

نکاتی برای والدین

سعی کنید فرزندتان را به‌عنوان «باهوش» یا هر برچسبی که به توانایی‌های او اشاره می‌کند («ورزشکار»، «با استعداد»، «خلاق»، و غیره) خطاب نکنید.

کودکان را به خاطر سخت کوشی و تلاششان تحسین کنید.👏😍

❇️همچنین می توانید آنها را به خاطر تمرکزشان بر روی یک کار، مداومت بر روی کار دشوار یا استراتژی که استفاده کرده اند تحسین کنید.
♻️ بنابراین به جای گفتن «وای، تو خیلی باهوشی»، سعی کنید بگویید: «چه ایده خوبی است که قبل از اینکه شروع کنی، یک پایه محکم برای آن می سازی».

✳️ به جای اینکه بگویید «تو در ریاضیات خیلی خوب هستی»، بگویید «من واقعاً دوست دارم که روی آن مسئله ریاضی تمرکز کنید».
✳️به جای این که بگویید «خواننده با استعدادی هستی»، بگویید: «من از اینکه می بینم خود را با خواندن به چالش می کشی و وقتی سخت می شود تسلیم نمی شوی لذت می برم».

در حضور فرزندانتان دیگران را نیز "باهوش" نخوانید.

🚫از برچسب زدن به فرزندان خود به عنوان "با استعداد" یا "برای این کار ساخته شدی " که ممکن است تأثیر مشابهی داشته باشد، خودداری کنید.

🚸 اگر آنها در کاری "با استعداد" هستند، بیشتر تلاش و پشتکار آنها را تمجید کنید


‼️به طور خلاصه، برخلاف توصیه‌های مرسوم والدین، تحقیقات نشان می‌دهد که «باهوش» خواندن فرزندان جنبه‌های منفی جدی دارد و باید تا حد امکان از این برچسب یا هر گونه تحسینی که بر ویژگی‌های #ثابتی تمرکز می‌کند که آنها نمی‌توانند آن را تغییر دهند، #اجتناب کنید.
مترجم : #عرفان #ویس_بیاتی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
سبک دلبستگی چیست و آیا سبک دلبستگی شما تغییر می کند؟
#بخش #اول

چهار سبک دلبستگی وجود دارد: ایمن، اضطرابی، اجتنابی ، و آشفته. بیشتر توجه بر سه مورد اول است. آنها معمولاً روی یک پیوستار قرار می گیرند و دلبستگی ایمن در مرکز، آن قرار دارد.
🫂تئوری دلبستگی به شدت از کار جان بولبی و مری اینسورث استفاده می کند.

1⃣آنها فرض کردند که وقتی انسانها یک تجربه پیوند قوی و قابل اعتماد با اولین مراقب(های اولیه)🫂 خود دارند، احساس ایمنی و امنیت عمومی در آنها ایجاد می شود.
💆‍♂با این پایگاه امن، راحت‌تر می‌توانید در زندگی آرام باشید، با شریک زندگی خود و دیگران ارتباط خوبی برقرار کنید، و فرزندانی تربیت کنید که آنها هم امنیت دارند. به این دلبستگی ایمن می گویند.

2⃣دلبستگی ناایمن، خواه اجتنابی یا دوسوگرا ( اضطرابی)، در صورتی می‌تواند به وجود بیاید که مراقب خود این سبک را داشته باشد، افسرده باشد، با ترومای حل‌نشده‌اش دست و پنجه نرم کند، یا با سایر عوامل استرس‌زا دست و پنجه نرم کند که باعث می‌شود کمتر در دسترس کودک یا فرزندش باشد. آنها احساس عمیقی از رها شدگی دارند و برای برآورده شدن نیازهای خود به سختی تلاش می کنند .
دلبستگی اجتنابی می تواند در دوران کودکی به صورتی که مراقب نادیده گرفته شود و با اتکای شدید به خود، ترجیح دادن تنهایی، و عدم اعتماد به اینکه دیگران از آنها مراقبت خواهند کرد، مشخص می شود.


مترجم : #سیدمهدی #رباط_جزی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
2024/09/29 05:21:59
Back to Top
HTML Embed Code: