Telegram Web Link
خانواده و سراب فمینیسم | The Family & the Mirage of Feminism
⚠️محمود صفری معاون سابق سازمان قضایی نیروهای مسلح : سربازی اجباری بیش از دوره اموزشی توجیه ندارد. 🔹اگر دقت کرده باشید کسانی که در ستاد کل مشغول به کار بودند و اکنون نیستند ، سخنان حقی عنوان می‌کنند. ◻️دلیلش اینست که دیگر سمت و مقامی ندارند و برایشان تهدید…
⚠️ همانطور که مشاهده میکنید در پادگان آموزش بسته بندی مرغ میدهند و اینگونه وقت جوانان را تلف میکنند ؛ سربازی اجباری اگر برای امنیت است ، پس چرا میبرید بهشون آموزش بسته بندی مرغ یاد میدهید ؟!
🔹واقعا درست است دو سال عمر پسران را تلف کنند و ببرند اینگونه کارها را انجام دهند آن هم در این اوضاع اقتصادی ⁉️
#سربازی_اجباری #ظلم_علیه_پسران #اتلاف_عمر #کارهای_بیهوده
🆔@menright
📌توئیتی بسیار جالب از یک کاربر محترم.
به یاد جوکی افتادم که فردی میگفت نماز نمیخوانم روزه نمیگیرم سحری را دیگر نخورم که کافرم. ‼️😄
حالا مشابه همین ؛ بانوانی هستند که گویا اگر مهریه را نگیرند دیگر کافرند ؛ و دیگر مهریه را می‌پذیرند که کافر نباشند ‼️😂😂 و از احکام فقط همین یکی را انجام میدهند ❗️
🆔@menright
🔹دروغ و سوتی دیگری از جماعت فمینیست ...
🆔@menright
🔹مطلب زیر توسط دو نویسنده میهمان از مخاطبین نمیگذاریم مردانگی بمیرد (یک پزشک فوق تخصص و یک پزشک متخصص) تهیه و ارسال شده است

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

Instagram
🔹بارها در شبکه های اجتماعی مطلبی خوانده ایم در مورد یک پزشک خانم، و با تعجب دیده ایم که نویسنده مطلب جایی از متن جمله ای را زور چپان کرده است که قهرمان داستان ما تازه یک زن بوده و برای پزشک شدن "مسیر بسیار سخت تری از یک مرد را پیموده است"!
اما آیا واقعا یک پزشک خانم کار سخت تری داشته است؟ هرگز!
بیایید صحت این ادعا را در کل دوره پزشکی با هم بررسی کنیم:
- ابتدای این مسیر امتحان کنکور بوده است. می دانیم که یک دانش آموز دختر هر چند سال که بخواهد می تواند در کنکور شرکت کند. بسیاری از پزشکان خانم پس از چند بار کنکور دادن پذیرفته می شوند، در حالی که اکثر پسران یک یا گاهی دو سال فرصت کنکور دادن قبل از سربازی را دارند.
- پس از ورود به دانشگاه، سال های ابتدایی پزشکی (علوم پایه و فیزیو پاتولوژی) عمدتا دروس تئوری هستند و دشواری آنها تفاوتی برای یک خانم یا آقا ندارد. ولی دوره های بعدی (استیجری و اینترنی) عمدتا دوره های عملی در بیمارستان ها هستند، که دوره های سخت با کار زیاد، استرس جسمی و روحی، کشیک و شب بیداری و ... هستند. در این دوره ها کلیه اجزای سیستم درمانی از یک آقا توقع بالاتری برای تحمل استرس و فشار دارند. به طور بسیار رایجی کشیک های دشوار تر، بیماران سخت تر و ساعات شلوغ تر برای پزشکان آقا حفظ می شوند.
- پس از پایان دوران تحصیل، پزشکان می بایست برای طرح به مناطق محروم بروند، که این دوره برای بسیاری از پزشکان پر استرس ترین دوران کاری عمر است.
قانون ظالمانه ای که در این دوران وجود دارد این است که پزشک آقا حتما بایستی دوره طرح را در روستا شروع کند، در حالی که پزشک خانم می تواند در شهر یا روستا، هر کدام که خواست طرح بگذراند. پس از شروع طرح نیز عملا سخت ترین محل خدمت برای پزشک طرحی آقا انتخاب شده و آنها به ابزاری برای پوشش دادن کلیه نواقص سیستم تبدیل می شوند. این دوران بدون شک برای یک پزشک آقا دشوارتر است.
- پس از گذراندن دوران طرح، اکثر پزشکان در آزمون دستیاری (یا امتحان تخصص) شرکت می کنند. با قبولی در این امتحان یک پزشک فرصت متخصص شدن را پیدا می کند، و اگر پذیرفته نشود پزشک عمومی می ماند. این امتحان بسیار سخت و رقابتی است.
بزرگترین ظلمی که سالیان سال به پزشکان آقا در این کشور شده وجود سهمیه ای به نام "سهمیه زنان" در اکثر رشته های تخصصی ایران بوده است. داستان این سهمیه به این شکل بود که وقتی در ایران تصمیم به انطباق خدمات پزشکی با موازین شرع گرفته شد و قرار شد بیمار خانم تا حد امکان توسط پزشک خانم ویزیت شود، مشخص شد که تعداد پزشک متخصص خانم در اکثر رشته ها کافی نیست، و لذا سهمیه زنان برای اکثر این رشته های تخصصی برقرار شد.
سالیان سال با این سهمیه، پزشکان خانم در اکثر رشته ها با نمرات بسیار پایین تر از آقایان پذیرفته شدند، در حالی که قبولی پزشکان آقا به جرم مرد بودن به طور باورنکردنی دشوار بوده است.
این سهمیه چندین سال است که دیگر وجود ندارد، ولی ماجرای حذف آن به قضایای تقلب در آزمون دستیاری سال ۸۹ و حذف کلیه سهمیه ها پس از آن بر می گردد. مبادا تصور کنید کسی در این کشور دل به حال مردان سوزانده است! نگارندگان حتی به خاطر نداریم در مورد این سهمیه ظالمانه جایی در رسانه های این کشور کلمه ای صحبت شده باشد!
- پس از این آزمون دوره های رزیدنتی و فلوشیپ هستند، که دوره هایی عملی در بیمارستان ها هستند. هر آن چه در مورد دوره های استیجری و اینترنی در بیمارستان ها نوشتیم اینجا به نحو شدیدتر وجود دارد. در این دوره ها علاوه بر استرس جسمی و روحی، کشیک، بی خوابی و ... مسئولیت بسیار بیشتری برای درمان بر گردن پزشک است، که به طور بسیار بیشتری متوجه پزشک آقاست.
در انتها تذکر می دهیم که:
- نباید از دایره انصاف خارج شد. بعضی دشواری ها واقعا برای یک پزشک خانم هست، مانند محدودیت های عمومی اجتماع برای رفت و آمد یک خانم، یا باور جزء سنتی جامعه که کار یک پزشک آقا را بهتر از یک پزشک خانم می پذیرد. این تفاوت ها هست، فقط ما تصور نمی کنیم این مشکلات به اندازه ای که بزرگنمایی می شود مهم و رایج باشد.
- نویسندگان این متن را بارها با هدف رعایت اصول اخلاق پزشکی جراحی کردند، و متن نهایی عمدتا شامل حمایت های قانونی از زنان در پزشکی است. البته همین خود تبعیض بسیار بزرگی به نفع خانم های پزشک است، در حالی که هرگز ایده "برابری" باعث اعتراض هیچ کس به این تبعیض ها نبوده است.
- بدون تردید پزشکان خانم جزو قوی ترین خانم ها در ایران و هر جای دیگر دنیا هستند، و اکثر آنها زندگی سختی را گذرانده اند. منظور از این مطالب توهین یا کوچک کردن زحمت آنها نیست، فقط هدف پاسخگویی به یک دروغ جنسیتی بزرگ است که معلوم نیست چه کسانی و با چه هدفی رواج داده اند.
@nemigozarim_mardanegi_bemirad

Instagram
🔹استادِ زنمحور فضای مجازی میگوید جنگها را مردان به راه انداخته اند و با این کار میخواهد مردستیزی کند و مردان را بکوبد؛ در حالیکه رفرنسهای معتبر خلاف حرف او را میگوید:

📌این مقاله توسط دفتر ملی پژوهش آمریکا و دانشگاه شیکاگو(nber) انجام شده است و دیلی‌میل آن را منتشر کرده است.
لینک در دیلی میل :https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4454964/amp/Female-rulers-27-likely-wage-WAR-males.html
حاکمان زن بطور متوسط ۲۷ درصد بیش از حاکمان مرد ، جنگ و خونریزی راه انداختند و خشونت ورزیده اند.

لینک در nber:
https://www.nber.org/papers/w23337
#مردستیزی #حاکمان_زن #جنایات_حاکمان_زن
🆔@menright
📣اطلاعیه

♦️سه شنبه ۵ بهمن ساعت ۹ صبح تجمعی کاملا مسالمت آمیز بر علیه سربازی اجباری و مهریه جلوی مجلس برگزار میگردد.

این تجمع با هماهنگی چند کمپین تلگرامی و اینستاگرامی و همچنین چندین فعال رسانه ای برگزار میگردد.

طبق اخبار واصله بسیج های دانشجویی چند دانشگاه مطرح کشور نیز در این تجمع حضور خواهند داشت.

🔸این فرصت به این زودی ها تکرار نمیشود و شاید بتوان گفت این اولین بار است که کمپین های ضد سربازی اجباری اختلاف نظر ها را کنار گذاشته و روی یک برنامه ی عملی به اتفاق نظر رسیده اند.
🆔@menright
⚠️این تصویر از مترویی در تهران هست.
▫️نمونه ای از حماقت زنان
🔹هدف از پست ، زنستیزی نیست ، بلکه بیان استاندارد دوگانه‌ی جماعت فمینیست و زنمحور می‌باشد ؛ بدین جا که میرسد جماعت فمینیست و زنمحور می‌گویند نه این ربطی به باقی زنان ندارد و خود این زن اینطور می‌باشد ؛ اما در مورد مردان ، اشتباه یک نفر را تعمیم به کل میدهند که این کارشان مصداق بارز #استاندارد_دوگانه است. ما نیز طبق استدلال خودشان میتوانیم این حرکت را به کل زنان تعمیم دهیم که صدالبته این کار را نمیکنیم. مقصود از این پست اینست که حماقت در هر دو جنس وجود دارد و زنان نیز کارهای احمقانه‌ی زیادی انجام داده و می‌دهند و همچنین پاسخی بر مردستیزی عده‌ای.
🆔@menright
توی یک سیستم ازاد اوضاع چطوری میچرخه ؟
شاید در مورد یک مسئله ، عده ی خیلی کمی نظر تخصصی و واقع بینانه ای داشته باشن ، اما توی سیستم ازاد افراد زیادی هستند که نظر افراطی دارند و عده زیادی هم هستند که توی قضاوتشون تفریط میکنند .
توی سیستم ازاد ، رسانه ی ازاد یا هرچیزی که بطور خاص مدیریت نمیشه این افراط و تفریط ها به هم برخورد میکنن و تو سر هم میزنن و خنثی میشن
و میانگین نظرات به سمت واقعیت سوق پیدا میکنه که بهش میگن خرد جمعی .
ولی اوضاع فاجعه چیه ؟ اینه که برای مدت طولانی ای رسانه ها کنترل بشن تا ذهنیتی برای افراد شکل بگیره و ازادی در واقع نداشته باشن
و ازون بد تر که افراد ازادی نداشته باشن و فکر کنن ازادن .
نمونش موضوع همجنسگرایی
چرا در مورد این موضوع قطعیت وجود داره ؟
اینکه کسی که ضد اون حرف بزنه فردیه که به ازادی بقیه احترام نمیزاره و یک انسان غیر قرن بیست و یکمیه .
اگه همجنسگرایی یک موضوع باشه پس کاملا قابل بررسیه ، کاملا این حق وجود داره که با اون ستیز یا قدردانی بشه
ولی وقتی ما تشویق دسته جمعی رسانه ها رو در این باره میبینم میتونیم بفهمیم که خیر ، این یک موضوع و محتوای ازاد و قابل نقد نیست ، بلکه چیزیه که قراره بره تو مخمون .
نمونه های دیگه ، این گفته که تحت هیچ شرایطی نمیشه زن رو زد .
این گفته دیگه یک موضوع قابل بحث و ازاد نیست ، این به یک هنجار ذهنی بدل شده و هنجار ذهنی چیکار میکنه ؟ علت و معلول و تصمیم گیری رو نابود میکنه .
اگر ما بگیم تحت هر شرایطی زن رو نمیشه زد علت و معلول و منطق رو نابود کردیم ، هیچ فکری توی این حرف نیست .
اگه ما اجازه ی شنیدن نظرات مخالف رو در مورد همجنسگرایی ندیم و اون افراد مخالف رو امل خطاب کنیم از طریق رسانه های جمعی دیگه اجازه ازادی تفکر و پردازش رو ندادیم ، بلکه اون موضوع دیگه یک موضوع قابل بحث و ازاد نیست .
و مشکل همینه که ما وسط کلی ازین داستانا هستیم و خیلی ها خیال ازاد بودن دارن ، چی بهتر ازین ؟ اسیری که فکر کنه ازاده .
#Soroush_Mh
@menright
خانواده و سراب فمینیسم | The Family & the Mirage of Feminism
شقایق دهقان بعنوان یک دلقک فمینیست در برنامه‌‌ی خندوانه،یکسری توهین‌ها و اراجیف علیه مردان میگه و بدون هیچ حاشیه‌ای استندآپ کمدی خودش رو به پایان میرسونه. مردان زیادی در آن جمع حاضر بودند،اما نه‌تنها هیچیک از آنها اعتراض نکردند بلکه تمام آنان به تحقیر خودشان…
🔴در داخل واگن های متروی تهران،بنری زده شده که روی آن نوشته شده است:
ورود آقایان به واگن بانوان،مصداق بارز سلب آرامش و امنیت بانوان محترم میباشد.

🔻این بنر جنسیت‌زده و خشن،برای مردان برخلاف بانوان از عبارت«محترم» استفاده نکرده است!.
🔻همچنین با عصبانی نشان دادن کفش زنان جوان، آنها را به خشونت علیه مردانی که وارد واگن زنانه شوند تشویق میکند !.
🔻این بنر،مرد را موجودی مخلّ آرامش و امنیت معرفی میکند که با حضورش در بین زنان،آرامش و امنیت آنان را سلب میکند؛اما همین أمر را درمورد زنان صادق نمیداند !

🔹جالب اینجاست که در تصویر خود این بنر،اعتراف ناخواسته‌‌ای دیده میشود و آنهم این است که زنان،مردی را که در جمع آنان حضور داشته باشد،با واکنش هایشان معذّب میکنند و آرامش و امنیت او را سلب میکنند. آنها ذاتاً مردستیز هستند.


#جامعه_علیه_مردان

🆔@menright
خانواده و سراب فمینیسم | The Family & the Mirage of Feminism
🔴در داخل واگن های متروی تهران،بنری زده شده که روی آن نوشته شده است: ورود آقایان به واگن بانوان،مصداق بارز سلب آرامش و امنیت بانوان محترم میباشد. 🔻این بنر جنسیت‌زده و خشن،برای مردان برخلاف بانوان از عبارت«محترم» استفاده نکرده است!. 🔻همچنین با عصبانی نشان دادن…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🚨🚝 داخل نمایشگر های متروی تهران،کلیپی تحت عنوان «روزی روزگاری در مترو» پخش میشود. این کلیپ یک مرد ظاهرا مدرن اما بی‌فرهنگ را نشان میدهد،و او کارهایی میکند که از نظر متولّیان مترو درخور یک شهروند نیست.

🔻چرا برای نشان دادن یک شخص بی‌فرهنگ و متوحّش،از جنسیت مرد استفاده کردند نه از زن؟! درحالیکه تمام کارهای زشت او توسط یک زن هم انجام شدنی‌ست!

🔻نکته‌ی مهمتر در این کلیپ این است که نشان داده میشود مرد به واگن بانوان وارد میشود و بانوان او را به بیرون پرتاب میکنند و در ادامه خطاب به آن مرد گفته میشود «شانس آوردی که هنوز زنده‌ای»(یعنی حق داشتند با تو هر کاری کنند چون زن هستند)!

🔹این کلیپِ طنز امّا رسمی، رسماً زنان را به رفتار خشونت‌آمیز با مردانی که وارد واگن بانوان شوند تشویق میکند.
دولت بطور زیرپوستی به مردان اعلام میکند که در برابر خشونت زنان علیه مردان،مسئولیت نمیپذیرد(تا الآن هم همین بوده) و مردان در برابر زنان باید از شانس برخوردار باشند و نه هیچ حمایتی !!.

آنها قصد هار کردن زنان علیه مردان را دارند. میخواهند توحش زنان را سیستماتیک کنند تا دیگر خودشان برای مردستیزی هزینه نکنند.

#جامعه_علیه_مردان

@menright
📌حالا که بحث همسرکشی داغ است نحوه‌ی برخورد جامعه با زن‌کشی و شوهرکشی باید مجدداً در ترازوی انصاف و انتقاد قرار داده شود.

🔹هلهله مردستیزان در زیر پست‌ها و توییت‌های شوهرکشی را به یاد آورید و سپس بسنجید و ببینید در موارد مشابه زن‌کشی ، چند مرد این چنین کامنت‌ها و توییت‌هایی در اسطوره‌سازی از قاتل منتشر کرده‌اند؟! و آیا این کامنت‌ها و یا توییت‌ها همچون کامنت‌ها و توییت‌های مردستیزانه لایک‌های چند صدتایی دریافت کرده‌اند؟!
🔹آیا در پستهای زن کشی اصلا میتوان شادی نمود ؟ در صورت شادی با سیل حملات مواجه می‌شوند اما آیا در پستهای مردکشی هم چنین است؟

🔹جامعه نباید در برخورد با رنج زنان و مردان دچار استاندارد دوگانه باشد.
این هم اثباتی دیگر بر اینکه افکار عمومی جامعه ما مردستیزانه و زنمحور می‌باشد برای آنانی که هنوز باور ندارند.
🆔@menright
خانواده و سراب فمینیسم | The Family & the Mirage of Feminism
📌حالا که بحث همسرکشی داغ است نحوه‌ی برخورد جامعه با زن‌کشی و شوهرکشی باید مجدداً در ترازوی انصاف و انتقاد قرار داده شود. 🔹هلهله مردستیزان در زیر پست‌ها و توییت‌های شوهرکشی را به یاد آورید و سپس بسنجید و ببینید در موارد مشابه زن‌کشی ، چند مرد این چنین کامنت‌ها…
⚠️در پست قبلی سخن از #استاندارد_دوگانه آوردیم که جامعه نباید در برخورد با رنج مردان و زنان ، به دو گونه برخورد و رفتار داشته باشد و اصطلاحا استاندارد دوگانه داشته باشد.
🔹در این پست به عینه ، رفتار متفاوت و دوگانه را شاهد هستیم که جایی ابراز تاسف از قتل زن و در جای دیگر ابراز خوشحالی از قتل مرد می‌کند و قاتل را هم تشویق می‌کند.
🆔@menright
2024/11/16 09:12:52
Back to Top
HTML Embed Code: