Telegram Web Link
🔰📸🔰📸گزارش تصویری/ سی و سومین نشست خاطره گویی یادگاران دفاع مقدس
«نسل ماندگار»در موسسه فرهنگی میرداماد ./
1401/10/21
موسسه فرهنگی میرداماد


👇👇

🌐https://www.instagram.com/mirdamad_org_
🌐@mirdamad_org
میلاد سرور بانوان جهان و مادر تمام شیعیان بر شما و تمام مسلمانان مبارک باد.

👇👇

🌐https://www.instagram.com/mirdamad_org_
🌐@mirdamad_org
🔰با خاطره گویی رزمندگان دفاع مقدس
🔰نشست سی و سوم نسل ماندگار برگزار شد

🔸سی و سومین نشست دوماهانه نسل ماندگار با خاطره گویی دو نفر از یادگاران دفاع مقدس و استقبال خوب علاقه مندان در روز چهارشنبه ۲۱ دی ماه در تالار اندیشه موسسه فرهنگی میرداماد برگزار شد. در این نشست که در سالروزعملیات کربلای ۵ برگزار شد رزمندگان به گوشه کوتاهی از خاطرات شان از این عملیات بزرگ پرداختند.
🔹حاج قربان معصومی فر در بخشی از خاطراتش با یادآوری رشادت شهید عبدالحسین قره داغی گفت: قبل از عملیات کربلای ۵ برای عبدالحسین نامه ای آمده بود. پیش از نماز خواند و دوباره بعد از نماز هم خواند و نامه را پاره کرد. وقتی علتش را پرسیدیم گفت خبر دادن که بچه اش دچار سوختگی شده. همرزمان از او خواستند به عقب برگردد و پیگیر درمان فرزندش باشد اما شهید قره داغی نپذیرفت و گفت: چند ماه توی منطقه از بیت المال استفاده کرده ام و درست نیست وقت عملیات به من نیاز است برگردم. او ماند و عملیات کربلای ۵ شروع شد و شهادت رسید.
👇👇
🔸دیگر رزمنده ای که در نشست سی و سوم به بیان خاطراتش پرداخت؛ قاسم صفرعلی بود. او که به عنوان امدادگر در جبهه حضور داشت گفت: شهید عزیزالله بچه فعال و باهوش و با درکی بود. هدایای مردمی را بین بچه های رزمنده تقسیم میکرد. حدود ۱٠ تا ۱۲ متری که دور شد تیر خورد و من صحنه به زمین افتادنش را دیدم. لباس غواصی که به تن داشت را پاره کردم و با چفیه بچه ها، محل جراحت را بستم. شال سبزی افتاده بود کنارش که آن را گرفتم و در حین عملیات دست من بود. بعدا شال را که به عزیز الله دادم خیلی خوشحال شد و متوجه شدم شال برای پسر داییش شهید سیدمحمد میرحسینی بود که به یادگار نگه داشته بود و به کمر می بست.خاطره نشان می کند در سی و سومین نشست دوماهانه نسل ماندگار نمایشی تک نفره با موضوع فرزند شهیدی که حسرت نوازش پدر مفقود الاثرش را به دل دارد به اجرا درآمد که حاضرین را تحت تاثیر قرار داد.درانتهای این مراسم عیسی اتراچالی از فرماندهان دوران دفاع مقدس گفت: رزمندگان گردان مسلم در کربلای پنج 4 فرمانده ی لشکر را که در محاصره بودند نجات دادند.
🔹اهدای تندیس ویژه نشست نسل ماندگار و پخش کلیپ مربوط به عملیات کربلای ۵ از دیگر برنامه های این نشست بود که به همت موسسه فرهنگی میرداماد و همکاری حوزه هنری استان گلستان برگزار شد.

👇👇

🌐https://www.instagram.com/mirdamad_org_
🌐@mirdamad_org
🔰موسسه فرهنگي ميرداماد برگزار مي کند🔰

تفسير عرفاني قرآن کريم

توسط استاد برجسته دانشگاه تهران
🔹دکتر اميرعباس علي زماني🔹

شنبه 24 دیماه1401ساعت 21

از طريق اسکاي روم لينک زير👇

https://www.skyroom.online/ch/mirgorgan/qoran
🔰📸🔰📸گزارش تصویری/ نشست پرسش و پاسخ مدیریت موسسه فرهنگی میرداماد و اعضای کتابخانه ./
1401/10/24
موسسه فرهنگی میرداماد


👇👇

🌐https://www.instagram.com/mirdamad_org_
🌐@mirdamad_org
#معرفی_کتاب

🔸«حاجی بابای انگلیسی، حاجی بابای ایرانی» اثر محمدرضا جوادی یگانه و سعیده زادقناد در حوزۀ اوضاع اجتماعی ایران منتشر شده است. جیمز موریه انگلیسی در نگارش داستان پر فراز و نشیب سرگذشت حاجی بابای اصفهانی تجربیاتش در برخورد با ایرانیان را با قوه تخیل می آراید و متنی آکنده از نقد، توبیخ و توهین به شخصیت ایرانی را پیش روی مخاطب قرار می دهد، میرزا حبیب اصفهانی نیز با ترجمه فاخر و ادبی از این داستان و به نوعی پوشاندن جامه ایرانی بر تن آن می کوشد تا با افزوده هایی به ترجمه اش، تیغ برنده نقد خود را بر پیکر بیمار اخلاق اجتماعی ایرانیان وارد کند. کتاب پیش رو نگاهی است به افزوده های ترجمه میرزا حبیب بر کتاب اصلی و برجسته کردن مواردی چون جهل و انحطاط، اخلاق اصناف، نظام سیاسی و نحوه برخورد با تمدن جدید غرب. همچنین کتاب تلاش دارد با طرح چند فرضیه نشان دهد که چرا این داستان توهین آمیز در ایران مورد استقبال قرار گرفته است.
🔹حاجی بابای انگلیسی حاجی بابای ایرانی در سال 1400 توسط انتشارات دانشگاه تهران در 168 صفحه منتشر شده است.
🔻علاقمندان می توانند با عضویت در این کتابخانه، کتاب های مدنظر خود را به امانت برده و مطالعه کنند.

👇👇

🌐https://www.instagram.com/mirdamad_org_
🌐@mirdamad_org
◀️برج محمدآباد:
در ایالت استرآباد، آبادی‌های متعددی به نام محمدآباد مشهور بوده و هستند، اما محمدآبادِ مورد نظر جزو دهات استرآباد رستاق و بر سر راه استرآباد به آق قلعه بوده و به «محمدآبادِ شمال» شهرت داشته است.
◀️طبق دانسته‌های سال‌خوردگان روستای محمدآباد این برج به منظور دیده‌بانی بنا شده بود، بنا به روایتی دیگر این برج به عنوان نشانه‌ی راه نیز مورد استفاده قرار می‌گرفته، چنان‌که افرادی که از سمت شمال (آق قلعه) به استرآباد می‌آمدند، در زمان روشنایی هوا این برج را به راحتی از دور دست می‌دیدند و به سمت آن حرکت می‌کردند. نقل است در زمان تاریکی هوا نیز فانوس‌هایی بر روی دیوار برج می آویختند تا نور آن دور دست دیده شود. اکنون در روستای محمدآباد تپه‌ای وجود دارد که در بین اهالی روستا به «تپه برج» مشهور است، اما اثری از برج بر روی آن مشاهده نمی‌شود.
📚منبع: کتاب آلبوم‌خانه استرآباد (۱۳۹۶). به کوشش محمود اخوان‌مهدوی
📸عکاس: عبداله میرزا قاجار 📆تاریخ عکس: ۱۲۶۸ش

مرکز اسناد تاریخی میرداماد

👇👇

🌐https://www.instagram.com/mirdamad_org_
🌐@mirdamad_org
📚🔴 #خبر

سالن مطالعه کتابخانه عمومی میرداماد با رعایت دستورالعمل های بهداشتی آماده پذیرش علاقمندان به مطالعه است.

«ساعت فعالیت کتابخانه عمومی میرداماد در ایام هفته، ۱۴۰۱ از ساعت 7:30 صبح الی 20 شب می‌باشد.»



🌐https://www.instagram.com/mirdamad_org_

🌐 @mirdamad_org
2024/10/04 21:21:48
Back to Top
HTML Embed Code: