Telegram Web Link
کشف بقایای آتشکده دوران ساسانی در کوهدشت لرستان

آثار بجا مانده کشف شده از آتشکده دوران ساسانی، در کوهدشت لرستان.
در این کاوش نجات بخشی ، چهارطاقی اصلی(چهارجزر) مجمرآتشدان، عناصر و زوایای معماری نظیر گچ بری های تزیینی کشف شده است، که پس از اتمام کاوش در مکان خود فیکس می شوند.
به گفته باستان شناسان این بنا که تاکنون ۱۰ درصد از کاوش آن به انجام رسیده است حلقه گم شده و تکمیل کننده فرهنگ و تاریخ غرب کشور می باشد





@miras_gozashtegan
علیرغم اینکه بسیاری جنایات رخ داده در جنگ جهانی دوم به وی نسبت داده می شود؛ وینستون چرچیل جایزه نوبل ادبی را در سال ۱۹۵۳ به خاطر "فصاحت بیان در دفاع از آرمان های والای انسانی" دریافت کرد !






@miras_gozashtegan
Forwarded from Tools | ابزارک
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔮طلسم دفع بیماری🪄
💒بازگشت معشوق و بخت گشایی و رضایت خانواده💍
💵طلسم مفتاح النقود جذب ثروت و مشتری 💎
🧿باطل السحر اعظم و دفع همزاد و چشم زخم
❤️‍🔥زبانبند و شهوت بند در برابر خیانت❤️‍🔥


تمامی کارها با ضمانت نامه کتبی و مهر فروشگاه
🔴 لینک کانال و ارتباط با استاد👇
https://www.tg-me.com/telesmohajat
💫گره گشایی،حاجت روایی و درمان ناباروری زوجین در سریعترین زمان
👤مشاوره رایگان با استاد سید حسینی●20👇
🆔@ostad_seyed_hoseyni
☎️  09213313730
@telesmohajat
اسرار برج رادکان پس از 800 سال برملا شد!!!

برج رادکان واقع در 26 کیلومتری شمال غربی شهرستان چناران استان خراسان رضوی و تا 17 سال قبل به عنوان یک آرامگاه و بنای تاریخی عادی شناخته میشد تا اینکه مهندس منوچهر آرین راز این برج را کشف کرد. این بنا اثری تاریخی مربوط به قرن هفتم هجری است
پس از تحقیقات گسترده مهندس آرین مشخص شد برج رادکان 800 سال قبل یک موسسه 
نجومی، فضایی، علمی
بوده است که قابلیت تشخیص روزهای سال مانند 
چهار فصل، سال کبیسه، عید نوروز، اذان ظهر
 و ... داشته است.
گفته می شود حدود 800 سال قبل در دوره ایلخانان این بنا توسط خواجه نصیرالدین طوسی طراحی شد، و تا 17 سال قبل یک بنای عادی بوده و کمتر کسی از آن بازدید میکرده است. این بنا در حال تخریب بود پس از زحمات فراوان مهندس منوچهر آرین مورد توجه قرار گرفت و توسط سازمان میراث فرهنگی مرمت شد







@miras_gozashtegan
یکی از شاهانی که در تاریخ کمک زیادی به نجات ایران از خرافات کرد مهرداد دوم از سلسله اشکانیان بود. او بخش مهمی از آمورش را صرف زدایش آيين هلنى و خدایان بی شمار یونانی از فرهنگ ايرانى كرد!






@miras_gozashtegan
"داستان افسانه ای قلعه ی زنان وفادار"

در شهر وينسبرگ آلمان قلعه ای وجود دارد به نام زنان وفادار که داستان جالبی دارد و مردم آنجا با افتخار آنرا تعريف ميکنند.

در سال 1140 میلادی شاه کنراد سوم شهر را تسخير ميکند و مردم به اين قلعه پناه می برند و فرمانده دشمن پيام ميدهد که حاضر است اجازه بدهد فقط زنان وبچه ها ازقلعه خارج شوند و به رسم جوانمردی با ارزش ترين دارایی خودشان را هم بردارند و بروند
به شرطی که به تنهایی قادر به حمل آن باشند
قيافه فرمانده ديدنی بود وقتی ديد
هر زنی شوهر خودش را کول کرده
و دارد از قلعه خارج ميشود ...!
زنان مجرد هم پدر يا برادرشان را حمل ميکردند
شاه خنده اش ميگيرد، اما خلف وعده نمی کند و اجازه ميدهد بروند

و اين قلعه از آنزمان تا به امروز به نام "قلعه زنان وفادار" شناخته ميشود
اينکه با ارزش ترين چيز زندگی مردم آنجا پول و چیزهای مادی نبود
و اينکه اينقدر باهوش بودند که زندگی عزيزان خود را نجات دادند تحسين برانگيز است





@miras_gozashtegan
جالب است بدانید آزتک ها که رسومات وحشیانه مانند قربانی انسان؛ آدم خواری و شکنجه های بی رحمانه میانشان مرسوم بود؛ تیمارستان های مجهز نیز داشتند که دارای کادر پزشکان و روانشناسان مجرب بود






@miras_gozashtegan
در باورهای دینی روایات مختلفی راجع به نوح ذکر شده. یهودیان معتقدند پس از طوفان، نوح اولین کسی بود که پا به زمین گذاشت و اولین کاری که کرد ایجاد تاکستانی بزرگ و تولید شراب و نوشیدن آن بود!







@miras_gozashtegan
ادب باستانی ایرانیان

هرودوت مورخ یونانی که در قرن پنجم پیش از میلاد می زیسته و با چند تن از پادشاهان هخامنشی معاصر بوده است می نویسد که ایرانیان به فرزندان خود از پنج سالگی تا بیست سالگی تنها سه چیز می آموختند: سواری و تیر اندازی و راستگویی.

همین مورخ می گوید ایرانیان دروغگویی را بدترین عیب ها می دانند و حتی از قرض خواستن خوداری می کنند، زیرا مقروض ممکن است مجبور به دروغ گفتن شود.

باز به گفته همین مورخ ایرانیان از آب دهان افکندن و قضای حاجت در معابر و در حضور دیگران خودداری می کردند و حتی در آب روان دست و رو نمی شستند و آب را به کثافت نمی آلودند.

ایرانیان از قدیم جوانان را از کودکی به ورزش و دویدن و تحمل سرما و گرما و به کار بردن اسلحه ی گونان و سواری و ارابه رانی عادت می دادند و بزرگترین صفات ایشان رشادت و مردانگی و شجاعت بود.

گزنفون می نویسد که ایرانیان اطفال را در دادگاه حاضر می کردند تا دادرسی را به چشم ببینند و به اصول عدالت و دادگستری آشنا شوند، همچنین خاصیت گیاه ها را به جوانان می آموختند تا از آنچه مفید است استفاده کنند و از آنچه زیان آور است بپرهیزند.

از دیگر صفات پسندیده ی ایرانیان نیز این بود که همسایگان خود محترم می داشتند. به کسانی که در راه حفظ مملکت خدماتی کرده بودند پاداش بزرگ می دادند. از گرفتن رشوه و دزدی و تصرف مال غیر خودداری می کردند. از شکم پرستی و پرخوارگی پرهیز داشتند. هنگام راه رفتن چیزی نمی خوردند. شکار را از جهت اینکه ورزش بود دوست می داشتند.

وقتی شرایط حالمان را با قرن ها پیش مقایسه می کنیم، می بینیم که ما پس از قرن ها، قرن ها از گذشته مان هم عقب افتاده ایم. ما به سرعت در حال عقب گردیم.






@miras_gozashtegan
اشتباه تایپی که انفجار و خسارت ۶۳۰ میلیون دلاری به بار آورد!
در سال ۱۹۶۲ یک برنامه‌نویس فقط با حذف اشتباهی یک خط فاصله در کد موشک مارینر موجب انفجار آن پس از بلند شدن از زمین شد. این اشتباه کوچک تایپی برای ناسا ۶۳۰ میلیون دلار خسارت به بار آورد!







@miras_gozashtegan
زیباترین وبزرگ‌ترین مجسمه دنیا به شکل پرنده در هند که ساختش 10 سال طول کشیده

به تازگی یک فیلمساز هندی به نام راجیو آنکال با ساختن یک مجسمه بزرگ از یک عقاب، جاذبه گردشگری دیگری به این کشور اضافه کرده است.
این مجسمه که ساختن آن ۱۰ سال طول کشید در کرالا قرار دارد. این مجسمه با الهام از افسانه رامایانا، ساخته شده است. در این افسانه گفته شده که عقاب بسیار بزرگی به نام رامایانا، در حال جنگ با راوانا برای محافظت از الهه سیتا، به زمین سقوط کرد.

این مجسمه که در حال حاضر بزرگ‌ترین مجسمه دنیاست که به شکل پرنده ساخته شده






@miras_gozashtegan
حسین بیشتر از آب، تشنه ی لبیک بود. افسوس که به جای افکارش، زخم های تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند ...

علی شریعتی





@miras_gozashtegan
یک تیپ از سربازان یونان باستان از مردان همجنسگرا تشکیل شده بود، این تیپ گروه مقدس Thebes نام داشت. ایده از آنجا شروع شد که سربازان براى عشقشان بسیار محکم تر خواهند جنگید!





@miras_gozashtegan
اگر از طریق آزادی و دموکراسی نتوانیم کاری بکنیم؛
از طریق اختناق و زور و قلدری
نيز برای مردم ناراضی نمی­توانیم کاری
انجام دهیم...

دكتر مصدق



@miras_gozashtegan
از بین بردن آتشکده‌ها #ایرانیان زرتشتی توسط مسلمانانِ

شعری به زبان پهلوی در اورامان کردستان پیدا شده که بر روی پوست آهو نوشته شده و در موزه سلیمانیه عراق نگهداری میشود. این شعر که به خط پهلوی نوشته شده، مربوط به ویران کردن آتشکده‌های بزرگ #پاوه ایرانیان به دست مسلمانانِ است.

هورمزگان رمان آتران کژان
هوشان شاردوه گوره گورگان
زور کار ارب کردند خاپور
گنانی پاله هتا شاره زور
ژن و کینکان بدیل فشینا
میرد آزاتلی ره روی هونیا
روشت زردشتره ماند بیکس
زیکانیکا هورمزد هیوجکس کند

"برگردان پارسی:
آتش آتشکده ها که جای پرستش #اهورامزدا است خاموش شد و ویران گردید. بزرگان بزرگ خود را نهان کردند. ستمکاری تازیان روستای «کارگرها» تا «شهر زور» را ویران کرد. زنان و دختران به بردگی رفتند، آزادمردان به روی خون غلتیدند. روش زرتشت بی‌دستیار ماند، اهورامزدا به هیچکس مهر ورزی نکرد."







@miras_gozashtegan
شفاف‌ترین عکسی که از سیاره ناهید (زهره) گرفته شده است.
ناهید در شعر فارسی نشانهٔ اغواگری و فریبندگی است.
بطوریکه حافظ میفرماید؛
"چنان بَرکش آوازِ خُنیاگری....
که ناهیدِ چنگی به رقص آوری"






@miras_gozashtegan
چرخه پول:

درست هنگامی که همه مردم شهر در یک بدهکاری به سر می‌برند و هر کدام بر منبای اعتبارشان زندگی را گذران می‌کنند، یک مرد بسیار ثروتمندی وارد شهر می‌شود. او وارد تنها هتل شهر می‌شود، اسکناس 100 دلاری را روی پیشخوان هتل می‌گذارد و برای بازدید اتاق هتل و انتخاب آن به طبقه بالا می‌رود.
صاحب هتل اسکناس 100 دلاری را برمی‌دارد و در این فاصله می‌رود و بدهی خودش را به قصاب می‌پردازد. قصاب اسکناس 100 دلاری را برمی‌دارد و با عجله به مزرعه پرورش خوک می‌رود و بدهی خود را به مزرعه‌دار می‌پردازد. مزرعه دار اسکناس 100 دلاری را با شتاب برای پرداخت بدهی‌اش به تأمین‌کننده خوراک دام و سوخت می‌دهد. تأمین‌کننده سوخت و خوراک دام، برای پرداخت بدهی خود، اسکناس 100 دلاری را با شتاب به داروغه شهر، که به او بدهکار بود، می‌رساند و بدهی خود را می‌پردازد. داروغه اسکناس را با شتاب به هتل می‌آورد و به صاحب هتل می‌دهد چون هنگامی که دوست خودش را یک شب به هتل آورده بود، اتاق را به اعتبار کرایه کرده بود تا بعداً پولش را بپردازد.
حالا هتل‌دار اسکناس را روی پیشخوان گذاشته است. در این هنگام مرد ثروتمند پس از بازدید اتاق‌های هتل برمی‌گردد و اسکناس 100 دلاری خود را برمی‌دارد و می‌گوید که از اتاق‌ها خوشش نیامده و شهر را ترک می‌کند. در این فرایند هیچ کس صاحب پول نشده است ولی به هر حال همه شهروندان در این هنگامه بدهی بهم ندارند و همه بدهی‌هایشان را پرداخته‌اند و با یک انتظار خوش‌بینانه‌ای به آینده نگاه می‌کنند!

رابرت کیوساکی




@miras_gozashtegan
2024/10/03 09:11:45
Back to Top
HTML Embed Code: