Telegram Web Link
بیشتر مردم در بیست یا سی‌سالگی می‌میرند، از این حد که بگذرند دیگر چیزی جز سایه‌ی خود نیستند، باقی زندگی‌شان صرف آن می‌شود که ادای خود را در آورند و روز به روز بصورتی ماشینی‌تر و با شکل‌های زننده‌تر آن‌چه را که پیش از این، در زمانی که زنده بوده‌اند، گفته و کرده و اندیشیده‌اند و دوست داشته‌اند تکرار کنند.

ژان کریستف، رومن رولان
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ویدئوی سازمان جهانی بهداشت در مورد ویروس #کرونا

🆔 @filmpsy
همیشه که صبر کردن، بخشیدن، ماندن و تحمل کردن به این معنا نیست که همه چیز درست می شود. لازمه گاهی وقتها دست از این تظاهر کردن برداری باید دست بکشی از بخشیدن کسی که هیچ وقت بخشیدنت را نفهمید، ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺑﺨﺸﺶ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﺪ وقتی میمانی و می بخشی فکر می کنند رفتن را بلد نیستی ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺭﺍ ﻣﺘﺬﮐﺮ ﺷﺪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻧﻤﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﯾﮑﺠﺎ ﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﯽ ﺭﻭﻧﺪ.

گریز دلپذیر، آنا گاوالدا
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
برترین خرد آن است که لذت بردن از زمان اکنون را والاترین هدف زندگی قرار دهیم زیرا این تنها واقعیتی‌ ست که وجود دارد و مابقی چیزی نیست جز بازی ‌های فکر.

اروین یالوم
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
گاهی اوقات پنهانی به بیمارانی که موقعیت خطیری را در زندگی تجربه میکنند حسادت میکنم، کسانی که این شهامت را دارند تا زندگی را از اساس متحول سازند، کسانی که دست به کار میشوند، کارشان را رها میکنند، حرفه شان را تغییر میدهند، مهاجرت می کنند یا طلاق می گیرند و خلاصه همه چیز را از اول شروع میکنند.

اروین یالوم
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
عاشق اگر می شوید. عاشق رفتار آدم ها نشوید! آدم ها گاهی حالشان خوب است و گاهی بد رفتارشان متاثر از حالشان است. عاشق افکارشان شوید. افکار حتی در بدترین حالت آدم ها هم تغییر نمی کند.

رومن پولانسکی
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
کلمه می‌تواند نابود کند و هیچ اثری از خود به جا نگذارد. بچه‌ها سال‌ها توسط والدین ‌شان شرطی می ‌شوند، از مردان با بدسگالی انتقاد می‌شود، زن‌ ها مدام با کلمات شوهرشان قتل ‌عام می‌شوند. مومنان کسانی که مفسر آوای خداوند می‌ دانند را از دین دور می‌کنند.

مکتوب، پائولو کوئلیو
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
هرگز هیچ دو انسانی با روحیات
و علاقه مندی های مطلقا مشترک یافت نشده است. پس اگر در یک رابطه ی دو نفره هیچ مشکل و برخوردی به وجود نیاید به این معنی است که یکی از این دو نفر تمام حرف های دلش را نمی زند.

دیر یا زود، آلبا دسس پدس
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
تنهایی چه از نظر منطقی چه از نظر تجربی، ربطی به تنها بودن ندارد آنچه در مورد تنهایی مهم است شمار افرادی نیست که دور و بر آدم هستند، بلکه احساسی است که فرد از رابطه‌اش با دیگران دارد.

فلسفه‌ی تنهایی، لارس اسونس
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 کودکانه
▪️ شعر و صدا: شهیار قنبری
▪️ اهنگ: اسفندیار منفرد زاده
#فیلم_کوتاه

🆔 @filmpsy
آدمها وقتی در برابر خطری قرار می‌گیرند پست می‌شوند، وقتی خطر گذشت آدم می‌شوند. هرگز نباید در مقابل خطر خود را گم کنی کوچولوی من.

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد، اوریانا فالاچی
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
در پیدایش افسردگی عوامل متعددی اثر گذار می باشند که چندتا از آنها عبارت اند از:

- بیکاری ( افراد بیکار سه برابر بیش تر از شاغلین دچار افسرگی می شوند)

- از دست دادن همسر.

- از دست دادن والدین قبل از ۱۱ سالگی.

- وقایع پر استرس.

- احساس گناه

خلاصه روانپزشکی کاپلان و سادوک، جلد اول
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
برش هایی از بهترین کتاب های ادبی، فلسفی، روانشناسی، تاریخی و اجتماعی دنیا 👇

@parehha
@parehha
شادی انسان شبیه به جنگلی است که از دور زیبا به نظر می رسد؛ اما هنگامی که به میان آن می رویم زیبایی ناپدید می گردد. ما نمی فهمیم که بر سر آن زیبایی چه آمده چرا که اطراف مان را مشتی درخت گرفته اند. وقتی به موقعیت دیگران حسادت می کنیم نیز چنین اتفاقی در حال وقوع است.

شوپنهاور
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
‍ ‍ 📣 جهت درج #آگهی خود در بزرگترین مجموعه کانالهای روانشناسی با بیش از 40 کانال و با بازدهی بالا با ما تماس بگیرید 👇

🔻 مشاهده تعرفه :
@adspsy

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
اولین قانون عشق، درونی و ذهنی بودن آن است: از حیث درونی و ذهنی، حسادت عمیق ‌تر از عشق است و حقیقت عشق را در خود دارد. چرا که حسادت در فهم و تاویل نشانه ‌ها عمیق ‌تر از عشق عمل می کند. این حسادت، هدف عشق و غایت آن است.

مارسل پروست و نشانه ها، ژیل دلوز، ترجمه الله شکر اسداللهی
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
پیج سینمای روانشناسی، به همراه #تحلیل و لینک #دانلود فیلم ها را در اینستاگرام دنبال کنید 👇

https://instagram.com/cinemapsy
▪️ پیشنهاد سلیگمن

با توجه به شیوع گسترده و جهانی بیماری کووید -۱۹، مارتین سلیگمن، بنیان گذار روان شناسی مثبت و رئیس مرکز روان شناسی مثبت دانشگاه پنسیلوانیا تمرین سریع و ساده ای را برای اجتناب از آشفتگی ذهنی و ایجاد تمرکز ذهنی پیشنهاد داده است.

موقیعیت ویروس کرونا و بیماری کووید-۱۹ هر روز در حال تغییر است و این نوسانات سریع و ابهامات مربوط به آن ممکن است موجب اضطراب یا ترس شوند.

سلیگمن می گوید: “ذهن انسان در اکثر مواقع به طور خودکار به سمت بدترین موقعیت های محتمل سوق داده و جذب میشود. فاجعه سازی یک پاسخ سازگارانه ی تکاملی ذهنی است، اما این پاسخ معمولا بیش از حد و به طور غیرواقع بیانه ای منفی است”.

سلیگمن برای تمرکز و آرامش ذهنی تمرین ساده ای به نام “نگاه واقع بینانه” را پیشنهاد می دهد که با حدس زدن بدترین اتفاق ممکن که احتمالا پیش از هر سناریوی دیگری به ذهنمان می رسد، شروع می شود، سپس به بهترین اتفاق ممکن می پردازد و سرانجام با پرداختن به محتمل ترین اتفاق پایان می یابد. هدف از انجام این تمرین تبدیل افکار غیرمنطقی به افکار منطقی است. این تمرین در چهار مرحله انجام می شود.


گام اول: از خودتان بپرسید بدترین اتفاقی که ممکن است در این موقعیت برایتان رخ دهد چیست؟

پاسخ این سوال بسته به سن و وضعیت سلامت شما تغییر می کند. سلیگمن برای مثال بدترین اتفاقی را که ممکن است برای خودش به عنوان یک مرد ۷۷ ساله که در حومه ی پنسیلوانیا زندگی می کند، بیفتد، بیان کرده است. بدترین افکار منفی خودآیند او اینها بوده است: “از آنجایی که دخترم به مدرسه می رود و با دیگران در تماس است، من حتما مبتلا می شوم. اگر مبتلا شوم، بیماریم حاد می شود و از آنجایی که در دهه هفتاد زندگیم هستم، حتما می میرم.”

گام دوم: سپس خودتان را مجبور کنید به بهترین اتفاق ممکن فکر کنید.
در این بخش تمرین، سلیگمن ممکن است با خودش فکر کند: “نه من و نه هیچ یک از اعضای خانواده ام به این بیماری دچار نمی شویم. این موج شیوع خیلی زود می گذرد و برای ما مشکلی پیش نمی آید.”
گام سوم: حالا اتفاقی را که بیش از همه محتمل است روی دهد، در نظر بگیرید.
سلگیمن گفته برای او واقع بینانه ترین اتفاق این است: “ممکن است من به این بیماری مبتلا شوم، اما مثل اکثر افراد علائمم خفیف خواهد بود. درست است که من از نظر سنی در گروه خطر قرار دارم، اما همیشه ورزش می کنم و مشکل جسمی خاصی ندارم، بنابراین احتمالا یک یا دو هفته در بستر بیماری می مانم و دوران نقاهت را می گذرانم و بعد دوباره سرپا میشوم.”

گام چهارم: در پایان، برای واقع بینانه ترین اتفاق ممکن برنامه ریزی کنید.

این کار با انرزی گذاشتن برای اتفاقی که احتمال رخ دادنش وجود ندارد یا خیلی کم است، فرق دارد. در واقع این مرحله به منزله ی آماده کردن خود برای مواجهه با موقعیتی است که ممکن است پیش بیاید و چالش انگیز هم هست. برنامه ی شما به موقعیتتتان بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر بیمار شوید کسی هست که از فرزند/فرزندانتان مراقبت کند؟ اگر لازم باشد در خانه بمانید، به مقدار کافی غذا و دارو دارید؟ برای کارتان چه فکری کرده اید؟ اگر در گروه در معرض خطر قرار دارید، در صورت ابتلا به بیماری کسی هست که از شما مراقبت کند؟ با پاسخ دادن به این سوالات و بقیه ی سوالات احتمالی و نوشتن آنها به صورت مکتوب آشفتگی ذهنیتان کاهش چشمگیری پیدا می کند. (برای نوشتن یک برنامه ی واقع بینانه باید امکانات، محدودیت ها و منابعتان را در نظر بگیرید).

سلیگمن این تمرین را در موقعیت های مختلف و روی گروه های متفاوتی از افراد اجرا کرده و از آن نتیجه گرفته است. بنابراین به شما نیز پیشنهاد می کند این تمرین را انجام داده و از نتایج مفید آن بهره ببرید.
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
ظاهرا یکی از تفاوت های جوانی و سالمندی این است که وقتی جوانیم آینده‌های مختلفی را برای خود اختراع می‌کنیم، و وقتی پیر می‌شویم گذشته‌های مختلفی برای دیگران.

درک یک پایان، جولین بارنز
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
2024/09/29 23:30:23
Back to Top
HTML Embed Code: